سرمايه گذاري صنعت نفت ( ونفت )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • norther_68
    عضو فعال
    • Nov 2012
    • 1306

پاسخ : سرمايه گذاري صنعت نفت ( ونفت )

در گزارش قبلی دیگر زیرمجموعه ها که چند روز پیش صورت مالی شان وارد کدال شده و به سوداوری رسیدن و تعدیل مثبت داشتند دوستان مطلع باشند که ونفت درامد همه رو صفر در نظر گرفته و فقط سود شرکت خدماتی اوج و خدمات حفاری صنعت نفت را در گزارش پیشبنی سود خود لحاظ کرده و بقیه سود زیر مجموعه ها رو لحاظ نکرده و درامد هر سهم را صر در نظر گرفته که به احتمال قوی در گزارش 12 ماهه حسابرسی شده یک تعدیل مثبت دیگر هم در 12 ماهه سال 92 خواهیم داشت.

نظر

• سرمايه
      عضو عادی
      • Jun 2013
      • 38

در اصل توسط ali30 پست شده است View Post
      بنظر من فعلا صبر کن ..............تا ماه آینده-احتمالا تعدیل داره-بنظرم حداقل بهتر از این قیمتها خواهد بود................................نظر من تا قبل مجمع 460-500 تومان است...........از بعد تکنیکی در موج 3 هستیم صبر بهترین گزینه .............همین امروز وفرداست که سهم صف خرید وقفل بشه..........................به جهت موج3تایم دیلی
      اين گزارش جديد روند كوتاه مدت و شايد ميان مدت سهمو خراب كنه:
      توي بند 4-4 و 5-5 به عدم وصول تاييديه درخواستي و در نتيجه عدم توانايي موسسه حسابرسي در تعيين آثار احتمالي اشاره شده
      توي بند 6-6 به عدم وصول طلب ونفت بابت فروش پترو قصر اشاره شده
      توي بند 10-10 اشاره شده ونفت سود سهام نيك نفت رو پرداخت نكرده
      توي بند 12-12 اشاره شده موجودي صندوق ارزي از پوشش بيمه اي جهت جبران خسارات احتمالي برخوردار نيست و ......
      [COLOR=#ff0000]واقعيت[/COLOR] را آنگونه كه [COLOR=#ff0000]هست[/COLOR] بپذيريم، [COLOR=#ff0000]نه[/COLOR] آنگونه كه [COLOR=#ff0000]ميخواهيم[/COLOR].

نظر

• ali30
        عضو فعال
        • Aug 2013
        • 1940

نوشته اصلی توسط ali20005
        سلام به علی آقا و دوستان
        جناب آرمینفر پیوست شما رو نشون نمیده
        متاسفانه PTI زیر 35 هستش که در این گونه موارد به لحاظ تکنیکال امکان سقف دو قلو بیشتره ، و موج اصلاحی 4 کانال سوم رو هم رد کرده و احتمالا یک رالی کسالت آور و کند در پیش داره البته این موارد تکنیکاله و در یک بازار بدون دستکاری بیشتر صدق میکنه

سپاس از شما ودوستان عزیز.......................در تحلیل وموج شماری خودم هم فکر میکردم که موج 5 نتواند از انتهای موج3 بگذرد.................با تحلیل نرم افزار شما کاملا یقین پیدا کردم که کوتاه مدت حداکثر ونفت435-460-480 تومان خواهد بود....................بحر حال متشکرم دوستان عزیز..............................یکی از دوستان زحمتش را کشید
        تمام ناتمام من با تو تمام ميشود...../:.Heart.:/

نظر

• ali30
          عضو فعال
          • Aug 2013
          • 1940

نوشته اصلی توسط ali20005
          سلام به علی آقا و دوستان
          جناب آرمینفر پیوست شما رو نشون نمیده
          متاسفانه PTI زیر 35 هستش که در این گونه موارد به لحاظ تکنیکال امکان سقف دو قلو بیشتره ، و موج اصلاحی 4 کانال سوم رو هم رد کرده و احتمالا یک رالی کسالت آور و کند در پیش داره البته این موارد تکنیکاله و در یک بازار بدون دستکاری بیشتر صدق میکنه

سپاس از شما ودوستان عزیز.......................در تحلیل وموج شماری خودم هم فکر میکردم که موج 5 نتواند از انتهای موج3 بگذرد.................با تحلیل نرم افزار شما کاملا یقین پیدا کردم که کوتاه مدت حداکثر ونفت435-460-480 تومان خواهد بود....................بحر حال متشکرم دوستان عزیز..............................یکی از دوستان زحمتش را کشید
          خوب با این حال روز مثل اینکه ونفت موج 1 از 5 خودش را در تایم دیلی شروع نکرده........................ البته اگر فردا200 بسته بشه که احتمالش هست.........بازم صبر میکنیم وامیدوار به روزهای سبز..........وموج شماری مجدد.انشاالله

نظر

• نجاT...
            عضو فعال
            • Dec 2013
            • 2639

به گزارش اویل نیوز؛ به دنبال شکایت شرکت بین المللی کاسپین اویل از شرکت نیکو وابسته به شرکت ملی نفت، بابت عدم اجرای قرارداد سوآپ نفت جمهوری آذربایجان، که در زمان وزارت مسعود میرکاظمی وزیر نفت دولت احمدی نژاد، امضا شده است، شرکت نفت نیکو به 5.5 میلیون دلار پرداخت خسارت محکوم شده است.

یک منبع آگاه در این رابطه به خبرنگار بولتن نیوز گفت: در زمان وزارت آقای میرکاظمی، قرارداد سوآپ نفت جمهوری آذربایجان برای تحویل نفت خام در خلیج فارس، امضا شد اما به دلیل عدم اجرای آن، شرکت کاسپین اویل به دادگاه لاهه شکایت کرد و درخواست 97 میلیون دلار خسارت کرد.
            وی افزود: پس از بررسی دادگاه و دفاعیات وکلا و هزینه های مختلفی که برای دفاع دردادگاه پرداخته شد، سرانجام دادگاه شرکت ایرانی را به 5.5 میلیون دلار پرداخت خسارت عدم اجرای قرارداد سوآپ نفت محکوم کرد.
            وی ادامه داد: علاوه بر رقم جریمه خالص 5.5 میلیون دلاری، سایر هزینه های دادرسی، وکلا، اتاق بازرگانی بین المللی و... را نیز طرف محکوم یعنی شرکت ایرانی باید پرداخت نماید و از این بابت نیز حدود 3 تا 4 میلیون دلار باید خسارت و هزینه دادرسی، پرداخت کنیم و روی هم رفته باید حدود 8 تا 9 میلیون دلار خسارت عدم اجرای این قرارداد شرکت کاسپین اویل پرداخت شود.
            این منبع آگاه همچنین تاکید کرد: نکته مهم دیگر، عدم النفعی است که ایران به خاطر عدم اجرای قرارداد سوآپ نفت متحمل شده و بابت عدم اجرای این قرارداد که 3 سال پیش بسته شده اما مقامات وقت وزارت نفت ایران از اجرای آن جلوگیری کرده اند، ایران از منافع چند ده یا چند صد میلیون دلاری چشم پوشی کرده است.
            در حالی که اگر این قرارداد اجرایی می شد، سابقه روشن و زمینه جلب اعتماد بزرگی برای همکاری با سایر کشورهای شمال ایران و شرکت های نفت وگاز برای سوآپ نفت وگاز ترکمنستان، و....ایجاد می کرد.
            وی افزود: وقتی با کشورهای همسایه ایران چنین قراردادی بسته شود در سایر همکاری ها وتوافقات از جمله خرید گاز ترکمنستان توسط ایران و... روابط و قدرت چانه زنی و نفوذ کلام بهتری ایجاد می شد و این کشور در مورد صادرات گاز خود به ایران، کشور ما را تحت فشار برای افزایش قیمت و... قرار نمی دادند و در سایر زمینه ها نیز شرایط برای همکاری و قدرت رقابتی و چانه زنی مناسب ایران فراهم می شود
            همچنین برنامه سوآپ نفت و گاز به صورت گسترده تری اجرا می شد ودرآمدهای قابل توجهی برای کشور ایجاد می کرد.
            این منبع آگاه با اشاره به سایر شکایت های صورت گرفته بابت عدم اجرای قرارداد در زمان دولت قبلی گفت: شرکت نیکو با مذاکرات و هزینه های مختلف توانسته است بسیاری از شکایت ها را پس بگیرد در حالی که این شکایت ها نیز عدم النفع و هزینه های سیاسی اقتصادی به خاطر عدم اجرای قراردادها ایجاد کرده است و اگر این قراردادها اجرایی می شد منافع گسترده ای بابت سوآپ نفت و سایر موارد نصیب اقتصاد و صنعت نفت وگاز کشور می کرد.
            ما باید این درآمد راحت را کسب می کردیم و از موقعیت ترانزیتی کشورمان بهره می بردیم و ارتباطات با کشورهای ترکمنستان و آذربایجان و.... را تقویت می کردیم و با شرکت های بین المللی همکاری گسترده ای ایجاد می کردیم نه این که به دلایل نامشخص از اجرای قرارداد سوآپ نفت و همکاری با کشورهای همسایه پرهیز کنیم!
            انتقال ثروت از كوتاه مدتي ها به بلند مدت ها !

نظر

• سرمايه
              عضو عادی
              • Jun 2013
              • 38

نجاتي جان ممنون بابت اطلاع رساني
              البته با توجه به حجم معاملات سهم كاملا مشهود بود كه يه همچين خبرايي پشت سهم هستو تازه اول راهيم.
              من تو اين عمر كم بورسيم يه چيزو خوب متوجه شدم وقتي يه سهمي بشه ايسگاه BRT (سهامدار خسته پياده شد، سهامدار تازه نفس سوار شد- نوسانگير پياده شد، حقوقي سوار شد) يا بشه كلاس درس فيزيك مكانيك (سهمي با جرم m و نيروي كشساني فنر k آنگاه محاسبه كنيد قيمت سهم را ) بايد يه خورده ازش ترسيدو احتياط كرد.
              [COLOR=#ff0000]واقعيت[/COLOR] را آنگونه كه [COLOR=#ff0000]هست[/COLOR] بپذيريم، [COLOR=#ff0000]نه[/COLOR] آنگونه كه [COLOR=#ff0000]ميخواهيم[/COLOR].

نظر

• akbar
                عضو عادی
                • Nov 2013
                • 28

در اصل توسط سرمايه پست شده است View Post
                نجاتي جان ممنون بابت اطلاع رساني
                البته با توجه به حجم معاملات سهم كاملا مشهود بود كه يه همچين خبرايي پشت سهم هستو تازه اول راهيم.
                من تو اين عمر كم بورسيم يه چيزو خوب متوجه شدم وقتي يه سهمي بشه ايسگاه BRT (سهامدار خسته پياده شد، سهامدار تازه نفس سوار شد- نوسانگير پياده شد، حقوقي سوار شد) يا بشه كلاس درس فيزيك مكانيك (سهمي با جرم m و نيروي كشساني فنر k آنگاه محاسبه كنيد قيمت سهم را ) بايد يه خورده ازش ترسيدو احتياط كرد.
                چرا ؟ قیمتش میاد پایین؟ به نظر این 2 گزاره ای که نوشتید مخالف هم هستند.
                ---------------------------
                بعد شرکت نیکو به ونفت چه ارتباطی داره؟
                در ضمن :

مدیرعامل شرکت سرمایه گذاری صنعت نفت یادآور شد: بازرگانی فرآورده‌های نفتی این شرکت با فراهم کردن زیر ساخت های مناسب که در سال قبل آغاز شده است در سال 1393 نیز با قدرت ادامه خواهد داشت.
                حالا این که کار سواپش تازه شروع شده همون اول کار جریمه شده؟؟؟!!!!
                آخرین ویرایش توسط akbar؛ 2014/06/18, 00:49.

نظر

• سرمايه
                  عضو عادی
                  • Jun 2013
                  • 38

با عرض سلام، بنده از صبح تا دقايقي پيش درگير بودم
                  خوب akbar جان، من متوجه دو گزاره اي كه گفتيد خلاف هم هستند نشدم واضح تر بگو تا متوجه بشم و پاسخ بدم.
                  در مورد شركت نيكو هم همونطور كه نجاتي عزيز اشاره كرده از شركت هاي وابسته به ونفت هست به همان نسبت كه ونفت از تعديل زير مجموعه هاش سود ميبره به همان نسبت هم مسئول كم كاري هاي اوناس پس نميتونه بي ارتباط باشه
                  حالا باز اگه سوالي هست من به اندازه سوادم در خدمتم

نظر

• ali30
                    عضو فعال
                    • Aug 2013
                    • 1940

خوب با این حال روز مثل اینکه ونفت موج 1 از 5 خودش را در تایم دیلی شروع نکرده........................ البته اگر فردا200 بسته بشه که احتمالش هست.........بازم صبر میکنیم وامیدوار به روزهای سبز..........وموج شماری مجدد.انشاالله
                    سلام صبح دوستان ونفتی بخیر وشادی................
                    بنظر هنوز موج1 تایم دیلی معتبر میباشد...............
                    در ادامه بنظر وارد موج3 شدیم انشالله
                    بنظر یک الگوی سه کف هم داریم اگر قیمت260 به بالا قطع بشه موج3 وهمچنین سه کف کاملا تایید میشه....................
                    با صف خرید سهم.........وهمچنین اخبار سیاسی مثبت این روزها ورسیدن شاخص به کف .............وامید به روزهای سبز در هفته آینده بنظر از سد260 با موفقیت عبور خواهیم کرد انشاالله

نظر

• akbar
                      عضو عادی
                      • Nov 2013
                      • 28

با عرض سلام، بنده از صبح تا دقايقي پيش درگير بودم
                      حالا باز اگه سوالي هست من به اندازه سوادم در خدمتم
                      سلام جناب سرمایه اگر موافق باشید بحث صفحه قبل را به جهت آرامش دوستان و تاپیک ادامه ندهیم و از طریق اطلاعیه های رسمی شرکت پی گیری نمائیم . با تشکر

نظر

• ali30
                        عضو فعال
                        • Aug 2013
                        • 1940

اطلاعات
                        • آدرس امور سهام:

خیابان سپهبد قرنی، بعد از چهارراه طالقانی، پلاک ۸۳

همچنین می توان فرم های مربوط به تغییر آدرس را پر نموده و به آدرس الکترونیکی زیر ارسال نمود
                        تلفن‌هاي تماس ۸۸۳۱۰۵۷۹,,۸۸۳۰۰۳۵۸,۸۸۸۲۰۹۷۵

• مدارك لازم براي فرآيندهاي مورد نياز سامداران

• مدارک لازم جهت تحویل برگهٔ سهام سهام‌داران ناشی از افزایش سرمایه به میزان ۶۹/۰:

(با توجه به انجام مراحل پایانی افزایش سرمایه، زمان و نحوه تحویل اوراق سهام جدید، متعاقباً اطلاع رسانی خواهد شد)
                          1. کارت شناسایی معتبر (شناسنامه، گواهینامه، گذرنامه، کارت ملی)
                          2. جهت تجمیع تعداد کل سهام در یک برگه، آوردن کلیه برگه‌های سهامی که در اختیار سهام‌دار هستند الزامی است.

• مدارک لازم جهت انجام موارد قهری (تفکیک سهام متوفی بین ورثه):

1. اصل برگهٔ مالکیت سهام
                        2. اصل و کپی گواهی انحصار ورثه
                        3. اصل و کپی گواهی واریز مالیات بر ارث (سهام شرکت باید در آن قید شده باشد.)
                        4. اصل و کپی گواهی فوت
                        5. اصل و کپی کارت ملّی متوفی و تمام ورثه
                        6. اصل و کپی شناسنامهٔ متوفی و تمام ورثه

توجه: کپیِ برابرِ اصل شدهٔ کلیهٔ مدارک، مورد نیاز است

• مدارک لازم جهت صدور سهام المثنی بابت افرادی که برگه‌ٔ سهامشان مفقود گردیده است:
                          • کپی برابر اصل شده از صفحه‌ٔ اول شناسنامه
                          • کپی کارت ملی سهام‌دار
                          • تکمیل دو فرم

• مدارک لازم جهت اصلاح مشخصات شناسنامه‌ای روی برگهٔ سهام (در صورتی که مشخصه‌ای اشتباه شده باشد.)
                          1. کپی برابر اصل شده از صفحهٔ اول و دوم شناسنامه
                          2. اصل برگه‌های سهام
                          3. کپی کارت ملی سهام‌دار

نظر

• سرمايه
                          عضو عادی
                          • Jun 2013
                          • 38

اطلاعات
                          • آدرس امور سهام:

خیابان سپهبد قرنی، بعد از چهارراه طالقانی، پلاک ۸۳

همچنین می توان فرم های مربوط به تغییر آدرس را پر نموده و به آدرس الکترونیکی زیر ارسال نمود
                          تلفن‌هاي تماس ۸۸۳۱۰۵۷۹,,۸۸۳۰۰۳۵۸,۸۸۸۲۰۹۷۵

• مدارك لازم براي فرآيندهاي مورد نياز سامداران

• مدارک لازم جهت تحویل برگهٔ سهام سهام‌داران ناشی از افزایش سرمایه به میزان ۶۹/۰:

(با توجه به انجام مراحل پایانی افزایش سرمایه، زمان و نحوه تحویل اوراق سهام جدید، متعاقباً اطلاع رسانی خواهد شد)
                            1. کارت شناسایی معتبر (شناسنامه، گواهینامه، گذرنامه، کارت ملی)
                            2. جهت تجمیع تعداد کل سهام در یک برگه، آوردن کلیه برگه‌های سهامی که در اختیار سهام‌دار هستند الزامی است.

• مدارک لازم جهت انجام موارد قهری (تفکیک سهام متوفی بین ورثه):

1. اصل برگهٔ مالکیت سهام
                          2. اصل و کپی گواهی انحصار ورثه
                          3. اصل و کپی گواهی واریز مالیات بر ارث (سهام شرکت باید در آن قید شده باشد.)
                          4. اصل و کپی گواهی فوت
                          5. اصل و کپی کارت ملّی متوفی و تمام ورثه
                          6. اصل و کپی شناسنامهٔ متوفی و تمام ورثه

توجه: کپیِ برابرِ اصل شدهٔ کلیهٔ مدارک، مورد نیاز است

• مدارک لازم جهت صدور سهام المثنی بابت افرادی که برگه‌ٔ سهامشان مفقود گردیده است:
                            • کپی برابر اصل شده از صفحه‌ٔ اول شناسنامه
                            • کپی کارت ملی سهام‌دار
                            • تکمیل دو فرم

• مدارک لازم جهت اصلاح مشخصات شناسنامه‌ای روی برگهٔ سهام (در صورتی که مشخصه‌ای اشتباه شده باشد.)
                            1. کپی برابر اصل شده از صفحهٔ اول و دوم شناسنامه
                            2. اصل برگه‌های سهام
                            3. کپی کارت ملی سهام‌دار

سلام من متوجه مفهوم اين پست نشدم اگه توضيح بيشتر بديد ممنون ميشم

نظر

• akbar
                            عضو عادی
                            • Nov 2013
                            • 28

سلام من متوجه مفهوم اين پست نشدم اگه توضيح بيشتر بديد ممنون ميشم
                            این فرمی که دوست عزیز Ali 30 گذاشتند یکی از صفحات سایت سرمایه گذاری صنعت نفت است به آدرس:

و در میانه صفحه هم درباره افزایش سرمایه نوشته که در مراحل پایانی قرار داره و بعدا اطلاع رسانی میشود.

نظر

• ali30
                              عضو فعال
                              • Aug 2013
                              • 1940

سلام دوستان
                              انشاالله شاخص صعودی بشه -ونفت برسه به سقف قبلی حداقل435 بعد شرکت افزایش سرمایه بده........................بنظر بهتره فک کنم همین جور بشه

نظر

• akbar
                                عضو عادی
                                • Nov 2013
                                • 28

ای بابا هیچکی نیست./:.grlim:./

نظر

در حال کار...
                                X