کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
سلام استاد گرامی
نظر شما نسبت به دتماد چیه؟
در چند سال گذشته جدای از افزایش نرخ دارو روند رو به رشد خیلی خوبی در سودآوری داشته.
با توجه به اینکه مواد اولیه دارویی تولید میکنه و نرخ ارز مبادله ای .........................
از سال گذشته تاکنون هیچ تعدیلی هم نداده.
درود؛
دتماد اگر کسی باهاش سهامداری کنه می تونه قیمت های بسیار بالایی ببینه. من هنوز در دارویی ها دتماد، دیران و والبر رو در سبد خودم یا سبدهای تحت پوشش دارم
سلام و درود خدمت همه دوستان
از هفته قبل عرض کردم که روند بازار ایجاب میکنه که بهترین سیاست یعنی نقد بودن رو پیگیری کنیم . یا به سراغ سهم هایی بدون ریسک مثل تاپیکو بریم.
تاپیکو 360 که عرض شد ، دیدید که امروزم صف شد و خرید سهم کاملا بنظرم بی ریسک بود. به دید شرکت در مجمع شرکت و حتی سهامداری بلند مدت
در مورد سهمهایی هم که دوستان سوال میکنند ، باید بگم هنوز اعتماد به بازار برنگشته و مثبتها نوسانات بازاره و تا شاخص سیگنال خوبی و برگشتی از حمایت معتبرش نداشته باشه ، به بازار اعتماد نمیکنم .
----------------------------------------------------------
============================
============================== لذا اگر شما به بازار خوش بین هستید ، بخرید و نگهدارید . اگر نه ، یا نقد بمونید یا تک سهمها رو شکار کنید.
قچار :
این سهم امروز روی حمایت معتبر 570 قرار داشت . حمایت بعدی سهم که کف سهم محسوب میشود 520 میباشد .
از طرفی سهم روی ترندلاین میان مدتش قرار داشت که خوب جمع شد امروز
مقاومتهای معتبر سهم عبارتند از 650 ، 700 ، 773 و 855
قشیر :
این سهم یه افزایش سرمایه 101% از محل تجدید ارزیابی دارایی های شرکت داره که قراره همین ماه شهریور خبرش بیاد
شناور سهم به نسبت قچار کمتره
سهم درون چنگال اندروز قرار داره
سهم با ناتوانی از شکست مقاومت 1200( در برخورد با میدلاین چنگال ) ، حمایت 1063 رو فیل کرد.
حمایت معتبر بعدی سهم 962 هست
کف سهم هم 911 تومن میبنم که فکر اینکه سهم به زیر این سطح بره کلا منتفیه . کف چنگال و کف قیمتی و همه چیز
داروییها هم به دید دوماهه خرید شدند
والبر حمایت 350 معتبره و صف امروزش جمع شد
ددام کفش 1570 هست که نذاشتن به حمایتش برسه فعلا
ددام :
این سهم کف خودش رو روی 1565 محکم کرده
انتظار نداشتم به این سرعت برگرده . عرضه های حقوقی امروز عالی و اندازه بود. از این امر در جهت تکمیل خرید بهره میبرم.
هر منفی رو فرصت خرید میدونم
سهم تو اواخر موج اصلاحی 4 خودش قرار داره
مهمترین مقاومت تو مسیر رشد ددام 1900 هستش
وقتی 1900 شکسته بشه یعنی موج 5 شروع میشه که اولین تارگت 2129 قرار میگیره و بعدش 2278 و
.......تارگت مد نظر من 2460 هست
داروییها هم به دید دوماهه خرید شدند
والبر حمایت 350 معتبره و صف امروزش جمع شد
ددام کفش 1570 هست که نذاشتن به حمایتش برسه فعلا
والبر :
والبر رو صبح گفتم دوستان رو 365 میشد براحتی خریدش
کف سهم 350 بود و حمایت سهم 358
واگرایی مخفی مثبت هم بین قیمت سهم و اندیکاتور MACD تو سهم نمایش داده شده
عشق است تکنیکال که بازم یه گام از اخبار و بنیادی سهم جلوتره
اینم از خبر عرضه اولیه تولید دارو....
تارگت اول رو 432 میبنم
مقاومت مهم سهم 470 و 500
بعد 500 ، 537 ، 583 و... 700 بالاخره امسال باید زده بشه
سلام و صبح بخیر
تاپیکو و انصارو هر دو به دید شرکت در مجمع معرفی شدند
انصار 260 به دید شرکت در مجمع افزایش سرمایه و تاپیکو 360 به دید شرکت در مجمع سالیانه
نظر