اخبار

Collapse
X
 
  • زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • وحید 20
    ستاره‌دار(98)
    • Mar 2011
    • 29911

    #18496
    ضربه «بیسابقه» اسرائیل به حماس در جریان عملیات غزه

    یک افسر بلندپایه در ارتش اسرائیل به خبرگزاری «رویترز» گفت که عملیات نظامی اسرائیل در نوار غزه «به شکلی بیسابقه» به توانایی سازمان تروریستی حماس ضربه وارد کرده و اکنون مرز غزه با اسرائیل در آرامشی به سر میبرد که در بیست سال گذشت سابقه نداشته است.

    در جریان عملیات نظامی هشت روزه در غزه که در روز بیست و یکم نوامبر با پادرمیانی مصر پایان گرفت، ۱۷۰ فلسطینی و شش اسرائیلی کشته شدند.

    گروه حماس که در جریان این عملیات برای نخستین بار شهرهای اورشلیم، بیتالمقدس، و تلآویو را نیز مورد حملات راکتی قرار داد، باکی ندارد که ادعای «پیروزی» خود را همچنان تکرار کند.

    حماس از جمله مدعی است از آنجا که ارتش اسرائیل اقدام به انجام عملیات زمینی علیه غزه نکرد، این امر نشان میدهد که این جنبش اسلامگرای حاکم بر غزه، طرف «پیروز» بوده است.

    در همین حال خبرگزاری رویترز میگوید عملیات زمینی اسرائیل میتوانست سبب سرنگونی حکومت حماس در غزه شود، اما نخست وزیر و وزیر دفاع و وزیرخارجه اسرائیل که سه تصمیمگیرنده اصلی این عملیات بودند، با وجود احضار ۷۵ هزار نفر نیروی ذخیره ارتش، تصمیم گرفتند که کار را به عملیات زمینی نکشند.

    افسر بلندپایه اسرائیلی در مصاحبه با خبرگزاری «رویترز» همچنین گفت که اسرائیل با خودداری از کشاندن کار به عملیات زمینی، در واقع به حماس امکان داد که به شکل «آبرومندانهای» این تنش پایان گیرد، تا به این ترتیب از تلفات بیشتر نیروها و غیرنظامیان اسرائیلی نیز جلوگیری شود.

    این افسر ارشد اسرائیلی که نخواسته است نامش برده شود، این را نیز به «رویترز» گفته است که شادی هواداران حماس پس از پایان نبرد هشت روزه، نه به خاطر «پیروزی» حماس در این عملیات، بلکه به دلیل آسوده شدن از خطرات ناشی از حملات ارتش اسرائیل بود.

    افسر اسرائیلی به این خبرگزاری گفته است که بر حماس ضربات سنگینی وارد شد و تروریستهای حماس چاره را در آن دیدند که به نوعی آبروی خود را حفظ کنند.

    اما سه هفته پس از خاتمه این عملیات نیز در جریان ورود خالد مشعل رهبر تبعیدی حماس به غزه، صدها هزار فلسطینی به استقبال او رفتند و مشعل در جریان یک گردهمایی قول داد که حماس روزی همه اسرائیل کنونی را اشغال کند.

    رویترز یادآور میشود که پس از برقراری آتشبس، فلسطینیها از امکان دسترسی بیشتر به زمینهای کشاورزی و نیز ماهیگیری در سواحل غزه برخوردار شده و احتمال آن میرود که با ادامه مذاکرات، تسهیلات بیشتری نیز برای فلسطینیها فراهم شود و اسرائیل ناچار به دادن این امتیازات مهم گردد.

    از هنگام برقراری آتشبس در ساعت ۲۳ شامگاه بیست و یکم نوامبر تاکنون تنها زدوخوردهای پراکندهای در مرز غزه رخ داده که در جریان آن دو فلسطینی کشته شدهاند.

    افسر بلندپایه اسرائیلی به «رویترز» گفت که ماجرای مرگ این دو فلسطینی، رویدادهایی منفرد بوده و حماس و دیگر سازمانهای فلسطینی نقشی در آن نداشته و به گونهای که این سازمانها میکوشند تا خود را درگیر زدوخوردهای تازه با اسرائیل نکنند.

    افسر اسرائیلی افزود که آرامش حاکم بر منطقه در بیست سال گذشته بیسابقه است.

    در سال ۱۹۹۳ با امضای پیمان اسلو میان دولت وقت اسرائیل و سازمان آزادیبخش فلسطین، مردم غزه به نوعی خودگردانی دست یافتند، اما در سال ۲۰۰۰ فلسطینیهای غزه دست به شورش زدند و به دنبال آن اسرائیل در زمان نخست وزیری آریل شارون در تابستان ۲۰۰۵ همه یهودینشینهای غزه را برچید و تمامی سربازان خود را نیز تا نفر آخر از غزه خارج کرد.

    تنها دو سال بعد، در سال ۲۰۰۷، حماس بر غزه تسلط کامل یافت و از آن هنگام تاکنون با اسرائیل در جنگ بوده است.

    «ضربات آینده کوبندهتر خواهد بود»

    در همین حال افسر بلندپایه اسرائیلی به رویترز گفته است که نمیتواند پیشبینی کند که اوضاع تا چه هنگام آرام باقی خواهد ماند ولی این را میداند که «در صورت آغاز دوباره درگیریها، ضربات کوبندهتری به حماس وارد خواهد شد».

    این افسر اسرائیلی افزوده است، گرچه در روز ۱۴ نوامبر، احمد الجعبری فرمانده میدانی یگانهای شبه نظامیان حماس در حمله هوایی غافلگیرکننده نیروی هوایی اسرائیل کشته شد، اما به منظور حفظ جان فلسطینیهای غیرنظامی، ارتش اسرائیل از کشتن شمار دیگری از فرماندهان حماس خودداری کرد.

    در همین حال اسرائیل اعلام کرده است که در طول هشت روز زد و خورد تقریباً تمامی راکتهای نیرومند حماس که قدرت اصابت به تلآویو را داشتند، نابود شدهاند.

    به گفته افسر بلندپایه اسرائیلی، در میان راکتهای نابود شده میتوان به راکتهای ساخت ایران، «فجر ۵»، و راکتهای بومی دستساز نیروهای ارتش قسام که «ام – ۷۵» نامیده شده اشاره کرد که حدود ۷۵ کیلومتر برد دارند.

    خبرگزاری رویترز مینویسد که هرچند حماس ادعا میکند که تسلیحات زیادی را در طول بحران ماه نوامبر از دست نداده، ولی ارتش اسرائیل توانست که با شبکه دفاع ضد راکتی «گنبد آهنین» شمار بسیاری از راکتهای شلیک شده به سوی تلآویو و اورشلیم را نابود کند.


    درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

    توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

    نظر

    • وحید 20
      ستاره‌دار(98)
      • Mar 2011
      • 29911

      #18497
      نامه علی مطهری به جنتی: مجوز قانونی برای رد صلاحیت میرحسین و کروبی وجود ندارد/ چرا سال 88 این سخنان را نگفتید؟

      پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
      در پی اظهارات آیت الله احمد جنتی ، علی مطهری در نامه ای یه دبیر شورای نگهبان ، از سخنان وی انتقاد کرد.

      به گزارش انتخاب ؛ متن نامه بدین شرح است:

      آیت الله جنتی
      دبیر محترم شورای نگهبان

      با اهداء سلام و تحیت، در مصاحبه اخیرتان فرموده اید " آیا اسلام اجازه می دهد که برخی در رقابت های انتخاباتی فحاشی کنند، تهمت بزنند، آبروی اشخاص را ببرند، افراد دیگر را تخریب کنند؟"

      سخن درستی است اما این سوال مطرح می شود که جناب عالی که چنین اعتقادی دارید، چرا پس از مناظره مشهور در آستانه انتخابات ریاست جمهوری سال 88 هیچ اقدامی از طریق شورای نگهبان نکردید که اگر می کردید فتنه ای با آن وسعت پدید نمی آمد و شاید اصلا فتنه ای رخ نمی داد.
      به تعبیر امیرالمومنین علی علیه السلام"حق، وسیعترین میدانها در مقام توصیف است و تنگ ترین میدانها در مقام عمل."

      همچنین فرموده اید " امکانی برای حضور مجدد فتنه گران در صحنه انتخابات وجود ندارد و آنها حتی نباید توهم این حضور مجدد را داشته باشند."

      اگر مقصود شما افرادی است که جرم آنها در دادگاه صالح اثبات شده و حکم دادگاه موجب محرومیت آنها از حقوق اجتماعی است، سخن جناب عالی درست است، در غیر این صورت وجاهت قانونی ندارد.

      فرضا آقایان موسوی و کروبی هم کاندیدای ریاست جمهوری شوند، قطع نظر از اعتقاد شخصی ما درباره میزان قصور یا تقصیر آنها در بحران مذکور، چون در هیچ دادگاهی به طور علنی محاکمه نشده و از خود دفاع نکرده اند، مجوز قانونی برای رد صلاحیت آنها وجود ندارد.

      پس بهتر است به جای صدور این گونه احکام مِن عندی راه قانون را طی کنیم. توفیق بیشتر حضرت عالی را از خدای متعال خواستارم.

      با تقدیم احترام
      علی مطهری
      درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

      توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

      نظر

      • وحید 20
        ستاره‌دار(98)
        • Mar 2011
        • 29911

        #18498
        دکتر علي اکبر صالحي وزير امور خارجه کشورمان، در گفتگو با پايگاه خبري عربي پرس، اعلام کرد؛ ايران اجازه موفقيت و يا پياده سازي هرگونه سناريو غربي براي سرنگوني حکومت سوريه را نميدهد.

        به گزارش سرويس بين الملل باشگاه خبرنگاران به نقل از عربي پرس؛ وزير امور خارجه کشورمان، با بيان اين مطلب افزود: ايران با محکوميت هرگونه مداخله نظامي و کمک تسليحاتي برخي کشورهاي غربي و عربي به مخالفان حکومت سوريه، تصريح کرد: جمهوري اسلامي ايران اجازه موفقيت طرحها و سناريوهاي غربي براي سرنگوني حکومت سوريه را نميدهد.

        وي در ادامه مي افزايد؛ اقداماتي که کشورهاي غربي و برخي کشورهاي منطقه در سوريه انجام داده و برنامه ريزي ميکنند، چيزي جز نقض آشکار توافقنامهها و ارزشهاي آسماني و زميني نيست و اقداماتي خصمانه و يکجانبه بر ضد دولت و مردم سوريه است.

        دکتر صالحي همچنين در ادامه با اشاره به اينکه هر چه سريعتر بايد کشتارهاي مردم بي دفاع از سوي گروههاي تروريستي مسلح در سوريه توقف يابد، از تلاشهاي ايران براي گفتگو با فرستاده ويژه سازمان ملل متحد در سوريه و دو کشور مصر و عربستان خبر داد و طرح 6 مادهاي ايران را جزء راه حلهاي پايان بحران در سوريه نام برد.

        وزير امور خارجه کشورمان، توافقنامههاي بين المللي صادر شده بر ضد سوريه را محکوم و اين توافقنامهها را بر ضد کشورهاي مستقل و يکي از اعضاي سازمان ملل متحد قلمداد کرد که هدف آن، افزايش فشار بر سوريه براي تغيير مواضع خود در قبال اشغالگران صهيونيست و استکبار جهاني برشمرد.

        وي همچنين ميافزايد؛ مردم سوريه حق دارند که رئيس جمهور و نوع نظام خود را براساس انتخابات تعيين کنند و هيچ کشور خارجي نميتواند اين حق را از مردم سوريه بگيرد.

        دکتر علي اکبر صالحي در پايان گفتگوي اختصاصي خود با پايگاه خبري عربي پرس، با تاکيد بر اينکه جمهوري اسلامي ايران همچنان از گفتگوي ملي بين حکومت و مخالفان حمايت ميکند، تنها راه حل براي پايان بحران سوريه را، گفتگوي فراگير بدون مداخله خارجيها دانست و ابراز اميدواري کرد که انتخابات پارلماني و رياست جمهوري پيش رو در سوريه، به آشتي ملي در اين کشور منجر شود.
        درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

        توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

        نظر

        • مخبرالدوله
          عضو فعال
          • May 2012
          • 5228

          #18499
          ابویی اعلام کرد:
          حمایت بخشی از افراد در بدنه دولت از واردات کالاهای تقلبی
          معاون ستاد قاچاق کالا و ارز از حمایت برخی افراد در بدنه دولت از عرضه کالاهای خارجی تقلبی به دلیل وجود منافع خبر داد و گفت: این گروهها همانهایی هستند که کد رهگیری جعلی چاپ کردند.
          به گزارش خبرنگار مهر، مهدی ابویی امروز در نشست تخصصی بررسی روند اجرای کد رهگیری (شبنم ) از مبادی ورودی تا سطح عرضه، گفت: از مبانی فساد اقتصادی، عدم شفاف سازی گردش کالا در کشور است.
          معاون ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز اظهار داشت: وقتی ممیزی برای تشخیص کالایی که اصل است با کالاهای قاچاق و غیررسمی وجود نداشته باشد و ماموران دستگاههای دولتی نیز نتوانند در زمان بازرسی و کنترل کالای اصل را با جعلی مشخص کنند، این مسائل به فساد در اقتصاد، جعل و تقلب دامن می زند.
          ابویی با اشاره به لزوم آشنایی صنوف و مردم با نحوه شناسایی کالاهای اصل و جعلی، تصریح کرد: وقتی مردم به جای کالای اصل، کالای تقلبی می خرند، تبعات اقتصادی ،امنیتی و اجتماعی در کشور پیدا می شود.
          این مقام مسئول در ستاد قاچاق کالا و ارز، لوازم آرایشی و بهداشتی را دارای سطح بالایی از قاچاق و تقلب در کشور دانست و افزود: هم اکنون بخش زیادی از لوازم آرایشی و بهداشتی در داخل با مواد زائد تولید و با برند خارجی به مشتریان عرضه میشود.
          وی شفاف سازی گردش کالا را در کشور یک ضرورت خواند و با بیان اینکه این موضوع در کشورهای پیشرفته نیز انجام میشود، اظهار داشت: وقتی عرضه کالا در داخل شفاف سازی نشود، افرادی که حاضرند از طریق قانونی نسبت به واردات کالا اقدام کنند و یا سرمایه گذارانی که بخواهند به این حوزه وارد شوند، در مقابله با کالاهای جعلی و تقلبی انگیزه خود را از دست خواهند داد.
          معاون ستاد قاچاق کالا و ارز با اشاره به اینکه در ایران شفاف سازی گردش کالاهای خارجی یک سابقه 15 ساله دارد که در قوانین توسعه و بودجه وزارت بازرگانی سابق نیز وجود داشت، افزود: در سال گذشته ستاد طرحی را به دولت پیشنهاد و مصوب کرد که در قالب آن، وزارت صنعت مسئول اجرای طرح شفاف سازی کالاهای وارداتی اصل از بنجل با نام شبنم شد.
          ابویی با تاکید بر اینکه تمام تجارت خارجی کشور باید مشمول این طرح شود، یکی از نکات اجرای آن را پیچیدگی برشمرد و اظهار داشت: چون سودجویان در کنار شفاف سازی حضور داشته و با آن مقابله می کنند، کار اجرای این طرح کمی دشوار می شود .
          وی از وجود افرادی در بدنه دولت سخن گفت که از فعالیتهای عرضه کالاهای خارجی تقلبی به دلیل وجود منافع حمایت می کنند، همچنین صنوف را برای مقاومت در برابر شفاف سازی تحریک می کنند اما ستاد قاچاق کالا از سوی دولت نمایندگی دارد که در این عرصه سیاستگذاری کند و یک کمیته راهبری طرح شفاف سازی کالاهای وارداتی نیز تشکیل شد.
          معاون ستاد قاچاق کالا و ارز از ایجاد ساختار کمیته مدیریت اجرای طرح در وزارت صنایع و یک کمیته نیز در سطح عرضه با مسئولیت سازمان حمایت از مصرف کنندگان و متعاقب آن ایجاد تشکیلاتی در استانها خبر داد و افزود: عدم اطلاع رسانی شفاف در این طرح یک اشکال اساسی کار است.
          ابویی اجرای این طرح را که دارای منافع ملی است نیازمند همکاری واردکنندگان، عرضه کنندگان عمده، صنوف و مردم دانست و بیان داشت: اگر وارد کننده بدون کد رهگیری کالایی را عرضه نکند و صنوف هم این موضوع را پیگیری کنند، می توان به انجام کامل طرح امیدوار بود.
          وی همچنین از لزوم اجرای طرح کد رهگیری کالاهای وارداتی سخن گفت و افزود: اگر دنبال اجرای سند چشم انداز هستیم باید زیرساختها و ساختار اقتصادی کشور را درست کنیم.
          ابویی همچنین از اجرای کامل طرح تا پایان سال 92 خبر داد و افزود: با قرار گرفتن همه کالاهای وارداتی در قالب طرح شفاف سازی شبنم تا پایان 92 ، امکان ورود کالای قاچاق و عرضه آن در بازار کاهش می یابد.
          امانت داری و اخلاق مداری

          مردم میپرسند که ا.ن را چه کسانی حمایت میکنند؟؟؟

          نظر

          • مخبرالدوله
            عضو فعال
            • May 2012
            • 5228

            #18500
            مهر گزارش میدهد:
            خداحافظی احتمالی سازمان حمایت با قیمتگذاری/ جزئیات بخشنامه جدید
            خبرگزاری مهر- گروه اقتصادی: زمزمههای خروج قیمتگذاری از دست دولت، چند وقتی است که به انحای مختلف از زبان مسئولان شنیده میشود و هم اکنون نیز خبرها حکایت از صدور بخشنامهای دارد که بر مبنای آن، قیمتگذاری برخی کالاها از دستور کار سازمان حمایت مصرفکنندگان و تولیدکنندگان خارج شود.
            به گزارش خبرنگار مهر، زمزمههای خروج قیمتگذاری از دستان دولت چند وقتی است که شنیده میشود، زمزمهای که البته با صحبتهای مهدی غضنفری، وزیر صنعت، معدن و تجارت به حقیقت نزدیکتر میشود و از یک زمزمه به یک واقعیت در حال تبدیل شدن است. البته شاید در شرایط فعلی، خروج قیمتگذاری از دستان دولت بیش از آنکه به نفع مردم باشد، به نفع دولت است، چراکه دیگر مسئول پاسخگویی به آشفتگیها در بازار نیست و هر کس که قیمت را در بازار بالا برده است و با افزایش آن موافقت کرده است، باید خود نیز پاسخگو باشد. قیمتگذاری از سازمان حمایت خارج میشود این در شرایطی است که نوسانات قیمتی در بازار این روزها بیشتر از هر زمان دیگری، خود را نشان داده و هر مغازهدار، عمدهفروش و یا خردهفروشی، قیمت را در بازار خود تعیین میکند به نحوی که نوسانات قیمتی کالاها در بازار آنقدر زیاد است که مردم به راستی نمیدانند که قیمت یک لیتر شیر هم اکنون در بازار چقدر است و فردا این قیمت چقدر خواهد بود، یا قیمت یک کیلوگرم گوشت و مرغ هم اکنون چگونه است و چند روز دیگر چه سرنوشتی پیدا میکند. از سوی دیگر، تجربه ماههای گذشته عملکردی وزارت صنعت، معدن و تجارت حکایت از آن دارد که این وزارتخانه که از دیرباز متولی تنظیم بازار کشور است، این روزها بیش از اینکه به مقوله بازار علاقه مندی نشان دهد و آن را سر و سامان دهد، به فکر تنظیم بازار ارز است، مسئولیتی که ذاتا به بانک مرکزی برمیگردد؛ اما شاید این دستگاه توانایی کنترل بازار ارز را ندارد و وزارت صنعت، معدن و تجارت به ناچار مجبور شده است که در قضیه تنظیم بازار ارز، به دلیل حفظ تولید و تجارت کشور، علاقمندی بیشتری نشان دهد. عدم پاسخگویی مسئولان و آشفتگی بازار اما در عین حال، بازار به دلیل توجه بیش از حد مسئولان وزارت صنعت، معدن و تجارت هم اکنون دچار آشفتگی شده است و هر روز تولیدکنندگان، بنا به دلایلی که خود آن را دلایلی متقن برای افزایش قیمت میدانند، درخواست افزایش قیمت خود را به سازمان حمایت مصرفکنندگان و تولیدکنندگان ارایه میدهند. مسئولان این سازمان نیز که راهکار عدم پاسخگویی به افکار عمومی و رسانهها را انتخاب کردهاند و مدتها است که خود را از جرگه اطلاع رسانی بیرون کشیدهاند، چند وقتی است که پاسخگوی سئوالات رسانهها نیستند و تماسهای خبرنگار مهر نیز برای مصاحبه با مسئولان این سازمان چند وقتی است که بدون پاسخ باقی مانده است. البته برخی از مسئولان این سازمان، جلسات پی در پی و مداوم را بهانهای برای عدم پاسخگویی میدانند، در حالی که باید این سئوال را پرسید که اگر جلسات نتیجهای در بر دارد که باید این نتیجهها به اطلاع افکار عمومی برسد و اگر هم نتیجهای ندارد، ساعتها وقت و سرمایه کشور چرا هزینه برگزاری این جلسات میشود. سازمان حمایت مصرفکنندگان و تولیدکنندگان که در این برهه زمانی، علاوه بر قدرت کنترل بازار و رسیدگی به تخلفات یکی از وظایف ذاتیاش بررسی قیمتها و انجام تفاهمات قیمتی در جهت حمایت از حقوق حقه مصرفکنندگان است، متاسفانه هم اکنون به حاشیه رفته است و اغلب به رفتارهای پلیسی و برخورد با تخلفات در بازار روی خوش نشان میدهد. بخشنامهای برای خروج سازمان حمایت از قیمتگذاری یک مقام مسئول در وزارت صنعت، معدن و تجارت در گفتگو با خبرنگار مهر خبر از تهیه بخشنامهای از سوی سازمان حمایت مصرفکنندگان و تولیدکنندگان داده است که بر مبنای آن، به جز چند قلم کالاهای به ظاهر اساسی، قیمتگذاری مابقی کالاها و مایحتاج عمومی مردم و خصوصاً اقلام سرمایهای، به تشکلها و انجمنها واگذار شده است. وی میافزاید: با صدور این بخشنامه، برای گستره عظیم کالاها ملاک عمل قیمتگذاری کالاها، رعایت ضابطه قیمتگذاری سازمان حمایت مصرفکنندگان و تولیدکنندگان است که با تشکلها و واحدهای تولیدی به نتیجه رسیده است. به گفته این مسئول، با این بخشنامه، به دلیل عدم کنترل عوامل هزینهای همچون بستهبندی، مواد اولیه، هزینههای مالی و جابجایی، هزینه انتقال ارز و بورس کالا از سوی تشکلها، بایستی روزانه شاهد افزایش قیمتها باشیم که همگی هم به نوعی در چارچوب ضابطه هستند. وی اظهار داشت: متاسفانه نظر موافق وزیر صنعت، معدن و تجارت هم در رابطه با واگذاری قیمتگذاری برخی از کالاها به تشکلهای مربوطه هم اخذ شده است. غضنفری: قیمتگذاری کار سازمان حمایت نیست!
            حرفهای این مسئول در وزارت صنعت، معدن و تجارت زمانی جدیتر میشود که مهدی غضنفری، وزیر صنعت، معدن و تجارت نیز گفته است که قیمتگذاری، کار سازمان حمایت مصرفکنندگان و تولیدکنندگان نیست. در واقع، در خبری که چند روز پیش از سوی پایگاه اطلاعرسانی دولت، پایگاه رسمی نهاد ریاست جمهوری اعلام شد، وی اعلام کرده است که نقش سازمان حمایت مصرف کنندگان و تولیدکنندگان در بازار باید نظم دهنده باشد نه یک قیمتگذار، در حالیکه هماکنون این سازمان کار قیمتگذاری هم میکند که به نظر من، با بهبود شرایط سازمان حمایت باید کمترین دخالت را در بازار داشته باشد. احتمال انجام قیمتگذاری از سوی شورای رقابت

            وزیر صنعت، معدن و تجارت همچنین از احتمال سپردن قیمتگذاری به شورای رقابت نیز سخن به میان آورده و گفته است که برخی از کالاها انحصاری است و بسیاری از کالاها انحصاری نیست. شرایط اقتصادی ما خاص است و مردم انتظار دارند قیمتها کنترل شود. اما این که قیمت کالاها از سوی سازمان حمایت یا شورای رقابت کنترل شود، از نظر مردم مهم نیست.

            به هرحال با توجه به شرایط خاص کشور و گرانی ارز که چند ماهی است تمامی بخشهای اقتصادی و سبد مصرفی خانوارهای ایرانی را تحتالشعاع خود قرار داده است، انجام تصمیمات مقطعی و زودگذر به صلاح نیست و باید بیش از هر زمان دیگری، شرایط را به گونهای پیش برد که برخی کالاها از سبد مصرفی مردم حذف نشود.

            مردم میپرسند که ا.ن را چه کسانی حمایت میکنند؟؟؟

            نظر

            • وحید 20
              ستاره‌دار(98)
              • Mar 2011
              • 29911

              #18501
              تیم ملی فوتبال ایران حذف شد

              تیم ملی فوتبال ایران که با ترکیبی از بازیکنان جوان و باتجربه خود راهی رقابت های غرب آسیا شده بود، با وجود پیروزی برابر یمن از دور این رقابت ها حذف شد تا نتایج بد کارلوس کی روش در فوتبال کشورمان ادامه داشته باشد. این تیم در دو بازی ابتدایی خود با عربستان و بحرین هم مساوی کرد.

              به گزارش خبرنگار مهر، هفتمین دوره رقابت های فوتبال غرب آسیا که به میزبانی کویت برگزار می شود، عصر امروز شنبه با برگزاری رقابت های پایانی مرحله مقدماتی پیگیری شد که طی آن تیم ملی فوتبال ایران در دیدار سوم خود برابر یمن به میدان رفت و در نهایت موفق شد این تیم را با نتیجه 2 بر یک شکست دهد. امید نظری(41) و یعقوب کریمی(53) برای ایران گل زدند و "فواد" (45) برای یمن گل زد.

              در این دیدار که کارلوس کی روش برخلاف دو بازی ابتدایی روی نیمکت تیم ملی نشسته بود، ملی پوشان کشورمان حملات زیادی را روی دروازه یمن برنامه ریزی کردند اما مشکل گل نزنی که در دو دیدار گذشته نیز وجود داشت، در این بازی هم تیم ملی را آزار داد و شاگردان کی روش نتوانستند به تیم نه چندان مطرح یمن گل های زیادی بزنند.

              تیم ملی فوتبال ایران که در دو بازی ابتدایی خود برابر تیم های عربستان و بحرین به تساوی بدون گل دست پیدا کرده بود، تنها در شرایطی می توانست به مرحله نیمه نهایی این رقابت ها صعود کند که با اختلاف دو گل یمن را شکست دهد و در دیدار دیگر همزمان بحرین و عربستان به تساوی دست پیدا کنند.

              اما در دیدار همزمان که تاثیر مستقیمی در سرنوشت تیم ملی ایران داشت، بحرین موفق شد با نتیجه یک بر صفر عربستان را شکست دهد تا این تیم 7 امتیازی شود و به عنوان تیم اول راهی مرحله نیمه نهایی شود. عربستان با 4 امتیاز و ایران با 5 امتیاز نتوانستند به عنوان تیم دوم برتر گروه های سه گانه راهی مرحله بعد شوند چرا که کویت با 6 امتیاز در گروه دیگر تیم دوم برتر بود. در گروه کویت، تیم ملی عمان به عنوان تیم اول صعود کرد.

              تیم ملی فوتبال ایران که پرافتخارترین تیم غرب آسیا بود با دو تساوی و یک پیروزی از دور رقابت ها کنار رفت و تیم های کویت، بحرین، عراق و عمان به مرحله نیمه نهایی هفتمین دوره بازیهای غرب آسیا راه پیدا کردند.
              درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

              توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

              نظر

              • bahary
                عضو فعال
                • Dec 2011
                • 2510

                #18502
                در اصل توسط وحید 20 پست شده است View Post
                دکتر علي اکبر صالحي وزير امور خارجه کشورمان، در گفتگو با پايگاه خبري عربي پرس، اعلام کرد؛ ايران اجازه موفقيت و يا پياده سازي هرگونه سناريو غربي براي سرنگوني حکومت سوريه را نميدهد.

                به گزارش سرويس بين الملل باشگاه خبرنگاران به نقل از عربي پرس؛ وزير امور خارجه کشورمان، با بيان اين مطلب افزود: ايران با محکوميت هرگونه مداخله نظامي و کمک تسليحاتي برخي کشورهاي غربي و عربي به مخالفان حکومت سوريه، تصريح کرد: جمهوري اسلامي ايران اجازه موفقيت طرحها و سناريوهاي غربي براي سرنگوني حکومت سوريه را نميدهد.

                وي در ادامه مي افزايد؛ اقداماتي که کشورهاي غربي و برخي کشورهاي منطقه در سوريه انجام داده و برنامه ريزي ميکنند، چيزي جز نقض آشکار توافقنامهها و ارزشهاي آسماني و زميني نيست و اقداماتي خصمانه و يکجانبه بر ضد دولت و مردم سوريه است.

                دکتر صالحي همچنين در ادامه با اشاره به اينکه هر چه سريعتر بايد کشتارهاي مردم بي دفاع از سوي گروههاي تروريستي مسلح در سوريه توقف يابد، از تلاشهاي ايران براي گفتگو با فرستاده ويژه سازمان ملل متحد در سوريه و دو کشور مصر و عربستان خبر داد و طرح 6 مادهاي ايران را جزء راه حلهاي پايان بحران در سوريه نام برد.

                وزير امور خارجه کشورمان، توافقنامههاي بين المللي صادر شده بر ضد سوريه را محکوم و اين توافقنامهها را بر ضد کشورهاي مستقل و يکي از اعضاي سازمان ملل متحد قلمداد کرد که هدف آن، افزايش فشار بر سوريه براي تغيير مواضع خود در قبال اشغالگران صهيونيست و استکبار جهاني برشمرد.

                وي همچنين ميافزايد؛ مردم سوريه حق دارند که رئيس جمهور و نوع نظام خود را براساس انتخابات تعيين کنند و هيچ کشور خارجي نميتواند اين حق را از مردم سوريه بگيرد.

                دکتر علي اکبر صالحي در پايان گفتگوي اختصاصي خود با پايگاه خبري عربي پرس، با تاکيد بر اينکه جمهوري اسلامي ايران همچنان از گفتگوي ملي بين حکومت و مخالفان حمايت ميکند، تنها راه حل براي پايان بحران سوريه را، گفتگوي فراگير بدون مداخله خارجيها دانست و ابراز اميدواري کرد که انتخابات پارلماني و رياست جمهوري پيش رو در سوريه، به آشتي ملي در اين کشور منجر شود.
                جناب صالحی شما مواظب باشید کلاه خودتان را باد نبرد ؛ جلوگیری از سقوط بشار پیشکش! ظاهرا در دنیای سیاست فقط حماقت است که حد و حدودی ندارد

                نظر

                • ایرج اکبری
                  عضو فعال
                  • Dec 2011
                  • 10934

                  #18503
                  طاهری در گفتگو با مهر خبر داد:
                  بررسی نهایی طرح حمایت از تولید ملی در کمیسیون صنایع و معادن
                  دبیر اول کمیسیون صنایع و معادن با اشاره به بررسی طرح حمایت از تولید ملی در این کمیسیون بیان داشت: طرح حمایت از تولید ملی مراحل نهایی خود را طی می کند.
                  الیاس طاهری، دبیر اول کمیسیون صنایع و معادن با اشاره به دستور کار فردا (26 آذر) این کمیسیون به خبرنگار مهر گفت: با توجه اینکه مقام معظم رهبری امسال را سال تولید ملی و حمایت از سرمایه ایرانی نامیدند و توجهی که در سطح کشور به مشکلات اقتصادی وجود دارد، کمیسیون صنایع و معادن نیز در همین راستا این طرح را در دست بررسی دارد.


                  وی با یادآوری اینکه کمیسیون صنایع و معادن به عنوان یک کمیسیون تخصصی مسائل و مشکلاتی را در حوزه اقتصادی مشاهده می کند، اعلام کرد: این کمیسیون طرحی را در همین زمینه در دست بررسی دارد که این طرح ابتدا در مرکز پژوهش های مجلس به کمک بخش خصوصی مورد بررسی قرار گرفته است و کمیسیون صنایع و معادن نیز بررسی های نهایی خود را بر روی این طرح انجام می دهد.


                  این نماینده با اشاره به مواردی که در این طرح دیده شده گفت: بحث کاهش مالیات، کاهش هزینه تامین اجتماعی و تسهیل سرمایه در حال گردش و مسائلی که تولید و صنعت با آن روبروست در این طرح دیده شده است که فردا در جلسه کمیسیون صنایع مورد بررسی قرار خواهد گرفت و سپس در صحن علنی ارائه خواهد شد.
                  كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

                  نظر

                  • بابک 52
                    ستاره‌دار (27)
                    • Mar 2011
                    • 17028

                    #18504
                    وزير نفت: گازوئيل بايد گران شود


                    در دولت بحث هاي مهمي صورت مي گيرد يکي کنترل مرزها و قاچاق است که توسط دستگاه هاي امنيتي و انتظامي مي بايد انجام شود و در تلاش هستند در همين راستا کميته اي براي رسيدگي به اين کار در وزارت نفت شکل گرفته است.


                    به گزارش افکارنیوز به نقل از باشگاه خبرنگاران، رستم قاسمي وزير نفت در خصوص افزايش جريمه براي قاچاقچيان سوخت گفت: قطعا افزايش جريمه در اين زمينه صورت مي گيرد، به همين منظور کميته اي براي کنترل قاچاق سوخت در وزارت کشور با مسئوليت وزارت نفت تشکيل شده و اقدامات خوبي در حال انجام است.


                    وي تصريح کرد: موضوع قاچاق سوخت از مهمترين بحث هايي است که در کشور از آن گفتگو مي شود از آنجا که ايران مرزهاي فراواني با کشورهاي همسايه دارد واقعا گاهي اوقات در برخي کشورها يک ليتر گازوئيل تا حدود ۷ هزارتومان است ولي در کشور ما ۱۵۰ تومان و خيلي ارزان است.


                    وزير نفت اظهار داشت: به هر حال در دولت بحث هاي مهمي صورت مي گيرد يکي کنترل مرزها و قاچاق است که توسط دستگاه هاي امنيتي و انتظامي مي بايد انجام شود و در تلاش هستند در همين راستا کميته اي براي رسيدگي به اين کار در وزارت نفت شکل گرفته است.


                    قاسمي تاکيد کرد: در مجموع اصلي ترين موضوع بحث قيمت است که بايد دولت بعد از بحث هايي که انجام خواهد شد با توافق مجلس در يک شرايط مناسب اقتصادي قيمت را افزايش دهد.


                    وي اضافه کرد: به هر حال طبيعي است براي مثال يک ليتر آب معدني در کشور حدود ۵۰۰ تومان است، ۳ ليتر گازوئيل در کشور ۴۵۰ تومان يعني قيمت ۳ ليتر گازوئيل کمتر از يک ليتر آب است و معلوم است که قاچاق صورت مي گيرد.


                    وزير نفت خاطرنشان کرد: به هر حال مجموعه دستگاه هاي اجرايي و نيروي انتظامي تلاش خود را انجام داده ولي کشور بزرگ و داراي مرزهاي فراواني است و بايد نظارت ها بيشتر شود.
                    The greater the risk ، The greater the reward

                    هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

                    نظر

                    • ایرج اکبری
                      عضو فعال
                      • Dec 2011
                      • 10934

                      #18505
                      در اصل توسط بابک 52 پست شده است View Post
                      وزير نفت: گازوئيل بايد گران شود


                      در دولت بحث هاي مهمي صورت مي گيرد يکي کنترل مرزها و قاچاق است که توسط دستگاه هاي امنيتي و انتظامي مي بايد انجام شود و در تلاش هستند در همين راستا کميته اي براي رسيدگي به اين کار در وزارت نفت شکل گرفته است.


                      به گزارش افکارنیوز به نقل از باشگاه خبرنگاران، رستم قاسمي وزير نفت در خصوص افزايش جريمه براي قاچاقچيان سوخت گفت: قطعا افزايش جريمه در اين زمينه صورت مي گيرد، به همين منظور کميته اي براي کنترل قاچاق سوخت در وزارت کشور با مسئوليت وزارت نفت تشکيل شده و اقدامات خوبي در حال انجام است.


                      وي تصريح کرد: موضوع قاچاق سوخت از مهمترين بحث هايي است که در کشور از آن گفتگو مي شود از آنجا که ايران مرزهاي فراواني با کشورهاي همسايه دارد واقعا گاهي اوقات در برخي کشورها يک ليتر گازوئيل تا حدود ۷ هزارتومان است ولي در کشور ما ۱۵۰ تومان و خيلي ارزان است.


                      وزير نفت اظهار داشت: به هر حال در دولت بحث هاي مهمي صورت مي گيرد يکي کنترل مرزها و قاچاق است که توسط دستگاه هاي امنيتي و انتظامي مي بايد انجام شود و در تلاش هستند در همين راستا کميته اي براي رسيدگي به اين کار در وزارت نفت شکل گرفته است.


                      قاسمي تاکيد کرد: در مجموع اصلي ترين موضوع بحث قيمت است که بايد دولت بعد از بحث هايي که انجام خواهد شد با توافق مجلس در يک شرايط مناسب اقتصادي قيمت را افزايش دهد.


                      وي اضافه کرد: به هر حال طبيعي است براي مثال يک ليتر آب معدني در کشور حدود ۵۰۰ تومان است، ۳ ليتر گازوئيل در کشور ۴۵۰ تومان يعني قيمت ۳ ليتر گازوئيل کمتر از يک ليتر آب است و معلوم است که قاچاق صورت مي گيرد.


                      وزير نفت خاطرنشان کرد: به هر حال مجموعه دستگاه هاي اجرايي و نيروي انتظامي تلاش خود را انجام داده ولي کشور بزرگ و داراي مرزهاي فراواني است و بايد نظارت ها بيشتر شود.
                      با سلام اخه شما همه چیز را دارید گران می کنند نفس مردم را گرفتید بعد از احمدی نژاد پپرسند که چرا گازوییل گران شد در جواب میگه بیا بغله گوچه مان پمپ بنزین هست این جا گازوییل ارزان هست
                      :بعد آن خنده معرف d:d
                      كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

                      نظر

                      • بابک 52
                        ستاره‌دار (27)
                        • Mar 2011
                        • 17028

                        #18506
                        فروش آزاد نفت تولیدی در پالایشگاه


                        یک مسئول نفتی مناطق جنوبی بازداشت شد


                        روزنامه خراسان نوشت: یک مسئول نفتی مستقر در یکی از استانهای جنوبی کشور و چند تن از کارکنان زیر دست وی طی روزهای اخیر و پس از بررسی بازرسان این وزارتخانه دستگیر شده اند.

                        این افراد متهم هستند بخشی از تولیدات مجتمع محل فعالیت خود را با دستکاری یکی از کنتورهای اندازه گیری، در لیست ثبت نکرده و در بازار آزاد می فروختند که از این راه، صدها میلیون تومان سود به دست آورده بودند.
                        The greater the risk ، The greater the reward

                        هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

                        نظر

                        • بابک 52
                          ستاره‌دار (27)
                          • Mar 2011
                          • 17028

                          #18507
                          نرخ برق در ایران احتمالا سه برابر میشود

                          به گفتهی معاون وزیر نیرو در لایحه بودجه سال ۹۲ دولت پیشنهاد کرده قیمت هر کیلووات ساعت برق به ۸۰ تومان افزایش یابد. او علت این افزایش سه برابری را عدم تناسب درآمد و هزینههای وزارت نیرو عنوان کرد.

                          محمد بهزاد، معاون وزیر نیرو روز جمعه، ۲۴ آذر در جمع خبرنگاران گفته است بهای برق در سال ۹۲ حتما افزایش پیدا خواهد کرد. به گزارش خبرگزاری فارس او میگوید:«بهای کنونی برق، که هر کیلووات ساعت آن ۲۶/۴ تومان است به هیچ وجه پاسخگوی نیازها نیست.»

                          دولت محمود احمدینژاد با توجه به کاهش شدید درآمدهای نفتی، تامین بخش بزرگی از هزینهها در بودجه سال ۹۲ را برعهده درآمدهای مالیاتی و اقدامهایی نظیر افزایش شدید بهای برق گذاشته است.

                          افزایش قیمت قطعی، میزان افزایش نامعلوم

                          معاون وزیر نیرو میگوید در مورد افزایش بهای برق هماهنگی لازم با مجلس شورای اسلامی انجام شده و در پی موافقت مجلس قیمت در سال آینده قطعا افزایش مییابد. اما مجلس هنوز در مورد میزان این افزایش تصمیم نهایی را نگرفته است.

                          به گفتهی محمد بهزاد وزارت نیرو پیشنهاد کرده بهای برق تا سه برابر افزایش یابد: «پیشنهاد ۸۰ تومانی برای هر کیلووات ساعت براساس بررسی کارشناسی صورت گرفته است و از نظر وزارت نیرو این قیمت بهای واقعی برای برق است.»

                          معاون وزیر نیرو گفت که بودجه این وزارتخانه در بخش برق با ضرب کردن بهای جدید در ۲۰۰ میلیارد کیلووات ساعت مصرفی کشور مشخص میشود. به گزارش خبرگزاری مهر، او افزایش قیمت برق را لازمه حفظ و افزایش پایداری شبکه برق در سالهای آینده عنوان کرد.
                          محمد بهزاد خاطر نشان کرد در شرایط فعلی برای هر انشعاب برق به طور متوسط ۲۰۰ هزار تومان از مردم دریافت میشود، در حالی که این انشعاب برای وزارت نیرو دو میلیون تومان تمام میشود.

                          کاهش فروش نفت و کسری بودجه

                          بهروز مرادی، معاون برنامهریزی و نظارت راهبردی رئیسجمهور ۱۶ آبان ماه در یک نشست خبری، ضمن تایید کسری شدید بودجه در سال جاری گفته است:«کاهش وابستگی به درآمد نفتی و تمرکز بیشتر بر درآمد غیرنفتی، از ویژگیهای لایحه بودجه ۹۲ است.»

                          مرادی در بخش دیگری از سخنانش در مورد کسری بودجه در سال ۹۱ گفت: «بخشی از کسری بودجه سال جاری به خاطر عدم تحقق درآمدهای نفتی بود که در این زمینه اعتبارات جاری دستگاهها ۲۰ درصد از تیرماه کاهش یافته است.»

                          دولت لایحه بودجه سال ۱۳۹۲ را تقدیم مجلس کرده است. بهگفته احمدینژاد تنها ۳۰ درصد بودجه سال آینده متکی به نفت است.

                          بر همین اساس اغلب وزارتخانهها مجبور به راکد گذاشتن بخشی از فعالیتهای و طرحهای توسعه شدهاند و برخی دیگر مانند وزارت نیرو درصدد تامین کسری بودجهی خود از طریق افزایش بهای خدمات هستند.

                          معاون احمدینژاد سهم درآمدهای نفتی در بودجهی سال ۹۲ را حدود ۳۰ درصد عنوان کرده است. ایرج ندیمی٬ عضو کمیسیون اقتصادی مجلس ۱۸ آذر با اشاره به کسری چشمگیر درآمدهای دولت گفته است:«بودجه سال آینده بیشتر معیشتی است تا توسعهای.»

                          اعتراف به "خشکسالی مالی"

                          ندیمی پیشبینی میکند بسیاری از پروژههای عمرانی و اقتصادی دولت در سال آینده متوقف شوند، زیرا به گفتهی او منابعی برای تأمین هزینههای این پروژهها وجود ندارد.

                          علی لاریجانی، رئیس مجلس، هشتم آبانماه در جریان افتتاح چند پروژه عمرانی در کرج گفت:«اگر این انتظار وجود داشته باشد که ما در سال آینده نیز بودجه زیادی را بتوانیم برای کارهای عمرانی قرار دهیم کمی دور از ذهن است، چرا که ما با خشکسالی مالی مواجه هستیم.»

                          محمود احمدینژاد روز جمعه، ۲۴ آذر ادعا کرد:«در بودجه امسال دندان اقتصاد وابسته به نفت را کشیدیم تا کشور روی ریل اصلی پیشرفت قرار گیرد.» به رغم اظهارات لاریجانی در مورد خشکسالی مالی، احمدینژاد میگوید سرمایه گذاری در صنعت و کشاورزی باید همچنان ادامه یابد، زیرا به زعم او «ما کشوری هستیم که سالانه میتوانیم ۲۰۰ میلیارد دلار صادرات غیر نفتی داشته باشیم.»

                          به گزارش خبرگزاری مهر احمدینژاد که برای افتتاح چند پروژه عمرانی به خراسان رضوی رفته بود گفته است: «دشمنان بدانند با عدم فروش نفت، ایران از پیشرفت نمیافتد، چرا که ظرفیت ایران نفت و گاز نیست بلکه اندیشه و توانمندیهای مردانی است که تمدن با عظمت این کشور را، آفریده اند.»

                          رئیس دولت دهم با اشاره به آنچه ظرفیتهای عظیم در ایران برای افزایش صادرات غیرنفتی خواند مدعی شد: «فقط در خراسان رضوی معادنی وجود دارد که ارزش منابع آن به اندازه کل ارزش منابع نفتی است و این تنها پتانسیل یک استان از ۳۰ استان کشور است.» او در مورد این معادن توضیح بیشتری نداد.

                          خبرگزاری رسمی جمهوری اسلامی (ایرنا) ۲۴ آذر به نقل از احمدینژاد نوشت: «ما میتوانیم یکی از صادر کنندههای اصلی صنایع و محصولات صنعتی باشیم.»
                          The greater the risk ، The greater the reward

                          هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

                          نظر

                          • بابک 52
                            ستاره‌دار (27)
                            • Mar 2011
                            • 17028

                            #18508
                            احمدینژاد: سپاه بخشی از اموال خود را واگذار کند


                            محمود احمدینژاد، رئیس جمهور ایران، روز پنجشنبه ضمن دفاع دوباره از سیاستهای اقتصادی دولت خود تاکید کرد که برای تقویت ارزش پول ایران تلاش کرده است. او همچنین از سپاه پاسداران خواست تا برای کمک به پیشرفت کشور بخشی از اموال خود را واگذار کند.

                            به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از پایگاه اطلاعرسانی ریاست جمهوری، محمود احمدینژاد، عصر پنجشنبه، ۲۳ آذرماه، در همایش سراسری فرماندهان و مدیران قرارگاه خاتمالانبیای سپاه پاسداران با اظهار اینکه وزارتخانهها با واگذاری اموال و زمینهای خود به سازمان اموال، میتوانند به پیشرفت کشور کمک کنند، گفت: «سپاه نیز اموال و زمینهای فراوانی در تهران و شهرهای مختلف در اختیار دارد که میتواند بخشی از آن را تبدیل کرده و مورد استفاده قرار دهد.»

                            وی در ادامه در حمایت از سیاستهای اقتصادی دولت خود تأکید کرد که ایران از اقتصاد «هفدهم» دنیا «به سرعت به سمت جایگاه پانزدهم» در حال حرکت است.

                            محمود احمدینژاد در حالی این سخنان را بیان کرده است که یک روز پیش از آن، ۲۲ آذرماه، علی لاریجانی، رئیس مجلس شورای اسلامی، نیز با حضور در قرارگاه خاتمالانبیا گفته بود: «باید بپذیریم که نقدینگی در کشور مشکل تورم را ایجاد کرده است و این تورم ربطی به تحریمها ندارد و به ساختار اقتصادی کشور مربوط میشود که باید علاج شود».

                            علی لاریجانی از سپاه خواست تا وارد صحنه شود و افزود که سپاه با سرمایهای که دارد میتواند «گرههای» اقتصادی ایران را باز کند.

                            علیرغم تأکید رئیس مجلس شورای اسلامی بر نامطلوب بودن شرایط اقتصادی، رئیس جمهور ایران ۲۳ آذرماه گفت: «امروز در همه بخشهای صنعتی و عمرانی شاهد جهشهای قابل توجهی نسبت به سال ۸۴ هستیم.»

                            وی همچنین از تلاش «دشمن» برای متوقف کردن پیشرفتهای اقتصادی ایران سخن به میان آورد و افزود: «برخی نیز در داخل کشور با طراحی دشمنان همراهی کردند که ارزش پول ملی را پایین بیاورند، اما دولت با این مسئله مخالف بوده و در صدد تقویت ارزش پول ملی است.»

                            محمود احمدینژاد در حالی بر مطلوب بودن شرایط اقتصادی در ایران تأکید دارد که بانک مرکزی نرخ تورم در ماه آبان را بیست و شش و یک دهم درصد اعلام کرده است. این نرخ فروردینماه امسال ۲۲ درصد اعلام شده بود.

                            در همین حال ۲۱ آذرماه نیز محمدحسن ابوترابیفرد، نایب رئیس مجلس شورای اسلامی، از افزایش نقدینگی ایران به «۴۰۰ هزار میلیارد تومان» خبر داد.

                            رئیس کل بانک مرکزی ۱۹ شهریورماه حجم نقدینگی در ایران را «۳۸۷ هزار میلیارد تومان» اعلام کرد که رقم جدید حکایت از افزایش ۱۳ هزار میلیارد تومانی نقدینگی در عرض سه ماه دارد.
                            The greater the risk ، The greater the reward

                            هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

                            نظر

                            • ".احسان."
                              عضو فعال
                              • Sep 2012
                              • 2676

                              #18509
                              روزنامه «واشنگتن پست» خبر داد

                              پيشنهادهاي ۱+۵ به ايران


                              دنیای اقتصاد- در سکوت منابع رسمی ایران و 1+5، یک گزارش رسانهای تازه از مفاد پیشنهادهایی که قرار است در مذاکرات هستهای مطرح شود، منتشر شده است. به نوشته روزنامه «واشنگتن پست»، پیشنهادهای شش قدرت جهانی به ایران قرار است دو مرحلهای باشد؛ مرحله اعتمادسازی و مرحله اصلی. گام نخست شامل کمکهای فنی هستهای و مجوز صدور قطعات هواپیما به ایران خواهد بود که در قبال متوقف کردن فعالیتهای خاص هستهای پیشنهاد میشود و گام دوم کاهش تحریمهای اقتصادی را در برابر محدودیتهای دائمی در برنامه اتمی قرار میدهد.

                              روزنامه آمریکایی «واشنگتن پست» جزئیاتی از پیشنهادهای شش قدرت جهانی به ایران را منتشر کرد
                              احتمال توافق مرحلهای ميان ایران و 1+5
                              یکی از اعضای تیم مذاکرهکننده ایران: بعید است مذاکرات با 1+5 به نتیجه برسد
                              دنیای اقتصاد- مرجان توحیدی: این بار هم پیش از آن که منابع رسمی دیپلماتیک وارد عرصه اطلاع رسانی درباره مذاکرات ایران و گروه 1+5 شوند، رسانهها پیش دستی کردند و اخباری را در باره این موضوع اعلام کردند.
                              به طوری که یک روز پس از مثبت ارزیابی شدن تازهترین دور مذاکرات فنی ایران و آژانس بینالمللی انرژی اتمی، روزنامه واشنگتن پست خبر داده است که نشستهای مقدماتی بین ایران و گروه 1+5 هفته آینده آغاز میشود و در آن بخشی از پیشنهادهایی که مدتها است در رسانهها مطرح است به عنوان مقدمه به ایران ارائه خواهد شد. این روزنامه به نقل از منابع آمریکایی نوشته است که در ازای متوقف کردن فعالیتهای خاص هستهای بهعنوان یک گام موقت یا همان اقدامات «اعتمادساز» از سوی ایران، کمکهای فنی در زمینه برنامه صلحآمیز هستهای به ایران پیشنهاد و ممنوعیت خرید قطعات هواپیما از سوي ایران برداشته میشود. البته این پیشنهاد مقدماتی خواهد بود و در صورت توافق و اجرا، پیشنهادهایی که به گفته مقامهای آمریکایی «شیرین تر» خواهد بود به ایران ارائه میشود؛ البته به شرط ایجاد محدودیتهای دائمی برای فعالیت هستهای ایران که نتیجه آن کاهش تحریمهای اقتصادی خواهد بود.
                              گزارش این روزنامه آمریکایی در شرایطی منتشر شد که آژانس و ایران ازتازهترین مذاکرات خود در تهران ابراز رضایت کردند و یک روز قبل از آن هم معاون کاترین اشتون؛ یعنی هلگا اشمیت به صورت تلفنی با علی باقری معاون سعید جلیلی درباره زمان و مکان دور جدید گفتوگوهای ایران و 1+5 گفتوگو کردند. به هر ترتیب چنانچه این اخبار درست باشد اولین رویارویی ایران و گروه 1+5 پس از وقفهای چند ماهه، به زودی اتفاق خواهد افتاد، اما مذاکرات اصلی احتمالا در سال جدید میلادی که چیزی به آغاز آن نمانده انجام میشود.
                              گمانهزنیهای قبلی
                              البته در جریان وقفهای که پس از آخرین دور مذاکرات (خردادماه در مسکو) افتاد، طرفین رایزنیهای خود را برای از سرگیری گفتوگوها آغاز کردند و در این مجال هم رسانهها از پیشنهادهایی خبر دادند که اعضای شش کشور بنا دارند در دور جدید پیش روی ایران قرار دهند. اهم این پیشنهادها طبق اعلام مقاماتی که نامشان فاش نشد، درخواست چیزی فراتر از تعلیق غنیسازی اورانیوم 20 درصد و خروج آن از کشور خواهد بود. شاید درخواستی معادل تعلیق غنیسازی در ازای رفع سریع تحریمها که از آن به عنوان استراتژی «بیشتر - بیشتر» یاد میشود. هر چند این پیشنهاد هنوز به شکل رسمی به ایران ارائه نشده است.
                              در همین اثنا هفته نامه بلومبرگ هم از پیشنهاد دیگری خبر داد که قرار است به ایران ارائه شود و البته این پیشنهاد تنها به روز شده پیشنهاد گروه 1+5 است که در جریان مذاکرات بغداد به ایران ارائه شده بود و مهمترین بخش آن توافق بر سر تعلیق غنیسازی اورانیوم 20 درصد و تعطیلی سایت هستهای فردو بود. از سوی دیگر مرکز مطالعات عالی بینالمللی «وودر ویلسون» هم به نقل از منابع آمریکایی گزارش داد که پیشنهادی که قرار است به ایران ارائه شود علاوه بر توقف غنیسازی اورانیوم 20 و خروج اورانیوم 5 درصد از کشور است که در ازای آن قرار است تحریمها در حوزه واردات فلزات رفع شود، اما تحریمهای نفتی و بانک مرکزی به قوت خود باقی خواهد بود.
                              همه این پیشنهادها که تقریبا محور واحدی از تعلیق غنیسازی را دربر دارند، در شرایطی قرار است به ایران ارائه شود که خبرگزاری رویترز به نقل از مصطفی دولتیار یکی از اعضای تیم مذاکرهکننده هستهای نوشته است که او به مذاکرات خوش بین نیست. این ابراز نظر دولتیار البته صراحت بیشتری دارد نسبت به مواضع مقامهاي رسمی ایران درباره آینده مذاکرات. چه ایران در طول این بازه زمانی همواره تاکید کرده که اصالت گفتوگو را میپذیرد؛ اما به شرط حسن نیت طرف مقابل و به رسمیت شناختن حقوق هستهای ایران که مهمترین شرط آن به رسمیت شناختن حق غنیسازی است.
                              جزئیات پیشنهاد به روایت واشنگتن پست
                              اینک در شرایطی که هنوز تاریخ و مکان گفتوگوها تعیین نشده است و آخرین خبر همان گفتوگوی تلفتی اشمیت و باقری است، روزنامه واشنگتن پست از برنامه زمان بندی شده ایران برای گفتوگوها با 1+5 خبر میدهد و مینویسد: در صورتی که ایران حاضر شود تا بخشهای کلیدی از برنامه هستهای خود را متوقف کند، بسته تشویقی جدیدی به ایران پیشنهاد دهند .
                              واشنگتن پست نوشته است: سه نفر از مقامات آمریکایی و اروپایی که در خصوص آمادگیها درباره مذاکرات ایران و 1+5 گزارش میدادند، میگویند که مذاکرهکنندگان ایران در حال مذاکره درباره یک جدول زمانی برای گفتوگوهای جدید هستند که احتمالا این مذاکرات در استانبول برگزار خواهد شد. به گفته آنها، نشستهای مقدماتی اوایل هفته آینده آغاز میشود، البته احتمال دارد که این گفتوگوها بعد از تعطیلات سال نو میلادی انجام گیرد.
                              مقامات آمریکایی میگویند که هدف این نشست، آزمودن تمایل ایران برای متوقف کردن فعالیتهای خاص هستهای بهعنوان یک گام موقت یا همان اقدامات «اعتمادساز» و تمایل این کشور برای کاهش نگرانیهای بینالمللی از فعالیتهای هستهای است و در قبال این اقدامات ایران، کمکهای فنی در زمینه برنامه صلحآمیز هستهای به ایران پیشنهاد میشود و ممنوعیت خرید قطعات هواپیما از ایران برداشته میشود.
                              این مقامات آمریکایی که نخواستند نامشان فاش شود، ادامه دادند که اگر ایران با این اقدامات موقتی موافقت کند، یک نقطه آغازی برای «چانهزنی بزرگ» در آینده به وجود میآید که میتواند محدودیتهای دائمی برای فعالیتهای هستهای به وجود آید و در قبال آن از تحریمهای اقتصادی علیه ایران کاسته میشود.
                              به گزارش خبرگزاری فارس، این مقام آمریکایی میگوید که پیشنهاداتی که به ایران ارائه میشود در مقایسه با پیشنهادات گذشته به روز شده است و در پیشنهادات جدید در صورتی که ایران در یافتن یک راهحل از خود اشتیاق نشان دهد، ایدههایی برای شیرینتر کردن بسته تشویقی به ایران، وجود دارد. به گفته این مقام آمریکایی، تقاضای کلیدی در پیشنهادهاي گذشته و جدید بر لزوم تعلیق تولید اورانیوم با درصد غنای متوسط تاکید دارد و البته در پیشنهادهاي جدید به ایران اعمال فشار میشود تا فعالیتهای غنیسازی در سایت «فردو» را متوقف کند.
                              آهاي آهاي يكي بياد يه شعر تازه تر بگه....
                              کانال تلگرامی: STOCKMARKET100@

                              نظر

                              • وحید 20
                                ستاره‌دار(98)
                                • Mar 2011
                                • 29911

                                #18510
                                عملكرد مرتضوی در كهريزك اشكالي نداشت!!



                                گروه رسانه - سياسي: رییس کمیسیون اجتماعی مجلس كه یکی از موافقان محکم مرتضوی است در مصاحبه با روزنامه بهار به دفاع از عملكرد دادستان سابق تهران و رئيس كنوني سازمان تامين اجتماعي پرداخت. خواندن اين مصاحبه براي آشنايي با ديدگاه يك نماينده مجلس خالي از لطف نيست.


                                عبدالرضا عزیزی كه نماينده شيروان است به دلیل ریاستش بر این کمیسیون با مرتضوی در تماس مستقیم است و در این تماسها گویا دادستان سابق تهران را چنان درک کرده که همهجوره از او حمایت میکند. عزیزی میگوید مرتضوی به پزشکی میماند که هزار عمل ختنه انجام داده و ۹۹۹ نفر را درست ختنه کرده و یک نفر را نه. آن یک نفر را هم به قول خودش «فیلر» میداند و خطای طبیعی. وي در اين مصاحبه در پاسخ به اين پرسش كه شما دقیقا میدانید سعید مرتضوی چه کسی است؟گفت: بله! آقای دکتر مرتضوی یک جوان، انقلابی و مورد وثوق و اعتماد نظام است. زحمات زیادی برای نظام کشیده و ممکن است اشتباهاتی هم داشته باشد. متاسفانه بعضیها، اشتباههای برخی را زیر لنز دوربین بزرگنمایی میکنند و نور هم به آن میدهند تا آن اشتباه را خیلی بزرگ نشان دهند.
                                اين نماينده مجلس در خصوص عملكرد مرتضوي در قضيه كهريزك مي گويد فرض کنید مثلا الان یک گروهبانی در دورترین نقطه کشور یک اشتباهی بکند، آیا ما این را به حساب فرماننویسان کشور میگذاریم؟ نمیگذاریم.
                                مرتضوی در زمان وقایع انتخابات ریاستجمهوری یک رایی صادر کرد. بالاخره در آن شرایط بسیار بحرانی تصمیم گرفتن کار سختی بود؛ همیشه با سرعت بالا تصمیم گرفتن آن هم در وضعیت قرمز کار سختی است. ایشان آنجا حتی اگر در اتخاذ بعضی از تصمیماتش اشتباه هم کرده باشد خیلی مهم نیست؛ از نظر مدیریتی ما میگوییم ۲۰ تا ۳۰ «فیلر» طبیعی است. فیلر یعنی مثلا اگر ۲۰ تا ۳۰ نفر از دانشجوهای یک استاد نمره قبولی نگیرند، ایراد از استاد نیست، اگر بیش از این باشد ایراد از استاد است....مگر در کهریزک چند نفر مردند؟ سه نفر! آن شخصی هم که فوت شده خیلی آدم محترمی بوده، پسر روحالامینی آدم خیلی خوبی هم بوده.
                                ادامه اين مصاحبه را كه به صورت پرسش و پاسخ است را در ادامه بخوانيد:
                                دو نفر دیگر هم محترم بودند؛ اما به قتل رسیدن آدمها ربطی به محترم بودن و محترم نبودنشان ندارد.
                                بله! آنها هم محترم بودند ولی فرزند آقای روحالامینی شناختهشده بود. حرف من این است که وقتی شما یک مانور انجام میدهید، باید بپذیرید که تعدادی کشته هم میدهید. ارتش و سپاه در مانورها دو درصد کشته بدهند، میگویند اشکالی ندارد.
                                قرآن میخوانید؟
                                بله.
                                سوره بقره را چندبار خواندید؟
                                زیاد خواندم.
                                مگر در سوره بقره تاکید نشده که حرمت خون یک انسان برابر تمام انسانها است و اگر یک نفر کشته شود، انگار همه کشته شدند.
                                الان وقتی بانکیمون به ایران آمد به مقام معظم رهبری گفت شما تنها رهبر ایران نیستی، بلکه رهبر جهان اسلام هستی؛ من خودم با رییس مجلس سنای الجزایر در حاشیه اجلاس غیرمتعهدها دیدار داشتم، میگفت حرفهای مقام معظم رهبری برای غیرمتعهدها مرجع است. ضمن اینکه ما به همه احترام میگذاریم. اما خون سه نفر مهم است یا کل ایران و اسلام و جهان؟
                                این نقلقولها چه ربطی به سوال من دارد؟
                                اتفاق است دیگر! در دعوا که حلوا پخش نمیکنند، بعید هم نیست همان آدمهایی که آمدند در خیابان و یک عده را به نام جمهوری اسلامی کشتند، در زندان هم نفوذ کرده باشند و این کارها را در کهریزک انجام داده باشند....حتی اگر تصمیم آقای مرتضوی در مورد کهریزک غلط بوده، باز هم اشکالی ندارد.
                                شما قبول دارید تصمیم مرتضوی برای اعزام بازداشتشدگان ۱۸ تیر سال ۸۸ به کهریزک اشتباه بوده؟
                                من نمیدانم.
                                چطور هنوز در این مورد به نتیجه نرسیدید اما نامه حمایت از انتصاب او را امضا کردید؟
                                یک نفر وقتی اشتباهی میکند شما تمام خوبیهای او را فراموش میکنید؟ من نامه حمایت از مرتضوی را امضا کردم و گفتم دکتر مرتضوی خیلی مرد است.
                                چرا مرتضوی خیلی مرد است؟
                                هیچکس جگر این را نداشته که از دولت ۳۵هزارمیلیارد تومان پول کارگران بدبخت را بگیرد. گفتیم دکتر مرتضوی ۱۲۰۰میلیارد تومان بدهی تامین اجتماعی به پزشکان، داروسازان و دندانپزشکان و بیمارستانها پرداخت کرده، دستش درد نکند. در نتیجه پزشکان و بیمارستانها به مستمریبگیران تامین اجتماعی خدمات خوبی ارایه میدهند. آن هم در حالی که دولت با کلی بگیر و ببند گفت ۱۵درصد حقوق کارگران را اضافه میکنم که هنوز همان ۱۵درصد را نداده ولی آقای مرتضوی گفت ۱۸درصد اضافه میکنم و بلافاصله هم این کار را کرد.
                                این عملکرد ویژه از کجا آمده که توانسته در این نقش ظاهر شود و فراتر از دولت عمل کند؟
                                اعتمادبهنفس آقا؛ اعتمادبهنفس.
                                و این اعتماد به نفس از کجا میآید؟
                                مگر در همین سازمان تامین اجتماعی در دولت احمدینژاد خیلیها سر کار نیامدند؟ مگر آنها مورد حمایت افراد قوی نبودند؟ آقای مرتضوی هم جزو آنهاست ولی قدرت تصمیمگیری، توانایی و جسارت در وجودش هست.
                                پس میخواهید بگویید عملکرد ویژه سعید مرتضوی از زمان انتصابش به عنوان مدیرعامل صندوق تامین اجتماعی و بعد سازمان تامین اجتماعی باعث شده که نمایندهها از آنچه شما «فیلر» و اشتباه طبیعی او میدانید، بگذرند چون دیدند که عملکردش خیلی بالاتر از این است که به خاطر یک پرونده کهریزک که سه، چهار نفری به قول شما در آن کشته شدند، بتوانند از خیر مرتضوی بگذرند.
                                تازه درهمان پرونده کهریزک شما اتفاقهای مثبت را در نظر نمیگیرید؟
                                کدام اتفاق مثبت را در مورد کهریزک باید در نظر بگیرم؟
                                مثل این میماند که یک پزشک که عمل ختنه انجام دهد از هزار ختنه ۹۹۹ تا را درست انجام دهد و در یک مورد اشتباه کند که شما الان همان یکی را میبینید. شما باید همه ختنهها را با هم ببینید. آقای دکتر مرتضوی آن ماجراها را مدیریت کرد. تا آنجایی که من خبر دارم در جریان وقایع سال ۸۸ کسانی بودند که ۷۰۰هزارتومان برای هر ۲۴ساعت میگرفتند که فتنه کنند.
                                از کجا میگرفتند؟
                                از منابع خارجی.
                                آن افراد از کجا میآمدند؟
                                اینها برای براندازی نظام آمده بودند.
                                و چطور این ۷۰۰هزار تومان به آنها پرداخت میشد؟
                                اگر پرداخت نمیشده پس علت اینکه گفتند اینها به خارج وصل هستند چه بوده.
                                پرداخت ۷۰۰هزار تومان برای هر ۲۴ ساعت به قول شما «فتنهگری» رقم خیلی زیادی است. یعنی اگر یکمیلیون نفر بیایند میشود روزی ۷۰۰میلیارد تومان.
                                لیدرهایشان این کار را میکردند. شاید هم آنقدر پول داشته باشند که به همه بدهند اما خیلی از فتنهگران رفتند خانهشان خوابیدند و جرات نکردند ابراز وجود کنند.
                                و این خوابیدن در خانه دلیلش قاطعیت مرتضوی بود؟
                                هر چیزی، آقای مرتضوی جلوی فتنه بزرگی را گرفته است. با قاطعیتی که به خرج داد جلوی فتنه بزرگ را گرفت، چه بسا که اینها آمده بودند نظام را ساقط کنند، شما این را نمیبینید؟ بعد هم این سه نفر که در کهریزک مردند را خدا رحمت کند؛ اصلا همه مردهها را خدا رحمت کند. اگر این سه نفر در کهریزک به ناحق کشته شدند، باید حق خونشان پرداخت شود، ولی حرف من این است که شما آن طرف را نمیبینید، ممکن است یک اشتباهی در زندان باشد... همین دکتر مرتضوی که در نجات ایران موثر بوده آیا میتواند در خیابان تنهایی راه برود؟ نمیتواند! باید برای او محافظ بگذارند.
                                مرتضوی ناجی ایران بوده؟
                                در نجات ایران که شریک بوده.
                                تمام بدبختی و گرفتاری مرتضوی این است که سه نفر در کهریزک مردند.
                                فقط این نیست؛ مثلا ماجرای زهرا کاظمی هم وجود دارد. الان دولت کانادا رابطهاش را با جمهوری اسلامی قطع کرده. یا مثلا توقیف گسترده مطبوعات و موردهای دیگر.
                                گور پدر کانادا و اسراییل و آمریکا، اصلا ما یک فرد انقلابی مثل دکتر مرتضوی را با صد تا مثل کانادا و انگلیس عوض نمیکنیم؛ گور پدرشان....
                                شما معتقدید اگر هم در کهریزک اشتباهی شده جامعه به گل روی پتانسیلی که مرتضوی برای نظام دارد او را ببخشد.
                                جامعه باید خسارتش را پرداخت کند؛ مرتضوی برای خودش که این کارها را نکرده است.
                                جامعه باید خسارت چه چیزی را بدهد؟
                                اگر در کهریزک خسارتی به کسی وارد شده و مثلا آن سه نفر فوت کردند، خسارت این اتفاق را باید جامعه پرداخت کند.
                                جامعه چطور خسارتش را پرداخت کند؟
                                خونبهایش را پرداخت و از آنها عذرخواهی کند.
                                همین؟
                                غیر از این باید چهکار کرد؟
                                با کسی که متهم به قتل است چه کار میکنند؟
                                فرض کنید که کسی در جبهه هزار تا صدامی را کشته و حالا اشتباهی چهار نفر خودی را هم کشته آیا او را قاتل حساب میکنید.
                                رهبری نظام گفتند که کهریزک جنایت بوده. درست است؟
                                بله. هر نظری که نظر مقام معظم رهبری باشد ما تابعش هستیم.
                                فکر نمیکنید این نوع حمایت شما برایتان هزینه ایجاد میکند؟
                                منظورتان چه هزینهای است؟ ما اعتبارمان را از خدا و مردم میگیریم. مردم میتوانند قضاوت کنند که ما به چه دلیل از مرتضوی حمایت کردیم.
                                پس مرتضوی پیچ کهریزک و تامین اجتماعی را رد کرده؟
                                این پیچ که چه عرض کنم، دکتر مرتضوی صد تا پیچ دیگر را هم رد میکند.
                                درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

                                توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

                                نظر

                                در حال کار...
                                X