کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
حمایتهای شاخص 77 ، 74400 و نهایتش رو حدس میزنم 72 باشه ( اگر پتروها و سهمای وغدیر و وصندوق باز بودن و حجم مبنا میخوردند ، فولادی ها با بلوک زدن کنترل قیمت نمیشدن ، کگل ، کچاد و ومعادن حجم مبنا بخورن و پایین میومدن شاخص واقعی تر میشد . ولی امان از مملکت فاسدی که بخاطر مقاصد شخصی هزار جور رذل بازی در بیارن توش )
موج 3-3 از موج 5-3 کوچیکتر شده،مگه همچین چیزی میشه؟!
نمیشه خود موج 3-3 رو یه 5 تایی شمرد و با این فرض گفت الان تو 4-3 هستیم?
تو چارت ماهانه این نو ع دیدگاه تقویت میشه به نظرم،هرچند با طولانی شدن این موج اصلاحی داره کم کم تو ذهن خودمم این فرض ضعیف میشه/:.weirdsmiley.:/
در خصوص سوال اولت بله میشه که موج 5 از 3 بزرگتر باشه. قاعده اصلی در الیوت ویو اینه که موج 3 نباید کوتاه ترین باشه که طبق موج شماری بالا موج 1 کوتاه ترینه
در خصوص بخش دوم هم نظرات متفاوته . ولی اگر اصلاح فعلی رو موج4-3 بدونیم ، باید یه موج 5-3 داشته باشیم و بعدش باز موج 4 اصلاحی و بعدش موج 5 و یه اصلاح طولانی!!!! سناریو طولانی میشه
من حدس میزنم تیرماه موج 5 شروع بشه و همین امسال موج 5 تموم بشه و خداحافظی کنیم دیگه برای دوسال
متاسفانه با این فشار فروش بازار حمایت 2000 هم شکست و تمام
در خصوص سوال اولت بله میشه که موج 5 از 3 بزرگتر باشه. قاعده اصلی در الیوت ویو اینه که موج 3 نباید کوتاه ترین باشه که طبق موج شماری بالا موج 1 کوتاه ترینه
در خصوص بخش دوم هم نظرات متفاوته . ولی اگر اصلاح فعلی رو موج4-3 بدونیم ، باید یه موج 5-3 داشته باشیم و بعدش باز موج 4 اصلاحی و بعدش موج 5 و یه اصلاح طولانی!!!! سناریو طولانی میشه
من حدس میزنم تیرماه موج 5 شروع بشه و همین امسال موج 5 تموم بشه و خداحافظی کنیم دیگه برای دوسال
میگم بهتر نیست از همین الان کلا خداحافظی کنیم؟
عشقی که زندگی میبخشد../www.mahak-charity.org/main//:.Heart.:/
محسن جان یه سوال بنیادی!!!
بنظرت چه سهامی جور موج 5 را تو تیرماه خواهند کشید؟
سهم های که dps خوبی دارند و سریع هم سودشون رو پرداخت میکنند در صف اول هستند.
اخابر شاید جور شاخص رو بکشه
تا اون موقع تکلیف داستان دعوای شبندر با شرکت پالایش و پخش هم مشخص میشه و شاید پالایشی ها هم باشند.
اگر بنا باشه تا اون موقع اخبار خوب از گروه خودرو بیاد ، این گروه هم رشد شارپ خواهند داشت ( البته نه به حدی که شاخص رو جلو ببرند )
من به موج بعدی امیدوارم هنوز . تو این بازارها هم قبلا عرض کردم بهتره بخشی از سرمایه رو خارج از بازار نگه دارید تا اوضاع بورس میزون بشه . با بخش باقیمونده نوسانات کوچیک بگیرید .
پاکشو از جمله نمادهایی بود که در این فشار فروش عملکرد قابل قبولی داشت.
امروز با دیدن خریدهای حقوقی که اقدام به خرید سهام به اندازه حجم مبنا میکردند و فقط از صف فروش خرید میکردند ، یاد یه مستند افتادم که کوسه ها و دلفینها چطوری ماهی های ساردین و... رو محصور میکردند و نوبتی بهشون حمله میکردند. علاوه بر شکار ، با اونها بازی میکردند !!!
به شخصه بجز پاکشو سرمایه رو نقد دارم که در صورت احساس بازگشت بازار ، به سرعت یکی از سهم های شارپ ثتران ، شاوان ،دی ، فولای ، زنگان یا فزرین و خفناور تو واچ واسه خرید هست .
محسن جان امروز خرینگ خریدید؟
گروه قطعه ساز ر فردا چطور میبینید؟
خرینگ ؟ خیر
من شاوان گرفتم که فردا با توجه به معاملات شبندر تصمیم گیری در خصوص فروش یا نگهداری تا شنبه خواهم داشت .
قطعه سازها و خودروسازان از ایرانخودرو تبعیت میکنند. فردا احتمالا بازار سبز خواهد بود. ولی با توجه به اینکه اکثر حقوقی ها فقط سهام مد نظرشون رو از دامنه منفی و صف فروش خریداری میکنند و نقشی در رشد قیمت سهم ایفا نمیکنند ، حقیقی ها نمیتونن سبب رشد بازار بشن که اگر این وضع عدم رشد قیمت توسط حقوقی ادامه داشته باشه یعنی...
یعنی پس از یه نوسان مثبت مجددا ریزش تا 72000 واحد
نظر