محسن گلادیاتور تکنیکال
Collapse
X
-
پاسخ : محسن گلادیاتور تکنیکال
سلام خدمت جناب مهرورز عزیز
میشه نظرتون در مورد شکربن و فلامی بفرمایید
پیشاپیش ممنون[FONT=palatino linotype]شاید نه امشب، نه فردا و نه روز دیگر.اما سرانجام همه چیز درست خواهد شد.[/FONT]
نظر
-
سلام بر جناب مهرورز
شنبه طبق توصیه شما دکوثر و وصنعت رو میدم بره برای جیگزین سهام شارپ که فرمودید
میشه دو سه تا سهم معرفی بفرمایید
ممنون
نظر
-
فشار فروش سراسری...
امیدوارم خودرو زیر 225 نره وگرنه میره واسه 200 و بازارم دنبال خودش پایین میکشه
نظر
-
سلام آقا محسن
مقداری سهام زامیا دارم که خیلی روش ضرر کردم. تصمیم گرفتم تا ضرر بیشتری نکردم با ی سهام دیگه عوضش کنم. ( دو دلم)
می خواستم نظر شما رو که تجربه بیشتری دارید بدونم و اگه سهامی رو بهم پیشنهاد بدید خیلی خیلی ممنون میشم . سپاسگذارم
نظر
-
نظر
-
در خصوص رتکو قبلا عرض کرده بودم که سهم روی مقاومت 1160 گیر کرد و نباید زیر حمایت 1070 میرفت که رفت ...
در اصل توسط Mohsen Mehrvarz پست شده است View Post
رتکو سهامداری میخواد . سهم روز یکشنبه هفته قبل معرفی کردم که فرداش رو 1000 و 1020 زیاد عرضه شد . مقاومت سهم رو هم 1160 نشون دادم تو چارت که سهم دیروز گیر کرد روش .
حالا اگر سهم زیر 1070 نره ، یعنی به سقف کانالی که شکسته پولبک کرده و میتونه به رشدش ادامه بده .
عملکرد دلیران پارس واقعا تاسف داشت که این حقوقی واسه خاطر 10% سود سهم رو بفروشه و روند سهم رو خراب کنه ! وگرنه سهم میتونه 1160 رو هم بشکنه
خبر اصلی سهم افزایش سرمایه 300% هست که گفتن تو این ماه میاد....
در خصوص غشان :
همه اخبار مثبت از سهم داره شنیده میشه .
چارت سومی که از سهم میخوام با هم ببینیم نمای الیوت ویو سهمه که بنظر میرسه 5 موج اصلی و سه ریزموج اصلاحی تموم شده هستند .
سهم با شکستن خط روند نزولی خودش روند صعودی گرفته . سهم این بار بالای 700 تثیبت بشه ایشا... موج 3 رو شروع کرده که با رسیدن تعدیل شش ماهه هدف رو میشه سقف قبلی سهم در نظر گرفت...
نظر
-
[QUOTE=Mohsen Mehrvarz;538337]در خصوص رتکو قبلا عرض کرده بودم که سهم روی مقاومت 1160 گیر کرد و نباید زیر حمایت 1070 میرفت که رفت ...
سلام محسن جان
با این وضع که میفرمایین، از کجا برمیگرده این رتکو؟زی تیر نگه کرد پر خویش بر او دید***گفتا ز که نالیم که از ماست که بر ماست
نظر
-
در اصل توسط zorba پست شده است View Post[B]
سلام محسن جان
با این وضع که میفرمایین، از کجا برمیگرده این رتکو؟
در اصل توسط ebi1352 پست شده است View Postمحسن عزیز سلام.من دیروز رو منفی لابسا خریدم.میشه حد ضررشو و روند و اهدافشو بگی لطفا.بدجور مارگزیده شدم میگم هنوز منفی بیشتر نخورده ردش کنم.نظرتونو میفرمایید .ممنون
لابسا حوالی 580 به میدلاین چنگال اندروزش میخورد که نتونست ردش کنه .
الان هم حمایت سهم 523 معتبره
اما یه نکته رو دوستان لحاظ کنن که بازار منفیه و نسبت به منفی شدن بازار سریعتر واکنش نشون بدن
تحلیل مال زمانیه که بازار متعادل باشه . در جو منفی جوابگو نیست
مگر اینکه در جو منفی سهم هایی رو بخرید که بدونید در گزارششون تعدیل مثبت خوبی میدن
نظر
نظر