اخبار

Collapse
X
 
  • زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • وحید 20
    ستاره‌دار(98)
    • Mar 2011
    • 29911

    #12886
    احمد خاتمی:
    آنهایی که در زندانند، اگر تظاهرات مسالمت آمیز میکردند زندانی نمیشدند/ سیبل شبکههای ضدانقلاب هستم/ نگفتم مردم "آخ" نگویند


    آنچه ما از این افراد شاهد بودیم تیراندازی و اقداماتی نظیر خلع سلاح پاسگاه نزدیک میدان آزادی و آتش زدن مسجد بود. در نظام اسلامی قرار نیست کسی به خاطر اعتراض زندانی شود و کسانی که در زنداناند، نیز به استناد مواد قانونی زندانی شدند. ممکن است مباشرتا اینها نبودند ولی طراحی آنها اتفاقات سال 88 را به بار آورد.

    پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :



    عضو مجلس خبرگان رهبری گفت: در نظام اسلامی کسی به خاطر انتقاد و اعتراض در زندان نیست.

    به گزارش سرویس سیاسی «انتخاب» ؛ این عضو مجلس خبرگان رهبری در دوره تخصصی بصیرت سیاسی که به همت امور فرهنگی معاونت تهذیب حوزههای علمیه با حضور 150 نفر از طلاب حوزههای علمیه سراسر کشور برگزار میشد، در پاسخ به سوالی درباره زندانیان سیاسی اظهار داشت: کسانی که در زندان هستند به خاطر انتقاد یا اعتراض آنها نیست و اگر اینها رو به براندازی نمیآوردند و تظاهرات مسالمتآمیز داشتند، مطمئن باشید، زندانی نمیشدند.

    وی افزود: اما آنچه ما از این افراد شاهد بودیم تیراندازی و اقداماتی نظیر خلع سلاح پاسگاه نزدیک میدان آزادی و آتش زدن مسجد بود. در نظام اسلامی قرار نیست کسی به خاطر اعتراض زندانی شود و کسانی که در زنداناند، نیز به استناد مواد قانونی زندانی شدند. ممکن است مباشرتا اینها نبودند ولی طراحی آنها اتفاقات سال 88 را به بار آورد.

    اهم سخنان آیت الله خاتمی در ادامه به نقل از ایسنا میآید:

    * نظام اسلامی هیچ وحشتی از انتقاد و اعتراض ندارد اما آنچه مهم است این است که باید روش اقناعی برای قانع کردن مخالفان به جد پیگیری شود و یکی از توصیههای من به صداوسیما نیز در همین راستا است.

    * (در پاسخ به سوال یکی از حاضران مبنی بر عدم موضعگیری شفاف برخی از مراجع تقلید و علما) ما نباید بزرگان خود را به سبد دشمنان بریزیم، خوشبختانه همه مراجع ما نسبت به فتنه 88 موضع داشتند و صراحتا گفتند که تضعیف نظام حرام است.

    * ایران در خط مقدم تشویق دولت سوریه به اصلاحات بوده است، اینکه دست از رفتار دیکتاتورانه بردارند و به مردم میدان دهند، اما مساله این است که کسانی که به جنگ با نظام سوریه رفتند، مردم سوریه نیستند. آمریکا به صراحت اعلام میکند که در سوریه دخیل است. امروز، القاعده است که در سوریه با دولت این کشور میجنگد و برخی گردانهای آن به نام عمر بن سعد، شمر و یزید است و معارضان سوریه دقیقا آمریکایی و همفکر آمریکاییها هستند.

    * سوریه بهانه است و پس از آن به دنبال عراق خواهند رفت و بسیار مایلند که بعد از عراق نیز نوبت ایران شود، اما این آرزو را به گور خواهند بود. سوریه تاوان حمایتهای خود را از مقاومت و ایستادگی در برابر رژیم صهیونیستی را میدهد.

    * من شنیدهام که برخی انتقادات درباره روابط عربستان و ایران را اینگونه پاسخ دادند که ما نیش به همسایه را درست نمیدانیم و سیاست دولت این نیست. اما باید بگویم که وظیفه ما نهی از منکر است و اشغال یک کشور نیز یک منکر محسوب میشود. ما شاهد جنایت پشت جنایت هستیم، نهی از منکر ما اگر نیش هم باشد وظیفه است.

    * ما دینی را عین سیاست میدانیم که دین به سیاست خط دهد و نه سیاست به دین. ما سیاست علوی را عین دیانت میدانیم و نه سیاست اموی را. سیاست منهای دین و اخلاق سیاست لائیک است و سیاست لائیک قطعا از دین جدا است. در صحنه سیاسی جامعه ما متاسفانه گاهی سیاست لائیک به نام سیاست دینی به کار برده میشود. نشر شایعات و انتشار اخبار بدون تحقیق ربطی به دین ندارد. برخی قلم به دستها بیشتر دروغمدارند تا راستمدار.

    * 125 شبکه فارسی زبان ضدانقلاب اکنون در حال فعالیت هستند. بنده سیبل شبکههای ضدانقلاب هستم و از اینکه مورد هجمه آنها قرار گرفتهام خوشحالم؛ چرا که احساس میکنم حرفهایم تاثیرگذار بوده است اما از این ناراحتم که چرا در داخل اینگونه رفتار میکنند. یکی از رسانهها خبری از من کار کرده بود به این صورت که من گفتهام مردم نباید در برابر گرانیها آخ بگویند، در حالی که من چنین حرفی نزده بودم و صحبت من این بود که مردم ما همانطور که در طول 33 سال نشان دادند، حسرت یک آه را در دل دشمن خواهند گذاشت.

    * ما معتقدیم که دروغ و افترا حتی نسبت به دشمنان ضدارزش و ضد دین است.

    * استقلال حوزه به معنای قهر بودن با نظام نیست. دولت هیچ امر و نهی نسبت به حوزه ندارد. حوزهها تنها باید حامی ناصح باشند، حامی ناصح به این معناست که نقاط قوت را تقویت کنند و انتقاد سازنده نسبت به نقاط ضعف داشته باشند.

    * (درباره نوع برخورد با مخالفان، ضمن تقسیم آن به مخالفان برانداز و مخالفان منتقد)در رابطه با کسانی که به دنبال براندازی نظام هستند این نظام است که باید با آنها برخورد کند و در هیچ نظام دینی یا غیردینی و دموکراتیک یا غیردموکراتیک میدان برای براندازان باز نمیشود. حق مردم اقتضا میکند که با براندازان برخورد شود.

    * اما نوع دیگر مخالفان که مخالفان سیاسی هستند، انتقادات و اعتراضاتی دارند که باید به آنها با سیره امامان یعنی سیره اقناعی برخورد شود یعنی تلاش کنیم تا مخالفان را قانع کنیم.

    * حمایت از موضع حق، همواره هزینه دارد. در زمان طاغوت زندان، تبعید یا شهادت بود و در زمان انقلاب هزینهاش شنیدن فحشهای رسانهای است، اما مهم این است که ما تکلیف خود را تشخیص دهیم و در آن مسیر گام برداریم.
    درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

    توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

    نظر

    • مات
      عضو فعال
      • Aug 2011
      • 5650

      #12887
      فينال واليبال نشسته پارالمپيك لندن
      واليبال نشسته ایران به مقام دومی بسنده کرد

      ديدار فينال مسابقهي واليبال نشسته پارالمپيك بين ايران و بوسني و هرزگوين برگزار شد كه مليپوشان در حالي در فينال تن به شكست 3 بر يك دادند كه در دور مقدماتي موفق شده بودند همين تيم بوسني را مغلوب كنند.تیم ملی گیم اول این مسابقه را با نتیجه 25 بر 19 به نفع خود پایان داد ولی در گیم های دوم، سوم و چهارم به ترتیب با نتایج 21 - 25، 22 - 25 و 15- 25 شکست خورد.

      تیم ملی والیبال نشسته ایران با شکست مقابل بوسنی مدال نقره رقابتهای پارالمپیک 2012 لندن را از آن خود کرد.

      به گزارش «تابناک»، مسابقه در حالي آغاز شد كه بيش از 300 نفر ايراني به سالن اكسل آمده بود. حضور تماشاگران طرفدار ايران نسبت به مسابقات قبلي چشمگيرتر بود، در حالي كه حدود 100 نفر هم به تشويق تيم بوسني ميپرداختند. البته ساير صندلي هاي سالن هم پر بود.

      پس از اينكه ايران در دور مقدماتي 3 بر يك بوسني را شكست داد، اين دو تيم بار ديگر در فينال مقابل هم صفآرايي كردند. وقت اول بسيار حساس و پاياپاي پيش رفت. اين تيم بوسني بود كه وقت استراحت فني اول را 8 بر 7 به سود خود پايان داد.

      ست اول:

      در ادامه، امتيازات به صورت رالي رد و بدل شد. آبشارهاي پرقدرت ابراهيمي و عليپوريان امان تيم بوسني را بريده بود تا وقت استراحت فني دوم 16 بر 15 به سود ايران تمام شود. در ادامه تك دفاع عالي لشگري، پس از مدتها اختلاف امتياز را به 2 رساند و ايران را پيش انداخت. همين امتياز كافي بود تا ايران 3 امتياز متوالي ديگر را هم به نام خود ثبت كند و امتياز سرويس عيسي زيراهي ايران را به برتري 20 بر 15 رساند. توپگيريهاي عالي صالحي در عقب زمين هم به كمك تيم ايران آمد تا وقت اول 25 بر 19 به سود شاگردان هادي رضايي به پايان برسد.

      ست دوم:

      هرچند ايرانيها شروع خوبي داشتند و امتياز فني اول را 8 بر 6 به سود خود تمام كردند اما اين تيم بوسني بود كه كمكم اختلاف امتياز را كم كرد و با خواندن دست ايران موفق شد چند امتياز پياپي را كسب كند.

      وقتي بوسني براي اولين بار در امتياز 19 و با تنها يك اختلاف از ايران پيش افتاد، سرمربي ايران خالقي، ايري و ايمري را به زمين آورد تا شايد تغييري در نتيجه حاصل شود اما چند اشتباه باعث شد تا بوسني 21 بر 18 پيش افتد.

      در ادامه بيگدلي امتياز 19 را براي ايران گرفت تا شايد تيم از افت خارج شود اما در نهايت اين تيم بوسني بود كه ست دوم را 25 بر 21 به سود خود تمام كرد.

      ست سوم:

      رد و بدل شدن امتيازها بين دو تيم به ست سوم هم كشيده شد تا ايران و بوسني در امتياز 12 مساوي شوند. دفاع عالي عليپوريان ايران را در امتياز 13 پيش انداخت اما در ادامه، رقابت نزديك دو تيم باعث شد تا چهار بار در امتيازهاي 18، 19، 20 و 21 برابر شوند.

      در ادامه بوسني يك امتياز پيش افتاد اما لشگري امتياز 22 را براي ايران به ارمغان آورد اما اين امتياز لشگري نتوانست جريان بازي را به سود ايران كند. سرمربي بوسني با دستورات تاكتيكي خود خط حمله ايران را از كار انداخت و ديگر از آبشارهاي سهمگين ايران خبري نبود. اشتباهات فني هم كماكان در تيم ايران ديده ميشد و واليباليستهاي بوسني 3 امتياز پياپي گرفتند تا ست سوم را هم 25 بر 22 برنده شوند و 2 بر يك از ايران پيش بيفتند.

      ست چهارم:

      بوسني از همان ابتداي كار سوار بر بازي شد و برتري خود را ديكته كرد. تيم ايران كه كمي خسته و كم روحيه شده بود و خط حمله هم شادابي ست اول را نداشت، امتيازها را تقديم حريف كرد و بوسني 14 - 10 پيش افتاد. خطاي جدا شدن بازيكنان از زمين، باز هم براي ايران گران تمام شد و رقيب 18- 12 جلو افتاد. اين اختلاف امتياز براي ايران جبران ناپذير بود و وقت هاي استراحت و صحبت هاي كادر فني هم نتوانست روحيه را به تيم برگرداند.

      اشتباهات پياپي امتيازها را يكي پس از ديگري تقديم بوسني كرد و در نهايت اين ست هم با نتيجه 25 بر 15 به سود بوسني تمام شد و ايران مسابقه فينال را 3 بر يك واگذار كرد.

      تيم ملي واليبال نشسته ايران سابقه هفت دوره حضور در بازيهاي پارالمپيك را دارد كه پنج بار قهرمان شده و اين دومين نايب قهرماني ايران پس از المپيك آتن بود.

      با اين مدال نقره كه تيم واليبال نشسته به دست آورد، كاروان ايران با 9 مدال طلا، 7 نقره و 6 برنز در همان مكان دوازدهم جدول توزيع مدالها باقي ماند.

      تركيب ايران در مسابقهي فينال:

      داوود عليپوريان ـ صادق بيگدلي ـ سيد سعيد ابراهيمي ـ جليل ايمري (كاپيتان) ـ ناصر حسنپور ـ احمد ايري ـ محمد خالقي ـ مجيد لشگري ـ رضا پيدايش ـ رمضان صالحي ـ عيسي زيراهي

      برد 3 بر صفر تيم ملي واليبال نشسته ايران مقابل روسيه، يكي از دو دستاورد مهم كاروان ورزشي ايران در روز دوازدهم بازيهاي پاراليمپيك لندن بود.

      تيم ملي ايران واليبال نشسته ايران كه با كسب 5 عنوان قهرماني، پرافتخارترين تيم تاريخ اين بازيها محسوب ميشود با اين برد قاطع 3 بر صفر به فينال مسابقات واليبال نشسته راه يافت.

      تيم ملي ايران مقابل روسيه با نتايج 25 بر 15، 25 بر 18 و 25 بر 18 به پيروزي رسيد و با توجه به برد 3 بر صفر بوسني مقابل آلمان كه در ديگر بازي مرحله نيمه نهايي رقم خورد، دو تيم براي دومين بار پياپي در فينال بازيهاي پارالمپيك به مصاف هم رفتند

      مصاف تيمهاي ايران و بوسني يادآور جدال دو تيم در فينال بازيهاي پارالمپيك پكن بود. در آن بازي تيم ملي بوسني با بهره بردن از اشتباهات كوچك بازيكنان ايران و با چاشني بخت و اقبال بلند با نتيجه نزديك 3 بر 2 به پيروزي رسيد و به روند قهرمانيهاي پياپي واليبال نشسته ايران در پنج دوره متوالي پايان داد.

      جالب این که تيم ملي ايران در دورمقدماتي بازيهاي اين دوره با نتيجه 3 بر يك بوسني را شكست داده است.
      الماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
      اگر می خواهی بنده کسی نشی بنده هیچ چیز مشو.(ژاک دوال)
      اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.

      نظر

      • وحید 20
        ستاره‌دار(98)
        • Mar 2011
        • 29911

        #12888
        بانك صادرات و واردات آمريكا اعلام كرد: دو ميليارد دلار وام به شركت "براكه يك" امارات متحده عربي پرداخت ميكند تا اين شركت به خريد تجهيزات و زيرساختهاي لازم براي ساخت بزرگترين نيروگاه هستهاي جهان بپردازد.
        بانك صادرات و واردات آمريكا اعلام كرد: دو ميليارد دلار وام به شركت "براكه يك" امارات متحده عربي پرداخت ميكند تا اين شركت به خريد تجهيزات و زيرساختهاي لازم براي ساخت بزرگترين نيروگاه هستهاي جهان بپردازد.

        به گزارش ایسنا، بانك صادرات و واردات آمريكا اعلام كرد: شوراي امنيت ملي آمريكا و همچنين وزارت انرژي از پرداخت اين وام به امارات متحده عربي حمايت كردند.

        رئيس بانك صادرات و واردت آمريكا طي بيانيهاي گفت: علاوه بر حمايت از اشتغالزايي در آمريكا، بانك صادرات و واردات با حمايت از ساخت اولين نيروگاه هستهاي در شبه جزيره عربي، خود را در تاريخ ماندگار ميكند.

        بانك صادرات و واردات آمريكا اعلام كرد كه اين بزرگترين وامي است كه به امارات متحده عربي پرداخت ميشود و همچنين اولين وامي است كه از اواخر دهه 90 براي ساخت يك نيروگاه هستهاي پرداخت ميشود.

        شركت "براكه يك" قصد دارد چهار رآكتور هستهاي در نوار ساحلي به فاصله 220 كيلومتري شهر ابوظبي برپا كند. اين راكتورها با همكاري شركت كرهاي "الكتريك پاور" ساخته ميشود و قرار است در سال 2017 به بهرهبرداري برسند و پنج هزار و 600 مگاوات برق توليد كنند.

        آمريكا و امارات متحده عربي در سال 2009 يك توافقنامه همكاري هستهاي غيرنظامي امضا كردند. امارات متحده عربي تا به حال چندين قرارداد همكاري هستهاي با كشورهايي نظير كره جنوبي، فرانسه و ژاپن امضا كرده است.
        درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

        توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

        نظر

        • ایرج اکبری
          عضو فعال
          • Dec 2011
          • 10934

          #12889
          گمانهزنیهای گاردین از رییسجمهور آینده ایران
          عصر ایران نوشت: روزنامه گاردین بریتانیا با انتشار گزارشی از انتخابات آینده ریاستجمهوری ایران در این زمینه به گمانهزنی پرداخته است. در آغاز این گزارش با اشاره به تعیین تاریخ 24 خرداد 1392 (14 ژوئن 2013) بهعنوان تاریخ برگزاری انتخابات، به صحبتهاي اخیر احمدینژاد در مصاحبه زنده تلویزیونی خود درباره سال آخر پایان دولت و انتقادات پس از آن اشاره کرده است.

          گاردین با این حال نوشته است که دفتر ریاستجمهوری، این احتمال را که آقای مشایی در دور بعدی انتخابات ریاستجمهوری به عنوان نامزد حضور خواهد یافت را رد کرده است.
          این روزنامه انگلیسی با اشاره به نامزدهای احتمالی دور بعدی انتخابات ریاست جمهوری نوشت یکی از نامزدهای احتمالی محمدباقر قالیباف شهردار تهران است، نامزد دیگر میتواند سعید جلیلی دبیر شورایعالی امنیت ملی و مذاکرهکننده ارشد هستهای ایران و در نهایت علی لاریجانی رییس مجلس شورای اسلامی باشد.
          كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

          نظر

          • مات
            عضو فعال
            • Aug 2011
            • 5650

            #12890

            ۶ نیروگاه اتمی اسرائیل در تیررس موشکهای ایران است

            یک تحلیلگر عرب با بیان اینکه قدرت موشکی رژیم صهیونیستی با ایران قابل قیاس نیست، تاکید کرد، نابود کردن نیروگاه اتمی دیمونا ۵ هزار تن مواد منفجره میخواهد اما تاسیسات اتمی ایران روشن نیست با هزاران تن هم از بین برود.

            به گزارش فارس، کفاح نصر در مقاله جدیدی به موضوع تهدید رژیم صهیونیستی علیه ایران به آغاز جنگ پرداخت و آن را رؤیای تلآویو عنوان کرد که این رژیم گاهگاهی آن را تکرار میکند.

            نصر در این مقاله که در جهینه منتشر شد، نوشت: بر خلاف اینکه حزبالله بیش از هر حزب دیگری در لبنان، لبنانیتر است، اما سران جریان 14 مارس و کسانی که از اسرائیلیها پشت آن هستند، اصرار دارند که حزبالله را لشگری از لشگرهای سپاه پاسداران ایران قلمداد کنند. حال، اسرائیل که با حزبالله یا به گفته خودشان همان لشگر سپاه ایران، جنگید و جنگ را مقابل آن باخت، هیچ هفتهای را به پایان نمیرساند الا اینکه ایران را یعنی همه لشگرهای سپاه و ارتش و نیروهای بسیج را به جنگ تهدید میکند.

            کفاح نصر افزود: کار به همین جا ختم نمیشود. اسرائیل تصویر نابود کردن نیروهای ایران در لحظه اول جنگ را برای خود مکررا پخش میکند و آخرین فیلم تخیلی علمی که یک افسر صهیونیست در سندی محرمانه درباره طرح اسرائیل برای حمله به ایران درز داد این است: اسرائیل جنگ را با یک ضربه دوگانه آغاز میکند که ادغامی از نیروی الکترونیکی بیسابقه است و این ضربه قدرت ایران را میگیرد تا نداند که در داخل و پیرامون خود چه خبر است و این حمله از سویی دیگر با شلیک دهها موشک بالستیک از اسرائیل ادامه مییابد و این امر با شلیک موشک از زیردریاییهای اسرائیل در منطقه خلیج [فارس] همراه میشود که تاسیسات هستهای و پایگاههای ایران را هدف میگیرد و در رأس همه آن، تاسیسات هستهای در اصفهان، اراک و پایگاه زیرزمینی را در بر میگیرد و این موشکها کلاهکهای کلاسیک با قدرت تخرییی بالا دارد که مخصوص انفجار اماکن بسیار مستحکم است همچنانکه صدها موشک آماده و نشانه رفته به مقرهای فرماندهی و کنترل ایران و پایگاههای پژوهش و توسعه و منازل شخصی مسئولان بلندپایه فعال ایران در برنامههای موشکی و طرحهای هستهای است.

            کفاح نصر افزود: رؤیاهای اسرائیل ما را فقط یاد تجاوز 33 روزه اسرائیل به لبنان و جنگ با حزبالله میاندازد؛ جنگی که نه ارتباطات حزبالله را قطع کرد نه پخش شبکه المنار را بر خلاف تخریب زیرساخت ارتباطاتیاش و حتی پخش آن در جنوب هم قطع نشد. این رؤیاهای اسرائیل ما را یاد این سخن اسرائیلیها میاندازد که در آن بیان شد که 75 درصد موشکهای اسرائیل هدف قرار گرفت اما تا آخرین لحظات جنگ، شلیک موشکهای حزبالله قطع نشد. این رؤیاها ما را یاد گزارش [کمیته تحقیق جنگ 33 روزه اسرائیل موسوم به] وینوگراد و اهداف بزرگتر اسرائیل میاندازد. اما به هر حال باید واقعبین بود و ممکن است جنگی صهیونیستی علیه ایران راه بیفتد که نتایج آن را بررسی میکنیم.

            حمله به ایران و پاسخ ایران؛

            - احتمال حمله اسرائیل با جنگنده اف-15 با میانگین 15 فروند در هر پرواز. این هواپیماها بدون سوختگیری هوایی نمیتوانند به ایران برسند بنابراین نیروی هوایی اسرائیل خارج از معادله است.

            - ایران میتواند با هواپیماهای اسرائیل مقابله کند که این میزان میتواند به 90 درصد هواپیماهای اسرائیل برسد همچنانکه اسرائیل نمیتواند اسکادرانهای بزرگی به دلیل مشکل سوخت اعزام کند و باید این را هم در نظر گرفت که جنگندههای در حال سوختگیری در هوا، هدف هواپیماهای بدون سرنشینی است که تا 2000 کیلومتری به پرواز در میآیند و ایران آن را در اختیار دارد.

            - این احتمال وجود دارد که اسرائیل از هر سه تاسیسات، یکی را آسیبی بزند و آن هم با بمبهایی که از واشنگتن گرفته است.

            - نابود کردن تاسیسات دیمونا اسرائیل، از نابود کردن هر مرکز غنیسازی در ایران سادهتر است. با همه تدابیر دفاعی، دفاع ضدموشکی صهیونیستی قادر نیست با موشکها مقابله کند و ممکن است فقط نیمی از موشکها را رهگیری کند اما قادر است فقط کمتر از یکچهارم از موشکها را مقابله کند، در نتیجه تخریب دیمونا امری حتمی است و بدون شک تخریب این مرکز، تخریب کارگاه «ماخون-2» برای ساخت سلاحهای اتمی را که در زیر آن قرار دارد نابود میکند و علاوه بر این شش نیروگاه [در فلسطین اشغالی] هست که یکی از آنان نقشی اساسی در تولید برق این رژیم دارد و مانند نیروگاه بوشهر منبعی فرعی است که اخیرا به شبکه برق ایران وصل شده است.

            - اسرائیل شاید بتواند حملاتی موشکی از طریق زیردریاییها انجام بدهد که ممکن است در بهترین حالت و اگر نیروی دریایی ایران نتواند با زیردریاییهای جدید مقابله کند، به صد موشک برسد.

            - نیروی دریایی ایران (ناوشکن و زیردریایی) میتواند ضربات دردناکی به اسرائیل و نیروی دریایی آن بزند. از جمله به زیردریاییهای اسرائیل و در نتیجه حمله دریایی اسرائیل حمله یکجانبه نخواهد بود بخصوص اینکه ایران ضددریاییهای دقیقی از جمله فاتح 110 دارد در نتیجه ایران میتواند مقابله به مثل بکند.

            - از آنجا که موشک اریحا اسرائیل قادر نیست ایران را بزند ممکن است حملاتی با موشکهای بهینهشده اریحا که برد آن به بیش از 1200 کیلومتر میرسد انجام بشود.

            - ایران میتواند یکباره رژیم صهیونیستی را موشکباران کند و شش نیروگاه اتمی اسرائیل را در کنار تاسیسات دیمونا هدف بگیرد و کارخانههای پتروشیمی و جنگی آن و تاسیسات راهبردی را با موشکهایی که برد آن بین 1500 تا 2000 کیلومتر است بزند و قدرت موشکی اسرائیل را نمیتوان با قدرت موشکی ایران مقایسه کرد، با توجه به اینکه سامانه ضدموشکی اسرائیل حداکثر میتواند همزمان با 20 موشک مقابله کند و اعتمادی به این سامانه نیست که همه اهدافی را که رهگیری میکند، ساقط کند.

            در نتیجه هر حمله اسرائیل به ایران با سلاحهای کلاسیک و در صورتی که طرف سومی دخالت نکند، بازنده آن اسرائیل خواهد بود. بخصوص اینکه بزرگترین نیروگاه اتمی تولید برق ایران فعلا از 4 مگاوات بیشتر نیست حال آنکه نیروگاه دیمونا معادل 20 مگاوات برق تولید میکند و دیگر نیروگاههای آن بین 4 تا 5 مگاوات تولید میکنند و اسرائیل فقط یک نیروگاه 1 مگاواتی دارد. تکیه اسرائیل به برق هستهای اساسی است حال آنکه ایران آن را بتازگی به شبکه خود افزوده است. ایران اورانیوم را در ایستگاههایی انجام میدهد که تخریب آن به هزاران تن ماده منفجر نیاز دارد در حالی که اسرائیل پلوتونیوم را با سوزاندن اورانیوم در تاسیسات دیمونا غنی میکند و تخریب آن به بیش از 5 هزار تن مواد منفجره نیاز ندارد. در جنگی مانند جنگ ایران و اسرائیل موشکها حرف اول و آخر را خواهند زد و جایی هم برای مقایسه قدرت موشکی ایران که قادر است 14 هزار موشک در ساعت اول جنگ شلیک کند، وجود ندارد؛ همچنانکه هزار فروند آن میتواند رژیم صهیونیستی را هدف بگیرد هر چند که اسرائیل نیز قدرت موشکی دارد.

            اما در صورتی که سلاحهای غیرمتعارف استفاده شود، حمله اتمی اسرائیل هر چه که باشد، برای ایران کافی است تا تلآویو را با موشکهای شیمیایی بزند و آنگاه جنگ جنگ تخریب معبد است. پس از آن ایران باقی میماند و اسرائیل زائل میشود.

            البته همه این سناریوها بدون در نظر گرفتن ورود سوریه و حزبالله به خطر جنگ و بدون در نظر گرفتن بسته شدن تنگه هرمز است و با این فرض است که جنگ، جنگ جهانی نشود و بدون در نظر گرفتن سناریو نگرانی مسکو از رسیدن واشنگتن به دریایی خزر و گاز ایران است بنابراین سخن از جنگ اسرائیل علیه ایران، سناریوهای آن از حد خیال علمی و خوابهای آشفته فراتر نمیرود و این چیزی است که چند سال پیش کارشناسی صهیونیست اعلام کرد که «جنگ با ایران مناسب کشورهای بزرگ است نه اسرائیل». در نتیجه جنگ [اسرائیل با ایران] بدون آمریکا، نوعی خیالپردازی است و اگر کمعقلترین فرد دنیا (سعود الفیصل وزیر خارجه آمریکا) هم حاکم تلآویو باشد، چنین تصمیمی علیه ایران اتخاذ نمیکند.
            الماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
            اگر می خواهی بنده کسی نشی بنده هیچ چیز مشو.(ژاک دوال)
            اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.

            نظر

            • مات
              عضو فعال
              • Aug 2011
              • 5650

              #12891
              کانادا: بستن سفارتمان در تهران ربطی به جنگ احتمالی ندارد
              " تونی برمن " مدیر سابق شبکه خبری سی بی سی کانادا و بخش انگلیسی شبکه الجزیره در مطلبی در روزنامه " تورنتو استار " این گونه با طعنه می نویسد : بستن سفارت کانادا در تهران نشان داد که کانادا وزیر خارجه جدیدی به نام " بنیامین نتانیاهو " دارد.

              دولت کانادا اعلام کرد تصمیم این کشور به بستن سفارتخانه خود در تهران ، ارتباطی به مساله حمله احتمالی اسراییل یا آمریکا به ایران ندارد.

              به گزارش عصر ایران جان برد وزیر خارجه کانادا با اعلام این مطلب گفت که دولت اتاوا هیچ گزارش یا هشداری درباره حمله قریب الوقوع به ایران دریافت نکرده است.

              وزیر خارجه کانادا روز جمعه در حاشیه نشست سران سازمان همکاری های اقتصادی آسیا – اقیانوسیه ( اپک) در روسیه تصمیم غیر منتظره و ناگهانی بستن سفارت خانه کشورش در تهران و نیز اخراج دیپلمات های ایرانی از اتاوا را اعلام کرد.

              تهران در واکنش به این اقدام آن را اقدامی افراطی خوانده که تحت تاثیر رژیم صهیونیستی و انگلیس گرفته شده است.جمهوری اسلامی ایران همچنین اعلام کرده است به این اقدام کانادا پاسخ مقتضی و دیپلماتیک خواهد داد.

              همزمان برخی کارشناسان و تحلیلگران کانادایی با ابراز تعجب از این تصمیم عجولانه دولت کانادا از بستن سفارت خانه کشورشان در ایران ابراز ناخرسندی کرده اند و این اقدام را غیر ضروری و تصمیمی ناشیانه و تحت تاثیر احساسات دانسته اند.

              دولت کانادا برای توجیه این اقدام خود با صدور بیانیه ای شماری از ناراحتی ها و نگرانی های خود را لیست کرده که در نگاهی منطقی هیچ یک از این عوامل و دلایل نمی تواند انگیزه ای برای بستن سفارتخانه شان در تهران باشد.

              در عین حال وزیرخارجه کانادا روز گذشته در مصاحبه با بی بی سی تلاش کرد تا این اقدام دولت متبوع خود را توجبه کند و در پاسخ به سوال این شبکه درباره دریافت پیام تهدید آمیز از سوی کارمندان و کارکنان سفارت کانادا در تهران ، تلاش کرد با جواب دادن دو پهلو به این قضیه این مساله را نیز در زمره دلایل بستن سفارت شان در تهران نگه دارد. وی نه به طور خاص این مساله را رد کرد و نه به تهدید خاصی اشاره کرد و صرفا به گفتن این نکته بسنده کرد : نمی توانم به تهدیدها در این زمینه اشاره کنم.

              جان برد همچنین حمله به سفارت بریتانیا در تهران در آذر ماه سال گذشته را نیز در زمره دلایل کشورش برای بستن سفارت خانه شان در تهران عنوان کرد و مدعی شد دولت ایران به کنوانسیون وین احترام نمی گذارد.

              برخی ناظران بر این گمانند که برگزاری نشست جنبش عدم تعهد در تهران و شرکت قریب به 30 تن از سران و حضور هیئت های دهها کشور عضو در سطوح مختلف در این نشست ، بر خلاف انتظار کشورهای غربی بوده و پیامی که از برگزاری این نشست از تهران به جهان مخابره شد ، حاکی از این بود که تهران آن گونه که غربی ها مدعی هستند و می خواهند منزوی نیست ، بنابراین دولت کانادا یک هفته بعد از برگزاری موفقیت آمیز این نشست در تهران ، تلاش کرد با این اقدام خود نشان دهد که تهران آن طور هم که نشان می دهد از انزوای بین المللی بیرون نیامده است.

              برخی تحلیلگران نیز با توجه به رابطه دولت کانادا با اسراییل ، تاثیر لابی اسراییلی را در این تصمیم مهم می دانند از جمله " تونی برمن " مدیر سابق شبکه خبری سی بی سی کانادا و بخش انگلیسی شبکه الجزیره در مطلبی در روزنامه " تورنتو استار " این گونه با طعنه می نویسد : بستن سفارت کانادا در تهران نشان داد که کانادا وزیر خارجه جدیدی به نام " بنیامین نتانیاهو " دارد.
              الماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
              اگر می خواهی بنده کسی نشی بنده هیچ چیز مشو.(ژاک دوال)
              اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.

              نظر

              • آمن خادمی
                مدیر
                • Jan 2011
                • 5243

                #12892
                آخرین پست پسراحمدی نژاد درف ی سب وک/عکس


                مهدی احمدی نژاد در آخرین پست فیس بوکش تصویر زیر را به اشتراک گذاشت.


                to continue, please follow me on my page

                نظر

                • مات
                  عضو فعال
                  • Aug 2011
                  • 5650

                  #12893
                  «یوسف ندرخانی» آزاد شد

                  وکیل «یوسف ندرخانی»، کشیش متهم به ارتداد از آزادی موکلش خبر داد.

                  به گزارش ایسنا محمدعلی دادخواه در این باره گفت: در آخرین جلسه تشکیل شده در شعبه 11 دادگاه کیفری استان گیلان، بار دیگر پرونده «ندرخانی» مورد رسیدگی قرار گرفت و دادگاه این بار با وارد ندانستن اتهام ارتداد، او را آزاد کرد.

                  وی گفت: دادگاه بسیار منطقی و بر اساس موازین قانونی برگزار شد و از این جهت شخصا از قضات این دادگاه تشکر میکنم، چرا که با مدنظر قرار دادن نص قانون و اصل قانونی بودن جرم و مجازات، ندرخانی محاکمه شد و قضات نیز بر این اساس اقدام به صدور رای کردند.

                  دادخواه اضافه کرد: پس از پیگیریهای قضایی طولانی در آخرین جلسه شعبه 11 دادگاه کیفری گیلان، دادگاه اتهام ارتداد را وارد ندانست و «یوسف ندرخانی» تنها به اتهام تبلیغ برای مسحیت به 3 سال حبس محکوم شد و با توجه به این که متهم 3 سال گذشته در زندان بوده است، بلافاصله آزاد شد.

                  یوسف ندرخانی در مهرماه سال 88 به اتهام تبلیغ برای مسحیت و ارتداد دستگیر شد و پرونده او بارها در محاکم کیفری گیلان و دیوان عالی کشور مورد رسیدگی قرار گرفته بود. در رای اولیه، دادگاه ندرخانی را به اتهام ارتداد به اعدام محکوم کرده بود.
                  الماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
                  اگر می خواهی بنده کسی نشی بنده هیچ چیز مشو.(ژاک دوال)
                  اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.

                  نظر

                  • کریم مهدوی
                    عضو فعال
                    • May 2012
                    • 813

                    #12894
                    رئیس هیئت مدیره انجمن صنفی پرورش دهندگان مرغ گوشتی ایران، افزایش تولید گوشت مرغ را موجب زیاندهی واحدهای تولیدی دانست و هشدار داد: درصورت ادامه این روند میزان جوجهریزی هم کاهش خواهد یافت و نهایتا قیمت مرغ در بازار افزایش خواهد یافت.
                    تو مرد باش و میاندیش از گرانی درد/همیشه درد به سروقت «مرد» می آید

                    نظر

                    • کریم مهدوی
                      عضو فعال
                      • May 2012
                      • 813

                      #12895
                      تصویر محمودرضا خاوری مدیرعامل سابق و فراری بانک ملی چندین بار امروز در همایش بانکداری اسلامی پخش شد.:-?
                      تو مرد باش و میاندیش از گرانی درد/همیشه درد به سروقت «مرد» می آید

                      نظر

                      • hasa
                        عضو فعال
                        • Feb 2012
                        • 724

                        #12896
                        در اصل توسط سردارسپه پست شده است View Post
                        تصویر محمودرضا خاوری مدیرعامل سابق و فراری بانک ملی چندین بار امروز در همایش بانکداری اسلامی پخش شد.:-?
                        ولی یک چیزی اینجا مشکوک میزنه رفتن خاوری و یا فرار او جای تعمل دارد بعید نیست از این طریق یک نیروی نفوذی برای آینده به این کشور فرستاده باشن. از این کارها اطلاعات ایران زیاد میکنه.
                        قانون ماندن همیشگی در بورس:
                        1-داشتن دانش تحلیلی تکنیکال و بنیادی
                        2- مدیریت سرمایه( بیش از 5 درصد برای هر سهم در هر بار،پولتان را درگیر نکنید.) چون هیچکس نمی تواند پیشبینی صددرصد روی هر سهم داشته باشد.
                        3- گوش نکردن به خریدی که دیگران به شما پیشنهاد میدهند مگر اینکه از نظر تکنیکالی و بنیادی برای شما اثبات شده باشد.
                        4- مشخص کردن هدف و خروج از آن.
                        5- کنار گذاشتن هیجان و انتظار معجزه داشتن.
                        6- صبور بودن.

                        نظر

                        • zafar3000
                          عضو فعال
                          • Dec 2011
                          • 1243

                          #12897
                          بازار 50 درصد سرمايه سهامداران را مي خورد و تورم قدرت همان پول باقيمانده را هم باز 50 در صد كم مي كند اما امان از يك خبر در صدا وسيما و.....
                          حالا 2 هفته بورس نيم جانكي مي گيرد آنهم نه مثل بازار طلا ودلار در همين 2 هفته كه آنها تا 20 در صد سود مي دهند واين يكي 10 درصدي از ضرر سهامداران را جبران مي كند هر چند باز با توجه به ارزش مند تر شدن و گراني همه چيز عملا باز هم ارزش پول سهامدار است كه كاهش پيدا كرده است اما سريعا در بوق و كرنا مي شود .....هفته هايي مثبت براي بورس
                          اين بين فقط نوسان گيران ،سفته بازان و.....كه در سودند ومن مقصر به خاطر سهامداري كردن و اعتماد كردن به مديران بورس و شركتهاي حقوقي و دولت و.........و خدا نكند كه من سهامدار در اين اوضاع نيازمند همين سرمايه اندك خود كه به سختي و بازدن از حقوق اوليه زندگي خود شوم .............
                          من معتقد به داشتن انرژي هسته اي هستم اما نه اينكه سعي كنيم كل مملكت را حواسش را به سوريه و بحرين و انرژي هسته اي و آمريكا و فلسطين و ........پرت كنيم اما خود از درون در حال خوردن جامعه خود باشيم

                          اميدوارم
                          عقلا وبزرگان اين مملكت امروز اقدامي درست در جلوگيري از مسايل ومشكلات معيشتي مردم كنند كه فردا دير است
                          ضمنا جالب اينجا است رهبر ومراجع مي گويند توليد داخلي و معشيت مردم و احمدي نژاد مي گويد حمايت از توليد اوضاع برخلاف آن حركت مي كند
                          نگوييد دشمن خارجي كه براي خود گويندگان هم اين حرف مضحك است

                          احمدي نژاد مي گويد صحبت از دلار 2000 تومان و...... ويا 3000 تومان مي شود خلاف واقع است از فردا دلار هدف مي گيرد بالاي 3000تومان را حتما تمامش كاراوباما است نه كار خود ما!!!!!!!!
                          مي گويند از اين مرحله حساس عبور كنيم اوضاع خوب مي شود و....كدام حساس الان حساس است (كه توان وقدرت مالي ونظامي وهسته اي و واطلاعاتي ايران اگر نگوييم 1000 برابر زمان جنگ شده است دروغ گفته ايم ) يا زمان جنگ كه با دست خالي وبا پوست و استخوان وگوشت خود مي جنگيديم اما به امام(ره) و مسولين وقت اعتماد داشتيم

                          اما نكته در اين است كه نان بعضي ها در حساس كردن است هر چند بعضا برعكس صحبت مي كنند
                          يادمان نرود :اعتماد از دست رفته به سختي باز مي گردد
                          معيشت مردم و كنترل تورم ها در عمل ونه شعار اصل است

                          لطفا اگر حتي دلسوز اين مردم و تنها دولت شيعي به رهبريت علما اسلام نيستيد
                          ولي
                          دل سوز جان و زندگي و پست و مقام خود باشيد كه در لبه تيغ راه ميرويد
                          خدا آخر وعاقبت همه ما را ختم به خير كند

                          نظر

                          • مات
                            عضو فعال
                            • Aug 2011
                            • 5650

                            #12898
                            رئیس کل بانک مرکزی خبر داد
                            رشد اقتصادی 6ماهه 4.2 درصد، نقدینگی 387 و مطالبات معوق 60 هزار میلیارد تومان

                            رئیس کل بانک مرکزی با اشاره به اینکه نرخ رشد اقتصادی کشور در 6 ماهه نخست امسال 4.2 درصد بوده گفت: حجم مطالبات معوق بانکها از مرز 60 هزار میلیارد تومان و نقدینگی از 387 هزار میلیارد تومان عبور کرده است.

                            به گزارش خبرنگار اقتصادی باشگاه خبری فارس «توانا»، محمود بهمنی در بیست و سومین همایش بانکداری اسلامی با بیان اینکه قانون بانکداری از چهار سال گذشته در حال بررسی کارشناسی است، اظهار داشت: طرح اصلاح قانون بانکداری را پایان سال گذشته به دولت ارائه کردهایم.

                            وی افزود: تغییرات و اصلاح قوانین و دستورالعملها و از طرف دیگر آموزش کارکنان جزو برنامه اصلاح مدیریت بانکها است.

                            رئیس کل بانک مرکزی با اشاره به فرمایش مقام معظم رهبری برای نامگذاری سال جاری مبنی بر تولید ملی و حمایت از کار و سرمایه ایرانی، گفت: با توجه به اینکه ما مدتی قبل از این موضوع مطلع بودیم سیاستهای خود را در این راستا تدوین کردیم و برای بخش صنعت 37 درصد، مسکن 25 درصد، کشاورزی 20 درصد، صادرات 8 درصد، خدمات و بازرگانی 10 درصد سهمیهبندی تسهیلات درنظر گرفته شد.

                            وی با اشاره به تسهیلات پرداختی سیستم بانکی تصریح کرد: از مجموع 708 هزار و 827 میلیارد ریال تسهیلات، 29.9 درصد به بخش صنعت و معدن اختصاص یافته و در سه ماهه اول سال جاری از 392 هزار میلیارد ریال 122 هزار میلیارد ریال یعنی 31.1 درصد به این بخش اختصاص یافته است.

                            وی افزود: در پایان تیرماه سال جاری 34.67 هزار میلیارد ریال منابع بانکها بوده که 39.16 هزار میلیارد ریال تسهیلات به صورت ارزی و ریالی پرداخت شده است و این نشان میدهد که سیستم بانکی بیش از توان خود تسهیلات پرداخت کرده و این دیدگاه که بانکها به تولید منابع نمیدهند را رد میکنم.

                            وی با اشاره به سیاستهای بانک مرکزی برای کنترل نقدینگی گفت: تا پایان تیرماه رشد نقدینگی به 10 درصد رسیده درحالی که در همین مدت در سال گذشته این میزان 3 درصد و اگر این روند ادامه یابد نقدینگی رشد بالایی خواهد داشت و تورم به رقم بالایی خواهد رسید.

                            بهمنی ادامه داد: از بانکها میخواهیم که منابع خود را مدیریت کنند و فروش اموال مازاد خود را برای تجهیز منابع به کار گیرند.

                            وی خاطرنشان کرد: در پایان دیماه سال گذشته متوجه شدیم که با نقدینگی شدیدی روبهرو هستیم، به همین دلیل نرخ سود را به 20 درصد افزایش دادیم، این در حالی بود که مسئولان بانکها از ما تقاضای دریافت 2 تا 5 هزار میلیارد تومان منابع برای پرداخت سپردهگذاران خود میکردند.

                            رئیس کل بانک مرکزی گفت: یکی از وظایف بانک مرکزی حفظ ارزش پول مردم است، براساس بررسیها بعد از افزایش نرخ سود سپرده و اوراق مشارکت میزان فروش اوراق 113 هزار میلیارد ریال صورت گرفت و با فروش 2.5 میلیون سکه 56 هزار میلیارد ریال نقدینگی جمعآوری شد.

                            وی با اشاره به کاهش رشد نقدینگی در دو ماه پایانی سال گذشته افزود: با این اقدامات 25 هزار میلیارد تومان نقدینگی از جامعه جمعآوری شد، در حالی که رشد نقدینگی به بیش از 25 درصد رسیده بود، به 19.4 درصد کاهش یافت.

                            وی تأکید کرد: اگر نقدینگی را کنترل نمیکردیم، رشد آن به بالای 30 درصد میرسید و نرخ تورم رشد بیشتری مییافت.

                            بهمنی در خصوص منابع و مصارف بانکها اظهار داشت: نسبت منابع به مصارف از 110.6 به 105 درصد رسیده و از مسئولان بانکی و مدیران عامل میخواهیم که در وصول مطالبات معوق تلاش کنند.

                            وی ادامه داد: حجم مطالبات معوق از 60 هزار میلیارد تومان عبور کرده که اگر این منابع وصول شود، علاوه بر مدیریت نقدینگی، امکان حمایت بیشتر از تولید ایجاد خواهد شد.

                            وی افزود: با توجه به اینکه ظرفیت خالی در بنگاهها وجود دارد، به ازای هر 10 میلیارد تومان میتوان یک شغل ایجاد کرد و اگر برای طرحهای جدید سرمایهگذاری صورت گیرد، به ازای هر 100 میلیون تومان یک شغل ایجاد خواهد شد؛ بنابراین اولویت اصلی ما پرداخت تسهیلات برای بنگاههای موجود است.

                            بهمنی با بیان اینکه در چند سال اخیر ذخایر ارزی کشور افزایش یافتهاند، گفت: در این مدت 211.59 درصد ذخایر کشور در قالب طلا و ارز افزایش یافته است.

                            وی بیان کرد: میزان منابع قرضالحسنه به تسهیلات پرداختی از 39 درصد به 101 درصد رسیده و در برابر 196 هزار میلیارد ریال سپرده قرضالحسنه 199.2 هزار میلیارد ریال تسهیلات قرضالحسنه پرداخت شده است که البته باید تعادل در این بخش برقرار شود.

                            وی با بیان اینکه در ماه گذشته حساب جاری بانکها 32 هزار میلیارد ریال کاهش یافته در خصوص رشد اقتصادی گفت: رشد اقتصادی سال 89 حدود 5.8 درصد و بدون احتساب نفت 6.1 درصد بوده و در شش ماه ابتدایی سال 90 رشد اقتصادی به 4.2 درصد رسیده که با توجه به رشد 3.5 تا 3.9 درصدی رشد اقتصادی جهان از میانگین جهانی بالاتر است.

                            وی با اشاره به تورم 23.5 درصدی مرداد سال جاری گفت: باید برنامههای جامعی برای کنترل تورم درنظر گرفته شود که البته به دلیل افزایش نرخ ارز افزایش برخی اقلام اجتنابناپذیر بوده است.

                            رئیس کل بانک مرکزی در مورد آخرین رقم حجم نقدینگی، گفت: حجم نقدینگی هماکنون به 387.500 هزار میلیارد تومان رسیده است.

                            وی ادامه داد: میزان ماندگاری سپردهها در شبکه بانکی قبل از افزایش نرخ سود 19.1 ماه بوده که به 30.1 ماه رسید، اما هماکنون این میزان یک ماه کاهش یافته که دلایل کاهش آن قابل تحلیل و بررسی است.

                            وی تصریح کرد: میزان مطالبات معوق به کل منابع سیستم بانکی از 18.2 درصد به 13.8 درصد کاهش یافت، اما بعد از آن این نسبت افزایش یافت و به 15.1 درصد رسید و هماکنون این نسبت 17.3 درصد رسیده است که یکی از عوامل آن طبیعتاً شرایط اقتصادی است.

                            وی گفت: ضریب جینی از 40.23 به 37.59 رسیده است.

                            وی تصریح کرد: ما از اینکه بانکهاو مؤسسات ورشکسته شوند هیچ ابائی نداریم، یعنی اگر آنها بانکها نمیتوانند در چنین شرایط فعالیت کنند بهتر است حضور نداشته باشند؛ در کشورهای اروپایی بانکهای آنها به دلیل بحران مالی از 15 هزار بانک به 6 هزار بانک کاهش یافته است.
                            الماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
                            اگر می خواهی بنده کسی نشی بنده هیچ چیز مشو.(ژاک دوال)
                            اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.

                            نظر

                            • وحید 20
                              ستاره‌دار(98)
                              • Mar 2011
                              • 29911

                              #12899
                              برای چندمین بار صورت گرفت؛
                              تجمع کارگزاران مخابرات روستایی در مقابل مجلس





                              ما از کارگزاران مخابرات روستایی، از سال ۸۸ به این سمت از داشتن بیمه و قرارداد محروم هستیم و در حال حاضر در حالت تعلیق به سر میبریم.
                              کارکنان کارگزاری مخابرات روستایی استانهای آذربایجان غربی، همدان و کردستان، برای چندمین مرتبه در ماههای اخیر در مقابل مجلس شورای اسلامی تجمع کردند.
                              به گزارش خبرنگار ایلنا، حدود ۱۰۰ نفر از کارکنان مخابرات روستایی استانهای غربی کشور در اعتراض به عدم داشتن قرارداد و همچنین نداشتن بیمه در مقابل مجلس شورای اسلامی تجمع کرده و خواستار رسیدگی به وضعیت خود شدند.
                              یکی از حاضرین در این تجمع درباره علت حضور در مقابل مجلس شورای اسلامی به خبرنگار ایلنا گفت: ما از کارگزاران مخابرات روستایی، از سال ۸۸ به این سمت از داشتن بیمه و قرارداد محروم هستیم و در حال حاضر در حالت تعلیق به سر میبریم.
                              وی افزود: ما خواستار انعقاد قرارداد کاری در چارچوب قانون کار بوده و میخواهیم که تحت نظر پیمانکار به فعالیت خود ادامه دهیم.
                              بنا بر مشاهدات خبرنگار ایلنا این تجمع با همراهی نیروی انتظامی، به صورت مسالمت آمیز در حال برگزاری است.
                              درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

                              توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

                              نظر

                              • وحید 20
                                ستاره‌دار(98)
                                • Mar 2011
                                • 29911

                                #12900
                                زشتی خلافگوییهای رئیس جمهور برای مردم و کشور خسارتبار است

                                عضو کمیسیون برنامه و بودجه و محاسبات مجلس با اشاره به مصاحبه تلویزیونی رئیس جمهور گفت:متاسفانه مانند همیشه اطلاعات نادرست و ناقص و استنباطهای عجیب و غریب و مطالب متناقض با وظایف ریاست جمهوری فراوان بود. با این فرق که در وضعیت خطیر فعلی که در جنگی تمام عیار در عرصه اقتصاد قرار داریم و گرانی و بیکاری که عمدتا محصول سوء تدبیر و سوءعملکرد دولت است، دمار از روزگار مردم درآورده، زشتی این خلافگوییها چند برابر است و برای کشور و انقلاب و مردم بسیار خسارتبارتر.

                                به گزارش خبرگزاری خانه ملت، احمد توکلی نماینده مردم تهران، ری، اسلامشهر وشمیرانات در مجلس شورای اسلامی صبح امروز یکشنبه (۱۹ شهریور) در نامه ای خطاب به همکاران خود در قوه قانونگذاری به صحبتهای اخیر محمود احمدی نژاد رئیسجمهور واکنش نشان داد، متن نامه به شرح ذیل است:
                                همکاران عزیز، نمایندگان محترم
                                با سلام و احترام
                                در برنامه تنظیم شده مصاحبه سهشنبه شب آقای دکتر احمدینژاد در شبکه اول سیما متاسفانه مانند همیشه اطلاعات نادرست و ناقص و استنباطهای عجیب و غریب و مطالب متناقض با وظایف ریاست جمهوری فراوان بود. با این فرق که در وضعیت خطیر فعلی که در جنگی تمام عیار در عرصه اقتصاد قرار داریم و گرانی و بیکاری که عمدتا محصول سوء تدبیر و سوءعملکرد دولت است، دمار از روزگار مردم درآورده، زشتی این خلافگوییها چند برابر است و برای کشور و انقلاب و مردم بسیار خسارتبارتر.
                                صرفنظر از تحلیلهای ایشان درباره مسائل خارجی و اصلاح مدطریت جهانی، که حرف نوی نداشت الا تکرار لفظ مدیریت، که در فضایی اومانیستی اراه گردید، مشابه موارد قبلی، ادبیات تحقیرآمیز نسبت به رقبا و منتقدان، فرافکنی، دعاوی ناصادقانه، تنزیه خویش و مقصر دانستن همه، ایستادگی در برابر قانون، اطلاعات خلاف واقع و تفسیرهای عجیب و غریب، مکرر در این مصاحبه آشکار بود. غرض، ارزیابی کامل این مصاحبه نیست. تنها مصداق قانونگرایی ایشان در حرف و عمل را یادآوری میکنم که نسبت روشنتری با وظایف ما نمایندگان دارد.
                                آقای احمدینژاد مصداق بارزی از مخاطبان این آیه است که خداوند عتاب گونه فرمود "یا ایهاالذین امنوا لم تقولون ما لا تفعلون کبر مقنا عندالله ان تقولوا ما لا تفعلون". ای گروندگان چرا سخنی میگویید که بدان عمل نمیکنید، این که چیزی را بگویید که به آن عمل نمیکنید خشم خداوند را به شدت برمیانگیزد. (سوره صف / ۳)
                                ایشان بخش مهمی از مصاحبه خویش را به ذکر اهمیت قانون اساسی و ضرورت پایبندی بدان و این که در سطوح بالا هم، افراد قانون اساسی نمیدانند، اختصاص داد و درباره خویش گفت: "یک بار از مقام معظم رهبری پرسیدم این سوگند که ما خوردیم، شرعی است؛ فرمودند شرعی است. پرسیدم باید به لوازمش پایبند باشیم؛ گفتند باید ملتزم باشید. ما سوگند خوردیم به قانون اساسی. بالاخره وقتی چیزی تصویب میشود و من میبینم خلاف قانون اساسی است نباید امضا کنم. اتفاقا تفسیر شورای نگهبان هم این است که اگر رئیس جمهور دید چیزی خلاف قانون اساسی بود، نباید امضاء کند. امضاء نمیکنم سر و صدا درست میشود... تشخیص رئیس جمهور به نمایندگی از ملت [است]، رئیس جمهور نماینده کل ملت است. نمایندگان محترماند، شوراها محترماند، ولی نماینده کل ملت نیستند، گرچه ممکن است بتوانند در همه امور دخالت کنند. اما تنها کسی که نماد تصمیم ملت است، رئیس جمهور است. قانون اساسی این اختیار را به رئیس جمهور داده است که اگر چیزی را خلاف قانون و خلاف مصلحت دید امضاء نکند. من امضاء نکردم، من حق ندارم چیزی را که خلاف قانون اساسی امضاء کنم."
                                خلافگویی و نادان فرض کردن مخاطبان در بیان بیپروای این سخنان به اوج میرسد. در این باره چند نکته را به اختصار اشاره میکنم:
                                ۱) اصول ۹۴ تا ۹۸ قانون اساسی مربوط به چگونگی نهایی شدن فرآیند خلق قانون است. اصل ۹۴ با صراحت تمام تشخیص عدم مغایرت مصوبات مجلس با قانون اساسی و شرع را حق انحصاری شورای نگهبان میداند.
                                ۲) در هیچ جای قانون اساسی حقی برای رئیس جمهور پذیرفته نشده است که مصوبات مجلس را پس از تصویب در مجلس و تایید شورای نگهبان و اگر لازم شد، تصویب مجمع تشخیص مصلحت، رئیس جمهور حق دارد آن را با قانون اساسی بسنجد و اگر مغایر دید آن را امضاء نکند؛ بلکه پس از تصویب قانون و تایید شورای نگهبان و در مواقع لازم، مجمع تشخیص مصلحت، رئیس مجلس قانون را به دولت ابلاغ میکند و درست برعکس آنچه آقای احمدینژاد ادعا کرد، در این جا اصل یکصد و بیست و سوم، فقط و فقط یک وظیفه (و نه اختیار) برای رئیس جمهور قائل است و آن هم امضای آن و ابلاغ برای اجراست.
                                "اصل یکصد و بیست و سوم: ردیس جمهور موظف است، مصوبات مجلس یا نتیجه همهپرسی را پس از طی مراحل قانونی و ابلاغ به وی، امضاء کند و برای اجرا در اختیار مسئولان بگذارد".
                                ۳) از این همه بیپروایی در کلام وقتی شگفتزدهتر میشویم که ایشان مدعی میشود، حتی اگر قانونی را خلاف مصلحت هم دید حق دارد آن را امضا نکند، چون نماد تصمیم ملت ایران است! این دیگر تکمیل فرد محوری است چرا که بالملازمه نافی وجود مجلس است.
                                ۴) این خبر هم برخلاف واقع است که "اتفاقا تفسیر شورای نگهبان هم این است که اگر رئیس جمهور دید چیزی خلاف قانون اساسی بود، نباید امضا کند". درست برعکس، شورای نگهبان به این ادعا اعتراض کرده است. موضوع را در نامه زیر که ۲۳/۳/۱۳۸۹ در رسانهها منتشر شد، ملاحظه بفرمایید:
                                جناب آقای دکتر احمدینژاد
                                رئیس جمهور محترم
                                سلام علیکم
                                نامه شماره ۵۸۱۴۴ مورخ ۱۶/۳/۱۳۸۹ جنابعالی که علیرغم انتظار ما در رسانهها نیز منتشر گردید واصل و موضوع نامه در جلسه مورخ ۱۹/۳/۱۳۸۹ شورای نگهبان مطرح گردید.
                                از آنجا که در متن این نامه به نکاتی اشاره شده است مقرر گردید موارد ذیل به اطلاع جنابعالی برسد: همانگونه که جنابعالی به درستی در نامه خود مرقومه نمودهاید مرجع تشخیص خلاف شرع و یا خلاف قانون اساسی بودن مصوبات مجلس شورای اسلامی شورای نگهبان میباشد که این شورا نیز براساس قانون اساسی و آییننامه داخلی خود در انجام این وظیفه قانونی دقت لازم و کافی را معمول داشته است، اما یادآور میگردد که پس از تشخیص این شورا و طی مراحل نهایی، سایر مقامات و نهادها وظیفهای جز اجرای قانون و رعایت آن ندارند... بدیهی است دولت محترم نیز چنانچه از نظر کارشناسی و مصلحتسنجی نظراتی داشته باشد مقتضی است در هنگام طرح مصوبات در مجلس شورای اسلامی آن را با نمایندگان محترم مجلس در میان گذاشته تا مورد توجه واقع شود.
                                درخصوص مسئولیت اجرای قانون اساسی موضوع اصل ۱۱۳، این شورا در گذشته نظراتی داشته که توجه حضرتعالی را به نظرات مذکور جلب مینماید... علاوه بر این که مستفاد از اصل ۱۱۳ قانون اساسی این نیست که رئیس جمهور محترم بتواند در مصادیق و جزئیات وظایف و اختیارات مسئولیت مختلف نظام دخالت کند.
                                در پایان یادآور میشود که رئیس جمهور محترم در صورت نیاز به بررسی بیشتر میتواند از شورای نگهبان تقاضای تفسیر اصل یا اصولی از اصول قانون اساسی را بنماید.
                                دبیر شورای نگهبان
                                احمد جنتی
                                ۵) در سال ۸۸ آقای احمدینژاد طی نامهای به رهبر معظم انقلاب به اصول متعددی از قانون اساسی استناد کرده و مدعی داشتن اختیارات وسیعی شد که سابقه نداشت و خواهان تعیین تکلیف گردید. رهبر معظم انقلاب بررسی دعاوی را به شورای نگهبان ارجاع فرمودند و طی حکمی دستور دادند که مجمعی متشکل از چند عضو شورای، چند نفر از دولت، چند نفر از مجلس و چند استاد حقوق عمومی از دانشگاهها، آن ادعاها را بررسی و نتیجه را به ایشان منعکس کنند. مجمع مذکور به ریاست آیتالله جنتی طی ۱۸ جلسه آن دعاوی را بررسی کرد. جلسات با حضور آقایان جنتی، کدخدایی، علیزاده (از شورای نگهبان)، میرتاجالدینی، عزیزی و خانم بوداغی (از دولت)، ابوترابی، دهقان، باهنر و اینجانب (از مجلس) و افتخار جهرمی، مهرپور و مدنی (از دانشگاه) تشکیل میشد. سه نفر نیز از دفتر حضرت آقا شرکت داشتند. نتایج این جلسات تقدیم رهبری شد. در جمعبندی آقای جنتی به مقام معظم رهبری، تقریبا تمامی ادعاهای آقای احمدینژاد رد شد. پس از این مرحله، متاسفانه به رغم نهی صریح رهبر انقلاب، آقای احمدینژاد همان دعاوی را در نامه سرگشادهای علیه مجلس رسانهای کرد و به ناچار مجلسیان نیز در رسانهها پاسخ دعاوی را دادند و بیاساس بودن آنها را برای مردم ثابت کردند.
                                در پایان با اظهار تاسف از این که آقای احمدینژاد به جای بهرهمندی از ظرفیت کارشناسی بدنه دولت و خارج از دولت و توجه به هشدارها و خیرخواهیهای دلسوزان انقلاب و مردم در صدد حل مشکلات و کاستن از فشار سنگین اقتصادی به ویژه بر اقشار ضعیف و متوسط، و نیز گشودن گره از دست و پای تولیدکنندگان و کارآفرینان باشند و عرصه سیاسی و اقتصادی را در جهت فراهمسازی مقتضیات اقتصاد مقاومتی و انسجام سیاسی در برابر زورگوییهای خارجی آمده سازند، هر از چندی با این قبیل موضعگیریها، التهاب و تشویق میآفریند و وقت مسئولان در قوای مختلف را معطوف به برطرف کردن التهابات ساخته شده میکنند. متاسفانه دلسوزیهای امثال بنده در ایشان کارساز نبوده و نیست اما از خدا میخواهم نصایح مکرر رهبری در ایشان موثر افتد. همین چند روز پیش در هفته دولت، رهبر عزیز انقلاب خطاب به هیات دولت، کاهش قدرت خرید و وضعیت معیشتی قشرهای متوسط و ضعیف را مشکل عمده خواندند، مبارزه با افزایش نقدینگی و تورم را وظیفه اصلی دولت دانستند، حمایت همهجانبه از تولید و رسیدگی به بنگاههای گرفتار را تذکر دادند، و باز هم مبارزه با فساد را با نگاه "ریزبین، تیزبین و دوربین" ضروری اعلام و آن را نه اسباب کندی تولید، بلکه به درستی، باعث رشد سرمایهگذاری و استقبال سرمایهگذاران سالم دانستند. آقای احمدینژاد باید به این انتقادهای هدایتگر عمل کند نه آن که بخواهد در مصاحبه به آنها جواب دهد./
                                درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

                                توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

                                نظر

                                در حال کار...
                                X