سرمايه گذاري خوارزمي ( وخارزم )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • Abad
    عضو فعال
    • Nov 2015
    • 7516

پاسخ : سرمايه گذاري خوارزمي ( وخارزم )

وخارزم در قیمت حدود 100 می تونه خوب باشه اما تا وقتی حقوقی فروشنده است فقط ان را رصد کنید
    آخرین ویرایش توسط Abad؛ 2016/07/03, 09:37.
    Abad (گروه سرمایه گذاری آباد )
    تصمیم ساز است ، تصمیم گیری و مسئولیت آن با شماست. هر تصمیمی برای آینده امکان خطا دارد

نظر

• Abad
      عضو فعال
      • Nov 2015
      • 7516

در اصل توسط Abad پست شده است View Post
      وخارزم در قیمت حدود 100 می تونه خوب باشه اما تا وقتی حقوقی فروشنده است فقط ان را رصد کنید
      فقط ان را رصد کنید
      تصمیم ساز است ، تصمیم گیری و مسئولیت آن با شماست. هر تصمیمی برای آینده امکان خطا دارد

نظر

• 84717
        عضو عادی
        • Jan 2016
        • 78

وخارزم فقط حباب است اینقدر که در مورد این سهم تبلیغ میکنند نیست. دوستان اگر به سوابق سهم را ملاحظه بفرمائید متوجه خواهید شد که سهم بطور خزنده و بتدریج سقوط کرده است. متاسفانه این سهم ضررهای جبران ناپذیر را به سهامداران حقیقی وارد کرد صرفنظراز وقت کشی طولانی که این سهم با پولهای ملت داشته و علیرغم رشد اغلب سهام بعد از برجام هنوزم کماکان درحال سقوط است من بدستان توصیه میکنم که اصلا وارد این سهم نشین فقط تبلیغات تو خالی همین. سهم نیاز به رصد کردن ندارد؟ بقول دوستان وخارزم با پولهای ملت نیروگاه خرید حالا هم با وعده های سرخرمن هنوزم کماکان عوامل این شرکت در سایتهای مختلف ملت را ترغیب به خریدن این سهم میکنند درصورتیکه اینطور نیست شرکت با بدهی سنگین حتی قادر نیست خودش را اداره کند اگر سهامداران کنار خیابان سیگار میفروختیم آلان سرمایه مایشان دوبرابر شده بود با وجود کاهش سود بانکی حتی اگر در بانک بود حداقل یک سوم پولشان تبدیل به سود شده بود نه اینکه سود نکردند بلکه ضرر پشت ضرر؟؟؟. با ضرری که وخارزم به سهامداران وارد کرده خاطره خیلی بدی در ذهن ها باقی گذاشت مدیریت ناکارآمد از دیگر عوامل سقوط سهم است.

نظر

• argo
          عضو فعال
          • Oct 2014
          • 745

مثلا اونكه شبندر خريده ١٥٠٠ تومن سرمايه اش دو برابر شده يا اونكه تاپيكو ٥٠٠ و اخابر ٣٥٠ ووو خريده
          با اينكه سال ٩٣ بازار بورس سقوط هاي وحشت ناكي كرد وخارزم بيش از ٢٠ و ٣٠ درصد سقوط نكرد و ضمنا شما سهامدار نبودي والا ميدونستي از سال شهريور ٩٣ كه قيمت سهم تعديل شده نسبت به امروز ١٠٠ تومن بوده در كمتر از يكسال به ١٥٠ رسيد
          ضمنا حرف مفت زدن كه كاري نداره بنده با دليل و منطق خيلي ساده عرض كردم سهم در روز بازگشايي همين يكماه قبل كه با ١٥٠ باز شد ٣٠ تومن سود سال ٩٣ را در خود داشت و ٤٠ تومن سود سال ٩٤ و خريد سهمي كه ٧٠ تومن سود در دل دارد بقيمت ١٤٠ تومن بسيار عالي است و بزودي اين سودها در غالب افزايش سرمايه و پرداختهاي نقدي داده ميشود
          و سهم براي ما ٧٠ تومن تمام ميشود حالا اگر سال ٩٥ هم همان ٤٠ تومن سود را بسازد اين سهم براي بنده در پايان سال ٩٥ تمام شده ٣٠ تومن خاهد شد
          حالا سهامداري و تا انتهاي سال صبر كردن نشان خاهد داد كه حرف بنده صحيح است يا رو باد هوا حرف زدن
          بورس يعني عدد و مدرك بيا استدلال كن اين سهم سود نميسازه يا امسال ضرر ميده والا حرف مفت زدن كه كاري نداره
          تو بورس هميشه امثال اينطور ادمها پيدا ميشن و ادمهايي كه با باد كردن اخبار و شايعات سهمها رو بالا و پايين ميكنن ولي وقتي شما با اعداد استدلال كني و چاشني صبر رو بهش اضافه كني ديگه نه به اخبار كار داري و نه به اينگونه افراد
          اعداد ذكر شده من همين الان هم در كدال موجود است پيش بيني ٩٥ شركت هم موجود فقط يك چرتكه نياز داره براي جمع زدن اينها
          حالا هر چقدر ميخاد به سهم فشار بياره و با راه رفتن رو اعصاب سهامدار بياد سهامدار رو خسته كنه امثال بنده استدلال كرديم و رو حرفمون هم ميمانيم
          آخرین ویرایش توسط argo؛ 2016/07/06, 01:07.
          پي نوشت
          http://s3.amazonaws.com/tapatalk-emoji/emoji869.png
          "انسان بد روزي روزي ديگران را هم خراب ميكند "عمام

نظر

• Amir.tala
            ستاره دار (2)
            • Dec 2015
            • 3146

به نظر میاد 105 تومان حمایت قوی باشه شاید هم به 105 دیگه نرسه!!

نظر

• Abad
              عضو فعال
              • Nov 2015
              • 7516

وقتی میگیم رصد کنید یعنی در آخرای اصلاح قیمتی هستیم باید ببینیم آیا در آخر اصلاح زمانی هم هستیم یا خیر ،،، برخی مدعیان در قیمت 150 گفتند عالی است ، ما به تابلو نگاه کردیم حقوقی بی محابا می فروخت ، این مدعیان همین نکته ساده را درک نکردند . از ان زمان 40 درصد افت کرده بعضی ها نمی دانند ارزش ذاتی یک چیز و ارززش بازار چیزی دیگری است . وقتی میگیم رصد کنید در واچ لیست است و بعد از اصلاح زمانی و وقتی جمع جبری خرید و فروش حقوقی منفی نباشد می توان ورود کرد

نظر

• argo
                عضو فعال
                • Oct 2014
                • 745

وقتی میگیم رصد کنید یعنی در آخرای اصلاح قیمتی هستیم باید ببینیم آیا در آخر اصلاح زمانی هم هستیم یا خیر ،،، برخی مدعیان در قیمت 150 گفتند عالی است ، ما به تابلو نگاه کردیم حقوقی بی محابا می فروخت ، این مدعیان همین نکته ساده را درک نکردند . از ان زمان 40 درصد افت کرده بعضی ها نمی دانند ارزش ذاتی یک چیز و ارززش بازار چیزی دیگری است . وقتی میگیم رصد کنید در واچ لیست است و بعد از اصلاح زمانی و وقتی جمع جبری خرید و فروش حقوقی منفی نباشد می توان ورود کرد
                بنده الان هم ميگم در ١٤٠ تومن سهم ارزنده بود و شما اگه ١٣ سود نقدي رو ازش كسر كني
                متوجه ميشي كه ٢٠ درصد بيشتر افت نكرده تازه با جو بد و فشار فروش
                ضمنا بنده و شما كه هيچ وارن باف هم نميتونه ادعا كنه تو كف خريدم و تو سقف فروختم
                واسه همين در بورس هميشه ورود بصورت پلكاني است
                از ١٤٠ هم كه شروع كرده باشي و هر ٥ درصد ريزش يك پارت خريده باشي يعني ١٤٠ و ١٣٣ و ١٢٧ جمعا ميانگينت ميشه ١٣٣ كه با احتساب ١٣ تومن سود الان ١٢٠ واسمون در اومده ٢٠ درصد افت كنه تازه ميشه ٩٦ اگر روز اول بازگشايي هم خريده باشي بيشترين حجم معاملات روي عدد ١٤٦ است اونم اگر مبدا بگيري بازهم ميانگينت ميشه بعد از كسر سود ميشه ١٢٦ كه باز هم بايد بره زير ١٠٠ تا بيست درصد ضرر كني
                آخرین ویرایش توسط argo؛ 2016/07/06, 17:00.
                پي نوشت

نظر

• mahzad
                  عضو فعال
                  • Jan 2013
                  • 898

#وخارزم
                  قیمت سهام شرکت سرمایه گذاری خوارزمی در scale هفتگی در داخل یک کانال صعودی با شیب ملایم در حال نوسان است. طی 2 سال اخیر قیمت به صورت زیگزاگی بین کف و سقف کانال در حال نوسان بوده است. پس از برخورد قیمت با سقف کانال در حوالی 150 – 155 تومان ، یک موج پیشرو در این نماد به پایان رسیده و قیمت در قالب زنجیره اصلاحی abc در حال عقب نشینی می باشد.
                  با توجه به قرار داشتن اسیلاتور در محدوده فروش هیجانی به نظر می رسد خرید سهم در محدوده کف کانال یعنی سطح 95 – 100 تومان می تواند در یک بازه زمانی 6 ماهه سود 60 درصدی را برای سهامداران این شرکت به ارمغان بیاورد.
                  90 درصد موفقیت در بازار مربوط به روانشناسی معامله است نه دانش فنی معامله‌گر

نظر

• 84717
                    عضو عادی
                    • Jan 2016
                    • 78

بدهی سنگین وخارزم بابت نیروگاه با وجود حقوقی های گدا گشنه که بدنبال جبران کمبود نقدینگی شرکتهای خود هستند محال است سهم به این زودی ها نفس بکشد؟ هیچ آدم عاقلی سرمایه اش را وارد این سهم که از لحاظ بدهی دچارمشکلات عدیده است نمیکند؟ حدود یکسال است بطور خزنده سقوط کرده و هنوزم هم کماکان درحال سقوط است. اینهمه سهم خوب است چرا باید شب خواب پریشون ببینیم و هر روز شاهد ذوب شدن سرمایه مان دراین سهم باشیم والا با توجه به کاهش سود بانکی پول را تو بانک گذاشته بودیم بیشتر سود میبردیم؟؟؟؟/ مگر کسی عقلشو از دست داده که با وجود سوابق درجدول منفی سالانه و ماهانه وارد این سهم بشه؟؟؟؟ لطفا" تبلیغات تو خالی درمورد وخارزم نکنید چرا باید منو شما مصوب ضرر و زیان دیگران باشیم!!!

نظر

• بقراط حکیم
                      عضو فعال
                      • May 2014
                      • 576

یک پله خرید شد.

نظر

• argo
                        عضو فعال
                        • Oct 2014
                        • 745

در اصل توسط 84717 پست شده است View Post
                        بدهی سنگین وخارزم بابت نیروگاه با وجود حقوقی های گدا گشنه که بدنبال جبران کمبود نقدینگی شرکتهای خود هستند محال است سهم به این زودی ها نفس بکشد؟ هیچ آدم عاقلی سرمایه اش را وارد این سهم که از لحاظ بدهی دچارمشکلات عدیده است نمیکند؟ حدود یکسال است بطور خزنده سقوط کرده و هنوزم هم کماکان درحال سقوط است. اینهمه سهم خوب است چرا باید شب خواب پریشون ببینیم و هر روز شاهد ذوب شدن سرمایه مان دراین سهم باشیم والا با توجه به کاهش سود بانکی پول را تو بانک گذاشته بودیم بیشتر سود میبردیم؟؟؟؟/ مگر کسی عقلشو از دست داده که با وجود سوابق درجدول منفی سالانه و ماهانه وارد این سهم بشه؟؟؟؟ لطفا" تبلیغات تو خالی درمورد وخارزم نکنید چرا باید منو شما مصوب ضرر و زیان دیگران باشیم!!!
                        اخر بنده معتقد نيستم كه سرمايه ام اب شده
                        بنده سهمي رو خريدم كه ٧٠ تومن سود داشته و ٤٠ تومان هم تا انتهاي امسال ميسازد
                        يعني ١١٠ از پول بنده تا انتهاي سال ٩٥ بازگشت ميكند البته ١٣ تومنشو گرفتم
                        حالا شما فرض كن من ١٤٠ خريدم وخارزم تا انتهاي سال واسه من ٣٠ تومن در مياد
                        نيروگاه هم گاو شيرده بزرگي است كه اين ٢٠ تومن سرمايه گزاري بنده را در چندسال اينده چندين برابر خاهد كرد
                        ديد بنده با شما كه نوسانگير هستي و هرروز به تابلو نگاه ميكني و با خودت ميگي اگه بجاش فلان خريده بودم متفاوت است
                        ان الله يحب صابرين
                        پي نوشت

نظر

• بقراط حکیم
                          عضو فعال
                          • May 2014
                          • 576

طی دو یا سه هفته آینده کم کم باید شاهد چرخش حرکتی این سهم باشیم. حد ضرر 95تومن.

نظر

• argo
                            عضو فعال
                            • Oct 2014
                            • 745

من يادمه وبصادر ٨٠ خريدم همينطور اومد پليين هر چي حساب كتاب ميكردم ميديدم خوب خريدم
                            شد ٧٠ گفتم حتما يك جايي اشتباه كردم
                            شد ٦٥ گفتم فكر كنم بانك كلا ورشكسته شده ميخاد اعلام ورشكستگي كنه
                            با خودم گفتم اين ورشكست كنه كل بازار تهران تعطيل ميشه مگه ممكنه
                            شد ٦٠ ديگه گفتم فكر كنم ورشكست شد رفت بدبخت شديم حداقل بريم پولهامونو از بانك صادرات ورداريم ببريم يك بانك ديگه
                            دو ماه بعد قيمت شد ٨٠ شد ٩٠ شد ١٠٠ شد ١١٠ شد ١٢٠
                            باور كنيد الان بهم بگن بانك صادرات زير ٧٠ اومد اگر نديده بودم باور نميكردم
                            پي نوشت

نظر

• TAJ2014
                              عضو فعال
                              • Dec 2014
                              • 1027

در اصل توسط argo پست شده است View Post
                              من يادمه وبصادر ٨٠ خريدم همينطور اومد پليين هر چي حساب كتاب ميكردم ميديدم خوب خريدم
                              شد ٧٠ گفتم حتما يك جايي اشتباه كردم
                              شد ٦٥ گفتم فكر كنم بانك كلا ورشكسته شده ميخاد اعلام ورشكستگي كنه
                              با خودم گفتم اين ورشكست كنه كل بازار تهران تعطيل ميشه مگه ممكنه
                              شد ٦٠ ديگه گفتم فكر كنم ورشكست شد رفت بدبخت شديم حداقل بريم پولهامونو از بانك صادرات ورداريم ببريم يك بانك ديگه
                              دو ماه بعد قيمت شد ٨٠ شد ٩٠ شد ١٠٠ شد ١١٠ شد ١٢٠
                              باور كنيد الان بهم بگن بانك صادرات زير ٧٠ اومد اگر نديده بودم باور نميكردم
                              دوست عزیز بانک صادرات چه زمانی زیر 65 و 60 بوده؟؟؟؟؟
                              آخرین ویرایش توسط TAJ2014؛ 2016/07/10, 16:28.

نظر

• 84717
                                عضو عادی
                                • Jan 2016
                                • 78

باسلام و عرض ادب توصیه من بدوستان این است که هرگز وارد وخارزم نشین پول پیش خودتان باشد بیشتر سود کردید. اگر آوردین توی این سهم باید هر روز شاهد ذوب شدن سرمایه ات باشی؟ علاوه بر ضرر پولتو آخرش به گدایی میگیری؟؟؟ چرا باید پولی که با خون دل جمع کردی بریزی توی این سهم ورشکسته؟؟؟؟؟ ملت خبر ندارد که وخارزم علاوه بر اقساط نیروگاه چقدر بدهی معوقه داخل خود شرکت دارد با تبلیغات تو خالی مردم را ترغیب به خرید این سهم میکنند وبا وعده های سرخرمن پولهای مردم را بلوکه میکنند اگر این سهم خوب بود حقوقی فروشنده نبود!!!!!

نظر

در حال کار...
                                X