محسن گلادیاتور تکنیکال

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • Mohsen Mehrvarz
    عضو فعال
    • Mar 2012
    • 1683

قبلا چندین بار راجع به شسینا صحبت کرده بودم وقتی درون مثلث بود .
    بعد مدتها گفتم یه سری مجددا به آرشیو بزنم ببینم سهم هاییکه معرفی کردیم در چه اوضاع و احوالی هستند....

در اصل توسط Mohsen Mehrvarz پست شده است View Post
    شسینا :
    این سهم فردا برای چندمین بار به حوالی حمایت 450 میرسه. خیلی ها مترصد این هستند که از این حمایت بعنوان تریگر استفاده کنند . اما بعضی ها روی مقاومتهای جلوتر خالی میکنند. بعضی ها هم اضافه میکنند تا زمان بسته شدن سهم بابت تعدیلها فرا برسه :
    تکنیکال سهم خیلی گویاست که کم کم داریم به انتهای مثلث متقارن نزدیک میشیم .
    در کل اندکی صبر تا تعیین تکلیف مثلث و یه صعود مناسب

[B]

شمواد سهمیه که رو 240 توصیه به خرید شد و از 243 برگشته و بالا میره و اول راهه
    چکاوه هم از 560 ببینید چقدر رشد کرده
    فلوله که 230 گفته شد و نیز لابسا 150 که گفته شد ، هردو برای تعدیل بستند
    شسینا از 450 برگشته فعلا . باید دید این سری با مقاومت 513 چیکار میکنه
    ثاژن مقاومت مهمی روی 145 داره که باید منتظر موند و تماشا کرد
    غاذر از حمایت 310 به مدد تقسیم سود مجمع ، برگشت و رو 326 توصیه شد که خوب بالا میره
    غمهرام مقاومتی روی 470 داره . ببینیم چیکارش میکنه ( البته اولویت این سهم نسبت به سایر سهم ها کمتره . چون بیش از 100% رشد کرده)
    لیدر گروه غذایی فعلا غپینو هست که گروه رو کووچ میکنه . وبشهرم مرغ عزا و عروسی شده . تو نزول ها افت میکنه و تو رشد ها حجم مبنا پر نمیکنه

شسینا :

- میزان تولید و فروش شرکت نسبت به سال گذشته به ترتیب 12.44 و 30.97 درصد رشد داشته است که عمده افزایش تولید مربوط به محصول فرمالین شرکت می باشد همچنین مبلغ فروش شرکت نسبت به سال پیش رشد 97 درصدی را نشان می دهد.
    - شرکت حدود 39 درصد از تولیدت خود را به خارج از کشور صادر میکند که با نرخ 29995 ریال تسعیر کرده است این در حالی است متوسط نرخ ارز در 3 ماهه اول سال خدود 3500 تومان و بقیه سال را حدود 3100 تومان میتوان در نظر گرفت که از همین محل تعدل نسبتا مناسبی می تواند در گزارشات بعدی خود ارائه نماید.
    - شرکت افزایش سرمایه 50% از محل سودهای انباشته خود در دستور کار دارد .

اما تکنیکال سهم :
    این سهم مدتها پیش از سقف مثلث خود خارج شده است
    سهم درون کانال صعودی در نوسان میباشد که همینک روی میدلاین کانال قرار گرفته است و کندل چکش را روی حمایت 625 نمایش داده است .
    حمایت بعدی سهم 600 میباشد که فوق العاده قوی است . اما کف سهم را به جهت تلاقی ترندلاین صعودی سهم + سقف مثلث 575 ارزیابی میکنیم که احتمال فیل شدن آن غیر ممکن به نظر میرسد .

نکته قابل تامل در تکنیکال سهم اینست که در چندین نسبت فیبوناتچی که روی چارت سهم انداخته شد ، سطوح حمایتی و مقاومتی باتلورانس بسیار کمی با هم تلاقی داشتندو از این جهت ، اهمیت ارزش این سطوح چندبرابر خودنمایی میکند .
    در بالا سطوح حمایتی سهم ذکر شدند .
    اما اولین مقاومت پیش روی سهم سطح 676 که محل تلاقی دو نسبت فیبوی 38% و 127% است میباشد .
    ولی مهمترین مقاومت پیش روی سهم در صورت استارت سهم سطح 760 میباشد که علاوه بر قله قبلی ، در دیتای تعدیلی سقف تاریخی سهم هم محسوب میشود .
    سایر سطوح عبارتند از 800 ، محدوده 843-847
    اما تارگتهای میان مدت سهم هم سطوح 931 و سپس 978 هستند .

نظر

• sadeghmousavi
      عضو فعال
      • Aug 2013
      • 484

آقا محسن ممنون از راهنماییتون. فقط یه سوال کلی! من یه مشکل تو سبد سهامم دارم نمیفهمم چرا طی یک ماه و نیم گذشته،هرچی یکی از سهامم سودده میشه، یکی دیگه جاش ضرر میده و در مجموع صفر میمونم!(به جز یک هفته گذشته که اومدم تو ضرر) به نظرتون مشکل از کجاست؟ سعی کردم تو سبدم دید بنیادی رو حفظ کنم. اینم سهام من:
      وپارس
      وپاسار
      خگستر
      شدوص
      وپترو
      وتوسم
      فولای
      آخرین ویرایش توسط sadeghmousavi؛ 2013/09/02, 21:30.

نظر

• Mohsen Mehrvarz
        عضو فعال
        • Mar 2012
        • 1683

در اصل توسط sadeghmousavi پست شده است View Post
        آقا محسن ممنون از راهنماییتون. فقط یه سوال کلی! من یه مشکل تو سبد سهامم دارم نمیفهمم چرا هرچی یکی از سهامم سودده میشه، یکی دیگه جاش ضرر میده و در مجموع صفر میمونم!(به جز یک هفته گذشته که اومدم تو ضرر) به نظرتون مشکل از کجاست؟ سعی کردم تو سبدم دید بنیادی رو حفظ کنم. اینم سهام من:
        وپارس
        وپاسار
        خگستر
        شدوص
        وپترو
        وتوسم
        فولای

1) رعایت سطوح حمایت و مقاومتی خیلی مهمه . خیلی ها تو بازار کار تکنیکال کارهارو میبینن و اعتماد میکنن
        2) وپارس و وپاسار هر دو از یک گروه هستند و نباید دو سهم از یک گروه داشته باشید. بلکه یک سهم و اون هم بهترین سهم گروه رو بخرید و بس
        3) خگستر سهم خوبیه ولی روی مقاومتها خارج شید و رو حمایتها بخرید . تو این گروه خودرو بهترینه
        4) شدوص سهم خوبیه که فن نوسانگیریه و خیلیا روش بین 1030 تا 1300 نوسان میگیرن. یا تو کف بخرید یا بعد مقاومتش
        5) وتوسم سهم خوبیه ولی یکم کنده . خوشبختانه از حمایت 180 برگشته فعلا . نگرانی نداره
        6 ) فولای هم سهم خیلی خوبیه ولی حقوقیش خیلی عرضه میکنه و فعلا اجازه رشد به سهم نمیده
        7)بنظرم خوبه که حداکثر 3-4 سهم از بهترین گروه های بازار و بهترین سهم های هر گروه رو بخرید و کمی هم نقد بمونید

نظر

• احسان147
          عضو فعال
          • Mar 2013
          • 937

محسن جان با تشکر از وقتی که برای جواب سوالات میزاری
          نظرتون در مورد قندی ها چیه ؟
          کی روندشون صعودی میشه؟
          یه سوال دیگه
          خودرو رو چه قیمتی وارد بشیم برای خرید ؟

نظر

• yesman
            عضو فعال
            • Feb 2011
            • 541

اقا محسن
            ممنون میشم حالا که از فاذر و مقاومت و حمایتش گفتید یه موج شماری هم ازش ارائه بدید. من خودم از پسش بر نیومدم.(البته سواد خاصی هم در این مورد ندارم.)

http://forums.boursy.com/showthread....733#post555733

نظر

• وقت شناس
              عضو عادی
              • Dec 2012
              • 160

این سهم تارگتهای اعلامی رو خواهد دید. منتها تارگتها میان مدتی هستند
              بنده به گروه خودرو و بانک برای امسال معتقدم و بنظرم امسال یه گین مناسبی توشون هست
              منتها نوسانات بازار رو هم باید تحمل کرد. تو بازار منفی و مثبت ، گروه خودرو رشدهای شارپی کردند و این اصلاح ها طبیعیه .
              اگر به مقاومتهای ذکر شده راجع به سهم ها دقت بشه و پوزیشن گیری مناسب انجام بشه ، تو صف فروش سهم گیر نمیکنه کسی
              خگستر رو گفته بودم مقاومت مهمی روی 286 داره که متاسفانه سهم نتونست مقاومت رو رد کنه و شروع به افت کرد
              الآن هم سهم به سمت حمایت 240 میره . حمایتهای 240 و 220 مهمترین سطوح حمایتی سهم هستند .
              ======================================
              ============================
              ==================
              پست اول مال اول اردیبهشت و زمانی بود که خگستر 146 تومن بود :

http://forums.boursy.com/showthread.php?t=1796&page=40
              با سلام
              در مورد خگستر به نظرتون الگوی کاپ رو میشه برای سهم متصور بود؟ با فرض این که دسته کاپ رو 240 تکمیل شود...
              با تشکر...
              مهم----مهم :نوشته های بنده صرفا نظرات یک آماتور می باشد و هیچ توصیه ای به خرید یا فروش نیست...

نظر

• sadeghmousavi
                عضو فعال
                • Aug 2013
                • 484

1) رعایت سطوح حمایت و مقاومتی خیلی مهمه . خیلی ها تو بازار کار تکنیکال کارهارو میبینن و اعتماد میکنن
                2) وپارس و وپاسار هر دو از یک گروه هستند و نباید دو سهم از یک گروه داشته باشید. بلکه یک سهم و اون هم بهترین سهم گروه رو بخرید و بس
                3) خگستر سهم خوبیه ولی روی مقاومتها خارج شید و رو حمایتها بخرید . تو این گروه خودرو بهترینه
                4) شدوص سهم خوبیه که فن نوسانگیریه و خیلیا روش بین 1030 تا 1300 نوسان میگیرن. یا تو کف بخرید یا بعد مقاومتش
                5) وتوسم سهم خوبیه ولی یکم کنده . خوشبختانه از حمایت 180 برگشته فعلا . نگرانی نداره
                6 ) فولای هم سهم خیلی خوبیه ولی حقوقیش خیلی عرضه میکنه و فعلا اجازه رشد به سهم نمیده
                7)بنظرم خوبه که حداکثر 3-4 سهم از بهترین گروه های بازار و بهترین سهم های هر گروه رو بخرید و کمی هم نقد بمونید
                ممنون از راهنماییتون. با این اوصاف فکر میکنم باید بعضیها رو بفروشم و تعداد سهام موجودم رو اضافه کنم!
                نظرتون در مورد این سهمایی که گفتم برای فروش چیه؟ میشه یه ترتیبی بهشون بدین؟

نظر

• فرزان
                  عضو عادی
                  • Aug 2013
                  • 218

در اصل توسط فرزان پست شده است View Post
                  سلام آقای مهرورز
                  امیدوارم شب خوبی داشته باشید. با توجه به جو خودرویی ها فکر می کنید صف فروش خبهمن کی جمع می شه ؟ فکر می کنید تا 178-180 اصلاح داشته باشه یا زودتر برمی گرده؟ متشکرم.
                  با سلام
                  لطفا به این سوال هم پاسخ بدید.متشکرم.

نظر

• NICOLE
                    عضو فعال
                    • Apr 2012
                    • 523

جناب مهرورز با تشكر از تحليلها و زحماتتون
                    هر زمانيكه وقت داشتيد وبصادر رو هم تحليل كنيد ممنون ميشم
                    بحران آب در ايران جدي است لطفا صرفه جويي كنيم

نظر

• Mohsen Mehrvarz
                      عضو فعال
                      • Mar 2012
                      • 1683

سلام و درود خدمت همه دوستان

تاپیکو هفته آتی میبنده برای مجمع سالیانه
                      50 تومن یک ماهه میده
                      84 تومن سود سال 93 شرکته
                      اگر با p/e=4.5 باز بشه ، 378 باز میشه و 50 تومن هم تو جیب سهامداراش هدیه میشه
                      بنظرم سهم بدون ریسکیه
                      380 و 380به پایین خریدش به دید مجمع خوبه
                      تازه از پروژه های در دست بهره برداری شرکت مثل ستاره خلیج فارس هم چیزی نمیگم که در اونصورت برای سهامدارای بلند مدت ، از کم ریسک ترین سهم ها محسوب میشه

در اصل توسط احسان147 پست شده است View Post
                      محسن جان با تشکر از وقتی که برای جواب سوالات میزاری
                      نظرتون در مورد قندی ها چیه ؟
                      کی روندشون صعودی میشه؟
                      یه سوال دیگه
                      خودرو رو چه قیمتی وارد بشیم برای خرید ؟
                      من پیش بینی راجع به زمان بازگشت ، اون هم گروهی که جدا اسیر کثیف کاری ها متعدد سهامداران عمده ش شده نمیکنم . این کثیف کاری ها رو با دست بردن شرکت هاشون در صورت های مالی حتی پس از اعلام نرخ شکر 1900 به وضوح میتونید متوجه بشید که به هر شکلی سود رو دزدیدن تا فعلا سهم رو بالا نبرن....!!!!
                      خودرو همینک روی حمایت 200 قرار داره که اگر فیل بشه حمایت بعدی سهم 176 خواهد بود . اونجا ریسک سهم پایین تره

در اصل توسط yesman پست شده است View Post
                      اقا محسن
                      ممنون میشم حالا که از فاذر و مقاومت و حمایتش گفتید یه موج شماری هم ازش ارائه بدید. من خودم از پسش بر نیومدم.(البته سواد خاصی هم در این مورد ندارم.)
                      فاذر انتهای ریز موج 5 از موج 3 اصلی قرار داره
                      تارگت حداقلی این موج 600 بود که سهم اون رو رد کرد و تارگت نهایی این موج حداکثر میتونه فیبوی 261% موج 1 یعنی 955 باشه که سهم تا 855 رفته فعلا

در اصل توسط وقت شناس پست شده است View Post
                      با سلام
                      در مورد خگستر به نظرتون الگوی کاپ رو میشه برای سهم متصور بود؟ با فرض این که دسته کاپ رو 240 تکمیل شود...
                      با تشکر...
                      فکر نمیکنم . چون چارت سهم درون کاپ حرکت نکرده

در اصل توسط فرزان پست شده است View Post
                      با سلام
                      لطفا به این سوال هم پاسخ بدید.متشکرم.
                      در خصوص خبهمن قبلا سطوح حمایتی و مقاومتیشو شمردم . اگر حمایت فعلی فیل بشه ، حمایت بعدی در 159 قرار داره
                      اما اینکه از کجا برمیگرده ، باید به سهم های لیدر گروه یعنی خودرو و خساپا نگاه کنید که اونها کی برمیگردند
                      کلا تو گروه خودرو خبهمن خیلی کنده
                      خودرو ، سایپا ، خزامیا و خگستر سهم های تیزروتر گروه هستند .
                      آخرین ویرایش توسط Mohsen Mehrvarz؛ 2013/09/03, 08:58.

نظر

• salmasi
                        عضو عادی
                        • Jul 2013
                        • 63

اقا محسن ممنون از اينكه وقت با ارزشتونو واسه جواب دادن به سوالات ميزاريد
                        نظرت در مورد بانكي ها چيه؟
                        بهترين سهم بانكي كدومه؟ چه قيمتي واسه ورود خوبه؟
                        بازم ممنون

نظر

• zorba
                          ستاره دار(3)
                          • Aug 2013
                          • 3951

درود دوست من،
                          وسپه هم یک بررسی بفرمایید ممنون میشم
                          زی تیر نگه کرد پر خویش بر او دید***گفتا ز که نالیم که از ماست که بر ماست

نظر

• Mohsen Mehrvarz
                            عضو فعال
                            • Mar 2012
                            • 1683

شسینا :

- میزان تولید و فروش شرکت نسبت به سال گذشته به ترتیب 12.44 و 30.97 درصد رشد داشته است که عمده افزایش تولید مربوط به محصول فرمالین شرکت می باشد همچنین مبلغ فروش شرکت نسبت به سال پیش رشد 97 درصدی را نشان می دهد.
                            - شرکت حدود 39 درصد از تولیدت خود را به خارج از کشور صادر میکند که با نرخ 29995 ریال تسعیر کرده است این در حالی است متوسط نرخ ارز در 3 ماهه اول سال خدود 3500 تومان و بقیه سال را حدود 3100 تومان میتوان در نظر گرفت که از همین محل تعدل نسبتا مناسبی می تواند در گزارشات بعدی خود ارائه نماید.
                            - شرکت افزایش سرمایه 50% از محل سودهای انباشته خود در دستور کار دارد .

اما تکنیکال سهم :
                            این سهم مدتها پیش از سقف مثلث خود خارج شده است
                            سهم درون کانال صعودی در نوسان میباشد که همینک روی میدلاین کانال قرار گرفته است و کندل چکش را روی حمایت 625 نمایش داده است .
                            حمایت بعدی سهم 600 میباشد که فوق العاده قوی است . اما کف سهم را به جهت تلاقی ترندلاین صعودی سهم + سقف مثلث 575 ارزیابی میکنیم که احتمال فیل شدن آن غیر ممکن به نظر میرسد .

نکته قابل تامل در تکنیکال سهم اینست که در چندین نسبت فیبوناتچی که روی چارت سهم انداخته شد ، سطوح حمایتی و مقاومتی باتلورانس بسیار کمی با هم تلاقی داشتندو از این جهت ، اهمیت ارزش این سطوح چندبرابر خودنمایی میکند .
                            در بالا سطوح حمایتی سهم ذکر شدند .
                            اما اولین مقاومت پیش روی سهم سطح 676 که محل تلاقی دو نسبت فیبوی 38% و 127% است میباشد .
                            ولی مهمترین مقاومت پیش روی سهم در صورت استارت سهم سطح 760 میباشد که علاوه بر قله قبلی ، در دیتای تعدیلی سقف تاریخی سهم هم محسوب میشود .
                            سایر سطوح عبارتند از 800 ، محدوده 843-847
                            اما تارگتهای میان مدت سهم هم سطوح 931 و سپس 978 هستند .

یه انتقاد به دوستانی که تو صف خرید اینجور سهمها میرن عرض کنم :
                            این سهم اگر امروز صف نمیشد 200 تا راحت فروشنده میومد براش
                            اما با این صف شدنش ، فروشنده به زور حجم مبنا رو میده و بالاتر میفروشه بجای اینکه اینجا خالی کنه!
                            اینطوری وقتی خودم نخریدم و سهم رو معرفی میکنم ، دیگه تحلیل و فروم نویسی مضر میشه برام . یا اینکه مجبور میشم اول بخرم بعد بیام معرفی کنم
                            اما امیدوارم فروشنده تو سهم بیاد و یه حالی بده

نظر

• کیوان
                              ستاره دار (1)
                              • Jun 2011
                              • 5095

یه انتقاد به دوستانی که تو صف خرید اینجور سهمها میرن عرض کنم :
                              این سهم اگر امروز صف نمیشد 200 تا راحت فروشنده میومد براش
                              اما با این صف شدنش ، فروشنده به زور حجم مبنا رو میده و بالاتر میفروشه بجای اینکه اینجا خالی کنه!
                              اینطوری وقتی خودم نخریدم و سهم رو معرفی میکنم ، دیگه تحلیل و فروم نویسی مضر میشه برام . یا اینکه مجبور میشم اول بخرم بعد بیام معرفی کنم
                              اما امیدوارم فروشنده تو سهم بیاد و یه حالی بده
                              ممنون محسن جان که صریحا این موضوع را مطرح کردی ..این بار چندمه که وقتی آدم میاد تحلیلی رو میگه فرداییش جو هیجانی خریدارها میاد بعد همین صف خرید 2 روز دیگه میشه صف فروش و اونوقت حمایتی که مثلا میتونست امروز در منفی درست عمل کنه شکسته میشه میره پله های پایینتر بعد همون خریدار هیجانی هم شاکی میشه.... من امروز از صف خریدی که از اول صبح تشکیل دادند شاخ در آوردم واقعا!
                              آخرین ویرایش توسط کیوان؛ 2013/09/03, 09:34.
                              ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست

نظر

• Mohsen Mehrvarz
                                عضو فعال
                                • Mar 2012
                                • 1683

فقط یک مطلب رو خدمت دوستان عرض کنم و اون اینه که پایان معاملات فردا خیلی خیلی برای ادامه مسیر بورس تاثیر گذاره
                                خیلی از حمایتهای سهم های لیدر و شاخص ها فردا باید قدرت نمایی کنند و ببینیم که آیا میتونن موقتا جلوی اصلاح رو بگیرن یا خیر
                                یک سری سهم ها از حمایت برگشتند و شاخص رو هم از حمایت 58500 مثبت شد .

شاخص کل :
                                واگرایی منفی هفته قبل محقق شده
                                سقف دوقلو هم با شکست خط گردن در 59280 محقق شد
                                پولبک به خط گردن هم امروز انجام شد و شاخص از 59233 شروع به افت کرده
                                این بار احتمالا حمایت 58500 شکسته بشه و بریم به سمت 57460

نظر

در حال کار...
                                X