سرمايه گذاري صنعت نفت ( ونفت )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • DJANGO
    عضو فعال
    • May 2013
    • 1701

در اصل توسط وحید 20 پست شده است View Post
    دیروز و امروز در منفی اخرین نقدینگی رو هم دادم ونفت
    با این حجم معاملاتی که در این چند روزه داشته فروشنده جای خودشونو به خریداران تازه نفس دادند
    امروز اولین پله رو خریدم تا شنبه خریدم رو تکمیل کنم ولی الان دیدم خریدار قوی اومده تو سهم کلا همین امروز خریدمو تکمیل کردم.اگه مشکلی پیش نیاد شنبه وضعیت سهم خیلی خوب میشه/
    عشقی که زندگی میبخشد../www.mahak-charity.org/main//:.Heart.:/

نظر

• مصطفی مصری پور
      عضو فعال
      • Mar 2012
      • 6951

دارن عجله میکنن

متاسفانه خیلی زود معروف شد
      وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!

نظر

• رضاhr7502
        عضو عادی
        • Dec 2012
        • 41

در اصل توسط مصطفی مصری پور پست شده است View Post
        دارن عجله میکنن

متاسفانه خیلی زود معروف شد
        حجم معاملات بالا باعث میشه سهم از حالت چراغ خاموش دربیاد و چشمک بزنه.....من هم معتقدم زودتر از اونچه که باید داره حرکت میکنه یه جورایی نرسیده هست.....کاله هنوز این میوه و خیلی داره جلوتر از وقایعش حرکت میکنه که این باعث میشه بعد از یه رشد سریع توی یه قیمت خاصی درجا بزنه و خستمون کنه......در هر صورت سهم ارزشمندیه......

نظر

• رضاhr7502
          عضو عادی
          • Dec 2012
          • 41

بقول جناب مصری پور دارن عجله میکنن...امیدوارم این عجله برای خرید به عجله برای فروش و گریز از سهم تبدیل نشه.........

نظر

• ".احسان."
            عضو فعال
            • Sep 2012
            • 2676

امروز در منفي قصد خريد داشتم، كه با ديدن اين نوع معامله حتي يك ريال براي خريد بالاتر نيامدم. سهم اگر جلوتر از زمان حركت كند، براي كساني كه قصد سهامداري دارند، خسته كننده مي شود و اين اصلا براي يك سهم خوب نيست.

ونفت به جايگاهي كه شايسته اش است، مي رسد، اما به وقتش.
            آهاي آهاي يكي بياد يه شعر تازه تر بگه....
            کانال تلگرامی: STOCKMARKET100@

نظر

• علیرضا1
              عضو فعال
              • Feb 2011
              • 853

در صدد هستم ونفتهاي فروخته شده رو در قيمت خوبي جايگزين كنم،شنبه دست فروشندگان رو به گرمي ميفشارم!!!البته اگه خدا ياري كنه،.....
              "ايجادو ساخت ارتباطات با انسانهاي بيشتر،اوج بلوغ يك انسان است"

نظر

• arak_bourse
                کاربر فعال
                • Nov 2010
                • 3802

اميدوارو روي 175 فرصت خريد بده اگه اين سهامداراي جوگير و عجول بزارن. من فكر ميكنم يه ريپي بزنه اين جا. عجله نكنيد
                تحلیلگر بازار tahlilgar0@

نظر

• norther_68
                  عضو فعال
                  • Nov 2012
                  • 1306

نقل قول نوشته شده توسط norther_68 مشاهده گفتگو
                  اميدوارم سهامداران واقعي نفت امروز هيجاني دست بفروش نزده باشند نبايد توقع داشت سهم يک کله مثبت معامله بشود براي يک صعود سرکش اصلاح سهم لازم ميباشد براي تجديد قوا و بالا اومدن کف سهم.کف سهم فعلا 185 تومان ميباشد بهترين استراتژيک به قول تاجر جوان اين بچه قول سهامداري ميباشد و هر ان امکان جا گذاشتن و بستن نماد براي تعديل وجود دارد.

با سلام و درود به سهامداران با شهامت ونفت همانطور که خدمتان عرض کرده بودم 185 تومان کف سهم ميباشد امروز يک پولبک بسيار قشنگ و حرفه اي و با برخورد به نقطه حمايت بسيار زيبا برگشت نمي دانم چرا يکسري از دوستان عزيز چرا اصرار دارند کف سهم را 175 تومان تعيين کنند ديروز هم هشدار داده بودم ونفت سهم بسيار حرفه اي و تخصصي ميباشد و هر ان امکان داره جا بزاره و نوسانگيري روي اين سهم جواب نميده چون دوستان حرفه اي و و تريدر هاي قديمي کاربلد تازه سوار اين سهم شدند و کارشان را خوب و حرفه اي بلدند.از شنبه ونفت با خروج نوسانگيرها و پولبک سهم با تجديد قوا حمله خواهد کرد بسوي 200 تومان.

نظر

• norther_68
                    عضو فعال
                    • Nov 2012
                    • 1306

دوستان ونفت سهمی هست باید بلند مدت به ان نگاه کرد با توجه به پروژه های در حال احداث و نصب و اتمام مهمترین پروژه زیر مجمو عه ونفت از جمله پایانه قشم در سال 93 و دیگر پروژه ها در حال بهره برداری مثل ساخت تاسیسات و مخازن در حال انجام میباشد که سال 93 به اوج شکوفایی و بهره برداری و سود اوری خواهد رسید.

نظر

• سرمایه گذار
                      عضو فعال
                      • Jun 2013
                      • 1925

در اصل توسط arak_bourse پست شده است View Post
                      اميدوارو روي 175 فرصت خريد بده اگه اين سهامداراي جوگير و عجول بزارن. من فكر ميكنم يه ريپي بزنه اين جا. عجله نكنيد
                      همین قیمت برای ورود مناسب است
                      آنقدر که خرید به موقع مهم است، خرید ارزان مهم نیست.

نظر

• mahmood57
                        عضو عادی
                        • Jan 2011
                        • 56

در اصل توسط سرمایه گذار پست شده است View Post
                        همین قیمت برای ورود مناسب است
                        خیلی جالبه که همه میخوان رو 175 وارد بشن. بعضی ها خیلی دوست داشتن روز 4 شنبه صف فروش بشه وشنبه هم از صف فروش بخرن تا به 175 کذایی برسه.
                        من کاری به قیمت این سهم ندارم و اما همینکه در همین قیمت ها این همه ادم ودر سایت های مختلف روی این قیمت مانور میدن در نوع خودش جالبه.
                        در ضورتی که در 140 و150 که سهم کلی دل دل میکرد تا راه بیفته هیچ کس این سهم رو باهاش کاری نداشت. اما روی 190 دنبال 175 این سهم هستن.
                        جل الخالق.... بنازم قدرت خدا رو......

نظر

• mahmood57
                          عضو عادی
                          • Jan 2011
                          • 56

در اصل توسط norther_68 پست شده است View Post
                          دوستان ونفت سهمی هست باید بلند مدت به ان نگاه کرد با توجه به پروژه های در حال احداث و نصب و اتمام مهمترین پروژه زیر مجمو عه ونفت از جمله پایانه قشم در سال 93 و دیگر پروژه ها در حال بهره برداری مثل ساخت تاسیسات و مخازن در حال انجام میباشد که سال 93 به اوج شکوفایی و بهره برداری و سود اوری خواهد رسید.
                          جناب شمالی 68 که درهمه فروم ها فعال هستی و همه تالار ها رو میخونی حتی سایت های همسایه !!!!
                          این حمله بالا رو تنهایی گفتی؟/:.smilingsmiley.:/

نظر

• سرمایه گذار
                            عضو فعال
                            • Jun 2013
                            • 1925

در اصل توسط mahmood57 پست شده است View Post
                            خیلی جالبه که همه میخوان رو 175 وارد بشن. بعضی ها خیلی دوست داشتن روز 4 شنبه صف فروش بشه وشنبه هم از صف فروش بخرن تا به 175 کذایی برسه.
                            من کاری به قیمت این سهم ندارم و اما همینکه در همین قیمت ها این همه ادم ودر سایت های مختلف روی این قیمت مانور میدن در نوع خودش جالبه.
                            در ضورتی که در 140 و150 که سهم کلی دل دل میکرد تا راه بیفته هیچ کس این سهم رو باهاش کاری نداشت. اما روی 190 دنبال 175 این سهم هستن.
                            جل الخالق.... بنازم قدرت خدا رو......
                            آقا محمد 57 ،من یا آقای اراک بورس همین جوری رو این عدد تمرکز نکرده ایم بلکه بر اساس نمودار تکنیکال آن که دوستان دیگه از ونفت تهیه کرد ه اند ،مطابق آن این سهم تا این حدودا شاید اصلاح قیمت داشته باشد و اگر این اتفاق بیفتد ورود به آن برای پرواز با قیمت های بالای 200 بسیار شدنی است پس دلیل نوشتن این مطلب این بوده نه اینکه بخواهیم بزنیم تو سر قیمت این نماد پر ارزش

آنقدر که خرید به موقع مهم است، خرید ارزان مهم نیست.

نظر

• norther_68
                              عضو فعال
                              • Nov 2012
                              • 1306

در اصل توسط norther_68 پست شده است View Post
                              ونفت تو چقد غریبی اینجا
                              خوشحالم میبینم ونفت رو از زمانی که فقط 2 صفحه ورق خورده بود و با مشقت با دوستان تاپیکش رو پیدا کردم و بالا اوردم و داشت خاک میخورد و کم کم در حال محو شدن بود ولی الان جزء صدر تاپیک میبینم و در اینده بیشتر هم خواهید شنید انشالا فردا با صف خرید ونفت بسته خواهد شد.و خودشو اماده میکنه برای شکستن پر قدرت از مقاومت 200 تومان.

نظر

• norther_68
                                عضو فعال
                                • Nov 2012
                                • 1306

[QUOTE=norther_68;361568]خبری تاثیر گذار از ونفت

ونفت در نظر دارد پس از انجام کارشناسی ارزش سهام شرکت مهمندسی و خدمات نفتکاو ژرف،نسبت به واگذاری کل سهام و یا بخشی از از سهام آن شرکت در قالب مشارکت اقدام نماید
                                شایان ذکر است ونفت مالک ۶۰ درصد این شرکت با بهای تمام شده هر سهم ۱۰۰۰ تومان می باشد

از دوستان کسی از این واگذاری خبره موثق در دست نداره؟که در چه مرحله ای میباشد؟

نظر

در حال کار...
                                X