در اصل توسط ائلچی پست شده است
View Post
سرمايه گذاري صنعت نفت ( ونفت )
Collapse
X
-
تمام ناتمام من با تو تمام ميشود...../:.Heart.:/
-
-
در اصل توسط ali30 پست شده است View Postسلام دوست من ......خودت را نارحت نکن اینم یک استرا تژی میباشد.............................کسانی که نقد کردن پیشنهاد من این هست فباهنر را دریابن با تمام قوا...............................روزهای آینده کولاک میکند.................با بسن برای تعدیلأَلَيْسَ اللَّهُ بِكَافٍ عَبْدَهُ
نظر
-
-
-
در اصل توسط buodan پست شده است View Postشبندر هنوز هم اعتقادی در این قیمتها بهش ندارم ، تا بهار سال آینده نگهدار ببینم چقدر بهت سود میده . ونفت هم فکر کردی به شما اجازه خروج میدن که میگید به موقع خروج میکنیم ؟ سهمی که کنترلش در دست یک عده خاص باشه هر لحظه ممکنه صف فروش بکنند و تو سهم گیر بیفتید .فقط بدون افرادی که دارند ونفت را بالا می برند بر روی سهمهای دیگری هم کار می کنند ، سهمهایی مثل وگستر ، شلعاب ، غاذر ، رتکو و ....در اصل توسط buodan پست شده است View Postسفته بازی که 100 میلیون سهم داره نمیتونه یکجا خالی کنه مجبوره صف فروش را جمع کنه و رنج بزنه .
دوست عزیز اگر منظورتون این بود که سهامدارای ونفت رو راهنمایی کنید که اینکار رو به نحو احسن انجام دادین و دیگر تکلیفی به گردنت نیست ، می تونید با خیال آسوده به سهم های خود رسیدگی کنید و ما خیال بافان رو در خیال واهی خود واگذار که اینک حجتی از تو بر ما نیست.( این جمله آخری رو خودمم متوجه نشدم چی گفتم :D )آخرین ویرایش توسط ائلچی؛ 2013/11/16, 12:34.أَلَيْسَ اللَّهُ بِكَافٍ عَبْدَهُ
نظر
-
نوسان ذات بازارميباشد.ونفت امروز نشان داد که هنوز خريدار بسيار دارد.ونفت امروز در بهترين نقطه و در بهترين شرايط در روزي که گروه منفي و فشاره فروش تسويه حساب اعتباريها زياد بود معامله و اصلاح شد.حجم معاملات 50 ميليوني گوياي اقبال بازار به ونفت ميباشد و جمع شدن صف فروش نشان از تزريق نقدينگي جديد به سهم ميباشد.منفي اخره وقت امروز هم بيشتر به خاطر کليت منفي گروه و فشار فروش تسويه اعتباريها بود که با هيجان سهامداره خرد تشديد شد که در ادامه صف فروش شد و 20 دقيقه نکشيد صف فروش 9 ميليوني بلعيده شد که واقعا ستودني بود و اميدوار کننده.نکته بسيار مهم امروز قيمت پاياني امروز بود که مثبت بسته شد فردا هم بالاي 400 تومان معامله خواهد شد.پيشبيني فردا اينه که با توجه به اينکه امروز 30 ميليون سهم رو مثبت 4 معامله شده و مابقي هم بالاي 400 تومان معامله شده کف سهم به 400 تومان رسيده و فردا هم از منفي 1 و بتدريج و با سرعت رو به بالا معامله خواهد شد و احتمال صف خريد شدن هم بتدريج محتمل ميباشد.در کل امروز از معاملات ونفت لذت بردم و اين اصلاح و جابجايي سهامداره قديم و پياده شدن نوسانگيرها با سهامداره جديد لازم بود.
نظر
-
شیخ و ژوزف
تریدری "ژوزف" نام از نیویورک به تهران آمد و در هتل شرایتون سکنا گزید. یک هفته به تالار شیشه ای همی رفت و اندر احوالات معامله گران ایران جستجوها کرد. در پایان هفته ایمیلی بدین مضمون به وال استریت send همی نمود:
...این طایفه از بورس بازان در معامله گری هر جا صف بینند بی منطق در صف روند. به کرات مشاهده کردم که شبندر را در صف خرید به منت خرند و به فاصله ای اندک در صف فروش به خفت فروشند و صنعت برتر از دیگر صنایع تمیز ندهند...
یکماه از این داستان بگذشت. هفته اول شتران را به امید افزایش سرمایه خرید پس چون تکذیب شد به ضرر فروخت. هفته بعد شپدیس را به دلیل افزایش نرخ اوره صادراتی خرید که چون شایعه افزایش خوراک آمد سهم منفی شد و آن نیز بفروخت. هفته های بعد بهمین منوال بانکیها را بدلیل شایعه افزایش نرخ سود، زاگرس را به امید لغو تحریمها خرید و هر بار به غبن فروخت و سرمایه بر باد داد تا آنجا که کرایه هتل هم نداشت و چمدان زیربغل در پارک ملت سرگردان همی بود. شیخ او را بیافت و آنچنانکه رسم جوانمردان است در منزل ماوا داد. 6ماه در منزل شیخ بماند و با راهنمایی شیخ خرید و فروش همی کرد و سرمایه از دست رفته بازستاند و آماده بازگشت شد. در فرودگاه سبب این موفقیت بپرسید. شیخ فرمود:
" این طایفه را طریقتی است. اول آنکه در تایم فریم هفتگی به بالا ترید کنند. دوم تا مقاومت در روند صعودی شکسته نشود خرید نکنند و سیم آنکه هنوز روند صعودی باقی بود که سهام بفروشند و نقد همی گردند.
گفت: این است موجب سودمندی! زمین ببوسید و برفت!تمام ناتمام من با تو تمام ميشود...../:.Heart.:/
نظر
نظر