قند قزوين ( قزوين )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • کیوان
    ستاره دار (1)
    • Jun 2011
    • 5114

در اصل توسط hamzeh پست شده است View Post
    به نظرشما دوستان تحليلگر منفي شدن امروز قزوين وبقيه قنديها فرصت خريده و هفته بعداين روند رو به رشد ادامه داره؟ يا اينكه كلا"بيايم بيرون؟
    قزوینو نمیدونم. در مقایسه سایر قندی ها اونوطر که من تحقیقات کردم سفته بازیه بدجوریه...سهم قندی فاند مناسب قپیرا( که بسته است ) قشهد عالیه که امروز اجازه نمیدن منفی بمونه بشه تو منفی خرید و بعدش هم قصفها

قندی بخرید که از شنبه تازه شروع حرکت قند هست .
    ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست

نظر

• ata007
      عضو فعال
      • Nov 2011
      • 6291

یکمی اصلاح بکنه واسش خوبه

نظر

• کیوان
        ستاره دار (1)
        • Jun 2011
        • 5114

این مطلب یعنی پس فقط واسه من این حرکت سازمان در بالا بازکردن قزوین سوال و شک ایجاد نکرد... بالاخره دیگه یک روزگاری بعضی میخواستن حرکتهای غیرقانونی بزنند بی سر و صدا و بدون ردپا می کردند. الان دیگه اینقدر رشوه و دزدی و دروغ و دغل بازی نهادینه و علنی شده ، بدون خجالت و شرم جلو چشم همه کاراشونو انجام میدن !
        قزوین باشه یا فولاد واسه من فرق نمیکنه. سهم من باشه یا کسی دیگه هم فرق نمیکنه....یا این رویه واسه همه سهمها باشه و عدالت اجرا بشه یا اگر واسه سهمهای دیگه مچگیری میکنند پس جواب اینو باید پس بدن !

خبرگزاری فارس: یک کارگزار بورس، بازگشایی نماد قند قزوین و رشد ۵۵درصدی قیمت هر سهم آن را عنوان کرد.

یک کارگزار بورس در گفتوگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس، اظهار داشت: در این شرایط که فعالان بازار از برخی اقدامات مسئولان سازمان بورس گلایه دارند، گویا آب برای سودجویی افرادی گل آلودتر شده و به نظر میرسد، فشارهای نظارتی، به رغم متضرر کردن اغلب سرمایهگذاران بازار، عده اندکی را نیز منتفع میکند. وی ادامه داد: در این رابطه نماد شرکتی مانند قند قزوین که برای سود سال جاری خود 560 ریال پیشبینی کرده بود، در 30 دی بسته شد و برخلاف بسیاری از شرکتها گزارش خود را سریع روی سایت کدال قرار داد. در این گزارش سود پیش بینی شده برای سال جاری تغییری را نشان نمیداد و نکته حائز اهمیت دیگری نیز به چشم نمی خورد.
        این کارگزار خاطر نشان کرد: با ارائه این گزارش، نماد شرکت تنها با گذشت سه روز معاملاتی با رشد غیرمنطقی و کم نظیر 55 درصدی، بدون دامنه نوسان بازگشایی شد و نسبت قیمت به سود آن به بیش از 23 مرتبه رسید.
        وی افزود: نکاتی که در گزارش این شرکت آمده، تعدیل خاصی را پیشبینی نمیکرد و نیازی به بازگشایی بدون محدودیت نوسان نبود، اما با برداشتن محدوده امکان بالا باز شدن قیمت سهم زمینه سازی شد. این شرایط در حالی بود که در روزهای گذشته، مسئولان پیگیر چرایی خرید و فروش سهمهایی با ریسک بسیار پایین تر و شفاف تر در شرایط سودسازی بودند.
        به گفته وی همه موارد ذکر شده سوالاتی را در ذهن تداعی میکند، مانند این که آیا ساختار بازار سرمایه باید تا این حد کنترلی باشد؟ آیا این امر موجب نقصان در کارایی بازار نخواهد شد؟ آیا این نظارت به گونهای منطقی و منصفانه صورت میگیرد، یا فقط ابزاری برای اهداف عده معدودی است؟
        این کارگزار در پایان از مسئولان سازمان بورس خواست، تا رویه واحد و مشخصی را برای همه شرکتهای بورسی و فرابورسی در نظر بگیرند
        ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست

نظر

• علی بابا
          عضو فعال
          • Mar 2012
          • 972

در اصل توسط کیوان پست شده است View Post
          این مطلب یعنی پس فقط واسه من این حرکت سازمان در بالا بازکردن قزوین سوال و شک ایجاد نکرد... بالاخره دیگه یک روزگاری بعضی میخواستن حرکتهای غیرقانونی بزنند بی سر و صدا و بدون ردپا می کردند. الان دیگه اینقدر رشوه و دزدی و دروغ و دغل بازی نهادینه و علنی شده ، بدون خجالت و شرم جلو چشم همه کاراشونو انجام میدن !
          قزوین باشه یا فولاد واسه من فرق نمیکنه. سهم من باشه یا کسی دیگه هم فرق نمیکنه....یا این رویه واسه همه سهمها باشه و عدالت اجرا بشه یا اگر واسه سهمهای دیگه مچگیری میکنند پس جواب اینو باید پس بدن !

خبرگزاری فارس: یک کارگزار بورس، بازگشایی نماد قند قزوین و رشد ۵۵درصدی قیمت هر سهم آن را عنوان کرد.
          حالا می روند به قزوین می گویند یه چیزی روی کن تا این قیمت بی ارزی !
          فقط نمیدونم چه طوری به گزارش ربطش خواهند داد !
          سلامتی و برکت بزرگترین نعمت ها هستند. بزرگترین آرزو هم عاقبت بخیری است. انشالله نصیبمان شود.

نظر

• naruto
            عضو فعال
            • May 2011
            • 1879

سهمی مثل فولاد کاشان الان حدود 50 روز معاملاتی هست که مشمول قانون گره احمقانه آقایون هست ولی به خاطر برخی مسائل نمیزارن سهم به گره بره و رشد بکنه.اونوقت این سهم رو با دوز و کلک و رابطه،بدون تعدیل و داشتن کوچکترین نقطه مثبتی 55 درصد بالاتر بازش میکنن و به عده خریدار حقیقی رو متضرر.
            یا قضیه گزارشات 9 ماهه شرکتهای شاخص ساز مثل فملی(که فروشش از گزارش 6 ماهش هم کمتر شده!)یا فولاد و یا اکثر سهام تاثیر گذار دیگه
            همینطور توقف بی دلیل نمادها و......

جالبه که امروز هم مصاحبه کردن و میخوان از خبرگزاری فارس و سهامداری حقیقی به خاطر نشر اکاذیب شکایت بکنن=))
            تا سهامداران حقیقی یه تشکل حمایتی بین خودشون تشکیل ندن اوضاع بهتر نمیشه که هیچ هر روز بدتر هم خواهد شد

نظر

• مصطفی مصری پور
              عضو فعال
              • Mar 2012
              • 6951

مرتضی جان این تشکل حمایتی با حمایتی که امروز حسن نژاد نشون داد داره جون میگیره.
              اتفاقات خوبی داره میفته.
              وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!

نظر

• hamzeh
                عضو فعال
                • Jan 2013
                • 397

[QUOTE=Godfathers;270497]فردا 500 هزارتا اردر میچینم تو مثبت کامل صف خرید هر کی دوست داشت بده به خودم تو مثبت کامل .
                هر کی هم دوست داشت بیاد پشت خودم.
                چي شد قرار بود ديروز(چهارشنبه)500هزارتا اردر قزوين بذاري اونم تو مثبت كامل!
                چرا نذاشتي؟
                ممنون ميشم اگه جواب بدي.
                توصیه ای به خرید و فروش ندارم .

نظر

• Godfathers
                  عضو عادی
                  • May 2011
                  • 256

[QUOTE=hamzeh;271274]
                  در اصل توسط Godfathers پست شده است View Post
                  فردا 500 هزارتا اردر میچینم تو مثبت کامل صف خرید هر کی دوست داشت بده به خودم تو مثبت کامل .
                  هر کی هم دوست داشت بیاد پشت خودم.
                  چي شد قرار بود ديروز(چهارشنبه)500هزارتا اردر قزوين بذاري اونم تو مثبت كامل!
                  چرا نذاشتي؟
                  ممنون ميشم اگه جواب بدي.
                  دویت عزیز صبح 300 تا گذاشتم ساعت 8.30 اما تقاضا فروش چون بیشتر از تقاضای من بود به خاطر همین راهی صف فروش شد.
                  منتظر بودم یکی 100 تا 200 بر می داشت پیش قدم می شد می زدم من با روند نمی جنگم.
                  ولی شنبه یا نهایت یکشنبه صف خرید خواهد بود

نظر

• سلطان بورس
                    كاربر فعال
                    • Aug 2011
                    • 3373

[QUOTE=Godfathers;271281]
                    در اصل توسط hamzeh پست شده است View Post

دویت عزیز صبح 300 تا گذاشتم ساعت 8.30 اما تقاضا فروش چون بیشتر از تقاضای من بود به خاطر همین راهی صف فروش شد.
                    منتظر بودم یکی 100 تا 200 بر می داشت پیش قدم می شد می زدم من با روند نمی جنگم.
                    ولی شنبه یا نهایت یکشنبه صف خرید خواهد بود
                    دوست عزیز شما اگر واقعا بخر سهم بودی که حداقل حجم مبنا را میخریدی که به قول خودت 500000 هزار برگه سهام رو پایین تر بخری
                    الکی هم شایعه درست نکن که قصد خرید داری و از طرفی تو صف فروش هستی
                    این جور پست زدن ها فقط فریب دادن کسانی هست که فکر میکنن شما راست میگید و قصد خرید دارید ولی نمیدونن که شما قصد فروش داری و داری مردم رو تحریک به خرید میکنی
                    در کل این جور پول درآوردن ها خوردن نداره و پشتش نفرین هست

نظر

• Godfathers
                      عضو عادی
                      • May 2011
                      • 256

[QUOTE=سلطان بورس;271297]

دوست عزیز شما اگر واقعا بخر سهم بودی که حداقل حجم مبنا را میخریدی که به قول خودت 500000 هزار برگه سهام رو پایین تر بخری
                      الکی هم شایعه درست نکن که قصد خرید داری و از طرفی تو صف فروش هستی
                      این جور پست زدن ها فقط فریب دادن کسانی هست که فکر میکنن شما راست میگید و قصد خرید دارید ولی نمیدونن که شما قصد فروش داری و داری مردم رو تحریک به خرید میکنی
                      در کل این جور پول درآوردن ها خوردن نداره و پشتش نفرین هست
                      شما اینطوری فکر کن ............

نظر

• سلطان بورس
                        كاربر فعال
                        • Aug 2011
                        • 3373

[QUOTE=Godfathers;271305]
                        در اصل توسط سلطان بورس پست شده است View Post

شما اینطوری فکر کن ............
                        بایدم اینطور فکر کرد چون واقعیت هست و برای من و سهام دارهایی که سابقه دارن میدونن هدف شما چیه
                        اینطور پست ها را برای تازه واردها بزنید
                        با تشکر

نظر

• hamzeh
                          عضو فعال
                          • Jan 2013
                          • 397

[QUOTE=سلطان بورس;271409]

بایدم اینطور فکر کرد چون واقعیت هست و برای من و سهام دارهایی که سابقه دارن میدونن هدف شما چیه
                          اینطور پست ها را برای تازه واردها بزنید
                          با تشکر
                          سلام بر شما دوست عزيز
                          من هم كاملن باشماموافقم امثال آقاي Godfathersعزيزميخوان با اين پستا سهمشونوبندازن به بقيه و خودشون حالشو ببرن.
                          راستش قبل اينكه شما اين پست رو بزنيد خودم ميخواستم اينوبهش بگم اماشما پيشقدم شديد ممنونم ازشهامت وجسارت شماكه دست امثال آقايGodfathersرو روميكنيد.
                          آخرین ویرایش توسط hamzeh؛ 2013/01/25, 00:59.
                          توصیه ای به خرید و فروش ندارم .

نظر

• A-Mohammadi
                            کاربر فعال
                            • Feb 2013
                            • 341

قزوین سهم خوبیه به نظر من اگه خوب نبود این گپ براش ایجاد نمیشد ولی این را مطمئنم که کسی که قصد خرید 500000 سهم را دارد میره میخره جایی بازگو نمیکنه که من خریدم یا قصد خرید دارم. وقتی که اوردرهای بزرگ توی سیستم برای خرید در حداقل های قیمت هست باید شک کرد که کسی میخواد سهمشو بفروشه کسی که خریدار باشه همیشه اوردر مخفی میزاره.;):p
                            در سرزمین من هر چه را نمی فهمند مسخره میکنند.

نظر

• Godfathers
                              عضو عادی
                              • May 2011
                              • 256

بنده در حال حاظر هم در پرتفوی شخصی (100 درصد) و هم در پرتفوی شرکتی (20درصد) سهام از گروه قندی را دارا می باشم.
                              انشالله در هفته آینده چشم دوستان به نام یک حقوقی در یکی از سهام های این گروه روشن خواهد شد.
                              یک حقوقی در این هفته ..................
                              آخرین ویرایش توسط ناظر سایت؛ 2013/01/25, 02:53.

نظر

• A-Mohammadi
                                کاربر فعال
                                • Feb 2013
                                • 341

قزوین امروز خرید داره آر اس آی بالای هفتاد و گپ موج 3 هم موجوده;)
                                در سرزمین من هر چه را نمی فهمند مسخره میکنند.

نظر

در حال کار...
                                X