اخبار

Collapse
X
 
  • زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • بابک 52
    ستاره‌دار (27)
    • Mar 2011
    • 17028

    #20086
    کمک پنج میلیارد و ۸۰۰ میلیون دلاری ایران به سوریه و سرنوشت ایرانیان

    وزارت خارجه بریتانیا گزارشی با عنوان با «کمکهای مالی ایران به رژیم سوریه چه کارهایی میشد در داخل ایران انجام داد؟» تهیه کرده است.


    تیرماه سال جاری (۱۳۹۱) رسانهها از کمک پنج میلیارد و ۸۰۰ میلیون دلاری ایران به رژیم سوریه خبر دادند. اندکی بعد در مهر ماه اخباری مبنی بر انتقال حدود ۱۰ میلیارد دلار از ایران به سوریه منتشر شد.


    کمکهای مالی ایران در شرایطی به حساب رژیم سوریه سرازیر شد که این کشور بیش از دو سال درگیر قیامی مردمی علیه حکومت بشار اسد بوده است؛ قیامی که طی آن بیش از ۶۰ هزار سوری به دست رژیم اسد کشته شدند، هزاران خانه، درمانگاه، بیمارستان و مدرسه ویران شدند، به زیرساختهای اساسی مانند سیستم آب رسانی و بهداشت صدمات جدی وارد شد، و رقمی بین یک تا سه میلیون نفر ناگزیر از ترک محل زندگی خود و مهاجرت شدند. هماکنون بیش از ۴۰۰ هزار پناهنده سوری به کشورهای مجاور و همسایه پناه بردهاند. ۵۰ درصد از کسانی را که ناچار به ترک محل سکونت خود شدهاند، کودکان تشکیل میدهند.


    به گزارش رادیو فردا، پنج میلیارد و ۸۰۰ میلیون دلار پول زیادی است. فارغ از این که اگر این مبلغ هنگفت به حساب رژیم اسد سرازیر نمیشد چه تاثیری بر سرنوشت مردم سوریه میتوانست داشته باشد، اینجا فقط میخواهیم به این مساله بپردازیم که اگر این پول در داخل ایران هزینه میشد، چه کارهایی میشد با آن انجام داد.


    تسهیلات آموزشی


    هزینه متوسط ساخت یک کلاس درس در استان تهران حدود ۱۶ هزار و ۷۰۰ دلار است (نرخ برابری دلار و ریال هنگام نگارش این مطلب حدود ۳۶ هزار ریال در برابر هر یک دلار آمریکا در نظر گرفته شده؛ تمام تبدیلها به همین نرخ انجام شده مگر آنکه در پانویس هر مورد به طور خاص به نرخ دیگری استناد شده باشد). هزینه ساخت یک مدرسه با توجه به بزرگی و محل احداث آن (شهر، روستا و …) متغیر است و برای نمونه ممکن است بین ۸۳ هزار و ۵۰۰ دلار تا ۲۷۸ هزار دلار خرج داشته باشد.


    با پنج میلیارد و ۸۰۰ میلیون دلار میتوان ۳۴۷ هزار کلاس درس در ایران احداث کرد که تقریباً بیش از نیمی از شمار کلاسهای درس فعلی در سراسر ایران است.


    هزینه اتصال هر کلاس درس به اینترنت پرسرعت و سایر تجهیزات لازم برای «هوشمند سازی» کلاسهای درس در ایران به طور متوسط حدود ۸۳۵ تا ۱۱۰۰ دلار است . به طور تقریبی حدود ۶۵۰ هزار کلاس درس در ایران وجود دارد. (۱)


    تنها با هزینه کردن سه و ۱۲ دهم درصد از مبلغ پنج میلیارد و ۸۰۰ میلیون دلار میتوان تمام کلاسهای درس ایران را به اینترنت پرسرعت مجهز کرد و تضمین کرد که نسل آینده ایران دسترسی و آگاهی بهتری از جهان دارد.


    تامین اجتماعی و خدمات درمانی


    در سال ۱۳۹۱ بودجه تامین اجتماعی دولت ایران حدود چهل و هفت میلیارد و هشتصد میلیون دلار بوده که تنها ۱۰ درصد از آن صرف خدمات پزشکی شده است. کسر بودجه در همین سال موجب شد برخی رسانهها از احتمال فروش اموال و شرکتهای زیر مجموعه سازمان تامین اجتماعی به منظور جبران کسر بودجه ابراز نگرانی کنند.


    با پنج میلیارد و ۸۰۰ میلیون دلار میشد بودجه تامین اجتماعی را ۶۸ درصد افزایش داد (البته فارغ از نحوه هزینه شدن این مبلغ) و اطمینان حاصل کرد که سرمایهگذاریها، اموال و داراییهای سازمان تامین اجتماعی که پشتوانه بازپرداخت حق بازنشستگی و سایر خدمات این سازمان است، به فروش گذاشته نمیشوند.


    اگر این مبلغ صرف هزینه خدمات پزشکی میشد میتوانست بودجه این بخش را به میزان ۳۵۰ درصد افزایش دهد که این میتوانست به معنای گسترش پوشش بیمه خدمات درمانی باشد چه در زمینه بیماریهای پرهزینهای که هم اکنون تحت پوشش کامل این سازمان نیستند و هم در زمینه ارائه این خدمات به میلیونها ایرانی دیگر که اکنون تحت پوشش بیمه درمانی سازمان تامین اجتماعی قرار ندارند.


    به طور متوسط در ایران بین ۱۷ تا ۱۸ تخت بیمارستانی به ازای هر ۱۰ هزار نفر جمعیت وجود دارد.


    متوسط جهانی سرانه تخت بیمارستانی حدود ۳۰ تخت به ازای هر ۱۰ هزار نفر جمعیت است. متوسط هزینه ساخت بیمارستان در ایران به ازای هر تخت ظرفیت معادل ۲۷۸۰ تا ۴۱۷۰ دلار است.


    تنها با صرف پنج و ۷۵ دهم درصد از پنج میلیارد و ۸۰۰ میلیون دلار میتوان متوسط سرانه تخت بیمارستانی در ایران را به میانگین جهانی این آمار رساند و خدمات پزشکی بهتر و گستردهتری را برای میلیونها تن از شهروندان ایرانی از این طریق تضمین کرد.


    ایمنی جادهها


    در ایران سالانه بین ۲۰ تا ۲۵ هزار نفر در تصادفات جادهای کشته میشوند که بخشی از این آمار به دلیل کیفیت پایین جادهها و زیرساختهای ضعیف در بخش حمل و نقل است. ایران یکی از بالاترین آمارهای تلفات در تصادفات رانندگی را در جهان دارد.


    به گفته مقامات ایرانی، ایران صاحب ۱۱ هزار کیلومتر راه است (اعم از راه اصلی، آزادراه و بزرگراه) اما برای تکمیل شبکه راههای کشور به احداث ۲۰ هزار کیلومتر راه دیگر نیاز دارد. هزینه ساخت راه جدید در ایران به ازای هر متر راه اصلی ۵۰۰ دلار، هر متر آزادراه ۱۰۰۰ دلار، و هر متر بزرگراه ۱۵۰۰ دلار است.


    با پنج میلیارد و ۸۰۰ میلیون دلار میتوان ۳۸۵۰ کیلومتر بزگراه به شبکه جادههای ایران افزود که خود موجب تضمین ایمنی هزاران تن از ایرانیانی میشود که در این جادههای تردد میکنند.


    میراث فرهنگی


    ایران صاحب شمار قابل توجهی از سایتها و بناهای تاریخی و فرهنگی است که اهمیتی جهانی دارند. ایران در سال ۱۳۹۰ حدود ۷۰ میلیون دلار برای مرمت و نگهداری ابنیه و میراث تاریخی و فرهنگی خود هزینه کرد.


    تنها ۵ درصد (با احتساب نرخ ارز در اسفند ۹۰ و فروردین ۹۱) از پنج میلیارد و ۸۰۰ میلیون دلار میتواند بودجه مرمت و نگهداری آثار تاریخی و فرهنگی ایران را چهار برابر میزان فعلی افزایش دهد و بقای این آثار ارزشمند را برای نسلهای متمادی تضمین کند.


    بازسازی مناطق زلزله زده


    سال ۱۳۸۲ زمین لرزهای شهر تاریخی بم در استان کرمان را ویران کرد و بیش از ۲۶ هزار کشته برجای گذاشت. طی نه سال پس از این واقعه دولت در مجموع حدود ۳۹۸ میلیون دلار به صورت سرمایهگذاری مستقیم و وام برای بازسازی فضاهای عمومی و واحدهای مسکونی بم هزینه کرد. با این حال در دی ماه ۱۳۹۱ رئیس شورای شهر بم گفت که بازسازی شهر بم هنوز به اتمام نرسیده و مقامات محلی به منظور این کار تقاضای اعتباری معادل ۵۵ میلیون دلار کردهاند که تا کنون فقط با ۲۰ میلیون دلار آن موافقت شده است.


    با توجه به نرخ متغیر ارز طی این نه سال، با حداقل هشت و هفت دهم درصد و حداکثر هشت و ۳۳ درصد از پنج میلیارد و ۸۰۰ میلیون دلار میشد تمام بودجه بازسازی شهر بم را یک شبه (۲) فراهم کرد و از این طریق سرعت بازسازی را افزایش داد تا رنج بازماندگان این زلزله کمتر شود و شاید با برنامهریزی بهتر از آغاز شهر بم با کیفیتی بهتر بازسازی شود.


    (۱) این رقم از مجموع تفکیک استانی آمار کلاسهای درس در وبسایت رشد به دست آمده (کمی بیش از ۶۴۸ هزار کلاس درس)؛ به رغم این که سال ثبت و محاسبه این آمار در وبسایت رشد مشخص نشده، اما با توجه به شمار دانشآموزان و مقایسه آن با آمار مرکز آمار ایران به نظر میرسد این عدد باید به سالهای پایانی دهه ۱۳۸۰ تعلق داشته باشد (عدم وجود آمار مستقل برای استان البرز نیز موید این مطلب است.


    (۲) در آغاز بازسازی شهر بم در سال ۱۳۸۲ نرخ برابری ارز در برابر ریال در پایینترین سطح طی این بازه نه ساله قرار داشت و هر دلار آمریکا به ازای حدود ۸۳۲۰ ریال معامله میشد. با فرض این که اگر نرخ دلار طی این نه سال ثابت میماند میتوان تصور کرد هزینه بازسازی بم حدود ۸/۳۳ درصد کمکهای مالی ایران به سوریه میشد (این رقم شامل اعتبارات درخواستی که ارایه نشده نیز میشود)؛ در صورتی که نرخ برابری ارز را در این مدت برابر با نرخ ارز در زمان نگارش این مطلب (۳۶ هزار ریال به ازای هر دلار آمریکا) به رقم ۸/۷ درصد میرسیم. در شرایطی که بدون در اختیار داشتن تفکیک سال و ماه اعتبارات تخصیصی و هزینه شده امکان محاسبه دقیق هزینههای بازسازی بم به دلار وجود ندارد، میتوان مطمئن بود که این رقم هر چه بوده باشد از بازه ۸/۷ تا ۸/۳۳ درصد (از رقم ۸/۵ میلیارد دلار) فراتر نمیرود.
    The greater the risk ، The greater the reward

    هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

    نظر

    • بابک 52
      ستاره‌دار (27)
      • Mar 2011
      • 17028

      #20087
      سید احمد خاتمی: مذاکره با آمریکا گرانی را ده برابر میکند


      امام جمعه موقت تهران، ولایتمداری را از پیامهای راهپیمایی 22 بهمن امسال عنوان کرد و گفت: مردم همه را با ولایت میسنجد و هر مسئولی با ولایت باشد، محبوب دل مردم است و هر مسئولی که کمترین زاویه را با ولایت پیدا کند، به همان اندازه از چشم مردم میافتد و منفور میشود.


      سیداحمد خاتمی در خطبههای نماز جمعه این هفته تهران که در دانشگاه تهران برگزار شد، با اشاره به پیام استکبارستیزی راهپیمایی 22 بهمن افزود: در این راهپیمایی شعار مرگ بر آمریکا خیلی با شکوهتر از سالهای گذشته به گوش میرسید زیرا مردم دیدهاند که بر شیطنتهای آمریکا افزوده شده است. آنها (آمریکاییها) میگویند فشار را بیشتر میکنیم اما از سوی دیگر بحث مذاکره را پیش میکشند و برخی سادهلوحها آن را فرصتی طلایی میدانند.


      وی اضافه کرد: آمریکا در پی مذاکره با ایران نیست بلکه در پی سلطه است و میخواهد ایران را پای میز مذاکره بکشاند تا به انقلابیون دنیا بگوید که بالاخره ایران را پای مذاکره کشاندیم و آنها را ناامید کنند.


      عضو هیات رئیسه مجلس خبرگان رهبری یادآور شد: برخی میگویند بروید با آمریکا مذاکره کنید تا مشکلات مردم و گرانیها حل شود، در حالی که اگر مذاکره با آمریکا انجام شود گرانیها ده برابر میشود زیرا مذاکره هیچ مشکلی را حل نمیکند. آنها میخواهند ایران اسلامی را از پی دربیاورند اما ما آنها را بیچاره خواهیم کرد.


      امام جمعه موقت تهران خطاب به دشمنان ایران اظهار کرد: پیام صریحی که به دنیای استکبار میدهم این است که پرونده (مذاکره با) آمریکا فقط و فقط به دست مقام معظم رهبری است و بس. هیچکس در هیچ مقامی نمیتواند کمترین اقدامی بدون اجازه ایشان در این راستا داشته باشد.


      وی حضور مردم در راهپیمایی 22 بهمن امسال را مدخلی برای حضور در انتخابات سال آینده دانست و تاکید کرد: مردم نشان دادند که تکلیفمدار هستند و حضور خود را تکلیف میدانند. این راهپیمایی نشان داد تیغ تحریم به سنگ خورده است. آنها در ابتدا میخواستند عقبه مردمی نظام را بزنند تا شاهد این شکوه راهپیمایی نباشند اما این راهپیمایی نشان داد که آنها با یک دولت طرف نیستند بلکه با یک ملت بپاخاسته طرفند که تا آخرین نفس و قطره خون پای نظام ایستادهاند.


      این عضو هیات رئیسه مجلس خبرگان رهبری در ادامه، ایستادگی مردم پای انقلاب اسلامی را از دیگر پیامهای راهپیمایی 22 بهمن عنوان کرد و خطاب به مسئولان کشور گفت: پیام مردم به مسئولان این بود که دست از این بگومگوهای تنفرآور بردارید زیرا مردم از دعواهای اینچنینی خسته شدهاند. مردم مشکل معیشت دارند، پس دعوا را کنار بگذارید و به فکر مردم باشید، بویژه دعواهای تنفرآوری که برخی وعده آن را در آینده میدهند. یعنی در آینده هم میخواهید اعصاب مردم را خرد کنید؟! من به صراحت از زبان مردم میگویم که اگر اینچنین رفتار کنید، جفا کردهاید و مردم شما را نخواهند بخشید.


      خاتمی در ادامه، حوادث پیش آمده در جریان مراسم 22 بهمن در قم را بسیار تلخ، ناروا و ناصحیح توصیف کرد و افزود: آنهایی که آدمهای اصلی این کار بودند اگر میخواهند ببیند که وزن کارشان چقدر بوده، به خوشحالی و شادی رسانههای بیگانه بنگرند که راهپیمایی را تحتالشعاع قرار داده و به این حادثه پرداختند که اصلا قابل دفاع نیست.


      امام جمعه موقت تهران درباره عاملان حادثه 22 بهمن قم تصریح کرد: آنها در روز وحدت ملت پیام تفرقه صادر کردند ضمن این که این اتفاق در حرم حضرت معصومه (س) اتفاق افتاد و حرمت حرم هم شکسته شد. این کار همچنین خلاف صریح رهنمودهای مقام معظم رهبری است. بداخلاقی از هرکس بد است و این حرکت در شأن انقلاب اسلامی نبود. بویژه که این اتفاق در قم افتاد که پایگاه انقلاب اسلامی است.


      وی از مقامات امنیتی، انتظامی و قضایی کشور خواست تا با عاملان این حادثه کاملا قانونی برخورد کنند تا در آینده در قم و هیچجای دیگر شاهد تکرار حوادث اینچنینی نباشیم.


      احمد خاتمی در بخش دیگری از سخنان خود در خطبههای نماز جمعه این هفته تهران، با بیان اینکه "جمهوری اسلامی معتقد به حاکمیت مردم در بحرین و سوریه است"، گفت: همچنان که شعار ما "هر فلسطینی یک رای" است، در بحرین و سوریه هم معتقد به همین موضوع هستیم. معنا ندارد خاندانی که اصالتا بحرینی هم نیستند و اهل بیابانهای عربستانند به زور بر گرده مردم سوار شوند و از این سلطه ظالمانه دست برندارند.


      این عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم با اشاره به گزارش کمیسیاریای عالی حقوق بشر مبنی بر کشته شدن 100 نفر و به زندان افتادن 1600 نفر در بحرین افزود: پیام ما به مردم مقاومت بحرین این است که مقاومت کنید زیرا سرانجام پیروزی از آن شماست. در واقع انقلاب اسلامی همچون یک عبرت باید پیش روی شما باشد و جلادان بحرین ببیند که چگونه مردم با حاکمان جلاد برخورد میکنند.


      وی با اشاره به وقایع سوریه نیز یادآور شد: دو سال است آمریکا و اتحادیه اروپا به این کشور (سوریه) تروریست صادر میکنند. آمریکا دو سال در این کشور شرارت کرد و بعد از دو سال فهمیدهاند که مذاکره سوری - سوری مشکل سوریه را حل میکند، در حالی که 60 هزار نفر در این مدت در سوریه به شهادت رسیدهاند.


      امام جمعه موقت تهران با تحلیل پیام مردم در راهپیمایی 22 بهمن گفت: من طبق نظری دقیق و نه شعاری میگویم که راهپیمایی امسال در همه شهرهای کشور، در برخی جاها سه برابر سال گذشته و برخی جاها حداقل دو برابر سال گذشته بود و این از جهاتی قابل توجه است؛ یکی اینکه یک سال است دشمنان ما کار کردهاند و جنگ روانی به راه انداختند که مردم را از انقلاب جدا کنند و تحریم یکی از این کارهاست. آنها رفتارهای نادرست رسانهای علیه انقلاب انجام دادند و منتظر بودند ببینند 22 بهمن چه خواهد شد.


      وی اضافه کرد: این راهپیمایی بعد از 35 سال از انقلاب اسلامی شکل گرفت، این در حالی است که در دنیا در سالگرد اول انقلاب یک مراسم خشک تشریفاتی برگزار میشود و در سالهای بعد از آن هیچ خبری نیست و صرفا روسا میایستند و از زیر مجموعهشان سان میبینند اما شما مردم بعد از 35 سال با این همه شیطنت چنین اجتماع بزرگی داشتید که این جز الطاف خداست.


      سیداحمد خاتمی وفاداری مردم به نظام اسلامی را از معانی راهپیمایی اخیر توصیف کرد و گفت: مردمی که صابون گرانی به تن تک تکشان خورده این طور باشکوه در راهپیمایی حضور پیدا کردند. تحلیل این مساله این است که این حمایت، زیربنای عقیدتی دارد و مردم به دینشان علاقهمندند و آن را به هیچ چیز نمیفروشند زیرا میبینند که نظام پرچم اسلام ناب محمدی را در جهان بلند کرده است.


      وی در ادامه، این راهپیمایی را بیعت مجدد با آرمانهای بلند امام و شهیدان دانست و یادآور شد: مردم با این راهپیمایی گفتند که امام(ره) را فراموش نکردهاند و رهرو راه شهدا هستند.


      امام جمعه موقت تهران، ولایتمداری را از دیگر پیامهای راهپیمایی 22 بهمن دانست و تاکید کرد: شعار سراسری این راهپیمایی این بود که "این همه لشکر آمده، به عشق رهبر آمده". تحلیل این شعار این است که همه بدانند محور برای مردم ما فقط ولایت است. این مردم همه را با ولایت میسنجند؛ هر مسئولی که با ولایت باشد محبوب دل مردم است و هر مسئولی که کمترین زاویه را با ولایت پیدا کند به همان اندازه از چشم مردم میافتد و منفور میشود.


      این عضو هیات رئیسه مجلس خبرگان خطاب به نمازگزاران اضافه کرد: راهپیمایی 22 بهمن همچنین پیام استقامت را با خود داشت و شما مردم نشان دادید که مانند کوه مقاومید و مانند سرو قامت کشیده ایستادهاید. شما نشان دادید که فرسوده شدنی نیستید ولی دشمنانتان را فرسوده میکنید.


      وی در ادامه، با گرامیداشت ایام اربعین درگذشت آیتالله مجتبی تهرانی، وی را از ارکان حوزه علمیه تهران دانست و اظهار کرد: طلاب و دانشجویان زیادی از زلال عرفان این بزرگ بهره میگرفتند و ایشان چهره مورد اعتماد امام (ره) بودند.


      این عضو ارشد جامعه مدرسین حوزه علمیه قم همچنین به برگزاری همایش نیم قرن حضور از سوی این تشکل روحانی به مناسبت پنجاهمین سالگرد تاسیس و نیز پیام مقام معظم رهبری به این همایش اشاره کرد و گفت: جامعه مدرسین پیوسته در صحنه حاضر بوده است و اعضای آن هم قبل از انقلاب تبعیدها، زندانها و شکنجهها را به جان خریدند و بعد از انقلاب هم هرجا انقلاب نیاز به حضور روحانیت داشت در صحنه پیشگام بودند.


      وی در ادامه با تبریک هشتم ربیعالثانی - سالروز میلاد امام حسن عسگری(ع) - افزود: انشاءالله متدینین آنچنان که در عزای معصومین سنگ تمام میگذارند، در ولادت ایشان هم جشنهای شایستهای بویژه در مساجد برگزار کنند.


      امام جمعه موقت تهران با گرامیداشت 10 ربیعالثانی - سالگرد وفات حضرت فاطمه معصومه (س) - نیز تاکید کرد: همه باید از مقام ایشان تجلیل کنیم، بویژه عزیزان قمی که همجوار ایشان هستند، در تجلیل این حضرت سنگ تمام بگذارند.


      وی 29 بهمن سالگرد قیام مردم تبریز و اربعین شهدای 19 دی قم را نیز گرامی داشت و گفت: مردم تبریز به دعوت آیتالله قاضی به صحنه آمدند و ماموران جلاد طاغوت 13 نفر از آنان را به شهادت رساندند. باید مردم قهرمان تبریز را از پیشگامان انقلاب اسلامی به حساب بیاوریم.


      سیداحمد خاتمی در خطبههای اول نماز جمعه این هفته تهران نیز، هوای نفس و احساسات و عواطف شخصی را از عوامل حقگریزی دانست و تصریح کرد: حالا که به فضای انتخابات نزدیک میشویم باید از اینکه صرفا دوست داریم کسی رییسجمهور آینده شود و دین و قیامتان را فدا کنیم بپرهیزیم.


      وی اضافه کرد: احساسات و عواطف شخصی نباید بر رضای خدا غلبه کند زیرا اگر این احساسات با خدا تنظیم نشود سبب میشود انسان از خدا فاصله بگیرد.


      امام جمعه موقت تهران در پایان توصیه کرد که دشمنیها و اختلاف سلایق سبب نشود که عدالت زیر پا گذاشته شود.
      The greater the risk ، The greater the reward

      هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

      نظر

      • بابک 52
        ستاره‌دار (27)
        • Mar 2011
        • 17028

        #20088
        بن بست تبادل طلا و گاز میان ایران و ترکیه

        تشدید تحریم ها علیه ایران مانع از معامله طلا در برابر گاز میان ایران و ترکیه شده است. مقام های آمریکا کوشیده اند تا مانع از صادرات طلای ترکیه شوند که به طور غیرمستقیم هزینه گاز طبیعی را که ترکیه از ایران می خرد، تأمین می کند.


        جابه جایی ارز در معاملات ایران و ترکیه به شیوه تازه، از نزدیک به دو سال پیش آغاز شده و از طریق دوبی انجام می گیرد.


        ترکیه بزرگترین خریدار گاز طبیعی ایران است که تاکنون بهای گاز را با لیر پرداخته چون تحریم ها علیه ایران مانع از آن شده اند که آن کشور به ایران دلار یا یورو پرداخت کند.


        ایران با این مبالغ لیر ترکیه که به حساب ایران در بانکی موسوم به هالک بانک واریز می شود، از ترکیه طلا می خرد.


        قانون تحریمی که به تازگی علیه ایران لازم الاجرا شده، فروش فلزات قیمتی را به ایران به شدت کنترل می کند. لایحه این تحریم شدیدتر که تابستان گذشته در آمریکا تصویب شد و از ۶ فوریه (۹ روز پیش) لازم الاجرا شده، به بانک هالک بانک اجازه انتقال مبالغ خرید محصولات نفتی توسط کشورهای دیگر به تهران را نمی دهد.


        یک مقام بانکی ترکیه در این خصوص به خبرگزاری رویترز گفت که با تصویب و اعمال دور تازه تحریم ها علیه ایران، معامله گاز در برابر طلا بسیار دشوار می شود، چون ایران نمی تواند با پولی که دریافت می کند، هر چه می خواهد بخرد و بر نوع کالایی که ایران می خرد، نظارت دقیق می شود. یک مقام ارشد بانک ترکیه به خبرگزاری رویترز گفته است که ایران با لیری که از ترکیه دریافت می کند تنها حق دارد دارو، غذا و محصولات صنعتی بخرد.


        وزیر اقتصاد ترکیه هفته گذشته گفته بود کشورش به فشارهای آمریکا برای توقف صدور طلا از ترکیه به ایران تن نمی دهد.


        این هفته اما یک دیپلمات ارشد غربی به خبرگزاری رویترز گفت که غرب به هدف خود رسیده و دیگر راهی برای معاملات فراورده های نفتی با ایران برای ترکیه باقی نمانده است. وی افزود ترکیه تنها در صورتی قادر به ادامه روند این معاملات است که به محصولاتی بسنده کند که تحت تحریم نیستند.


        مقام های دولت ترکیه گفته بودند که از انجام معاملات گاز در برابر طلا مطلع بوده اند، اما افزوده بودند که این معاملات تماماً توسط بخش خصوصی انجام می شود نه دولت ترکیه، بنابراین مشمول تحریم های غرب نیست.


        اما با برقراری شرایط تازه، به نظر می رسد که ایران برای دور زدن تحریم های آمریکا باید راهی دیگر بیابد. تحلیلگران می گویند ایران در این راستا به احتمال زیاد به کشورهایی روی خواهد آورد که مواضع سیاسی مشترکی با جمهوری اسلامی دارند، اما یافتن کشوری هم سو که به این دست معاملات هم تن دهد، حتی در میان آن کشورها هم به آسانی انجام پذیر نیست.


        روسیه یکی از کشورهایی است که مواضع سیاسی نزدیک تری از بسیاری از دیگر اعضای جامعه جهانی به ایران دارد. با این وصف، ناظران می گویند روسیه محافظه کارانه عمل می کند و احتمالاً به انجام چنین معاملاتی با ایران رضایت نخواهد داد چون حضور گسترده ای در ساختار بانکی جهان دارد و نمی خواهد این حضور مخدوش شود. احتمال سرگرفتن معامله ایران با چین بیش از دیگر کشورها مطرح است.


        ترکیه، چون چین، ژاپن و هند به شدت به انرژی وارداتی وابسته است و به رغم کاهش خرید نفت از ایران، به صراحت روشن کرده که نمی تواند خرید نفت و گاز از ایران را به کلی متوقف کند.


        ترکیه در میان تولیدکنندگان عمده طلا در جهان نیست، اما وضعیت صادرات و واردات آن طی نزدیک به دو سال گذشته تغییر اساسی یافت. آن کشور در سال ۲۰۱۱ واردکننده طلا، جواهرات و فلزات قیمتی بود، اما سال گذشته (۲۰۱۲) به عنوان صادرکننده این دست محصولات شناخته شد. سبب آن خریداری طلای ترکیه توسط ایران بود که میزان صادارت طلای ترکیه را طی سال اخیر به طور چشمگیر افزایش داد.


        ارزش صادرات طلا از ترکیه به ایران طی سال ۲۰۱۲ بیش از ده برابر این میزان در سال ۲۰۱۱ بوده و به ۶ و نیم میلیارد دلار رسیده است. ارزش صادرات طلا از ترکیه به امارات متحده عربی نیز طی همین مدت از ۲۸۰ میلیون دلار به ۴ میلیارد و ۶۰۰ میلیون دلار رسیده است. عمده این مقدار البته از طریق امارات به ایران انتقال می یافت یا به ارز تبدیل می شد.


        در این حال، حجم صادرات سنگ های گرانبها از ترکیه از ۱۵ و ۲ دهم تن در ماه نوامبر گذشته به ۱۰ و نیم تن در ماه دسامبر کاهش یافت.
        The greater the risk ، The greater the reward

        هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

        نظر

        • milad97
          عضو فعال
          • Aug 2012
          • 2520

          #20089
          این عکس مربوط به جلسه آیت الله خامنه ای رئیس جمهور ، آیت الله هاشمی رفسنجانی رئیس مجلس و آیت الله موسوی اردبیلی رئیس دیوانعالی کشور است.

          لا اله الا انت سبحانک انى کنت من الظالمین

          نظر

          • وحید 20
            ستاره‌دار(98)
            • Mar 2011
            • 29911

            #20090
            کره شمالی می خواهد يک يا دو آزمايش اتمی ديگر انجام دهد

            کره شمالی به چين، متحد نزديک خود اطلاع داده که آماده انجام يک يا دو آزمايش اتمی ديگر در سال جاری ميلادی است.

            به گزارش خبرگزاری رويترز، اين آزمايشها با پرتاب راکت ديگری انجام خواهد شد.

            کره شمالی هفته پيش سومين آزمايش اتمی خود را انجام داد.

            اين آزمايش انتقاد گسترده جامعه جهانی را در پی داشت.

            به نوشته رويترز، کره شمالی با انجام اين آزمايشهای اتمی میخواهد واشينگتن را وادار به مذاکره با پيونگ يانگ و تغيير سياست دولت آن کشور کند.
            درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

            توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

            نظر

            • وحید 20
              ستاره‌دار(98)
              • Mar 2011
              • 29911

              #20091
              نرخ تامل برانگیز افسردگی در میان جوانان ایرانی

              نتیجه یک پژوهش در ایران نشان میدهد که شایعترین اختلال روانی بین نسل جوان، افسردگی است. رییس مرکز مطالعات وزارت ورزش و جوانان، از آمار افسردگی بیشتر نزد دختران میگوید.

              محمدتقی حسنزاده، رییس مرکز مطالعات وزارت ورزش و جوانان ایران به خبرگزاری مهر میگوید که افسردگی شایعترین اختلال روانی میان نسل جوان ایران است و سهم جوانان در این بیماری به ۱ / ۳ درصد میرسد.

              حسنزاده اعلام کرده که تحقیقی با موضوع عوامل مختلف روانی، بین ۲۵۰۶ جوان به عنوان جامعه آماری صورت گرفته که ۶۰۶ نفر آنها در مقطع پیش دانشگاهی و بقیه دانشجو بودهاند.

              از این جوانان در مورد ترس از بیماری، افسردگی، وسواس اجباری، اضطراب، خصومت و پرخاشگری، شکایت جسمی، روانپریشی و حساسیت در روابط متقابل سوال شده است.

              به نقل از حسنزاده، نتیجه این تحقیق نشان میدهد که شایعترین اختلال روانی بین نسل جوان افسردگی است. سایر اختلالات به ترتیب شامل خصومت و پرخاشگری ۹ / ۲ درصد، تفکر پارانوئیک (کجخیالی و وهم ) ۷ / ۲ درصد، وسواس ۴ / ۲ درصد، حساسیت در روابط متقابل ۹ / ۱ درصد، روان پریشی ۱ / ۲ درصد و ترس ۹ دهم درصد بودهاند.

              رییس مرکز مطالعات وزارت ورزش و جوانان ایران تاکید کرده که تفاوت معناداری میان دختران و پسران در نتایج این تحقیق دیده نمیشود اما دختران بیشتر از پسران مبتلا به افسردگی هستند و نزد پسران اختلال تفکر پارانوئیدی بیشتر است. او یادآوری کرده که این اختلالات ریشه در آسیبهای اجتماعی دارند.

              طبق دادههای آماری، دومین بیماری رایج در ایران پس از بیماریهای قلب و عروق، اختلالهای روانی هستند. دبیر انجمن روانپزشکان ایران در سال ۱۳۸۶ در همایش سالانه این انجمن گفته بود که وضعیت اقتصادی و اجتماعی افراد در بروز بیماریهای روانی بسیار موثرند.

              جامعهشناسان نیز میگویند که رواج اضطراب، افسردگی، انزوا و بیعملی یا پرخاشگری و ستیزهجویی، در اغلب موارد ناشی از نارواییها و نابسامانیهای اجتماعی هستند.
              فرید براتی، سرپرست گروه کارشناسان ستاد ساماندهی بیماران روانی در سال ۱۳۸۶ در گفتگو با ایسنا تاکید کرده بود که ۶۵ درصد افسردگیها در ایران ناشی از مسائل اجتماعی هستند، نه جسمی/روانی یا زیستشناختی.

              دکتر فرامرز قرهباغی، جامعهشناس و استاد دانشگاه پیش از این به دویچهوله گفته بود که اجبارهای اجتماعی و اقتصادی برای قراردادن افراد در چارچوبی ایدئولوژیک و از پیش تعیینشده یکی از مهمترین دلایل به هم خوردن تعادل روحی افراد هستند: « بسیاری از روی مصلحت در بیرون از خانه با ایدئولوژی حاکم دست به سازش میزنند و تظاهر میکنند. مثال رعایت حجاب عمومیترین نمونه است که چون اجباری است همه از آن تبعیت میکنند در حالیکه این تبعیت به معنای قبول آن نیست.»
              از نگاه بسیاری جامعهشناسان و روانشناسان، احساس عدم تناسب بین نیازها، آرزوها و هدفهای جوانان از مهمترین زمینههای بروز سرخوردگی، افسردگی یا پرخاشگری نزد آنهاست. جوان به شادی، تحرک، شغل، آموزش،تفریح یا امنیت روحی نیاز دارد. سرخوشی از ویژگیهای عهد شباب است اما غالب جوانان ایرانی از نبود فضای شاد و محرومیت از سادهترین حقوق خود در رنجند.

              افسردگی دومین بیماری آتی جهان

              کارشناسان سازمان بهداشت جهانی پیشبینی میکنند که افسردگی تا سال ۲۰۲۰ میلادی دومین بیماری جهان خواهد بود. روانشناسان میگویند حذف افسردگی از جامعه مدرن که نتیجه بازر صنعتی شدن و توسعه تکنولوژی است، ناممکن مینماید اما باید برای مقابله با این عارضه، مهارت رویارویی کسب کرد.

              افسردگی یک حالت روانی احساسی است که همه در اوقاتی به آن دچار میشوند. این حالت تنها تا زمانی طبیعی تلقی میشود که کوتاه مدت باشد و علایمی چون بیخوابی، بیاشتهایی، ناتوانی در لذت بردن از تفریج یا احساس گناه و میل به گریه نداشته باشد.

              در زبان روزمره از افسردگی برای توصیف ترکیبی از غم، ناکامی، ناامیدی، رخوت و بیحالی و بیانگیزگی استفاده میشود حال آن که پزشکان و روانشناسان بالینی افسردگی را یک بیماری جدی میدانند که باید به درمان آن پرداخت.
              درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

              توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

              نظر

              • مخبرالدوله
                عضو فعال
                • May 2012
                • 5228

                #20092
                در اصل توسط ایرج اکبری پست شده است View Post
                با سلام داشتم نماز جمعه تهران را از شبکه یک نگاه می کردم که آقای خاتمی امام جمعه موقت داشت در مورد رابطه با امریکا صبحت می کرد بیان می کرد که اگر رابطه با امریکا بر قرار شود گرانی 10 برابر می شود !!و تنها شخص رهبر فقط فقط می تواند نظر بدهد که رابطه با امریکا بر قرار شود یا خیر داشت میکرفون را با تیریبون قورت می داد و عرقی به اندازه یک بند انگشت از پیشانی جاری میشد در این هوای سرد !! با تشکر
                اکبری جان
                این مطلب رو راست گفته....
                چون همه مسولان و خانواده هایشان و بسیاری از دست
                اندرگاران برای رفتن به امریکا در نوبت خواهند بود و ارز کشور
                در اینراه مصرف خواهد شد...
                هم اکنون ا.ن مقدار قابل ملاحظه ایی ارز در اختیار شاگردان
                مصباح قرار داده که برای تحقیق به دانشگاههای کانادا سفر میکنند.

                مردم میپرسند که ا.ن را چه کسانی حمایت میکنند؟؟؟

                نظر

                • mobin
                  عضو فعال
                  • Jan 2011
                  • 590

                  #20093
                  اظهارات انتخاباتی متکی: نمیتوان مردم را در التهاب مرغ و تخم مرغ قرار داد و ادعای مدیریت جهانی کرد



                  وزیر امور خارجه پیشین با بیان اینکه تصمیم کاندیداتوری را به آینده موکول می کنم، گفت: در خصوص حضور در انتخابات پیش رو تصمیماتی را دارم که در آینده به مردم اعلام میکنم.
                  منوچهر متکی در حسینیه انصارالحسین مشهد اظهار کرد: در بحث انتخابات همه باید مراقبت کنیم تا مطابق فرمایش مقام معظم رهبری در دام توطئه های دشمن قرار نگیریم و با مشارکت و حضور خود مانع فتنه و فریب عوامل فتنه گر شویم.


                  گزیده سخنان وی به نقل از مهر از این قرار است:


                  · من به عنوان فردی که در ساختار حکومت جمهوری اسلامی در بدو پیروزی انقلاب مسئولیت های متنوعی داشته و از مجلس اول تا کابینه نهم تا دهم را تجربه کرده، می توانم با این دید بگویم یکی از واقعیت های کشور شکافی است که میان مسئولین و مردم وجود دارد.
                  · امروز وقت پس دادن آزمون ها و آموخته ها است و باید دید تا چه میزان مدل حکومت حاکمیت دینی را اجرا کردیم. اگر فضای مذهبی و اخلاقی ما ابزاری شود، در اقتصاد انحصار به وجود می آید و در عرصه سیاسی جریان ها به جای ورود شفاف به بولتن نویسی در اتاق شیروانی مشغول می شوند.عملکرد نادرست در اخلاقیات فضای کشور را به سمت خود تحریمی می کشاند و این بدترین و خطرناک ترین تحریم برای یک کشور و جامعه محسوب می شود.
                  · مردم می دانند بسیاری از مشکلات ناشی از فشارهاست اما این را نیز می دانند که عنصر دیگری در بروز مشکلات معیشتی مردم دخالت دارد و آن ناکارآمدی در حوزه های اجرایی است. 80 درصد اقتصاد در دست دولت است و این امر نشان می دهد که مردم در این اقتصاد نقشی ندارند.
                  · زمانی که کشور در تحریم به سر می برد فرصتی برای آزمون و خطا نیست. در این شرایط حساس بسیاری از تصمیمات اشتباه برخی از مسئولین فرصت های پیشرفت و رشد کشور را عقب می اندازد. امروز دعوا بر سر اصول و کلیات توسعه به سر آمده و اینکه بگوییم آزادی و عدالت و به شکل فلسفی و هیجانی به اهداف نگاه کنیم راه به جایی نمی بریم.
                  · عرصه تعامل با دنیا نیازمند مهارت است و نمی شود با این مقوله رویا مسلکانه و شخصی عمل کرد و ما نمی توانیم به واسطه سوء تدبیرها مردم را در التهاب مرغ و تخم مرغ قرار بدهیم و بعد ادعای مدیریت جهانی را مطرح کنیم.
                  · بازی در دنیا امروز قاعده دارد و همه باید بدانند که فضای سیاست به مانند پارک عمومی نیست که هر کس در آن راه برود و اظهار نظر کند چرا که کافی است به سرانجام کسانی بیندیشیم که با اظهار نظر در عرصه سیاست می گفتند قانون اساسی باید تغییر کند و رئیس جمهور برای بار سوم هم می تواند کاندیدا شود و با بی بی سی هم در ارتباط بودند.
                  · شایسته نیست در این کشور به دلیل عدم اتخاذ تصمیم درست دچار نوسان نرخ ارز و ریزش ارزش پول ملی باشیم.

                  نظر

                  • مخبرالدوله
                    عضو فعال
                    • May 2012
                    • 5228

                    #20094
                    رئیس کمیسیون صادرات اتاق ایران در گفتوگو با فارس:
                    ممنوعیت صادرات، پسته را ارزان نمی کند/ بازار ایران به دست آمریکا میافتد


                    رئیس کمیسیون صادرات اتاق ایران گفت: ممنوعیت صادرات پسته به نفع آمریکا است.

                    اسدالله عسگراولادی در گفتوگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس اظهار داشت: علیرغم اراداتی که با آقای دکتر رحیمی دارم ممنوعیت صادرات پسته اشتباه بزرگی است که مرتکب شدهاند و در واقع این تصمیم فقط به نفع آمریکا است.

                    وی افزود: آمریکا برای اینکه ما را از دور خارج کند باید 2 میلیارد دلار هزینه میکرد و در واقع این تصمیم باعث شد تا آمریکاییها دو میلیارد دلار جلو بیافتند.

                    رئیس کمیسیون صادرات اتاق بازرگانی ایران گفت ما سالانه 200 هزار تن پسته تولید میکنیم که فقط 15 هزار تن آن مصرف داخلی دارد چرا که پسته در داخل کشور یک کالای لوکس محسوب میشود و توزیع کنندگان پسته شب عید را خریداری کرده اند، لذا این تصمیم تاثیری در بازار نخواهد داشت.

                    وی افزود: منطقی نیست برای 15 هزار تن مصرف داخلی جلوی صادرات 190 هزار ان را بگیریم چرا که اگر این ممنوعیت پیش نمیآمد حداقل 600 - 500 میلیون دلار میتوانیم صادرات داشته باشیم. عسگراولادی گفت: بزرگترین رقبای ما در صادرات پسته کشورهای آمریکا و ترکیه هستند و به تازگی چین هم به حساب میآید.

                    مردم میپرسند که ا.ن را چه کسانی حمایت میکنند؟؟؟

                    نظر

                    • پرریسک
                      عضو فعال
                      • Feb 2012
                      • 6797

                      #20095
                      در اصل توسط نیکا پست شده است View Post
                      سلام سال بعد باید شعارگرانی کالا گرانی مسکن گرانی دلار باشد تا عکس ان اتفاق بیافتد !!!!!!
                      سلام..سال بعد احتمالا سال رفاه وارزانی ووفور نعمت خواهد بود >:)

                      نظر

                      • وحید 20
                        ستاره‌دار(98)
                        • Mar 2011
                        • 29911

                        #20096
                        رونمایی از جمشید بسم الله در سریال مهران مدیری+عکس

                        پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) : همانطور که پیش تر معاون اول رئیس جمهور عامل اختلال در بازار ارز و دلار را فردی به نام جمشید بسم الله عنوان کرده بود؛ مهران مدیری در سریالش، ویلای من، از جمشید هزارپا رونمایی کرد.

                        به گزارش سرویس فرهنگ و هنر انتخاب به نقل از عصرخبر، در سری سوم سریال ویلای من فردی وارد شده به نام جمشید که مشهور به جمشید هزارپا است، جمشید هزارپا که از نوع رفتارش مشخص است، فردی کوچه بازاری و کلاهبردار است به طور مستقیم در همه نوع خرید و فروشی به خصوص بازار ارز و سکه نقش داشته و می تواند با یک تلفن قیمت سکه و ارز را در بازار تغییر دهد!

                        نکته جالب اینجاست که جمشید هزارپا برای تعیین قیمت سکه در بازار مواردی همچون باران، کسالت و ریاضیات اقلیدوس را در نظر گرفته و با تلفن اعلام می کند که از این پس فقط و فقط با این قیمت سکه به فروش برسد!

                        بنابراین گزارش،«جمشید بسم الله» یکی از شش برادر«الف» است که در بازار ارز و سکه فعالیت می کنند.

                        جمشید بسم الله یکی از خیل دلالانی است که پاساژ افشار در خیابان منوچهری با خرید و فروش کاغذهای رنگینی به نام ارز کاسبی می کنند، که پس از دستگیری بهتر است گفته شود کاسبی می کرد.

                        نام اصلی او جمشید «الف» است، در بین رفقا به خاطر تکه کلامی که آغاز هر معامله به کار می برد به «جمشید بسم الله» معروف شده، جمشید در این بازار تنها نیست، او و پنج برادرش داود، مجید، مسعود، داریوش و حمید در کار سکه و ارز هستند.

                        ناگفته نماند، این اولین بار نیست که مهران مدیری در ساخته های خود به مسائل سیاسی و اجتماعی کشور اشاره می کند که از جمله آن می توان به موضوع بحث تعلیق غنی سازی ایران در مجموعه برره اشاره کرد.
                        درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

                        توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

                        نظر

                        • بابک 52
                          ستاره‌دار (27)
                          • Mar 2011
                          • 17028

                          #20097
                          توضیحات شبانه وزیر صنعت درباره ممنوعیت صادرات پسته

                          غضنفری: هنوز مصوبه ممنوعیت صادرات پسته ابلاغ نشده است



                          بازرگانی - در حالیکه روز جمعه 27 بهمن خبری در رابطه با ممنوعیت صادرات پسته منتشر شد، مهدی غضنفری، وزیر صنعت، معدن و تجارت در واپسین ساعت های این روز درباره آن توضیح داد.


                          وزير صنعت، معدن و تجارت اعلام كرد: هنوز مصوبه ممنوعيت صادرات پسته ابلاغ نشده و مذاكرات با صادركنندگان اين محصول براي تعديل قيمت آن در بازار داخلي و تنظيم بازار شب عيد ادامه دارد.


                          به گزارش خبرآنلاین "مهدي غضنفري" گفت:اميدواريم فردا سازمان توسعه تجارت و صادركنندگان بتوانند در باره اين موصوع به توافق برسند و نيازي به ابلاغ مصوبه ممنوعيت نباشد.


                          وي افزود: توسعه صادرات غيرنفتي از جمله پسته و همچنين موضوع تنظيم بازار شب عيد و كنترل قيمت از موضوعات مهمي است كه بايد به طور همزمان پايش كرده و مراقب باشيم آسيبي نبينند.


                          وي اظهار اميدواري كرد همه توليدكنندگان ، توزيع كنندگان و صادركنندگان با توجه به شرايط حساس كنوني همراهي بيشتري با دولت داشته باشند .


                          يادآور مي شود : امروز برخي رسانه ها به نقل از برخي مسئولان كشور از ممنوعيت صادرات پسته خبر داده بودند.
                          The greater the risk ، The greater the reward

                          هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

                          نظر

                          • وحید 20
                            ستاره‌دار(98)
                            • Mar 2011
                            • 29911

                            #20098
                            قرارداد گازی ایران و پاکستان امضا نشد/ اسلام آباد خواستار کاهش قیمت گاز ایران شد

                            خبرگزاری تسنیم: مشاور نخست وزیر پاکستان از موکول شدن امضای قرارداد ساخت خط لوله انتقال گاز ایران به 27 فوریه خبر داد و تصریح کرد کشورش خواستار کاهش قیمت گاز صادراتی ایران شده است.





                            به گزارش خبرگزاری تسنیم به نقل از پایگاه اینترنتی داون، دولت پاکستان از ایران خواسته تا بر اساس یکی از بندهای قرارداد منعقده میان دو کشور، قیمت گاز صادراتی به این کشور را کاهش دهد.
                            دکتر عاصم حسین، مشاور نخست وزیر پاکستان در امور نفت روز جمعه گفت: «ما در حال فعال کردن مذاکرات در خصوص بند مربوط به قیمت این موافقتنامه هستیم... ایران باید قیمت گاز را کاهش دهد و آن را به نرخ گاز صادراتی از طریق خط لوله ترکمنستان-افغانستان-پاکستان-هند برساند.»
                            یک مقام مطلع گفت، در صورت کاهش قیمت گاز ایران به اندازه قیمت گاز این خط لوله، پاکستان در طول مدت اجرای این پروژه نسبت به قیمت قبلی 1.5 میلیارد دلار صرفه جویی خواهد کرد.
                            عاصم حسین افزود، بر اساس موافقتنامه منعقده، می توان یک سال مانده به تاریخ بهره برداری از خط لوله، بر مبنای قیمت های مقایسه ای، در مورد قیمت ها مجددا مذاکره کرد.
                            وی در ادامه گفت: «اگر قیمت گاز در بازار بین المللی کاهش یابد، ممکن است ما بتوانیم قیمت گاز ایران را به کمتر از نرخ خط لوله ترکمنستان-افغانستان-پاکستان-هند نیز برسانیم. ما به دقت در حال رصد قیمت های جهانی گاز هستیم.»
                            وی همچنین تایید کرد که شرکت تدبیر انرژی ایران و شرکت سیستم های گازی پاکستان نتوانسته اند موافقتنامه احداث 781 کیلومتر خط لوله در داخل پاکستان را امضا نمایند و دلیل آن نیاز به انجام مشورت های بیشتر بوده است. وی ادامه داد: «این موافقتنامه تا قبل از 27فوریه به امضا خواهد رسید.»
                            یک مقام مطلع گفت، پیش نویسی از موافقتنامه به هیئت ایرانی ارائه شده تا در تهران مورد بررسی قرار گیرد.
                            پس از بررسی های تهران، طریقه پرداخت بهای گاز باید با توجه به تحریم های آمریکا مورد بررسی دقیق قرار گیرد. انجام مبادلات پایاپای بین دو کشور می تواند یکی از گزینه های پیش رو باشد.
                            بر اساس پیش نویس ارائه شده، شرکت تدبیر انرژی باید خط لوله ای 781 کیلومتری در داخل خاک پاکستان احداث کند و وامی 500 میلیون دلاری تهیه کند، که در قالب بخشی از بهای گاز بازپرداخت خواهد شد.
                            یک منبع آگاه گفت، انتظار می رود تیم فنی ایرانی هفته آینده برای انجام مشورت هایی به اسلام آباد برگردد. سپس یک هیئت پاکستانی برای امضای موافقتنامه به تهران سفر خواهد کرد.

                            مقامات ایرانی و پاکستانی هفته گذشته مذاکراتی 4 روزه را بر سر احداث خط لوله انتقال گاز ایران در داخل خاک پاکستان انجام دادند و عاصم حسین روز جمعه از امضای قرارداد مربوط به این پروژه در همین روز خبر داده بود.
                            درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

                            توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

                            نظر

                            • وحید 20
                              ستاره‌دار(98)
                              • Mar 2011
                              • 29911

                              #20099
                              تایید حکم اعدام «مه آفرید خسروی»


                              رئیس دیوان عالی کشور در پاسخ به این سوال که بر اساس شنیدهها ظاهرا در بخش اول پرونده فساد سه هزار میلیاردی که به دیوان عالی کشور ارسال شده فقط متهم ردیف اول یعنی مه آفرید خسروی و یکی دیگر از متهمان، حکم اعدام شان تائید شده است، ضمن تائید این خبر گفت که این پرونده در یکی از شعب دیوان در حال رسیدگی است و بزودی نتایج آرا اعلام میشود.


                              پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) : مشرق: رئیس دیوان عالی کشور گفت در هفته جاری رسیدگی به بخش اول پرونده فساد سه هزار میلیاردی در دیوان عالی کشور به پایان میرسد.

                              آیتالله احمد محسنی گرکانی رئیس دیوان عالی کشور در خصوص جزئیات پرونده فساد سه هزار میلیاردی گفت که در هفته جاری رسیدگی به بخش اول پرونده فساد سه هزار میلیاردی در دیوان عالی کشور به پایان میرسد. رئیس دیوان عالی کشور در پاسخ به این سوال که بر اساس شنیدهها ظاهرا در بخش اول پرونده فساد سه هزار میلیاردی که به دیوان عالی کشور ارسال شده فقط متهم ردیف اول یعنی مه آفرید خسروی و یکی دیگر از متهمان، حکم اعدام شان تائید شده است، ضمن تائید این خبر گفت که این پرونده در یکی از شعب دیوان در حال رسیدگی است و بزودی نتایج آرا اعلام میشود.

                              وی در پاسخ به این سوال که از افرادی که به حکم اعدام محکوم شده بودند فقط همین دو نفر حکم شان تائید شده و مابقی محکومین حکم شان نقض شده است، تاکید کرد که از احکام صادر در پرونده توسط قضات عالی رتبه دیوان نقص گرفته شده و احکام نقض ماهوی نشده است از این جهت که اصلاح شود و مجددا به دیوان عالی کشور باز گردد.

                              آیتالله محسنی گرکانی ضمن تائید سخنان خبرنگار ما مبنی بر اینکه با این اوصاف احکام دو متهم پرونده فساد سه هزار میلیاردی تائید و مابقی متهمان پروندهشان دارای نقص است، خاطر نشان کرد که پس از رفع نقص در دادگاه مربوطه، مجددا پرونده متهمان برای تائید نهایی به دیوان عالی کشور برگشت داده میشود.

                              وی در پاسخ به این سوال که پس از اعلام احکام تائید شده، پس از چه مدت حکم اعدام مه آفرید خسروی به مرحله اجرا گذاشته میشود، گفت که این موضوع بستگی به وضعیت شعبهای که پرونده را رسیدگی میکند دارد زیرا گاهی به مشکلات و مسائلی بر میخورند که زمان بیشتری برای سیر تحقیقات لازم است.

                              رئیس دیوان عالی کشور در خصوص زمان قطعی اجرای حکم اعدام هم مجددا تاکید کرد که البته موضوع بستگی به این دارد که باز شعبه از نظر رسیدگی دقیق پرونده با مسائل و مشکلات دیگری برخورد نکند چون مساله اعدام است.

                              وی در پاسخ به این پرسش که بالاخره حکم اعدام چه زمانی حالت اجرایی پیدا میکند، گفت که پس از ابلاغ حکم اعدام مه آفرید خسروی در زمان خودش به مرحله اجرا گذاشته میشود.

                              آیت الله گرکانی در پاسخ به این سوال که توصیه شما به مابقی افرادی که از این پس در فکر سواستفاده اقتصادی در کشور و ایجاد مفسده هستند چیست، تصریح کرد که امیدواریم شاهد مسائل این چنینی نباشیم ولی پروندههای مفاسد اقتصادی را آنچه به دیوان عالی کشور ارسال شود با دقت مورد رسیدگی قرار می گیرد.

                              پیچ و خمهای رسیدگی به پرونده فساد مالی بزرگ

                              رسیدگی به پرونده فساد مالی از اواسط مرداد ماه سال گذشته آغاز شد و پس از ماهها تحقیقات گسترده پرونده متهمان در دی ماه سال گذشته تکمیل و 24 بهمن ماه سال 90 با صدور کیفرخواست برای 32 تن از متهمان به دادگاه رفت.

                              اولین جلسه دادگاه نیز 29 بهمن برگزار شد که بعد از آن رئیس دادگاه به خاطر وجود نواقصی در پرونده آن را به دادسرا بازگرداند.

                              در دادسرا نیز تلاش شد در کوتاهترین زمان ممکن نواقص اشاره شده رفع و پرونده دوباره به دادگاه فرستاده شود. پس از رفع نقایص پرونده به دادگاه ارسال و 21 اسفند دومین جلسه محاکمه برگزار شد.

                              در ابتدا پرونده 32 متهم به دادگاه فرستاده شده بود که در ادامه تعداد متهمان به 39 نفر رسید. پس از 5 ماه در تاریخ 25 تیر آخرین جلسه دادگاه برگزار شد.

                              سرانجام برای 39 متهم این پرونده حکمی 1660 برگی صادر شد که در آن گزارش کارشناسان سازمان بازرسی، کارشناسان دادگاه و اظهارات وکلا و متهمان مورد استناد قرار گرفته است.

                              در این رای، مه آفرید خسروی ، آقای (ب.ب) مشاور حقوقی مه آفرید، آقای (الف.ش) مدیر مالی شرکت سرمایه گذاری امیر منصور آریا و آقای (س. ک) رئیس شعبه بانک صادرات گروه ملی فولاد در پرونده فساد مالی بزرگ به اعدام ، رد مال و جزای نقدی محکوم شدند. همچنین مه آفرید متهم ردیف اول پرونده به پرداخت یک چهارم عواید حاصل از پولشویی به میزان 25 هزار و 729 میلیون و 800 هزار ریال و پرداخت 28 هزار میلیارد و 554 میلیون ریال به بانک ها - معادل کل ال سی های پرونده محکوم شده است.رئیس دادگاه همچنین آقای (س. م) رئیس سابق بانک ملی کیش و آقای (د. م) از متهمان پرونده را به حبس ابد، رد مال و جزای نقدی محکوم کرده است.


                              درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

                              توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

                              نظر

                              • وحید 20
                                ستاره‌دار(98)
                                • Mar 2011
                                • 29911

                                #20100
                                هشدار جدی مقام معظم رهبری به روسای قوا


                                ایشان با اشاره به جلسه استیضاح وزیر کار در مجلس اظهار کردند: اصل استیضاح در مجلس غلط بود، آن هم با دلیلی که مربوط به آن وزیر نیست. دفاع رئیس محترم مجلس هم از خودش مقداری زیادهروی بود و لزومی نداشت.


                                پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) : مقام معظم رهبری تاکید کردند: اینکه رئیس یک قوه به خاطر یک سند اثبات نشده دو قوه دیگر را متهم کند، خلاف شرع و قانون و تضییع حقوق مردم است.

                                به گزارش انتخاب، حضرت آیتالله خامنهای امروز در دیدار جمعی از مردم تبریز افزودند: مردم آرامش اخلاقی و روانی میخواهند. بنده فعلا نصیحت میکنم.

                                ایشان با اشاره به جلسه استیضاح وزیر کار در مجلس اظهار کردند: اصل استیضاح در مجلس غلط بود، آن هم با دلیلی که مربوط به آن وزیر نیست. دفاع رئیس محترم مجلس هم از خودش مقداری زیادهروی بود و لزومی نداشت.
                                درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

                                توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

                                نظر

                                در حال کار...
                                X