کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
ونفت رو 350 تومان کف محکمی ساخته امروز ونفت نشان داد با توجه به فاند انفجاری فروشنده انچنانی ندارد و حقوقی های جدیدی در حال جمع کردن سهم هستند امروز 2 میلیون سهم جمع کرده فردا با توجه به کاسته شدن هیجان بازار فروشنده کمتری خواهد داشت و انشالا تو مچینگ متعادل خواهد شد چنانچه بازار منطقی شود رشد سهم محتمل میباشد.فروش ونفت فعلا هیچ توجیهی ندارد.
معاون شرکت فرودگاه های کشور با اشاره به اینکه در حال حاضر 7 ایرلاین آمریکایی از آسمان ایران عبور می کنند گفت: پروازهای عبوری امسال نزدیک به سال گذشته 28.5 درصد رشد داشته است.
به گزارش خبرنگار مهر، ابراهیم شوشتری در نشستی خبری با اشاره به اینکه بیش از هزار و 800 پرواز در شبانه روز در شرکت فرودگاه های کشور کنترل می شوند گفت: خدمات فرودگاهی و خدمات ناوبری هوایی در شرکت فرودگاه های کشور انجام می شود و مدیریت و نگهداری، کنترل پروازها در سراسر کشور و ارائه فعالیت و خدمات عملیات هوانوردی از جمله فعالیت های شرکت فرودگاه های کشور است.
معاون شرکت فرودگاه های کشور با اشاره به اینکه به دلیل افزایش غیر قابل تصور پروازهای عبوری حدود 11 مسیر هوایی جدید تاسیس شده است گفت: در حال حاضر 66 راه هوایی سنتی و 37 راه هوایی ماهواره ای داریم که در مجموع 61 هزار و 776 کیلومتر راه هوایی داریم.
شوشتری با اشاره به اینکه راه های هوایی سنتی برای هواپیماهای قدیمی است که به ایستگاه های زمینی متصل می شوند گفت: اما هواپیماهای جدید ناوبری دقیقی دارد نیاز به تجهیزات زمینی ندارند و از تجهیزات ماهواره ای استفاده می کنند.
وی با اشاره به اینکه 9 فرودگاه بین المللی در کشور داریم اظهار داشت: 25 فرودگاه هم پروازهای عتبات را انجام می دهند و مابقی هم فرودگاه های داخلی هستند ضمن آنکه ساخت 4 فرودگاه در دست مطالعه قرار دارد.
معاون شرکت فرودگاه های کشور با بیان اینکه تمایلی به ساخت فرودگاه های جدید نداریم گفت: فرودگاه ها هزینه بسیار سنگینی دارند بنابراین ساخت فرودگاه های جدید در دستور کار دولت نیست.
وی درخصوص آمار پروازهای عبوری اظهار داشت: تا سال 67 به دلیل جنگ تحمیلی پرواز عبوری به ندرت داشتیم اما آمارها نشان می دهد که در سال 92 حدود 178 هزار و 685 پرواز عبوری در سال داشتیم که این رقم امسال به 950 ترافیک هوایی در 24 رسیده است.
در مورد ونفت دو تا الترنیت کلی داریم که احتمال این دو از بقیه بیشتر هستند 1- در حال تشکیل 3 یزرگ 2- تکمیل زیگزاگ 5-3-5
الان همه جا بحث موج 3 هست و همه با قطعیت میگن ولی هنوز هیچ بریک اوتی از سهم ندیدیم که بخایم از 3 صحبت کنیم ینی خیــــــــــــلی زوده خیلی! هدف این 3 چیزی حدود 1120 هست اگه قرار بر تشکلیش باشه که درون صورت الان تو ریز موج 3 قرارمیگیریم هدف این ریزموج 530 درمیاد که با هدف کلی این 3 کمی تناقض داره و باید بایستیم ببینیم کجا تموم میشه که بعدش در مورد موج شماری نظر بهتری بدیم!
و آلترنیت دوم که به نظرم این الان منطقی تر هست و احتمال این مورد رو بیــــشتر میدونم چون با اون اصلاحی که سهم از صعود قبلیش داشته کمی تصور 3 مشکل هست،بر این اساس سهم در حال تکمیل زیگزاگ 5-3-5 هست، هدف این یکی هم 740 به نظر میاد که این هدف با هدف زیرموج الانش جوره! این دو الان بیشترین احتمال رو دارند که درست باشن کما که هیچ چیزی تو موج شماری قطعیت نداره و همه چیز احتمالات هست!
فعلا منتظر باشیم با سقف قبلی چه میکنه! رفتارش اونجا خیلی مهمه که اگه بخاد رویش یکی از دوحالته بالا باشه مشکل خیلی حادی نباید پیش بیاد.
حد ضرر فعلا 305! رو سقف قبلی به فکره نوسان نباشید که احتمال جا موندن زیاده تو این سهما سهامداری تا هدف بهترین گزینست.
البته فراموش نشه كه تمام اين فرضيات ميان مدتي هستند. يني حدودا 6 ماه آينده سهم، حالا بعدا با ريزموج ها دقيق تر جلو ميريم.
محسن جان با خیلی از حرفهات موافق هستم ولی راستش رو بخوای و اگر بخوام خیلی رک بگم و از این بابت معذرت می خوام، فکر نمی کنم اینطور بشه که شما میگی !
معمولا واقعیات با اون چیزی که پیش بینی و انتظارش هست، فاصله داره..
من الان اعتقاد دارم که قیمت سهم قبل از پایان سال حداقل 600 هست ( حداقل..) ولی خب بیا به اون نوسانگیر 3% بفهمون که این یعنی چی ! این آقایون به ظاهر تحلیلگر، متاسفانه بازار رو خراب کردن !
بد نباشه اینجا یه داستان رو بگم واسه خنده، بله دقیقا واسه خنده !
3-4 ماه پیش رفته بودم تالار بورس اهواز... ( البته تالار به اون شکل نبود ها، بالاخره بهش می گفتن تالار بورس )
4-5 نفر بودن که مثلا رفیق بودن و 2-3 تا از کامپیوترها دست اونها بود و مثلا تحلیلگر هم بودن !
خرید و فروش می کردن ها ( منظورم توی هر خرید و فروشی 20-30 میلیون پول می ریختن !)
مثلا یارو میگفت زود فلان سهمو بخرید، خب چرا ؟ داره می کشه بالا ، خریداراش زیاد شدن !!
شاید باور نکنید ، یکیشون مثلا اعصابش خورد میشد و از رفیقاش مشورت می گرفت که الان چکار کنم! واسه چی ؟ بخاطر اینکه سهم X رو خریده و 1 درصد اومده پایین و الان توی شک هست که بفروشه یا نگه داره !
یعنی باور کنید نشسته بودم گوشه ای توی دلم سیر می خندیدم به خرید و فروشهاشون !
خب این فقط یک مثالی بود که خودم به چشمم دیدم محسن جان، امثال اینها هستن( کم هم نیستن) که روندی رو خراب می کنن و با 5 درصد سود، گند می زنن به تحلیل همه تحلیلگرا... ! ( چه بنیادی چه تکنیکال ! )
ولی خب این واقعیت هم هست که اینها فقط می تونن 2-3-10-20 روز روند رو خراب کنن و در میان مدت و بلند مدت، سهم راه اصلی خودشو می ره و اینطور کسایی رو جارو می کنه !
نظر