کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
بکام دیگه به خاک سیاه نشست و برگشته . سهم روی 200 مقاومت داره بازی میکنه . تو این سهم ومعادن سنگین عرضه کننده ست . نگران اونم
تکنیکالی مقاومتهای سهم پس از این 200 ، میره به سمت 220 و 260
کف سهم همین محدوده 180-200 باید بسته بشه
در خصوص وخارزم هم همیشه هرکی ازم سهم سرمایه گذاری خواسته بهش وخارزم رو گفتم که بنظرم بهترین سرمایه گذاریه
حقش هم که وقتی حوالی 70 بود گفتم خوبه . فعلا حق با سهم داره میاد بالا
سهم روی 200 و 210 مقاومت قوی داره . بزنه میره ایشا.. و حق هم دنبالش
در اصل توسط omid_erfanimanesh پست شده است
View Post
با اومدن اطلاعیه ش مقاومت 200 تا 210 رو رد میکنه!ما که بهره ای ازش بردیم،هر چند کم...
حالا منتظر بکام (در واقع بکامح) میمونم...
شپاس بنظرم اوضاع تکنیکی جالبی داره و نقطه قوت دیگرش هم اینه که به جو گروه وابسته نیست .
سهم تو کف کانال قرار داره . سهم رو 2700 حمایت بسیار خوبی داره و روی 2900 هم مقاومتی معتبر و ترندلاین نزولی رو پیش رو داره. تثبیت سهم بالای 2900 نشونه خوبیه. باید دید سهم در این محدوده کف رو میشکنه یا سقفو...
با سلام
گویا سهم بالای 2900 تومن تثبیت شد وکانال بالایی رو شکوند.فرصت خریدایجاد شد.
ممنون از تحلیل زیباتون اقای مهرورز
سلام جناب مهرورز
سال نوتون مبارک انشاله سالی که پیش رو دارین سالی پر از شادی و نشاط و سلامت و پر سود باشه براتون /.:biggrinsmiley.://:.grlim:./
از پاسخ های روشن و تحلیل هاتون بی نهایت سپاسگذارم .
میخواستم در خصوص رمپنا نگه داری یا فروش از این سهم و همچنین نگه داری یا فروش بهشت نظرتون رو جویا بشم . تو هردوتاشون هم تو ضرر هستم ولی خب جایگذین کنم بهتره یا همچنان سهامداری .....
سلام و درود
شب همگی دوستان بخیر
از روز 5 فروردین عرض کردم که بازار شروع خوبی نداره و حقوقی ها انرژی جنبشی لازم رو به بازار القا نمیکنن
لذا وقتی بازار جون نداره ، غالب سهم ها نوسانی هستند و با معاملاتی فرسایشی افت و خیز غیر قابل تحلیلی دارند.
لذا از پاسخ به سوالات دوستان معذورم . چون احتمال اشتباه بالاست .
با 20% سبد خرید میشه فعلا و الباقی فعلا تو بانکه
سلام و درود
شب همگی دوستان بخیر
از روز 5 فروردین عرض کردم که بازار شروع خوبی نداره و حقوقی ها انرژی جنبشی لازم رو به بازار القا نمیکنن
لذا وقتی بازار جون نداره ، غالب سهم ها نوسانی هستند و با معاملاتی فرسایشی افت و خیز غیر قابل تحلیلی دارند.
لذا از پاسخ به سوالات دوستان معذورم . چون احتمال اشتباه بالاست .
با 20% سبد خرید میشه فعلا و الباقی فعلا تو بانکه
درود بر شما جناب مهرورز، این نشون میده که شما چقدر حرفه ای هستید :)
من تلاشم اینه که از تمام اساتید مخصوصاً شما تا می تونم یاد بگیرم.
با تشکر از شما و به امید فعالیت پربار شما در این تالار
سلام اساتید عزیز به آموزش همه شما در گروه مبتدیان احتیاج داریم لطفا در این گروه مطالب آموزشیتون رو برای ما مبتدیان قرار بدین
ممنون از همگی کسانی که کمک میکنند
تشریف بیارین گروه مبتدیان
نظر