محسن گلادیاتور تکنیکال

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • mansour
    عضو عادی
    • Jun 2012
    • 36

ثتران
    216
    235
    250
    بتونه بالای 200 تثبیت بشه مقاومت مهم 235 است بعد 250

نظر

• morteza93
      عضو فعال
      • Apr 2012
      • 516

آقا مهرورز وقتخالی داشتین یه بررسی هم از فولای داشته باشین ممنون میشم
      یا هدف می گذاری و برای هدف خودت کار می کنی یا مجبوری برای هدف دیگران کار کنی، انتخاب با خودته!!!

نظر

• Mohsen Mehrvarz
        عضو فعال
        • Mar 2012
        • 1683

در اصل توسط moasheran پست شده است View Post
        با سلام
        لطفا در صورت امكان نموداري از فاذر و حتوكا و توضيحاتي در خصوص روند حركت اين دو سهم ارائه كنيد. متشكرم
        سلام
        تحلیل حتوکا که دیر شده . سهم بسته . اما فاذر رو خواهم گفت

در اصل توسط AVIN 5456188 پست شده است View Post
        مايه امتنان است كه با ديد موشكافانه اي كه در شما سراغ مي رود در مورد فاذر و فاراك بفرماييد....
        سلام

در اصل توسط Mohsen Mehrvarz پست شده است View Post
        فاذر :
        این سهم سابقا واگرایی مثبتی نشون داده بود
        همینک سروشونه کف هم زده که هدف سروشونه کف با بال بالایی چنگال تلاقی داره
        فردا سهم رو مقاومت مهم 200 قرار داره .
        اگه صدرا جو مناسبی به گروه بده ، فاذر 280 رو میبینه
        فرق فاذر از تحلیل قبلی با تحلیل کنونی در اینه که سروشونه کف فاذر بزرگتر شده;)
        فاذر مقاومت 200 ( خط گردن+ بال بالایی چنگال )رو رد کرده . مقاومت بعدی که محل تلاقی سروشنه و فیبوی 61% هست ، 237 میشه
        این سهم به بال بالایی ابرهای ایچی موکو هم رسیده . فردا باید بشکنه و بالای ابرها تثبیت بشه

فاراک :
        تو تجهیزاتی ها ، همون فاذر خوبه
        فاراک مقاومت مهمش در 152 واقع شده .بشکنه 170

در اصل توسط shimab پست شده است View Post
        محسن خان شاخص انبوه سازی را لطف می کنید؟ راستی امروز ثتران و ثشرق مقاومت 200 را شکستند؟ تارگت بعدی؟؟؟؟/:x
        تحلیل شاخص انبوه سازی و ثشرق در صفحه قبل تاپیک هست .
        بله . ثشرق و ثتران این بار مقاومت 200 را میشکنند .
        چون ثشرق لیدر گروهه ، تا هرجا که ثشرق رفت ، ثتران را دنبال کنید . اگر ثشرق برگشت ، ثتران هم برخواهد گشت .
        پس فقط برای ثشرق تارگت میدم:
        ثشرق 225 ، 245 و اگر شکسته بشه ، 266

در اصل توسط Javad Paye پست شده است View Post
        محسن خان يه نظري به شخارك هم بنداز ببين تكنيكالي چطوره؟ ممنون ميشم.
        این سهم بتازگی مقاومت 1557 رو شکسته . مقاومت مهمی که فردا سهم بهش میرسه ، 1648 هست .
        اگر بشکنه ، اهداف بعدی در 1780 و شاید 1945 باشند

در اصل توسط morteza93 پست شده است View Post
        آقا مهرورز وقتخالی داشتین یه بررسی هم از فولای داشته باشین ممنون میشم
        تو گروه فولادی ها ، فولاژ خیلی بهتر از فولای هست
        فولای ترندلاین بسیار مقاومی داشت .تو شکل مشخص شده که سهم 6بار به این ترندلاین واکنش نشون داده .
        بالاخره سهم با مکافات فراوان در محل تلاقی فیبوی 50% و ترند لاین ، تونست از ترند لاین بگذره . مقاومت 221 رو هم شکست
        مقاومت بعدی در 240 قرار داره . بقیه در 253 و 277

نظر

• e.hamedi
          ستاره دار(13)
          • Jun 2012
          • 379

جناب محسن

می شود دلایل برتری فولاژ را به فولای ذکر کنید؟

با سپاس

نظر

• paiezan
            عضو فعال
            • May 2012
            • 317

با عرض سلام خدمت جناب مهرورز
            در صورت امکان تحلیل خودتون رو از وضعیت مرقام بفرمایین
            بینهایت ممنون

نظر

• Mohsen Mehrvarz
              عضو فعال
              • Mar 2012
              • 1683

در اصل توسط paiezan پست شده است View Post
              با عرض سلام خدمت جناب مهرورز
              در صورت امکان تحلیل خودتون رو از وضعیت مرقام بفرمایین
              بینهایت ممنون
              سلام
              مرقام گزارش جالبی نداده
              سابقا یه الگوی هارمونیک AB=CD تشکیل داده بود
              تکنیکی هم به محض ورود به ابرهای ایچی موکو ، در برخورد با فیبوی 61% برگشت
              همینک هم در حال شکست حمایت 250 هست . حمایت بعدی در 230 قرار داره
              سیگنال برگشتی قوی صادر نکرده . مستطیل آبی ، منطقه مقاومتی قوی محسوب میشه . اما اگر این سری سهم بتونه از اون منطقه بگذره ، شاید بتونه کف دوقلو خوبی بزنه
              مقاومتهای بعد 272 در 297 و 319 قرار دارن

باز هم توصیه میکنم باید سمت گروهها و سهم های با گزارش خوب رفت . گروه غذایی ، فلزی و پترو در اولویت هستن

نظر

• mohammad55
                عضو عادی
                • Aug 2011
                • 49

محسن عزيز منفي شدن قنديها دليل تكنيكال داره؟ اگه ممكنه تكنيكال قنيشا رو بگيد.
                ممنون

نظر

• Mohsen Mehrvarz
                  عضو فعال
                  • Mar 2012
                  • 1683

در اصل توسط mohammad55 پست شده است View Post
                  محسن عزيز منفي شدن قنديها دليل تكنيكال داره؟ اگه ممكنه تكنيكال قنيشا رو بگيد.
                  ممنون
                  بنظرم این افت قندیها از دو جهت قابل بررسیه :
                  1) بازار شناختی :
                  1- در این بحث اعتقاد دارم رشد قندیها پیش خور شده . چنانچه همزمان با ماه رمضان استارت زدن و بدون اینکه اون زمان بحث دلار 3500 و تعدیل های مثبت و ... باشه ، صدها درصد رشد کردن . لذا الآن که بازار به این نرخ دلار و نرخ شکر و ... آگاهی پیدا کرده ، دیگه براش فرقی نمیکنه . پس بازم میگم که رشد قندیها پیش خور شده
                  2- غالبا هر سال ، نوبت رشد گروه خاصی از بورسه . پارسال قندی ها ، امسال غذایی ها . شایدم فلزی ها و تاحدودی پتروها
                  البته قندی ها تجربه رشد 300-400% رو تو همین دوماهه دارن . دیگه اینکه یه عده انتظاراتشون خیلی بالاست ، باید از خودشون پرسید که تا چه حد رشد رو راضی میشن . شایدم نظرم اشتباه باشه و اینها مجدد استارت بزنن . ولی بنده ریسکشون رو بالا میبینم . لذا به سه گروهی که اشاره کردم ، بیشتر معتقدم

2) تکنیکی : سابقا تو پیام خصوصی و فرومهای دیگه گفته بودم که قندیها غالبا واگرایی منفی زدن
                  تو قنیشا در دو تایم میان مدت و کوتاه مدت ، شاهد واگرایی منفی هستیم .

بحث دیگه اینه که حجم معاملات قندی ها به نسبت پارسال کمتر شده .
                  قنیشا مدتهاست با مقاومت 1550 درگیره . اگر بتونه این مقاومت رو رد کنه ، اهداف بعدی در 1680 و بعدش در 1795 قرار دارن
                  حمایتهای فعلی هم در 1382 ، 1256 ، 1115 و 1030 هستند .
                  نکته خطرناک قنیشا اینجاست که اگر حمایت 1256 رو بشکنه ، یه سقف دوقلو با تارگت زیر 1000 میزنه@-)
                  بعدش هم اگه حمایت 1030 رو بشکنه ، یه سقف دوقلو بزگتر میزنه با تارگت 500
                  پس به اهمیت حمایت 1256 پی میبریم. دیگه همه شرایط قنیشا رو گفتم . احتمالاتش رو هم بررسی کردیم . خواهشا درست برداشت کنید.

اگر روند قندیها صعودی شد که نوش جون سهامداراش
                  دیگه دست سهامداران قندیهاست ، که یا سهامداری کنن ، یا به سمت گروههای دیگه برن

نظر

• paiezan
                    عضو فعال
                    • May 2012
                    • 317

سلام جناب مهرورز و عرض خسته نباشین
                    در صورت امکان تحلیل خودتون رو از وضعیت فعلی ثامان بفرمایید
                    بینهایت ممنون

نظر

• Mohsen Mehrvarz
                      عضو فعال
                      • Mar 2012
                      • 1683

در اصل توسط paiezan پست شده است View Post
                      سلام جناب مهرورز و عرض خسته نباشین
                      در صورت امکان تحلیل خودتون رو از وضعیت فعلی ثامان بفرمایید
                      بینهایت ممنون
                      سلام
                      مرسی
                      سیگنال مثبت خاصی توش ندیدم
                      این سهم حمایت 130 رو شکسته . حمایت فعلیش 119 هست
                      نزدیکترین مقاومتش هم 148 و مهمتر از این 158 هست

غپینو :
                      این سهم از سقف کانال نزولی مدتها پیش خارج شد
                      سقف کانال که به نوعی ترندلاین سهم نیز محسوب میشد ، در تماس با مقاومت 170 شکسته شد تا روند صعودی سهم شکل بگیره
                      بعد اون مقاومت 190شکسته شد تا سهم تا 240 بیاد .این سطح یکی از مهمترین مقاومتهای سهم بود . مقاومت بعدی در فیبوی 127% یعنی 281 میبینیم .
                      اگر گروه بازم جا داشته باشه ، شاید تارگت 323 هم در دسترس باشه

نظر

• محمدرضا مرادی
                        عضو فعال
                        • Sep 2012
                        • 2188

محسن خان میخواستم نظرتون رو راجع به کرماشا بدونم...
                        تمام سال من بی تو...

نظر

• Mohsen Mehrvarz
                          عضو فعال
                          • Mar 2012
                          • 1683

سلام
                          یه چند وقتیه سرم شلوغه ، شرمنده جواب سوالات خصوصی و تاپیک میمونه
                          از غپینو پرسیده بودن :
                          این سهم وقتی صف فروش بود و توصیه شده بود که وقتی صفش جمع شد، خریداری بشه، عمرا خودم فکر نمیکردم از اون 130 تومن به اینجا برسه .
                          ولی وقتی نمودار سهم رومیبینم ، بازم براش جای رشد میبینم
                          سهم میتونه از سقف کانال قرمز رنگ خارج بشه .
                          موج 2 به زیبایی از منطقه بین فیبوی 50-61% موج 1 برگشت و موج سه که موجی سریعی هست رو استارت زد .
                          با یه چنگال اندرو و انداختن فیبو روی سهم ، بعد مقاومتهای 325 ، 360 و 400 ، هدف موج فعلی که موج 3 هست رو 450 میبینم.

اگر اونجا رسیدیم ، تارگتهای بعدی هم میگیم.
                          چنانچه تو تاپیک غمارگ گفته شد ، در روند صعودی ، فقط سهامداری

نظر

• Mohsen Mehrvarz
                            عضو فعال
                            • Mar 2012
                            • 1683

دو سه روزی دوستان فراغ خاطر دارن . یه داستان قشنگ میخوام نقل کنم :

علی بن مهزیار نقل میکند: من بیست مرتبه به حج بیتالله الحرام مشرف شدم و در تمام این سفرها قصدم دیدن مولایم امام زمان(ع) بود، ولی در این سفرها هرچه بیشتر تفحص کردم کمتر موفق به اثریابی از آن حضرت گردیدم. بالاخره مأیوس شدم و تصمیم گرفتم که دیگر به مکه نروم.
                            شبی در عالم خواب شنیدم کسی میگوید: ای علی بن ابراهیم، خداوند به تو فرمان داده که امسال را نیز حج کنی.
                            تا بعد مناسک حج هرچه گشتم، موفق به یافتن نشانه های حضرت نشدم . تا اینکه شبی در مطاف، جوان زیبا و خوش بویی را دیدم که به آرامی راه میرود و در اطراف خانه خدا طواف میکند. دلم متوجه او شد. برخاستم و به جانب او رفتم. نشانه ای از حضرت امام حسن عسگری ازمن خواست و به او دادم .
                            آنگاه فرمود: ای پسر مهزیار خداوند به تو اذن میدهد، خداوند به تو اذن میدهد. به محل اقامت خود برگرد، و با رفقایت خداحافظی کن، و چون شب فرا رسید، به جانب شعب بنی عامر بیا که مرا در آنجا خواهی دید. پس از خداحافظی ، سوار شتری شدم و به با آن شخص عازم سفر شدم .
                            ( اتفاقاتی در سفر رخ داد که طولانی میشه مطلب ... نیاوردم.)
                            .
                            .
                            .
                            وقتی مسافتی از راه را رفتیم، وی از شتر پیاده شد و افسار شتر را رها کرد .گفت پیاده شود که در اینجا سرکشان ذلیل و جباران خاضع میگردند.
                            گفتم شترها را چه بکنیم؟ گفت: " اینجا حرم قائم آل محمد (ص) است."
                            کسی جز افراد با ایمان بدینجا راه نمییابد، و هیچ کس جز مؤمن از اینجا بیرون نمیرود.
                            پس مهار شتر را رها کردم، و به من دستور داد تا در بیرون چادر توقف کنم. وقتی برگشت، گفت: داخل شو که در اینجا جز سلامتی چیزی نیست. بشارت باد به تو، اذن دخول صادر شد.
                            وقتی وارد شده چشمم به جمال آقا افتاد، سلام کرده با شتاب به سویش رفته و خود را به دست و پای ایشان انداختم و صورت و دست و پای آن حضرت را بوسیدم. دیدم حضرت(ع) بر جایی نشستهاند، قدشان مانند چوبة درخت بان بود و پارچهای بر روی لباس پوشیده که قسمتی از آن را روی دوش مبارک انداختهاند. اندامشان در لطافت مانند گل بابوبه و رنگ مبارکشان گندمگون و در سرخی همچون گل ارغوانی است، ولی در عین حال چندان سرخ نبود. قطراتی از عرق مثل شبنم بر آن نشسته بود، پاکیزه و پاک سرشت و نه بسیار بلندقد و نه چندان کوتاه بود. بلکه متوسط القامة، سر مبارکشان گرد، پیشانی گشاده، ابروانش بلند و کمانی، بینی کشیده و میان برآمده، صورت کم گوشت، و بر گونه راستشان خالی مانند پاره مشکی بر روی عنبر کوبیده شده بود. وقتی سلام کردم، جوابی از سلام خود بهتر شنیدم.
                            ( نکته اینه که امام زمان به مهزیار اول گله دیدار میکنه )
                            فرمودند: ای ابوالحسن، ما شب و روز منتظر ورودت بودیم، چرا این قدر دیر نزد ما آمدی؟
                            عرض کردم: آقای من! تاکنون کسی را نیافته بودم که دلیل و راهنمای من به سوی شما باشد. 20 سال ، به مناسک حج به جستجوی شما آمده ام .
                            فرمودند: آیا کسی را نیافتی که تو را دلالت کند؟!! بعد انگشت مبارک را به روی زمین کشیده، سپس فرمودند:" نه لکن شماها اموالتان را فزونی بخشیدید، و بر بینوانان از مؤمنین سخت گرفته، آنان را سرگردان و بیچاره کردید، و رابطة خویشاوندی را در بین خود بریدید (صله رحم انجام ندادید) دیگر شما چه عذری دارید؟ "
                            ( خوبه علی بن مهزیار گناهاش اینها بوده . وای بر ما که . . . :-s )

گفتم: توبه، توبه، عذر میخواهم. ببخشید، نادیده بگیرید.
                            سپس فرمودند: ای پسر مهزیار، اگر نبود که بعضی از شما برای بعضی دیگر استغفار میکنید، تمام کسانی که بر روی زمین هستند، نابود میشدند به جز خواص شیعه؛ همانهایی که گفتارشان با رفتارشان یکی است.
                            .
                            .
                            .
                            ( منابع :
                            استان تشرف او را شیخ طوسی در کتاب الغیبة و شیخ صدوق در کتاب کمال الدین و تمام النعمة ـ باب 43 ـ و مرحوم محدث کبیر علامه سید هاشم بحرانی در کتاب تبصرة الولیّ فی من رأی القائم المهدی(ع) در سه موضع از کتاب (دیدار 35 و 38 و 46) و نیز دلبری در کتاب دلائل الامامة (ص 298) با سندهای اسناد مختلف ذکر کردهاند. )
                            گفتم: توبه، توبه، عذر میخواهم. ببخشید، نادیده بگیرید.
                            آخرین ویرایش توسط Mohsen Mehrvarz؛ 2012/10/17, 17:57.

نظر

• کیوان
                              ستاره دار (1)
                              • Jun 2011
                              • 5094

در اصل توسط Mohsen Mehrvarz پست شده است View Post
                              دو سه روزی دوستان فراغ خاطر دارن . یه داستان قشنگ میخوام نقل کنم :
                              ...
                              سپس فرمودند: ای پسر مهزیار، اگر نبود که بعضی از شما برای بعضی دیگر استغفار میکنید، تمام کسانی که بر روی زمین هستند، نابود میشدند به جز خواص شیعه؛ همانهایی که گفتارشان با رفتارشان یکی است.
                              ...
                              و اکنون در حال نزدیک شدن به نقطه ای از زمان هستیم که کمبود آن استغفار کنندگان محسوس میشود و زمین به مرز نابودی توسط انسان نزدیک...
                              ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست

نظر

• alman
                                عضو عادی
                                • Nov 2011
                                • 85

mr30 ghesmate akhare in dastan daghigfhan manzoresh ehtesam modire Sadra hastesh
                                به جز خواص شیعه؛ همانهایی که گفتارشان با رفتارشان یکی است.
                                .

نظر

در حال کار...
                                X