اخبار

Collapse
X
 
  • زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • وحید 20
    ستاره‌دار(98)
    • Mar 2011
    • 29911

    #16051
    احمدینژاد در نامه به خامنهای از "مخدوش شدن اختیارات" خود گلایه کرد

    محمود احمدینژاد با نامهای به انتقادات آیتالله خامنهای در مورد "علنی شدن اختلافات" میان مقامات کشور، واکنش نشان داد. او از رهبر جمهوری اسلامی خواست که به "مخدوش شدن اختیارات رئیس جمهور" رضایت ندهد.

    محمود احمدینژاد شامگاه پنجشنبه (۱۱ آبان/۱ نوامبر) در نامهای خطاب به آیتالله خامنهای، به اظهارات اخیر رهبر جمهوری اسلامی واکنش نشان داد. نامه رئیس جمهور زیر عنوان "تقدیر دکتر احمدینژاد از توجه هوشمندانه مقام رهبری" منتشر شده است.

    احمدینژاد نطق اخیر آیتالله خامنهای را "تذکر به موقع" دانسته و گفته است که دولت او "مانند گذشته و برای مصالح کشور، همه نامهربانیها را صبورانه تحمل خواهد کرد". او در نامه تأکید کرده است که از "بگومگوها" در داخل کشور استقبال نمیکند.
    رئیس جمهور در نامهاش به رهبری میگوید: «مطمئن هستم که جنابعالی بر پاسداری قاطع از قانون اساسی و به ویژه از حقوق اساسی ملت و همچنین صیانت از جایگاه رفیع رئیس جمهوری منتخب ملت که بالاترین مقام رسمی کشور پس از رهبری و مجری قانون اساسی است، تاکید دارید و با هر اقدامی که اختیارات و مسئولیت های مهم او را مخدوش نماید، مخالفید."

    اختلاف "خیانت" است

    به دنبال بالا گرفتن اختلافات میان رؤسای قوای سهگانه، آیتالله خامنهای روز چهارشنبه (۱۰ آبان/۳۱ اکتبر) در اظهاراتی تند و صریح، به مقامات کشور دستور داد که به اختلافات میان خود دامن نزنند. او هشدار داد: «از امروز تا روز انتخابات هر کسی احساسات مردم را در جهت ايجاد اختلاف به کار گيرد، قطعاً به کشور خيانت کرده است.»

    اظهارات آیتالله خامنهای واکنشی بود به نامهنگاری تند میان محمود احمدینژاد، رئیس جمهور و صادق لاریجانی، رئیس قوه قضائیه و همچنین اختلافات رئیس جمهور با علی لاریجانی، رئیس مجلس شورای اسلامی.

    خامنهای از سران قوای سهگانه و تمام مسئولان خواست که اختلافات میان خود را علنی نکنند. او گفت: «نامه نگاریهای اخیر و مطالب آن به هیچ وجه موضوع مهمی نیست اما این اختلاف نظرها نباید به میان مردم کشانده و دستمایهای برای جنجال و هیاهوی رسانههای بیگانه و دشمنان شود.»
    رهبر جمهوری اسلامی به نامهنگاری میان محمود احمدینژاد و صادق لاریجانی بر سر تقاضای رئیس جمهوری برای بازدید از زندان اوین اشاره داشت. احمدینژاد در نامه خود به صادق لاریجانی نوشته بود که "مطمئنا با سرکشی از زندانها و برخی دادگاهها" نحوه اجرای قانون اساسی و "رعایت حقوق اساسی ملت" را بررسی خواهد کرد.

    رئیس قوه قضائیه ایران در نامهای به رئیس جمهور او را به "رفتارهای نامتعارف" و تلاش برای "دخالت بیجا و خارج از حدود قانونی" در امور قوه قضائیه متهم کرد و به او هشدار داد که جلوی بازدید بدون هماهنگی او از زندان اوین را خواهد گرفت و "قاطعانه از هرگونه حرکت تعدیگونه و دخالت نابجا" ممانعت خواهد کرد.

    بلافاصله پس از سخنرانی رهبر جمهوری اسلامی، صادق لاریجانی رئیس قوه قضائیه و علی لاریجانی رئیس قوه مقننه با نوشتن نامههای جداگانه از سخنان او ستایش کردند. رئیس قوه قضائیه در نامه کوتاهی خطاب به رهبر ایران نوشت که "پیام وحدتبخش" او را با "جان و دل" دریافت کرده است.

    علی لاریجانی، رئیس مجلس ایران نیز در نامهای "رهنمودهای ناصحانه و خیرخواهانه" آیتالله خامنهای را سنجیده دانست و بر واجب بودن رعایت دستورات رهبر ایران تاکید کرد.
    درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

    توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

    نظر

    • وحید 20
      ستاره‌دار(98)
      • Mar 2011
      • 29911

      #16052
      سازمان ملل: در صورت تایید اعدام سربازان سوریه به دست مخالفان، این اقدام جنایت جنگی است

      سازمان ملل می گوید در صورت تایید واقعی بودن فیلم ویدیویی اعدام سربازان اسیر به دست مخالفان مسلح دولت سوریه، این فیلم می تواند بعنوان سند "جنایت جنگی" بشمار آید.
      سخنگوی کمیساریای عالی سازمان ملل در امور حقوق بشر گفت واقعی بودن این فیلم که روز جمعه بر روی سایت اینترنتی "یو تیوب" انتشار یافته باید تایید شود.



      درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

      توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

      نظر

      • وحید 20
        ستاره‌دار(98)
        • Mar 2011
        • 29911

        #16053
        پیشبینی کمیسیون مجلس: «۷۴ هزار میلیارد تومان» کسری بودجه

        رئیس کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس با اشاره به شرایط نامطلوب اقتصادی در ایران، پیشبینی میکند که دولت جمهوری اسلامی تنها در سال جاری، «۷۴ هزار میلیارد تومان» کسری بودجه داشته باشد.

        به گزارش خبرگزاری فارس، غلامرضا مصباحیمقدم، روز پنجشنبه، ۱۱ آبانماه، با اشاره به «کاهش درآمدهای نفتی» اظهار کرد که «شرایط اقتصادی کشور شرایط مطلوبی نیست» و گفت: «بودجه عمومی کشور در سال ۹۱، ۱۶۴ هزار میلیارد تومان بود که ۲۰ هزار میلیارد تومان آن مربوط به درآمدهای اختصاصی است و پیشبینی ما این است که با این وضعیت فعلی، ۹۰ هزار میلیارد تومان از این مبلغ تحقق یابد.»

        وی در ادامه اظهار کرد که تنها از «۳۷ هزار میلیارد تومان» بودجه عمرانی کشور نیز تاکنون «۲ هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان» تحقق یافته و افزود: «پیشبینی ما این است که تا پایان سال پنج هزار میلیاد تومان از کل بودجه عمرانی تحقق یابد.»

        رئیس کمیسیون برنامه و بودجه در ادامه با اشاره به کاهش درآمدهای نفتی ایران، فروش کنونی نفت را روزانه «یک میلیون و ۳۰ هزار بشکه» اعلام کرد و گفت: «پیشبینی ما دو میلیون و ۵۰۰ هزار بشکه بود.»

        تأکید آقای مصباحیمقدم بر کاهش فروش نفت در حالی است که نماینده ایران در اوپک، گزارشهای مربوط به کاهش صادرات نفت ایران را تکذیب میکند.

        محمدعلی خطیبی هشتم آبانماه در گفتوگو با خبرگزاری کار ایران، ایلنا، گفته بود که گزارشهای مربوط به کاهش صادرات نفت ایران صحت ندارد و با تأکید بر اینکه ایران همچنان دومین تولیدکننده نفت اوپک است افزود: «ایران همچنان چهار میلیون بشکه نفت تولید میکند.»

        علیرغم این تکذیب، اخیرا رئیس اتاق بازرگانی ایران و چین و نایب رئیس مجلس شورای اسلامی نیز از کاهش شدید صادرات نفت ایران خبر داده بودند.

        تحریمهای شدید نفتی اروپا و آمریکا علیه ایران در مقابله با برنامه هستهای جمهوری اسلامی به اجرا گذاشته شده است، برنامهای که غرب معتقد است که دارای بعد نظامی است.

        جمهوری اسلامی ضمن تأکید بر صلحآمیز بودن فعالیتهای هستهای خود، بر تولید انرژی هستهای اصرار دارد.
        درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

        توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

        نظر

        • وحید 20
          ستاره‌دار(98)
          • Mar 2011
          • 29911

          #16054
          قتل فجيع زن ایرانی در برلین آلمان

          گروه حوادث: به گزارش رسانههای آلمان یک زن ایرانی در آپارتمانش از سوی فردی ناشناس به شدت مورد تهاجم قرار گرفته و برخی از اندامهای بدنش بریده شدهاند. پلیس دختر کوچک این زن را با دست و پای بسته در آپارتمان پیدا کرده است.
          قتل فجيع زن ایرانی در برلین آلمان
          به گزارش رايو آلمان، یک زن ایرانی ۳۶ ساله در حالی که دستان و پاهایش بسته شده و آثار ضربات متعدد و عمیق چاقو بر تمام بدنش مشاهده میشد، از سوی پلیس آلمان در آپارتمانش در شهر برلین پیدا شد. وبسایت "ولت آنلاین" به نقل از پلیس گزارش داده است که دست و پای دختر ۱۰ ساله این زن نیز در اتاق بغلی بسته شده و گمان میرود که در تمام مدت شکنجه مادرش، در اتاق محبوس بوده و فریادهای وی را شنیده است. این دختربچه هم اکنون تحت نظر روانپزشکان قرار دارد.

          گزارش پلیس حاکی از آن است که فرد مهاجم نه تنها با چاقو صورت این زن را زخمی کرده بلکه ضربات متعددی نیز بر بالاتنه و زیر شکم وی وارد آورده و او را به شدت مورد ضرب و شتم قرار داده است.

          پلیس برلین در گزارش رسمی خود اعلام کرده است که این زن برای درمان به بیمارستان منتقل شده و به نظر میرسد خطر مرگ وی را تهدید نمیکند. با این همه به دلیل جراحات جدی وارده احتمال داده میشود که قربانی برای بقیه عمر خود متحمل صدمات شدیدی شود. اتاق این زن در بیمارستان هم اینک به طور کامل تحت کنترل پلیس قرار گرفته است.

          بر اساس گزارش "ولت آنلاین" یک عابر پیاده عصر روز سهشنبه (۳۰ اکتبر) از طریق پنجره خانه این زن که در طبقه همکف ساختمان قرار داشته، متوجه پیکر خونین وی میشود و به سرعت پلیس را در جریان قرار میدهد. ساکنان محل گفتهاند که این زن به همراه شریک زندگی و دختر ۱۰ سالهاش به تازگی به این خانه نقل مکان کرده بودند و از آنجایی که دو فرد بزرگسال به خوبی قادر به تکلم به زبان آلمانی نبودهاند، این دختربچه سخنان آن را ترجمه میکرده است.

          در همین حال وبسایت "برلینر کوریر" گزارش داده است حوالی ساعت شش بعد از ظهر روز سهشنبه ساکنان محل در پی شنیدن صدای فریاد و جیغ از داخل آپارتمان همکف این زن، با پلیس تماس گرفتهاند و مأموران پلیس پس از حضور در صحنه جنایت ناگزیر به داخل آپارتمان هجوم بردهاند و این زن ۳۶ ساله ایرانی را خونین بر روی زمین اتاق نشمین پیدا کردهاند. از زمان کشف این جنایت از محل سکونت شریک زندگی این زن اطلاعی در دست نیست. هنوز انگیزه فرد مهاجم روشن نشده وکمیسیون جنایی ویژه پلیس شهر برلین سرگرم انجام تحقیقات در این زمینه است.
          درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

          توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

          نظر

          • وحید 20
            ستاره‌دار(98)
            • Mar 2011
            • 29911

            #16055
            انتقاد و نگراني سردار فیروزآبادی از ضعف کمکرسانی به طوفانزدگان آمریکا

            گروه سياسي: رئیس ستاد کل نیروهای مسلح گفت: به رغم وضعیت اسفبار ناشی از طوفان سندی و ضرورت رسیدگی به اوضاع مردم آسیب دیده آمریکا، دولت این کشور به فکر ایجاد فتنه جدید در سوریه است.
            انتقاد و نگراني سردار فیروزآبادی از ضعف کمکرسانی به طوفانزدگان آمریکا
            به گزارش خبرگزاری مهر، به نقل از پایگاه اطلاع رسانی سپاه پاسداران سردار سید حسن فیروزآبادی رئیس ستاد کل نیروهای مسلح اظهار داشت: طوفان سندی در ایلات متحده آمریکا که موجب تاسف مردم برای ملت آمریکا است، حادثه تاریخی طوفان شن در صحرای طبس ایران را به یاد میآورد.

            وی افزود: مردم ستمدیده آمریکا تاوان اشتباهات دولتهای خود در عدم رعایت مسایل زیستمحیطی و حقوق بشر و تجاوزگری را میپردازند؛ اگر هیأت حاکمه آمریکا به جای دستاندازی به سایر نقاط جهان به فکر ملت خود و کنترل مقررات محیط زیست در سرمایهگذاریهای صنعتی بودند، امروز خسارات به این وسعت و کمک رسانیهای تا این حد ضعیف را شاهد نبودیم.

            عضو شورای عالی امنیت ملی در ادامه با اشاره به اینکه دولت آمریکا به رغم روبرو شدن با وضعیت اسفبار ناشی از طوفان سندی و ضرورت رسیدگی به اوضاع مردم آسیبدیده بعنوان اولویت اول فراروی خود، متأسفانه به فتنه انگیزیهای جدید در سوریه متمرکز شده است، گفت: عجیب است که دولت امریکا در این وضعیت ناهنجار، همچنان به فکر ایجاد فتنه جدید در سوریه است.

            سرلشکرفیروزآبادی همچنین افزود: نکته حائز اهمیتی که جهانیان و بخصوص مردم آمریکا باید به آن توجه کنند آن است که حاکمان آمریکا به کمک کشوری که کانون حمایت از القاعده است و رهبر آن کشور حسب اطلاع دقیقی که به دست آمده است، عضو یا رهبر القاعده است، میخواهد آتش افروزی دیگری را در کشور سوریه برنامهریزی کند.

            رئیس ستاد کل نیروهای مسلح خاطرنشان کرد: به کشور مسلمان همسایه و دوستمان قطر توصیه میکنم با ورود در دام فریب آمریکاییها، امنیت خود را بیش از این به مخاطره نیندازد. مسلمانان بایستی در قطع دست آمریکا از کشورهای اسلامی متحد شوند و به یکدیگر کمک کنند نه اینکه دستیار و همکار کاخ سفید شوند.
            درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

            توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

            نظر

            • وحید 20
              ستاره‌دار(98)
              • Mar 2011
              • 29911

              #16056
              گردوی امسال احتکار شد

              ايران اكونوميست :احمدوند ادامه داد: دلالها با احتکار کردن مغز گردو به طمع فروش در آینده قیمت گردوی برای مصرفکننده را تا کیلویی 38 هزار تومان نیز رساندهاند.

              با کاهش 20 درصدی تولید گردو در نتیجه تأثیرات ریزگردها دلالها شروع به احتکار این محصول کردند.

              دبیر انجمن صادرکنندگان گردوی تویسرکان در گفتگو با ایانا با اعلام این مطلب گفت: گردوی تازه امسال با قیمت بالا و بیشتر از قیمت واقعی خود فروخته میشود.

              مظفر احمدوند افزود: مغز گردوی تازه با در نظر گرفتن اختلاف کیفی آن از باغدار به قیمت کیلویی 25 تا 35 هزار تومان و گردو با پوست حدود 10 الی 15 هزار تومان خریداری میشود که نسبت به سال گذشته افزایش 70 الی 80 درصدی داشته است.

              وی درباره دلایل گرانی به یکباره این محصول خاطرنشان کرد: گردوی پوستکنده حجم کمی را اشغال میکند و بهراحتی میتوان حجم زیادی از آن را انبار کرد و در صورتی که هر دلال یک تن احتکار کند، بازار مصرف با کمبود روبهرو میشود.

              احمدوند ادامه داد: دلالها با احتکار کردن مغز گردو به طمع فروش در آینده قیمت گردوی برای مصرفکننده را تا کیلویی 38 هزار تومان نیز رساندهاند.

              وی تصریح کرد: میزان برداشت گردوی امسال بهدلیل وجود ریزگردها بهطور میانگین 20 درصد کاهش یافت که در بعضی مناطق این رقم به 50 درصد نیز رسیده است.

              فعال بخش خصوصی یادآور شد: ریزرگردها با قرار گرفتن بر روی درختان گردوی ماده عمل گردهافشانی را مختل و باردهی آن را کاهش میدهند.
              درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

              توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

              نظر

              • وحید 20
                ستاره‌دار(98)
                • Mar 2011
                • 29911

                #16057
                مشاور مدیرعامل شیر پاستوریزه پگاه آذربایجان شرقی خبر داد: اشباع بازارهای عراق و ترکمنستان از لبنیات ایرانی



                سال گذشته از 1.5 میلیون دلار صادرات مواد غذایی سهم لبنیات 542 میلیون دلار بود که بالاترین سهم در کل صنایع صادراتی است.

                مشاور مدیرعامل شیر پاستوریزه پگاه آذربایجان شرقی در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری کشاورزی ایران (ایانا) با اشاره به اینکه تا سال 1375 ایران بزرگترین واردکننده فرآوردههای لبنی در منطقه بود، گفت: ایران در این صنعت از سال 75 به سمت خودکفایی حرکت کرد و در سال 80 به خودکفایی رسید و از سال 81 اقدام به صادرات کرد.حسین چمنی افزود: در حال حاضر ایران یکی از بزرگترین صادرکنندگان لبنیات به منطقه است و حدود 90 درصد بازار عراق را در اختیار دارد.وی با اشاره به اینکه استاندارد و تنوع قابل قبولی در محصولات لبنی کشور وجود دارد، خاطرنشان کرد: ارتباط با کشورهای منطقه تعیینکننده میزان صادرات است و در صورتی که ارتباط با این کشورها بهبود پیدا کند صادرات نیز افزایش خواهد یافت.فعال بخش خصوصی با اشاره به اینکه صادرات ایران بازارهای عراق و ترکمنستان را اشباع کرده است، ادامه داد: در همه دنیا صادرات صنعت لبنیات هشت تا 10 درصد است، زیرا مصرف داخلی اهمیت بیشتری دارد و بخشی که صادر میشود حداقل و مازاد تولید استو ایران نیز همین حجم صادرات را دارد و بین 7 تا 10 درصد محوصلات خود را صادر میکند.چمنی درباره قیمتگذاری 930 تومانی شیر خام تصریح کرد: قیمتگذاری را پذیرفتیم، اما مهم دامدارن هستند که فروشندهاند.وی با اشاره به اینکه دامداران در سطح کشور قبول نکردند تا شیر خود را در قیمت 930 تومان عرضه کنند، یادآور شد: میانگین قیمتی که مهرماه پگاه آذربایجان شرقی شیر خام از دامداران خریداری کردهاند، یکهزار و 50 تومان تومان است که حبابی 200 تومانی در قیمت این محصول ایجاد شده است که علت آن سیاست غلط بهویژه در جلوگیری از واردات شیر خشک است.چمنی تأکید کرد: از سال گذشته و با ممنوعیت در واردات شیر خشک تعادل عرضه و تقاضا از بین رفت هرچند از اسفندماه سال گذشته با مذاکره در بخشهای مختلف ممنوعیت واردا رفع شد، اما موانع پیدا و پنهانی هنوز اجازه نمیدهند تا با واردات این محصول قیمت آن کاهش یابد. وی با تأکید بر این موضوع اظهار داشت: در حال حاضر ششهزار تن شیر خشک وارد کشور شده است که کمتر از سههزار تن آن ترخیص شده و باقی آن در گمرک مانده است، اما این میزان نمیتواند تاثیری در قیمت این کالا داشته باشد
                درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

                توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

                نظر

                • وحید 20
                  ستاره‌دار(98)
                  • Mar 2011
                  • 29911

                  #16058
                  واردات مرغ با ارز مرجع متوقف شد

                  در جلسه بررسی روند تغییرات تولید، خرید و ذخیرهسازی گوشت مرغ، واردات گوشت مرغ و ممنوعیت واردات آن با ارز مرجع مورد تصویب قرار گرفت.


                  به گزارش خبرگزاری کشاورزی ایران (ایانا) از سازمان جهاد کشاورزی استان تهران، جلسه بررسی روند تغییرات تولید، خرید و ذخیرهسازی گوشت مرغ، چالشها و راهکارها با هدف حفظ و تقویت پایداری تولید، با حضور رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان، مدیرکل دفتر امور طیور و زنبورعسل وزارت جهاد کشاورزی و نماینده سازمان صنعت، معدن و تجارت، مدیرکل دامپزشکی، مدیرکل پشتیبانی امور دام استان، دبیران انجمن صنفی تولیدکنندگان جوجه یکروزه و کشتارگاههای صنعتی طیور، مدیران عامل اتحادیه و تعاونیهای مرغداران مرغ گوشتی، مدیران زنجیره تولید، صنف عرضهکنندگان گوشت مرغ تهران، معاونان بهبود تولیدات دامی، برنامهریزی و امور اقتصادی، مدیران امور طیور و تنظیم بازار سازمان تشکیل و پس از بحث و تبادل نظر چهارساعته، موارد ذیل مورد توافق جمع قرار گرفت.بر اساس این گزارش، میزان تولید مرغ حداکثر و مازاد بر نیاز داخل اعلام شد، ولی قیمت تمامشده بالاتر از قیمت تعیینشده بوده و انگیزه تحویل مرغ به پشتیبانی امور دام حداقل عنوان شد که مرغدار به همین علت با تأخیر در تحویل مرغ مازاد بهدنبال فرصتی است که مرغ را به قیمت مناسبتر به فروش برساند. به همین دلیل گاهی وزن مرغ زنده تا 3.5 کیلوگرم هم رسیده است.
                  همچنین بهعلت عدم تناسب قیمت خرید با قیمت تمامشده، انگیزه تولید تضعیف شده و در صورت استمرار وضع موجود احتمالاً مرغداران از استمرار جوجهریزی اجتناب کرده و بیم آن میرود که بهویژه در فصول پرمصرف (محرم و نوروز) با چالش کمبود تولید و به هم خوردن تناسب میزان تولید با نیاز روبهرو شویم.در این جلسه چندساعته فوریت اصلاح مشوقها بستر لازم برای صادرات گوشت مرغ تصویب شد.همچنین مقرر شد ضمن تجدیدنظر در صدور مجوزها و ممنوعیت واردات گوشت مرغ و با واردات گوشت مرغ با استفاده از ارز مرجع متوقف و صرفاً به استفاده از ارز مبادلهای محدود شود.به گزارش خبرنگار ایانا، در این جلسه مسئولان حاضر تصویب کردند بر مبنای تأمین ارز مرجع (12 هزار و 260 ریالی) قیمت نهاده تعیین و آزاد شده و تحت نظارت دقیق دولت در اختیار تولیدکنندگان قرار گیرد و بر مبنای تغییرات قیمت آن بهطور ماهانه، قیمت جدید کف و سقف گوشت مرغ تعیین، اعلام و نظارت شود.همچنین در صورت الزام حمایت یارانهای از تولید (به هر شکل ممکن) بهتر است هرگونه حمایت دولت بهطور مستقیم و به تولیدکننده و یا تشکلهای تولیدی مربوطه اختصاص یابد.در صورت استمرار شرایط موجود، ضمن تأکید بر تسریع در شفافسازی قیمت گوشت مرغ ترتیبی اتخاذ شود که شرکت پشتیبانی امور دام بتواند در قبال اخذ چک و سفته نهاده را بهصورت مستقیم و دوماهه به تولیدکنندگان تحویل دهد./
                  درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

                  توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

                  نظر

                  • داروساز
                    عضو فعال
                    • Mar 2012
                    • 603

                    #16059
                    اتفاق مهم بوقوع پیوست، آیا یک پیش پیروزی برای باراک اوباما حاصل شد؟

                    به گزارش پرشین تحلیل و به نقل از مارکت واچ، امروز نه تنها یک روز مهم برای بازارهای مالی از جمله بازار طلا بود بلکه یک روزمهم برای انتخابات 6نوامبر ایالات متحده نیز محسوب میشد همانطور که دیروز نیزگفته شد روزجمعه 2 نوامبر 2012 قرار بود آمار مربوط به اشتغال در بخش غیرکشاورزی آمریکا اعلام شود که در کمال ناباوری و بسیار بهتر از انتظارات، وزارت کار آمریکا اعلام نمود که این کشور توانسته در ماه اکتبر 171000 شغل ایجاد نماید که عددی خیره کننده محسوب می شود، مفسران این گزارش را به نوعی یک پیش پیروزی برای کمپین انتخاباتی باراک اوباما خوانده اند، زیرا این عدد تاحدی میتواند نشانگر این باشد که اوباما توانسته برخلاف تمامی انتقاداتی که ازسوی حزب مخالف یعنی جمهوری خواه به او وارد شده ثابت نماید آنقدرها هم که گفته میشود دولت او ضعیف عمل نکرده و در ایجاد شغل موفق بوده است، براین اساس نرخ بیکاری آمریکا تنها1. درصد رشد داشت و به عدد7.9درصد رسید که دقیقا مطابق با پیش بینی کارشناسان بود،البته بسیاری از تحلیلگران نیز این افزایش در نرخ بیکاری را نقطه ای بسیار منفی برای اوباما معرفی کرده اندکه موقعیت او را در انتخابات بسیار بحرانی نموده است. این خبر نه تنها سیاسیون را شوکه کرد بلکه طلا را نیز به زیر حمایت قوی این چند روزه خودیعنی 1700 دلار برگرداند بگونه ای که هم اکنون با 20 واحد کاهش 1696 دلار برای هر اونس داد و ستد می شود.

                    نظر

                    • وحید 20
                      ستاره‌دار(98)
                      • Mar 2011
                      • 29911

                      #16060
                      امام جمعه تبریز:

                      جمهوری اسلامی قصد مذاکره با آمریکا را ندارد

                      نصر نیوز: نماینده ولی فقیه در آذربایجان شرقی و امام جمعه تبریز گفت: جمهوری اسلامی ایران در شرایط کنونی به هیچ عنوان قصد مذاکره با آمریکا را ندارد.

                      به گزارش نصر نیوز هب نقل از ایرنا، آیت الله محسن مجتهدشبستری در خطبه های نماز جمعه این شهر افزود: ایران در صورتی با درخواست آمریکا برای مذاکره موافقت خواهد کرد که این کشور از خوی استکباری خود دست برداشته و اموال بلوکه شده ایران را آزاد کند.
                      وی گفت: در حال حاضر به نظر می رسد چنین شرایطی نمی تواند فراهم شود و البته اکثریت ملت ایران اسلامی نیز اعتقاد دارند هرگونه مذاکره با آمریکای جنایتکار امکان پذیر نیست.
                      آیت الله مجتهدشبستری با اشاره به جنایات و توطئه های آمریکا در طول سال های پیش و پس از انقلاب علیه ملت ایران، اظهارکرد: این کشور همیشه در صدد ضربه زدن به جمهوری اسلامی بوده است.
                      وی با بیان اینکه ملت بصیر و با درایت ایران هیچ گاه از آرمان ها و اصول انقلابی، شهدا و امام راحل در زمینه مبارزه با استکبار کوتاه نمی آید، گفت: ملت رشید ایران اسلامی در 13 آبان 1358 با تسخیر لانه جاسوسی آمریکا در تهران هیمنه این کشور استکباری را در جهان شکست.
                      آیت الله مجتهدشبستری ادامه داد: این روز تاریخی در ایجاد موج استکبارستیزی و آمریکا ستیزی در سطح جهان بسیار تاثیرگذار بود و بعد از آن حرکت های ضد امپریالیستی آغاز شد.
                      وی تاثیرپذیری جهان اسلام و حتی غیراسلامی از انقلاب اسلامی مردم ایران را آشکار و مبرهن دانست و افزود: موج بیداری اسلامی در منطقه و کشورهای اسلامی و همچنین مبارزه مردم آمریکا در جنلش وال استریت نمونه های واضح این تاثیرگذاری است.
                      خطیب جمعه تبریز رژیم آمریکا را منفورترین رژیم ها در میان افکار عمومی جهانیان برشمرد و اظهار کرد: این کشور هم اکنون با چالش های عجیبی در داخل و خارج مواجه است که برای برون رفت از چنین وضعیتی همواره در تلاش برای ایجاد تفرقه در میان مسلمانان است.
                      درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

                      توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

                      نظر

                      • مات
                        عضو فعال
                        • Aug 2011
                        • 5650

                        #16061
                        وزیر دفاع روسیه:
                        کنارهگیری اسد نابودی سوریه را به دنبال دارد


                        وزیر دفاع روسیه با تاکید بر اینکه بشار اسد هرگز از پست خود کنارهگیری نخواهد کرد، عنوان داشت که استعفای اسد به معنای نابودی کشور سوریه است.

                        به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری رسمی سوریه (سانا)، آناتولی سردیوکف، وزیر دفاع روسیه در گفتوگو با خبرنگاران در پاریس بعد از نشست صورت گرفته در فرانسه در سطح وزرای خارجه و دفاع دو کشور، عنوان داشت: بشار اسد، رییسجمهوری سوریه از منصب خود دست نخواهد کشید و تا پایان در آن باقی خواهد ماند.

                        وی در ادامه افزود: کنارهگیری اسد از پست خود به معنی خودکشی است و چیز دیگری به دنبال نخواهد داشت.

                        وزیر دفاع روسیه همچنین عنوان داشت: کنارهگیری اسد از پست ریاست جمهوری به منزله تخریب و نابودی کشور سوریه به شمار میآید.

                        وی دیدار خود با طرف فرانسوی را درخصوص مسئله سوریه مثبت توصیف کرد و عنوان داشت که فرانسه با موضع روسیه در قبال اینکه درگیریها در سوریه به حل و فصل بحران این کشور نخواهد انجامید، همراه است.

                        وزیر دفاع روسیه تاکید کرد که همکاریها میان مسکو و پاریس در این خصوص ادامه دارد.
                        الماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
                        اگر می خواهی بنده کسی نشی بنده هیچ چیز مشو.(ژاک دوال)
                        اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.

                        نظر

                        • mavi_deniz
                          عضو فعال
                          • May 2011
                          • 518

                          #16062
                          معاون خالد مشعل:
                          هدف حماس از رابطه با تهران / اسرائیل دشمن اعراب است نه ایران
                          معاون رئیس دفتر سیاسی جنبش مقاومت اسلامی فلسطین(حماس) اعلام کرد نباید اجازه دهیم که ایران را به جای رژیم صهیونیستی به عنوان دشمن ملتهای عرب معرفی کنند.

                          نظر

                          • بابک 52
                            ستاره‌دار (27)
                            • Mar 2011
                            • 17028

                            #16063
                            توافق مخابرات و ارائهدهندگان اینترنت پرسرعت


                            مدیرعامل شرکت مخابرات ایران گفت: تمامی شرکتهای مخابرات استانی در چارچوب پروانه فعالیتشان موظف به همکاری با شرکتهای ارائه دهنده خدمات اینترنت پرسرعت هستند و تاکنون یک مورد عدم همکاری در این زمینه وجود نداشته است.

                            به گزارش زلال نیوز ، مظفر پوررنجبر در مورد بروز برخی اختلافات میان شرکتهای ارائه دهنده خدمات اینترنت پرسرعت و شرکت مخابرات ایران که به گفته شرکتهای pap ناشی از عدم تخصیص فضا و امکانات میشود، با رد هرگونه اختلاف در این زمینه بر وجود توافقات نهایی میان مخابرات و شرکتهای pap تاکید کرد.

                            وی در تشریح دلایل افزایش نرخ برخی خدمات شرکت مخابرات به شرکتهای pap مانند هزینه رانژه خطوط و کافوی نوری تصریح کرد: به طورکل شرکت مخابرات ایران خدمات خود را از جمله تلفن ثابت، همراه، کافوی نوری و تلفن بین الملل در دو دسته تعرفه گذاری ارائه می دهد که در بخش نخست تعرفه هایی مانند تعرفه خطوط تلفن ثابت و همراه هستند که در محاسبه آنها از فرمولهای ارائه شده از سوی سازمان تنظیم مقررات و شورای رقابت تبعیت میکند و در بخش دوم تعرفه خدمات در اختیار مخابرات بوده که بر مبنای هزینه تمام شده و مذاکره و توافق با کاربران که شرکتهای اینترنتی را نیز شامل میشود محاسبه خواهد شد.

                            پوررنجبر با بیان اینکه تعرفه هیچ سرویس و خدماتی از سوی شرکت مخابرات ایران بدون توافق اعلام نمی شود در مورد اختلافات ناشی از تعرفه برخی خدمات میان شرکتهای مخابرات استانی و شرکتهای pap گفت: تمامی مخابرات استانها در چارچوب پروانه موظف به همکاری با شرکتهای pap هستند و تاکنون حتی یک مورد گزارش مربوط به عدم همکاری در این زمینه دریافت نشده است.

                            وی آنچه که عدم همکاری تلقی میشود را تقاضاهایی خارج از پروانه مخابرات و شرکتهای pap عنوان کرد و ادامه داد: نرخ تمامی خدمات مخابرات براساس تعرفه های توافقی با شرکتهای pap است.

                            مدیرعامل شرکت مخابرات ایران در مورد هزینه رانژه کردن خطوط مشترکان اینترنت پرسرعت تصریح کرد: این هزینه ای است که باید به صورت توافقی میان مخابرات و شرکتهای pap تعیین شود.

                            وی از اعلام مبلغ 3 میلیارد تومانی که سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی بابت هزینه رانژه خطوط adsl مخابرات را جریمه کرده اظهار بی اطلاعی کرد و گفت: تاکنون نامه ای در زمینه رانژه مشترکان و جریمه مخابرات به دست ما نرسیده است.

                            پوررنجبر با بیان اینکه نامه های رگولاتوری را باید بررسی کنیم و به آن پاسخ دهیم، افزود: به جز یک مورد که مربوط به موضوع 118 بود نامه قانونی دیگری در زمینه جریمه مخابرات نداشته ایم.

                            مدیرعامل شرکت مخابرات ایران با بیان اینکه تغییر نرخ تنها برخی از خدمات نیاز به هماهنگی با رگولاتوری دارد، گفت: در مابقی سرویسها با pap ها توافق می کنیم؛ مخابرات حتی با شرکت ارتباطات زیرساخت نیز برای تعیین و یا تغییر تعرفه ها توافقاتی انجام داده و می دهد.

                            وی در مورد افزایش قیمت کافوی نوری از 5500 تومان به 12هزار تومان گفت: تجهیزاتی که برروی برخی کافوهای نوری نصب شده در حد یک dslam کار میکند و با وجود این تجهیزات، نیازی به تجهیزات دیگر از سوی شرکتهای pap نیست. در این زمینه مخابرات تنها قیمت این کافوها را افزایش داده و با این وجود نیازی به سرمایه گذاری شرکتهای pap برای این تجهیزات نیست.

                            پوررنجبر در مورد اختلاف شرکتهای pap با مخابرات استان فارس نیز به مهر گفت: اینترنت پرسرعت استان فارس به صورت مستقیم توسط مخابرات واگذار نمی شود و به یک شرکت بخش خصوصی سپرده شده است.

                            وی گفت: بزودی مخابرات تکلیف تعرفه های خدماتی همچون رانژه و کافوی نوری که به شرکتهای اینترنت پرسرعت ارائه می دهد را مشخص خواهد کرد.
                            The greater the risk ، The greater the reward

                            هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

                            نظر

                            • بابک 52
                              ستاره‌دار (27)
                              • Mar 2011
                              • 17028

                              #16064
                              شریعتمداری در نمایشگاه مطبوعات: می خوام برم!

                              حال شریعتمداری ، وزیر دوره خاتمی در نمایشگاه مطبوعات بد شد.



                              سرویس اقتصادی افکار نیوز- شریعتمداری امروز جمعه در نمایشگاه مطبوعات حضور یافت و در محاصره خبرنگاران قرار گرفت. تجمع خبرنگاران در اطراف وی باعث شد حال عمومی وی بد شود.
                              وی که به شدت عرق کرده بود در وضعیت اقتصادی کشور ، تحریمها صحبت کرد.

                              حضور کم این وزیر دولت خاتمی در نمایشگاه موجب شد وی در کمتر غرفه ای حضور یابد . لذا در غرفه افکار نیوز هم حضور نیافت.
                              The greater the risk ، The greater the reward

                              هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

                              نظر

                              • بابک 52
                                ستاره‌دار (27)
                                • Mar 2011
                                • 17028

                                #16065
                                رد احتمال توقف پرداخت یارانه نقدی و افزایش قیمت بنزین توسط فرزین

                                تین نیوز | دبیر ستاد هدفمندی یارانه ها با تکذیب توقف پرداخت یارانه نقدی مرحله اول اجرای قانون هدفمندی یارانه ها تاکید کرد: پیشنهاداتی درباره افزایش نرخ حاملهای انرژی و به ویژه بنزین مطرح شده اما جمع بندی در این زمینه وجود ندارد و همچنان نرخهای فعلی ادامه مییابد.

                                محمدرضا فرزین درباره مسائل مطرح شده مبنی بر تک نرخی شدن بنزین اظهار کرد: در حال حاضر هیچ برنامه مشخصی برای تغییر قیمت حاملهای انرژی نداریم.

                                وی با بیان اینکه پیشنهاداتی در این زمینه داده شده است، گفت: به هیچ برنامه و جمع بندی خاصی نرسیدیم و همچنان نرخهای قبل ادامه می یابد.
                                رییس هیات عامل صندوق توسعه ملی در پاسخ به این سوال که آیا بنا شده یارانه 45 هزار و 500 تومانی حذف شود؟ تصریح کرد: خیر؛ چنین مسئلهای را کاملا تکذیب می کنم.

                                دبیر ستاد هدفمندی یارانه ها در باره این که گفته میشود در صورت ادامه پرداخت یارانه نقدی 45 هزار و 500 تومانی، دولت با 12 هزار میلیارد کسری بودجه روبرو میشود گفت: چنین برآوردی صحیح نیست و تاکنون یک ریال هم کسری نداشته ایم.

                                وی در پاسخ به سوالی مبنی بر این که آیا با توجه به نوسانات نرخ ارز فاصله ایجاد شده بین نرخ حاملهای انرژی در داخل و خارج از کشور ما را از اهداف هدفمندی یارانه ها دور نکرده است؟ گفت: چنین چیزی طبیعی است در واقع با افزایش نرخ ارز فاصله مجددی بین نرخ حاملهای انرژی در داخل و خارج از کشور ایجاد شده است و طبیعی است باید در گام دوم بخشی از این شکاف را جبران کنیم.

                                فرزین افزود: زمانی که به دولت به جمع بندی برسد این مسئله حل میشود.

                                وی در پاسخ به سوالی مبنی بر این که آیا در تدوین لایحه بودجه پیشنهادی برای اجرای گام دوم قانون هدفمندی یارانهها دادهاید، تصریح کرد: برای لایحه بودجه در حال برنامه ریزی هستیم و امیدواریم بتوانیم در این راستا با مجلس به توافق برسیم.

                                رییس هیات عامل صندوق توسعه ملی در پاسخ به این سوال که چه میزان از ارز منابع صندوق توسعه دربازار مبادلات ارزی به ریال تبدیل شده است گفت: در سال گذشته 2.5 میلیارد دلار به بانک کشاورزی و 700 میلیون دلار به صندوق حمایت از کشاورزی برای پرداخت تسهیلات ریالی دادیم. اما در سال جاری فقط قرارداد عاملیت با بانکها منعقد کردیم و هنوز تسهیلات ریالی پرداخت نشده است.


                                وی با اشاره به اینکه به بانک مرکزی برای فروش منابع ارزی نامه فرستادهایم گفت: میزان منابع ارزی صندوق توسعه که در این بازار به ریال تبدیل میشود هنوز از سوی بانک مرکزی مشخص نشده چراکه بانک مرکزی با اولویتبندی بخشی از درآمدهای ناشی از فروش نفت و بخشی از منابع ارزی ما را در این بازار عرضه میکند.

                                عضو شورای پول واعتبار در پاسخ به این سوال که طی افزایش نرخ ارز مرجع آیا کالاهای اولویتهای یک و دو با افزایش قیمت روبرو نمی شوند؟ خاطرنشان کرد: اگر نرخ ارز مرجع افزایش یابد به طور طبیعی گروه کالایی یک و دو که کالاهای اساسی محسوب میشوند با افزایش قیمت روبرو خواهند شد اما فعلا ایده افزایش نرخ ارز مطرح شده و جمع بندی وجود ندارد.


                                فرزین در پاسخ به این سوال که آیا تاکنون از منابع صندوق توسعه ملی برای پرداخت یارانه نقدی برداشتی صورت گرفته بود که مجلس شورای اسلامی مصوبهای دراین راستا به تصویب رساند، گفت: تا به حال یک ریال هم از منابع صندوق برای پرداخت یارانه نقدی اختصاص داده نشده و دلیل این مصوبه را نمی دانم.

                                The greater the risk ، The greater the reward

                                هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

                                نظر

                                در حال کار...
                                X