سبحان :
گروه دارو رو دست کم نگیرید. رشدی عجیب خواهند داشت . یاد سدور 500 و سغرب 400 میفتم . رشدی مشابه دارن بنظرم
سبحان دارو سابقا تو یه کانال صعودی حرکت میکرد که سقف کانال رو شکست و اعتبار مقاومتیش رو فیل کرد .
سهم از مقاومت 1730 شروع به افت کرده . 2 تا احتمال داره
1 ) به سقف کانال پولبک بکنه و پس از تاچ اون به روند صعودیش ادامه بده
2)از حمایت 1440 برگرده .( این سطحی یه حمایت معتبره که علاوه بر فیبوی 38% چندین بار شاهد واکنش سهم به این سطح بودیم )
مقاومت سهم در صورت از سرگیری روند صعودی 1730 ابتداو هدف سهم 2000

آبسال :
سهمی که از 150 رو گفته شد و سهم به مقاومت 200 رسیده . 33% نوش جون فعلا تو این یه ماهه
سهم درون یه کانال صعودی محصور شده
از سه پیوت ماژور مهم سهم ، یه چنگال اندروز رسم شده که جواب داده
احتمالا الگوی هارمونیک ab=cd هم داریم .
مقاومت 180 فتح شده . تارگت فعلی 240

خب دوستان 1780 هم فردا شکسته میشه و 2000 سلامی عرض میکنیم . کم کم تارگت رو تا 3000 میبریم بالا

سایر سهم های دارویی هم 4شنبه خوب معامله شدند . دعبید رو رو منفی کامل چندروزه سنگین میخرن. دسینا که خشک شده ، پخش که برگشت ، سبحان هم خودم یه دستی به سروگوشش کشیدم . دتمادم همچنان داریم و ....
قندی ها هم شاید کم کم وقتشون برسه. قمرو ، قلرست ، قصفها بهترین های بنیادی
قشیر تکنیکی و فرابورسی بودن و ...
ولغدر هم کم خریدیم . بیاد پایین خدا قسمت کنه سنگینش کنم
گروه دارو رو دست کم نگیرید. رشدی عجیب خواهند داشت . یاد سدور 500 و سغرب 400 میفتم . رشدی مشابه دارن بنظرم
سبحان دارو سابقا تو یه کانال صعودی حرکت میکرد که سقف کانال رو شکست و اعتبار مقاومتیش رو فیل کرد .
سهم از مقاومت 1730 شروع به افت کرده . 2 تا احتمال داره
1 ) به سقف کانال پولبک بکنه و پس از تاچ اون به روند صعودیش ادامه بده
2)از حمایت 1440 برگرده .( این سطحی یه حمایت معتبره که علاوه بر فیبوی 38% چندین بار شاهد واکنش سهم به این سطح بودیم )
مقاومت سهم در صورت از سرگیری روند صعودی 1730 ابتداو هدف سهم 2000

آبسال :
سهمی که از 150 رو گفته شد و سهم به مقاومت 200 رسیده . 33% نوش جون فعلا تو این یه ماهه
سهم درون یه کانال صعودی محصور شده
از سه پیوت ماژور مهم سهم ، یه چنگال اندروز رسم شده که جواب داده
احتمالا الگوی هارمونیک ab=cd هم داریم .
مقاومت 180 فتح شده . تارگت فعلی 240

در اصل توسط Mohsen Mehrvarz پست شده است
View Post
در اصل توسط Mohsen Mehrvarz پست شده است
View Post

سایر سهم های دارویی هم 4شنبه خوب معامله شدند . دعبید رو رو منفی کامل چندروزه سنگین میخرن. دسینا که خشک شده ، پخش که برگشت ، سبحان هم خودم یه دستی به سروگوشش کشیدم . دتمادم همچنان داریم و ....
قندی ها هم شاید کم کم وقتشون برسه. قمرو ، قلرست ، قصفها بهترین های بنیادی
قشیر تکنیکی و فرابورسی بودن و ...
ولغدر هم کم خریدیم . بیاد پایین خدا قسمت کنه سنگینش کنم
نظر