محسن گلادیاتور تکنیکال

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • arak_bourse
    کاربر فعال
    • Nov 2010
    • 3802

پاسخ : محسن گلادیاتور تکنیکال

با نظرات شما موافقم آقا محسن . به نظر من هم بازار جوني نداره و فشار عرضه هاي نوسانگير ها تو اكثر سهم ها هست
    تحلیلگر بازار tahlilgar0@

نظر

• Mohsen Mehrvarz
      عضو فعال
      • Mar 2012
      • 1683

پاسخ : محسن و دیگر گلادیاتورهای تکنیکال

در اصل توسط Mohsen Mehrvarz پست شده است View Post

در روزهای اخیر قیمت جهانی روز سیر صعودی به خود گرفته است و پس از شکستن مقاومت 2100 دلار به سمت 2170 دلار گام برمیدارد که در صورت فتح این قله سکوی پرتاب روی فراهم است .
      از همین رو کم کم نمادهای مرتبط با صنعت نظیر باید مورد اقبال بازار قرار گیرند . از جهتی با توجه به اتمام موج 3 بازار ، نباید انتظارات قبلی را از رشد سهام داشت و باید منطقی تر به گین های بازار اندیشید .

فاسمین که امروز به سبب برگزاری مجمع در خصوص تصمیم گیری در مورد افزایش سرمایه متوقف شده است .

نماد فسرب با سقوط شارپ از 420تومان تا زیر 200 تومان افتی بیش از 50% را تجربه کرده است.
      لذا با توجه به اینکه سطح 190 از اهمیت حمایتی بالایی برخوردار است ، اقدام به پوزیشن خرید با رعایت حد ضرر 180 به دید کوتاه مدت 2ماهه و هدف 250 مناسب است .

در نماد فرآور هم افت سنگین از 820 تاکنون یعنی همان افت 50% در عرض 50 روز!! حال اولین حمایت سهم 420 و کف سهم 370 میباشد. خرید در این محدوده به دید میان مدت 8ماهه
      برای هدف سقف قبلی در 820 مناسب ارزیابی میشود.

فسرب و فرآور بخاطر رشد هفته قبل قیمت جهانی روی یه نیمچه صفی شدند . اما قیمت روی دیروز افت داشت. باید دید یه شنبه مسیرش کدوم طرفی . حدس میزنم از نیمه دوم سال 2014 رشد قیمت جهانی روی شروع بشه و اونوقت این گروه رالی همانند سال 84 داشته باشن!!!!!!!!!!

نظر

• Mohsen Mehrvarz
        عضو فعال
        • Mar 2012
        • 1683

بمپنا میتونست بالاتر بره . ولی امروز با این عرضه یه کم استراحت شاید
        من مقداری نقد کردم . مقداری هم تتمه ش باشه واسه شانس آزمایی
        ...
        آخرین ویرایش توسط Mohsen Mehrvarz؛ 2014/03/08, 11:02.

نظر

• amirleo
          عضو عادی
          • Sep 2013
          • 101

محسن جان نظرت روی پتروشیمی ؟جم و فارس کدومشون بهتره ؟به نظرت جم 1500 و فارس 1565 خوبه؟شلعاب و شاملا هم به نظرم دارن کف سازی میکنند.موافقید؟

نظر

• Mohsen Mehrvarz
            عضو فعال
            • Mar 2012
            • 1683

در اصل توسط amirleo پست شده است View Post
            محسن جان نظرت روی پتروشیمی ؟جم و فارس کدومشون بهتره ؟به نظرت جم 1500 و فارس 1565 خوبه؟شلعاب و شاملا هم به نظرم دارن کف سازی میکنند.موافقید؟

فعلا تو این گروه خرید نمیکنم . اما جم 1500 خوبه . شاملا و شلعاب بله کف سازی دارند .

چارت کشرق رو دیدم جالب بود برام.

1) کشرق به لحاظ الیوت ویو در موج 4 اصلی به سر میبرد و با تثبیت سهم بالای 1350 میتوان موج پیش رو را موج 5 اصلی دانست .

2) سهم درون دو خط همگرا به زیبایی نوسانات را تجربه میکند .

3) سهم به ضرایب 200 حساس است و هر سری پس از شکستن مقاومتهای 400 ، 600 ، 800 و 1000 ، به این سطوح پولبک موفقی داشته است .

این سهم حقوقی بازیگری دارد که در اوج افت بازار مانع از افت سهم به زیر حمایت 1000 شد و سهم در سه مرحله واکنش پذیری به حمایت 1000 را نشان داده است .

مقاومتهای پیش روی سهم 1200 ، 1325 و 1490 میباشد .

================================================
            در خصوص دارویی ها انقدر صحبت کردیم شدیم بوقچی داروییها. همیشه هم اول گفتم دجابر دجابر دجابر و بعدش دامین
            حالا فرق داروییها کم کم پیدا میشه
            اما بقیه داروییهای خوب :
            دتماد کف 2000
            دالبر پایین باز بشه خوبه . کف 1200
            داسوه کف فیبوی 61% در 2600
            ای جانم کشرق شروع کرده
            آخرین ویرایش توسط Mohsen Mehrvarz؛ 2014/03/08, 12:27.

نظر

• mohammad_esf59
              عضو عادی
              • May 2012
              • 41

آخرین تیر گروه پتروشیمی با خارک 3500 رها شد و شاخص نزدیک 78000. محسن جان فردا اگه شاخص ریزش بالای 500 واحد داشته باشه اوضاع بازار رو چطور میبینی؟توی منفی کامل فردا خرید کنیم؟
              این خارک از بغل گوش من رد شد....خدا شکرت

نظر

• هوای آفتابی
                عضو فعال
                • Nov 2013
                • 184

ای جانم کشرق شروع کرده
                محسن جان سلام / در خصوص کشرق ، من مدتهاست که تعقیبش می کنم و انصافاً حقوقی خوبی داره و سهم رو داره جمع میکنه ولی لازم دیدم قبل از هر تصمیم گیری به این نکات دقت کنید اول اینکه P/E سهم در حال حاضر بسیار بالاست و تنها شایعه ای که صحبتش هست افزایش سرمایه این سهمه و احتمال راهندازی بخش جدید ذغال شویی که البته مدتیست شنیده میشه ، سهامدارای حقیقیش اکثراً کارکنان معدن شاهرود هستند و کمتر برای نوسان و سایر مسائل سراغش رو میگیرن برای همین معمولاً حقوقی همه کارست تا چند وقت قبل اصلاً خبری از اندیشه محوران نبود ولی اگر نگاهی به درصد سهامدارای حقوقیش بکنی داره با خرید سهام خودش رو به سهامدار عمده این سهم تبدیل میکنه که به عقیده من صف امروز هم اکثراً همین حقوقی بوده. نکته اینکه از دو هفته پیش کالسیمین هم اومده جز سهامدارها و کلاً یک خبرهایی باید باشه که اینقدر تو حول و ولا افتادن.
                من به آیندش امیدوارم و وجود یک خبر خوش در این سهم حتمیه ولی همیشه این حمایت حقوقی نیست و تا به خط مقاومت میرسه حقوقی هم سهم رو ول میکنه و میزاره روی حمایت 1020 دوباره شروع بهخرید میکنه در کل خیلی باید با احتیاط از این گروه خرید کرد و وارد بازی حقوقی نشد.
                [COLOR=#000080][I][FONT=tahoma]تصحیح یک تصمیم [B]غلط [/B]بیشتر از گرفتن یک تصمیم [B]صحیح [/B]زمان می برد.[/FONT][/I][/COLOR]

نظر

• rezasedghi
                  عضو عادی
                  • Feb 2013
                  • 80

محسن جان سلام نظرتون در مورد کسرا چیه...
                  [B][/B][COLOR="#008000"]در من زندانی ستمگری است که به آواز زنجیرش خو نمی کرد....[/COLOR]

نظر

• javadmaster
                    عضو عادی
                    • Aug 2013
                    • 39

سلام جناب مهرورز من امروز مقداری وتوشه برداشتم نظرتون را میفرمایید؟

نظر

• Mohsen Mehrvarz
                      عضو فعال
                      • Mar 2012
                      • 1683

سلام و درود
                      شب همگی دوستان بخیر

در اصل توسط mohammad_esf59 پست شده است View Post
                      آخرین تیر گروه پتروشیمی با خارک 3500 رها شد و شاخص نزدیک 78000. محسن جان فردا اگه شاخص ریزش بالای 500 واحد داشته باشه اوضاع بازار رو چطور میبینی؟توی منفی کامل فردا خرید کنیم؟
                      این خارک از بغل گوش من رد شد....خدا شکرت
                      فردا و پس فردا بازار منفی . سه شنبه و چهارشنبه متعادل
                      شنبه یه شنبه هفته دیگه نامشخص . سه شنبه و چهارشنبه دیگه مثبت
                      حالا با توجه به اینکه اوایل هفته دیگه مشخص نیست بازار به کدوم سمته ، اینها باید هرچه سریعتر زمان لغو شدن این مقررات من در آوردی محدودیت فروش رو مشخص کنند .
                      فردا پس فردا خوبه واسه خرید . فارغ از اتفاقات هفته دیگه. سبد رو ببندید واسه فروردین
                      سهمهایی بخرید که تو روزهای مثبت حداکثر بازدهی رو بده. راجع به سهمهای شارپ بازار خیلی صحبت کردم .
                      دی و ثشرق و شاوان و فزرین و سمایه و جم و اما بمپنا
                      بمپنا فردا رو مقاومت روانی 1500 میفته . بمپنا هدف اولیه ش 2000 هست . اگر سهم نتونه 1500 رو بزنه میره تا 1350 و برمیگرده. رو 1350 ارزش خرید سنگین رو داره

==============================================
                      فروردین احتمالا بازار خوب باشه . بعدش با توجه به الگوی زیگزاگ در اکثر سهم ها ، از اواخر فروردین بریم برای آغاز اصلاح جدید ولی ملایم تر و به قصد کف سازی

در اصل توسط هوای آفتابی پست شده است View Post
                      محسن جان سلام / در خصوص کشرق ، من مدتهاست که تعقیبش می کنم و انصافاً حقوقی خوبی داره و سهم رو داره جمع میکنه ولی لازم دیدم قبل از هر تصمیم گیری به این نکات دقت کنید اول اینکه P/E سهم در حال حاضر بسیار بالاست و تنها شایعه ای که صحبتش هست افزایش سرمایه این سهمه و احتمال راهندازی بخش جدید ذغال شویی که البته مدتیست شنیده میشه ، سهامدارای حقیقیش اکثراً کارکنان معدن شاهرود هستند و کمتر برای نوسان و سایر مسائل سراغش رو میگیرن برای همین معمولاً حقوقی همه کارست تا چند وقت قبل اصلاً خبری از اندیشه محوران نبود ولی اگر نگاهی به درصد سهامدارای حقوقیش بکنی داره با خرید سهام خودش رو به سهامدار عمده این سهم تبدیل میکنه که به عقیده من صف امروز هم اکثراً همین حقوقی بوده. نکته اینکه از دو هفته پیش کالسیمین هم اومده جز سهامدارها و کلاً یک خبرهایی باید باشه که اینقدر تو حول و ولا افتادن.
                      من به آیندش امیدوارم و وجود یک خبر خوش در این سهم حتمیه ولی همیشه این حمایت حقوقی نیست و تا به خط مقاومت میرسه حقوقی هم سهم رو ول میکنه و میزاره روی حمایت 1020 دوباره شروع بهخرید میکنه در کل خیلی باید با احتیاط از این گروه خرید کرد و وارد بازی حقوقی نشد.
                      نکات خوبی بود .
                      این سهمو من ندارم . صرفا تکنیکالش قشنگ بود . کالسیمین و کروی و سایر سهامداران عمده ظرف دو سه ماه اخیر وارد سهم شدند و یه جابجایی اساسی داشتیم تو سهم. ایشا.. که خیره

در اصل توسط rezasedghi پست شده است View Post
                      محسن جان سلام نظرتون در مورد کسرا چیه...

کسرا خیلی مشکوکه کلا . فاندش فوق العاده ست . افزایش سرمایه و... هم که خیلی وقته هست و بازار منتظرشه
                      تغییرات بزرگی در سهم در 8 اسفند بین سهامداران عمده رخ داده و شخص حقیقی سهامدار عمده سهم 20 میلیون سهم رو خریده!
                      سهم رو 5000 حمایت خوبی داره . تنها ریسک سهم پی به ای بالای سهمه . منتظریم بیبنیم پیش بینی شرکت از سود سال 93 چقدره

در اصل توسط javadmaster پست شده است View Post
                      سلام جناب مهرورز من امروز مقداری وتوشه برداشتم نظرتون را میفرمایید؟
                      وتوشه سهمی با فاند خیلی خوبه
                      سهم رو 300 حمایت خوبی داره که برای خرید فردا پس فردا جذابه . فکر میکنم اگر سهم کف خودشو رو 300 ببنده و هفته بعد استارت بزنه هدفش 420 باشه

نظر

• javadmaster
                        عضو عادی
                        • Aug 2013
                        • 39

جناب مهرورز محدودیت فروش امروز برداشته شده بود

نظر

• Mohsen Mehrvarz
                          عضو فعال
                          • Mar 2012
                          • 1683

در اصل توسط javadmaster پست شده است View Post
                          جناب مهرورز محدودیت فروش امروز برداشته شده بود
                          برداشته نشد . بلکه از سقف 50 هزار به 100 هزار افزایش یافته
                          کار مارو که راه میندازه . خسته شدیم با این 50 تا 50 تا کردن سبد . اما باز هم محدودیته بالاخره

نظر

• 313
                            عضو عادی
                            • Feb 2013
                            • 196

وملت و کهمدا دارن دوقلوی کف میدن؟

نظر

• Mesbah68
                              عضو فعال
                              • Sep 2013
                              • 346

جناب مهروز خواهشا التماسا امروز صبحی تا قبل از ساعت 9:15 یک تحلیلی از سهم بترانس بگذارید اخه دیروز خرید کردم496 نمیدونم نگهدارم یا میخواد بخوره تو سر سهم حقوقی که دیروز گند زد به سهم ولی دوست دارم نظر شما رو بدونم

نظر

• ali8922
                                عضو عادی
                                • Jul 2013
                                • 176

آقا محسن منفی امروز ثشرق را میشه پولبک به 320در نظرگرفت و از فردا انتظار رشد قیمت داشت یا داستان چیز دیگریست؟
                                قلب من از صدای تو چه عاشقانه کوک شد

نظر

در حال کار...
                                X