اخبار
Collapse
X
-
جان کری وزیر امور خارجه آمریکا قرار است روز سه شنبه در قزاقستان در کنار مقام های انگلیس، چین، فرانسه، آلمان و روسیه با مقام های ایرانی دیدار کند.
نظر
-
کلهر: لباس پوشیدن احمدینژاد، روی اوباما هم تأثیر گذاشت!/ دشمنان این واقعیت که احمدی نژاد "گلوبال پرزیدنت" است را مطرح کردند
کلهر در ادامه آورده است: «اين كه احمدينژاد يك گلوبال پرزيدنت است را ما مطرح نكرديم بلكه دشمنان ما اين واقعيت را مطرح كردند، البته بشر بدون خطا نميشود مگر معصومين (ع).»
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :مهدی کلهر٬ مشاور رسانهای سابق و همراه محمود احمدینژاد٬ دولتهای نهم و دهم را «بهترین دولت تاریخ معاصر ایران» معرفی کرده است.
وی در یادداشتی در روزنامه ایران نوشته است: «لباس پوشیدن احمدینژاد، روی دشمن شماره یک انقلاب اسلامی تاثیر گذاشته است. کاپشنی که اوباما برای بازدید از مناطق توفانزده بر تن کرد شبیه به کاپشن احمدینژاد است و در تاریخ رؤسای جمهور امریکا، رئیسجمهوری که چنین کاپشنی بر تن کرده باشد پیدا نخواهید کرد.»
کلهر در ادامه آورده است: «اين كه احمدينژاد يك گلوبال پرزيدنت است را ما مطرح نكرديم بلكه دشمنان ما اين واقعيت را مطرح كردند، البته بشر بدون خطا نميشود مگر معصومين (ع).»درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-
توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.
نظر
-
به نظر میرسد مدیرعامل معزول ساتا قربانی اعتماد به برخی اعضای خوشظاهر شبکه قدرتمند سلطان بازار پتروشیمی شده و هزینه زیادهخواهی آنان را پرداخته است.
به گزارش فارس، روز گذشته حسین دقیقی مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی نیروهای مسلح (ساتا) با حکم وزیر دفاع برکنار شد.
اگرچه درباره دلایل برکناری مدیرعامل ساتا هنوز اخبار رسمی منتشر نشده است، اما بعضی منابع مطلع این برکناری ناگهانی را از اولین پسلرزههای بازداشت سلطان بازار پتروشیمی ارزیابی میکنند.
بر اساس این گزارش، شبکه فساد سلطان پتروشیمی در تلاش برای قبضه کردن تجارت محصولات پتروشیمی ایران و از دور خارج کردن بزرگترین برند ایرانی در بازار جهانی یعنی PCC از عرصه تجارت بین المللی محصولات پتروشیمی، قصد داشت تجارت محصولات پتروشیمی را در شرکت جدیدی متمرکز و سازماندهی کند.
بر این اساس علیرغم ارائه هشدارهای متعدد درباره سابقه فساد مالی و بازداشت و محکومیت سلطان یاد شده به مسئولان ساتا، وی با اعمال نفوذ برخی اعضای شبکه خود مسئولیت حساس تری گرفت و به سمت مدیریت عامل یکی از شرکتهای گروه سرمایه گذاری وابسته به ساتا برگزیده شد.
با این وجود به نظر میرسد علیرغم واکنش سریع وزارت دفاع به این مساله، مدیرعامل معزول ساتا قربانی اعتماد به برخی اعضا این شبکه شده و هزینه زیادهخواهی آنان را پرداخته است.
برخی اعضای این شبکه با سابقه حضور طولانیمدت در شستا و از بین بردن شرکتهای تحت مدیریت خود، با نابود شدن منابع مالی و ارزش این شرکتها در بورس و دیگر نهادها تلاش کردند، با نزدیک شدن به ساتا، علاوه بر یافتن یک حوزه بکر مالی و اقتصادی، از اعتبار نیروهای مسلح در تعامل اقتصادی خود سوءاستفاده کنند.
گفته میشود برخی اعضای شبکه نزدیک به سلطان پتروشیمی از اعتبار به دست آمده از منابع مالی کلان در دسترس خود و همچنین عملکرد شبکهای و منسجم و تایید متقابل یکدیگر برای نزدیک شدن به نهادهای مختلف از جمله سازمان تامین اجتماعی نیروهای مسلح سوء استفاده کردهاند.
علاوه بر آن افراد اصلی این شبکه با شرکت در جلسات کمیسیونهای مختلف مجلس و با ارائه اطلاعات غلط و رایزنی و فریب بعضی نمایندگان، تلاش میکنند، قوانین مورد نیاز خود را با ظاهری مشروع به تصویب مجلس شورای اسلامی برسانند، تا بتوانند از رانتهای مختلف به صورت قانونی بهره ببرند.
به این ترتیب است که بعضا قوانینی منطبق با منافع عدهای معدود و متضاد با منافع ملی با فریب برخی نمایندگان به تصویب مجلس شورای اسلامی میرسد که از آن جمله میتوان به قیمتگذاری ارزان گاز خوراک پتروشیمیها اشاره کرد.
بر این اساس با بازداشت سلطان پتروشیمی به نظر میرسد عزم قوه قضائیه برای برخورد با متهمان دانه درشت اقتصادی و اخلالگران بزرگ نظام اقتصادی کشور جدیتر شده است.
به گزارش فارس مقام معظم رهبری در دیدار با مردم آذربایجان در 28 بهمن ماه 91 فرمودند: « چند سال قبل از این، بنده دربارهى فساد اقتصادى، به رؤساى قوا نامه دادم. خب، با فساد اقتصادى مبارزه کنید. به زبان گفتن که مطلب تمام نمیشود؛ عملاً با فساد مبارزه کنید. هى بگوئیم مبارزه با فساد اقتصادى. خب، کو؟ در عمل چه کار شد؟ چه کار کردید؟ اینهاست که انسان را متأثر میکند.»
حال با توجه به منویات مقام معظم رهبری باید دید اراده قوه قضائیه برای برخورد جدی با مفاسد اقتصادی ارادهای محکم و ادامه دار است یا نه.
نظر
-
عصرایران - این هفته ، دور جدید مذاکرات هسته ای ایران و 1+5 در آلماتی قزاقستان آغاز می شود. غربی ها ، می گویند که پیشنهادات خوبی برای ایران دارند و ابراز امیدواری می کنند که تهران ، پکیج پیشنهادی شان را بپذیرد.
اما واقعاً غربی ها چه پیشنهادی برای ایران دارند؟ خبرها حاکی از آن است که آنها هیچ پکیج جدیدی ارائه نخواهند کرد و تنها کاری کرده اند ، این است که پیشنهادات قبلی شان را بروز کرده و در کادو پیچ جدید به مذاکره کننده های ایرانی تحویل می دهند.
این که ایران از برنامه هسته ای خود دست بکشد و در مقابل ، آنها یکی دو مورد از تحریم ها را لغو کنند ، نمی تواند پیشنهاد اغواگرانه ای باشد.
واقعیت این است که ایران ، در برنامه هسته ای خود ، مطابق مقررات آژانس عمل کرده است. اما غربی ها ، فراتر از مقررات بین المللی از ایران ، انتطار دارند.
5+1
این انتظار ، ریشه در سوء ظن های موجود دارد و هرگز منطبق با مقررات آژانس نیست. به عنوان مثال ، آژانس ، مدت هاست که اصرار دارد از مجتمع نظامی پارچین در تهران بازدید کند. پیشتر ، این بازدید اتفاق افتاده و بازرسان گفته اند که همه چیز عادی بوده و فعالیت هسته ای در پارچین مشاهده نکرده اند.
اینک بار دیگر ، آژانس می خواهد درهای پارچین به رویش باز شود. اما مقررات خود آژانس در این باره چه می گوید؟ طبق مقررات همین آژانس ، نه ایران و نه هیچ کشور دیگری وظیفه ندارد به جز "اماکن ثبت شده در آژانس" را به بازرسان نشان دهد؛ خوب یا بد، این قانون خود آژانس است.
غربی ها ، می گویند درست است که ایران ، قانوناً وظیفه ای بیش از آنچه در مقررات آمده ندارد ، ولی ما سوء ظن داریم.
در پاسخ باید گفت که آیا ملاک ، سوء ظن غربی هاست یا مقررات تصویب شده آژانس؟
وانگهی ، حد پایان این سوء ظن ها کجاست؟ و چه تضمینی وجود دارد که اگر امروز پارچین را بازدید کردند ، فردا پادگان های نظامی ایران و محل های نگهداری موشک ها و خطوط تولید تسلیحات مان را نخواهند ببینند؟!
آیا هیچ کشوری در دنیا ، اماکن محرمانه اش -که حتی عکس گرفتن از دیوار بیرونی شان نیز ممنوع است- را به روی خارجی ها باز می کند؟!
تنها یک کشور این کار را کرد و آن هم عراق در اواخر رژیم صدام بود که با این اشتباه استراتژیک ، نه تنها طرف مقابل آرام ننشست ، بلکه با اشراف کامل بر توانایی های نظامی عراق ، حمله خود را طرح ریزی کرد.
غربی ها ، همچنین ایران را از غنی سازی منع می کنند. این در حالی است که باز طبق همان مقررات آژانس ، غنی سازی تحت نظر بازرسان آژانس ، حق همه کشورهاست و در ایران نیز ، غنی سازی تحت نظر آژانس و زیر دید دوربین های مدار بسته 24 ساعته آن انجام می شود.
همه دنیا می دانند که بحث هسته ای ، تنها یک بهانه و اهرم فشار است ، بهانه ای که بر مبنای آن ، آمریکایی ها ، بقیه را از ایران می ترسانند و از دیگران امتیاز می گیرند و روس و چینی ها نیز ، از ایران امتیاز می ستانند.
از این رو ، اگر بحث هسته ای هم در میان نباشد و به فرض ، همین امروز ، ایران تمام تاسیسات هسته ای اش را تعطیل و تجهیزاتش را باز کشتی کند و به بندر نیویورک بفرستد ، بهانه ای دیگر علم خواهد شد و مثلاً این بار خواهند گفت که موشک های ایران می توانند کلاهک شیمیایی حمل کنند و شهرهای اروپا را هدف قرار دهند و این داستان همچنان ادامه خواهد داشت.
به همین دلیل است که غربی ها ، هیچ گاه در مذاکرات هسته ای ، امتیاز قابل اعتنایی به ایران نمی دهند. تحلیل آنها این است که اگر ایران ، این امتیازهای کم بها را بپذیرد ، می توان ضمن عبور از مساله هسته ای اش ، وارد فضاهای دیگر شد. اگر هم نپذیرد ، بازی را با همین روند کنونی می توان پیش برد.
از این رو ، آنها در آلماتی نیز حاضر به دادن امتیاز نخواهند شد و طبیعتاً موضع اصولی مذاکره کنندگان ایرانی نیز در این شرایط باید تأکید بر حقوق مبتنی بر مقررات آژانس باشد.
چندی پیش مقام معظم رهبری ، شروط گفت و گو با آمریکا را اعلام کردند. اگر این شرط ها محقق شوند و ایران و آمریکا دور یک میز بنشینند ، طرفی بیشترین نفع را از مذاکرات خواهد برد که در کیسه اش ، امتیازاتی برای مبادله داشته باشد و الا مجبور است به اصطلاح تجار ، از اصل سرمایه بدهد.
همه می دانیم که بحث هسته ای ، بهانه ای بیش در نزد 1+5 نیست و مشکل اصلی ، خصومت آمریکا با ایران است که اگر این حل شود ، مشکل هسته ای نیز به حاشیه خواهد رفت.
بنابراین ، غرب می کوشد در پرونده هسته ای ، آنقدر فشار بیاورد که همه امتیازات را در این "عملیات ایذایی" از ایران بگیرد و ایران ، در شرایطی در "عملیات اصلی" ، پای میز مذاکره با آمریکا بنشیند که چیزی برای معامله و چانه زنی نداشته باشد. این راهبردی است که برای مذاکره کنندگان ایرانی عیان شده است و لذا به نظر می رسد آلماتی قزاقستان نیز نتواند صحنه بده بستان های کلان بین دو طرف باشد.
غربی ها اگر راست می گویند، باید حق غنی سازی طبق مقررات آژانس را برای ایران به رسمیت بشناسند و همه تحریم هایی که به بهانه هسته ای وضع کرده اند را بردارند ؛ مشکل اما اینجاست که بنا به دلایلی که گفته شد ، آنها راست نمی گویند و مذاکرات هسته ای ، بازی آنها برای تخلیه انرژی و امتیازات ایران در دیپلماسی بزرگ آینده است.
نظر
-
در اصل توسط آذرآبادگان پست شده است View Postاعتراض مطهری: حداد می گوید اگر رهبری سخنی از وحدت مجلس و دولت گفتند، باید تمام وظایف نظارتی مجلس تعطیل شود و چشم بر همه قاونشکنیها ببندیم
علی مطهری امروز اقدام به توزیع نامهای در مجلس کرد که محتوایش اعتراض به اقدامات اخیر حدادعادل بوده است.
به گزارش سرویس سیاسی انتخاب، در این نامه است: در روز سهشنبه مورخ 1/2/91 بیانیهای به قلم آقای حداد عادل در صحن مجلس توزیع شد که لذا لازم است توضیحی به عرض نمایندگان محترم برسد. بدیهی است که این توضیح از طرف اینجانب است نه همه استیضاح کنندگان.
مطهری در ادامه نامه خود مدعی شده: خلاصه حرف ایشان این است که اگر مقام معظم رهبری سخنی از وحدت و همدلی مجلس و دولت گفتند، باید تمام وظایف نظارتی موثر مجلس که در قانون اساسی به آنها تصریح شده است تعطیل شود و چشم بر همه قاونشکنیها ببندیم و از حقوق مردم دفاع نکنیم و یا این کارها را صرفا با دستور رهبری انجام دهیم. این در حالی است که رهبر انقلاب در سخنان سال گذشته خود در دانشگاه کرمانشاه ضمن رد سخن کسانی که میگویند فلان مسئله بدون نظر رهبری تصمیمگیری نمیشود، فرمودند: «مسئولان قوه مجربه، نمایندگان مجلس، مسئولان قوه قضائیه با اختیارات کامل و قانونی، وظایف خود را انجام میدهند و ممکن است تصمیماتی بگیرند که رهبری با آن مخالف باشد، اما رهبری نه حق دارد، نه میتواند و نه قادر است که در این مسائل دخالت کند مگر در جایی که اتخاذ سیاستی به کج شدن راه انقلاب منجر شود.»
در این نامه عنوان شده است: از نظر ما مجلسی که وظیفه نظارتی خود را انجام دهد و احیانا در موردی اشتباه کند، بهتر از مجلسی است که چشم بر قانونشکنیها ببندد و یک مجلس مرده ومنفعل و بیتفاوت باشد. در استیضاح اخیر اگر رئیسجمهور آن پروژه سیاسی را اجرا نمیکرد هیچ مسئله خاصی نبود، چرا استیضاح کنندگان را محکوم میکنید؟ مثل این است که فردی از عرض خیابان در مسیر عابر پیاده رد میشود و راننده متخلفی او را زیر میگیرد، بعد آن فرد را محکوم کنیم که اصلا چرا از خیابان رد شدی؟
در بخشی از این نامه عنوان شده است: من از جناب آقای حداد خواهش میکنم که تلاش نکنند روحیه مسالمتجو و ملاحظهکار خودشان را به نام ولایتمداری بر مجلس تحمیل کنند. از ایشان سوال میکنم، فرضا قبول کردیم که چند ماه گذشته و آینده در شرایط ویژه بوده و خواهیم بود، شما قبل از آن، یعنی در بیش از 12 سال دوره نمایندگیتان چند اقدام نظارتی انجام دادهاید؟ پس این روش حضرتعالی از روحیه شما ناشی میشود و ربطی به ولایتمداری ندارد.
نظر
-
ایران پای سوریه نمی ایستاد دولت سوریه سقوط می کرد/ دولت عراق بدون هماهنگی با رهبری کاری نمی کند، کابینه عراق قبل از تشکیل با رهبری هماهنگ شده
وزیر سابق دولت احمدی نژاد مشکل دولتمردان با احمدی نژاد را عدم همکاری با دیگران دانست و گفت: احمدی نژاد همه کسانی را که می توانستند کمک کنند از اطراف خود پراکنده کرد.عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: لزوم تشکیل دولت وحدت ملی در زمان بروز بحران است و ما وقتی می بینیم که یکی از گروه ها به روی کار می آید باید با او همکاری کنیم.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
نشست هم اندیشی اساتید ظهر یکشنبه با حضور محمد حسین صفار هرندی در دانشگاه آزاد کرمانشاه و با حضور جمعی از اساتید این دانشگاه و نمایندگان نهاد مقام معظم رهبری با همکاری دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمانشاه و مجمع تشکل های اسلامی دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی برگزار شد.
به گزارش سرویس سیاسی انتخاب، در این نشست محمد حسین صفار هرندی با ابراز خرسندی از توفیق حضور در استان کرمانشاه گفت: دوستان بنده را به عنوان مشاور رهبر دانستند اما اگر آحاد مردم را جزو مشاورین رهبر بدانیم من نیز جزوی از این مردم و مشاور رهبر هستم.
مشاور فرمانده کل سپاه در ادامه با اشاره به بیداری اسلامی در کشورهای عربی و توجه ویژه به مصر و تمایل مردم این کشور به ایجاد ارتباط با ایران گفت: دشمنان قصد دارند مانع ارتباط ایران و مصر شوند و ایجاد اختلافات و جریانات سوریه برای از بین بردن ارتباط ایران با مصر و ترکیه و..است و سوریه حلقه این ارتباط است.
وی افزود: ایستادن پای هرکدام از این مسائل برای ما موضوعیت پیدا می کند و ایران پای سوریه نمی ایستاد سوریه سقوط می کرد.
وی ادامه داد: سوریه اشتراکاتی با ایران دارد و اشتراک در عقیده مقاومت نمونه این اشتراکات است و اکثریت سوریه پای این نظام ایستاده اند و ایران راه حفظ کردن خود را به آنها آموخته است و ایران مدل جنگ بسیجی را به سوریه نشان داد.
وزیر اسبق وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: آمریکا تلاش های زیادی برای سقوط ایران کرد و عراق و افغانستان را وسیله سقوط ایران و رقم بالایی را هزینه این کار کرد.
وی افزود: آمریکا در این راه حدود 4 هزار میلیارد دلار که یک چهارم بدهی های آمریکا به لحاظ اقتصادی است هزینه کرد، در واقع آمریکا هم اکنون به لحاظ اقتصادی سقوط کرده است.
هرندی ادامه داد: طبق نظرسنجی هایی که از کشورها صورت گرفته 80 درصد از نظرسنجی ها حاکی از نفرت نسبت به آمریکاست و آمریکا نیز قصد دارد ایران را به سقوط بکشد.
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: هم اکنون ایران به عنوان یک الگو در منطقه مطرح است به طوری که الان عراق در جریان های حکومتی بدون هماهنگی با رهبر معظم ایران کاری نمی کند، حتی کابینه عراق نیز قبل از تشکیل با رهبر ایران هماهنگ شده است.
وی افزود: این تصویر واقعی صف بندی هایی است که پس از انقلاب ایران در جهان بوجود آمد البته واقعیت هایی غیر قابل بیان نیز است و این تنها بخش آشکار قضایا بود که بخش پنهانی ای نیز پشت این داستان است.
صفار هرندی عدم تحول و تغییر در بحرین را با وجود نزدیکی تفکرات به آینده ی انقلاب مصر را عدم یکپارچگی این تحولات دانست.
وی افزود: دشمن وقتی فهمید که از کجا ضربه خورده قصد شد مانع بروز انقلاب های دیگری چون انقلاب ایران شود.
وی ادامه داد: عظمت و یکپارچگی انقلاب اسلامی ایران که به همت و درایت امام (ره) بود با وجود تنوع های فرهنگی و قبیله ای باعث تداوم این انقلاب شد.
هرندی تصریح کرد: امام هنرش این بود که همه گروه ها را با جلب اعتقادات دینی جذب کند .
وزیر اسبق فرهنگ و ارشاد ادامه داد: دشمنان در مقابل هیبت و رهبری امام (ره) حرفی برای گفتن نداشتند و امام (ره) طی رفراندومی همراهی مردم ایران با خود را به اثبات رساند و امام (ره) اینگونه حکومت کرد.
وی در بخش دیگر با انقلاب مصر گفت: در مصر یکپارچگی اسلام گراها شکستگی دارد و کسی که هم اکنون حکومت مصر را هداست می کند ظرفیت های امام (ره) را ندارد.
صفار هرندی افزود: از طرف دیگر غرب هوشیار شده و مانع می شود، و بر چند قطبی شدن انقلاب مصر تاکید دارد.
وی عدم چند قطبی شدن را از رموز تداوم و پایداری انقلاب ایران دانست.
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام به انتخابات آینده اشاره ای داشت و گفت: ما باید برای انتخابات آینده ابتدا به پاسخ این سوال ها که " ضرورت این مقطع زمانی کشور چیست؟" ، " نیازهای پیش روی کشور چیست؟" و " کشور در آینده با چه چالش هایی روبرو است ؟" پاسخ دهیم و انتخاب ما باید جوابگوی این سوالات باشد.
وی تصریح کرد: ممکن است برآورد ما از 8 سال پیش رو توجه به مسائل اقتصادی، ایجاد روابط با جهان یا برآورد ما توجه به بحث جنگ نرم باشد لذا ما باید مصداق مناسبی را در این باره پیدا کنیم.
صفار هرندی تبعیت و پیروی از حکم رهبری را مهمترین کار در انتخاب مناسب دانست.
وی هم چنین همکاری گروه های داخلی در زمان انتخابات و پس از آن برای کشور ضروری دانست و گفت: هیچ یک از گروه های داخلی پس از انتخابات بدون کمک گرفتن از وفاداران دیگر گروه ها نمی توانند حکومت کنند.
وی ادامه داد: بعضی ها به دنبال دولت وحدت ملی بودند ، و دولت وحدت ملی تنها در زمان بروز اختلاف و اغتشاشات گروه ها به کار می آید.
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: لزوم تشکیل دولت وحدت ملی در زمان بروز بحران است و ما وقتی می بینیم که یکی از گروه ها به روی کار می آید باید با او همکاری کنیم.
وی افزود: گروه های شرکت کننده باید از تمام ظرفیت ها برای اداره کشور استفاده کنند و نباید پیش و پس از انتخابات به تخریب یکدیگر بپردازند.
وی مشکل دولتمردان با احمدی نژاد را عدم همکاری با دیگران دانست و گفت: احمدی نژاد همه کسانی را که می توانستند کمک کنند از اطراف خود پراکنده کرد.
وی با اشاره به حربه های دشمنان در زمان انتخابات گفت: ابتدا باید از نگاه دشمن به انتخابات راهبردها را کشف کنیم و سه راهبرد از طرف دشمن وجود دارد .
صفار هرندی اولین راهبرد را جلوگیری از بحث انتخابات دانست و گفت: ما تجربه انتخابات زیر موشک را داریم و البته در سال 82 در انتخابات مجلس هشتم اتفاقاتی افتاد که کروبی و خاتمی از رهبر خواستار لغو انتخابات شدند و شرایط کشور را برای برگزاری انتخابات نامناسب عنوان کردند.
وی افزود: در آن زمان تعدادی از استانداران، نمایندگان و مسئولین استعفا کرده بودند و اتحادیه اروپا نیز تهدید به نپذیرفتن نتیجه انتخابات و قطع رابطه با ایران کرد.
هرندی تصریح کرد: رهبری در آن زمان فرمودند این کارها برای به هم ریختن بیشتر کشور است و انتخابات باعث آرامش شده و با برگزاری آن از این بحران عبور می کنیم.
وی ادامه داد: پس از انتخابات و برگزاری آن به دستور رهبر معظم، اتحادیه اروپا به عنوان اولین گروه به ایران تبریک گفت.
مشاور فرمانده کل سپاه گفت: جریان های انحرافی نقش زیادی در بوجود آوردن مشکلات در این مسیر دارند و آسیب های زیادی به دولت احمدی نژاد زده و هم اکنون حاشیه نشین دولت احمدی نژاد است.
وی با اشاره به سخنان رهبر انقلاب که فرموده اند " یادتان باشد ما هیچ گاه انتخابات را تعطیل نکرده ایم" گفت: ما باید با بصیرت در صحنه انتخابات حاضر و هیچ حربه ای را به دست دشمنان ندهیم.
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام ادامه داد: همانگونه که گفته شد همه گروه ها پیش و پس از انتخابات باید با یکدیگر همراهی کنند، برای مثال احمدی نژاد وقتی در انتخابات نظام پزشکی گفت این انتخابات باطل است چرا که برخی رد صلاحیت شده اند خود را در مقابل این جامعه قرار داد و انتخابات برگزار شد. در انتخابات نیز نباید با رد صلاحیت شدن برخی، آن را باطل بدانیم.
وی دومین راهبرد را تمایل نشان دادن به یکی از گروه های سلطه دانست و گفت: این دو راهبرد موازی هم است.
هرندی عدم توفیق دشمن و تکرار حادثه 88 را دیگر راهبرد دشمن دانست و گفت: اگر در هیچ یک از راهبردها توفیق نیابند به سراغ تکرار حادثه 88 می روند و با توسل جستن به انقلاب رنگی اختلال ایجاد می کنند.
وی ادامه داد: حادثه 88 حدود 8 ماه ما را معطل کرد اما امروز به لطف خدا شبکه سازی های آن ها قبل از پیوند به یکدیگر توسط دستگاه های اطلاعاتی قیچی می شود.
مشاور فرمانده کل سپاه در پایان نیروهای انقلابی را تشویق به فهم لحظه به لحظه و به روز کرد و گفت: رهبر معظم انقلاب فرموده اند که بصیرت ها باید به روز شود که این موضوع باعث می شود شبکه های فتنه قبل از پیوند از هم قیچی شود.درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-
توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.
نظر
-
فوت گروهي دراثرمصرف مشروب دست ساز
گروه حوادث: مسئول روابط عمومی و امور بینالملل دانشگاه علوم پزشکی کردستان گفت: مصرف مشروبات الکلی ۱۴ نفر را راهی بیمارستان توحید سنندج کرد که تاکنون منجر به مرگ سه نفر از آنان شده است.
سیدمحیالدین سجادی اظهار کرد: شب گذشته ۱۴ نفر که به دلیل مصرف الکل دچار مسمومیت شده بودند به بیمارستان توحید سنندج مراجعه کردند که متاسفانه تاکنون ۳ نفر از آنان فوت شدهاند.
به گفته مسئول روابط عمومی و امور بینالملل دانشگاه علوم پزشکی کردستان، سه نفر دیگر از این افراد حال مساعدی ندارند و اکنون در بخش آیسییو بیمارستان توحید تحت مراقبتهای ویژه قرار دارند.
وی خاطرنشان کرد: ۸ نفر باقیمانده نیز در بیمارستان بستری بوده و هنوز تحت درمان هستند.
مسئول روابط عمومی و امور بینالملل دانشگاه علوم پزشکی کردستان گفت: هر چند پزشکان این بیمارستان تمامی تلاش خود را برای درمان این افراد به کار بستهاند اما مسمویت طوری است که تلاش پزشکان در درمان آن سه نفر را بیاثر کرد. سجادی یادآور شد: ظاهرا این افراد که میانگین سنی آنان ۳۰ سال است، شب جمعه الکل را مصرف کرده بودند اما دیشب به بیمارستان مراجعه کردند.
وی در پایان گفت: نتیجه آزمایشها مشخص میکند که داخل الکل چه موادی وجود داشته که منجر به مسمومیت شدید این افراد شده است.درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-
توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.
نظر
-
کشته شدن یک فرمانده سپاه پاسداران در شمال غرب ایران
گزارش ها حاکی است که سرتیپ دوم پاسدار حمید طباطبائی، از فرماندهان سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در شمال غرب ایران کشته است. «سپاه نیوز»، وب سایت خبری سپاه پاسداران، روز یکشنبه ششم اسفندماه نوشته است که سرتیپ دوم پاسدار حمید طباطبائی در حین اجرای ماموریت های مهندسی در شمال غرب کشته شده است.سپاه نیوز جزئیات بیشتری از چگونگی کشته شدن این فرمانده سپاه ارائه نکرده است.
با این حال «سپاه نیوز» از حمید طباطبایی به عنوان یکی از «فرماندهان شجاع و سخت کوش» دوران جنگ هشت ساله ایران و عراق و همچنین از«مدیران عملیات نیروی زمینی سپاه» یاد کرده است.
مناطق غربی ایران طی سال ها اخیر شاهد درگیری نیروهای وابسته حزب حیات کردستان، پژاک بوده است. حزب حیات آزاد کردستان در این مدت عملیات مسلحانهای را در مناطق مرزی ایران انجام داده است و در مقابل سپاه پاسداران نیز عملات تلافیجویانهای را در پی گرفته است.
در همین زمینه سپاه پاسداران جمهوری اسلامی اواسط سال ۱۳۹۰ یک رشته عملیات نظامی را علیه نیروهای پژاک در مناطق مرزی غرب ایران آغاز کرد و در مهرماه همان سال اعلام کرد که ۱۸۰ تن از نیروهای پژاک از سوی سپاه پاسداران کشته شدهاند.
در دی ماه سال جاری عیسی قنبری ، معاون انتظامی امنیتی استانداری آذربایجان غربی ، گفته بود:با توجه دسترسی کامل و دقیق نیروهای مسلح به مرزهای استان با کشورهای عراق و ترکیه ، گروه های «تروریستی بطور کامل از نوار مرزی عقب نشینی کرده و امکان هیچ گونه حرکتی را ندارند.»
به گزارش ایرنا، معاون انتظامی امنیتی استانداری آذربایجان غربی اضافه کرده بود: از تابستان سال گذشته که نیروهای مسلح ایران «ضربات سهمگینی را بر پژاک وارد کردند» تا کنون هیچگونه درگیری ، تیراندازی و بمب گذاری در مرزهای استان روی نداده است.ایران و آمریکا حزب حیات آزاد کردستان را به عنوان گروهی تروریستی میشناسند.
درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-
توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.
نظر
-
احتمال حذف تعطیلی تاسوعا و 29 صفر
کد خبر: ۳۰۵۰۱۲
تاریخ انتشار: ۰۷ اسفند ۱۳۹۱ - ۰۰:۲۷
یک نماینده مجلس از بررسی طرح حذف تعطیلی تاسوعای حسینی و شهادت امام رضا(ع) توسط نمایندگان مجلس خبرداد.
به گزارش خبرگزاری دانشجو، نماینده مردم شهرستان های نجف آباد و تیران و کرون از کاهش تعطیلات رسمی در کشور خبرداد.
ابوالفضل ابوترابی با اشاره به صدماتی که تعطیلات برای کشور دارد از طرح مجلس برای کاستن از آنها خبر داد.
وی افزود: طرح حذف 9 روز از تعطیلات رسمی کشور همانند روز 12 فروردین، تاسوعای حسینی، شهادت امام رضا(ع) و مواردی از این قبیل با امضای نمایندگان بررسی خواهد شد تا در صورت تصویب در مجلس اجرایی شود.
نظر
-
بشار اسد: من پزشک هستم و بر خلاف تصور دشمنانم خشن نیستم، از خونی که ریخته می شود بسیار ناراحتم
به گفته این هیئت بشار از خونریزی که در کشورش انجام می شود به شدت ناراحت است و می گوید که آنهایی که از من انتقاد می کنند، حقیقت را فراموش کرده اند که من هم در آخر انسانی از خون و گوشت هستم.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
بشار اسد رئیس جمهوری سوریه طی دیداری گفته است: من خودم پزشک هستم و بر خلاف تصور دشمنانم خشن نیستم.به گزارش سرویس بین الملل «انتخاب» ؛ وی که اخیرا با هیئتی از اردن دیدار کرده، به آنها گفته است که من خودم انسانی از گوشت و پوست و خون و اعصاب هستم و از خونی که ریخته می شود بسیار ناراحتم. من خودم پزشک هستم و بر خلاف تصور دشمنانم خشن نیستم. به گفته فعالان سیاسی اردنی حاضر در این جلسه، وی همچنین گفت: «بعد از کشته شدن ده ها نفر در داریا توسط جریان های مخالفم بسیار ناراحت و افسرده شدم.» به گفته این هیئت بشار از خونریزی که در کشورش انجام می شود به شدت ناراحت است و می گوید که آنهایی که از من انتقاد می کنند، حقیقت را فراموش کرده اند که من هم در آخر انسانی از خون و گوشت هستم. اسد به این هیئت گفته است: «ای جماعت من انسانم و پزشکم. من نمی توانم ناراحت نشوم وقتی که می شنوم ده ها نفر را گروه های تروریستی در داریا قتل عام کرده اند.»درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-
توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.
نظر
-
پرونده 3 نماینده مجلس هشتم در دادگاه کیفری استان تهران
پرونده سه نماینده مجلس هشتم که در ماجرای فساد هزار میلیاردی برای آنها کیفرخواست صادر شده بود، برای محاکمه به دادگاه کیفری استان تهران فرستاده شده است.
سرپرست دادگاههای کیفری استان تهران از ارسال پرونده سه نماینده مجلس هشتم به دادگاه خبر داد.
قاضی افتخاری در گفتگو با مهردر این باره گفت: پرونده سه نماینده مجلس هشتم که در ماجرای فساد هزار میلیاردی برای آنها کیفرخواست صادر شده بود، برای محاکمه به دادگاه کیفری استان تهران فرستاده شده است.
وی افزود: این پرونده به شعبه 76 دادگاه کیفری استان تهران ارجاع شده و در حال رسیدگی است.
این پرونده در حالی برای رسیدگی به دادگاه کیفری استان تهران فرستاده شده است که تاکنون به اتهامات 55 متهم این پرونده بزرگ رسیدگی شده است. حکم اعدام چهار متهم اصلی پرونده نیز تائید و برای اجرا به شعبه اجرای احکام دادسرا فرستاده شده است.
بر اساس تبصره ماده 4قانون تشکيل دادگاههاي عمومي و انقلاب اصلاحي81 تنها دادگاه کيفري استان تهران صلاحيت رسيدگي به جرائم برخي از اشخاص را دارد. در اين باره بخش دوم تبصره ماده 4 مي گويد: رسيدگي به کليه اتهامات اعضاء تشخيص مصلحت نظام، شوراي نگهبان، نمايندگان مجلس شوراي اسلامي، وزراء و معاونين آنها ، معاونان و مشاوران روساي سه قوه، سفراء، دادستان ورئيس ديوان محاسبات، دارندگان پايه قضائي، استانداران، فرمانداران و جرائم عمومي افسران نظامي و انتظامي از درجه سرتيپ و بالاتر و مديران کل اطلاعات استانها در صلاحيت دادگاه کيفري استان تهران مي باشد به استثناء مواردي که در صلاحيت ساير مراجع قضائي است.
درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-
توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.
نظر
-
شمقدری نتوانست لابی کند!
اسکار به «آرگو» رسید / میشل اوباما نام برنده را اعلام کرد
در مراسم اسکار 85 ، اتفاق معنی داری که رخ داد این بود که نام "آرگو" را میشل اوباما ، همسر رئیس جمهور آمریکا اعلام کرد. او در سالن مراسم حضور نداشت و از طریق ویدئو کنفرانس در این مراسم شرکت کرد و نام آرگو را اعلام نمود.
عصرایران - اسکار بهترین فیلم امسال به "آرگو" رسید. این فیلم ، داستان فرار چند دیپلمات آمریکایی در جریان تسخیر سفارت آمریکا در تهران را نشان می دهد. این دیپلمات ها ، با کمک سفارت کانادا از ایران خارج شدند.
آرگو ، تمی ضد ایرانی دارد و گویا جواد شمقدری ، معاون سینمایی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ، که مدعی بود با لابی های او و همکارانش اضغر فرهادی سال قبل اسکار گرفت ، این بار نتوانسته برای جایزه نگرفتن یک فیلم ضدایرانی لابی کند!
صحنه ای از فیلم "آرگو"
در مراسم اسکار ، رسم است که هر کدام از برندگان ، توسط یکی از چهره های معروف معرفی می شود. در مراسم اسکار 85 ، اتفاق معنی داری که رخ داد این بود که نام "آرگو" را میشل اوباما ، همسر رئیس جمهور آمریکا اعلام کرد. او در سالن مراسم حضور نداشت و از طریق ویدئو کنفرانس در این مراسم شرکت کرد و نام آرگو را اعلام نمود.
وی هنگام اعلام نام آرگو ، در ضیافت فرمانداران در کاخ سفید حضور داشت.
اسامی برندگان
بهترین فیلم:
فیلم «آرگو» ساخته «بن افلک»
بهترین بازیگر مرد نقش اول:
«دانیل دی لوئیس» برای فیلم (لینکلن))
بهترین بازیگر زن نقش اول:
«جنیفر لاورنس» برای فیلم «کتاب بارقه امید»
بهترین بازیگر مرد نقش مکمل:
«کریستوف والتز» برای فیلم «جانگوی آزاده شده»
بهترین بازیگر زن نقش مکمل:
«آن هاتاوی» برای فیلم موزیکال «بینوایان»
بهترین کارگردانی:
«آنگ لی» برای فیلم (زندگی پای)
بهترین فیلمنامه اصلی (غیراقتباسی):
«کوئنتین تارانتینو» برای فیلم «جانگوی آزاد شده»
بهترین فیلمنامه اقتباسی:
آرگو (کریس تریو)
بهترین انیمیشن بلند سینمایی:
انیمیشن «شجاع»
بهترین انیمیشن کوتاه:
انیمیشن «مرد کاغذی»
بهترین فیلم خارجی:
عشق (اتریش)
بهترین فیلمبرداری:
فیلم سینمایی «زندگی پای»
بهترین تدوین:
فیلم سینمایی «آرگو»
بهترین موسیقی متن:
آنا کارنینا، آرگو، زندگی پای، لینکلن، اسکایفال
بهترین جلوههای ویژه:
فیلم سینمایی «زندگی پای»
بهترین گریم:
فیلم «بینوایان»
بهترین طراحی لباس:
فیلم تاریخی «آنا کارنینا»
بهترین مستند بلند سینمایی:
صحنه ای از فیلم "آرگو"
مستند سینمایی «در جستوجوی شوگرمن»
نظر
-
تورم بهمن 29.8درصد/ پیشنهاد تغییر نرخ سود بانکی در سال 92
خبرگزاری تسنیم : رئیس کل بانک مرکزی از پیشنهاد تغییر نرخ سود بانکی در سال 92 به شورای پول و اعتبار خبر داد و گفت: نرخ تورم در بهمن ماه به 2938 درصد رسید و نقدینگی در پایان دی 438 هزار میلیارد تومان شد.
به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم ، محمود بهمنی امروز دومین همایش سیاستهای پولی و چالشهای بانکداری و تولید، نرخ تورم 12 ماهه در پایان سال 1391 را 30.6 الی 31.5 درصد پیش بینی کرد.
وی گفت: در پایان بهمن امسال نرخ تورم در اقتصاد ایران به 29.8 درصد رسیده است.
بهمنی همچنین از ارائه پیشنهاد تغییر نرخ سود بانکی به شورای پول و اعتبار خبر داد و افزود: میزان نقدینگی در پایان دیماه امسال به 4 هزار و 382 هزار میلیارد ریال رسیده است.درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-
توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.
نظر
-
1. می خواهم مؤثر باشم
نه می خرم، نه می خورم
تصمیم بر این است
هر چیزی را با هر قیمتی که بفروشند نه می خرم و نه می خورم
طی چند روز گذشته با دعوتی برای وحدت و همدلی با هموطنانی که قادر به خرید آجیل عید نیستند، صورت گرفت، تا حدودی از قیمت نجومی آجیل کاسته شد، اما کماکان بر این باوریم حتی اگر آجیل به نرخ بیست هزار تومان هم بفروش برسد در این مرز و بوم وطنم بسیارند کسانی که امکان خرید آن را ندارند
بنابراین تصمیم براین است
امسال با هر قیمتی نه می خرم و نه می خورم(بشه شعار ...بشه ضرب المثل...بشه باور مردم.....)
لطفا نگیم "مردم" وقتی می فهمن یه چیزی می خواد کمیاب بشه میرن بیشتر می خرن...ما خودمون "مردم" رو تشکیل می دیم.. ما حاضر نیستیم خودمون سختی بکشیم چون فکر می کنیم بعضی ها می رن می خرن و می گیم چه فایده پس این ها بی نتیجست.. مشکل اینجاست که زمانی که وجدانمون بهمون می گه ما باید از یه جا شروع کنیم، با این تفکرات سر وجدانمونو کلاه می ذاریم..............
پس همین مردم خود ما هستیم. از خودمون شروع کنیم. توی این جمعیت اگه خود ما ، کسایی که این متنو می خونن یه عدشونم این کارو انجام بدن دفه ی بعدی چند نفر دیگه باهامون هم راه می شن. اول هر کاری سخته.......................... اما زمانی که وحدت رو یاد بگیریم همه چیز درست می شه.
این چرخه معیوب رو خودمون درستش کنیم. این یک کار که ازمون بر میاد....
.................................................. .......
برای اقلام و اجناس بعدی بیاندیشیم
هموطنان ما نیاز به کمک نقدی ما ندارند
تنها نیاز آنان همراهی ما در نخریدن است
نظر
نظر