سرمايه گذاري صنعت نفت ( ونفت )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • norther_68
    عضو فعال
    • Nov 2012
    • 1306

ونفت شنبه با صف خرید بسته میشود و پس از رد کردن تو این هفته از 200 تومان تارگت سهم بسیار بالا و دست نیافتنی خواهد شد سهم پس از رد شدن از 200 تومان برای خرید بسیار سخت میشود و توصیه میکنم خریدتان را زیر 200 تومان انجام بدهید .
    بنده همچنان منتظره شناسایی سود از اگهی فروش و واگذاری شرکت مهندسی و خدمات نفت کاوژرف و فروش زمین در جاده مخصوص به مساحت 30000 هزار متر هستم دوستان از موضوع هم غافل نباشید هر ان امکان تعدیل وجود دارد.

نظر

• علی بابا
      عضو فعال
      • Mar 2012
      • 972

معاملات 20 روز گذشته این سهم اصلا طبیعی نیست
      رنج های عجیب غریب و رفتار های مبهم! یکی می گفت کله گنده ها امدن در این سهم راست می گفت. تجربه می گفت وقتی این جور ادمها امدن منتظر کف نباش . . .
      سلامتی و برکت بزرگترین نعمت ها هستند. بزرگترین آرزو هم عاقبت بخیری است. انشالله نصیبمان شود.

نظر

• norther_68
        عضو فعال
        • Nov 2012
        • 1306

در اصل توسط norther_68 پست شده است View Post
        ونفت شنبه با صف خرید بسته میشود و پس از رد کردن تو این هفته از 200 تومان تارگت سهم بسیار بالا و دست نیافتنی خواهد شد سهم پس از رد شدن از 200 تومان برای خرید بسیار سخت میشود و توصیه میکنم خریدتان را زیر 200 تومان انجام بدهید .
        بنده همچنان منتظره شناسایی سود از اگهی فروش و واگذاری شرکت مهندسی و خدمات نفت کاوژرف و فروش زمین در جاده مخصوص به مساحت 30000 هزار متر هستم دوستان از موضوع هم غافل نباشید هر ان امکان تعدیل وجود دارد.
        اميدوارم دوستان خريد هاشونو انجام داده باشند چون از فردا حجم کمتري معامله خواهد شد و خريد سخت خواهد شد.

نظر

• norther_68
          عضو فعال
          • Nov 2012
          • 1306

امروز اقتدار صف خريد ونفت مثال زدني بود و حجم کم معاملات نشان از اهداف بالاي سهم ميباشد.
          فاند های مهم و بنیادی و تاثیر گذار ونفت.

1.خبره تاثیر گذار برای ونفت.مربوط به 1 ماه پیش میباشد

ونفت در نظر دارد پس از انجام کارشناسی ارزش سهام شرکت مهمندسی و خدمات نفتکاو ژرف،نسبت به واگذاری کل سهام و یا بخشی از از سهام آن شرکت در قالب مشارکت اقدام نماید
          شایان ذکر است ونفت مالک ۶۰ درصد این شرکت با بهای تمام شده هر سهم ۱۰۰۰ تومان می باشد
          2.فروش اگهی شش دانگ 2 قطعه زمین واقع در کلیومتر 18 جاده مخصوص کرج به مساحت 30000 هزار متر
          آمادگی غول‌های نفت آمریکا برای بازگشت به ایران
          جزئیات تغییر آرایش مدیران در صنعت نفت
          با گذشت حدود 50 روز از بازگشت بیژن زنگنه به وزارت نفت در راستای اجرای طرح "بازگشت ژنرال‌های نفتی" 56 حکم انتصاب مدیریتی در سطح ستاد وزارت نفت، شرکت‌های ملی نفت، گاز و پتروشیمی صادر شده است.

نظر

• کارآمد
            عضو فعال
            • Jan 2011
            • 315

خرید حقیقی 6.17 M 47.3%
            خرید حقوقی 15,000 0.1%
            خرید گروهی 6.833 M 52.4%
            فروش حقیقی 6.018 M 46.2%
            فروش حقوقی 7 M 53.7%

نظر

• کارآمد
              عضو فعال
              • Jan 2011
              • 315

ماشالا اين نفت بي خيال نميشه تا حالا 12 ميل داده

نظر

• مصطفی مصری پور
                عضو فعال
                • Mar 2012
                • 6951

بازی بزرگان بود و هیچ کسی فکرشو نمیکرد اینطور جلوی صندوق بایستن...

200 باقدرت شکسته شد
                وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!

نظر

• جعفرزاده
                  عضو فعال
                  • Dec 2010
                  • 5833

در اصل توسط کارآمد پست شده است View Post
                  ماشالا اين نفت بي خيال نميشه تا حالا 12 ميل داده
                  26 تا معامله شده و 8 میل هم درصف خریدند

نظر

• noori
                    عضو عادی
                    • Oct 2012
                    • 206

والا هر چی میزنم این پیغام رو میده Bad Request - Invalid Hostname
                    لطفا مجدد آدرستون رو بدید ممنونم

نظر

• Spring2020
                      عضو فعال
                      • Jul 2013
                      • 450

در اصل توسط مصطفی مصری پور پست شده است
                      نه قربان
                      همون قبلیه
                      لینک وبلاگتون که زیر نوشته هاتون میاد یه دش کم داره
                      آموزش زبان انگلیسی از مبتدی تا حرفه ای http://zaban4us.blogfa.com

نظر

• norther_68
                        عضو فعال
                        • Nov 2012
                        • 1306

تبریک میگم صف خرید 11 میلیونی ونفت و شکسته شدن مقاومت 200 تومان به همه سهامداران و همراهان سهم.

نظر

• DJANGO
                          عضو فعال
                          • May 2013
                          • 1701

تبریک میگم صف خرید 11 میلیونی ونفت و شکسته شدن مقاومت 200 تومان به همه سهامداران و همراهان سهم.
                          امیدوارم از فرصتهای این چند روز استفاده کرده باشید.اگر عرضه حقوقی نبود امروز صف 20 30 میلیونی بسته بود سهم/
                          عشقی که زندگی میبخشد../www.mahak-charity.org/main//:.Heart.:/

نظر

• norther_68
                            عضو فعال
                            • Nov 2012
                            • 1306

این بچه غول داره واسه خودش غولی میشه از فردا اگر حقوقی عرضه نداشته باشه مشکل پر کردن حجم پیدا میکنیم تازه از فردا سیگنال خرید صادر میشه فردا صف خرید سنگین این بچه غول دیدنی میباشد.

نظر

• ali30
                              عضو فعال
                              • Aug 2013
                              • 1940

من چیزی نمیتونم بگم فقط می تونم بگم مراقب سودتون باشید.......................موج 5 الیوت در تایم هفتگی فکر کنم آخرش باشه...بعد دوموج اصلاحی پرسود باشید................البته جسارت من رو اساتید منجمله مصری پور عزیز میبخشن.
                              تمام ناتمام من با تو تمام ميشود...../:.Heart.:/

نظر

• norther_68
                                عضو فعال
                                • Nov 2012
                                • 1306

امروز دوباره حقوقی صندوق بازنشستگی نفت فلکه رو باز کرده و شیرینی بین خریدران تقسیم کرده واقعا صندوق نفت برای ما سهامداران یک نعمتی میباشد تو قضیه شبندر تجربه کردم هر وقت صندوق نفت فروشنده میباشد اون سهم در اینده طلا میشود.یادتون هست شبندر رو 150 تومان صف فروش میکرد بنظره من فروش این حقوقیها به کد شخصی خودشان میرود.

نظر

در حال کار...
                                X