گروه 5+1 با کلیات پیشنهادات ایران موافقت کرد.هر گونه توافق و لغو تحریمها ونفت پرواز خواهد کرد.
سرمايه گذاري صنعت نفت ( ونفت )
Collapse
X
-
-
توافق بزرگ در حال حصول میباشد به امید کشوری بدون تحریم همراه با صلح و ارامش اقتصادی و رفاه و ارامش به معنای واقعی کلمه
اوباما کوتاه آمد: تحریم های ایران کاهش خواهد یافت
به گزارش سرویس سیاسی جام، خبرگزاری رویترز سحرگاه امروز (جمعه) خبر داد که باراک اوباما، رئیس جمهور آمریکا گفته است که جامعه بین الملل ممکن است تحریم های وضع شده علیه ایران را به شکل مختصر در مراحل اولیه مذاکرات برای رسیدن به توافق بر سر برنامه هسته ای ایران کاهش دهد. وزیر خارجه فرانسه هم به ژنو می رود
شبکه تلویزیونی المیادین از سفر وزیر خارجه فرانسه به ژنو خبر داد.
به گزارش سرویس بین الملل انتخاب، پس از قطعی شدن سفر جان کری به ژنو جهت دیدار با ظریف، وزیر خارجه فرانسه برای شرکت در مذاکرات به سوئیس سفر می کند.
سفر غیرمنتظره وزیر خارجه آمریکا به ژنو/ظریف، کری و اشتون بر سر یک میز به گفت وگو می نشینند
شبکه خبری «ان.بی.سی» آمریکا با اشاره به احتمال دستیابی ایران و گروه 1 +5 به توافقی درباره برنامه هسته ای نوشت: جان کری وزیر امور خارجه آمریکا بعدازظهر جمعه در سفری از پیش اعلام نشده به ژنو، با محمدجواد ظریف همتای ایرانی خود دیدار می کند.
به گزارش انتخاب ، یک مقام ارشد کابینه باراک اوباما نيز با جان کری به ژنو می رود تا به کاهش اختلافات در مذاکرات کمک کند.
احتمال سفر هيگ و لادروف به ژنو
منابع غربي و امريکايي مستقر در ژنو در گفت وگو با خبرنگاران اعزامي تسنيم به ژنو با اشاره به سفر کري، فابيوس، وزير خارجه سوئيس و همچنين احتمال سفر لاوروف و وزير خارجه انگليس به ژنو معتقدند که دستيابي به يک توافق هسته اي تقريبا نزديک است.ظريف تا آمدن کري در ژنو ميماند
به گزارش خبرنگاران اعزاميخبرگزاري تسنيمبه ژنو، در پي افزايش احتمال سفر جان کري به ژنو که البته مي گويند قطعي است يک مقام امريکايي گفت که جان کري متعهد شده تا هر آن چه در توان دارد، انجام دهد تا اختلافات موجود در گفت وگو ها را به حداقل برساند.يک خبرنگار آمريکايي در گفت وگو با خبرنگاران اعزامي تسنيم به ژنو گفت که ظريف به او گفته که دسترسي به يک متن مکتوب يک کار بزرگ و سنگيني است و وي حاضر است در ژنو بماند تا وزير خارجه آمريکا هم به ژنو بيايد.ظريف يک دونه باشي.متچکريم
نظر
-
سلام دوستان
زماني كه قيمت ونفت 170 تومان بود، پيشنهاد خريد ونفت ارايه شد، كه بدون كوچكترين وقفه به قيمت 360 تومان رسيد. چهارشنبه با فروش كامل ونفت، با مبلغ آن داروسازي فارابي خريد شد.
ونفت بسيار سريعتر از ظرف زماني، مسيري را كه بايد طي مي كرد، را طي كرد. دلايلي براي رشد اين چند وقت و دستهاي پشت پرده براي رشد اين سهم وجود دارد. چند نكته را بايد كساني كه اين سهم را براي خريد مد نظر دارند، مورد توجه قرار بدهند، خريد در اين قيمتها با ريسك بالا همراه است. دوستان سهامدار نيز حتما اگر قيمت 500 تومان يا بالاتر را براي سهم مي بينند، بصورت پله اي با شناسايي سود از سهم خارج شوند و در اين قيمتها پيشنهاد خريد اين سهم را به كسي نداشته باشند.
موفق باشيد.آهاي آهاي يكي بياد يه شعر تازه تر بگه....
کانال تلگرامی: STOCKMARKET100@
نظر
-
دوست خوب، شما فروختی سود بردی خداراشکر. ولی خبرهای ونفت تازه درراهه.....، فروش زمین جاده مخصوص ، ذخیره سازی بنزین در قشم،وغیره یادتونه شبندر سال پیش این ایام داشت رشد میکرد بعدها خبرهاش دراومد، مطمئنم اونهایی که فروخته اند دیری نخواهد پایید درقیمتهای بالا باز وارد این سهم خواهند شد
نظر
-
در اصل توسط ".احسان." پست شده است View Postسلام دوستان
زماني كه قيمت ونفت 170 تومان بود، پيشنهاد خريد ونفت ارايه شد، كه بدون كوچكترين وقفه به قيمت 360 تومان رسيد. چهارشنبه با فروش كامل ونفت، با مبلغ آن داروسازي فارابي خريد شد.
ونفت بسيار سريعتر از ظرف زماني، مسيري را كه بايد طي مي كرد، را طي كرد. دلايلي براي رشد اين چند وقت و دستهاي پشت پرده براي رشد اين سهم وجود دارد. چند نكته را بايد كساني كه اين سهم را براي خريد مد نظر دارند، مورد توجه قرار بدهند، خريد در اين قيمتها با ريسك بالا همراه است. دوستان سهامدار نيز حتما اگر قيمت 500 تومان يا بالاتر را براي سهم مي بينند، بصورت پله اي با شناسايي سود از سهم خارج شوند و در اين قيمتها پيشنهاد خريد اين سهم را به كسي نداشته باشند.
موفق باشيد.
گرامی شما به عنوان تحلیل گر این سایت در مورد هدف نهایی و بازه زمانی، نظرتون رو می فرمایید؟
بازم ممنون از توجهی که به سهامدارای این سهم دارین.أَلَيْسَ اللَّهُ بِكَافٍ عَبْدَهُ
نظر
-
در اصل توسط ".احسان." پست شده است View Postسلام دوستان
موفق باشيد.
با عرض ادب و احترام باید خدمتان عرض کنم اینطور مطلب نوشتن اصلا برازنده شما نمیباشد و منسوخ میباشد چطور که تا 4 شنبه شما سهامداره سهم بودید چنیین نظری نداشتید که سهم شتابان رشد کرده.حالا که فروختید سیگنال خروج میدهید؟اگر شما ونفت رو رو 170 سیگنال خرید دادید بنده از 145 سیگنال خرید دادم و هنوزم سهامدارش هستم و خواهم ماند در ضمن بنده از شما پست های متفاوتی در این تاپیک میبنم که علاقه ای به بالا اوردن ان ندارم تو اولین پستی که در این تاپیک زدید فرمودید
همانطور كه خدمت دوستان قول داده بودم، بايد امشب سهمي را براي رشد 50 برابري معرفي مي كردم! البته اين رشد با بعضي از فرضيات و انجام كامل همه پروژه هاي شركت مد نظر ايده آل بوده و تاحدودي اغراق آميز است، اما نشدني نيست.این بود 50 برابر نکنه منظورتان 5 برابر بود ولی برابر هم نشده این زیر خاکی.نمیخوام زود قضاوت کنم احتمال میدم شما هم مثل خیلی از دوستان دیگر اسیره نوسان شدید و از سهم پیاده شدید والان مجدد پشیمان شدید.امیدوارم به اشتباه تفسیر کرده باشم و شما هم نیتان خیر باشد بهر حال اینجور اعلام کردن خروج شائبه ایجاد میکند.بدرود
در اصل توسط norther_68 پست شده است View Postونفت زیره 200 تومان حکم بیمه عمر پ
س انداز رو خواهد داشت.ونفت زیر خاکی بازار میباشد و این قیمتها به خاطره ها خواهد پیوست.و ارزو خرید ونفت زیره 300 تومان به دل همه خواهد نشاند.
[QUOTE=norther_68;367173][B]ونفت رو قیمت 155 تومان مقاومت سهم میباشد با اعلام خبر وزیر نفت بر تمرکز ویزه و تکمیل فازها پارس جنوبی و استفاده از پیمانکار داخی و توسعه طرح ها ونفت هم در این راستا متحول خواهد شد.
در اصل توسط norther_68 پست شده است View Postدوستان مبارک باشه با شکستن مقاوقت 175 تومان و صف خرید مجدد هدف بعدی سهم 250 تومان.
نوسانگیری فعلا اکیدا ممنوع
در اصل توسط norther_68 پست شده است View Postونفت خودش هم حاشیه نشین هست تاپیکش هم کم حاشیه میباشد.تا چند صباحی دیگر ونفت هم جزء تاپیک های بالا نشین تالار و پر بیننده خواهد شد.
فعلا چراغ خاموش میریم جلو.تا کسی چشمون نزنه.هیچوقت ارزان بودن سهم به معنی عدم ارزندگی سهم نمیباشد خیلی از سهم ها در یکسال گذشته با زیره قیمت اسمی در حال حاظر با چند صد برابر رشد قیمت در حال معامله میباشند.مثل.شدوص.شکربن.واتی و و و........
ونفت در اینده نزدیک چنان گینی بده که تصورشم برای سهامدارانش غیره ممکن میباشد.ونفت به معنای واقعی زیره خاکی و کشف نشده میباشد.بنده هم که همیشه تو خرابه دنبال گنج میگردم
نظر
-
[QUOTE=norther_68;404230]با درود.
با عرض ادب و احترام باید خدمتان عرض کنم اینطور مطلب نوشتن اصلا برازنده شما نمیباشد و منسوخ میباشد چطور که تا 4 شنبه شما سهامداره سهم بودید چنیین نظری نداشتید که سهم شتابان رشد کرده.حالا که فروختید سیگنال خروج میدهید؟اگر شما ونفت رو رو 170 سیگنال خرید دادید بنده از 145 سیگنال خرید دادم و هنوزم سهامدارش هستم و خواهم ماند در ضمن بنده از شما پست های متفاوتی در این تاپیک میبنم که علاقه ای به بالا اوردن ان ندارم تو اولین پستی که در این تاپیک زدید فرمودید
همانطور كه خدمت دوستان قول داده بودم، بايد امشب سهمي را براي رشد 50 برابري معرفي مي كردم! البته اين رشد با بعضي از فرضيات و انجام كامل همه پروژه هاي شركت مد نظر ايده آل بوده و تاحدودي اغراق آميز است، اما نشدني نيست.این بود 50 برابر نکنه منظورتان 5 برابر بود ولی برابر هم نشده این زیر خاکی.نمیخوام زود قضاوت کنم احتمال میدم شما هم مثل خیلی از دوستان دیگر اسیره نوسان شدید و از سهم پیاده شدید والان مجدد پشیمان شدید.امیدوارم به اشتباه تفسیر کرده باشم و شما هم نیتان خیر باشد بهر حال اینجور اعلام کردن خروج شائبه ایجاد میکند.بدرود
در اصل توسط norther_68 پست شده است View Post[B]ونفت رو قیمت 155 تومان مقاومت سهم میباشد با اعلام خبر وزیر نفت بر تمرکز ویزه و تکمیل فازها پارس جنوبی و استفاده از پیمانکار داخی و توسعه طرح ها ونفت هم در این راستا متحول خواهد شد.
اقا احسان این حرفها واقعا بعیده از شما.چرا تا اونموقع که خروج نکرده بودید چیزی نمیگفتید.خوب میگفتید شاید بعضی ها اصلا همون چهارشنبه میخواستن بفروشن.
نظر
-
صف خرید مجدد امروز ونفت تو وسط گروه قرمز جواب خیلی از دوستان و نوسانگیرها و تخریب چی ها و حسودان را داد.این زیر خاکی سهامدار میخواد نه سهامباز
نظر
-
-
در اصل توسط BETA پست شده است View Postدوستان لطفا حرفه ای باشیم..نورثر جان ما به شما هم ارادت داریم ولی این وصله ها به اقا احسان نمیچسبه../:.nono.:/
دوست عزیز بنده به اقا احسان جسارت نکردم فقط انتقاد کردم من خودم یکی از طرفدار های نوشته های احسان هستم.توقع اعلام اینجور خروج رو نداشتم اگر مطلبم باعث ناراحتی ایشون و دیگر دوستان شد عذر خواهی میکنم.اینجا تاپیک نقد و بررسی میباشد هرکی حق دارد نظرات خودش را بیان کند.تحلیل و تفسیرش با خود خواننده این تاپیک میباشد.
نظر
نظر