سرمايه گذاري صنعت نفت ( ونفت )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • نجاT...
    عضو فعال
    • Dec 2013
    • 2639

پاسخ : سرمايه گذاري صنعت نفت ( ونفت )

جهت یادآوری...

اطلاعات پروژه‏ های جاری

طرح احداث پایانه ذخیره‏ سازی نفت ­خام و فرآورده ­های نفتی قشم
    هدف از انجام طرح
    ذخیره ‏سازی نفت‏ خام‏ های صادراتی و میعانات گازی شرکت ملی نفت ایران در جزیره قشم و تحویل آن به خریدار در زمان لازم از طریق نفت‏ کش ‏های بسیار بزرگ (VLCC)
    خلاصه طرح
    این طرح شامل ایجاد ظرفیت ذخیره‏ سازی 6.48 میلیون بشکه و تاسیسات گوی شناور به ‏منظور تخلیه و بارگیری نفت‏ کش ‏های بسیار بزرگ و در یکی از شرکت‏های تابعه با نام «شرکت سرمایه‏ گذاری نفت قشم» در حال انجام است...

تاریخ شروع طرح
    تاریخ پایان طرح
    مبلغ ریالی
    مبلغ ارزی
    خرداد 1390
    خرداد 1394
    1،474،446،444،420
    107،071،180

گاهی لازمه یادآوری بشه که ونفت چه پتانسیلی داره و شوخی بردار نیست...
    انتقال ثروت از كوتاه مدتي ها به بلند مدت ها !

نظر

• نجاT...
      عضو فعال
      • Dec 2013
      • 2639

اهداف طرح:

1- ایجاد پروژه استراتژیک به منظور ذخیره سازی نفت خام سنگین و فوق سنگین در مخازن ترمینال نفتی قشم برای تأمین نیاز متقاضیان

2- سرمایه گذاری با قابلیت سوددهی بالا در پروژه ترمینال نفتی قشم

3- ایجاد تسهیلات مورد نیاز برای صادرات و واردات محصولات نفتی و پالایشگاهی از طریق جزیره قشم

4- ذخیره سازی نفت خام به منظور کاهش هزینه های تحمیلی موجود از طریق اجاره کشتیها و انبارهای نفتی

5 - ذخیره سازی نفت خام در جهت تأمین انبار صادرات و پشتیبانی از جزیره خارک و تأمین خوراک پالایشگاه بندرعباس از طریق خط لوله (طرح آتی)

نظر

• نجاT...
        عضو فعال
        • Dec 2013
        • 2639

دوستانی که ونفت دارند و آنهایی که احیانا میخوان وارد این سهم بشن باید دقت کنن که همیشه تاکید شده به بلند مدت بودن ونفت و نباید زیاد به دید تکنیکال به این سهم نگاه کرد!
        البته اشکالی ندارد که گاهی از اینگونه سهام نوسان گرفت بلکه خیلی هم خوب است...
        ما اینجا جمع شده ایم که تحلیلهای صحیحی در مورد سهم انجام بدهیم چه تکنیکال چه فاند...
        به هم احترام بذاریم و فقط نقد منصفانه انجام دهیم...
        نظر شخصی بنده اینه که هرچه به طرف پایان سال نزدیک میشویم و به اوایل سال 94 میرسیم ونفت صعود خودش رو آغاز میکنه...
        بنده خیلی وقته با این سهم هستم و فقط یکبار طی این مدت نوسان گرفتم...
        اگه باز هم فرصت نوسان بدهد دریغ نمیکنم و تعصبی به سهم ندارم...
        صرفا تجربه خودم رو نوشتم در مورد سهامی مثل ونفت...
        موفق باشید.

نظر

• mehdi9990
          عضو عادی
          • Jul 2011
          • 150

در اصل توسط vdtjn پست شده است View Post
          اشما هم موفق باشید دوست عزیز . د گلم اگه من نام اون تحلیل گران رو ببرم که ..... بنظرتون درسته اسم کسیو ببرم اینجا .اصلا لازم نیست چون قدیمیها میشناسن و اکثرا میدونن و اما من ذره ای نگران اعتبار شما نیستم چون ابتدا بایست اعتبار بدست اورده شود و ..... و معتقدم اگه تحلیل گر واقعا تحلیل گر باشه سعی میکنه واسه خودش استفاده کنه و دلیلی نمیبینم چارت بزاره و توی فرومهای بورسی وقت بزاره و با منی که از بحث سنگین الیوت سر در نمیارم بحث کنه و وقتشو تلف کنه .بلکه از اون بحثهای سنگین استفاده میکنه و جیبشو پر میکنه .لقمان رو گفتند ادب از که اموختی گفت .... دوست عزیز من هم متوجه ورود و خروج افرادی که بعد از یک حجم معامله بالا در سهم اون هم در کف قیمتی میان اینجا تحلیل میزارن میشم در حالیکه روزهای قبل اثری ازشون نبوده .از این دست مطالب به وفور دیده ام .من جای دیگه با نام دیگه پست میزارم و پستهای من اندک بوده اند . سهمای من بندر 110 تومنی و مپنای 200 تومنی و فارس 750 تومنی و واتی 200 تومنی و چند سهم دیگه بوده که نمیتونم نام ببرم و با توجه به تاریخ عضویت شما بعید میدانم تحلیل گر قدیمی باشید .من دوستانه به شما گفتم تحلیل گران زیادی بی اعتبار شده اند .و اما ونفت صعود و نزولش ربطی به تکنیکال ندارد ممکن است کمی نوسان کند روی مقاومت و حمایت و بقیه مطالب تکنیکی .اما بمحض اینکه از سود 120 تومنی امسال مطمئن شوم انچنان حقوقی و حقیقی قدر درگیر خواهند شد که ان موقع به شما میگویم که تکنیکال شما بر مبنای بنیاد سهم ساخته میشود یا خیر و البته بقول شما تکنیکی هاهمه چیز در تکنیکال سهم وجود دارد که بنده قبول ندارم .بنیاد سهم و توجه بازار به سهم ان هم در تعدیلهای محقق شده یا پیش بینی تعدیلهای زیاد تکنیکال را خواهد ساخت کهالبته اینجا مجال بحثش نیست . .در بندر عباس در قیمتهای 200 تومنی زمانی که صندوق نفت عرضه های وحشتناک داشت خیلی افراد معتبری حکم بر اصلاح ونفت دادند که چنگال اینطوری گفته موج شماری اونطوری گفته و هزار بحث دیگه .اما بندر با قدرت بالا رفت و ان شد که دیدیم که نمیدانم شما در ان زمان در بورس فعال بوده اید یا خیر که البته تاریخ عضویتتان نشان میدهد که حضور نداشته اید .همینطور در مرودشت 300 تومنی که تقریبا بدون اصلاح تا 1300 رفت. بنده هم علاقه ای به شناخته شدن خود ندارم و اطمینان دارم با همین مطالب جزیی تعدادی از دوستان که بنده خدمتشان ارادت خاص دارم بنده رو خواهند شناخت .مطالب زیاد است و اینجا نه جای بحث کردن .همینقدر به دوستان عرض میکنم بررسی بفرمایید اونهاییکه بر اساس تکنیکال هر از چند روزی دست به خرید و فروش زدند جلوترند یا سهامداری که بنیادی سهمی رو بررسی کرد و با اون سهم فارغ از نوسانات بازار موند .در هر صورت غرض توهین و تحقیر هیچ فردی نبود و اما لرزیدن تن ..... در گور مطلبی بود که خود دوستان ادا نمودند ابتدا و بنده نمیبایست تکرار میکردم .
          یا حق
          جناب vdtjn با سلام و تشکر از بحث ارزشمند شما ، میخواستم بدونم منظور شما از سود 120 تومانی کدام سال مالی است ؟ در پست بالا اشاره کردید امسال ، منظورتان سال مالی منتهی به 1393/12/29 است یا سال آینده 1394/12/29 ؟ بعید میدونم منظوزتان سال مالی جاری باشد ، البته اگر باشد چه شود و بنده که به دید بلند 40 درصد سبدم ونفت است بسیار خوشحال خواهم شد . پیشاپیش از پاسخگویی شما سپاسگزارم

نظر

• argo
            عضو فعال
            • Oct 2014
            • 745

سرمايه گذاري صنعت نفت ( ونفت )

تحليل بنيادي كه داستان گفتن و اگر چنين شود چنان ميشود نيست
            تحليل بنيادي با عدد و رقم سر و كار داره
            طبق گزارش شش ماهه هم خودش ميگه ١٨٠ بيشتر منو نخرين
            ببينيم تو گزارشهاي بعدي چه ميكنه
            حالا اگر نظرمون روش خوبه ٢٠ درصد گرونتر ميخريم
            اينم ٢٢٠
            پي نوشت
            http://s3.amazonaws.com/tapatalk-emoji/emoji869.png
            "انسان بد روزي روزي ديگران را هم خراب ميكند "عمام

نظر

• space_mohamad
              عضو فعال
              • Dec 2012
              • 313

به نقل از افشین راعی :

سلام بر دوستان عزیز
              تصمیم گرفتم تا تحلیلی کامل بروی ونفت انجام دهم
              در خصوص مجمع فوق العاده شركت :
              افزایش سرمایه پیشنهادی شركت در مجمع 61 درصد از محل مطالبات و سود انباشته میباشد

کل افزایش سرمایه :
              43.5 از سود انباشته
              43.5 از محل مطالبات
              کی طی دو یا چند مرحله انجام خواهد شد

پیشبینی بنده بعد از مجمع شروع یک حركت صعودی قوی هست که هر چه محل تامین افزایش سرمایه از انباشته بیشتر باشد این احتمال بالاتر است

در خصوص زیر مجموعه ها توصیه میکنم حتما گزارش بازرگانی نیک نفت را بخوانید
              شركت بازرگانی نیک نفت آینده روشنی خواهد داشت و میتواند سود سازی خوبی انجام دهد

شركت سوخت رسانی اوج نیز امسال و سال آینده میتواند سود آوری خوبی برای ونفت داشته باشد

و اما مهم ترین بحث شركت :
              پروژه نفت قشم

با توجه به گزارشات و اطلاعات بدست آمده سال 94 به بهربرداری میرسد و میتواند انفجاری باشد در سود آوری شركت .

وهمچنین صحبت از لحاظ سود این پروژه در پیش بینی سود سال 94

در خصوص وام هم اینكه وام را دریافت کردند
              **121 میلیون دلار تسهیلات دریافتی از صندوق توسعه ملی با عاملیت بانک پاسارگاد**

در کل با توجه به زیر مجموعه ها و روند سود آوری شركت ونفت میتواند یکی از پدیده های بورس در سال 94 باشد

و اما تكنیکال سهم :
              طبق الیوت سهم پس از اتمام موج 4 و شكست کانال نزولی سهم الان در موج 5 اصلی میباشد و در یک کانال صعودی میباشد
              در خصوص هدف قیمتی میتوان محدوده 700 تومان را مناسب دانست
              البته بیشتر صحبت از ونفت 1000 تومانی در سال 94 است

ارادتمند دوستان افشین راعی
              "قانون شماره 1 : هرگز پول از دست ندهید. قانون شماره 2: هرگز قانون شماره 1 را فراموش نکنید " ;) وارن بافت

نظر

• vdtjn
                كاربر فعال
                • Feb 2012
                • 151

در اصل توسط argo پست شده است View Post
                تحليل بنيادي كه داستان گفتن و اگر چنين شود چنان ميشود نيست
                تحليل بنيادي با عدد و رقم سر و كار داره
                طبق گزارش شش ماهه هم خودش ميگه ١٨٠ بيشتر منو نخرين
                ببينيم تو گزارشهاي بعدي چه ميكنه
                حالا اگر نظرمون روش خوبه ٢٠ درصد گرونتر ميخريم
                اينم ٢٢٠
                سلام
                بنابر این شما هیچگاه ونفت نخواهید خرید . تعجب میکنم چرا تو این قیمتها اصلا تاپیک ونفت رو باز میکنید .و اما ممنون بابت تذکرتون در مورد اموزش تحلیل بنیادی .من اگه سهمی 300 معامله بشه و نظرم روی 220 بعنوان خرید اونهم بیست درصد گرونتر باشه امکان نداره وقتمو تلف کنم واسه باز کردن تاپیک اون سهم چه برسه پست هم بزارم .از نظر من روانشناسی بازار ارجحه بر تحلیل تکنیکال و حتی بنیادی . شما هم ریسک نکنید بنظرم همون 180 منتظرش باشید .فردا هم که صف فروشه .اما ........

نظر

• argo
                  عضو فعال
                  • Oct 2014
                  • 745

هيچ كس نميدونه قيمت سهم كجا ميره
                  سهم بي ارزش ممكنه چند برابر بشه و سهم با ارزش قيمتش نصف بشه
                  ولي عاقلانه اينه سهم رو طبق اعداد و ارقام مفروض بخري اگر رفت بالا كه سود كردي ولي اگر اومد پايين
                  اونقدر واسه ريختنش جا نزاري كه سرمايه ات نصف بشه
                  ١٨٠ رو هم رو هوا نگفتم طبق گزارشش گفتم
                  حالا ممكنه مردم بخان ١٨٠٠ بخرنش
                  دليل پست زدنم اين بود كه بگم تحليل بنيادي يعني تفسير صورت مالي و عدد
                  نه اينكه بگيم اگه فلان شركت با فلان جا قرارداد ببنده و اگه فاز فلان چنين شود و اگه ماهواره پرتاب كنه و ،،،
                  پي نوشت

نظر

• vdtjn
                    كاربر فعال
                    • Feb 2012
                    • 151

ولي عاقلانه اينه سهم رو طبق اعداد و ارقام مفروض بخري اگر رفت بالا كه سود كردي ولي اگر اومد پايين
                    نه اينكه بگيم اگه فلان شركت با فلان جا قرارداد ببنده و اگه فاز فلان چنين شود و اگه ماهواره پرتاب كنه و ،،،
                    اگه تهنا به گزارشات اتفاقات و مهمتر از همه مسائل سیاسی که داره میگذره بخوایم بسنده کنیم نباید در بورس سرمایه گذاری کنیم .یادمون باشه ی شرکت که میخواد از لحا ظ سود اوری و قیمت سهم منفجر بشه و چند برابر بشه به من و شما و بازار خبر نمیده .فقط وقتی میفهمیم که یا میبنده یا هنگام باز شدن با 100 درصد رشد باز میشه .مثالش بسیار زیاده .اگه قرار بود از صورت مالی چیزی بفهمیم که عالی بود .در ضمن وقتی اون شرکت ماهواره به فضا پرتاپ کنه به شما راه نمیده تو قیمت پایین طرفش بری اون موقع میری چند برابر میخری و بعدش ......
                    نه اینکه شرکتهای بورسی ما گزارشات بسیار شفافی ارائه میکنن .برای همین هست که من بیشتر به روانشناسی بازار اهمیت میدم .پاینده باشید

نظر

• negarminavi
                      عضو فعال
                      • May 2013
                      • 35714

توقف نمادهاي معاملاتي ونفت،قشكر 93/10/6 11:44

به اطلاع مي رساند، در پايان معاملات امروز نماد معاملاتي شركت سرمايه گذاري صنعت نفت جهت برگزاري مجمع عمومي فوق العاده به منظور تصميم گيري در خصوص افزايش سرمايه، شركت شكر شاهرود جهت برگزاري مجمع عمومي عادي ساليانه به منظور تصويب صورتهاي مالي، متوقف خواهند شد. مديريت بازار

نظر

• نجاT...
                        عضو فعال
                        • Dec 2013
                        • 2639

قیمت امروز 290 تومان...

نظر

• نجاT...
                          عضو فعال
                          • Dec 2013
                          • 2639

argo عزیز!
                          اینکه ما بخوایم به گزارش نگاه کنیم و eps رو در pe ضرب کنیم بگیم الان سهم باید 180 تومان باشه که کاملا اشتباهه!!
                          یعنی شما نشستی به انتظار اینکه روزی شرکت بیاد گزارش eps 120 تومانی بده و بیای خرید کنی؟!! اون موقع که دیگه با فرض پائین ترین pe یعنی 5 ، قیمت سهم بالای 600 تومانه!
                          تحلیل بنیادی یعنی شما پتانسیل های سهم رو از قبل تشخیص بدی نه اینکه صرفا گزارش رو بزاری جلوت و بگی این انقدر میرزه!!!
                          اون موقعی که شما میخوای سهم بخری وقت فروششه دوست خوبم... : )

نظر

• نجاT...
                            عضو فعال
                            • Dec 2013
                            • 2639

...

نظر

• amir alii
                              عضو عادی
                              • Apr 2014
                              • 251

اينكه ونفت بسته شد خوبه يا بد؟
                              [B]
                              [FONT=microsoft sans serif][SIZE=3]اگر زمانی متوجه شدی ،کسی به تو نیاز دارد " [/SIZE][/FONT][/B][FONT=microsoft sans serif][SIZE=3][B]نازت را با نیازش معامله نکن[/B][/SIZE][/FONT]

نظر

• argo
                                عضو فعال
                                • Oct 2014
                                • 745

در اصل توسط نجاT... پست شده است View Post
                                argo عزیز!
                                اینکه ما بخوایم به گزارش نگاه کنیم و eps رو در pe ضرب کنیم بگیم الان سهم باید 180 تومان باشه که کاملا اشتباهه!!
                                یعنی شما نشستی به انتظار اینکه روزی شرکت بیاد گزارش eps 120 تومانی بده و بیای خرید کنی؟!! اون موقع که دیگه با فرض پائین ترین pe یعنی 5 ، قیمت سهم بالای 600 تومانه!
                                تحلیل بنیادی یعنی شما پتانسیل های سهم رو از قبل تشخیص بدی نه اینکه صرفا گزارش رو بزاری جلوت و بگی این انقدر میرزه!!!
                                اون موقعی که شما میخوای سهم بخری وقت فروششه دوست خوبم... : )
                                اين روش محاسبه ارزشگزاري يك سهم نيست اخوي
                                اصلا ونفت براساس سود ارزشگزاري نميشه
                                اگه به اين سادگي بود با دوتا ضرب حاصل در ميومد كه همه ميشدن كارشناس فاندمنتال
                                نميخام وارد مباحث ارزشگزاري بنيادي بشم چون قصدم اموزش نيست و زمانشو هم ندارم
                                يك شركت رو به رشد
                                اينطوري عمل نميكنه كه ماه پيش وضعيتش خراب باشه
                                اين ماه وضعش خوب شده باشه
                                نخير از روي صورتهاي سه ماهه روند حركت رو ميشه تشخيص داد
                                پس فرصت براي ورود هست
                                اما در مورد روانشناسي
                                وقتي سهم در صورت مالي ارزشي نداشته باشه لاجرم به اين كلمه روانشناسي ميرسيم
                                وقتي من يكشركت رو بصورت بنيادي ارزشگزاري كنم فرد ديگري ميتواند روش من رو بررسي كرده و بگويد فرضا فلان جا اشتباه كردي
                                ولي از روانشناسان چطوري ميشه ايراد گرفت !!!!!
                                پي نوشت

نظر

در حال کار...
                                X