کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
دوستان حجم و ارزش معاملات کمه
مراقب باشید اسیر جو نشید
جناب مهرورز به نظر میاد حجم معاملات کمه به این دلیل که تو این قیمتها سهام باارزش خیلی فروشنده نداره و کسی حاضر نیست به این قیمتها بفروشه
حالا نمیدونم تا چه حد این نظر درسته
محسن جان شرمنده این خرینگ چرا چهارشنبه اینطوری کرد؟ من فکر کردم قراره به مقاومت300 پولبک بزنه !! میشه راهنمایی کنید؟ یعنی اون الگوی سر و شانه کف زیبا از بین رفت؟ سنگین ازش دارم کمکم کن ممنونم
سلام و درود
فعلا یه مثبت تفننی هست .
از خارج بازار خبر خوب وارد نشه این جو مثبت فروکش میکنه و شاخص میره زیر 70 تا .
فعلا واسه همراهی با بازار شراز خرید شده
محسن جان شرمنده این خرینگ چرا چهارشنبه اینطوری کرد؟ من فکر کردم قراره به مقاومت300 پولبک بزنه !! میشه راهنمایی کنید؟ یعنی اون الگوی سر و شانه کف زیبا از بین رفت؟ سنگین ازش دارم کمکم کن ممنونم
خرینگ تو جو منفی عملکرد خوبی داشت
حالا تو جو مثبت طبیعیه اقبال قبلی رو نداشته باشه
هر سهمی واسه یه زمان مناسبه
منم با سهمم تا زمانی میمونم که قدرت خودشو حفظ کنه . وقتی 4شنبه هفته قبل بخاطر صف فروش خودرو خراب شد ، مام با سهم خداحافظی کردیم تا سهم بعدی . اگر خودرو صف فروش نمیشد خرینگ 390 رو این هفته میدید !
اما هنوز الگوی سروشونه کف از دست نرفته . الان سهم روی خط گردن هست و پولبک کرده . اگر شنبه منفی ببنده که الگو فیل میشه و اگر مثبت ببنده که الگو معتبره هنوز.
اما کماکان به رشد بازار شک دارم ... یعنی به حصول توافق به این زودی ها شک دارم
وگرنه کیه که ندونه اگر توافق بشه ، خودرو قیمتش اونوقت میره واسه سه برابر قیمت فعلی....
خرینگ تو جو منفی عملکرد خوبی داشت
حالا تو جو مثبت طبیعیه اقبال قبلی رو نداشته باشه
هر سهمی واسه یه زمان مناسبه
منم با سهمم تا زمانی میمونم که قدرت خودشو حفظ کنه . وقتی 4شنبه هفته قبل بخاطر صف فروش خودرو خراب شد ، مام با سهم خداحافظی کردیم تا سهم بعدی . اگر خودرو صف فروش نمیشد خرینگ 390 رو این هفته میدید !
اما هنوز الگوی سروشونه کف از دست نرفته . الان سهم روی خط گردن هست و پولبک کرده . اگر شنبه منفی ببنده که الگو فیل میشه و اگر مثبت ببنده که الگو معتبره هنوز.
وگرنه کیه که ندونه اگر توافق بشه ، خودرو قیمتش اونوقت میره واسه سه برابر قیمت فعلی....
با سلام بنظر شما در صورت منفی بودن شنبه حمایت بعدی چه قیمتی است؟
شکر خدا خرینگ کاملا تکنیکی برگشت و مثبته امروز
اما همه چیز بازار به مذاکرات و جو ایرانخودرو وابسته ست
پس صف خرید خودرو و اخبار وین رو حتما زیر نظر داشته باشید...
بالاس هم از حمایت 1000 برگشته . این سهم هم پتانسیل خوبی داره و بازیگر خوبی ایضا . اما بدلیل مشکل شناوری کم به همه دوستان توصیه نکردم
پس از شکستن پیاپی سطوح حمایتی بالاخره از سطح روانی 70000 واحد بازگشته است .
این بازگشت با توجه به وقوع واگرایی مثبت بین رقم شاخص و اندیکاتور momentum قابل ارزیابی بود.
مهمترین عناصر رشد شاخص نیز عبارتند از :
1) افت شدید قیمت سهام
2) تغییر مبنای قیمت پایه محصولات پتروشیمی در بورس کالا از نرخ ارز مبادله ای به نرخ ارز آزاد
3) خبر پیگیری های کاهش قیمت خوراک مصرفی پتروشیمی ها
4) توافق بر سر افزایش قیمت محصولات خودروسازان
5) اخبار مثبت از نشست وین
اما در مسیر رشد شاخص اولین مقاومت تلاقی سقف کانال که حکم خط روند نزولی شاخص را دارد با سطح 73000 میباشد که در صورت عبور از آن سطح مقاومتی معتبر بعدی 75500 میباشد.
اما مهمترین سهم این روزهای بازار که سایر نمادهای بازار نیز از آن تبعیت نسبی دارند ، ایرانخودرو میباشد.
ایرانخودرو نیز تحت الشعاع دو خبر توافق بر سر افزایش نرخ محصولات خودرویی و نیز مذاکرات ایران و 5+1 در حال رشد است . در صورت حصول توافق مذاکرات ، با توجه به سوق یافتن سیل نقدینگی جامعه به بازار بورس ، غالب نمادهای خودروساز ، قطعه ساز و لیزینگی با جهش شدید قیمتی مواجه خواهند شد.
اما در صورت عدم حصول توافق در نشست وین ، احتمالا شاهد افت شاخص تا سطح 70000 مجددا خواهیم بود.
کف شاخص پس از رقم 70000 میتواند روی 66000 آرام گیرد....
نظر