محسن گلادیاتور تکنیکال

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • Mohsen Mehrvarz
    عضو فعال
    • Mar 2012
    • 1683

شمواد :
    از نمای بلند مدت سهم ، یه کانال صعودی توش هست
    در نمای کوتاه مدت ، یه واگرایی مثبت مخفی ( Hidden divergence+ ) بین کف های قیمتی و اندیکاتور RSI دیده میشه
    مهمترین سطح سهم در 239 یا 240 از سه جنبه قابل بررسیه
    1 ) خط گردن کف دوقلوی سابق سهم که 239 بود
    2) فیبوی 61% سهم
    3) کف چنگال

جو بازار که به هم وره و مستعد واکنش به اخبار سیاسی این چند روزه ست.
    گروه پترو هم با خبر افتضاح بورس نیوز ، هنوز تو شوکه و این شوک باعث جو بی اعتمادی تو کل گروه شده که ربطی به سهم و خوراکش هم نداره
    اما اگر شمواد از 240 برگرده ، مقاومتش میشه 282 . بعدش 325

نظر

• Mohsen Mehrvarz
      عضو فعال
      • Mar 2012
      • 1683

تو این بازار به هم ور ، باید سراغ سهم هایی رفت که بازار اصلا حواسش نیست
      غمهرا ، غشان و.. هم که وقتی استارت میزنن ،بدون جلب توجه بازار روی 4% رو پر میکنن
      چکاوه ، غبهنوش ، قچار ، چکارن ، وتوصا ، زامیاد همگی افت خوبی کردن و پس از سیگنال دهی برای خرید عالی هستند .
      گروه دارویی هم به ترتیب سهم ها استارت میزنن و با حجم های کم رشد میکنن . دتماد و پخش بهترینهاشونن
      راجع به پخش صحبت زیاد شده
      دتماد :
      به لحاظ بنیادی :
      شنیده شده خط تولید یه سری محصولات جدید تو دستور کار داره
      محصولات فعلیش هم خیلی متنوع هستند. برید به سایت شرکت سری بزنید :

افزایش نرخشون هم که قطعیه
      تکنیکالی :
      من تو نمای بلند مدت سهم کار کردم
      دیدم سهم استارتهای شارپی میزنه. بعدش بجای افت زیاد ، فرسایشی اصلاح زمانی میکنه بیشتر تا اصلاح قیمتی
      کف بسیار محکم سهم روی 1200 بود . محدوه 1240-1200 خیلی محکم بود و سهم 34 بار این دو سطح رو به عنوان مقاومت و حمایت تاچ کرد. سهم با توجه به نبود فروشنده ، استارت زد
      بنظرم تو موج 5 اصلی هستیم . احتمالا ریز موج 3 اون هم باشیم

سهم توی یه چنگال اندرو افتاده
      واکنش سهم به میدلاین هم جالبه

مقاومتهای سهم روی 1390 ، 1600 ، 1780 و 2000 واقع شده
      حمایت 1240 هم میتونه حد ضرر باشه

نظر

• paiezan
        عضو فعال
        • May 2012
        • 317

سلام جناب مهرورز عزیز و عرض خسته نباشین
        لطفا تحلیل خودتون رو از دکوثر بفرمایین.تکنیکال پخش جالبتر هستش یا دکوثر برای خرید؟
        بینهایت ممنون

نظر

• Mohsen Mehrvarz
          عضو فعال
          • Mar 2012
          • 1683

اصلا سر در نمیارم
          یه سری پست ها غیب میشن
          یه سری دیگه از پستها 2 سری تکراری میان
          یه سری از پیامهای خصوصی ارسالی و دریافتی باز غیب میشن
          بعدا میری میبینی تو یه استایل دیگه سایت بورسی هستند...#:-S

ظهری تکنیکالی ثاژن بود. 2تا هم بود. الآن نیست.. فکر کنم نیم ساعت دیگه ظاهر بشه (:
          فعلا فقط مطالبی که از تکنیکال سهم استخراج میشه رو بدون قرار دادن چارت میگم تا مشکل حل بشه
          در اصل توسط Mohsen Mehrvarz پست شده است View Post
          تو این بازار به هم ور ، باید سراغ سهم هایی رفت که بازار اصلا حواسش نیست
          غمهرا ، غشان و.. هم که وقتی استارت میزنن ،بدون جلب توجه بازار روی 4% رو پر میکنن
          چکاوه ، غبهنوش ، قچار ، چکارن ، وتوصا ، زامیاد همگی افت خوبی کردن و پس از سیگنال دهی برای خرید عالی هستند .
          گروه دارویی هم به ترتیب سهم ها استارت میزنن و با حجم های کم رشد میکنن . دتماد و پخش بهترینهاشونن
          راجع به پخش صحبت زیاد شده

در اصل توسط paiezan پست شده است View Post
          سلام جناب مهرورز عزیز و عرض خسته نباشین
          لطفا تحلیل خودتون رو از دکوثر بفرمایین.تکنیکال پخش جالبتر هستش یا دکوثر برای خرید؟
          بینهایت ممنون
          سلام
          سهم هایی که معرفی میشن ، برآیند برترین وضعیت بنیادی وتکنیکالی هستند . یعنی تو معرفی سهم ، سعی شده سهمهایی شکار بشن که هم تکنیکالی و هم بنیادی همسو با هم خوب باشن.
          جناب پاییزان ، تو پست بالاتر عرض کرده بودم که بنظرم پخش و دتماد برترینهای گروه هستند
          در پس اونها ، دجابر ، دالبر و دسبحا و بعدش دکوثر
          این از گروه دارویی
          چکاوه هم چنان میره
          ثاژن هم فعلا به حمایت 122 واکنش نشون داده . فردا هم خدمت سهم هستیم .مقاومت 140 و بعد 160
          شمواد 240- 235 دست به تریگر نشستم
          چکارن مقاومت 250 اذیتش کرده. وگرنه میره
          امروز غاذر هم خوب باز شد
          روی 313 محل تلاقی سهم با ترندلاینش بود
          این سهم هم یه سری از 400 تا 700 به ما رالی داد . این سری با جو گروه بالا داره . امروز که خوب خرید شد . تا 400 هستیم با سهم

نظر

• Mohsen Mehrvarz
            عضو فعال
            • Mar 2012
            • 1683

کلیه تحلیلها رو گذاشتم در کوزه با این رد صلاحیتها
            این بود همون خطری که گوشزد کرده بودم که یا نقد باشیم و یا میبایستی از سهم های اصلی بازار فاصله میگرفتیم
            خدا به این سهم های حاشیه ای ما هم رحم کمنه خوبه

کم کم باید نقد شد بنظرم . عرضه اولیه تاپیکو نزدیکه + تسویه اعتباری ها در این آخر ماه + اعلام نتایج صلاحیت کاندیداها همه احتمال منفی شدن بازارند.
            اما اگر کسی به احتمالات فوق اعتقادی نداره ، لااقل یه سهمی بخره که به شاخص کاری نداشته باشه

نظر

• کیوان
              ستاره دار (1)
              • Jun 2011
              • 5095

کلیه تحلیلها رو گذاشتم در کوزه با این رد صلاحیتها
              این بود همون خطری که گوشزد کرده بودم که یا نقد باشیم و یا میبایستی از سهم های اصلی بازار فاصله میگرفتیم
              خدا به این سهم های حاشیه ای ما هم رحم کمنه خوبه

بدبختی من اینه ریسک کردم و امروز خرید کردم! :(
              محسن جان من که دیگه امی بروکر بستم و تکنیکالو گذاشتم فعلا کنار رفتم یک چایی بخورم و به روزگار مضحک و کشور بی در و پیکرمون بخندم!
              ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست

نظر

• سرداربورسی
                عضو فعال
                • Dec 2010
                • 458

مهروز عزیز
                فکر می کنم این روند اشتباهه
                اینکه فکر کنیم چون مشایی و هاشمی رد شده اند دنیا به آخر رسیده
                اینطوری نیست
                سهامدار باید با تحلیل و فکر برن جلو و از رفتار هیجانی پرهیز کنند
                اینکه بگن دیگه تموم شد و از فردا همه سهامامون رو می فرشتیم یک اشتباهه محضه
                ما آمده ایم زندگی کنیم تا قیمت پیدا کنیم
                نه اینکه به هر قیمتی زندگی کنیم

نظر

• 222
                  Banned
                  • Dec 2010
                  • 75

جناب سردار بورسی ما اومدیم توی این بازار سود کنیم چرا سهمی رو که میشه200تومن خرید250بخریم؟

نظر

• h00mi
                    عضو فعال
                    • Aug 2012
                    • 504

داروسازی کوثر:

دکوثر در پایان دوره 12 ماهه صورت های مالی حسابرسی نشده با سرمایه 18 میلیارد تومانی در سال مالی 91 :

اندوخته قانونی به ازای هر سهم 10 تومان

اندوخته طرح و توسعه به ازای هر سهم صفر

سود انباشته ان به ازای هر سهم 63 تومان

طرح های در دست توسعه به ازای هر سهم 23 تومن

نیم نگاهی به سبد دارویی دکوثر:

دکوثر در سبد بورسی خود مالک 45 درصدی دامین میباشد، دامینی که هر ساله تقریبا 50 درصد رشد سود عملیاتی دارد

دکوثر در سبد غیر بورسی خود مالک 20 درصدی پخش فردوس هست

در مجموع دکوثر به ازای هر سهم 50 تومان سبد دارویی بورسی و غیر بورسی دارد

، شرکتی که با سود انباشته 63 تومانی و با سبد دارویی به اندازه سرمایه اسمی خود ، به نظر بنده در قیمت های امروزی فروشی نیست

داورویی مرهم روزهای سخت بازار هستند

هر لحظه ی با تو بودنم محبوب است.. دور از تو همیشه در دلم آشوب است...
                    هر وقت قرار است به من سر بزنی.. "اهواز" برای راه رفتن خوب است...

نظر

• rad
                      عضو فعال
                      • Dec 2011
                      • 557

سلام دوستان
                      با اینکه دارویی ها مثبت وبرخی صف خرید بودند.
                      ولی جای تعجب داره که داروسازی تهران شیمی صف فروش بود.
                      با اینکه خیلی شرکت خوبیه و دومین فروش دارو را درتهران داره
                      نمی دونم چرا گردش سهم جالب نیست.
                      سپاس

نظر

• Mohsen Mehrvarz
                        عضو فعال
                        • Mar 2012
                        • 1683

در اصل توسط سرداربورسی پست شده است View Post
                        مهروز عزیز
                        فکر می کنم این روند اشتباهه
                        اینکه فکر کنیم چون مشایی و هاشمی رد شده اند دنیا به آخر رسیده
                        اینطوری نیست
                        سهامدار باید با تحلیل و فکر برن جلو و از رفتار هیجانی پرهیز کنند
                        اینکه بگن دیگه تموم شد و از فردا همه سهامامون رو می فرشتیم یک اشتباهه محضه

جناب سردار بورسی محترم
                        چطوری از پست بنده این استنباطو کردید که به دلیل تصمیم شورای نگهبان ،تصمیم به ترک بورس رو گرفتم! دنیا برام به آخر رسیده ! یا بگم دیگه تموم شد و از فردا همه سهمامو میفروشم و.... !!!!!

بنده خیلی ناراحتم . بخش عمده ناراحتی بنده هم مربوط به بورس نیست.( چون با بررسی های خودم ، آماده جو این هفته بودم ). بلکه مربوط به عمر ما ایرانی هاست که تو این مملکت بواسطه تصمیمات یه عده خاص ، به هدر میره....
                        وگرنه سر داستان بورس که چون از قبل به دوستان توصیه شده بود از سهم های اصلی و شاخصی دوری کنن ،سهم های بنده + نقدینگی کاملا تو هفته ای که گذشت آماده رویارویی با بازار منفی رو داشتند .
                        این پست مال 2013/05/13 است و 10 روز پیش زده شد :
                        کم کم باید نقد شد بنظرم . عرضه اولیه تاپیکو نزدیکه + تسویه اعتباری ها در این آخر ماه + اعلام نتایج صلاحیت کاندیداها همه احتمال منفی شدن بازارند.
                        اما اگر کسی به احتمالات فوق اعتقادی نداره ، لااقل یه سهمی بخره که به شاخص کاری نداشته باشه
                        مثل :
                        چکاوه 560
                        یه سهم دارویی ( دسبحا ، دکوثر ، پخش 380 )
                        وساخت ( با شکست 260 سروشونه میزنه)
                        لابسا 150
                        شپارس

تو هفته گذشته داروییها عالی بودند و سهم بنده آخ نگفت
                        چکاوه از 564 به 700 شنبه میرسه
                        شپارس که ببینید چقدر رشد کرد
                        لابسا برای تعدیل بست
                        وساخت نتونست مقاومت رو بشکنه
                        متاسفانه به دلیل مشکل سرور سایت ، تحلیل ثاژن و غاذر غیب شدند و نشد مجدد اینجا بذارم . اونهم زمانیکه هر دو سهم براحتی قابل خرید بودند .
                        با نقدینگی که داشتیم و دست به تریگر بودیم :
                        ثاژن ، غاذر و شمواد هم پله اول خرید شدند .

آخرین ویرایش توسط Mohsen Mehrvarz؛ 2013/05/23, 12:25.

نظر

• Mohsen Mehrvarz
                          عضو فعال
                          • Mar 2012
                          • 1683

فولاژ :
                          سهمی که به خوبی قواعد موج شماری رو رعایت کرده و همینک در ریزموج c از موج 4 اصلی واقع شده . حمایتهای سهم روی 480 ( فیبوی 38% ) و 424 ( فیبوی 50% ) هستن .
                          این وسط بهتره یه محدوده انتخاب کنیم برای خرید پله ای . من محدوده 447 -424 رو پیشنهاد میکنم .
                          اهمیت سطح 447 از این جهت بالاست که محل تلاقی ترندلاین صعودی سهم + فیبوی حمایتی 50% + کف کانال نزولی واقع شده + فیبوی زمانی 61% موج 3 واقع شده

اما به لحاظ تایم امواج ، میبینید که موج 2 به زیبایی از فیبوی زمانی 61% موج 1 برگشته و کمی اونورتر از فیبوی 161% موج 1 ، موج 3 رو تکمیل شده دیدیم .
                          اهمیت سطح 447 گفته شد . اهیمت محدوده 447 -424 از طرفی وقتی بالاتر میره که بدونیم 424 علاوه برا اینکه فیبوی قیمتی 50% موج 3 هستش ، روی فیبوی زمانی 261% موج 1 هم هستش .

بنظرم خرید پله ای تو محدوده ذکر شده ، برای میان مدت و دستیابی به یه گین عالی تو موج 5 اصلی با تارگت حداقلی800 بد نباشه .
                          اما مقاومتهای پیش روی سهم در صورت بازگشت ، 500 ، 554 ، 600 ، 665 ، 725 و 800 هستند .

نظر

• Mohsen Mehrvarz
                            عضو فعال
                            • Mar 2012
                            • 1683

به سلامتی اون پدری که هنگام تراشیدن موی کودک مبتلا به سرطانش گریه ی فرزندش رو دید
                            ماشین رو داد به دستش در حالی که چشمانش پر از گریه بود گفت : حالا تو موهای منو بتراش !

> به سلامتی پدری که نمی توانم را در چشمانش زیاد دیدیم ولی از زبانش هرگز نشنیدم ...!!!

> به سلامتی پدری که طعم پدر داشتن رو نچشید ،اما واسه خیلی ها پدری کرد

> به سلامتی پدری که لباس خاکی و کثیف میپوشه میره کارگری برای سیر کردن شکم بچه اش ، اما بچه اش خجالت میکشه به دوستاش بگه این پدرمه !

> سلامتی اون پدری که شادی شو با زن و بچش تقسیم میکنه اما غصه شو با سیگار و دود سیگارش . . .

> به سلامتی پدری که کفِ تموم شهرو جارو میزنه که زن و بچش کف خونه کسی رو جارو نزنن..

> همیشه مادر را به مداد تشبیه میکردم ، که با هر بار تراشیده شدن، کوچک و کوچک تر میشود…
                            ولی پدر ... یک خودکار شکیل و زیباست که در ظاهر ابهتش را همیشه حفظ میکند ... خم به ابرو نمیاورد و خیلی سخت تر از این حرفهاست فقط هیچ کس نمیبیند و نمیداند که چقدر دیگر میتواند بنویسد …

> بیایید قدردان باشیم ...
                            > به سلامتی پدر و مادرها
                            > پدرم هر وقت میگفت "درست میشود" ... تمام نگرانی هایم به یک باره رنگ میباخت...!

> وقتی پشت سر پدرت از پله ها میای پایین و میبینی چقدر آهسته میره ، میفهمی پیر شده !
                            > وقتی داره صورتش رو اصلاح میکنه و دستش میلرزه ، میفهمی پیر شده !
                            > وقتی بعد غذا یه مشت دارو میخوره ، میفهمی چقدر درد داره اما هیچ چی نمیگه...
                            > و وقتی میفهمی نصف موهای سفیدش به خاطر غصه های تو هستش ، دلت میخواد بمیری
                            > پدرم ،تنها کسی است که باعث میشه بدون شک بفهمم فرشته هاهم میتوانند مرد باشند !
                            > به سلامتی هرچی پدره……

نظر

• Dr.boursi
                              عضو فعال
                              • Oct 2012
                              • 1348

دوستان تکنیکال اگر کسی در مورد واژه فاصله "پیپ" چیزی می دونه لطفا بفرمائید...
                              داشتم مقاله ای می خوندم نوشته بود اگر فاصله فلان اندیکاتور از قیمت چارت از فلان پیپ کمتر بشه...
                              اصلا پیپ دیگه چیه!!!!
                              بعد از گرفتن دکترا من دارم ماهی گیر میشم !!!

لذتی که در خرید سهم در منفی هست، در بخشش هم نیست!!! /.:biggrinsmiley.:/

نظر

• Mohsen Mehrvarz
                                عضو فعال
                                • Mar 2012
                                • 1683

در اصل توسط Dr.boursi پست شده است View Post
                                دوستان تکنیکال اگر کسی در مورد واژه فاصله "پیپ" چیزی می دونه لطفا بفرمائید...
                                داشتم مقاله ای می خوندم نوشته بود اگر فاصله فلان اندیکاتور از قیمت چارت از فلان پیپ کمتر بشه...
                                اصلا پیپ دیگه چیه!!!!
                                یکی از متداولترین لغات در فارکس ، پیپ ( pip کوچکترین واحد شمارش نوسان قیمت ) هستش .
                                برای تاثیر پذیری بهتر ، خوبه قبل شروع خواندن مقاله ابتدا کلیه اصطلاحاتش رو خوب یاد بگیریم . بعد چندین مقاله رو بخونیم .

نظر

در حال کار...
                                X