محسن گلادیاتور تکنیکال

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • vhd33
    عضو عادی
    • Dec 2013
    • 15

پاسخ : محسن و دیگر گلادیاتورهای تکنیکال

این فولاژ بد رو مخم رفته میخوام خالیش کنم ضررم زیاده دلم نمیاد . حاج محسن میشه این عتیقه رو حالا که باز شده یه تحلیل بدید (تحلیل قبلی تو بسته بودنش بود ) بجاش پترول تو نظرمه ممکنه پترول هم تحلیل بدید اینکه 50 درصد افت کرده فکر میکنید گزینه خوبیه , یا فکر میکنید چه سهمی خوب باشه و کی ورود کنیم باتشکر

نظر

• سیدامیر
      عضو فعال
      • Dec 2012
      • 1668

در اصل توسط Mohsen Mehrvarz پست شده است View Post
      خب دوستان عرضه سنگینه. صف های خرید همچنان عرضه سنگین میشه . فقط لیدر بانک ملت میتونه ناجی بانکی ها بشه . عجب بلوکهای خوفناکی میزدن تو این بانک !
      ولی سهم بالای 50 تا نداشته باشید که شنبه بتونید خارج بشید .
      اگر صفها عرضه نمیشد فکر میکردم که بازار جون بگیره.
      دوستانی که نقد هستند الآن دیگه خرید نکنند
      سلام
      جناب محسن ضمن عرض ارادت خدمت شما
      با نظر جنابعالی مخالفم
      صرفنظر از نوسانات 10 درصدی با توجه به افت قیمتها به نظرم خریداران سهم (البته با تحلیل و شناخت از سهم وروانشناسی بازارو بدون هیجان درخرید وفروش)
      برندگان واقعی بازار خواهند بود
      شادباشید<:-p

نظر

• Mohsen Mehrvarz
        عضو فعال
        • Mar 2012
        • 1683

در اصل توسط akbar333 پست شده است View Post
        (طی یکی دو روز کاری آینده نماد تکمبا (کمباین سازی) جهت تعدیل مثبت ایی پی اس بسته می شود.... (خبر موثق)
        شایعات مبنی بر افزایش حدود 200 درصدی ایی پی اس می باشد.... ضمناً سهم در این قیمت کاملاً بدون ریسک و پر سود می باشد....)

ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــ
        محسن جان نظرت در مورد این چیه؟ تو یکی از تالار ها نوشته بود کنجکاو شدم
        خدا خیرت بده
        من انقدر ازین حرفها شنیدم گوشم پره
        به جرات میگم که 5% این حرفها درست در میاد. حالا شما باید به کدوم 5% توجه کنید؟ به اون هایی که هم براتون معتبر هستند ، هم خودتون با یه پیگیری از شرکت مطمئن تر میشید .
        آرزو دارم صحت داشته باشه و همه سهامداران سود خوبی ببرند .

در اصل توسط amir2007dkn پست شده است View Post
        اقا محسن سلام
        تایرا بهتره یا فاراک بنیادی و تکنیکی کدوم سهم فرزتریه؟
        فاراک معاملاتی خنثی داره و افتی براش متصور نیستم . فاند سهم رو بررسی نکردم
        تایرا فاندش خوبه . محدوده 350-320 که الآن سهم هست محدوده اشباع فروشه و فروشندگان واقعا احساسی میفروشن سهمو

در اصل توسط علی55 پست شده است View Post
        باسلام خدمت آقا محسن نظرتون درمورد حق تقدم وخارزم چی برای خرید مناسبه.باتشکر فراوان
        بله مناسبه. حق قیمت خوبیه و چون سهم هم ارزونه جواب میده
        منتها این ارزش رو خیلی ها درک کردند که حق تقدم اینگونه صف خرید شده . فقط مراقب باشید فاصله حق با سهم کمتر از 90 تومن بشه ریسک حق بالاتر میره

در اصل توسط آریو پست شده است View Post
        به اعتقاد من صف نباید ملاک سرمایه گذاری باشد ...

شما بعنوان یک تکنیکالیست با نظرات تکنکی به دوستان ما راهنمایی بدهید .. نه صف معیار تصمیم باشد...
        چرا باید نوسانگیر باشیم که بالای 50 تا نداشته باشیم ...

در اصل توسط سیدامیر پست شده است View Post
        سلام
        با نظر جنابعالی مخالفم
        صرفنظر از نوسانات 10 درصدی با توجه به افت قیمتها به نظرم خریداران سهم (البته با تحلیل و شناخت از سهم وروانشناسی بازارو بدون هیجان درخرید وفروش)

خب یه فرق عمده بین شما و بنده هست . شما سهمی که میخرید هفته ها و ماهها باهاش میمونید . ولی من آخرین باری که سهمی رو یک هفته نگه داشتم یادم نیست ! شده رو یه سهم بودم و تو یه هفته دوسه بار خرید و فروش کردمش. پس این برمیگرده به استراتژی معاملاتی ما

اما نظر من به این دلیل نظر فوق الذکر هست که بازار امروز تازه جون گرفته بود که رشد کنه . وقتی که بازار تازه جون میگیره نباید نفسش رو تو سینه حبس کرد
        حداقل اجازه بدن سهم اندکی رشد کنه . اعتماد و سرمایه به بازار بیاد بعد اقدام به عرضه کنند!
        با این مقررات محدودیتی و این حجم عرضه ها ، بنده نظری روی افت بیشتر ندارم ولی این حجم عرضه ها اجازه رشد هم نمیده ( داستان بلوک بانک ملت و.. سواست )
        حالا اگر بازار خنثی باشه چی میشه؟
        تو بازار خنثی چون دوستان هنوز تو حال و هوای موج 3 هستند ، مدام ازین سهم و اون سهم خسته میشن و سهم جابجا میکنند و برآیند کار زیان میشه . واسه همین عرض میکنم واسه خرید سهم خوب فرصت هست .
        صد البته که این مقررات محدودیت فروش بالاخره لغو میشه . برای دوستانی که سهامداری بلد هستند ، الآن سهم هایی که تو کف قیمتی هستند باید خرید ونگهداری بشه . به هر میزان . چون تو این تاپیک دوستان مطلع هستند که من سهامداری بلد نیستم ، صرفا نظرات من برای دوستانیه که استراتژیه معاملاتیشون شبیه منه . وگرنه این پست نظر بنده ست :

دیدگاه های خودمو عرض میکنم. دوستان استنباط کلی از بازار داشته باشند :
        هنوز مدیران زمان ا.ن با تفکر ا.ن در سیستم اقتصادی هستند که حال و روز بورس ما شده قوانین من درآوردی و این وضع!
        اقتصاد همیشه باید آزاد باشه . اینکه زوری نمیشه چیزی رو به اقتصاد و مقوله های اقتصادی تحمیل کرد رو نمیدونم کی قراره یه عده متوجه بشن!

================================================== =======================================

کم رمقی بازار مشهوده و علت اصلی اون کنار ایستادن حقوقی ها و حقیقی های سرمایه داره که خریدهای گروهی صورت نمیگیره. چون محدودیت فروش هست متاسفانه . حقوقی که خرید نمیکنه. حقیقی بیچاره هم که تحرکی انجام میده که سهم تازه بخواد رشدکنه سر ساعت 12 حقوقی صف رو عرضه میکنه و وضع بدتر میشه !!!!!!

حالا تو این قبلی بازار سه کار میشه کرد :
        1) سهم های با پتانسیل تعدیل مناسب رو خرید و نگه داشت : مثل سهم های دارویی با p/e مناسب برای سال آتی. دجابر که افسانه شد . دزهراوی هم هیچی . والبر . دلر . دالبر . دسبحا گزینه های بعدین ..درازک هم از سهامداران عمده دزهراویه . دوستان محض اطلاع حواسشون باشه

تو گروه غذایی مخصوصا غبشهر از سهم های پر پتانسیل بازار هست
        مخابرات کف خودشو رو 290 بسته و کاملا بی ریسکه دیگه.
        تو گروه بانکی وبصادر 100 تومنی . وتجارت هم با این افزایش سرمایه + تعدیل که احتمالا تا دو هفته دیگه میاد رو زیر نظر حتما داشته باشید.
        تو گروه پترو هم شاراک و شیران و شکبیر
        تو گروه سیمانی هم اولویت با صادراتی ها . بعد هم ببینید کدومها افزایش بیشتری تو خرید انرژی لحاظ کردند
        کسرا تحرکات کاملا مشکوک

2) سیاست کلی نقد بودن باشه و فقط هرز چند گاهی نوساناتی از بازار که یهو پیش میاد بگیرن. مثل خودروی امروز. شپنای 4شنبه . ساختمونیها و قندیا وپالایشی ها و بانکیهایی مثل دی و گردشگری

3) کلا نقد بودن تا برداشته شدن این قوانین و آغاز روند صعودی. به شخصه خریدهای هفته آتی رو خوب میبینم
        فعلا دنبال سهام با ارزش بگردید تا وقتی بازار خواست صعودی بشه سریع تصمیم گیری کنید .

یکی از این سه راهکار رو هر کسی با توجه به استراتژی خودش انتخاب کنه
        یه خبر :"
        کمیته فرعی شورای بورس بعد از ظھر روز گذشته در خصوص وضعیت بازار سرمایه و محدودیت معاملاتی اعمال شده توسط بورس تشکیل جلسه داد.
        دکتر محمدرضا پور ابراھیمی- عضو شورای عالی بورس و نایب رییس کمیسیون اقتصادی مجلس - در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، در خصوص تصمیم‌ھای این جلسه گفت: در این جلسه گزارشی از وضعیت بازار و ھمچنین اقداماتی که در این خصوص انجام شده است، ارائه شد.
        وی به طرح جدید سازمان بورس در صیانت از حقوق سهامداران خرد اشاره کرد و افزود:با توجه به قرار گرفتن بازار در شرایط خاص و ملتھب که ناشی از تصمیم ھای مجلس و بودجه بود، تصمیمات محدود کننده‌ای گرفته شد و این تصمیم، فضای ھیجانی بازار را کنترل کرد.
        پورابراھیمی ادامه داد: اما با توجه به گذر از آن دوران ھیجانی، اعضای شورای بورس به این جمع بندی رسیدند که محدودیت ھای معاملاتی که برای آن تاریخ قابل قبول بود، در حال حاضر حذف شود.بنابراین مقرر شد درباره این تصمیم با سازمان بورس نیز به توافق رسیده و این محدودیت ھا حذف شود.
        نائب رییس کمیسیون اقتصادی در ادامه تصریح کرد: مثبت یا منفی بودن شاخص در این شرایط اھمیتی نداشته و حذف محدودیت ھای معاملاتی برای به تعادل رسیدن بازار سرمایه اھمیت دارد زیرا مھم واقعی شدن بازار سھام و شاخص ھاست.
        عضو شورای عالی بورس اظهار کرد:این در حالی است که عرضه و تقاضا باید بازار را به تعادل برساند نه قوانین محدود کننده. البته این موضوع برای شرایط عادی است، اما در شرایط ملتھب و ھیجانی بازار، باید تصمیم ھا به گونه ای اخذ شود که منافع سھامداران جزء حفظ شود.
        پورابراهیمی با تاکید بر این که امروز بازار از شرایط ھیجانی خارج شده است، افزود: در حال حاضر با رفع التھاب ھا نیازی به ایجاد محدودیت در معاملات وجود ندارد.
        وی یاد آور شد:در جلسه روز گذشته شورا علاوه بر بررسی وضعیت محدودیت معاملاتی،بودجه سال 93 سازمان بورس و اوراق بھادار پس از بررسی به تصویب رسید. "
        آخرین ویرایش توسط Mohsen Mehrvarz؛ 2014/03/05, 18:39.

نظر

• M0hamad
          عضو عادی
          • Nov 2013
          • 108

محسن جان شما از افزایش سرمایه ی کفپارس خبری دارید؟و برگشت سهم را کجا میدونید؟

نظر

• Armen
            عضو عادی
            • Mar 2014
            • 76

ضمن تشكر از جناب مهرورز نظرتون در مورد تكنو چيه اين سهم نزديك 70 در صد ربزش داشته ؟ براي سال آينده چه تهديداتي با افزايش قيمت انرژي ميتونه داشته باشه ؟
            البته سهم بي صاحبي و حامي نداره ولي واقعا وسوسه انگيز شده قيمتش
            [B]از آنروز این خانه ویرانه شد که نان آورش مرد بیگانه شد چو ناکس به ده کدخدایی کند کشاورز باید گدایی کند
            [/B]

نظر

• Mohsen Mehrvarz
              عضو فعال
              • Mar 2012
              • 1683

سلام و درود
              دوستان دوتا سهم که تو گزارشات خیلی خوب کار کردن پتایر و چفیبر هستند . هر دو شرکت در طی سال مدام با گزارشات بدشون سهامداراشون رو اذیت کردند ولی امروز نشون دادند که چه پتانسیلی دارند .

در اصل توسط M0hamad پست شده است View Post
              محسن جان شما از افزایش سرمایه ی کفپارس خبری دارید؟و برگشت سهم را کجا میدونید؟
              من به کفپارس رو حمایت 500 خیلی امیدوار بودم که متاسفانه شرکت این سطح معتبر رو فیل کرد و حد ضرر من فعال شد و خداحافظ
              دیروز سهم روی فیبوی 61% = 440 قرار داشت که به خوبی جمع شد . اگر فردا مثبت باشه شاید تا 550 بیاد . چیزی که هست احتمال تشکیل الگوی زیگزاگ در سهم بالاست . سهم اگر بالای 550 بمونه یعنی ایشا.. 700
              اگر 440 از دست بره خیلی بد میشه شاید 350 و 300 رو سهم ببینه

در اصل توسط Armen پست شده است View Post
              ضمن تشكر از جناب مهرورز نظرتون در مورد تكنو چيه اين سهم نزديك 70 در صد ربزش داشته ؟ براي سال آينده چه تهديداتي با افزايش قيمت انرژي ميتونه داشته باشه ؟
              البته سهم بي صاحبي و حامي نداره ولي واقعا وسوسه انگيز شده قيمتش
              تکنو با افت از 460 تا اینجا 45% ریزش کرده .
              تکنو متاسفانه چند وقتیه حقوقیش اذیتش میکنه
              سهم عمده سودش غیر عملیاتیه و بخاطر جابجایی انبار و خط تولید میزان تولید و فروششون امسال کاهش پیدا کرده که سال بعد جبران میشه و شرکت میتونه تعدیل مثبت بده
              کلا به سهمهایی که پیش بینی 93 رو هنوز اعلام نکردند سعی میکنم کاری نداشته باشم
              مهمترین نکته مثبت شرکت ظرفیت خالی بالای شرکته که میتونه از این ظرفیت استفاده کنه ولی فعلا خبری نیست
              در خصوص تهدیدات سالی آتی این شرکت تهدید خاصی نداره که سود آوری شرکت رو تحت الشعاع قرار بده

در بررسی تکنیکال سهم :
              یکبار شاهد واگرایی مثبت در کف بودیم که باعث نوسان سهم شده
              این بار هم شاهد وقوع واگرایی در سهم هستیم .سهم در منطقه اشباع فروشه و در شرایطی که RSI , MACD در کف خودشون هستند ، مومنتوم سهم تا صفر بالا اومده
              حمایت سهم 250 و مقاومت سهم 300 هست که در صورت تثبیت سهم بالای 300 میشه راجع به تشکیل رالی جدید در سهم صبحت کرد .

نظر

• ahmadreza
                عضو فعال
                • Jul 2012
                • 1294

محسن جان روند شاخص رو تو هفته اتي چطور ميبينيد؟

نظر

• mortezam83
                  عضو عادی
                  • Dec 2013
                  • 98

پاسخ : محسن گلادیاتور تکنیکال

سلام اقا محسن
                  لطفا چند تا سهم بنیادی خوب که افت خوبی کردند و به دید مجمع و به دید میان مدت خوب میباشد معرفی کنین
                  من یه مقدار نقدینگی حدود 2 میلیون دارم به نظر شما این نقدینگی را برای خرید عرضه اولیه سهامی مثل کی بی سی و سرمایه گذاری اعتلاء البرز و نفت سپاهان که قراره عرضه اولیه بشه قرار بدهم یا اگر سهم خاصی مد نظر شما هست قرار بدهم
                  بابت لطفی که در حق ما میکنین متشکرم

نظر

• Mohsen Mehrvarz
                    عضو فعال
                    • Mar 2012
                    • 1683

سلام و درود
                    شب همگی دوستان بخیر

در اصل توسط 34728 پست شده است View Post
                    محسن جان روند شاخص رو تو هفته اتي چطور ميبينيد؟
                    شاخص دیگه افت زیادی نداره . اندیکاتورها آهسته و پیوسته در حال کف سازی و صعودهای ملایم هستند.
                    فعلا حمایت 78000 فعال شده که اگر از دست بره شاید بریم به سمت 77000 تا . ولی تصور افت بیشتر رو تو این مرحله ندارم
                    رشد شارپی رو هم از بازار توقع ندارم فعلا . حرکت ملایمی رو به بالا داریم تا ببینم با برداشته شدن محدودیت های فروش حقوقی ها چقدر عطش فروش دارند . بنظرم اگر تا هفته جاری محدودیت رو بردارند و حقوقی ها هم تا هفته آخر زهرشون رو بریزند ، فروردین ماه خیلی خوبی خواهیم داشت و اردیبهشت مجددا افت..

================================================== ==============
                    یه سهم دست گرمی
                    مرقام:
                    این سهم ابتدا روی 300 حمایت بسیار قوی داشت و وقتی سه شنبه زیر این حمایت معاملات منفی را سپری میکرد احتمال شکسته شدن این حمایت و حرکت به سمت 267 تقویت شد.
                    اما سهم به زیبای از میانه محدوه حمایتی 300-267 و در برخورد با ترندلاین صعودی خود با رشد تقاضا مواجه شده است . احتمالا عملیات کف سازی سهم در همین محدوده حمایتی انجام خواهد شد و افت بیشتر سهم را متصور نیستیم .
                    اولین مقاومت سهم 330 میباشد ولی مقاومت بسیار معتبر سهم 350 میباشد . شکستن سطح 350 میتواند به منزله سیگنال آغاز رالی جدید باشد ولی سناریوی نوسان در محدوده 300-350 برای روزهای آتی محتمل تر است .

.

نظر

• mortezam83
                      عضو عادی
                      • Dec 2013
                      • 98

سلام اقا محسن
                      لطفا چند تا سهم بنیادی خوب که افت خوبی کردند و به دید مجمع و به دید میان مدت خوب میباشد معرفی کنین
                      من یه مقدار نقدینگی حدود 2 میلیون دارم به نظر شما این نقدینگی را برای خرید عرضه اولیه سهامی مثل کی بی سی و سرمایه گذاری اعتلاء البرز و نفت سپاهان که قراره عرضه اولیه بشه قرار بدهم یا اگر سهم خاصی مد نظر شما هست قرار بدهم

نظر

• mahdavi1
                        عضو عادی
                        • May 2013
                        • 119

سلام جناب مهرورز. نظرتون راجع به تکنیکال کفرا چیه؟

نظر

• Mohsen Mehrvarz
                          عضو فعال
                          • Mar 2012
                          • 1683

سلام و درود
                          صبح همگی دوستان بخیر و خوشی
                          با صف شدن بانک ملت ، دی هم تو لیست ما بود . دی مقاومت مهمی روی 210 داره و امروز احتمالا یه عده که سه شنبه خریدن واسه نوسان خالی میکنند . خب یه عده وقتی میشه روزی خوبی داشت گنجشک روزی هستند و سهم رو هم خراب میکنند. فعلا منتظر میمونیم .
                          بانک سرمایه هم بانک فرابورسی بعدیه که شناور کمی داره و میتونه تو لیست باشه. سرمایه بتونه 270 رو بزنه مسیرش همواره. 270 مهمه

در اصل توسط mortezam83 پست شده است View Post
                          سلام اقا محسن

غبشهر خوبه به دید شرکت در مجمع
                          در خصوص خرید عرضه های اولیه هم حتما بخرید . کلا هر وقت هر سهمی زیر 150 میلیون سهم در بازار عرضه شد حتما بخرید که معمولا 40-50% توش داره. فرابورسی باشه که چه بهتر

در اصل توسط mahdavi1 پست شده است View Post
                          سلام جناب مهرورز. نظرتون راجع به تکنیکال کفرا چیه؟
                          کفرا افت خیلی خوبی کرده. رو 1830-1870 محدوده حمایتی قوی داره . چون سهم شارپ بالا و پایین میره تکنیکال زیبایی نداره
                          آخرین ویرایش توسط Mohsen Mehrvarz؛ 2014/03/08, 09:28.

نظر

• salmasi
                            عضو عادی
                            • Jul 2013
                            • 63

اقاي مهرورز بنظرتون دي ميتونه مقاومت 211 رد كنه؟
                            اگه رد كنه هدفش چنده؟

نظر

• Mesbah68
                              عضو فعال
                              • Sep 2013
                              • 346

جناب مهروز منفی امروز گروه پالایشی رو از سر چه میبینید ؟؟؟

نظر

• Mohsen Mehrvarz
                                عضو فعال
                                • Mar 2012
                                • 1683

خب دوستان عرضه سنگینه. صف های خرید همچنان عرضه سنگین میشه . فقط لیدر بانک ملت میتونه ناجی بانکی ها بشه . عجب بلوکهای خوفناکی میزدن تو این بانک !
                                ولی سهم بالای 50 تا نداشته باشید که شنبه بتونید خارج بشید .
                                اگر صفها عرضه نمیشد فکر میکردم که بازار جون بگیره.
                                دوستانی که نقد هستند الآن دیگه خرید نکنند
                                در اصل توسط آریو پست شده است View Post
                                به اعتقاد من صف نباید ملاک سرمایه گذاری باشد ...

شما بعنوان یک تکنیکالیست با نظرات تکنکی به دوستان ما راهنمایی بدهید .. نه صف معیار تصمیم باشد...
                                چرا باید نوسانگیر باشیم که بالای 50 تا نداشته باشیم ...

در اصل توسط سیدامیر پست شده است View Post
                                سلام
                                با نظر جنابعالی مخالفم

شاخص دیگه افت زیادی نداره . اندیکاتورها آهسته و پیوسته در حال کف سازی و صعودهای ملایم هستند.
                                فعلا حمایت 78000 فعال شده که اگر از دست بره شاید بریم به سمت 77000 تا . ولی تصور افت بیشتر رو تو این مرحله ندارم
                                رشد شارپی رو هم از بازار توقع ندارم فعلا . حرکت ملایمی رو به بالا داریم تا ببینم با برداشته شدن محدودیت های فروش حقوقی ها چقدر عطش فروش دارند . بنظرم اگر تا هفته جاری محدودیت رو بردارند و حقوقی ها هم تا هفته آخر زهرشون رو بریزند ، فروردین ماه خیلی خوبی خواهیم داشت و اردیبهشت مجددا افت..

.
                                در اصل توسط Mesbah68 پست شده است View Post
                                جناب مهروز منفی امروز گروه پالایشی رو از سر چه میبینید ؟؟؟
                                ما روز 4 شنبه یه پست زدیم . دیشب هم وضعیت بازار رو عرض کردیم . حالا دوستان موافق و مخالف آزادند که هرچی دوست دارند استنباط کنند.
                                آخرین ویرایش توسط Mohsen Mehrvarz؛ 2014/03/08, 10:32.

نظر

در حال کار...
                                X