کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
امروز تو صف فروش بازم اظافه کردم فردا هم اگه منفی باشه خرید خواهم کرد حوصله صف خرید ندارم.معمولا خرید هامو تو صف فروش انجام میدم. بازار به صف خرید عادت کرده.برو تو صف فروش راحت و بی دردسر خرید کن.
ونفت خبر ساز امروز اگر بازار کلیت منفی نداشت این طلای سیاه متعادل معامله مبیشد ولی کلیت منفی بازار اجازه خودنمایی بیشتر به ونفت را نداد و لاک دفاعی گرفت بنظرم اصلاح لازم بود چون زیاد سره زبان ها افتاده بود و داشتند سنگ اندازی میکردند یکی دو روز منفی برای شارژ استارت رالی بعدی و در حاشیه بودن قدرت سهم را بالا خواهد برد.دوستان زمان اصلاح را سوال میکنن
ونفت حدود 470 ميليون سهم شناور داره که بالاي 200 ميليون آن دست کارکنان صنعت نفت وخانوداه هاشون هست و ابدا فروشنده نيستن. چون هر کدومشون حدود 3000 سهم دارن. همشون انداختن گوشه و نگاش هم نميکنن.در 4 روز کاری گذشته 70 میلیون ونفت بالای 400 تومان معامله شده به عبارتی میشه یک شیشیم کل شناوره سهم بالای 400 تومان معامله شده.
فردا خودم از منفی 4 در خدمت ونفت عزیز هستم
یک رابطه عجیب و بی معنی بین ونفت و حکشتی در مورد عرضه و تقاضا در بازار بوجود آمده شاید دلیلش ان باشد که ایندو بصورت موازی و با هم بصورت شارپی رشد کرده اند.
ونفت خبر ساز امروز اگر بازار کلیت منفی نداشت این طلای سیاه متعادل معامله مبیشد ولی کلیت منفی بازار اجازه خودنمایی بیشتر به ونفت را نداد و لاک دفاعی گرفت بنظرم اصلاح لازم بود چون زیاد سره زبان ها افتاده بود و داشتند سنگ اندازی میکردند یکی دو روز منفی برای شارژ استارت رالی بعدی و در حاشیه بودن قدرت سهم را بالا خواهد برد.دوستان زمان اصلاح را سوال میکنن
ونفت حدود 470 ميليون سهم شناور داره که بالاي 200 ميليون آن دست کارکنان صنعت نفت وخانوداه هاشون هست و ابدا فروشنده نيستن. چون هر کدومشون حدود 3000 سهم دارن. همشون انداختن گوشه و نگاش هم نميکنن.در 4 روز کاری گذشته 70 میلیون ونفت بالای 400 تومان معامله شده به عبارتی میشه یک شیشیم کل شناوره سهم بالای 400 تومان معامله شده.
فردا خودم از منفی 4 در خدمت ونفت عزیز هستم
با عرض ادب و احترام خدمت همسنگران ونفتي.
دوستان نگران ونفت نباشيد دوستان هيچ وقت اصلاح را با روند نزولي اشتباه نگيرن وگرنه بنده اي که از 140 تومان با سهم ميباشم تا حالا 5 الي 6 باري سهم اصلاح داشته پس با هر اصلاحي بايد خروج ميکردم اين رو واسه دوستاني عرض ميکنم که بالاي 300 وارد سهم شدند ونفت بخاطره فاند فوق الاده قوي که دارد در حال رشد و صعود ميباشد وگرنه اگر اطمينان از رشد و فاند سهم نبود بنده با سيو سود بالاي 250 درصدي تا حالا بايد خروج ميکردم.فردا خودم از منفي 4 در خدمت ونفت عزيز هستم پولبک فردا بسيار محتمل ميباشد.دوستاني که ريتم ونفت را دنبال ميکنند ونفت بعد از اصلاح از فرداش قفل خواهد شد.
ونفت خودش رو با گروهش هماهنگ کرده امروز کل گروه منفی بود ونفت هم صف فروش بود.امروز میخواستم خرید کنم دیدم گروه منفیه گذاشتم برای فردا.که نقطه مقاومت سهم.فردا صف فروش ونفت جمع خواهد شد.
نظر