سرمايه گذاري صنعت نفت ( ونفت )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • argo
    عضو فعال
    • Oct 2014
    • 745

پاسخ : سرمايه گذاري صنعت نفت ( ونفت )

در اصل توسط space_mohamad پست شده است View Post
    بنده عذر میخوام ..
    . ولی آیا ایشون با نمودار بی حساب و کتابشون توهین به شعور کاربران این فروم نکردند ؟؟... اگه حتی درصدی قابل بحث بود .. اصلا" اینقدر عصبانی نمیشدم
    بنیادی هم بنده جساب کردم 200 تومن قیمت سهم بیشتر نیست
    یکنفر که نظر مخالف میده اینقدر توپ نندازین
    قرار نیست همه ادمها یکنظر داشته باشند
    پي نوشت
    http://s3.amazonaws.com/tapatalk-emoji/emoji869.png
    "انسان بد روزي روزي ديگران را هم خراب ميكند "عمام

نظر

• هامد
      ستاره دار(7)
      • Aug 2012
      • 2611

در اصل توسط vdtjn پست شده است View Post
      ممنون جناب هامد از تحلیلتون
      من در طول مدت که در بورس هستم تکنیکالیستهای زیادی دیدم .چه تازه کار و چه دارای نام و نشان و تجربه .نهایت کار همین هست که جناب هامد فرمودند و هیچ قطعیت یا احتمال نزدیک به یقینی وجود ندارد .و این حالت کلی هست برای تمام اهالی بازار چه بنیادی چه تکنیکالیست و چه تازه کار .
      مهمتر از اون اینکه این علم توسط هر شخصی ی نوع تفسیر میشه حالا یکی متبحر و مجرب تر و یکی تازه کار .ولی من همیشه از ریزه کاریهای این علم برحذر کردم دوستان رو و نظرم این بوده که جز سر در گمی و دو دلی چیزی برای دوستان به ارمغان نخواهد امورد .تکنیکال ساده کندل نقا ط حمایت و مقاومت و خط روند و ان چیزی که در نگاه اول روی نمودار نظر همه رو جلب میکنه مهمتره .بارها خوندیم و شنیدیم که اگر فلان سهم فلان قیمت رو بشکنه تا فلان جا میریزه و نتیجه بر عکس شده یا بالعکس .
      از تمام این مسائل که بگذریم بعقیده من هر کی با هر استراتژی که داره و میتونه ازش سود بگیره باید ادامه بده حتی اگه به نظر خودش ابتدایی و ساده میاد .یک تکنیکالیست بهبیچ وجه نباید روی تحلیل خودش پافشاری و اصرار کنه هر چند مجرب باشه .بنظر من دید اشخاص و انتظارشون از سود اوری و اینکه برای چه بازه مدتی وارد سهم شدند و مهمتر از همه روحیه افراد در نزولها و صعودها برای خرید و فروش خوب و بد تعیین کننده خواهد بود .خیلی مواقع تکنیکال جواب داده و خیلی مواقع هم نه . در کمال احترام به دوستان تکنیکالیست دوستی دارم فوق حرفه ای در تکنیکاله از سهمی در مقاومتش خارج شد و بعد از اینکه سهم اون مقاومت رو شکست و تقزیبا تثبیت شد یکی دو روز دوباره وارد شد .اما سهم مقاومت رد شده رو شکست و نزول زیادی داشت و عهدی بسته بودیم با اون دوست عزیز که نگارش این مطلب در این جمله یاد اوری اجرای تعهد اون دوست عزیز نیز هست . البته شانسی نظر حقیر درست در اومد .
      یا حق
      با کلیت حرفتون موافقم vdjtn عزیز ولی خب بسته به همون تجربه که فرمودید نظرات خیلی میتونه کاملتر باشه، خیلی از مواردی که گفتین مثل ادامه استراتژی های سودآور میتونه محل بحث باشه که شاید الان فرصت نشه ولی فقط در نظر بگیرید ادامه استراتژی های صرفا سود ده بازار صعودی تا 89000 در بازار نزولی حال حاضر چه پی آمد هایی میتونه داشته باشه فقط مگر اینکه کسی خیلی بلند مدت کار کنه که با یک استراتژی ساده بتونه باز هم موفق باشه، ذر مورد پافشاری هم بله واقعا قطعیتی وجود نداره خصوصا اگر صرفا بررسی خطوط روند ها برای حمایت و مقاومت باشه که خیلی از موارد اگر بدون در نظر گرفتن موج شماری باشه حمایت و مقاومت ها به راحتی آب خوردن شکسته میشن.
      موفق باشید:x

در اصل توسط Arshia66 پست شده است View Post
      بنده غیب نشدم پست های شما هم مطالعه می کنم و از تمسخر هاتون با خبرم منتهی صحبت ارزشمندی ندیدم که بخوام پاسخ بدم جز تمسخر که اون هم ارزش جواب دادن ندارد.
      سهم تا دو روز صف خرید میشود شما تمسخرهایتان شدت می گیرد تا صف فروش می شود باز دنبال این هستید که بنده بیام و شروع به تمسخر شما کنم! هدف بنده از فعالیت در فروم ها این نبوده.
      سابقه فعالیت یک شخص در این حرفه هم از روی تاریخ عضویتش در فروم ها مشخص نمی کنند.
      بنده تحلیلم را ارائه دادم شاید از نظر شما تحلیلی بی محتوا بوده است شاید از نظر کس دیگری خیلی هم پر محتوا باشد. اگر بی محتواست پس دلیل این همه تمسخر و پیگیری شما را متوجه نمی شوم اگر هم با محتواست پس باید بحث تکنیکی کنید نه تمسخر و گزافه گویی.
      شما از فاند سهم می گویید بنده هم می گویم بازار پر است از سهم های بسیار خوب از لحاظ بنیادی اما هر روز کف های جدید شناسایی می کنند. در مورد ونفت هم چیزی که به نظر خودم و با روش خودم به نظر درست می آمد در غالب یک تحلیل به اشتراگ گذاشتم. در فروم آدان هم گفتم ونفت اگر شروع به رشد کند و تحلیل بنده بی اعتبار شود بنده هم خرید خواهم کرد.
      با تحلیل بنده سهمی نمیریزد و با تحلیل بنده هم رشد نمی کند پس این همه تمسخر و .... برای چیست؟ نمیدانم تحلیل بنده چطور به شعور دیگران توهین کرده!! اهل دانش خودشان بینش قضاوت در مورد یک تحلیل را دارند پس چه توهینی؟
      خود شما تا حالا صحبتی نکردید که خلافش پیش آید؟ هرچند تحلیل بنده هنوز هم پابرجاست و مشغول تمسخر هستید اما اگر تحلیل شما فیلد شد باید فروم را ترک کنید؟! یا یک نفر باید کل علم فاندامنتال را زیر سوال ببرد؟ اگر چیزی را نفهمیدیم حق مسخره کردن آنرا نداریم.
      اگر تکنیکالیست هستید (که حتما هستيد كه عقيده داريد تحليل به شعور ديگران توهين كرده یا بنده موج شماری بلد نیستم یا .....) ایرادات تحلیل را بفرمایید در خدمتتان هستم اگر هم نه بگذارید زمان روند سهم را نمایان کند.
      از لحاظ فعالیت خودم هم چشم بنده حتما فعالیتم را در فروم کم خواهم کرد تا خاطر شما مکدر نگردد یا به شعور دیگران توهین نکنم.
      با آرزوی موفقیت
      ارشیا جان شاید تنها ایراد چارتت عدم بررسی دقیق تارگت نهایی بود که به نظرم صرفا اکستنشن 1 فرضی رو گرفتی، یه نگاه به ریتریس A نسبت به ایمپالس قبلی بنداز مطمئنم این حرف منو تصدیق میکنی که اگر با یک فلت روبرو باشیم این فلت از نوع ناقص خواهد بود که بر اون اساس باید حدود 61.8 شاخه ی اول به دنبال اتمام C باشیم.
      با فرض قرارداشتن در (2) حالت های مختلفی رو گرفتم، فلت شاید خیلی از منظر زمانی با A و B جور نباشه، یه نگاه دوباره به سهم بنداز نظرت در مورد این ترکیب چیه؟
      زیگزاگ دوگانه + x + شاید یک مثلث (احتمالا در حال تکمیل شاخه ی اول)

دوستان تورو خدا یک مقدار ارومتر باور کنید کسی با قصد و غرض قبلی مطلب نمی نویسه و صرفا واقعا دیدگاهش همینه، باور کنید اگر اینجا هم همین راهو ادامه بدیم نتیجش میشه تالار بورس که یک عده سهامدار دور هم جمع شدن تا فقط بیان به هم دلگرمی بدن!
      اِلهی عَظُمَ الْبَلاء

نظر

• babak3755
        عضو عادی
        • Dec 2012
        • 46

بنده غیب نشدم پست های شما هم مطالعه می کنم و از تمسخر هاتون با خبرم منتهی صحبت ارزشمندی ندیدم که بخوام پاسخ بدم جز تمسخر که اون هم ارزش جواب دادن ندارد.
        سهم تا دو روز صف خرید میشود شما تمسخرهایتان شدت می گیرد تا صف فروش می شود باز دنبال این هستید که بنده بیام و شروع به تمسخر شما کنم! هدف بنده از فعالیت در فروم ها این نبوده.
        سابقه فعالیت یک شخص در این حرفه هم از روی تاریخ عضویتش در فروم ها مشخص نمی کنند.
        بنده تحلیلم را ارائه دادم شاید از نظر شما تحلیلی بی محتوا بوده است شاید از نظر کس دیگری خیلی هم پر محتوا باشد. اگر بی محتواست پس دلیل این همه تمسخر و پیگیری شما را متوجه نمی شوم اگر هم با محتواست پس باید بحث تکنیکی کنید نه تمسخر و گزافه گویی.
        شما از فاند سهم می گویید بنده هم می گویم بازار پر است از سهم های بسیار خوب از لحاظ بنیادی اما هر روز کف های جدید شناسایی می کنند. در مورد ونفت هم چیزی که به نظر خودم و با روش خودم به نظر درست می آمد در غالب یک تحلیل به اشتراگ گذاشتم. در فروم آدان هم گفتم ونفت اگر شروع به رشد کند و تحلیل بنده بی اعتبار شود بنده هم خرید خواهم کرد.
        با تحلیل بنده سهمی نمیریزد و با تحلیل بنده هم رشد نمی کند پس این همه تمسخر و .... برای چیست؟ نمیدانم تحلیل بنده چطور به شعور دیگران توهین کرده!! اهل دانش خودشان بینش قضاوت در مورد یک تحلیل را دارند پس چه توهینی؟
        خود شما تا حالا صحبتی نکردید که خلافش پیش آید؟ هرچند تحلیل بنده هنوز هم پابرجاست و مشغول تمسخر هستید اما اگر تحلیل شما فیلد شد باید فروم را ترک کنید؟! یا یک نفر باید کل علم فاندامنتال را زیر سوال ببرد؟ اگر چیزی را نفهمیدیم حق مسخره کردن آنرا نداریم.
        اگر تکنیکالیست هستید (که حتما هستيد كه عقيده داريد تحليل به شعور ديگران توهين كرده یا بنده موج شماری بلد نیستم یا .....) ایرادات تحلیل را بفرمایید در خدمتتان هستم اگر هم نه بگذارید زمان روند سهم را نمایان کند.
        از لحاظ فعالیت خودم هم چشم بنده حتما فعالیتم را در فروم کم خواهم کرد تا خاطر شما مکدر نگردد یا به شعور دیگران توهین نکنم.
        با آرزوی موفقیت
        دوست عزیز من با اینکه تحلیل شما در مورد اهداف قیمتی ونفت را قبول ندارم ولی به متانت شما در جواب دادن به دوستان مخالف نظرات شما تبریک می گویم.

نظر

• Arshia66
          عضو عادی
          • Sep 2014
          • 162

در اصل توسط هامد پست شده است View Post
          ارشیا جان شاید تنها ایراد چارتت عدم بررسی دقیق تارگت نهایی بود که به نظرم صرفا اکستنشن 1 فرضی رو گرفتی، یه نگاه به ریتریس A نسبت به ایمپالس قبلی بنداز مطمئنم این حرف منو تصدیق میکنی که اگر با یک فلت روبرو باشیم این فلت از نوع ناقص خواهد بود که بر اون اساس باید حدود 61.8 شاخه ی اول به دنبال اتمام C باشیم.
          با فرض قرارداشتن در (2) حالت های مختلفی رو گرفتم، فلت شاید خیلی از منظر زمانی با A و B جور نباشه، یه نگاه دوباره به سهم بنداز نظرت در مورد این ترکیب چیه؟
          زیگزاگ دوگانه + x + شاید یک مثلث (احتمالا در حال تکمیل شاخه ی اول)

دوستان تورو خدا یک مقدار ارومتر باور کنید کسی با قصد و غرض قبلی مطلب نمی نویسه و صرفا واقعا دیدگاهش همینه، باور کنید اگر اینجا هم همین راهو ادامه بدیم نتیجش میشه تالار بورس که یک عده سهامدار دور هم جمع شدن تا فقط بیان به هم دلگرمی بدن!
          هامد جان اتفاقا برای رسم این تارگت دلایل خوبی داشتم که بگذار برایت شرح دهم:
          شما زمانی می توانید از ناقص شدن فلت و لیبل گذاری این فلت به عنوان موج 2 مطمئن باشد که قبل از اون مطمئن باشید حرکت ایمپالس صعودی که سهم در سال 2013 داشت موج 1 بوده باشد اما آیا شما می توانید به بنده دلایلی مبنی بر قطعی بودن موج 1 بدهید؟ حال دلایل بنده برای رسم چنین فلتی چیست؟ اگر چارت را کاملا زوم اوت کنید و حرکت قبل تر آن موج جنبشی سال 2013 را نگاه کنید مجموعه ای از حرکات کارکشن را مشاهده می فرمایید که از سال 2004 تا 2012 جریان داشته است اما فارغ از ساختار این کارکشن طولانی مدت جایگاه آن باید موج 4 باشد یا 2 ؟؟ به دلایل متعدد می توان حدس زد که آن موج 4 بوده است لذا می توان موج ایمپالس سال 2013 را موج 5 یا بخشی از 5 در نظر گرفت درسته؟ اگر بخشی از موج 5 باشد می توانیم سناریوی ناقص شدن موج C را کاملا منطقی بدانیم اما اگر همان موج ایمپالس سال 2013 در واقع موج 5 بزرگ را به اتمام رسانده باشد چه؟ آیا هنوز هم می توان منتظر یک فلت C ناقص بود؟ پس این را هم در نظر بگیرید!
          اما در مورد سناریو دوم که دابل زیگزاگ و بعد از اون X موج و سپس مثلث باشد وقوع آن امکان پذیر است اما در این چارت اشکالاتی دارد از جمله بزرگ شدن بیش از حد X موج. حتی اگر این را هم با اغماض بپذیریم موج اول این مثلث همچنان ادامه دارد و حداقل ریزشی برابر با ریزش آخر چارت را رقم خواهد زد با توجه به ساختار ریزش.
          مساله دیگری که می فرمایید مشکل زمان موج A و B از سناریو فلت هست که بنده اشکالی در این موضوع نمی بینم زیرا تناوب در کارکشن ها به شکل های مختلفی رخ میدهد که این سناریو هم یکی از آنهاست و با ساختار هم همخوانی دارد چون موج A هم ترکیبی است و هم در قسمتی از ساختارش دارای یک مثلث است طبیعتا از موج B که ساختار یک زیگزاگ را دارد بیشتر زمان صرف کرده چون هم تشکیل امواج ترکیبی مستلزم صرف زمان بیشتری است هم تشکیل مثلث. از این موضوع نیز بگذریم که هرجا مثلثی رخ میدهد کارکشن را شامل قوانین استثنا از منظر نیلی می کند.

در مورد وقوع حالات مختلف هم با این نظر مخالفم چون با بررسی های دقیق و موشکافانه بسیاری از حالات حذف می شود و در بدترین حالت 2 سناریو باقی می ماند که آنهم زمانهای خاصی که در میانه راه باشیم مثل وضعیت فعلی ونفت رخ میدهد که به زودی توسط خود مارکت یک حالت حذف می شود و عاقلانه است که تا وقوع این مساله از ترید دوری کنیم.

لذا با شرح فرضیات خود این را به عرض میرسانم که بنده دو سناریو پیش روی خود را یک فلت کامل یا یک فلت با موج C ناقص می بینم که چون فرض را بر این گذاشته ام که موج ایمپالس سال 2013 موج 5 را کامل کرده باشد چنین تارگتی برای موج C فلت رسم کرده ام وگرنه هیچ قصد و غرضی برای این کار نداشته ام و صرفا بر مبنای فرضیات خود اینکار را کرده ام که همانطور که خودتان میدانید با شکل گیری امواج در آینده تارگت ها تعدیل خواهد شد. اگر هم کلا تحلیل بنده بی اعتبار شود و سهم رشد کند که بنده هم خرید خواهم کرد.

ارادتمند
          آخرین ویرایش توسط Arshia66؛ 2015/01/08, 19:26.

نظر

• هامد
            ستاره دار(7)
            • Aug 2012
            • 2611

هامد جان اتفاقا برای رسم این تارگت دلایل خوبی داشتم که بگذار برایت شرح دهم:
            شما زمانی می توانید از ناقص شدن فلت و لیبل گذاری این فلت به عنوان موج 2 مطمئن باشد که قبل از اون مطمئن باشید حرکت ایمپالس صعودی که سهم در سال 2013 داشت موج 1 بوده باشد اما آیا شما می توانید به بنده دلایلی مبنی بر قطعی بودن موج 1 بدهید؟ حال دلایل بنده برای رسم چنین فلتی چیست؟ اگر چارت را کاملا زوم اوت کنید و حرکت قبل تر آن موج جنبشی سال 2013 را نگاه کنید مجموعه ای از حرکات کارکشن را مشاهده می فرمایید که از سال 2004 تا 2012 جریان داشته است اما فارغ از ساختار این کارکشن طولانی مدت جایگاه آن باید موج 4 باشد یا 2 ؟؟ به دلایل متعدد می توان حدس زد که آن موج 4 بوده است لذا می توان موج ایمپالس سال 2013 را موج 5 یا بخشی از 5 در نظر گرفت درسته؟ اگر بخشی از موج 5 باشد می توانیم سناریوی ناقص شدن موج C را کاملا منطقی بدانیم اما اگر همان موج ایمپالس سال 2013 در واقع موج 5 بزرگ را به اتمام رسانده باشد چه؟ آیا هنوز هم می توان منتظر یک فلت C ناقص بود؟ پس این را هم در نظر بگیرید!
            اما در مورد سناریو دوم که دابل زیگزاگ و بعد از اون X موج و سپس مثلث باشد وقوع آن امکان پذیر است اما در این چارت اشکالاتی دارد از جمله بزرگ شدن بیش از حد X موج. حتی اگر این را هم با اغماض بپذیریم موج اول این مثلث همچنان ادامه دارد و حداقل ریزشی برابر با ریزش آخر چارت را رقم خواهد زد با توجه به ساختار ریزش.
            مساله دیگری که می فرمایید مشکل زمان موج A و B از سناریو فلت هست که بنده اشکالی در این موضوع نمی بینم زیرا تناوب در کارکشن ها به شکل های مختلفی رخ میدهد که این سناریو هم یکی از آنهاست و با ساختار هم همخوانی دارد چون موج A هم ترکیبی است و هم در قسمتی از ساختارش دارای یک مثلث است طبیعتا از موج B که ساختار یک زیگزاگ را دارد بیشتر زمان صرف کرده چون هم تشکیل امواج ترکیبی مستلزم صرف زمان بیشتری است هم تشکیل مثلث. از این موضوع نیز بگذریم که هرجا مثلثی رخ میدهد کارکشن را شامل قوانین استثنا از منظر نیلی می کند.

در مورد وقوع حالات مختلف هم با این نظر مخالفم چون با بررسی های دقیق و موشکافانه بسیاری از حالات حذف می شود و در بدترین حالت 2 سناریو باقی می ماند که آنهم زمانهای خاصی که در میانه راه باشیم مثل وضعیت فعلی ونفت رخ میدهد که به زودی توسط خود مارکت یک حالت حذف می شود و عاقلانه است که تا وقوع این مساله از ترید دوری کنیم.

لذا با شرح فرضیات خود این را به عرض میرسانم که بنده دو سناریو پیش روی خود را یک فلت کامل یا یک فلت با موج C ناقص می بینم که چون فرض را بر این گذاشته ام که موج ایمپالس سال 2013 موج 5 را کامل کرده باشد چنین تارگتی برای موج C فلت رسم کرده ام وگرنه هیچ قصد و غرضی برای این کار نداشته ام و صرفا بر مبنای فرضیات خود اینکار را کرده ام که همانطور که خودتان میدانید با شکل گیری امواج در آینده تارگت ها تعدیل خواهد شد. اگر هم کلا تحلیل بنده بی اعتبار شود و سهم رشد کند که بنده هم خرید خواهم کرد.

ارادتمند
            در مورد صعود 2004 به نظرم دیتام مشکل داره چون از دیتایی که دارم و برای Tseclient هست مطمئن نیستم چون افزایش از آورده رو تمام نرم افزارها اشتباه وارد میکنن، آخریش که میدونستم اتفاقا در حین صعود 2013 هم بود رو درستش کردم، بر اساس این دیتا بیشتر به ((2)) میخوره چون اصلاح مهم دیگه قبلش نداریم البته با این دیتا از کف ((1)) پایینتر اومده پس این صعود 2013 اصلا ممکنه اولین حرکت ایمپالس سهم باشه. نظرم در مورد ناقص بودن احتمالی فلت صرفا بر این اساس بود که شاخه اول بیش از 61.8 ایمپالس رو اصلاح کرده پس به احتمال خیلی زیاد با فلت ناقص طرفیم فقط در اون صورت که گفتی میتونه ناقص نباشه که داریم موج صعودی از درجه بالاتر رو اصلاح میکنیم که اونم بر اساس دیتاهای موجود باورش کمی برام مشکله. ارشیا جان اگر ممکنه دلایلت برای اینکه سهم 5 موج صعودی رو تمام کرده بیشتر باز کن چون واقعا موضوع کمی نیست و بحث چند سال اصلاح هست. به نظر من اگر هم اون اصلاح طولانی رو در قالب ((4)) بگیریم باز هم این صعود 2013 نمیتونه با اون اصلاح از یک درجه باشه و قطعا (1) از ((5)) بوده.
            در مورد دوگانه سه تایی هم دقیقا درست میگی یکم موج x مشکل داره و نامتعارف هست ولی خب اگر از فلت به دلایل گفته شده بگذریم میتونه الترنیت بعدی ما باشه، در مورد مشکل A و B از نظر زمانی بله ممکنه و قطعا این مورد نمیتونه تشکیل فلت رو نقض کنه ولی خب کمتر فلتی اینگونه دیده شده که B زمان کمتری نسبت به A صرف کرده باشه دقیقا مثل دوگانه ی مورد بحث، مثلث انتهای دوگانه هم تعجب میکنم از حرفتون، لزومی نداره این مثلث کف جدیدی بزنه و میتونه هرجایی شاخه اولش تموم بشه و مشکلی هم برای دوگانه ی مدنظر به وجود نیاره و همین موضوع هم هست که پیش بینی روند مثلث هارو مشکل میکنه.
            در صمن من تا حدی واقعیت های بنیادی رو هم در نظر گرفتم فرضا اینکه بگیم 5 موج صعودی تمام شده ینی اینکه حداقل سهم برای چند سال باید بره تو کما که این مورد جور درنمیاد چون بالاخره این مخازن راه اندازی میشن که تو روند سودسازی سهم خیلی موثر هستن.
            در مورد الترنیت های مختلف هم درسته اگه واقعا بررسی دقیق و مطمئنی صورت بگیره اصولا نباید بیشتر از 2 الترنیت برای وقوع داشته باشیم ولی خب مشکله چنین بررسی ای و مهم تر اینکه نمودار سهم باید اجازه چنین بررسی رو به ما بده.
            اِلهی عَظُمَ الْبَلاء

نظر

• Arshia66
              عضو عادی
              • Sep 2014
              • 162

در اصل توسط هامد پست شده است View Post
              در مورد صعود 2004 به نظرم دیتام مشکل داره چون از دیتایی که دارم و برای Tseclient هست مطمئن نیستم چون افزایش از آورده رو تمام نرم افزارها اشتباه وارد میکنن، آخریش که میدونستم اتفاقا در حین صعود 2013 هم بود رو درستش کردم، بر اساس این دیتا بیشتر به ((2)) میخوره چون اصلاح مهم دیگه قبلش نداریم البته با این دیتا از کف ((1)) پایینتر اومده پس این صعود 2013 اصلا ممکنه اولین حرکت ایمپالس سهم باشه. نظرم در مورد ناقص بودن احتمالی فلت صرفا بر این اساس بود که شاخه اول بیش از 61.8 ایمپالس رو اصلاح کرده پس به احتمال خیلی زیاد با فلت ناقص طرفیم فقط در اون صورت که گفتی میتونه ناقص نباشه که داریم موج صعودی از درجه بالاتر رو اصلاح میکنیم که اونم بر اساس دیتاهای موجود باورش کمی برام مشکله. ارشیا جان اگر ممکنه دلایلت برای اینکه سهم 5 موج صعودی رو تمام کرده بیشتر باز کن چون واقعا موضوع کمی نیست و بحث چند سال اصلاح هست. به نظر من اگر هم اون اصلاح طولانی رو در قالب ((4)) بگیریم باز هم این صعود 2013 نمیتونه با اون اصلاح از یک درجه باشه و قطعا (1) از ((5)) بوده.
              در مورد دوگانه سه تایی هم دقیقا درست میگی یکم موج x مشکل داره و نامتعارف هست ولی خب اگر از فلت به دلایل گفته شده بگذریم میتونه الترنیت بعدی ما باشه، در مورد مشکل A و B از نظر زمانی بله ممکنه و قطعا این مورد نمیتونه تشکیل فلت رو نقض کنه ولی خب کمتر فلتی اینگونه دیده شده که B زمان کمتری نسبت به A صرف کرده باشه دقیقا مثل دوگانه ی مورد بحث، مثلث انتهای دوگانه هم تعجب میکنم از حرفتون، لزومی نداره این مثلث کف جدیدی بزنه و میتونه هرجایی شاخه اولش تموم بشه و مشکلی هم برای دوگانه ی مدنظر به وجود نیاره و همین موضوع هم هست که پیش بینی روند مثلث هارو مشکل میکنه.
              در صمن من تا حدی واقعیت های بنیادی رو هم در نظر گرفتم فرضا اینکه بگیم 5 موج صعودی تمام شده ینی اینکه حداقل سهم برای چند سال باید بره تو کما که این مورد جور درنمیاد چون بالاخره این مخازن راه اندازی میشن که تو روند سودسازی سهم خیلی موثر هستن.
              در مورد الترنیت های مختلف هم درسته اگه واقعا بررسی دقیق و مطمئنی صورت بگیره اصولا نباید بیشتر از 2 الترنیت برای وقوع داشته باشیم ولی خب مشکله چنین بررسی ای و مهم تر اینکه نمودار سهم باید اجازه چنین بررسی رو به ما بده.
              در مورد اینکه اصلاح مهم دیگه ای نداریم که 2 باشه به دلیل نبود دیتای کافی هست. باید گذشته شرکت بررسی بشه ببینیم روند قیمت سهام شرکت چطور بوده. در مورد اینکه از کف ((1)) پایین تر اومده اینطور نیست اگر چارت شما کاملا لود شود مقداری از موج ایمپالس قبلی مشخص است. در مورد اینکه چرا کارکشن بزرگ حدد فاصل سالهای 2004 تا 2012 را موج 4 گرفته ام به این خاطر هست که این ساختار بیشتر در موج 4 اتفاق می افتد. به هرحال چون در این مورد فرضیات به میان می آید اصراری بر آن نیست. در مورد سناریوی مثلثی هم که فرمودید بنده نگفتم کف جدید میزنیم عرض کردم ریزش کنونی فعلا تمام نشده و هنوز ادامه دارد با توجه به ساختار اما بالطبع برای تشکیل مثلث هرگز کف زده نخواهد شد.
              در مورد به کما رفتن سهم هم لزوما اینطور نیست چه کارکشن فعلی یک فلت ایده آل باشد چه ناقص باشد می تواند به دنبال آن یک X موج بیاید یا اصلا موج ایمپالس بعدی شروع شود (اگر کارکشن سالهای 2004 تا 2012 را موج 2 در نظر بگیریم) که از رکود جلوگیری می کند همچنین هم اکنون با استنباط بنده موج 1 از از C کامل شده و در موج 2 از C از فلت هستیم و موج 3 هم که پرشتاب است و زمان کمتری صرف می کند پس مدت زیادی طول نمی کشد که کارکشن تمام شود. این را هم در نظر بگیرید که اصلا خاصیت کارکشن ها اتلاف زمان است کما اینکه کارکشن سالهای 2004 تا 2012 نیز موید همین موضوع است پس در این مساله ایرادی وارد نیست.
              در مورد مسائل بنیادی هم حق با شما هست وقتی پارامترهای بنیادی هم لحاظ کنیم با سناریوی موج C ناقص و یا اصلا رشد سهم همخوانی بیشتری دارد فقط تنها مساله ای که وجود دارد این است که بازار اکثر سهم ها را با یک چوب میراند و هم اکنون سهم های بسیار زیادی داریم که بسیار پایین تر از قیمت واقعیشان معامله می شوند و خود فاندامنتالیست ها هم این را می دانند پس خود این موضوع هم نمی تواند قطعی باشد.

نظر

• vdtjn
                كاربر فعال
                • Feb 2012
                • 151

با سلام
                و این داستان کما کان ادامه دارد .
                فلان سهم اگر کف کانال رو بشکنه توجه کنید اگر ......
                و اگر فلان مقاومت خودش رو رد کنه باز توجه کنید اگر ......
                و سهمکف کانال رو شکسته و دوباره برگشت به کانال و .......
                و سهم مقاومت خود را شکسته و بعد از تثبیت مجددا نزول و ......
                به مانند تحلیل هایی که ملت مدتهاست روی شاخص دارند و اگر توجه کنیم سوراخهای زیادی را میبینیم که فقط حاصل شکستن کفهای تحلیلی دوستان تکنیکالیست هست .
                ضمن احترام به تمامی عزیزان و تکنیکالیستهای گرامی بازار منفیه تمام سهمها در نزول و شکستن کفها هستن تکلیف شاخص هم که مشخصه اما ونفت بنظر من در این یک هفته نزولی نداشته .
                دوستان عزیز من هم برای معاملاتم با چند دوست تکنیکالیست حرفه ای مشورت میکنم اما نهایتا خودم تصمیم میگیرم .اینطوری نیست که بقیه نه چارت بلدن و نه تکنیکال حالیشون میشه و کاری هم به نمودار ندارن .
                خب با ی اگر همه چی درست میشه دیگه
                حالا منم ی اگر میگم که همه تکنیکال و نمودار شما رو پودر کنه
                اگه صندوق نفت با فلان بانک به توافق برسه دست کسی به ونفت نخواهد رسید و بالعکس .حالا هر کی میتونه با این جمله من تصمیم بگیره که باید بخره یا بفروشه بسم الله
                در مورد وضعیت بازار و شاخص و بودجه و فلان و فلان هم نود و نه درصد سهام ریزشی هستن از جمله ونفت .پس به تحلیل عزیزان خصوصا این دو روز که بعد از یک رشد ونفت نزول داشته توجه کنید و سریعا از این سهم خارج بشین .الان جنابarshiaو سایر دوستان عزیز به من و دوستان دیگر که تکنیکال بلد نیستیم و اومدیم از مطالب این عزیزان استفاده کنیمراهنمایی بدن چیکار کنیم ؟ونفت بخریم؟بفروشیم؟ میانگین کم کنیم یا ...... مگه دوستمون روی پردیس مثبت نبود ؟
                از اون زمان ببینید پردیس چقدر نزول کرده .این که نزول داشته از دید من اهمیت نداره ولی از دید تحلیل گر تکنیکالی که سهم رو ده درصد بالاتر با تحلیل خریده چی؟
                اینکه فلان موج اگه فلان بشه که میشه تدریس عزیزم .روی ونفت الان چیکار کنیم .اگه نظرتون ریزشه خب رک بنویس خارج بشین .این اما و اگر رو همه میتونن بگن .اگرم موج شماری و حمایت و نمودار و فیبو و .... قراره روی ونفت توضیح بدیم که درست بریم بشینیم سر کلاس تکنیکال .وقتی صحبت از احتمال هست پس ......همه از احتمالات داریم صحبت میکنیم .چه بنیادی و چه تکنیکالیست.صحبت بر سر افق پیش روی سهمه که هیچ کسی نمیتونه پیش بینی کنه و اون هست که تکنیکال سهم رو خواهد ساخت .تکنیکال سهم بدون بنیاد سهم ارزشی نخواهد داشت /.و تنها فردی از درصد موفقیت بیشتری برخوردار هست که هر دو را در کنار هم مد نظر قرار بده .اگه سهم داره بالاتر از ارزش روزش معامله میشه اونم توی این بازار دلیلش چیه ؟چرا پی به ای بالایی داره؟
                سفته بازی هست یا دیدگاه سهامداره از اینده سهم و الی اخر
                حرف منطق یک کلام ونفت رو تحلیل بفرمایید میره پایین تا کجا ؟و ایا رشد میکنه ؟لطفا با دیدگاه زمانی هم بفرمایید .پس چرا کسی نتونست شاخص رو تحلیل کنه و فقط گفتین اگه این عدد رو هم بشکنه تا فلان نقطه هم میتونه پایین بیاد .اصلا بنظر من دوستان تکنیکالیستمون توی این یک ماه یکی از دلایل اصلی نزول بازار بودن .دلیلش هم مشخصه .
                یکی بیاد بدون اما و اگر ونفت و شاخص رو تحلیل کنه بدون اما و اگر
                موفق باشید یا حق
                آخرین ویرایش توسط vdtjn؛ 2015/01/08, 22:39.

نظر

• هامد
                  ستاره دار(7)
                  • Aug 2012
                  • 2611

در مورد اینکه اصلاح مهم دیگه ای نداریم که 2 باشه به دلیل نبود دیتای کافی هست. باید گذشته شرکت بررسی بشه ببینیم روند قیمت سهام شرکت چطور بوده. در مورد اینکه از کف ((1)) پایین تر اومده اینطور نیست اگر چارت شما کاملا لود شود مقداری از موج ایمپالس قبلی مشخص است. در مورد اینکه چرا کارکشن بزرگ حدد فاصل سالهای 2004 تا 2012 را موج 4 گرفته ام به این خاطر هست که این ساختار بیشتر در موج 4 اتفاق می افتد. به هرحال چون در این مورد فرضیات به میان می آید اصراری بر آن نیست. در مورد سناریوی مثلثی هم که فرمودید بنده نگفتم کف جدید میزنیم عرض کردم ریزش کنونی فعلا تمام نشده و هنوز ادامه دارد با توجه به ساختار اما بالطبع برای تشکیل مثلث هرگز کف زده نخواهد شد.
                  در مورد به کما رفتن سهم هم لزوما اینطور نیست چه کارکشن فعلی یک فلت ایده آل باشد چه ناقص باشد می تواند به دنبال آن یک X موج بیاید یا اصلا موج ایمپالس بعدی شروع شود (اگر کارکشن سالهای 2004 تا 2012 را موج 2 در نظر بگیریم) که از رکود جلوگیری می کند همچنین هم اکنون با استنباط بنده موج 1 از از C کامل شده و در موج 2 از C از فلت هستیم و موج 3 هم که پرشتاب است و زمان کمتری صرف می کند پس مدت زیادی طول نمی کشد که کارکشن تمام شود. این را هم در نظر بگیرید که اصلا خاصیت کارکشن ها اتلاف زمان است کما اینکه کارکشن سالهای 2004 تا 2012 نیز موید همین موضوع است پس در این مساله ایرادی وارد نیست.
                  در مورد مسائل بنیادی هم حق با شما هست وقتی پارامترهای بنیادی هم لحاظ کنیم با سناریوی موج C ناقص و یا اصلا رشد سهم همخوانی بیشتری دارد فقط تنها مساله ای که وجود دارد این است که بازار اکثر سهم ها را با یک چوب میراند و هم اکنون سهم های بسیار زیادی داریم که بسیار پایین تر از قیمت واقعیشان معامله می شوند و خود فاندامنتالیست ها هم این را می دانند پس خود این موضوع هم نمی تواند قطعی باشد.
                  آها درست شد، گفتم شاید دیتام کامل نیست.
                  بحثم در مورد طول کشیدن اگر 5 صعودی رو تمام میکردیم بود، که با در نظر گرفتن تمام این امواج از ابتدا تا به امروز در قالب یک موج بزرگتر به عنوان {1}، کارکشن این موج میتونست طولانی باشه که بعید بدونم هم این شکل باشه و سهم 5 موج تمام کرده باشه حداقل براساس دیتا حاضر نمیشه از این مورد صحبت کرد.
                  تقریبا به یک نظر رسیدیم، در نهایت اینکه سهم در حال نهایی کردن یک فلت ناقص هست یا اون دوگانه سه تایی کارکشن مدنظر بوده هم زمان زیادی طول نمیکشه تا بین این دو یکی رو انتخاب کنیم.
                  موفق باشید ارشیا جان :x
                  اِلهی عَظُمَ الْبَلاء

نظر

• هامد
                    ستاره دار(7)
                    • Aug 2012
                    • 2611

با سلام
                    و این داستان کما کان ادامه دارد .
                    فلان سهم اگر کف کانال رو بشکنه توجه کنید اگر ......
                    و اگر فلان مقاومت خودش رو رد کنه باز توجه کنید اگر ......
                    و سهمکف کانال رو شکسته و دوباره برگشت به کانال و .......
                    و سهم مقاومت خود را شکسته و بعد از تثبیت مجددا نزول و ......
                    به مانند تحلیل هایی که ملت مدتهاست روی شاخص دارند و اگر توجه کنیم سوراخهای زیادی را میبینیم که فقط حاصل شکستن کفهای تحلیلی دوستان تکنیکالیست هست .
                    ضمن احترام به تمامی عزیزان و تکنیکالیستهای گرامی بازار منفیه تمام سهمها در نزول و شکستن کفها هستن تکلیف شاخص هم که مشخصه اما ونفت بنظر من در این یک هفته نزولی نداشته .
                    دوستان عزیز من هم برای معاملاتم با چند دوست تکنیکالیست حرفه ای مشورت میکنم اما نهایتا خودم تصمیم میگیرم .اینطوری نیست که بقیه نه چارت بلدن و نه تکنیکال حالیشون میشه و کاری هم به نمودار ندارن .
                    خب با ی اگر همه چی درست میشه دیگه
                    حالا منم ی اگر میگم که همه تکنیکال و نمودار شما رو پودر کنه
                    اگه صندوق نفت با فلان بانک به توافق برسه دست کسی به ونفت نخواهد رسید و بالعکس .حالا هر کی میتونه با این جمله من تصمیم بگیره که باید بخره یا بفروشه بسم الله
                    در مورد وضعیت بازار و شاخص و بودجه و فلان و فلان هم نود و نه درصد سهام ریزشی هستن از جمله ونفت .پس به تحلیل عزیزان خصوصا این دو روز که بعد از یک رشد ونفت نزول داشته توجه کنید و سریعا از این سهم خارج بشین .الان جنابarshiaو سایر دوستان عزیز به من و دوستان دیگر که تکنیکال بلد نیستیم و اومدیم از مطالب این عزیزان استفاده کنیمراهنمایی بدن چیکار کنیم ؟ونفت بخریم؟بفروشیم؟ میانگین کم کنیم یا ...... مگه دوستمون روی پردیس مثبت نبود ؟
                    از اون زمان ببینید پردیس چقدر نزول کرده .این که نزول داشته از دید من اهمیت نداره ولی از دید تحلیل گر تکنیکالی که سهم رو ده درصد بالاتر با تحلیل خریده چی؟
                    اینکه فلان موج اگه فلان بشه که میشه تدریس عزیزم .روی ونفت الان چیکار کنیم .اگه نظرتون ریزشه خب رک بنویس خارج بشین .این اما و اگر رو همه میتونن بگن .اگرم موج شماری و حمایت و نمودار و فیبو و .... قراره روی ونفت توضیح بدیم که درست بریم بشینیم سر کلاس تکنیکال .وقتی صحبت از احتمال هست پس ......همه از احتمالات داریم صحبت میکنیم .چه بنیادی و چه تکنیکالیست.صحبت بر سر افق پیش روی سهمه که هیچ کسی نمیتونه پیش بینی کنه و اون هست که تکنیکال سهم رو خواهد ساخت .تکنیکال سهم بدون بنیاد سهم ارزشی نخواهد داشت /.و تنها فردی از درصد موفقیت بیشتری برخوردار هست که هر دو را در کنار هم مد نظر قرار بده .اگه سهم داره بالاتر از ارزش روزش معامله میشه اونم توی این بازار دلیلش چیه ؟چرا پی به ای بالایی داره؟
                    سفته بازی هست یا دیدگاه سهامداره از اینده سهم و الی اخر
                    حرف منطق یک کلام ونفت رو تحلیل بفرمایید میره پایین تا کجا ؟و ایا رشد میکنه ؟لطفا با دیدگاه زمانی هم بفرمایید .پس چرا کسی نتونست شاخص رو تحلیل کنه و فقط گفتین اگه این عدد رو هم بشکنه تا فلان نقطه هم میتونه پایین بیاد .اصلا بنظر من دوستان تکنیکالیستمون توی این یک ماه یکی از دلایل اصلی نزول بازار بودن .دلیلش هم مشخصه .
                    یکی بیاد بدون اما و اگر ونفت و شاخص رو تحلیل کنه بدون اما و اگر
                    موفق باشید یا حق
                    تورو خدا شروع نکنید vdtjn عزیز، قبول دارم یکم بحث زیاد طول کشید ولی خب خیلی بهتر از این هست که همش دعوا داشته باشیم!
                    در مورد ونفت که خب مفصل چند صفحه ی پیش صحبت شد نظر من همون هست.
                    در مورد شاخص شاید خیلی نتونیم دقیق جلو بریم، چون فاکتورهای دخیل خیلی زیاد هستن و انتظار هم نداشته باشین با قطعیت صحبت بشه، میتونم بگم یک 5موجی صعودی بلند مدت رو تمام کردیم که در این صورت موج ایمپالسی که مثل پارسال همه بیان بالا به این زودیا نخواهیم داشت و باید به اصلاح های مثبت اکتفا کنیم، هم مثل خیلی از تکنیکالیستای دیگه میشه گفت که در حال حاضر در (4) هستیم و میتونیم یک موج ایمپالس دیگه داشته باشیم که این مورد هم از لحاظ منطق موج شماری مشکلی زیادی نداره ولی برای این مورد بیشتر که دقت می کنم شاید به این زودیا گروهی پیدا نشه که بتونه شاخص رو به اون شکل بالا ببره رو همین حساب صرفا رو بلند مدت شاخص حسابی نمیکنم و سعی بر استفاده از تک سهم ها هست در بلند مدت، مطمئن باشید راه سهما و گروه ها از هم جدا خواهد شد بعد از مدتی.
                    در مورد روند کوتاه مدت شاخص هم یک پنج موجی نزولی باید گفت تمام شده و در انتظار یک اصلاح مثبت می تونیم باشیم.
                    اِلهی عَظُمَ الْبَلاء

نظر

• vdtjn
                      كاربر فعال
                      • Feb 2012
                      • 151

جناب هامد گرامی دعوا چرا
                      دوستان نظراتشون رو اینجا مینوسن و گاها من مطالبی فرا میگیرم که قبلا بر خورد نداشتم و نهایتا کاربران گرامی خود قضاوت و تصمیم میگیرن .عرض من عدم تکیه زیاد دوستان به تکنیکاله چون تکنیکال ابزاری شده در دست حقوقی و حقیقی قدرتمند و با اگاهی از اینکه با این کندل و این شکل نمودار شما و بازار چه تحلیلی خواهید داشت نمودار و کندل و ...رو برای بهره برداری خودش میسازه .اگر مجالی باشد مطالبی را خصوصی بعرض شما خواهم رساند برای فعال کردن حد ضرر در همین ونفت و سپس خرید و سیگنال خرید دادن و سپس عرضه و نوسان از بازار و سهامدار خرد تا زمان موعود رشد سهم فرا برسه و تا اون زمان سود بازیگران سهم قابل قیاس با میزان رشد خود سهم نخواهد بود .و ما کماکان احتمال نزول بیشتر یا سیگنال خرید به بازار میدهیم .از توجه شما متشکرم .
                      بنده هم دیگه پستی نمیزارم تا سمت و سوی بازار و ونفت مشخص بشه . یا حق

نظر

• هامد
                        ستاره دار(7)
                        • Aug 2012
                        • 2611

جناب هامد گرامی دعوا چرا
                        دوستان نظراتشون رو اینجا مینوسن و گاها من مطالبی فرا میگیرم که قبلا بر خورد نداشتم و نهایتا کاربران گرامی خود قضاوت و تصمیم میگیرن .عرض من عدم تکیه زیاد دوستان به تکنیکاله چون تکنیکال ابزاری شده در دست حقوقی و حقیقی قدرتمند و با اگاهی از اینکه با این کندل و این شکل نمودار شما و بازار چه تحلیلی خواهید داشت نمودار و کندل و ...رو برای بهره برداری خودش میسازه .اگر مجالی باشد مطالبی را خصوصی بعرض شما خواهم رساند برای فعال کردن حد ضرر در همین ونفت و سپس خرید و سیگنال خرید دادن و سپس عرضه و نوسان از بازار و سهامدار خرد تا زمان موعود رشد سهم فرا برسه و تا اون زمان سود بازیگران سهم قابل قیاس با میزان رشد خود سهم نخواهد بود .و ما کماکان احتمال نزول بیشتر یا سیگنال خرید به بازار میدهیم .از توجه شما متشکرم .
                        بنده هم دیگه پستی نمیزارم تا سمت و سوی بازار و ونفت مشخص بشه . یا حق
                        واقعا اگر حقوقی ها همچین کاری میکنند و حدضرر فعال می کنند یا سیگنال صادر می کنند که ...
                        در هر صورت این موارد هم اگر باشه مهم نبست اگر ترید هامون رو بلند مدتی یا حداقل میان مدتی 4-6 ماهه قرار بدیم مشکلی پیش نمیاد.
                        تمام موارد گفته شده با ارشیا عزیز هم برای یکی دوماه آینده سهم بود وگرنه در بلند مدت چشم انداز ونفت خیلی روشن هست.
                        اِلهی عَظُمَ الْبَلاء

نظر

• casra.88
                          عضو جدید
                          • Jul 2025
                          • 15

ونفت تایم هفتگی
                          بعد از دیدن تمام پتانسیل ها رشد ، بد نیست از این زوایا هم بنگریم
                          با وجودی که انتظار می رفت با توجه به گام صعود قبلی حداکثر ، در 10 کندل خود را به خط میانی برساند ،
                          اما با طی کردن 22 کندل نیز یارای محقق کردن این امر را نداشت

نظر

• casra.88
                            عضو جدید
                            • Jul 2025
                            • 15

گام آخر هم نشانی از وجود یک موج پیشرو دیده نمی شود

نظر

• casra.88
                              عضو جدید
                              • Jul 2025
                              • 15

شتاب ریزش آخر هم به مثابه تیر خلاص است

" آنچه شرط بلاغت است با تو گفته ام ، خواه پند گیر و خواه ملال "

نظر

• گوجه
                                عضو جدید
                                • Oct 2012
                                • 7

نتایج دومین مجمع فوق العاده " ونفت " مشخص شد

دومین مجمع فوق العاده شرکت سرمایه‌گذاری صنعت نفت با افزایش سرمایه ۶.۴ درصدی، عدم موافقت با افزایش سرمایه ۶۲.۷ درصدی و اعلام احتمال به تعویق افتادن یک پروژه نفتی همراه شد.

به گزارش پایگاه خبری بورس پرس، در پی اخذ مجوز افزایش سرمایه 6.4 درصدی سرمایه‌گذاری صنعت نفت ،مجمع فوق العاده این شرکت 10 دی برگزار شد اما به دلیل حضور 44 درصد سهامداران، رسمیت این مجمع احزار نشد تا با به تنفس کشیده شدن مجمع، موضوع افزایش سرمایه 7.3 میلیارد تومانی از محل سود انباشته به زمان دیگری موکول شود.

بر همین اساس امروز دومین مجمع این شرکت برگزار و طی آن فقط با افزایش سرمایه 6.4 درصدی موافقت شد و افزایش سرمایه 62.7 میلیارد تومانی آن مورد موافقت قرار نگرفت. همین موضوع باعث شد تا مدیرعامل شرکت از احتمال به تعویق افتادن پروژه ذخیره سازی نفتی به علت عدم تامین مالی سخن بگوید.

براساس این گزارش، مجمع فوق العاده " ونفت" علاوه بر این می توانست افزایش سرمایه از 122 میلیارد و 630 میلیون تومان به بیش از 187 میلیارد را از محل سود انباشته 42.6 میلیارد تومانی و مطالبات حال شده سهامداران و آورده نقدی 22.1 میلیارد تومانی را تصویب و به مدت 2 سال در اختیار هیئت‌مدیره این شرکت قرار دهد تا پس از اخذ مجوز از سازمان بورس نسبت به عملی کردن آن اقدام کند.

نظر

در حال کار...
                                X