کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
وضعیت بازار اصلا جالب نیست.
کاهش حجم و ارزش معاملات و بروز سیگنال های فروش تکنیکالی در بسیاری از نمادهای بازار
خودرو فردا حمایت نشه و در ادامه بره زیر 272 ، یعنی الگوی سقف دوقلو !!!!
گمان نکنم بازار امان بده خودرو بره زير 272تومان.
امسال سال گروه خودرويي هست.
گمان نکنم بازار امان بده خودرو بره زير 272تومان.
امسال سال گروه خودرويي هست.
سال که بله سال خودروهاست
عرض کردم که امسال همگی تعدیل مثبت خواهند داشت.
ایشا... که نمیره خاستم حالت بد سهم رو هم بگم که دوستان نگن فقط از خوبی های سهم میگید...
این بازاری که من می بینم تا شاخص رو به 72000 نرسونه ول کن نیست. امسال بازدهی بورس بسیار نزدیک به بازدهی بانک خواهد شد. اینم سیاست دولت تدبیره! واقعا که! از هر جا که بتونن جیب ملت رو میزنن.
خرینگ تو گروه قطعه سازها در کنار ختوقا عالیه. منفی هاش خریدنیه
کاذرم بتونه 500 رو رد کنه خوب میشه
این سهم الان تو سقف مثلث متقارنه . این سقف بعنوان محل تلاقی با ترندلاین نزولی هم محسوب میشه
باید دید عملکرد سهم چگونه میشه ... RSI هم به محدوده 50 رسیده ...
ممنون محسن جان.من امروز صبح اول وقت خرینگ رو فروختم.فردا قصد ورود به خودروییها رو دارم.نظرت مساعده روی فردا؟به نظرت خودرویی بگیرم یا قطعه ساز؟والا تا حالا بخاطر ریسک واردشون نشدم (عقب هم موندم) برای فردا تو این گروه کدوم سهام رو مناسب میدونی؟ممنون پیشاپیش
ممنون محسن جان.من امروز صبح اول وقت خرینگ رو فروختم.فردا قصد ورود به خودروییها رو دارم.نظرت مساعده روی فردا؟به نظرت خودرویی بگیرم یا قطعه ساز؟والا تا حالا بخاطر ریسک واردشون نشدم (عقب هم موندم) برای فردا تو این گروه کدوم سهام رو مناسب میدونی؟ممنون پیشاپیش
سلام
من که عرض کرده بودم خرینگ و ختوقا بهترین معاملات رو در بین قطعه سازها دارند.
خرینگ رشدی نکرده
ختوقا هم حمایت میشه منتها مقاومت 360 پیش روشه
ولی کوتاه مدت مشخص نیست وضع به چه شکله که ماه رمضان هم در پیشه و رکود همیشگی شاید به سراغ بازار بیاد
قطعه سازها بهترن
اقا محسن یه اعترافی بکنم…تو تمام تحلیلگرهای فروم ها شما جز بهترین ها هستین…صداقت.تیزبینی و کمک به همنوع جز صفات بارز شماست…
ارادت خاص داریم.../:.Heart.:/
تار و پود هستي ام بر باد رفت اما نرفت / عاشقي ها از دلم ديوانگي ها از سرم
سلام
من که عرض کرده بودم خرینگ و ختوقا بهترین معاملات رو در بین قطعه سازها دارند.
خرینگ رشدی نکرده
ختوقا هم حمایت میشه منتها مقاومت 360 پیش روشه
ولی کوتاه مدت مشخص نیست وضع به چه شکله که ماه رمضان هم در پیشه و رکود همیشگی شاید به سراغ بازار بیاد
قطعه سازها بهترن
سلام بر جناب مهورز
ختوفا روز دهم کندل مرد آویزان با آر اس آی نزدیک هفتاد در یک پیوت مهم شکل گرفته
اینها نشانه ریزش روزهای آنی نیست !!
روند و حجم معاملات همه حاکی از افت بازار در روزهای آینده است. هر چند شاید خودرویی ها کماکان پیش رونده باشند. بازار ایرانه دیگه! همه چیزش به همه چیزش میاد!
روند و حجم معاملات همه حاکی از افت بازار در روزهای آینده است. هر چند شاید خودرویی ها کماکان پیش رونده باشند. بازار ایرانه دیگه! همه چیزش به همه چیزش میاد!
دیدید گفتم بازار ایرانه! حقوقی ها به داد شاخص رسیدند!
خب بعد 4 ساعت برگشتم بازارو دیدم
بسلامتی امروز خودرو روی سطح بسیار مهم حمایت 270 از حمایت حقوقی برخوردار شد . من نسبت به بازار کم امیدم. ولی اگر حقوقی ها زیر چند تا سهم لیدر رو بگیرن امید به بازار برمیگرده. باید فردا رو هم دید اگر مهندسان بازار اون صندوق حمایت از بازار رو خرج کنند ، بازار میتونه به ثبات برسه
فباهنر تو کف قیمتی قرار داره
سطح 255 برای این سهم خیلی مهمه و مادامی که بالای اون قرار داشته باشه امید به رشد سهم بیشتره
مقاومت 300 هم مهمترین مقاومت فباهنره که گذر از اون به منزله استارت سهمه
نظر