محسن گلادیاتور تکنیکال

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • Mohsen Mehrvarz
    عضو فعال
    • Mar 2012
    • 1683

سبحان :
    گروه دارو رو دست کم نگیرید. رشدی عجیب خواهند داشت . یاد سدور 500 و سغرب 400 میفتم . رشدی مشابه دارن بنظرم
    سبحان دارو سابقا تو یه کانال صعودی حرکت میکرد که سقف کانال رو شکست و اعتبار مقاومتیش رو فیل کرد .
    سهم از مقاومت 1730 شروع به افت کرده . 2 تا احتمال داره
    1 ) به سقف کانال پولبک بکنه و پس از تاچ اون به روند صعودیش ادامه بده
    2)از حمایت 1440 برگرده .( این سطحی یه حمایت معتبره که علاوه بر فیبوی 38% چندین بار شاهد واکنش سهم به این سطح بودیم )
    مقاومت سهم در صورت از سرگیری روند صعودی 1730 ابتداو هدف سهم 2000

آبسال :
    سهمی که از 150 رو گفته شد و سهم به مقاومت 200 رسیده . 33% نوش جون فعلا تو این یه ماهه
    سهم درون یه کانال صعودی محصور شده
    از سه پیوت ماژور مهم سهم ، یه چنگال اندروز رسم شده که جواب داده
    احتمالا الگوی هارمونیک ab=cd هم داریم .
    مقاومت 180 فتح شده . تارگت فعلی 240

در اصل توسط Mohsen Mehrvarz پست شده است View Post
    گروه دارویی هم به ترتیب سهم ها استارت میزنن و با حجم های کم رشد میکنن . دتماد و پخش بهترینهاشونن
    راجع به پخش صحبت زیاد شده
    دتماد :
    به لحاظ بنیادی :
    شنیده شده خط تولید یه سری محصولات جدید تو دستور کار داره
    محصولات فعلیش هم خیلی متنوع هستند. برید به سایت شرکت سری بزنید :

افزایش نرخشون هم که قطعیه
    تکنیکالی :
    من تو نمای بلند مدت سهم کار کردم
    دیدم سهم استارتهای شارپی میزنه. بعدش بجای افت زیاد ، فرسایشی اصلاح زمانی میکنه بیشتر تا اصلاح قیمتی
    کف بسیار محکم سهم روی 1200 بود . محدوه 1240-1200 خیلی محکم بود و سهم 34 بار این دو سطح رو به عنوان مقاومت و حمایت تاچ کرد. سهم با توجه به نبود فروشنده ، استارت زد
    بنظرم تو موج 5 اصلی هستیم . احتمالا ریز موج 3 اون هم باشیم

سهم توی یه چنگال اندرو افتاده
    واکنش سهم به میدلاین هم جالبه

مقاومتهای سهم روی 1390 ، 1600 ، 1780 و 2000 واقع شده
    حمایت 1240 هم میتونه حد ضرر باشه

دتماد با بهترین وضعیت ممکنن بنیادی ، مقاومت 1390 رو شکست . ایشا.. 1600 سلامی عرض میکنیم
    خب دوستان 1780 هم فردا شکسته میشه و 2000 سلامی عرض میکنیم . کم کم تارگت رو تا 3000 میبریم بالا

سایر سهم های دارویی هم 4شنبه خوب معامله شدند . دعبید رو رو منفی کامل چندروزه سنگین میخرن. دسینا که خشک شده ، پخش که برگشت ، سبحان هم خودم یه دستی به سروگوشش کشیدم . دتمادم همچنان داریم و ....

قندی ها هم شاید کم کم وقتشون برسه. قمرو ، قلرست ، قصفها بهترین های بنیادی
    قشیر تکنیکی و فرابورسی بودن و ...
    ولغدر هم کم خریدیم . بیاد پایین خدا قسمت کنه سنگینش کنم

نظر

• Mohsen Mehrvarz
      عضو فعال
      • Mar 2012
      • 1683

فسرب :
      سهمی که تکنیکال فوق العاده زیبایی داره ومیشه روش مانور مناسبی داد
      1 ) در بازه بلندمدت که درون کانال نزولی بزرگی قرار گرفته
      2) در بازه میان مدت یه الگوی هارمونیک باترفلای تکمیل کرده که وقتی برگرده باید 282 رو ببینه
      3) در بازه کوتاه مدت ، یه الگوی برگشتی سروشانه کف میتونه تکمیل کنه . به شرطی که 232 رو با حجم مناسب رد کنه
      4 ) در صورت تحقق الگوی سروشونه کف ، مقاومت مهم سهم تلاقی فیبوی 50% با مقاومت 265 هست . بعد اون 282 هدف سهم قرار میگیره
      5) حمایت معتبر فعلی سهم هم 200

سیگنال خرید تو تمامی اندیکاتورهای معتبر MACD, ICHI MOKU , RSI , ADX , MOMENTUM صادر شده . اندکی صبر

نظر

• Mohsen Mehrvarz
        عضو فعال
        • Mar 2012
        • 1683

سلام و درود
        صبح آدینه همه دوستان بخیر و خوشی
        سفارس
        این سهم هم ماشا... بیش از 100% رشد کرده . الآن که روی مقاومت 250 هست و حجم سنگینی هم زد که جای تامل داره . تارگت الگوی پرچمی که سفارس زده بود ، رو 270 محقق میشه . به منطقه اشباع خرید هم تو همه اندیکاتورها رسیدیم .
        بنظرم سیو کردن سود بصورت پله ای بهتر باشه . چون فکر میکنم این گروه هم مثل پالایشگاهی ها یه مقداری از رشد رو پیش خور کردن .

شراز :
        صورتهای مالی منتهی به سال 91 خوب نبود .
        این گروه فعلا استندبای مونده تا تکلیف شبندر مشخص بشه
        واگرایی منفی هم بین قیمت و اکثر اندیکاتورهای معروف مشخصه
        حمایتهای سهم روی 1920 و 1800 هستند .

نظر

• paiezan
          عضو فعال
          • May 2012
          • 317

سلام جناب مهرورز و عرض خسته نباشین
          شپدیس بعد از افزایش سرمایه اومد به قیمت ۱۸۰۰
          وضعیت سهم رو چطور میبینین .با توجه به تحریمهای جدید شرکدهای پتروشیمی ایا ارزندگی شپدیس تغییر کرده یا نه
          در صورت تایید وضعیت نقطه خرید مناسب چیه؟میتونه راه شیران رو بره یا نه
          سپاس

نظر

• محمدسعید
            عضو عادی
            • Apr 2013
            • 263

سلام

رمپنا

با اجازه اساتید من یه موج شماری ساده روی این سهم انجام دادم که به شرح زیر می باشد.

در روند بلند مدت رمپنا از حوالی 20 سپتامبر وارد موج 3 بزرگ شده است. درون موج سه بزرگ دو احتمال وجود دارد.
            1- هم اکنون درون موج اصلاحی چهار به سر می برد که باید نهایتا از یک شنبه برگردد و تا حوالی 350 بالا برود و سپس اصلاحی را انجام دهد.( این مورد به نظرم بعید می رسد، چون با توجه به بنیادی سهم موج سه بزرگ باید خیلی شارپ تر می شد و تا حوالی 700 پیش می رفت.)

2- همچنان سهم در ریز موج 2 از موج 3 بزرگ می باشد(ریز موج 1 از موج بزرگ 3 به نظر پنج زیر موج خود را تکمیل کرده است). با توجه به این فرض سهم باید تا حوالی 280 تومان(62%) اصلاح نماید و پس از آن موج سه از سه بزرگ شروع شود که حداقل تارگت این موج را در میان مدت 600 تا 650 تومان می بینم.(که این مورد محتمل تر به نظر می رسد.)

از جناب آقای مهرورز خواهشمند هستم نظراتشان را بفرمایند.

با تشکر

یا علی
            دوستان توجه نمایند این موج شماری هایی که دارم انجام میدم صرفا برای[B] تمرین[/B] است و [B]جنبه سیگنال دهی ندارد[/B]...

نظر

• Mohsen Mehrvarz
              عضو فعال
              • Mar 2012
              • 1683

در اصل توسط paiezan پست شده است View Post
              سلام جناب مهرورز و عرض خسته نباشین
              شپدیس بعد از افزایش سرمایه اومد به قیمت ۱۸۰۰
              وضعیت سهم رو چطور میبینین .با توجه به تحریمهای جدید شرکدهای پتروشیمی ایا ارزندگی شپدیس تغییر کرده یا نه
              در صورت تایید وضعیت نقطه خرید مناسب چیه؟میتونه راه شیران رو بره یا نه
              سپاس
              سلام و شب بخیر
              بنظر بنده شپدیس همچنان ارزنده ست . ولی سهم هایی با گین بالاتر از این قبیل سهم ها قبلا معرفی کرده بودم و میکنم
              ولغدر بین 60 -64
              داروییها که زبونم دیگه مو درآورده . سبحان ، دتماد ، دسبحا ، دالبر ، دزهراوی و ....
              قندیها : قلرست و قصفها و قمرو و قپیرا و ....
              رمپنا
              واتی
              خزامیا
              ....

در اصل توسط محمدسعید پست شده است View Post
              سلام

رمپنا

با اجازه اساتید من یه موج شماری ساده روی این سهم انجام دادم که به شرح زیر می باشد.

در روند بلند مدت رمپنا از حوالی 20 سپتامبر وارد موج 3 بزرگ شده است. درون موج سه بزرگ دو احتمال وجود دارد.
              1- هم اکنون درون موج اصلاحی چهار به سر می برد که باید نهایتا از یک شنبه برگردد و تا حوالی 350 بالا برود و سپس اصلاحی را انجام دهد.( این مورد به نظرم بعید می رسد، چون با توجه به بنیادی سهم موج سه بزرگ باید خیلی شارپ تر می شد و تا حوالی 700 پیش می رفت.)

2- همچنان سهم در ریز موج 2 از موج 3 بزرگ می باشد(ریز موج 1 از موج بزرگ 3 به نظر پنج زیر موج خود را تکمیل کرده است). با توجه به این فرض سهم باید تا حوالی 280 تومان(62%) اصلاح نماید و پس از آن موج سه از سه بزرگ شروع شود که حداقل تارگت این موج را در میان مدت 600 تا 650 تومان می بینم.(که این مورد محتمل تر به نظر می رسد.)

از جناب آقای مهرورز خواهشمند هستم نظراتشان را بفرمایند.

با تشکر

یا علی
              سلام
              بنده فرضیه اول شما رو واقع بینانه تر دیدم
              البته خوبه که شکل هم بذارید و از روی شکل بشه نظر داد و ریز موجهای شما رو دید
              اظهار نظرها راجع به مپنا متفاوته . اما همه دوستان به تارگت حداقلی 600 در یکسال معتقدند و مهم هم همینه
              بنظر من دو حالت وجود داره :
              یا در موج ریز موج 4 از 3 اصلی هستیم . که در اینصورت نباید مپنا به زیر 271 بره و این حالت محتمل تره
              یا همچنان در ریزموج های 3 از 3 گام برمیداریم .

نظر

• محمدسعید
                عضو عادی
                • Apr 2013
                • 263

سلام و شب بخیر

سلام
                بنده فرضیه اول شما رو واقع بینانه تر دیدم
                البته خوبه که شکل هم بذارید و از روی شکل بشه نظر داد و ریز موجهای شما رو دید
                اظهار نظرها راجع به مپنا متفاوته . اما همه دوستان به تارگت حداقلی 600 در یکسال معتقدند و مهم هم همینه
                بنظر من دو حالت وجود داره :
                یا در موج ریز موج 4 از 3 اصلی هستیم . که در اینصورت نباید مپنا به زیر 271 بره و این حالت محتمل تره
                یا همچنان در ریزموج های 3 از 3 گام برمیداریم .
                سلام

با تشکر از پاسخ شما

شکل رو هم قرار دادم.
                به نظر من یا شماره های زرد رنگ درسته که با توجه به اینکه تصحیح 4 نباید به قله 1 تجاوز کند. از شنبه یا یکشنبه سهم مثبت می شود و تا حوالی 345 تا 360 بالا خواهد رفت.

ولی اگر شماره های بنفش(ریز موج) و سبز (موج) درست باشد بازار تا 270 تومان(62%) اصلاح می کند و سپس برای هدف 600 گام بر میدارد.

راستی اگر نظر شما را درست متوجه شده باشم (همون نظر اولیه دیگه؟؟؟؟؟؟؟) موج 3 خیلی کوتاه نشده است؟ با اخبار بنیادی که از سهم می رسد انتظار موج سه شارپی را داشتم که قدرت را به رخ بکشد.

یا علی
                آخرین ویرایش توسط محمدسعید؛ 2013/06/08, 01:29.
                دوستان توجه نمایند این موج شماری هایی که دارم انجام میدم صرفا برای[B] تمرین[/B] است و [B]جنبه سیگنال دهی ندارد[/B]...

نظر

• محمدسعید
                  عضو عادی
                  • Apr 2013
                  • 263

همین الان فهمیدم که شماره گذاری بنفش ها اشتباه می باشد.(موج 4 با موج 1 در تداخل است) با این حساب به نظرم همچنان درون موج 1 سبز رنگ می باشیم.

چه کنم دیگه .... تازه دارم یاد میگیرم و حواس پرتی نمی ذاره دقیق بشم

یا علی

نظر

• Mohsen Mehrvarz
                    عضو فعال
                    • Mar 2012
                    • 1683

سلام دوستان
                    نمیدونم توجه کردید یا نه. تعداد معاملات خیلی کم شده . حداقل فوکوس من که روی دارویی و قندیه اینطوریه
                    وقتی این طوری میشه ، غالبا یا باید منتظر مثبت شدن باشیم یا منفی شدن
                    چندین بار این وضعو دیدم که بازار مثبت شده . ببینم این بار چی میشه
                    -------------------------------------------------------------------------------
                    ولصنم :
                    این سهم یه کانال نزولی بلند مدت داشت که شکست و خارج شد
                    تو روند نزولی اخیرش یه کف دوقلو زده که تارگت 192 داره
                    فعلا یه پولبکی به خط گردن در 157 داریم . جالبه خط گردن با فیبوی 50% تلاقی داره . فکر نکنم سهم زیر 157 بره
                    مقاومتهای سهم هم 192 ، 209 و 233

نظر

• سيد ياسر شريعت
                      عضو فعال
                      • Jun 2011
                      • 4944

درود بر محسن عزیز؛

به نظرم مثبته این نکته که فرمودید. من خودم مترصد خرید در روزهای منفی بودم که با این جو بازار تقریبا 1/3 خریدهام رو انجام دادم همین امروز!
                      إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ

نظر

• قنات
                        عضو عادی
                        • May 2013
                        • 52

سلام دوستان
                        نمیدونم توجه کردید یا نه. تعداد معاملات خیلی کم شده . حداقل فوکوس من که روی دارویی و قندیه اینطوریه
                        وقتی این طوری میشه ، غالبا یا باید منتظر مثبت شدن باشیم یا منفی شدن
                        چندین بار این وضعو دیدم که بازار مثبت شده . ببینم این بار چی میشه
                        -------------------------------------------------------------------------------
                        ولصنم :
                        فعلا یه پولبکی به خط گردن در 157 داریم . جالبه خط گردن با فیبوی 50% تلاقی داره . فکر نکنم سهم زیر 157 بره

سلام
                        قندیها کم حجم شدند اما برای شروع اون حرکتی که مدنظر شماست باید ابتدا4270-4280 واحد شاخص صنعت شکسته شود.

نظر

• ahmadreza
                          عضو فعال
                          • Jul 2012
                          • 1294

محسن جان افت وبانک رو تا کجا ادامه دار میبینی?

نظر

• Mohsen Mehrvarz
                            عضو فعال
                            • Mar 2012
                            • 1683

چشم انداز صنعت دارو

نظر

• Mohsen Mehrvarz
                              عضو فعال
                              • Mar 2012
                              • 1683

ولصنم فعلا از 155 برگشته
                              ولصنم :
                              لیزینگ غدیر :
                              در چند ماه گذشته با توجه به رشد قیمتی خودروها ، تمایل مردم به خرید لیزینگی بیشتر شده است . شرکت لیزینگ غدیر من جمله شرکتهای لیزینگی است که توانسته عملکرد بسیار خوبی را به نمایش بگذارد . خلاصه گزارش پیش بینی ولغدر برای سال مالی منتهی به 30/9/92 بدین شرح است که :
                              شرکت پيش بيني سود هر سهم سال مالي منتهي به 92/9/30 را در گزارشات قبلی 80 ریال اعلام کرده بود که به دلایل :
                              1) شناسايي سود حاصل از فروش ساختمانهاي اداري
                              2) افزايش فروش خودرو در سه ماهه اول
                              3) افزايش وصولي جرايم تاخير
                              سود شرکت به 220 ریال در گزارش رسید ( 175% رشد ) که در گزارش سه ماهه اول 110 ریال آن ( 50%) پوشش داده شد .لذا تخمینها از تعدیلات بالا پس از ارائه گزارش 6ماهه حکایت دارد .
                              در بررسی تکنیکال سهم ، تحلیلگر نمایی از بلند مدت سهم در تایم فریم هفتگی را برای نمایش انتخاب کرده است . طبق نمودار زیر ، سهم مدتها در کانال نزولی آبی رنگ محصور بود تا اینکه پس از سالها توانست با حرکت درون کانالی صعودی سبزرنگ ، امیدها را برای خروج از کانال نزولی پر رنگ سازد .
                              سهم اخیرا توانسته است از سقف کانال نزولی خارج شود و هم اکنون در حال پولبک به سقف کانال میباشد . پیش بینی میشود سهم از محدوده 63 -60 تومان بتواند با از سر گیری روند صعودی خود ، به سمت اهداف بالاتر گام بردارد . حمایت 60 جدی ترین سطح حمایتی سهم محسوب میشود .
                              طبق الگوی بدست آمده از سهم ، ولغدر با یک الگوی کاپ توانایی رسیدن به هدف 88 را داراست . البته در میان مسیر مقاومت 73 هم پیش روست که به نظر شکست آن در اراده سهم دیده میشود .
                              پس از 88 مقاومت جدی سهم 95 تومان است که پیش بینی میشود سهم در آنجا مدتی معاملات فرسایشی انجام دهد و سپس به سمت اهداف 110 و 120 گام بردارد .

نظر

• احسان147
                                عضو فعال
                                • Mar 2013
                                • 937

محسن جان با سلام
                                به نظرتون این الگو در قشرین تایید میشه ؟و اگه تایید بشه سقفش چه قیمتی میشه ؟به نظر میاد از 495 برگشت درسته ؟

نظر

در حال کار...
                                X