محسن گلادیاتور تکنیکال
Collapse
X
-
پاسخ : محسن گلادیاتور تکنیکال
سلام خدمت جناب مهرورز عزیز
میشه نظرتون در مورد شکربن و فلامی بفرمایید
پیشاپیش ممنون[FONT=palatino linotype]شاید نه امشب، نه فردا و نه روز دیگر.اما سرانجام همه چیز درست خواهد شد.[/FONT]
نظر
-
سلام بر جناب مهرورز
شنبه طبق توصیه شما دکوثر و وصنعت رو میدم بره برای جیگزین سهام شارپ که فرمودید
میشه دو سه تا سهم معرفی بفرمایید
ممنون
نظر
-
فشار فروش سراسری...
امیدوارم خودرو زیر 225 نره وگرنه میره واسه 200 و بازارم دنبال خودش پایین میکشه
نظر
-
سلام آقا محسن
مقداری سهام زامیا دارم که خیلی روش ضرر کردم. تصمیم گرفتم تا ضرر بیشتری نکردم با ی سهام دیگه عوضش کنم. ( دو دلم)
می خواستم نظر شما رو که تجربه بیشتری دارید بدونم و اگه سهامی رو بهم پیشنهاد بدید خیلی خیلی ممنون میشم . سپاسگذارم
نظر
-
نظر
-
در خصوص رتکو قبلا عرض کرده بودم که سهم روی مقاومت 1160 گیر کرد و نباید زیر حمایت 1070 میرفت که رفت ...
در اصل توسط Mohsen Mehrvarz پست شده است View Post
رتکو سهامداری میخواد . سهم روز یکشنبه هفته قبل معرفی کردم که فرداش رو 1000 و 1020 زیاد عرضه شد . مقاومت سهم رو هم 1160 نشون دادم تو چارت که سهم دیروز گیر کرد روش .
حالا اگر سهم زیر 1070 نره ، یعنی به سقف کانالی که شکسته پولبک کرده و میتونه به رشدش ادامه بده .
عملکرد دلیران پارس واقعا تاسف داشت که این حقوقی واسه خاطر 10% سود سهم رو بفروشه و روند سهم رو خراب کنه ! وگرنه سهم میتونه 1160 رو هم بشکنه
خبر اصلی سهم افزایش سرمایه 300% هست که گفتن تو این ماه میاد....
در خصوص غشان :
همه اخبار مثبت از سهم داره شنیده میشه .
چارت سومی که از سهم میخوام با هم ببینیم نمای الیوت ویو سهمه که بنظر میرسه 5 موج اصلی و سه ریزموج اصلاحی تموم شده هستند .
سهم با شکستن خط روند نزولی خودش روند صعودی گرفته . سهم این بار بالای 700 تثیبت بشه ایشا... موج 3 رو شروع کرده که با رسیدن تعدیل شش ماهه هدف رو میشه سقف قبلی سهم در نظر گرفت...
نظر
-
[QUOTE=Mohsen Mehrvarz;538337]در خصوص رتکو قبلا عرض کرده بودم که سهم روی مقاومت 1160 گیر کرد و نباید زیر حمایت 1070 میرفت که رفت ...
سلام محسن جان
با این وضع که میفرمایین، از کجا برمیگرده این رتکو؟زی تیر نگه کرد پر خویش بر او دید***گفتا ز که نالیم که از ماست که بر ماست
نظر
-
حمایت معتبر بعدی سهم 1000 هست . این دلیران پارس واقعا مشخص نیس داره چه خاکی سر خودش میریزه تو این سهم . نه به اون ورود . نه با این خروج خفت بار تو صف فروش !در اصل توسط zorba پست شده است View Post[B]
سلام محسن جان
با این وضع که میفرمایین، از کجا برمیگرده این رتکو؟
هر دو سهم لابسا و رتکو قربانی حماقت حقوقیشون شدن. بدزمانی بدمقداری خالی کردندر اصل توسط ebi1352 پست شده است View Postمحسن عزیز سلام.من دیروز رو منفی لابسا خریدم.میشه حد ضررشو و روند و اهدافشو بگی لطفا.بدجور مارگزیده شدم میگم هنوز منفی بیشتر نخورده ردش کنم.نظرتونو میفرمایید .ممنون
لابسا حوالی 580 به میدلاین چنگال اندروزش میخورد که نتونست ردش کنه .
الان هم حمایت سهم 523 معتبره
اما یه نکته رو دوستان لحاظ کنن که بازار منفیه و نسبت به منفی شدن بازار سریعتر واکنش نشون بدن
تحلیل مال زمانیه که بازار متعادل باشه . در جو منفی جوابگو نیست
مگر اینکه در جو منفی سهم هایی رو بخرید که بدونید در گزارششون تعدیل مثبت خوبی میدن
نظر

نظر