سرمايه گذاري صنعت نفت ( ونفت )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • argo
    عضو فعال
    • Oct 2014
    • 745

پاسخ : سرمايه گذاري صنعت نفت ( ونفت )

اقا شما جز نوابغ بورس هستي داري اينجا هدر ميري
    شبندر و واتي و قشير در بهترين قيمتها وارد شدي و در بهترين قيمت خارج شدي
    الان داشتم صندوقهاي سرمايه گزاري رو نگاه ميكردم ديدم از پارسال حداقل ٢٠ تا ٣٠ درصد تو ضرر هستن
    و سودشون هم با توجه به اينكه شما دقيقا سهمهاي طوفاني بازار رو شكار كردي
    شايد به يكچهارم سود شما هم نرسه
    اگر ريز معاملاتتو ببري به يكي از اين صندوقها نشون بدي مطمنا رو هوا ميبرنت
    حيف نيست با اينهمه استعداد سبد گردان يك صندوق نباشي
    پي نوشت
    http://s3.amazonaws.com/tapatalk-emoji/emoji869.png
    "انسان بد روزي روزي ديگران را هم خراب ميكند "عمام

نظر

• وحید 20
      ستاره‌دار(98)
      • Mar 2011
      • 29911

افزایش سرمایه "ونفت" به زمان دیگری موکول شد

افزایش سرمایه ۶.۴ درصدی سرمایه‌گذاری صنعت نفت به دلیل عدم احراز رسمیت مجمع فوق العاده دیروز و به تنفس کشیده شدن، به زمان دیگری موکول شد.

به گزارش پایگاه خبری بورس پرس، در پی اخذ مجوز افزایش سرمایه 6.4 درصدی سرمایه‌گذاری صنعت نفت ، مجمع فوق العاده این شرکت ساعت 10 دیروز دوشنبه برگزار شد تا سهامداران در این مورد تصمیم گیری کنند اما با حضور 44 درصد سهامداران، رسمیت این مجمع احزار نشد تا با به تنفس کشیده شدن مجمع، موضوع افزایش سرمایه 7.3 میلیارد تومانی از محل سود انباشته به زمان دیگری موکول شود.

این درحالی است که مجمع فوق العاده " ونفت" علاوه بر تصمیم گیری درمورد افزایش 6.4 درصدی می توانست افزایش سرمایه از 122 میلیارد و 630 میلیون تومان به بیش از 187 میلیارد را از محل سود انباشته 42.6 میلیارد تومانی و مطالبات حال شده سهامداران و آورده نقدی 22.1 میلیارد تومانی را تصویب و به مدت 2 سال در اختیار هیئت‌مدیره این شرکت قرار دهد تا پس از اخذ مجوز از سازمان بورس نسبت به عملی کردن آن اقدام کند.
      درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

نظر

• vdtjn
        كاربر فعال
        • Feb 2012
        • 151

عزیز من پارسال شب عید از بازار خارج شدم و فقط 2 ماه و اندیه ورود کردم .
        اشکال شما ظاهر بینی شماست و نخواندن دقیق مطالب .
        دقت کنی در مورد ضررهام هم نوشتم ولی شما مدعی هستی بکل هیچ ضرری نداشتی و وقت نوشتن هم نداری و داری اینجا تلف میشی .
        شما از کجا میدونی من سبد گردانی نمیکنم .باز که تو هوا با عدد و رقم و از ظاهر حکم دادی .
        بیخیال شو داداش همونی که شما میگی .فکر کنم دیگه دوستان ازرده خاطر میشن .
        آخرین ویرایش توسط vdtjn؛ 2014/12/30, 08:36.

نظر

• نجاT...
          عضو فعال
          • Dec 2013
          • 2639

سهم راه خودش رو خواهد رفت...
          انتقال ثروت از كوتاه مدتي ها به بلند مدت ها !

نظر

• negarminavi
            عضو فعال
            • May 2013
            • 35706

بازگشايي نماد معاملاتي ونفت 93/10/9 10:29

به اطلاع مي رساند، نماد معاملاتي شركت سرمايه گذاري صنعت نفت با توجه به حد نصاب نرسيدن مجمع عمومي فوق العاده،با محدوديت دامنه نوسان قيمت آماده انجام معامله مي باشد. مديريت بازار

نظر

• argo
              عضو فعال
              • Oct 2014
              • 745

در اصل توسط vdtjn پست شده است View Post
              عزیز من پارسال شب عید از بازار خارج شدم و فقط 2 ماه و اندیه ورود کردم .
              اشکال شما ظاهر بینی شماست و نخواندن دقیق مطالب .
              دقت کنی در مورد ضررهام هم نوشتم ولی شما مدعی هستی بکل هیچ ضرری نداشتی و وقت نوشتن هم نداری و داری اینجا تلف میشی .
              شما از کجا میدونی من سبد گردانی نمیکنم .باز که تو هوا با عدد و رقم و از ظاهر حکم دادی .
              بیخیال شو داداش همونی که شما میگی .فکر کنم دیگه دوستان ازرده خاطر میشن .
              شما پرتفوی گردان کدوم صندوق هستی
              یک عکس از مدیرش واسم بفرست
              رحتما رفتی گفتی :
              من تحصیلات دانشگاهی مدیریتی ندارم و رانت هم ندارم مدیریت ریسک هم بلد نیستم (چون گاهی تکسهم میشم )فقط براساس روانشناسی کار میکنم
              موقع ورود و خروج رو هم انقدر خوب تشخیص میدم که اصلا تو ریزشهای سنگین تو بورس نبودم واتی و شبندر که از پر بازده ترین سهمهای بورس در سال گذشته بودن رو هم تکسهم بودم
              آخرین ویرایش توسط argo؛ 2014/12/30, 13:49.
              پي نوشت
              http://s3.amazonaws.com/tapatalk-emoji/emoji869.png
              "انسان بد روزي روزي ديگران را هم خراب ميكند "عمام

نظر

• رضایی
                عضو عادی
                • Apr 2013
                • 63

در اصل توسط argo پست شده است View Post
                شما پرتفوی گردان کدوم صندوق هستی
                یک عکس از مدیرش واسم بفرست
                رحتما رفتی گفتی :
                من تحصیلات دانشگاهی مدیریتی ندارم و رانت هم ندارم مدیریت ریسک هم بلد نیستم (چون گاهی تکسهم میشم )فقط براساس روانشناسی کار میکنم
                موقع ورود و خروج رو هم انقدر خوب تشخیص میدم که اصلا تو ریزشهای سنگین تو بورس نبودم واتی و شبندر که از پر بازده ترین سهمهای بورس در سال گذشته بودن رو هم تکسهم بودم
                سلام دوست عزیز ، وقت شما بخیر

بنده جناب vdtjn رو مدت زیادی هست که میشناسم و از عملکرد بسیار خوب و حرفه ای ایشان طی سالهای 91 و 92 مطلع هستم

ایشون از حقیقی های حرفه ای و پرحجم بازار هستند

به شما توصیه میکنم ابتدا طرف مقابلتون رو بشناسید سپس درباره وی قضاوت کنید

سلامت و پر سود باشید
                من سهام را زمانی میخرم که همه در حال ناامیدی هستند.

نظر

• vdtjn
                  كاربر فعال
                  • Feb 2012
                  • 151

بلوکی دیگر در ونفت http://www.tsetmc.com/Loader.aspx?Pa...02231343396632
                  کاش ما هم ونفت 200 تومنی داشتیم

نظر

• هامد
                    ستاره دار(7)
                    • Aug 2012
                    • 2611

فرصت شد اين هفته ونفت به طور دقيق تر براي احتمال ادامه اصلاح که ارشيا عزيز مبسوط بحثش رو کرد بررسي بشه که ابعاد اين اصلاح اگر صورت بگيره برامون مشخص باشه، هنوز نميشه نظره نهايي رو داد ولي خب الان ميخام ادامه اصلاح رو بيشتر بررسي كنم.
                    در مورد پايان اصلاح در 170 و اينکه الان در موج صعودي قرار داريم قبلا مفصل صحبت شد که چون براي خيلي وخت پيشه دوباره ميگم. صعود قبلي از 100 تا 430 اغلب فاکتورهاي يک ايمپالس رو داره فعلا پس کل حرکت رو ايمپالس ميگيريم نه کارکشن! پس فعلا به کارکشن کلي کاري نداريم، در اين صورت اگر موج (2) رو تموم شده بدونيم تنها حالتي که ميمونه اينه که الان در موج 4 از درجه پايينتر باشيم و هر حالت ديگه غلط هست چون اين چهار موج آخر به احتمال بسيار زياد از يك درجه هستند. اين موج صعودي جديد به حالت 5 ممتد بروز کرده، هرچن 3 خيلي شبيه 1 شده ولي همچنان ازش بزرگتره پس اين حالت امکان داره و غلط نيست هدف حداقلي 5 ممتد بايد بالاي 530 باشه پايينتر از اين، سناريو مشکل خواهد داشت کما که همين الانش هم خيلي روتين نيست براي اين 5 ممتد موج 4 که الان در اون قرارداريم هم بايد زمان بيشتري صرف کنه که ميتونه به شکل مثلثي باشه اگر طي يکي دوماه آينده رفتار نوساني از سهم بين 310-350 ديديد بدونيد که اين سناريو شکل گرفته هرچن ميشه همون رو هم به تصحيح ترکيبي در موج (2) نسبت داد که تفکيک اين دو نياز به زمان داره. (اين مورد آخر رو چون فعلا مشخص نشده شاخه اول كجا تموم ميشه نمياريم ولي قطعا يكي از قوي ترين احتمالات هست بعدا بيشتر در موردش صحبت ميشه)

خب برگرديم سره اينکه اصلاح تموم نشده باشه و کماکان تو موج (2) باشيم. سعي ميکنم کامل توضيح بدم که دوستاني که خيلي با موج شماري هم رابطه اي ندارند بگيرن منظورم رو. نکته مهم تو اين حالت اين هست که (2) با يک زيگزاگ شروع شده که اين زيگزاگ شکل روتين نداره و c خيلي کوچيکي داره که بايد زيگزاگ بريده در نظرش بگيريم که اين ميتونه نشونه تشکيل يک مثلث بزرگ باشه حالت ديگه ايم که هست اين که در حال تکميل شاخه سوم يک فلت باشيم که ارشيا عزيز گفت هرچند نظره من اينه به دلايلي که زيگزاگ فراهم کرده اين اگر هم فلت باشه يک فلت با c ناقص خواهد بود هرچند در كل موج a از منظر زماني به فلت نميخوره. در هر صورت در حال حاضر نميشه گفت دقيقا کدومه اگر سهم نتونه زيره 265-270 خودشو تثبيت کنه و ساختار 5تايي موج آخر قابل تشخيص بود الگو فلت بوده و (2) تموم شدس اگر افت بيشتري کرد بايد در انتظار تکميل مثلث باشيم هردو ضلع به همراه خط چين هاي قرمزي که تو نمودار براي مثلث کشيده شده براساس فيبوها فرضي هستند و نميشه از الان که هنوز شاخه سوم مثلث فرضي ما تکميل نشده حدس درستي زد.

در آخر اينکه حدضرر رو کف کانال آبي رنگ حدود 280 بزاريد چون در صورت شکست سناريو ادامه موج (2) تقريبا قطعيه، در هر زمان هم خط بالايي مثلث فرضي که الان حدود 360 هست شکسته بشه ميشه به قطع گفت موج (3) شروع شده مگر در يک حالت که اون هم بعيده ...

(كليك كنيد!)

اِلهی عَظُمَ الْبَلاء

نظر

• vdtjn
                      كاربر فعال
                      • Feb 2012
                      • 151

ممنون جناب هامد از تحلیلتون
                      من در طول مدت که در بورس هستم تکنیکالیستهای زیادی دیدم .چه تازه کار و چه دارای نام و نشان و تجربه .نهایت کار همین هست که جناب هامد فرمودند و هیچ قطعیت یا احتمال نزدیک به یقینی وجود ندارد .و این حالت کلی هست برای تمام اهالی بازار چه بنیادی چه تکنیکالیست و چه تازه کار .
                      مهمتر از اون اینکه این علم توسط هر شخصی ی نوع تفسیر میشه حالا یکی متبحر و مجرب تر و یکی تازه کار .ولی من همیشه از ریزه کاریهای این علم برحذر کردم دوستان رو و نظرم این بوده که جز سر در گمی و دو دلی چیزی برای دوستان به ارمغان نخواهد امورد .تکنیکال ساده کندل نقا ط حمایت و مقاومت و خط روند و ان چیزی که در نگاه اول روی نمودار نظر همه رو جلب میکنه مهمتره .بارها خوندیم و شنیدیم که اگر فلان سهم فلان قیمت رو بشکنه تا فلان جا میریزه و نتیجه بر عکس شده یا بالعکس .
                      از تمام این مسائل که بگذریم بعقیده من هر کی با هر استراتژی که داره و میتونه ازش سود بگیره باید ادامه بده حتی اگه به نظر خودش ابتدایی و ساده میاد .یک تکنیکالیست بهبیچ وجه نباید روی تحلیل خودش پافشاری و اصرار کنه هر چند مجرب باشه .بنظر من دید اشخاص و انتظارشون از سود اوری و اینکه برای چه بازه مدتی وارد سهم شدند و مهمتر از همه روحیه افراد در نزولها و صعودها برای خرید و فروش خوب و بد تعیین کننده خواهد بود .خیلی مواقع تکنیکال جواب داده و خیلی مواقع هم نه . در کمال احترام به دوستان تکنیکالیست دوستی دارم فوق حرفه ای در تکنیکاله از سهمی در مقاومتش خارج شد و بعد از اینکه سهم اون مقاومت رو شکست و تقزیبا تثبیت شد یکی دو روز دوباره وارد شد .اما سهم مقاومت رد شده رو شکست و نزول زیادی داشت و عهدی بسته بودیم با اون دوست عزیز که نگارش این مطلب در این جمله یاد اوری اجرای تعهد اون دوست عزیز نیز هست . البته شانسی نظر حقیر درست در اومد .
                      یا حق

نظر

• amir alii
                        عضو عادی
                        • Apr 2014
                        • 251

مثل اينكه تو نفت يه خبرايي هست.......
                        [B]
                        [FONT=microsoft sans serif][SIZE=3]اگر زمانی متوجه شدی ،کسی به تو نیاز دارد " [/SIZE][/FONT][/B][FONT=microsoft sans serif][SIZE=3][B]نازت را با نیازش معامله نکن[/B][/SIZE][/FONT]

نظر

• نجاT...
                          عضو فعال
                          • Dec 2013
                          • 2639

مثل اینکه برای وام 121 میلیون دلاری از بانک پاسارگاد، تا الان 200 میلیون سهم بلوکی به پاسارگاد بابت وثیقه دادن...
                          این خبر یعنی باید فعلا بنشینیم و رشد ونفت رو نگاه کنیم...
                          انتقال ثروت از كوتاه مدتي ها به بلند مدت ها !

نظر

• vdtjn
                            كاربر فعال
                            • Feb 2012
                            • 151

گلگهر باید خارج بشه امیدوارم امروز بده صفو بیاد زیر 1 درصد

نظر

• vdtjn
                              كاربر فعال
                              • Feb 2012
                              • 151

منتظر بقیه سهمه گلگهره بازار:D

نظر

• H.samimi
                                عضو فعال
                                • Jan 2014
                                • 2092

در اصل توسط نجاT... پست شده است View Post
                                مثل اینکه برای وام 121 میلیون دلاری از بانک پاسارگاد، تا الان 200 میلیون سهم بلوکی به پاسارگاد بابت وثیقه دادن...
                                این خبر یعنی باید فعلا بنشینیم و رشد ونفت رو نگاه کنیم...
                                از كجا مطمئن بشيم
                                لطفا منبع خبر و بگيد

نظر

در حال کار...
                                X