سرمايه گذاري صنعت نفت ( ونفت )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • نجاT...
    عضو فعال
    • Dec 2013
    • 2639

پاسخ : سرمايه گذاري صنعت نفت ( ونفت )

شما با لجبازی و تعصب فقط به خودت ضربه میزنی!!
    بهتره ارزشگزاری را آموزش دهید تا همه ی بچه های اینجا یاد بگیرند شاید از سهم خارج شدند!!!
    ما همگی منتظریم تا شما آموزش ارزشگزاری ونفت را شروع کنید... : )
    اگر بحث وقت بود که نمیامدید این همه پست را فورا جواب دهید!!!
    انتقال ثروت از كوتاه مدتي ها به بلند مدت ها !

نظر

• argo
      عضو فعال
      • Oct 2014
      • 745

در اصل توسط نجاT... پست شده است View Post
      شما با لجبازی و تعصب فقط به خودت ضربه میزنی!!
      بهتره ارزشگزاری را آموزش دهید تا همه ی بچه های اینجا یاد بگیرند شاید از سهم خارج شدند!!!
      ما همگی منتظریم تا شما آموزش ارزشگزاری ونفت را شروع کنید... : )
      اگر بحث وقت بود که نمیامدید این همه پست را فورا جواب دهید!!!
      شما درست میگی
      یکی از دوستانم به من گفت بیخود خودتو خسته نکن ملت عادت دارند شرکتها رو به چند برابر ارزش واقعی بخرن اگر هم ضرر کردن میرن جلو سازمان بورس تجمع میکنند و به سازمان بد بیراه میگن
      فقط اگه ضرر کردین مرد باشید بگین کار خودم بود
      پي نوشت
      http://s3.amazonaws.com/tapatalk-emoji/emoji869.png
      "انسان بد روزي روزي ديگران را هم خراب ميكند "عمام

نظر

• Ahmad16
        عضو عادی
        • Dec 2013
        • 223

در اصل توسط argo پست شده است View Post
        شما درست میگی
        یکی از دوستانم به من گفت بیخود خودتو خسته نکن ملت عادت دارند شرکتها رو به چند برابر ارزش واقعی بخرن اگر هم ضرر کردن میرن جلو سازمان بورس تجمع میکنند و به سازمان بد بیراه میگن
        فقط اگه ضرر کردین مرد باشید بگین کار خودم بود
        دوست گلم سلام..

امکانش هست بگید ونفت در حال حاضر چقدر می ارزه ؟

اینکه می گید به چند برابر ارزش واقعی می خریم ، یعنی الان ونفت باید چند باشه ؟ 110 ؟ 120 ؟ 130 ؟

ممنون می شم ارزشش رو بهمون بفهمونید..

نظر

• رضا پهلوی
          Banned
          • Oct 2014
          • 119

سلام
          یکی از دوستان نزدیک من مدیرعامل سرمایه گذاری نفت قشم
          امروز خبر از راه اندازی 5 مخزن تا پایان سال به من داد
          وگفت ونفت افزایش سرمایه 6 درصدی در مجمع پیش رو داره

نظر

• رضا پهلوی
            Banned
            • Oct 2014
            • 119

محسن وثوق اسم رفیق من
            ضمنن گفت ونفت بدید یکساله بالای 1000

نظر

• argo
              عضو فعال
              • Oct 2014
              • 745

در اصل توسط Ahmad16 پست شده است View Post
              دوست گلم سلام..

امکانش هست بگید ونفت در حال حاضر چقدر می ارزه ؟

اینکه می گید به چند برابر ارزش واقعی می خریم ، یعنی الان ونفت باید چند باشه ؟ 110 ؟ 120 ؟ 130 ؟

ممنون می شم ارزشش رو بهمون بفهمونید..
              در اصل توسط argo پست شده است View Post
              تحليل بنيادي كه داستان گفتن و اگر چنين شود چنان ميشود نيست
              تحليل بنيادي با عدد و رقم سر و كار داره
              طبق گزارش شش ماهه هم خودش ميگه ١٨٠ بيشتر منو نخرين
              ببينيم تو گزارشهاي بعدي چه ميكنه
              حالا اگر نظرمون روش خوبه ٢٠ درصد گرونتر ميخريم
              اينم ٢٢٠
              آخرین ویرایش توسط argo؛ 2014/12/27, 23:13.
              پي نوشت

نظر

• vdtjn
                كاربر فعال
                • Feb 2012
                • 151

جناب ارگو گرامی فارغ از بحثهایی که بجایی نخواهد رسید و فارغ از ثابت کردن خود من یک سئوال دارم .
                تاپیک فایرا رو ببینید زمانی روی 400 و 500 این سهم ارزشی نداشت و کسی بدان توجهی نداشت الان چی شده ؟شما از کجای گزارشات میتوانستید به سود اوری ان پی ببرید .
                چرا راه دور برویم .
                مپنای دویست تومانی را یادتان هست .روزی در نمایشگاه بورس با مدیر کارکنان مپنا صحبت میکردیم میگفت این سهم دو ریال بیش از 220 نمی ارزد .گفتیم بانک پاسارگاد دنبال سهم شما هست قیمت بالاتری میخرد اگر نمی ارزد چرا در ان قیمت نمیفروشید .گفت سهم من بالای 1000 قیمتشه سهم شما 200 بیشتر نمی ارزه .گفتم پس چرا سهمتو اینطوری عرضه میکنی گفت من جلوی اعرابی میخوام بایستم و هزار حرف 100 من ی غاز دیگه .تعدادی از دوستان با من همراه بودند و تصدیق میکنند عرایضم را .شما اونموقع از کجا میخواستی بفهمی مپنا میشه 1300 تومن ؟این فرد باعث شد خیلیها مپنارو در 220 فروختند و خارج شدند و بعد مپنا چی شد؟
                بندر زیانده را چی ؟ شما در تحلیل بنیادی و اخبار رانتی و دست یافتن به اون بالاها قویتری یا صندوق نفت ؟صندوق نفت کل بندرشو در 220 تا 280 از دست داد ؟
                شما دنبال تحلیل بنیادی بر اساس گزارشات شرکتی ؟
                همین ونفت بزنه تو کدال وام اکی شد پروژه سال دیگه به بهره برداری میرسه تحلیل بنیادی امروز شما دیگه به چه درد میخوره ؟
                شما ی کار کن اصلا .
                ی تحلیل بنیادی از ی شرکت که پتانسیل تعدیل عایدی بالایی خواهد داشت برای ما ارائه کن قادری؟نه که نیستی چون از این گزارشات نمیتونی چیزی دربیاری .
                چند وقت میبینی چند حقوقی و حقیقی قدر سهمی رو میخرن و بعدش تو کدال میزنه که طلا پیدا کردیم و من و شما هم میگیم ای داد بیداد از دستمون پرید .جالبه که بعدا خیلی از همین منتقدها برای خیلی از سهامی که رشد کردند میگفتند این معلوم بود فلان و بهمان میشه .
                هیچ کس نمیتونه ادعا کنه چون گزارشات بیشتر شرکتها شفاف نیست اگه بود بندر 100 تومنی 1800 تومن نمیشد و پالایشگاه تهران 3000 تومنی هم 130000 تومن نمیشد اون هم در عرض یکسال و اندی پس اخوی بیا کمی واقع نگر باش .
                یا حق

نظر

• vdtjn
                  كاربر فعال
                  • Feb 2012
                  • 151

این هم محاسبه ناو ونفت و تحلیل بنیادی پرتفوی بورسی و غیر بورسی ونفت برای دوستانی که دنبال عدد و ارقام هستند .
                  موفق باشید یا حق
                  آخرین ویرایش توسط vdtjn؛ 2014/12/27, 23:48.

نظر

• رضا پهلوی
                    Banned
                    • Oct 2014
                    • 119

سلام
                    دوستان

نظر

• رضا پهلوی
                      Banned
                      • Oct 2014
                      • 119

دوستانی که فردا عازم مجمع افزایش سرمایه هستند حتمن از هیئت رییسه مجمع در مورد مخازن نفت قشم سوال بیرسند

نظر

• argo
                        عضو فعال
                        • Oct 2014
                        • 745

در اصل توسط vdtjn پست شده است View Post
                        جناب ارگو گرامی فارغ از بحثهایی که بجایی نخواهد رسید و فارغ از ثابت کردن خود من یک سئوال دارم .
                        تاپیک فایرا رو ببینید زمانی روی 400 و 500 این سهم ارزشی نداشت و کسی بدان توجهی نداشت الان چی شده ؟شما از کجای گزارشات میتوانستید به سود اوری ان پی ببرید .
                        چرا راه دور برویم .
                        مپنای دویست تومانی را یادتان هست .روزی در نمایشگاه بورس با مدیر کارکنان مپنا صحبت میکردیم میگفت این سهم دو ریال بیش از 220 نمی ارزد .گفتیم بانک پاسارگاد دنبال سهم شما هست قیمت بالاتری میخرد اگر نمی ارزد چرا در ان قیمت نمیفروشید .گفت سهم من بالای 1000 قیمتشه سهم شما 200 بیشتر نمی ارزه .گفتم پس چرا سهمتو اینطوری عرضه میکنی گفت من جلوی اعرابی میخوام بایستم و هزار حرف 100 من ی غاز دیگه .تعدادی از دوستان با من همراه بودند و تصدیق میکنند عرایضم را .شما اونموقع از کجا میخواستی بفهمی مپنا میشه 1300 تومن ؟این فرد باعث شد خیلیها مپنارو در 220 فروختند و خارج شدند و بعد مپنا چی شد؟
                        بندر زیانده را چی ؟ شما در تحلیل بنیادی و اخبار رانتی و دست یافتن به اون بالاها قویتری یا صندوق نفت ؟صندوق نفت کل بندرشو در 220 تا 280 از دست داد ؟
                        شما دنبال تحلیل بنیادی بر اساس گزارشات شرکتی ؟
                        همین ونفت بزنه تو کدال وام اکی شد پروژه سال دیگه به بهره برداری میرسه تحلیل بنیادی امروز شما دیگه به چه درد میخوره ؟
                        شما ی کار کن اصلا .
                        ی تحلیل بنیادی از ی شرکت که پتانسیل تعدیل عایدی بالایی خواهد داشت برای ما ارائه کن قادری؟نه که نیستی چون از این گزارشات نمیتونی چیزی دربیاری .
                        چند وقت میبینی چند حقوقی و حقیقی قدر سهمی رو میخرن و بعدش تو کدال میزنه که طلا پیدا کردیم و من و شما هم میگیم ای داد بیداد از دستمون پرید .جالبه که بعدا خیلی از همین منتقدها برای خیلی از سهامی که رشد کردند میگفتند این معلوم بود فلان و بهمان میشه .
                        هیچ کس نمیتونه ادعا کنه چون گزارشات بیشتر شرکتها شفاف نیست اگه بود بندر 100 تومنی 1800 تومن نمیشد و پالایشگاه تهران 3000 تومنی هم 130000 تومن نمیشد اون هم در عرض یکسال و اندی پس اخوی بیا کمی واقع نگر باش .
                        یا حق
                        اينكه در بورس گاهي يكسهم بدليل لج بازي نزول يا بدليل گرفتن كرسي يا پول زياد پشت سهم صعود عجيب ميكند
                        ربطي بكار تحليلگر ندارد
                        اينگونه موارد رانتي هستند رانتي
                        ولي تحليل و تحليلگري رشته اي است كه در دانشگاهها تدريس ميشود و يك كار علمي است
                        براي اينكه بدانيد با تحليل سهم رو چطور ميشه قبل از صف شدن خريد
                        سرمايه گزاري پرديس يك نمونه است
                        كه بنده با نصف در ١٠٣ چند روز پيش وارد شدم و اگر بشود ده درصد پاينتر هم براي پله دوم ورود كنار گذاشته ام
                        سرانجام تحليل را در ماههاي اينده خاهيم ديد
                        در مورد ونفت هم بنده از ٢٠٠ شروع ميكنم بخريد اگر شما رانتي داريد و از ساير مسايل پشت پرده اطلاعي داريد ميتونيد بفرماييد
                        بنده براساس رانت ميخرم و كارم هيچ ارتباطي به مسايل بنيادي ندارد
                        اما اينجانب فقط براساس اعداد ميخرم و به جرات به شما ميگم از زمانيكه بدون توجه به جو و اخبار و فقط براساس همان صورتهاي مالي تريد كردم يك ريال هم در بورس ضرر نكردم و سودهاي خوبي هم نصيبم شده
                        ايراني ها هميشه دوست دارن علم را دور بزنند و هيچگاه ديسپلين و نظم را نمي پذيرند
                        اميدوارم در خريدهايتان موفق باشيد
                        نظرم رو گفتم ولي شما كار خود را انجام دهيد
                        پي نوشت

نظر

• vdtjn
                          كاربر فعال
                          • Feb 2012
                          • 151

جناب ارگو یکی از مشکلات ما همین بدگویی از ایرانی جماعت است که خودمان خویش را قبول نداریم و امیدوارم در اینده این مشکل بطور واقعی برطرف شده و بقول شما فرهنگ وجدان کاری و نظم و انظباط در این کشور فراگیر شود .
                          اگر قدری به انچه اطرافتان اتفاق می افتاد توجه میکردید اینگونه نتیجه گیری نمیکردید .
                          اینجا بازار بورس است کلاس درس نیست که 4 تا عدد به شما بدن و یک خواسته .بعد شما که مثلا شاگرد اول کلاس هستید مطلب را حل کنید و پاداشتان نمره بیست باشد .
                          مطالب علمی به درد همان دانشگاه میخورد .
                          در کشوری که مدیر ارشد بانک .... و مدیر فلان شرکت اختلاس چند ده و هزار میلیاردی میکند شما دنبال چه میگردید ؟
                          اصلا بر اساس منطق خودتان میگویم .همان اعداد و ارقامی که شما بر اساس ان میخواهید خرید و فروش کنیدرا میدانید چه کسی تنظیم کرده ؟همان ایرانی که میخواهد ... دور بزند و مطلبتان را کاملتر کنم یک شبه پولدار شود .
                          اینجا بازار بورس است رانت حرف اول را میزند سپس روانشناسی بازار .بعد تحلیل بنیادی و تکنیکال که مطمئن باشید در این بازار چیزی از این دو تحلیل در نمیاید .مططمئن باش اون ایرانی که شما تعریف میکنید مطلب مهمی را قبل از اینکه خودش سهم را نخرد برای شما روی کدال نخواهد فرستاد بقول شما چون ایرانی است.شما احتمالا در اینموارد کم تجربه هستید .لازم است باز بندر زیان ده 110 تومنی را برایتان مثال بیاورم ؟اصلا رشدهای شارپ که عده ای را یکساله میلیاردر کرد میدانید نصیب چه کسانی بود ؟بحث ما بدست اوردن پول و ثروت است نه حل مسائل بنیادی .تحلیل بنیادی فقط به شما میگوید بنیاد این شرکت در چه حد و اندازه ای است .بازار بورس را با دانشگاه اشتباه نگیرید .مطمئن باشید برنده ترین افراد در بازار بورس مدارک و عناوین علوم بنیادی و تکنیکال را یدک نمیکشند .
                          خب من با تفکر خودم روی بندر از 110 تا 200 تک سهم شدم .روی قشیر از 290 تا 1300 تک سهم شدم روی مپنا از 300 تا 800 تک سهم شدم روی واتی از 400 تا 800 تک سهم شدم .برخی از سهام را هم متاسفانه نمیتونم نام ببرم .و هیچ کدام از این سهام را ننشستم عدد و رقم بنیادی حساب کنم و برسم مثلا به قیمت 200 تومنی ونفت .
                          پس شما هم انطور که صلاح میدانید معامله کنید .فکر میکنم لازم نباشه در مورد درصد سود من صحبتی بکنیم .
                          راستی انطور هم که میفرمودید وقتتان کم نیست .ماشاله برای همه مطالب جواب و فرصت کافی دارید .شوخی بود استاد .
                          امیدوارم همه دوستان کم و بیش به سود خوبی برسند .ضرر تلخ است .یادم رفت این مطلب را هم بنویسم که با توجه به ناو ونفت و تحلیل بنیادی شما بهیچ وجه متوجه نشدم شما چگونه به قیمت 200 تومنی ونفت رسیدید .لینکی که برای زیر مجموعه های غیر بورسی ونفت گذاشتم را لطفا مطالعه کنید و ببینید پیش بینی شرکت چگونه بوده .
                          راستی اگر توافق برای وام به پایان رسید و بقیه پروژه با قدرت استارت خورد و این خبر اعلام شد فکر میکنید 200 که نه 300 هم نه میشه ونفت رو 400 خرید ؟اگرم انجام نشد من همون 200 تومن ونفت شمارو هم نمیخواهم حتی اگر بیارزد .من دنبال سهام شارپ هستم .
                          موفق باشید .یا حق
                          آخرین ویرایش توسط vdtjn؛ 2014/12/28, 23:35.

نظر

• hadi1984
                            عضو عادی
                            • Oct 2013
                            • 220

موضوع: خلاصه تصمیمات مجمع عمومی فوق­العاده صاحبان سهام
                            بدین‌وسیله به اطلاع می‌رساند مجمع عمومی فوق­العاده شرکت سرمایه­گذاری صنعت نفت (سهامی‌عام) در تاریخ 08/10/1393 برگزار و باتوجه به عدم رسیدن به نصاب قانونی مجمع رسمیت نیافت.

نظر

• argo
                              عضو فعال
                              • Oct 2014
                              • 745

يعني ميفرماييد اونايي كه در رشته مديريت مالي مدرك ميگيرند بايد مدرك رو كنار گذاشته و بدنبال روانشناس باشند
                              چون همه كه رانت ندارند
                              ديگه داره كم كم افكار سهامداران بورس به دلال هاي سبزه ميدون نزديك ميشه
                              حالا اگر روانشناس بازار هم باشيم چرا بريم سهام معامله كنيم و نگران شاخص باشيم
                              ميريم دلار و سكه معامله ميكنيم
                              كارمزد به اين زيادي هم لازم نيست به بورس بديم
                              بورس كالا و سكه اتي راهكار بسيار راحتري است و اگه كار بلد باشيد درامد با سهام اصلا قابل مقايسه نيست
                              در انتها به اين جمله بسنده ميكنم مشك ان است كه خو ببويد نه انكه عطار بگويد
                              اگر ونفت در قيمتهاي كنوني ارزنده است نياز به تبليغ نداره برادر جان
                              شما كه روانشناس بازاري تكسهم ونفت هم هستي ديگه اينهمه تبليغ واسه چي
                              روانشناسي خدمتتون عرض كنم
                              وبصادر و تجارت تو اين قيمتها نياز به تبليغ و تعريف از پروژه ها و قرداد و ارسال ماهواره به فضا نداره هر تازه كار بورسي هم ميدونه
                              تو اين قيمتها بالاخره با چند ماه علافي با سود بيرون مياد
                              چون خود ببويد
                              آخرین ویرایش توسط argo؛ 2014/12/29, 17:09.
                              پي نوشت

نظر

• vdtjn
                                كاربر فعال
                                • Feb 2012
                                • 151

شما انگار حواست اینجا نیست چند صفحه برگرد عقب ببین من تبلیغ کردم ابتدا یا شما تکذیب
                                نمیدونم چرا قبلش که ونفت اومد رو 370 تکذیبی در کار نبود ولی از 300 که اومد پایین یدفعه سر و کله تحلیل گر بنیادی ما پیدا شد .
                                یبار دیگه هم عر ض کردم خدمتتون شمابسیار کم تجربه هستین .تاریخ عضویتتون کاملا مشخصه .
                                حالا که با مطالب منطقی حقیر اینطوری برخورد غیر منطقی دارین شما ونفت رو 200 بخر منم ونفتمو نگه میدارم ببینیم چی میشه .
                                قبلا هم من توی سهمای دیگه تو ضرر رفتم و بعد سود سرشاری گرفتم .ونفتو که دیگه از 270 جمع کردم پس نگران تک سهمی من نباش گلم .
                                شمام منتظر بوها باش .قبلا هم عرض کردم بحث من و شما بجایی نمیرسه و راه من و شما جداست برو ببین تجارت رو 130 چه افراد متبحر و سرشناسی تبلیغ میکردن .برو ببین صادرات 120 تومنی که واسش جون میدادن الان به کجا رسیده .همون زمان من ونفت رو 149 تومن دو میلیون خریدم .تا صادرات شما برگرده 100 تومن ملتی که میدونن چیکار کنن ره صد ساله رو رفتن و تو سبزه میدون و بازار سکه هم نبودن .با تجربه تر های بازار با تمام وجود مطالب منو درک میکنند شما هم 5 سال دیگه میای همینارو اینجا مینویسی منتهی با ی ای دی دیگه بحث تمام .
                                یا حق
                                آخرین ویرایش توسط vdtjn؛ 2014/12/29, 23:13.

نظر

در حال کار...
                                X