قند قزوين ( قزوين )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • بابک 52
    ستاره‌دار (27)
    • Mar 2011
    • 17028

قند قزوين ( قزوين )

با سلام و احترام

دیدم حیفه که قند قزوین تاپیک نداره ، گفتم یه تاپیک برای این سهم خوب درست کنم

امیدوارم که تاپیک بسیار خوبی بشه

به خصوص که این سهم بازدهی مناسبی را امسال داشته و خواهد داشت
    The greater the risk ، The greater the reward

هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری
  • بابک 52
    ستاره‌دار (27)
    • Mar 2011
    • 17028

در اصل توسط پرریسک پست شده است View Post
    خوب قزوین تاپیک نداره اینجا بزاریم ..

سهمی سه ماهه 50 درصد پوشش داده ..انتظار داشتم سود رو ببره بالای 60 ولی تعدیل رو گذاشت بر گزارشهای بعدی ..

این پوشش 50 درصدی از محل موجودی سال قبل بود ...ببینم چه می کنه تا 12 ماهه ..سال قبل زیان 20 تومن رو تا 100 تومن سود بالا اورد با سرمایهه قبلی با سرمایه جدید 66 تومن پوشش داده..

امسال اگر شکر هم بالا بره که سود 150 رو شاخشه...این سهم با توجه به ظرفیت بالای تولید قند اصفهان دوم خواهد بود ...
    این هم نوشته جناب آقای پر ریسک دوست داشتنی

نظر

• بابک 52
      ستاره‌دار (27)
      • Mar 2011
      • 17028

پیش بینی درآمد هر سهم سال مالي منتهي به 1391/12/30 بر اساس عملکرد واقعي دوره 3 ماهه

http://www.codal.ir/Reports/EPSEstim...Zc1wn3SQ%3d%3d

نظر

• 664
        عضو فعال
        • May 2011
        • 424

اینم از حجم قزوین که دوست عزیزمان کاربر babake عرضه کردن .

>:D< >:D< >:D<
        آخرین ویرایش توسط 664؛ 2012/07/31, 11:04.
        حضرت علی (ع) می فرمایند:

هرکه خود رای گردید به هلاکت رسید، و هرکه با مردمان رای برانداخت خود را در خرد آنان شریک ساخت.

نظر

• تاران
          عضو فعال
          • Jan 2012
          • 958

به نظر میرسه فدک و نور همدانیان دارن گروه قندی رو کنترل میکنن تا حبابی نشن

نظر

• صمدآقا
            عضو فعال
            • Jul 2025
            • 214

درست یک ماه پیش بود که خواستند کمر این سهم رو بشکنند با بازگشایی دستوری رو ۲۳۰ تومن و حالاهدف میان مدت ۶۰۰ تومن براش دیده میشه

نظر

• صمدآقا
              عضو فعال
              • Jul 2025
              • 214

چند روزه که شخص حقیقی محترم قزوین که انصافا به گردن سهامداران این سهم حق بزرگی داره حجم مبنا رو لطف میکنه تصور کنید اگر ایشون حجم نمیداد الان احتمالا قزوین ۳۲۰ تومن بود و در انتظار گره زیر پامون علف سبز میشد

نظر

• بابک 52
                ستاره‌دار (27)
                • Mar 2011
                • 17028

تقاضای قندی ها برای رسیدن به تعادل
                روند معاملاتی نمادهای قندی که از 10 روز پیش مثبت شده است، به دلیل نبود عرضه در نمادهای لیدر این گروه همانند "قصفها"، "قپیرا" و "قلرست" هر روز بر حجم تقاضای آنها افزوده شده و صف های خرید سنگین تر می شود.
                بسیاری از سهامداران این گروه نسبت به انجام نشدن گره معاملاتی در این نمادها اعتراض داشته و از ناظر بازار تقاضا دارند که برای به تعادل رسیدن نمادهای فوق یا نسبت به اجرای گره معاملاتی اقدام کند تا سهم های آنها رشد کرده و به قیمت تعادلی برسد و یا از سیستم بازگشایی بدون محدودیت قیمت استفاده کند.
                امروز گزارش مناسب قند قزوین که در 3 ماهه اول با پوشش 50 درصدی سود توانست 198 ریال سود شناسایی کند، نیز به افزایش تقاضا در این نمادها افزود.

نظر

• 664
                  عضو فعال
                  • May 2011
                  • 424

منتظر پر شدن حجم قزوین هستیم .

با تشکر .
                  حضرت علی (ع) می فرمایند:

هرکه خود رای گردید به هلاکت رسید، و هرکه با مردمان رای برانداخت خود را در خرد آنان شریک ساخت.

نظر

• تاران
                    عضو فعال
                    • Jan 2012
                    • 958

تشکر از آقای ولیخانی برای حجم مبنای قزوین

نظر

• پرریسک
                      عضو فعال
                      • Feb 2012
                      • 6797

در اصل توسط h1978 پست شده است View Post
                      ما هم تشکر می کنیم...واقعا ایشون نبود ما الان باید برا گره رفتن زیر پامون علف سبز میشد ..

نظر

• 664
                        عضو فعال
                        • May 2011
                        • 424

در اصل توسط h1978 پست شده است View Post
                        من هم به شخصه از ایشون تشکر میکنم امیدوارم همیشه سلامت و پرسود باشن .

:x:x:x
                        حضرت علی (ع) می فرمایند:

نظر

• babake
                          عضو عادی
                          • Jun 2012
                          • 60

در اصل توسط صمدآقا پست شده است View Post
                          درست یک ماه پیش بود که خواستند کمر این سهم رو بشکنند با بازگشایی دستوری رو ۲۳۰ تومن و حالاهدف میان مدت ۶۰۰ تومن براش دیده میشه
                          صمد جون سلام
                          اگه همون روز من به ناظر اعتراض نمی کردم وپیگیر ابطال معاملات نبودم وبیخیالش میشدم مطِپمِن باشین که سهم نه تنها خودش خراب میشد بقیه گروه رو هم باخود میبرد چون دقیقا 50000 سهم اونهم رو منفی 30درصد بازگشایی شد .بااینکه همه اون
                          50000تا رو خودم تو نرخ پاییین خریده بودم ولی دلم گواه نداد این جوری ضربه بخوره وبا پیگیریهای حضوری وتلفنی آخرسر موفق شدم ابطالیشو اوکی بگیرم
                          با قزوین حالا حالاها کار داریم ............. شده به خاطر صاحب تاپیک هم شده جناب بابک 52
                          [SIZE=2][COLOR="#0000CD"]به همه اعتماد داشتن خطرناك است، به هيچ كس اعتماد نداشتن خطرناكترين است[/COLOR][/SIZE]

نظر

• پرریسک
                            عضو فعال
                            • Feb 2012
                            • 6797

در اصل توسط babake پست شده است View Post
                            صمد جون سلام
                            اگه همون روز من به ناظر اعتراض نمی کردم وپیگیر ابطال معاملات نبودم وبیخیالش میشدم مطِپمِن باشین که سهم نه تنها خودش خراب میشد بقیه گروه رو هم باخود میبرد چون دقیقا 50000 سهم اونهم رو منفی 30درصد بازگشایی شد .بااینکه همه اون
                            50000تا رو خودم تو نرخ پاییین خریده بودم ولی دلم گواه نداد این جوری ضربه بخوره وبا پیگیریهای حضوری وتلفنی آخرسر موفق شدم ابطالیشو اوکی بگیرم
                            با قزوین حالا حالاها کار داریم ............. شده به خاطر صاحب تاپیک هم شده جناب بابک 52
                            با سلام خدمت بابک عزیز..

سهمی که تحلیل پشتش باشه ترس نداره .و.

اون روز واقعا اخر نامردی بود هر چند رو اون قیمت باز میشد دو سوته برمی گشت بالای 270 ولی خوب دستکاری کردن در روند قیمتی یک سهم بدترین کار ممکن هست ..

این پولها کثیف ترین پولهایی که از گلوی بعضی ها به راحتی پایین میره وباید روزی تاوان بدن...

سهام باید روند طبیعی خودش رو طی کنه وبا عرضه وتقضای طبیعی برا ساس بنیاد اون حر کت کنه ...از پیگیریها وزحمات شما دوست عزیز هم تشکر می کنم...

بله قزوین شگفتی ساز خواهد شد ..هر چند تا همین حالا هم شگفتی ساز بوده ..

نظر

• parsa
                              عضو عادی
                              • Dec 2011
                              • 10

با تشکر از بابک عزیز و جعفر اقا که زحمت ما رو میکشند

نظر

در حال کار...
                              X