سرمايه گذاري صنعت نفت ( ونفت )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • KEYAN5533
    عضو عادی
    • Jun 2013
    • 215

در اصل توسط amini1856 پست شده است View Post
    جنابعالی وقتی سهم 430 هم بود کلاغ پر بازی راه انداخته بودی ولی دیدیتا 350 هم اومد و امروز دو سه بار صفو دادند رو 379 فردا خیلی مهمه برای رد کردن باید 20 ملیون معامله بشه وگرنه باز تا 363 پایین میاد.
    با سلام دوست عزیز ایشون سهم رو در160 به من معرفی کردن وتا اینجا اومده
    به نظرم شایسته نیست دوستان خودمون رو اینگونه زی سوال ببریم
    خوب بورس ایران هست چیش درست هست که این چیزهاسش درست باشن
    انشاءاله تارگت800 تومنی تا شب عید محقق میشه وهمه پرسود پیاد میشیم
    با عرض معذرت وسپاس فراوان
    /.:blushsmiley:./

نظر

• norther_68
      عضو فعال
      • Nov 2012
      • 1306

ونفت طلاي سياه بازار سرمايه با اصلاح اين چند روز اخير و با برخورد به نقطه حمايت خود پولبک برگشت زده و پرقدرت در حال برگشت ميباشد.امروز ونفت با تداوم صف خريد سنگين و حجم معاملات بالا در راه بازگشت به سقف قبلي خود 430 تومان ميباشد. ونفت با رد شدن از سقف قبلي خود اهداف قيمتي ونفت بسيار بالا ميباشد با توجه به حجم سنيگن معاملات در يکماه گذشته بالاي 380 تومان و جمع کردن انرژي و فشردن شدن فنره سهم ونفت مثل تيري در کمان ميباشد.

نظر

• norther_68
        عضو فعال
        • Nov 2012
        • 1306

در اصل توسط norther_68 پست شده است View Post
        ونفت یکی از یر خاکی های بازار میباشد که بعد از رد شدن از 200 تومان تازه تحلیل سهم اغاز خواهد شد.
        بنده از دوستان عذر خواهی میکنم که ونفت رو از 145 تومان در صفحه 2 این فروم سیگنال خرید دادم و تا 430 تومان اومده بالا و با برخورد به مقاومت خود اصلاح کرده و بعضی دوستان دلخور شدن.انشالا با شکستن سقف قبلی 430 تومان این عزیزان هم از رشد قیمت ونفت طلای سیاه بازار سرمایه متنبع بشن.
        بورس محل انتقال ثروت از سهامداره عجول به سهامداره صبور میباشد.

نظر

• norther_68
          عضو فعال
          • Nov 2012
          • 1306

ونفت میدونم خیلی اینجا مظلومی و تنهایی دلت گرفته ولی خدای تو هم بزرگه نوبت تو هم میشه که تاپیکت تند تند ورق بخوره فعلا یخورده صبور باش تا 200 تومان رو قول بدی که رد کنی که میدونم لیاقتت بالاتر ازین حرفها میباشد بعد از 200 تومان خودم واست تحلیل مینویسم وبازار هم در بدر دنبالت خواهد اومد.
          فعلا مهم اینه که من باورت دارم و میخوای یک گین تپل به من و همه سهامدارانت بدی.فعلا بدرود
          یادش بخیر.چقد زود دیر میشود یادمه ونفت رو وقتی رصد کردم رو قیمت 139 تومان سنگین خریدم بعدش اومدم تالار پست بزنم 1 هفته گذشت تا تاپیک ونفت رو پیدا کنم داشت خاک میخورد 1 صفحه بیشتر ورق نخورده بود.

نظر

• جعفرزاده
            عضو فعال
            • Dec 2010
            • 5833

فقط و فقط حقیقی فروشنده است

نظر

• رامین حیاتی
              عضو فعال
              • Jan 2013
              • 1321

ونفت زیر 3700حجم سنگین نزده تا حجم سنگین نزنه از 3700رد نمیشه
              همین طوری خوبه ادامه بده ...

نظر

• رامین حیاتی
                عضو فعال
                • Jan 2013
                • 1321

بچه ها هفته اینده موقع نوسان قیمت ونفت توی بازه ۳۷۰۰تا۳۸۰۰هست

نظر

• amini1856
                  عضو عادی
                  • Feb 2013
                  • 48

ونفت پر.......
                  جنابعالی وقتی سهم 430 هم بود کلاغ پر بازی راه انداخته بودی ولی دیدیتا 350 هم اومد و امروز دو سه بار صفو دادند رو 379 فردا خیلی مهمه برای رد کردن باید 20 ملیون معامله بشه وگرنه باز تا 363 پایین میاد.
                  ونفت طلاي سياه بازار سرمايه با اصلاح اين چند روز اخير و با برخورد به نقطه حمايت خود پولبک برگشت زده و پرقدرت در حال برگشت ميباشد.امروز ونفت با تداوم صف خريد سنگين و حجم معاملات بالا در راه بازگشت به سقف قبلي خود 430 تومان ميباشد. ونفت با رد شدن از سقف قبلي خود اهداف قيمتي ونفت بسيار بالا ميباشد با توجه به حجم سنيگن معاملات در يکماه گذشته بالاي 380 تومان و جمع کردن انرژي و فشردن شدن فنره سهم ونفت مثل تيري در کمان ميباشد.
                  دوست عزیز دیدید ونفت نتوانست 380 رو رد کنه من اونروز 3791 فروختم و منتظر بودم فرداش 390 تومن 20 ملیون معامله بشه تا بخرم ولی دیدم صف خرید که نشد هیچ تا منفی هم سهمو میدادند. در حال حاضر این سهم فقط بدرد نوسانگیری میخوره و بس . 350 تا 360 بخر و 370 تا 380 بفروش ولی اگر رفت رو 390 و صف شد فقط بخر و نگهدار تا 430 میره. یا حق

نظر

• norther_68
                    عضو فعال
                    • Nov 2012
                    • 1306

دوست عزیز دیدید ونفت نتوانست 380 رو رد کنه من اونروز 3791 فروختم و منتظر بودم فرداش 390 تومن 20 ملیون معامله بشه تا بخرم ولی دیدم صف خرید که نشد هیچ تا منفی هم سهمو میدادند. در حال حاضر این سهم فقط بدرد نوسانگیری میخوره و بس . 350 تا 360 بخر و 370 تا 380 بفروش ولی اگر رفت رو 390 و صف شد فقط بخر و نگهدار تا 430 میره. یا حق
                    از 140 تومان با ونفت هستم اکثره ترید هایم بلند مدت میباشد تا حالا هم به یاد ندارم باسهامداری و صبر ضرری کرده باشم این روزها هم خواهد گذاشت ونفت رو بلند مدت گذاشتم تو سبد سهامم بهش حتی نگاه هم نمیکنم تا به موقعش این بچه غول از خواب بیدار بشه.مهم اینه که سهم فاند و پتانسل انفجاری داره هر ان امکان داره با یک خبر و تعدیل و بسته شدن نماد ونفت دگرگون شود و با یک قیمت رویای بازگشایی شود.بعضی ها مو را میبینند ما پیچش مو

نظر

• Spring2020
                      عضو فعال
                      • Jul 2013
                      • 450

از 140 تومان با ونفت هستم اکثره ترید هایم بلند مدت میباشد تا حالا هم به یاد ندارم باسهامداری و صبر ضرری کرده باشم این روزها هم خواهد گذاشت ونفت رو بلند مدت گذاشتم تو سبد سهامم بهش حتی نگاه هم نمیکنم تا به موقعش این بچه غول از خواب بیدار بشه.مهم اینه که سهم فاند و پتانسل انفجاری داره هر ان امکان داره با یک خبر و تعدیل و بسته شدن نماد ونفت دگرگون شود و با یک قیمت رویای بازگشایی شود.بعضی ها مو را میبینند ما پیچش مو
                      درسته سهامداری بلند مدت ضرر توش نیست یا اگر هم باشه ناچیز. اما خوب بازار سهام همیشه سهامدارا تصمیمات خرید و فروش خودشون رو دارن و نمیشه ازش ایراد گرفت. امیدوارم همه سود کنند.
                      آموزش زبان انگلیسی از مبتدی تا حرفه ای http://zaban4us.blogfa.com

نظر

• norther_68
                        عضو فعال
                        • Nov 2012
                        • 1306

در اصل توسط Spring2020 پست شده است View Post
                        درسته سهامداری بلند مدت ضرر توش نیست یا اگر هم باشه ناچیز. اما خوب بازار سهام همیشه سهامدارا تصمیمات خرید و فروش خودشون رو دارن و نمیشه ازش ایراد گرفت. امیدوارم همه سود کنند.
                        دوست عزیز من ایراد نگرفتم فقط استراتژیک خود را بیان کردم هر شخصی مسئول خرید و فروش سهام خودش میباشد.حالا یکی بلند مدت و یکی هم کوتاه مدت اختیار با خوده سهامدار میباشد.اینجا هیچکی کسی را ملزم به خرید و فروش نمیکنه.ماها اینجا فقط نظراتمون را به اشتراک خواهیم گذاشت و از نظرات و تجربیات هم استفاده خواهیم کرد برای تشخیص درست روند و موفقعیت.کسانی هم که از ونفت خروج کردن و سویچ کردند برایشان ارزو موفقعیت خواهم کرد.

نظر

• mehdi8400
                          عضو عادی
                          • Oct 2013
                          • 123

دوستان سهم ونفت تو هفته پیش رو رنج 350 تا 370 واسه خرید مناسبه . بقیه حرفها جو سازی واسه این سهام . مواظب خرید و فروشاتون باشید

نظر

• رامین حیاتی
                            عضو فعال
                            • Jan 2013
                            • 1321

داداش شما باید علم به این موضوع داشته باشید که اخر ماه یه خورده بار فروش سنگینه بنده همون روز عرض کردم صف مقطعی هست و معاملات دیروز مهر تایید زد ب حرفام

نظر

• نجاT...
                              عضو فعال
                              • Dec 2013
                              • 2639

قانون بورس اين هست: انتقال ثروت از كوتاه مدتي ها به بلند مدت ها !!
                              انتقال ثروت از كوتاه مدتي ها به بلند مدت ها !

نظر

• roxana
                                عضو جدید
                                • Nov 2013
                                • 4

سلام وقتی ناو سهم کمتر از قیمت بازاره (بیش از 100 تومن) مهدی جان بنظر مسیر خطرناکیو پیش نهاد میدی شب خوش

نظر

در حال کار...
                                X