جناب مهرورز واتی و رتاپ را بررسی میکنید ؟
محسن گلادیاتور تکنیکال
Collapse
X
-
[RIGHT][SIZE=2][COLOR=#555555][FONT=Tahoma]" پرواز را بخاطر بسپار ...پرنده مُردنیست..." [/FONT][/COLOR][/SIZE][COLOR=#555555][FONT=Tahoma]فروغ فرخزاد[/FONT][/COLOR][/RIGHT]
[RIGHT]
[/RIGHT]
-
-
سلام و درود
شب همگی بخیر
در اصل توسط ahmad_sh110 پست شده است View Postمحسن جوون نظرت در مورد وگستر چیه؟
اما در خصوص وگستر قبلا مقاومتهای سهم رو وقتی حوالی 200 بود گفتم.
حمایت سهم هم 205-200 معتبره
در اصل توسط Mohsen Mehrvarz پست شده استسهم چهارشنبه میبنده برای اساسنامه ش و یکشنبه دوشنبه مجددا باز میشه.
مقاومتهای سهم :
235
267
300
360
430
در اصل توسط lstyx پست شده است View Postسلام استاد
بنظرت بانک ملت میتونه مقاومت رو بشکونه و بره بالا یا دوباره میکشه پایین؟!!!
کلا نظرت چیه درموردش؟
تکنیکالی چیزی که ازشون برمیاد اینه که گروه بانکی چنانچه قبلا گفته بودم روی شاخص گیر کردند و فعلا باید برن پایین برای چذل پتانسیل بیشتر...
اما به دید سهامداری از مطمئن ترین سهم های بازار هستند . وپارس رو خیلی میپسندم. این وپست هم افزایش سرمایه ش بیاد عالیه
مهمترین حمایت های وبملت 230 و 200 هستند
در اصل توسط ali-79 پست شده است View Postحقوقي آخرش سدور رو صف فروش كرد
منتها سیمانیها تو رالی های قبلی چند روز مثبت و دوسه روز منفی بودن . ایشا... سه شنبه چهارشنبه رالی تازه گروه شکل بگیره و اون وقت حقوقی مثل این سری اذیت نکنه
در اصل توسط Mohsen Mehrvarz پست شده است View Post
دو میلیون عرضه حقوقی در سدور طی 2روز معاملاتی گذشته برای سهمی با حجم 64 تایی ، سدورو به شناوری امروز انداخته
منتها با خروج گنجشک روزی ها ، شاهد رالی بعدی در سهم خواهیم بود . امیدوارم فروشندگان بتونن جایگزین کنن
سغرب هم علاوه بر ناتوانی از عبور از 868 ، مشکل اصلیش حامی نداشتنشه . از بنیادی ترین سهمهای گروهه . عین دارو پخش تو گروه دارویی که بی حامیه .
در اصل توسط بورس خوشبختی پست شده است View Postجناب مهرورز واتی و رتاپ را بررسی میکنید ؟
حمایتهای سهم 684 و کف سهم 650 هست .
اگر سهم بتونه از 684 استارت مجدد بزنه و 760 رو بشکنه ، سروشونه خوبی میزنه. ولی یه کم بعیده!
واتی :
این سهم رو از وقتی 850 رو دید گفتم دیگه ریسک سهم بالا رفته و حوالی 550 گفتم دیگه فروشنده هاش ته کشیدن
سهم استارت زد و روی فیبوی 50% یعنی 690 باز برگشت تا ریزموج اصلاحی دیگه ای رو تکمیل کنه
احتمال میدم بعد این ریز موج ، موج 5 خوبی داشته باشیم با تارگتهای خوب
فعلا حمایتهای 575 و 530 رو زیر نظر بگیرید براش
در اصل توسط arak_bourse پست شده است View Postسلام محسن خان
ممنون ميشم يه نگاهي هم به واميد بندازيد. با صف خريدي كه معدني ها دارن اين سهم از فردا بايد صف باشه ، اينطور نيست؟
سری قبلی هم عرض کردم سرچشمه رو ک خود معدنی ها باشن میخریم اول. بعد سرمایه گذاری هاشونو
اما خب وامید هم من هفته قبل دیده بودم. خیلی خیلی خشک بنظرم رسید و گفتم شاید تو حجم مبنا به مشکل بخوره. شما ببین شرکتی با حجم مبنای 3میلیون هفته قبل 18 و 72 هزارتا معامله شده!!!
اما امروز حقوقی خوب عرضه داشت . سهم فردا به مقاومت 720 میرسه . رد کنه میتونه با گروه هم نوا بشه
در اصل توسط barca.omid پست شده است View Postسلام آقا محسن لطف می کنید تحلیلتون از وسپه و فاذر رو بفرمایید. مرسی
مقاومت بسیار محکم سهم 240 هست که فردا مثبت بمونه عالی میشه براش
سهم 240 رو رد کنه میره برای 274 و شاید 300
حد ضرر همچنان 220 کف سهمه
فاذرم صبح گفتم که:
در اصل توسط Mohsen Mehrvarz پست شده است View Post
سلام
فاذر یه واگرایی منفی زده که شروع به افت کرده
سهم مقاومت 850 براش جدیه
حمایت معتبر سهم هم 740 هست. سایر حمایتها 700 و کف این سری سهم 664
=============================================
سهم هایی هم که با اخبار افزایش نرخهای جدید صف شدن مشخصه
اخابر با افزایش نرخ تعرفه ها
شبندر و.. هم با خبر افزایش نرخ بنزین..
گفته بودم شبندر زیر 1100 نمیره و ریسکی نداره
این سهم پایان سال 2000 رو باید ببینه
خلاصه حواس ها به این گروه هم باشه
اگر خبر افزایش نرخ بنزین بیاد باید پالایشگاهی بخرید . شبندر و شبریز و شتران و شپنا
شبندر مقاومتش 1280
شبریز 2740
شپنا 2900
شتران100000
نظر
-
-
-
الگوی کاپ در تایم ماهانه "حتوکا" :.thumbsupsmileyanimبرخی از متغیرهای کلان اقتصادی عبارتند از: نرخ ارز، نرخ تورم، نرخ واقعی سود بانکی، نرخ رشد نقدینگی، تولیدات صنعتی، مالیات، کسری بودجه، درآمد های نفتی و ...
نظر
-
-
-
یه نکته!
حقوقی بانک ملت توی این چند روز بطور متوسط روزانه بالا 10میل خرید کرده.... حدودا 80% حجم خریدها
این چه معنی میده؟!!!!/.:blinksmiley.:/[CENTER][FONT=tahoma][COLOR=#0000ff]یادمه همه میگفتن....، از این راه نمیتونی نون شب بخوری!!!! نمیدونن این کار از نون شب برام مهمتره...........[/COLOR][/FONT][/CENTER]
نظر
نظر