کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
شایعه ای که امروز در راهروهای مجلس چرخید ارتقا سعید مرتضوی به عنوان سرپرست وزارت کار و شیخ الاسلام به عنوان معاون اول
در پی استیضاح وزیر کار و تنش ایجاد شده در جلسه امروز مجلس شورای اسلامی ، برخی دولتی ها امروز به نمایندگان گفته اند احمدی نژاد قصد دارد سعید مرتضوی را به عنوان سرپرست وزارت کار ،تعاون و رفاه اجتماعی منصوب نماید.
به گزارش عصر ایران طبق قانون اساسی ، رئیس دولت دهم می تواند تا سه ماه ، برای وزارتخانه بی وزیر ، بدون نیاز به رأی مجلس ، سرپرست منصوب کند.
همچنین شایع شده است که احمدی نژاد قصد دارد عبدالرضا شیخ الاسلامی ، وزیر برکنار شده کار را ارتقاء رتبه داده و به سمت معاونت اولی منصوب نماید.
عصر ایران ادامه داده هنوز منابع رسمی این گمانه زنی های شایع شده در راهروهای مجلس را تأیید نکرده اند و باید منتظر ماند و دید احمدی نژاد چه تصمیمی می گیرد؟ آیا به دنبال آرامش است یا تصمیماتش ایجاد تنش خواهند کرد؟!
پیش از جلسه استیضاح شایع شده بود احمدی نژاد قصد دارد مرتضوی را ارتقا رتبه دهد و وی را به عنوان سرپرست وزارتخانه کار انتخاب کند.
The greater the risk ، The greater the reward
هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری
علی مطهری در جمع خبرنگاران: به پایان بحران نزدیک می شویم تکلیف رئیس جمهور زودتر مشخص می شود
نماینده تهران در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه سند امروز رئیس دولت دهم نشانه سلامت نظام بود، گفت: امروز چهره احمدی نژاد آشکار شد و ما به نقطه پایان بحران نزدیک میشویم. به گزارش مهر، علی مطهری پس از پایان جلسه علنی امروز مجلس شورای اسلامی در جمع خبرنگاران گفت: نتیجه استیضاح در جلسه امروز خیلی روشن نبود و نمی شد پیش بینی کرد که آیا وزیر رای می آورد یا خیر.
وی افزود: با صحبت های رئیس جمهور ورق برگشت و نمایندگانی هم که می خواستند رای مخالف به استیضاح بدهند، رای موافق دادند.
مطهری با تاکید بر اینکه صحبت های احمدی نژاد در شأن رئیس دولت دهم نبود، گفت: به طور کلی صحبت های احمدی نژاد برای نظام با برکت بود چراکه وی مدت ها می گوید که می خواهم مسائلی را مطرح کنم و بالاخره معلوم شد که مهمترینش از این قبیل مسائلی بود که امروز مطرح کرد. مانند این سی دی که به عنوان سند امروز در صحن علنی مجلس شورای اسلامی پخش شد.
نماینده تهران در مجلس شورای اسلامی این سند رئیس جمهور را نشانه سلامت نظام دانست و گفت: بزرگترین سند رئیس جمهور تخلف یکی از نزدیکان سران نظام بود و آن هم گفتگویی با مرتضوی در مورد یک موضوعاتی بوده است و این نشان می دهد که واقعا یک فساد بزرگ بین مسئولان بالای نظام وجود ندارد.
وی نفس کار رئیس دولت دهم را غیرقانونی و غیرشرعی خواند و یادآور شد: صحبت از فردی که حضور ندارد و نمایش فیلم او خلاف قانون و شرع است و تا زمانیکه اتهامی برای کسی ثابت نشده باشد، کسی اجازه قانونی و شرعی نداده که آن جرم اعلام شود.
مطهری خاطر نشان کرد: جلسه امروز مجلس شورای اسلامی چهره رئیس جمهور را آشکار کرد و ما به نقطه پایان بحران نزدیک می شویم و تکلیف رئیس جمهور زودتر مشخص می شود.
نماینده تهران در مجلس برای اینکه احمدی نژاد برای دفاع از شیخ الاسلامی به مجلس نیامده بود، گفت: رئیس جمهور آمده بود که حرف خودش را بزند و با علم بر این موضوع که با این صحبت ها ممکن است استیضاح رأی بیاورد، این اقدامات را انجام داد و استیضاح برایش مهم نبود.
The greater the risk ، The greater the reward
هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری
در جریان استیضاح وزیر کار احمدی نژاد علیه لاریجانی دست به افشاگری زد
محمود احمدی نژاد رئیس دولت دهم در مجلس علیه فاضل لاریجانی برادر علی لاریجانی دست به افشاگری زد. به گزارش خبر آنلاین رئیس دولت دهم در جلسه علنی امروز از نواری سخن گفت که قصد پخشش را دارد اما برخی نمیگذارند که او بگوید. رئیس مجلس هم از رئیس دولت خواست که این کار را بکند. چون در فضای عمومی جامعه مطرح شده و ممکن است مردم حساس شوند که نوار چیست.
رئیس دولت دهم در ادامه سخنرانی خود در دفاع از وزیر کار و رفاه و تامین اجتماعی با اشاره به حکم دیوان عدالت اداری درباره مرتضوی گفت: صرف نظر از گرایش سیاسی این دیوان، این جایگاه باید محل اطمینان و ثبات باشد. سال ۷۸ هم عین همین شکایت مطرح شده که ریاست سازمان تامین اجتماعی صلاحیت ندارد. اما این دیوان میگوید که این سازمان یک نهاد غیردولتی است و ما صلاحیت بررسی چنین شکایتی را نداریم. چطور حالا این شکایت را بررسی می کنند؟ بگذرد که مورد قبلی دو سال کارش طول کشید اما این بار ۴-۵ ماهه اعلام نظر کردهاند! وی با اشاره به اصل ۱۷۰ قانون اساسی دال بر ابطال مصوبات دولت از سوی دیوان عدالت اداری، ادامه داد: این اختیار دیوان به عزل و نصبهای داخلی دولت ربطی ندارد و تنها در مورد مصوبات دولت است. اگر دیوان خارج از چهارچوب قانون عمل کند ما چطور کشور را اداره کنیم؟
احمد توکلی خواستار ارائه تذکر در خلال سخنان رئیس احمدی نژاد شد اما لاریجانی به او فرصت نداد.
رئیس دولت دهم هم در ادامه گفت: مسائلی وجود دارد که به من احمدینژاد ربطی ندارد و باید رفع شود. مثلا دیوان محاسبات باید به کلیه حسابهای دولتی رسیدگی کند. دیوان نمیتواند به وزیر نامه بدهد که مجلس مصوبه عزل فردی را زیر سوال برده و اگر با او ادامه همکاری بدهی مجازات میشوی! این چه ربطی به وظایف دیوان محاسبات دارد؟ باید ببینیم که گیر کار کجاست؟ کجای قانون اساسی آمده که دیوان محاسبات میتواند دادگاه بگذارد و خودش متهم و مجرم را مشخص کند؟ همین دیوان یکباره رئیس کل بانک مرکزی را منفصل از خدمت کرد. دیدید که در بازار چه اتفاقی افتاد! بانک مرکزی باید جای با ثباتی باشد.
وی با بیان اینکه در جلسه قبلی با مجلس بر دوستیها تاکید کرده اما پشت آن بحث استیضاح مطرح شده است، خطاب به نمایندگان گفت: من و شما سوگند خوردیم به قانون اساسی عمل کنیم. در قانون اساسی آمده که وزیران میتوانند امور را تفویض کنند و تصویب برخی از امور دولت به کمیسیونها واگذار شود. مصوبات دولت هم به مجلس میآید تا در صورت مغایرت با قانون اساسی، آن را با ذکر دلیل به دولت بفرستند. کجای این اصل اجازه داده که مصوبات دولت لغو شود؟ بحث ما حقوقی است که اگر حل نشود این اختلافات و مسائل هر روز و هر روز ادامه دارد. من آمدهام با شما درد دل کنم و بگویم کجای این اصل آمده که رئیس مجلس میتواند مصوبات دولت را لغو کند؟ از کجای آن چنین چیزی درآوردهاید؟
رئیس مجلس سخنان رئیس قوه مجریه را قطع کرد و گفت: در چارچوب مساله استیضاح صحبت کنید.
در این زمان نمایندگان هم با فریادهایشان خواستار رعایت ائین نامه مجلس میشدند.
رئیس دولت دهم هم با بیان اینکه باید معیار قانون گرایی مشخص شود، ادامه داد: نگویید چون قانون است، دهنت را ببند! من میخواهم بگویم که چنین چیزی در قانون اساسی نیست. اگر بنا بود رئیس مجلس همه مصوبات دولت را لغو کند که دیگر …… سخنان وی با صدای اعتراضی نمایندگان همراه شد که رئیس دولت دهم هم با صدای بلند گفت: من چهار ساعت و نیم نشسته ام و حرف هایتان را گوش دادم. حالا شما گوش بدهید. اگر بنا بود رئیس مجلس بر دولت و مجلس حاکم شود، خب یکباره مردم مستقیم رئیس مجلس را انتخاب کنند نه رئیس جمهور را! اگر هم میخواهید قانون اساسی را عوض کنید، راهش در خود قانون آمده است. طرحش را تهیه کنید و پس از تایید رهبری به رفراندوم بگذارید. احمدینژاد افزود: بروید فکر کنید ببینید که چطور هم مصوبات و هم انتصابات دولت را لغو میکنند؟ اگر حق عزل و نصبها از دولت گرفته شود، دیگر دولت چه چیزی برای اداره کشور در اختیارش می ماند؟ این یک بحث دردمندانه است. بنشینید یک راه حلی بیابید وگرنه این اتهام زنیهای پیاپی ادامه خواهد داشت. اگر دیوان عدالت نظری دارد، به چه کسی باید اعتراض کنم؟ میگویند به خودمان بگویید، این که نمی شود!
وی با بیان اینکه من نوکر همه شما هستم اما الان من رئیس دولت دهم هستم، ادامه داد: خب یکباره بگویید رئیس جمهوری که انتخاب میکنید تحت امر رئیس مجلس است! فردا رفتارهای ما را تحلیل میکنند. باید به اصل قانون برگردیم و مسائل را ریشهای حل کنیم. بحث من دفاع از مرتضوی نیست. من از یک روند که همان حقوق اساسی است حمایت می کنم. سه قوه مستقل داریم. استقلال قوه مجریه کجاست وقتی همه مصوباتش لغو میشود! نمیشود که هر روز بگویند چرا یک معاون یا یک استاندار را میگذارید!
رئیس دولت دهم خطاب به نمایندگان ادامه داد: آقای شیخ الاسلامی را همه شما میشناسید و فکر نمیکنم نیازی باشد در مورد وی بحث کنم. مرتضوی هم یک فرد همچون دیگر افراد جامعه است. چرا اینقدر حساسیت نسبت به او هست؟ وی که می گفت قصد داشته نواری را پخش کند، اما ابوترابی و برخی دیگر نمایندگان گفتهاند که نگو، افزود: ما میخواهیم بگوییم، میگویند نگو، بعد میگویند چرا نگفتی؟ این اظهارات احمدی نژاد بار دیگر با فریادهای اعتراضی نمایندگان روبرو شد که می گفتند بگو! بگو! رئیس مجلس هم به رئیس دولت دهم گفت که چیزی را که لازم میدانید بگویید. نوار هم اگر دارید بگذارید. از صبح مدام می گویید یک چیزی هست! خب بگویید چیست؟! احمدی نژاد با بیان اینکه من و شما باید حوصله داشته باشیم، ادامه داد: داریم با یکدیگر بحث می کنیم. اما صدای اعتراض نمایندگان به سخنان رئیس قوه مجریه همچنان ادامه داشت. رئیس مجلس از نمایندگان خواست تا نظم را رعایت کنند تا رئیس دولت هر چه میخواهد بگوید. احمدینژاد هم ادامه داد: یک صلوات بفرستید. من فکر می کنم مسائلی پشت صحنه می گذرد که نه نمایندگان خبر دارند و نه ما می دانیم. این مسائل وقتی میاید در صحنه کشور، می گویند چرا با هم دعوا دارید؟ ما با هم دعوا نداریم و میخواهیم برای مردم کار کنیم. ملاقاتهایی اتفاق افتاده است که رئیس مجلس هم خوب است به آن توجه کنند! نمایندگان همچنان با صدای بلند از رئیس دولت دهم می خواستند که این نوار را بگذارد ولی رئیس دولت دهم که به نظر میرسید قصد انصراف دارد، گفت: من یک نسخه از این نوار را به رئیس مجلس و روسای کمیسیونها میدهم تا … اما رئیس مجلس بار دیگر خطاب به احمدی نژاداز او خواست تا نوارش را پخش کند و افزود: شما یک بحثی را در فضای عمومی جامعه مطرح کردهاید و الان برای مردم سوال شده است. پخش کنید تا معلوم شود چیست؟ شما نوارتان را پخش کنید و چیزی کم نگذارید نوار رئیس دولت دهم بی کیفیت و غیر قابل تشخیص بود و از این رو او که میگفت مشکل از پخش صوتی مجلس است تصمیم گرفت که مشروح مکالمات بین فاضل لاریجانی و مرتضوی را بخواند. محمود احمدی نژاد نیز متن مذاکرات فاضل لاریجانی و سعید مرتضوی را خواند. در متنی که رییس دولت دهم قرائت کرد اینگونه بر می آمد که فاضل لاریجانی برادر علی لاریجانی در جلسه ای با سعید مرتضوی درباره خرید یکی از شرکت های تامین اجتماعی با مرتضوی وارد رایزنی می شود. براساس اظهارات احمدی نژاد فاضل لاریجانی خواستار در اختیار گرفتن این شرکت به صورت غیر قانونی است . فاضل لاریجانی در این دیدار با اتکا به پیشینه خانوادگی و نسبت خود با سران قوا خواستار امتیاز های غیر قانونی و کسب رانت می شود. احمدی نژاد در طول سخنرانی خود تاکید کرد جلسات مرتضوی و لاریجانی به صورت کامل فیلمبرداری شده و نوار مکالمات انها نیز کاملا موجود است. رئیس دولت دهم که از مکالمات مرتضوی و باقرلاریجانی به عنوان زد و بند یاد کرد فیلم این دیدار و جلسه را که به طور مخفیانه ضبط شده بود در صحن مجلس به نمایش گذاشت و این موضوع همهه ای در مجلس بوجود آورد. چند تن از نمایندگان خواستار بیان تذکراتی بودند اما لاریجانی مانع شد. لاریجانی: به سلامت، شما شئونات جمهوری اسلامی جمهوری اسلامی را رعایت نکردید پس از آنکه اظهارات رئیس دولت دهم تمام شد، رئیس مجلس از وی خواست تا برای شنیدن پاسخ اتهاماتی که به مجلس وارد کرده است در صندلی خود قرار گیرد به گزارش مهر رئیس مجلس شورای اسلامی که از اتهامات وارد شده از سوی احمدی نژاد به شدت ناراحت بود طی سخنانی به احمدی نژاد گفت: هر مشکلی است رسیدگی کنید موضوع برادرم به من و استیضاح وزیر ربطی ندارد. من با وی هیچ ارتباطی ندارم و هیچ مسئولیتی هم از طرف من ندارد. لاریجانی به موضوع دعوت مرتضو ی از فاضل لاریجانی و فیلمبرداری این نشست اشاره کرد و ان را اقدامی مافیایی خواند. وی خطاب به رئیس دولت دهم تاکید کرد که مشکل کشور این نوع رفتارهاست و این کار اخلاقی نیست. لاریجانی به اظهارات داود احمدی نژاد برادر رئیس دولت دهم درباره اطرافیان وی ، جریان انحرافی ، ارتباط با مجاهدین و بیگانگان اشاره کرد و گفت: من چند جلسه با برادر شما جلسه داشتم آیا اگر فیلم می گرفتم برای شما خوب بود؟ برادر شما نظراتی دارد اما این چه ربطی به شما دارد اگر یکی از بستگان بنده اشکالی داشت مثل هر کس دیگر باید رسیدگی شود پرونده درست کنید و رسیدگی کنید. فرق دیدگاه من با شما این است که شما در اطرافتان آدمهایی دارید که پرونده دارند و متهم هستند اما شما مصر هستید که بمانند و مسئولیت می دهید اما بنده می گویم اگر هر یک از بستگان من مشکلی داشت رسیدگی کنید حتی اگر برادر من بود. لاریجانی با اشاره به اینکه این نوع اقدامات کیان اخلاقی جامعه را خطر می اندازد از توطئه دولت علیه فاضل لاریجانی به عنوان اقدامی مافیایی انتقاد کرد و این اقدامات را در سطح رئیس جمهور ندانست. بر اساس این گزارش پس از پایان سخنان لاریجانی رئیس دولت دهم خواستار دادن وقت برای بیان صحبت شد اما لاریجانی از دادن وقت خودداری کرد. وی خطاب به احمدی نژاد گفت امیدوارم خداوند همه ما را هدایت کند شما تهمت زدید جوابتان را هم دادیم دیگر حق صحبت ندارید به سلامت. شئولات جمهوری اسلامی را در صحن علنی مجلس رعایت نکردید پس از این گفته رئیس مجلس رئیس دولت و سایر اعضای هیات دولت که در صحن مجلس حضور داشتند جلسه را ترک کردند.
The greater the risk ، The greater the reward
هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری
به گفته فعالان، لمیا الغمادی که با آسیبهای متعدد، از جمله شکستگی در جمجمه، چندین دنده و بازوی چپ، کبودی و سوختگی در سطح زیادی از پوست، در تاریخ 4 دی سال 1390 در بیمارستان بستری شده بود، در اول آبان سال جاری فوت کرد اما خبر کشته شدن این دختر 5 ساله توسط مفتی سعودی، در بایکوت کامل رسانهای قرار گرفت.
به گزارش مشرق به نقل از باراک اوباما دات آی آر، فعالان حقوق بشری عربستان گزارش دادند یک مفتی وهابی عربستانی پس از تجاوز و قتل دختر 5 سالهاش و تنها در حالی که مدت کوتاهی را در زندان به سر برده بود، با حکم دادگاه سعودی به پرداخت دیه به مادرش، از زندان آزاد شد.
براساس گزارش اهرام آنلاین، به گفته فعالان، لمیا الغمادی که با آسیبهای متعدد، از جمله شکستگی در جمجمه، چندین دنده و بازوی چپ، کبودی و سوختگی در سطح زیادی از پوست، در تاریخ 4 دی سال 1390 در بیمارستان بستری شده بود، در اول آبان سال جاری فوت کرد اما خبر کشته شدن این دختر 5 ساله توسط مفتی سعودی، در بایکوت کامل رسانهای قرار گرفت.
تشییع جنازه لمیا، دختر 5 ساله
فعالان گروه "رانندگی برای زنان" که اعضای آن، گروهی از زنان عربستانی هستند که موارد نقض حقوق زنان در این کشور را رسانهای میکنند، در بیانیه ای اعلام کردند: فیحان الغمادی، مفتی سعودی و مهمان ثابت شبکههای آموزههای وهابی در عربستان، اعتراف کرد که از چندین کابل و عصا برای تحمیل صدمات استفاده کرده است.
فیحان الغمادی مفتی وهابی و کارشناس ثابت شبکههای ماهوارهای عربستان
دادگاه سعودی در حالی مفتی وهابی را از مجازات مرگ رهانیده که حکم صریح اسلامی برای جرایمی مانند تجاوز به عنف و تعدی به کودکان، اعدام است.
من تمام صحبتها رو از رادیو شنیدم. اگر فاضل فقط کمی هوش داشت باید از نوع سوالات مرتضوی متوجه مسئله می شد. اگر دزدی و یا بندو بست درست و حسابی کرده بود احتیاجی نداشت که بره پیش مرتضوی و از اون خواهش و تمنای حمایت در برابر شخص دیگر(همون سرمایه دار) را بکند. فاضل نشسته و دیده ای بابا همه برادران به یه مقام و منصبی رسیده اند و سر این بی کلاه مونده و داداش ها هم تحویلش نمی گیرن برا همین دست به دامن مرتضوی شده. خلاصه اینکه پخش نوار و فیلم از نظر من خیلی مهم نبود ولی خیلی خوشحال شدم که اینها تقاص کارهایی رو که با خاتمی و موسوی کردند با ریختن آبرویشان دارند می دهند. در کل به نظر من پیروز (شاید ظاهری) این میدان لاریجانی بود نه احمدی نژاد. چون احمدی نژاد اثبات کرد که براش نظام و کشور و مردم هیچ اهمیتی ندارد و فقط خودش و دوستانش مهم هستند. عمل وی تبلور لمپنیسم، بی اخلاقی و خلاف دین بود.
مشاور وزیر کشور مدعي شد: ۸۰درصد مردم حق را به احمدینژاد دادند!
گروه سياسي: مشاور وزیر کشور مدعي شد: سخنان احمدینژاد در صحن علنی مجلس، دفاع از حقوق ملت بود.
عبدالرضا داوری در گفتوگو با ایسنا، با اشاره به جلسه امروز استیضاح وزیر کار، تعاون و رفاه اجتماعی، اظهار کرد:به نظرم آنچه که در دفاع آقای احمدینژاد از وزیر کار و رفاه اجتماعی مهم بود، این است که دفاع ایشان در بعد محتوایی حاوی دو نکته بود. دفاع ایشان دفاع از حقوق ملت بود. ایشان نشان دادند که قوانین عادی و سلایق افراد فراتر از قانون اساسی در نظر گرفته میشود.
رییس مرکز مطالعات کشور تصریح کرد: دفاع آقای احمدینژاد از حقوق ملت در بخش اول سخنانشان بود که در بیان تناقضاتی بود که میان قوانین عادی و قوانین اساسی مطرح کردند. اینکه چگونه قوانین عادی بر قانون اساسی که میثاق ملی است، سیطره پیدا کرده است.
وی گفت: نکته مهم دوم در سخنان آقای احمدینژاد این بود که ایشان اشاره کردند که برخی از نزدیکان و وابستگان قدرت چگونه از این مناسبات برای کارچاقکنی و صاف کردن مسیر خودشان استفاده میکنند. متنی که ایشان درباره مذاکرات آقای فاضل لاریجانی با آقای مرتضوی قرائت کردند، نشان داد که این ظرفیت متاسفانه در کشور ما وجود دارد. رییس جمهور وجود این آسیبها را در نظام ما نشان دادند. عبدالرضا داوری٬ در خاتمه ادعا کرد: «براساس نظرسنجی تلفنی که توسط مرکز مطالعات راهبردی وزارت کشور در سطح تهران انجام شد، از میان ۱۲۹۰ مورد تماس با شهروندان درباره اتفاقات پیش آمده در صحن مجلس، بیش از ۸۰ درصد از مردم به احمدینژاد حق دادند.»
[QUOTE=محمد رحمتی;277430][B] مفتی وهابی برای تجاوز و قتل دخترش مجازات نشد
تاریخ بشریت موجوداتی کثیف تر و تهوع آورتر از اینها بخود ندیده. واقعا سگ و خوکی که در شرع مبین نجس تلقی میشوند هزاران هزاران بار ازین زباله دانهای متحرکی که اکسیژن هوا را میمکند و نکبتشان سرتاسر جهان را فرا گرفته شریف ترند. تفکر خشونت و ترور و تجاوز و صدها عمل غیر انسانی دیگر که در صدر ایدئولوژی منحوس القاعده و طالبان قرار داره از همین حرامزاده های پست فطرت سوسمارخور نشات گرفته. اینها دشمنان انسانیت و صد البته دشمنان قسم خورده ی ایران و ایرانی هستند.
[COLOR="#0000FF"][SIZE=4][B]آنانکه گذشته را به خاطر نمی آورند محکوم به تکرار آنند[/B][/SIZE][/COLOR]
چرا ا.ن حاضره برای حمایت از مرتضوی کشور رو تا این حد به چالش بکشونه؟؟
چرا به پرونده مرتضوی رسیدگی نمیشه؟
آیا حمایت از مرتضوی....همانند حمایت از ا.ن ...حق بود؟؟
کسانی که از ا.ن حمایت میکنند دارن از مرتضوی حمایت میکنن!! اگه حمایت از مرتضوی دستور از بالاست....چرا لاریجانی و اکثر نمایندگان
حمایت نمیکنند؟؟؟
وی درباره زمان ارائه بودجه از سوی دولت به مجلس افزود: در حال حاضر بودجه در دولت در حال بررسی است، لذا نمی توان زمان دقیقی را برای ارائه بودجه به مجلس بیان کرد. اما می توان احتمال داد که ظرف یک هفته آینده بودجه به مجلس می رود.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) : معاون رئیس جمهور در نظارت بر قانون اساسی با اشاره به در نظر گرفتن اقدامات ویژه دولت در بودجه سال آینده گفت: دولت بنایی بر ارائه بودجه چند دوازدهم به مجلس ندارد.
حجت الاسلام محمدرضا میرتاج الدینی در گفتگو با مهر درباره در نظر گرفتن اقدامات ویژه دولت برای بودجه سال آینده، اظهار کرد: این موضوعات پیشتر هم به صورت کلی از سوی دولت عنوان شده، اما مسائل جزیی تر درباره اقدامات ویژه دولت در بودجه را می توان پس از ارائه آن به مجلس و بررسی در کمیسیون های تخصصی ملاحظه کرد.
وی درباره زمان ارائه بودجه از سوی دولت به مجلس افزود: در حال حاضر بودجه در دولت در حال بررسی است، لذا نمی توان زمان دقیقی را برای ارائه بودجه به مجلس بیان کرد. اما می توان احتمال داد که ظرف یک هفته آینده بودجه به مجلس می رود.
معاون رئیس جمهور در خصوص اظهارات برخی نمایندگان شاخص و اقتصادی مجلس که تقاضای ارائه بودجه چند دوازدهم کرده اند، تصریح کرد: قطعا دولت بنایی بر ارائه بودجه چند دوازدهم به مجلس ندارد.
وی با تاکید بر این که دولت بودجه را فقط به صورت کامل به مجلس ارائه خواهد داد، گفت: بهتر است مجلس در برخی مواقع خود را با شرایط تطبیق دهد.
میرتاج الدینی ادامه داد: لازم است مجلس شرایط را به گونه ای فراهم کند که بتواند ظرف 45 روز و تا پایان سال جاری بودجه را به تصویب برساند.
تصویب بودجه 92 در دولت بعد از سفر رییس جمهور به مصر
با توجه به سفر محمود احمدی نژاد به مصر كه قرار است 18 بهمن(پنج شنبه هفته جاری) انجام شود و این سفر نیز دو روزه خواهد بود،در خوشبینانه ترین حالت لایحه بودجه هفته اول اسفند به مجلس ارسال خواهد شد.
با گذشت 15 روز از بهمن ماه،دولت هنوز لایحه بودجه سال 92 كل كشور را به مجلس ارایه نكرده است.
به گزارش خبرنگار ایلنا،درحالی كه دیروز رییس جمهور در حاشیه جلسه استیضاح وزیر كار و تعاون از تصویب جداول كلان بودجه بعد از سفر به مصر خبرداده كه براساس آیین نامه داخلی مجلس،دولت باید لایحه بودجه را در 15 آذر ماه به مجلس ارسال می كرد.
تاخیر در ارسال لایحه بودجه در شرایطی اتفاق می افتد،كه آخرین گزارش ها حاكی است كه كار تصویب تبصره های بودجه هنوز در هیات دولت به اتمام نرسیده است.
حمیدرضاحاجی بابایی وزیر آمورش و پرورش دیروز به خبرنگاران گفته است كه دولت سومین جلسه بررسی لایحه بودجه سال 92 را به اتمام رسانده و قرار است پس از تصویب تبصره ها كار بررسی جداول بودجه آغاز شود.
این گزارش می افزاید؛با توجه به سفر محمود احمدی نژاد به مصر كه قرار است 18 بهمن(پنج شنبه هفته جاری) انجام شود و این سفر نیز دو روزه خواهد بود،در خوشبینانه ترین حالت لایحه بودجه هفته اول اسفند به مجلس ارسال خواهد شد.
این ششمین بودجه تاخیر داری است كه دولت به مجلس ارایه می كند كه دو بودجه از این تعداد به صورت دو دوازدهم تصویب شده است.
كارشناسان اقتصادی معتقدند؛ تاخیر در ارسال لایحه بودجه و تصویب بودجه های دو دوازدهمی سبب بروز بی انضباطی مالی در دولت شده و پروژه های عمرانی را دچار مشكلات بسیاری می كند.
چرا ا.ن حاضره برای حمایت از مرتضوی کشور رو تا این حد به چالش بکشونه؟؟
چرا به پرونده مرتضوی رسیدگی نمیشه؟
آیا حمایت از مرتضوی....همانند حمایت از ا.ن ...حق بود؟؟
کسانی که از ا.ن حمایت میکنند دارن از مرتضوی حمایت میکنن!! اگه حمایت از مرتضوی دستور از بالاست....چرا لاریجانی و اکثر نمایندگان
حمایت نمیکنند؟؟؟
درود بر جناب مخبر گرامی؛
حتی چند تن از بچه های شرکت ما دیروز ظهر می دونستند که احمدی دقیقا قراره چی بگه! و همین طور آقای لاریجانی کاملا با بیت هماهنگ کرده بود که نوع و شدت پاسخ تا چه حد باشه. قطعا احمدی نژاد در حال حاضر تکیه گاه محکمی نداره دیگه
بانک مرکزی نرخ تورم ماهیانه برای دی ماه را منتشر کرد که بر اساس آمار بانک مرکزی رقم تورم اعلامی برابر با ۲۸.۷ درصد است. این در حالی است که بنا به باور کارشناسان داخلی و خارجی، نرخ تورم اعلامی از سوی بانک مرکزی به هیچ وجه مطابقتی با واقعیات جامعه ندارد. مهدی تقوی استاد دانشگاه چرایی تفاوت آمار اعلامی بانک مرکزی را با واقعیات جامعه انتظارات تورمی میداند.
بانک مرکزی نرخ تورم ماهیانه برای دی ماه را منتشر کرد که بر اساس آمار بانک مرکزی رقم تورم اعلامی برابر با ۲۸.۷ درصد است. این در حالی است که بنا به باور کارشناسان داخلی و خارجی، نرخ تورم اعلامی از سوی بانک مرکزی به هیچ وجه مطابقتی با واقعیات جامعه ندارد. مهدی تقوی استاد دانشگاه چرایی تفاوت آمار اعلامی بانک مرکزی را با واقعیات جامعه انتظارات تورمی میداند.به گزارش «تابناک»، بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران امروز نرخ تورم دی ماه را اعلام کرد. بنا بر اعلام بانک مرکزی تورم در دی ماه به ۲۸.۷ درصد رسیده است؛ آماری که حاکی از آن است که نرخ تورم نسبت به یک ماه پیش از آن یعنی آذر ماه معادل ۱.۴ درصد افزایش داشته است.
آمار بانک مرکزی در حالی اعلام میشود که بسیاری از کارشناسان بر این باورند که این آمار به هیچ وجه با واقعیات تورمی جامعه همخوانی ندارد. پیش از این استیو هانکه در مطلبی اشاره کرده بود که تورم سالیانه در ایران برابر با ۱۱۰ درصد است؛ اما این موضوع منحصر به اقتصاددانان خارج از کشور نمیشود.
مهدی تقوی اقتصاددان و استاد دانشگاه در گفتوگو با تابناک، در خصوص تورم موجود در کشور و تناقض واقعیات تورمی با آمار اعلامی بانک مرکزی گفت: همه ما میدانیم که این آمار بیانگر واقعیت تورمی در جامعه نیست. زیرا میتوان به آسانی دریافت که بسیاری از کالاها در چند ماه اخیر، چهار برابر افزایش قیمت داشتهاند.
تقوی بر این باور است که تورم در کشور دستکم نزدیک ۶۰ تا ۷۰ درصد است. وی دلیل آن که بانک مرکزی دست به اعلام آمار واقعی نمیزند این میداند که در صورت اعلام واقعی آمار تورم در کشور انتظارات تورمی به شکلی شدید بروز خواهد کرد.
تقوی میگوید: انتظارات تورمی عرضه را دچار مشکل میکند و با ایجاد اشکال در عرضه مجدداً نرخ تورم افزایش میابد. بانک مرکزی نیز شاید به همین دلیل است که نرخ تورم را بسیار پایینتر از آنچه واقعاً در سطح جامعه احساس میشود، اعلام میکند، زیرا انتظارات تورمی که با اعلام تورم مثلاً ۷۰ یا ۸۰ درصدی در جامعه به وجود میآید، قابل کنترل نخواهد بود.
تقوی البته بر این باور است که استدلال استیو هانکه درباره محاسبه تورم در ایران و رقم اعلامی ۱۱۰ درصد نیز نمیتواند چندان درست باشد، زیرا فرمول مورد استفاده هانکه (PPP یا فرمول برابری قدرت خرید) که هانکه از آن استفاده کرده است، برای برآورد نرخ ارز از روی تورم است نه محاسبه تورم از روی نرخ ارز. تقوی تأکید دارد که نرخ تورم در کشور دستکم 60 تا 70 درصد است.
صرف نظر از رقم اعلامی تورم، اما موضوع مهمتر آن است که از آغاز سال جاری، نرخ تورم کشور همچنان در حال افزایش است و به رغم وعدههای پیاپی دولت و بانک مرکزی برای مهار تورم، و حتی علیرغم توقف اجرای فاز دوم هدفمندی در سال جاری، آجرهای دیوار تورم همچنان روی هم چیده میشوند که پیامدهای اقتصادی، اجتماعی و آسیبهای عمیق آن بر بدنه جامعه مشهود است.
نظر