اخبار

Collapse
X
 
  • زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • بابک 52
    ستاره‌دار (27)
    • Mar 2011
    • 17028

    #17251
    جزئیات گران فروشی ۲۶ کالای مصرفی

    اکونیوز:معاون سازمان استاندارد و تحقیقات صنعتی ایران گفت: براساس بررسی انجام شده به میزان 17.5 درصد26 کالای مصرفی از نظر کمیت، کیفیت و قیمت با موارد ذکر شده در روی اجناس مطابقت ندارد.

    به گزارش خبرگزاری اقتصادی ایران(econews.ir)،"بهادر کاظمی " با اعلام این خبر اظهار داشت: بعد از بحث افزایش هزینههای تولید یکسری واحدهای تولیدی به بهانه جبران هزینههای خود محصولات را با کیفیت و کمیت کمتری عرضه میکنند.


    معاون سازمان استاندارد و تحقیقات صنعتی ایران افزود: سازمان استاندارد 26 قلم کالا را که مصرف عام و روزانه دارد از بیستم تا سیام مهرماه سال جاری بررسی کرد.

    وی افزود: این بررسیها شامل فرآوردههای گوشتی، انواع لبنیات، کنسروها،مواد شوینده و شامپوها، آبمیوهها، روغن، محصولات سلولزی، دستمال کاغذی، پوشاک و سایر اقلام بود.

    کاظمی افزود در مجموع این 26 قلم کالا 17.5 درصد عدم انطباق در زمینه کمیت، کیفیت و قیمت با آنچه که روی کالا درج شده بود وجود داشت.

    به گفته کاظمی بیشترین عدم انطباق 36.5 درصد در مورد دستمال کاغذی بود که در زمینه ابعاد آن کنترل شد.

    به گفته وی برخی از این دستمال کاغذیها که روی آن نوشته شده 200 برگ بعد از شمارش به 160 برگ هم نمیرسیدند.

    وی همچنین افزود: در مورد دوغ راجع به دو فاکتور حجم و ماده خشک بررسی شد که 18.5 درصد با موارد نوشته شده روی کالا فاصله داشت.


    به گفته کاظمی در مورد دو مولفه چربی و وزن ماست به ترتیب 25 و 12 درصد نسبت به آنچه که روی کالا درج شده بود اختلاف داشت و متوسط عدم انطباق این محصول 22.4 درصد بود.

    وی افزود: به عنوان مثال اگر روی ماست درج شده است با چربی 3 درصد آنچه آزمایشات نشان داد 25 درصد ماست بازار یک چهارم درصد چربی کمتری داشتند.

    کاظمی گفت: همچنین 12.5 درصد شیر موجود در بازار از نظر چربی و وزن مشکل داشتند.

    به گفته معاون سازمان استاندارد شامپوها از نظر حجم و ماده استخراجی 9.3 درصد، فرآوردههای پروتئینی مانند سوسیس و کالباس و سایر موارد 16 درصد، کنسرو لوبیا چیتی از نظر وزن آبکش 13.8 درصد، تن ماهی از نظر وزن آبکش 25 درصد عدم انطباق داشت.

    به گفته کاظمی 18.5 درصد ماکارونیهای عرضه شده در بازار از نظر حجمی مغایرت داشتند همچنین 18.3 درصد آبمیوهها وزن خالص کمتری داشتند و نیز 26 درصد رب گوجهفرنگی استاندارد تغلیظ را رعایت نکردند.

    وی در پاسخ به اینکه با متخلفین چه برخوردی خواهید داشت، به فارس گفت: یک برخورد مربوط به گرانفروشی است که سازمان تعزیرات برای آن جرایم مالی دارد اما در مورد عدم رعایت استاندارد کیفیت سازمان برای عرضه کنندگان نمره منفی میدهد و بعد از اینکه به یک حدی رسید پروانه بهرهبرداری استاندارد مرکز عرضه تعلیق و ابطال میشود.
    The greater the risk ، The greater the reward

    هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

    نظر

    • بابک 52
      ستاره‌دار (27)
      • Mar 2011
      • 17028

      #17252
      دادستان تهران خبرداد:

      صدور کیفر خواست برای70پرونده زمین خواری

      اکونیوز:دادستان عمومی و انقلاب تهران گفت: تا 10 روز آینده تحقیقات پرونده فوت ستار بهشتی تکمیل می شود و در این زمینه اظهار نظر می کنیم.

      به گزارش خبرگزاری اقتصادی ایران(econews.ir)،"جعفری دولت آبادی "افزود: سیاست دادستانی و قوه قضائیه رسیدگی بدون اغماض به این پرونده است و روند رسیدگی به آن سرعت خوبی گرفته است.

      وی گفت: بازپرس و رئیس دادسرا، امروز تحقیق مفصلی در این زمینه انجام داده اند و تحقیقاتی از متهمان، هم بندها ، پزشک معالج و ماموران انجام شده است.

      جعفری دولت آبادی با اشاره به بررسی این پرونده در کمیسیون امنیت ملی مجلس شورای اسلامی افزود: دستگاه قضایی پیگیر این پرونده است و اینکه تاکنون درباره آن اظهار نظر نمی کردیم به علت لو نرفتن تحقیقات و مطالب بوده است.


      وی از بازداشت تعداد دیگری در زمینه این پرونده در روز گذشته خبر داد و گفت: از ارائه مطالب بی جهتی که در رسانه ها مطرح می شود نیز جلوگیری خواهیم کرد.

      دادستان تهران از فضاسازی به ناحقی که درباره قوه قضائیه و نیروی انتظامی در این پرونده شده است، انتقاد کرد و افزود: مسئولان زحمات زیادی متحمل می شوند، اما فضای منفی برای ما درست کرده اند.

      جعفری دولت آبادی همچنین درباره مانور رسانه های خارجی مبنی بر اعتصاب غذای زنان زندانی با هدف انتقاد از بازجویی ها گفت: این خبر از اساس دروغ است و اعتصابی وجود ندارد.

      وی افزود: این افراد درخواست هایی داشته اند که در حال بررسی و پیگیری آن هستیم.

      دادستان عمومی و انقلاب تهران در ادامه گفت: امسال 200 پرونده زمین خواری به دادسرای ناحیه 3 وارد که از این تعداد 70 پرونده به صدور کیفرخواست منجر شده است.

      جعفری دولت آبادی افزود: هم اکنون 15 متهم در حال تحمل حکم هستند.

      وی با اشاره به هماهنگی دستگاههای مرتبط و نتایج مثبت این اقدامات، افزود: چند حکم خوب نیز در زمینه اراضی پردیس اجرا شده است.

      دادستان تهران گفت: امیدواریم روز به روز هماهنگی میان دستگاههای مختلف بیشتر شود تا در زمینه پرونده های زمین خواری به نتایج موفق تری دست یابیم.

      جعفری دولت آبادی، حجم پرونده های زمین خواری را 13 میلیون متر مربع اعلام کرد.

      وی درباره وجود تبانی در این زمین خواری ها گفت: به علت سود سرشار این جرم و تصرف های غیر قانونی تبانی صورت گرفته است، اما اینکه بگوییم تبانی با مسئولان بوده است، اینگونه نیست.

      دادستان تهران درباره آخرین وضع پرونده اخلالگران ارزی گفت: تاکنون 47 نفر به اتهام اخلال در بازار ارز دستگیر که سه نفر از آنان 10 روز پیش دستگیر شدند.

      جعفری دولت آبادی افزود: تحقیقات مبسوطی در این زمینه انجام شده است و امیدواریم با تکمیل تحقیقات، این پرونده به دادگاه ارسال شود.

      دادستان تهران، علت زمان بر شدن این پرونده را بررسی حساب های مالی و تفاوت و گستردگی اقدامات متهمان دانست.

      اخبار دادستانی درباره پرونده دو مداح و سایر پرونده ها

      دادستان عمومی و انقلاب تهران، تبرئه و صدور حکم را نتیجه رسیدگی به پرونده دو مداح سرشناس اعلام کرد و به جزئیات آن اشاره ای نکرد.

      جعفری دولت آبادی درباره نتیجه رسیدگی به پرونده شرکت هوو گفت: این پرونده در دادسرای کل و حوزه های پیشگیرانه در حال بررسی است.

      وی درباره پرونده قرائی نیز افزود: هنوز در این زمینه به نتیجه ای نرسیده ایم.

      جعفری دولت آبادی همچنین درباره ضارب خیابان شهید مدنی تهران که تعدادی از شهروندان را با ضربه چاقو مجروح و یک نفر را به قتل رسانده بود، گفت: کمیسیون روانپزشکی نظریه ای درباره این متهم داده که دچار بیماری روانی است.

      وی افزود: اکنون رسیدگی به این پرونده به کمیسیون دیگری ارجاع شده اما کارهای تحقیقات پرونده به پایان رسیده است.

      جعفری دولت آبادی گفت: در صورت تکمیل پرونده، در این زمینه اظهارنظر نهایی می کنیم.

      دادستان تهران همچنین در پاسخ به سئوال یکی از خبرنگاران درباره بازداشت مشاور رئیس فدارسیون فوتبال افزود: اکنون یک متهم در تهران شناسایی و بازداشت شده است، اما اکنون نمی توانیم مشخصات وی را اعلام کنیم.

      وی درباره بیان اتهامات این متهم گفت: بهتر است، اتهامات وی را بازگو نکنیم، زیرا موجب دردسر برای افراد دیگر می شود.

      جعفری دولت آبادی همچنین درباره درخواست نسرین ستوده برای ملاقات با خانواده اش افزود: دیروز این کار انجام شده و وی با فرزندانش دیدار کرده است.

      دادستان تهران در پاسخ به سئوال خبرنگاری درباره دست داشتن برخی مدیران شهرداری در اخلال ارز گفت: این موضوع صحت ندارد.
      وی همچنین در زمینه پرونده رسیدگی به سرقت مجسمه بوستان های تهران افزود: هنوز به نتیجه ای نرسیده ایم و اگر رسیدیم، اعلام می کنیم.
      جعفری دولت آبادی در زمینه پرونده بیمه مترو و خسارت ناشی از سیل گفت: شهرداری اعلام کرده است که از طریق بیمه خسارت را دریافت می کند و هنوز این پرونده در دادستانی مفتوح است.
      The greater the risk ، The greater the reward

      هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

      نظر

      • بابک 52
        ستاره‌دار (27)
        • Mar 2011
        • 17028

        #17253
        بهترین بازیکن و سرمربی لالیگا معرفی شد


        اکونیوز:جوایز بهترینهای فصل گذشته لالیگا اعلام شد و هر یک از باشگاههای رئال مادرید و بارسلونا ۳ نماینده در این میان داشتند.


        به گزارش خبرگزاری اقتصادی ایران(econews.ir)، هیئت برگزارکننده لالیگا جوایز بهترین بازیکنان و بهترین مربیان فصل گذشته در لیگهای دسته یک و ۲ را اهدا کرد.


        همان طور که انتظار میرفت رئال مادرید و بارسلونا بیشترین جوایز را از آن خود کردند؛ هرچند مالاگا جایزه بهترین تیم تازه وارد را به خود اختصاص داد.


        بهترین دروازهبان فصل گذشته ایکر کاسیاس و بهترین مدافع سرخیو راموس نام گرفتند. جایزه بهترین هافبک این رقابتها نیز به ژابی آلونسو رسید.


        جایزه بهترین بازیکن به لیونل مسی و بهترین سرمربی به پپ گواردیولا اهدا شد. همچنین کارلس پویول توانست جایزه بازی جوانمردانه را به خود اختصاص دهد.
        The greater the risk ، The greater the reward

        هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

        نظر

        • بابک 52
          ستاره‌دار (27)
          • Mar 2011
          • 17028

          #17254
          سوءاستفاده میلیونها یورویی از یک بانک


          اکونیوز:رییس ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز گفت: یک فرد توانسته است برای واردات کالا 16 میلیون یورو از یک بانک خصوصی تسهیلات بگیرد، در حالی که بررسیهای ما نشان داد 80 درصد کالایی که براساس آن سندسازی شده، به کشور وارد نشده است.



          به گزارش خبرگزاری اقتصادی ایران(econews.ir)،فداحسین مالکی در حاشیه نشست تخصصی رییس و اعضای ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز موضوع سوءاستفاده 16 میلیون یورویی را مصداق بینظمی اقتصادی دانست.


          وی با انتقاد از شرایط پیش آمده درحوزه ارز گفت: وقوع این اتفاقات از مصادیق بینظمی اقتصادی است و عمده وقوع علت آن تغییر و تفسیر خاص از قوانین در کشور است.


          او با بیان اینکه کمیسیون اقتصادی مجلس اعلام کرده است که برای رفع موانع و نواقص میتواند با ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز همراهی کند، گفت: ایران در شرایط جغرافیایی مطلوبی قرار دارد و این یکی از بهترین فرصتهاست.


          وی ادامه داد: باید نگاه به مرزها و موقعیتهایی که میتواند برای کشور فرصت باشد، بیش از گذشته تقویت و این موضوع به همه دستگاهها و نهادها القاء شود.


          رئیس ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز همچنین با اشاره به اینکه مجلس به موضوع لایحه و قانون جدید مبارزه با قاچاق کالا و ارز ورود پیدا کرده است، گفت: این لایحه پس از ایراد شورای نگهبان به قوه قضاییه ارسال شده و امیدواریم قوه قضاییه هرچه سریعتر نظر خود را دربارهی آن اعلام کند تا این قانون به مرحلهی اجرا برسد.


          مالکی با انتقاد از قانون کنونی که به اعتقاد او نوعی قانونگریزی را به همراه دارد، گفت: این قانون چون نقص دارد و متناسب با شرایط فعلی کشور نیست، افرادی که از ارز دولتی استفاده میکردند، براساس آن در محاکم قضایی از مصادیق گرانفروشی معرفی میشدند، در حالی که این افراد از مصادیق اخلال در نظام اسلامی هستند.
          او در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه گفته میشود 90 درصد کالاهای مصرفی کشور به صورت قاچاق وارد میشوند، گفت: در جلسهی اخیر استانداری تهران با حضور اعضای کمیسیون اقتصادی مجلس و اعضای ستاد مطرح شد که بیش از 70درصد کالاهای قاچاق در مرحلهی نخست وارد تهران شده و دپو میشود.


          به گفته مالکی این کالاها در تهران مدیریت و سپس به سایر استانها توزیع میشود.


          رییس ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز درباره آخرین میزان قاچاق در کشور گفت: برآوردهای متفاوتی از این موضوع وجود دارد، اما هماکنون مرکز پژوهشهای ستاد در حال بررسی آن است تا آمار دقیقی استخراج شود ولی آنچه مسلم است این است که میزان قاچاق در کشور رقم قابل توجهی است.


          او همچنین ارقام اعلام شده دربارهی تخلفات ارزی را برآوردی دانست و گفت که هنوز به بسیاری از ابعاد موضوع رسیدگی نشده است.


          وی همچنین با انتقاد از برخی اظهارنظرها در این زمینه که جنبه غیرکارشناسی دارد، گفت: اینگونه اظهارنظرها میتواند باعث التهاب در جامعه شود.
          The greater the risk ، The greater the reward

          هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

          نظر

          • بابک 52
            ستاره‌دار (27)
            • Mar 2011
            • 17028

            #17255
            تصمیم عجیب جکی جان برای ثروت ۱۳۰ میلیون دلاریاش


            جکی چان در سال ۱۹۵۴در یک خانواده مستمند در هنگ کنگ بهدنیا آمد…

            جکی چان در سال ۱۹۵۴در یک خانواده مستمند در هنگ کنگ بهدنیا آمد. پدرش آشپز بود و مادرش در خانههای مردم کارگری میکرد و بعدها به عنوان خدمتکار در سفارت فرانسه در هنگکنگ استخدام شد. در مدرسهای که او مشغول به تدریس بود به آنها تعالیم هنری و رزمی میدادند.
            جکی چان در سال ۱۹۶۲ اولین فیلم خود را بازیکرد. او معمولا نقش بدلکار را در فیلمهایش بازی می کرد و بارها به خاطر این موضوع آسیب دید. چان همچنین در کتاب رکوردهای گینس دارای رکورد بیشترین بدلکاری برای یک بازیگر زنده است که همین باعث شد که هیچ شرکت بیمهای وی را در فیلمهایی که خود بدلکاری کامل را برعهده دارد قبول نکند.


            روز گذشته خبری منتشر شد که جکی جان تصمیم گرفته است تمام ثروت ۱۳۰ میلیون دلاری خود را به موسسات خیریه اهدا نماید.


            در ضمن وی در پاسخ به سوال خبرنگاران که گفته بودند چه قسمت از ثروتش را به پسرش اختصاص می دهد گفته بود که “جی سی” خود باید قادر به کسب درآمد باشد.


            شایان ذکر است که پسر جکی چان به فعالیت در سینمای چین مشغول است ولی تاکنون موفقیت خاصی کسب نکرده است.
            The greater the risk ، The greater the reward

            هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

            نظر

            • بابک 52
              ستاره‌دار (27)
              • Mar 2011
              • 17028

              #17256
              دبیرکل خانه کشاورز در گفت و گو با قدس:


              خودکفایی گندم کاذب بود


              گروه میهن- محمود مصدق - کشاورزی در ایران با مشکلات بنیادی روبروست؛


              در واقع کشاورزان نه تنها در تأمین نهادههای مرغوب برای تولید محصولات بیشتر و با کیفیتتر با مشکل مواجه هستند، بلکه دورنمای روشنی از تلاشی که طی یک سال انجام میدهند ندارند و نمیدانند محصولی را که برای تولید آن هزینه سنگینی میکنند با چه قیمتی خواهند فروخت.


              عیسی کلانتری، وزیر اسبق کشاورزی و از صاحب نظران این بخش که هم اکنون دبیرکلی خانه کشاورز را به عهده دارد، از جمله مدیرانی است که دیدگاههایش میتواند گره گشای بعضی از مشکلات بخش کشاورزی باشد:


              *همانطور که میدانید امسال برای خرید تضمینی گندم 425 تومان از سوی دولت تعیین و این امر باعث نارضایتی کشاورزان شده، سؤال این است که آیا معیار درستی برای خرید تضمینی محصولات کشاورزی در ایران وجود دارد؟


              - البته من کاری به این ندارم که تعیین قیمت تضمینی سیاست درستی است یا خیر. اما بحث اینجاست که چرا وقتی قانون داریم، اجرا نمیشود. چون اگر طبق مصوبه سال 84 قیمتهای تضمینی هر سال بر مبنای تورم گزارش شده از سوی بانک مرکزی که حدود 15 درصد بوده افزایش مییافت، مشکلات خریدگندم پیش نمیآمد و کشاورزان متضرر نمیشدند، در حالی که این گونه نشد و طی 7 سال گذشته که تورم حدود 140 درصد افزایش داشته قیمت خرید تضمینی گندم متناسب با این نرخ تورم افزایش رشد نداشته است.


              به هر حال روال کار خرید تضمینی مشخص است، یعنی دو شاخص برای این منظور در نظر گرفته شده است: با دلار، قیمت تولیدات داخلی نباید ارزانتر از واردات باشد، به میزان تورم اعلامی از سوی بانک مرکزی به قیمت خرید تضمینی اضافه شود. اگر این قانون اجرا شود مشکلی ایجاد نمیشود.


              * اما مسؤولان جهاد کشاورزی اعلام کردند که اعلام نرخ پایین برای خرید تضمینی گندم در راستای آزادسازی قیمتها انجام گرفته تا کشاورزان از این فرصت سود ببرند، ارزیابی شما در این خصوص چیست؟


              - هیچ مسؤولی در جهاد کشاورزی حق چنین کاری را ندارد، این یک تخلف محسوب میشود و دست کردن توی جیب کشاورزان است.


              *واردات محصولات کشاورزی همواره بحث کارشناسان و مسؤولان حوزه کشاورزی است با وجود این بفرمایید خودکفایی کشور در بخش موادغذایی تا چه اندازه است و اینکه گفته میشود جریان مافیایی با واردات موادغذایی نمیگذارد کشاورزی در ایران جان بگیرد آیا واقعیت دارد؟


              - الان باید کمبود مواد غذایی را از دیگر کشورها تأمین بکنیم، چون در حال حاضر و در صورت استفاده از تمام امکانات به 30 درصد واردات موادغذایی نیاز داریم. اینکه گفته میشود تا 92 درصد در موادغذایی خودکفا هستیم حرف درستی نیست. فقط واردات روغن 13 درصد واردات موادغذایی کشور را تشکیل میدهد، یعنی اگر در سایر موادغذایی هم خودکفا باشیم باز این رقم 87 درصد خواهد بود. به هر حال خودکفایی ما در بخش موادغذایی در صورتی که بارندگی مناسب و مدیریت کارآمد باشد، بین 75-70 درصد میباشد در غیر این صورت به 55 درصد میرسد.


              اما در پاسخ به بخش دیگر پرسشتان عرض کنم، اینکه واردات توسط یک نفر و یا 10 نفر انجام گیرد برمیگردد به سیاستهای دولت، با این وجود من برغم آنکه مخالف واردات میوه هستم، اما این نکته را میدانم که کل واردات کشور در این بخش- به غیر از موز- به 20 هزار تن نمیرسد، یعنی مجموع واردات میوه به کشور به اندازه یک درصد تولید داخلی نیست، پس این میزان واردات اصلاً به کشاورزی داخلی لطمه نمیزند، اما علت مخالفت من با واردات میوه به این دلیل میباشد که واردات قیمت میوهجات داخلی را بشدت بالا برده است. در واقع وقتی انگور خارجی در بازار ایران به قیمت 10 هزار تومان به فروش میرسد، قیمت انگور داخلی نیز به 3 هزار تومان افزایش مییابد. در این صورت مصرف مردم پایین میآید و آنان کمبود کالری پیدا میکنند و همچنین بازخوردش به تولید لطمه میزند، یعنی با نخریدن میوه توسط مردم محصول روی دست کشاورز میماند، بنابراین باید گفت اگرچه واردات میوه قیمت محصولات داخلی را بالا برد، اما جای این نگرانی وجود دارد که زنجیره تولید را متوقف کند.


              *آقای دکتر، یکی از مشکلات بخش کشاورزی به الگوی کشت برمیگردد، در واقع به نظر میرسد یک تقویم مشخصی برای سطح تولید محصولات کشاورزی وجود ندارد، در این رابطه نظر شما چیست؟


              - وزارت جهاد کشاورزی با برقراری سیاستهای اقتصادی و حمایتهایی که از محصول میکند، میتواند کشاورزان را هدایت کند. به طور مثال در سال 83 دولت با افزایش 50 درصدی قیمت گندم این انگیزه را در کشاورز به وجود آورد تا گندم کشت کند. در نتیجه ما در آن سال در تولید گندم خودکفا شدیم؛ البته خودکفایی کاذب، چون سبب شد نظم اقتصاد کشاورزی به هم بخورد. در واقع تولید گندم در آن سال بالا رفت اما تولید محصولات دیگر کاهش یافت، برای اینکه اراضی محدودی برای کشاورزی داریم؛ به عبارت دیگر کل اراضی آبی کشور 6 میلیون و صد هزار هکتار است و سطح باغها هم 5/2 میلیون هکتار میباشد.


              پس مانور وزارت جهاد کشاورزی روی اراضی آبی کشور است که باید بر مبنای تناوب کشت و ایجاد انگیزه اقتصادی و حمایتی کشاورزان را ترغیب کند. به طور نمونه الان بحث اقتصاد مقاومتی مطرح شده است، بنابراین در این نوع اقتصاد تولید محصولات استراتژیک اولویت پیدا میکند. بر این اساس جهاد کشاورزی با سیاستهای تشویقی میتواند کشاورزان را به کشت محصولات مورد نظر خود هدایت کند؛ بنابراین باید واردات را تنظیم و کالاهایی که نمیتوانیم آنها را وارد کنیم. مثلاً هندوانه، پیاز، سیب زمینی را تولید کنیم اما کمبود ذرت و گندم را با واردات رفع کنیم، چون واردات مثلاً دو میلیون تن گندم استقلال کشور را زیر سؤال نمیبرد در صورتی که اگر وارد نشود نظم تولید بقیه محصولات را به هم میریزد، لذا باید واردات داشته باشیم، البته حساب شده نه نامعقول و با قیمت بالا. مثل اتفاقی که اخیراً در خرید و واردات گندم افتاد.


              *آقای دکتر کلانتری، مدتهاست که بعضی از کشورها به تولید محصولات تراریخته روی آوردهاند تا موادغذایی بیشتری تولید کنند و این گونه هم نیاز داخلی خود را برآورده و هم به سایر کشورها صادر نمایند. وضعیت ایران- که در بهترین شرایط در مواد غذایی وابستگی 13 درصدی به خارج دارد- در تولید این محصولات چگونه است؟


              - متأسفانه خوب نیست. دانش علمیاش را هم نداریم محصولات تراریخته ما برنج و پنبه است. این در حالی میباشد که در دنیا بالای 170 میلیون هکتار محصولات تراریخته کشت میشود که عمدتاً در آمریکا، چین، آرژانتین، برزیل و هند است. در مجموع واقعیت این است که ایران با هر نوع کشت محصولات تراریخته یا gmo که یک تکنولوژی است مخالف میباشد، در حالی که 90 درصد محصولات کشاورزی وارداتیاش تراریخته هستند، مثلاً صد درصد سویا و ذرتی که از برزیل، هند و آمریکا وارد میشود، تراریخته میباشند.
              The greater the risk ، The greater the reward

              هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

              نظر

              • وحید 20
                ستاره‌دار(98)
                • Mar 2011
                • 29911

                #17257
                سقوط یک فروند بالگرد در مشهد

                پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) : یک فروند بالگرد هوانیروز هفت صبح امروز در مشهد سقوط کرد.

                به گزارش فارس، یک فروند بالگرد هوانیروز دقایقی پیش در خواجهربیع مشهد مقدس دچار سانحه شد و سقوط کرد.

                سعید چلندری مدیرکل فرودگاههای خراسان رضوی در همین رابطه در مشهد اظهار کرد:با توجه به اینکه این بالگرد متعلق به هوانیروز بوده است بنده اطلاعات خاصی ندارم ولی به واسطه اینکه پرنده بوده است ما نیز در جریان قرار گرفتهایم.

                وی افزود: این بالگرد ساعت 7 صبح برای امدادرسانی رفته بود اما دچار سانحه شد و سقوط کرد.

                مدیرکل فرودگاههای خراسان رضوی خاطرنشان کرد: در حال حاضر ما نیز اکیپی را برای حضور در صحنه اعزام کرده ایم اما هنوز تعداد کشتهها یا مصدومین معلوم نشده است.
                درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

                توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

                نظر

                • وحید 20
                  ستاره‌دار(98)
                  • Mar 2011
                  • 29911

                  #17258
                  حذف درس تنظیم خانواده به دانشگاهها ابلاغ شد

                  عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی از حذف درس تنظیم خانواده در دانشگاهها خبر داد و گفت: وزارت بهداشت و علوم حذف درس تنظیم خانواده را به دانشگاههای خود ابلاغ کرده اند.

                  به گزارش مهر، دکتر محمدحسین یادگاری گفت: براساس مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی مقرر شده است که دیگر برنامه تنظیم خانواده نداشته باشیم، چرا که در دهه های آینده با نیروهای مسن و افرادی با سن بالا مواجه می شویم. برای همین دیگر تنظیم خانواده نداشته و برروی افزایش جمعیت متمرکز می شویم.

                  وی ادامه داد: شورای عالی انقلاب فرهنگی برای افزایش جمعیت مصوبه دارد و بر روی تشکیل خانواده و محوریت خانواده در نظام جمهوری اسلامی متمرکز شده است.

                  عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی در پاسخ به این سئوال که آیا قرار است درس تنظیم خانواده در دانشگاهها حذف شود، گفت: دستور حذف درس تنظیم خانواده ابلاغ شده است.

                  وی اظهار داشت: دیگر هیچ درسی به عنوان تنظیم خانواده در داخل دانشگاه ها نداریم، بحث ازدواج، محوریت خانواده و افزایش جمعیت در دستور کاری شورای عالی انقلاب فرهنگی و همچنین دانشگاهها قرار می گیرد.

                  یادگاری درباره اینکه آیا به طور کامل زمان حذف تنظیم خانواده در دانشگاهها مشخص است، گفت: درحال حاضر این درس حذف شده است، وزارت بهداشت بحث تنظیم خانواده و سرمایه های مربوط به این کار را صفر کرده، وزارت علوم هم به همین صورت عمل کرده و درس های مرتبط با تنظیم خانواده را حذف کرده و بحث افزایش جمعیت و محوریت خانواده را طرح کرده است.
                  درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

                  توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

                  نظر

                  • بابک 52
                    ستاره‌دار (27)
                    • Mar 2011
                    • 17028

                    #17259
                    مصوبه دولت برای اخراج یک میلیون و ۶۰۰ هزار تبعه بیگانه
                    خراسان نوشت:

                    بر اساس مصوبه جدید هیات دولت که به پیشنهاد وزارت کشور و تایید معاونت برنامه ریزی و نظارت راهبردی رییس جمهور صورت گرفته، این وزارتخانه موظف است بنا به تکالیف برنامه پنجم توسعه، برنامه ریزی لازم را برای اخراج 1 میلیون و 600 هزار نفر از اتباع بیگانه تا سال 1394، بازگشت داوطلبانه 200 هزار نفر و پایان وضعیت پناهندگی 700 هزار افغانی انجام دهد.


                    The greater the risk ، The greater the reward

                    هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

                    نظر

                    • بابک 52
                      ستاره‌دار (27)
                      • Mar 2011
                      • 17028

                      #17260
                      سهمیه بندی گازوئیل بهزودی/ واردات گاز از ترکمنستان قطع شد

                      وزیر نفت با اشاره به قطع واردات گاز از ترکمنستان از اجرای طرح سهمیه بندی گازوئیل در آینده ای نزدیک خبر داد و اعلام کرد: گازوئیل حمل و نقل عمومی و صنایع از طریق کارت هوشمند سوخت و به صورت سهمیهای عرضه خواهد شد.

                      به گزارش خبرنگار مهر، رستم قاسمی امروز در جمع مدیران ارشد شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی ایران با اشاره به توقف واردات گاز طبیعی از کشور ترکمنستان، گفت: با توقف واردات گاز از این کشور همسایه، شرکتهای پخش فرآوردههای نفتی در استانهای مختلف باید برای تامین سوخت زمستانی با شرکتهای گاز استانی هماهنگی لازم را داشته باشند.

                      وزیر نفت با اعلام اینکه شرایط زمستان امسال در مقایسه با سالهای گذشته سخت تر خواهد بود، تاکید کرد: بر این اساس، باید با تامین سوخت مایع و گاز طبیعی صنایع و مشترکان مختلف مشکلی در سوخت رسانی مردم ایجاد نشود.

                      این عضو کابینه دولت دهم همچنین از برنامه ریزیهای گسترده برای سهمیه بندی گازوئیل خبر داد و افزود: هم اکنون جلسات متعددی با بخشهای مختلف برای سهمیه بندی گازوئیل در دستور کار قرار گرفته است.

                      این مقام مسئول با یادآوری اینکه باید سهمیه مورد نیاز گازوئیل صنایع و بخش حمل و نقل به صورت کافی و از طریق یک سهمیه مشخص تامین شود، تاکید کرد: به زودی جزئیات بیشتر از اجرای طرح سهمیه بندی گازوئیل و عرضه کافی این فرآورده نفتی اعلام می شود.

                      وی با اشاره به افزایش قاچاق بنزین و گازوئیل در مناطق مرزی به دلیل نوسانات ارزی، بیان کرد: با اجرای طرح سهمیه بندی گازوئیل، تا حدودی با پدیده شوم قاچاق در مرزها مقابله خواهد شد.
                      The greater the risk ، The greater the reward

                      هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

                      نظر

                      • وحید 20
                        ستاره‌دار(98)
                        • Mar 2011
                        • 29911

                        #17261
                        رییس اتحادیه سوپرمارکتداران: دلیل افزایش قیمت چیپس و پفک را نمیدانیم



                        در حالی که هفتههای اخیر بسیاری از تولیدکنندگان معتبر تنقلات قیمت محصولاتشان را تغییر دادهاند، رییس اتحادیه سوپرمارکتداران و مواد پروتئینی نیز از افزایش قیمت تنقلات خبر داده است.

                        سعید درخشانی، رییس اتحادیه سوپرمارکت و مواد پروتئینی در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، اظهار کرد: طی هفتههای اخیر شاهد افزایش قیمت بیشتر تنقلات موجود در سوپرمارکتها بودهایم.
                        وی ادامه داد: از میان این تنقلات بیشترین افزایش قیمت در چیپس، پفک، تخمههای پوستکنده، بادام هندی، شیرکاکائو و شیر ساده بوده است.
                        درخشانی با بیان اینکه تولیدکنندگان این تنقلات دربارهی افزایش قیمت جوابگو نیستند، خاطر نشان کرد: بهطور مثال در مورد قیمت چیپس امکان دارد روغن کمی گران شده باشد ولی سیبزمینی آن با همان قیمت قبل توزیع میشود. اینکه چرا قیمت چیپس تا این حد افزایش یافته برای ما هم جای سوال دارد.
                        رییس اتحادیه سوپرمارکت و مواد پروتئینی افزود: معمولا بازرسیها و تعزیرات باید به سراغ تولیدکنندگان رفته و افزایش قیمت این کالاها را مورد ارزیابی قرار دهند.

                        وی با تاکید بر اینکه شاید مواد اولیه تهیه این تنقلات گران شده باشد، تصریح کرد: در برخی از اقلام مثل شیر گفته شده بود که قیمت آنها افزایش نمییابد، ولی در چند روز اخیر شیر کوچکی که دانشآموزان خریداری میکردند، در حدود 100 تومان گران شده است.
                        درخشانی با بیان اینکه اصولا برندهای معتبر در تنقلات افزایش قیمت داشتهاند، خاطر نشان کرد: ما محصولات را با همان قیمت درجشده به فروش میرسانیم و علت افزایش قیمتها نیز باید بازرسی شود.
                        وی دربارهی قیمت برخی از اقلام تنقلات که افزایش داشته است، تصریح کرد: چیپس از 500 تومان به 1200 تومان، شیرکاکائو از 600 به 800 تومان و شیر ساده نیز به 800 تومان رسیده است.
                        گزارش میدانی خبرنگار ایسنا نیز حاکی از ان است که قیمت یکی از چیپسهای مطرح داخلی طی هفتههای اخیر از 800 تومان به 1200 تومان، یکی دیگر از چپیسها که این روزها عرضهی آن در بازار کاهش یافته از 500 تومان به 1000 تومان، یکی از پفکهای معروف از 800 تومان به 1000 تومان، یکی دیگر از پفکها از 1500 تومان به 2000 تومان، بستنی (قیفی) از 500 به 700 تومان، شیر از 500 تومان به 700 تومان و شیر کاکائو تا 800 تومان رسیده است.
                        درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

                        توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

                        نظر

                        • وحید 20
                          ستاره‌دار(98)
                          • Mar 2011
                          • 29911

                          #17262
                          يونسي در باره مرگ بهشتی: فاجعه است



                          گروه سياسي: وزیر اطلاعات دوره اصلاحات، مرگ ستار بهشتی در زندان را یک "فاجعه" خواند و گفت که تخلفات نهادها و ارگانهاي رسمي كشور، به دلیل احساس امنیت قانونشکنان است.


                          معاون فقهی و حقوقی مرکز تحقیقات مجمع تشخیص مصلحت نظام در گفتگو با سايت «قانون» درباره مرگ ستار بهشتی وبلاگ نویس گفت: شنیدن اخباری از قبیل مرگ امثال ستار بهشتی یا حادثه ناگوار کهریزک برای مردم و کشور ما دردآور است.
                          یونسی اضافه کرد: بنظرم مرگ آقای بهشتی در نوع خودش فاجعه است که خوشبختانه قوه قضائیه در برخورد و شناسایی با عوامل این واقعه اعلام امادگی کرده است و امیدواریم به نتیجه برسد
                          وزیر پیشین اطلاعات در پاسخ به این پرسش که «علل وقوع اینگونه وقایع چیست؟» گفت: به نظر میرسد جواب این سوال که چرا اینگونه رویدادها اتفاق میافتد این است که ارگانهای مسول قانونی عمل نمیکنند. اگر قانون در هر ردهای و در هر مکانی اجرا بشود این نوع خسارات به حداقل میرسد.

                          یونشی افزود: در هر دستگاه و نهادی خلافی مانند اختلاس بزرگ یا ماجرایی مانند مرگ ستار بهشتی و این نوع مشکلات پیش میآید بدلیل این است که قانون در آن نهاد و ارگان جدی گرفته نشده، اراده اشخاص بجای قانون مینشیند و قانون شکنان احساس امنیت میکنند و با اطمینان خاطر اقدامی میکنند که نتیجهاش تحمیل هزینههای سنگین برای ملت و کشور است.

                          وی با اشاره به قتل زهرای کاظمی، قتلهای زنجیرهای یا جنایت کهریزک گفت: متاسفانه این اتفاقات وجود دارد. گاهی یک مامور خلاف میکند و گاهی یک قاضی خلاف میکند و در نتیجه هزینههای زیادی به بار میاورد و مدتها طول میکشد تا ذهن جامعه یا جوامع بین المللی را ترمیم کنیم.
                          درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

                          توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

                          نظر

                          • بابک 52
                            ستاره‌دار (27)
                            • Mar 2011
                            • 17028

                            #17263
                            با تلاش متخصصان داخلی محقق می شود


                            نصب نخستین سکوی بزرگ ترین فاز پارس جنوبی در خلیج فارس تا آخر هفته

                            شانا _ گروه نفت: نخستین سکوی فاز 12 پارس جنوبی به وزن سه هزار و 260 تنی پس از گذشت هشت روز در محل این فاز مستقر و در صورت مساعد بودن شرایط آب و هوایی تا آخر هفته نصب می شود.


                            به گزارش خبرنگار شانا، این سکو که 3 هزار و 260 تن وزن و 4 هزار و 410 متر مربع مساحت دارد، 13 آبان امسال پس از پایان عملیات مهاربندی از یارد خرمشهر به سمت محل فاز 12 حرکت کرد که به دلیل شرایط بد آب و هوایی ابتدا به بندر دیر و سپس به محل این فاز منتقل شد.


                            در صورت مساعد بودن شرایط آب و هوایی، این سکو آخر هفته جاری روی پایه 12a در موقعیت فاز 12 در آب های خلیج فارس نصب خواهد شد.


                            متعلقات این سکو شامل 2 جکت سه پایه به همراه شمع ها به وزن یک هزار و 700 تن، دو پل ارتباطی به وزن 369 تن، یک عرشه میانی به وزن 106 تن، یک مشعل و سکوی آن به وزن 185 تن است.


                            در برنامه طرح توسعه فاز 12 پارس جنوبی، سه سکوی اصلی و یک سکوی اقماری پیش بینی شده که سه سکوی اصلی از سوی این شرکت ساخته و نصب می شود.


                            بر اساس اعلام طاهری مطلق، مدیرعامل شرکت مهندسی و ساخت تاسیسات دریایی ایران، سکوهای دوم و سوم فاز 12 طرح توسعه میدان گازی پارس جنوبی نیز در یارد خرمشهر در دست ساخت است و بر اساس برنامه تعریف شده به فواصل کوتاه پس از نصب سکوی اول، آماده انتقال و نصب می شود.


                            طرح توسعه فاز 12 میدان گازی پارس جنوبی با هدف تولید 75 میلیون متر مکعب گاز غنی برای تحویل به شبکه سراسری و واحدهای تولید گاز طبیعی مایع (ال ان جی) پیش بینی شده است که از این مقدار، 25 میلیون متر مکعب به شبکه سراسری تزریق و 50 میلیون متر مکعب به ال ان جی تبدیل می شود.


                            تولید 120 هزار بشکه میعانات گازی و 750 تن گوگرد در روز نیز در این فاز پیش بینی شده است.


                            بر پایه این گزارش، پیمانکار اصلی طرح توسعه فاز 12 پارس جنوبی، شرکت پتروپارس و محل احداث تاسیسات خشکی طرح، سایت 2 در تمبک (به فاصله 70 کیلومتری عسلویه) است؛ افزون بر توسعه میدان و احداث واحدهای پالایشی، آماده سازی و اجرای اسکله خدماتی برای کل سایت نیز پیش بینی شده است.
                            The greater the risk ، The greater the reward

                            هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

                            نظر

                            • بابک 52
                              ستاره‌دار (27)
                              • Mar 2011
                              • 17028

                              #17264
                              قائم مقام وزير صنعت، معدن و تجارت:

                              تهديدهاي دشمنان در بخش معدن و صنايع معدني به فرصت تبديل شده است

                              قائم مقام وزير صنعت، معدن و تجارت گفت: تهديدهاي دشمنان ، فرصت هاي بي نظيري را براي توليد ملي، اقتصاد، اشتغال و تجارت فراهم كرده به طوري كه در بخش معدن و صنايع معدني، اين تهديدها به فرصت تبديل شده و رشد در توليد ايجاد كرده است.

                              به گزارش روابط عمومي سازمان توسعه و نوسازي معادن و صنايع معدني ايران (ايميدرو)، مسعود موحدي در مراسم نخستين همايش جايزه بهره وري معادن و صنايع معدني كه توسط ايميدرو در تهران برگزار شد، افزود: شرايط اقتصادي كشور با راهكارهايي كه دشمنان در پيش گرفته اند، ما را به سمتي سوق مي دهد كه از تهديدهاي آنان به دنبال شناخت فرصت ها باشيم.

                              وي ادامه داد: تحريم دشمنان،فرصت هايي براي ما ايجاد كرد تا در بازارهاي منطقه و يا بازارهاي جديد وارد شويم كه قبلا حضور نداشتيم.

                              موحدي درباره بهره وري اظهار كرد: براي افزايش بهره وري در بخش معدن و صنايع معدني لازم است چند نكته را مدنظر قرار دهيم كه از جمله آنها كاهش ريسك حقوقي، ابلاغ سريع آيين نامه اجرايي قانون معادن براي رشد بهره وري در بخش معدن و صنايع معدني، فراهم كردن شرايطي براي نظارت قويتر و موثر ، داشتن نگاه جهاني با تكيه بر توانمندي هاي داخلي ، حركت به سمت استفاده از فناوري هاي نوين و توسعه زيرساخت ها است.
                              وي با بيان اينكه بهره وري بايد به يك باور تبديل شود، گفت: بايد بهره وري را به عنوان يك اصل در برنامه هاي خود به شكل اجرايي دنبال كنيم .
                              موحدي تصريح كرد: تصميماتي مانند جايزه بهره وري در بخش معدن و صنايع معدني و فرهنگ سازي كردن براي آن از اهميت بالايي برخوردار است زيرا اين جواير كمك مي كند كه ما تصويري از كيفيت فعاليت ها در شركت ها داشته باشيم.

                              وي افزود: جايزه بهره وري همچنين سبب مي شود كه با داشتن يك زبان مشترك و الگوبرداري از روال هاي اجرايي مختلف، يك تعادل را براي ذينفعان فراهم مي كند.
                              قائم مقام وزير صنعت، معدن و تجارت همچنين با ارايه آماري از صادرات گفت: در شش ماه نخست امسال در حوزه مواد خام معدني ( به جز نفت و فرآورده هاي آن) حدود 5/2 ميليارد دلار صادرات محصولات معدن و صنايع معدني داشتيم.

                              موحدي افزود: از رقم مذكور حدود يك ميليارد دلار آن صادرات بخش معدن و 5/1 ميليارد دلار آن صادرات حوزه صنايع معدني است.

                              وي بر لزوم نهادينه كردن فرايند بهره وري در كل زنجيره توليد تاكيد كرد و گفت:بايد به عوامل بهره وري هم در درون بنگاه ها و هم بيرون از آنها توجه شود مانند مقررات ، ثبات اقتصادي، ساخت ها و سياست هاي پولي به عنوان عوامل مهم بنگاه ها و سازمان توجه شود ضمن اينكه در داخل بنگاه ها نيز عوامل مهمي مانند تكنولوژي و مديريت تاثيرگذار هستند.

                              موحدي با بيان اينكه خوب است بحث بهره وري با رقايت پذيري پيوند زده شود، افزود: نگاهي كه اكنون به بخش معدن و صنايع معدني وجود دارد، نهاده محور است و ما بايد با توجه به شرايط فعلي، به سطوح بالاتري نگاه كنيم.

                              وي نگاه به سطوح بالاتر براي بخش معدن و صنايع معدني را شامل توجه به آموزش هاي حرفه اي، تكنولوژي هاي پيشرفته و تكيه بر نوآوري ذكر كرد.

                              قائم مقام وزير صنعت، معدن و تجارت با بيان اينكه ايران به عنوان هفدهمين اقتصاد جهان بر اساس قدرت خريد ( ppp) مطرح است، تاكيد كرد كه بنگاه ها نيز بايد متناسب با شرايط نوآوري شكل بگيرند.

                              موحدي با اشاره به اينكه نامگذاري سال هاي اخير گفت: اين نامگذاري ها با سال نوآوري و شكوفايي آغاز و تا امسال كه سال توليد ملي ، حمايت از كار و سرمايه ايراني است، ادامه يافت ؛ لذا ما بايد جايگاه واقعي را در اقتصاد پيدا و اقتصادي در سطح جهان براي خود تعريف كنيم.
                              The greater the risk ، The greater the reward

                              هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

                              نظر

                              • بابک 52
                                ستاره‌دار (27)
                                • Mar 2011
                                • 17028

                                #17265
                                نسل جدید کارتهای هوشمند سوخت بنزین پایه اتانولدار رونمایی شد

                                نسل جدید کارتهای هوشمند سوخت بنزین پایه اتانولدار و هیدروکمپرسورهای گاز طبیعی فشرده با حضور وزیر نفت رونمایی شد.


                                به گزارش خبرنگار انرژی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، با رونمایی از نسل جدید کارت هوشمند سوخت انحصار ساخت این نوع کارتها توسط متخصصان ایرانی شکسته شد.


                                پیش از این کارت هوشمند خام مورد استفاده در سامانه هوشمند سوخت از شرکت خارجی به صورت انحصاری تامین میشد و این وابستگی فنی در طراحی سامانه هوشمند سوخت ایجاد کرده بود و همیشه مدیران نفتی نسبت به این موضوع نگران بودند، اما با تلاش کارشناسان داخلی در سال تولید ملی حمایت از کار و سرمایه ایرانی این انحصار شکسته شد.


                                با تعریف پروژه بومیسازی و پیادهسازی نسل جدید کارت هوشمند سوخت در سال 90 برنامه فنی و اجرایی برای شکست این انحصار طرحریزی شد که با تلاش مدیریت سامانه هوشمند سوخت این امر طی یک مرحله آزمایشی در فروردینماه 91 به نتیجه رسید و پس از ثبت سفارش نتایج مثبت این مرحله از ابتدای آبانماه نسل جدید کارت مبتنی بر فنآوری جاواکار و بدون وابستگی به یک شرکت خاص به مرحله عملیاتی رسید.


                                از مزایای این طرح صرفهجویی مالی طراحی و پیادهسازی مبتنی بر فنآوریهای غیروابسته و باز، توانایی عرضه مجموعه خدمات جدید علاوه بر ارائه خدمات قبلی سامانه هوشمند سوخت، ارائه خدمات متنوع بانکی و خدمات مدیریت وفاداری مشتریان است.


                                ** دستیابی به دانش فنی هیدروکمپرسورهای cng


                                همچنین در مراسمی با اعلام دستیابی ایران به دانش فنی هیدروکمپرسورهای cng اعلام شد که کشور در این زمینه به خودکفایی رسیده است.


                                به دنبال اجرای موفقیتآمیز این پروژه در مقیاس و ظرفیت پایین و به صورت نخبه وظیفه تعریف پروژه پژوهشی برای ساخت هیدروکمپرسور و بهرهگیری عملیاتی از آن در جایگاه cng در دستور کار شرکت ملی فرآوردههای نفتی قرار گرفته است.


                                با اجرای این پروژه و بازرسی کامل به دانش فنی تولید این محصول که برای اولینبار در خاورمیانه صورت میگیرد، ایران به خودکفایی رسیده است.


                                کمپرسور هیدرولیک هیدروکمپرسوری است که انتقال قدرت برخلاف کمپرسورهای مکانیکی از طریق جریان روغن و با بهکارگیری عملگرهای خطی از نوع هیدرولیک میسر میشود.


                                در این کمپرسور الکتروموتور با استفاده از جریان الکتریسته توان مکانیکی را به وجود میآورد. از مزایای این پروژه کاهش هزینههای ساخت، کاهش زمان ساخت، کاهش مصرف انرژی از 10 تا 30 درصد، افزایش عمر دستگاه و کاهش ضایعات بر اثر کاهش استهلاک قطعات، کاهش لرزش در دستگاه، کاهش آلودگی صوتی، عدم نیاز به سیستم روانکاری مجزا، عملکرد خطی به جای چرخشی، افزایش ظرفیت دستگاه، کاهش حرارت در دستگاه و عدم نیاز به سیستمهای خنککننده، جرم کمتر و حجم کمتر و بدون فنداسیون برای نصب دستگاه است.
                                The greater the risk ، The greater the reward

                                هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

                                نظر

                                در حال کار...
                                X