در اصل توسط mohsentavakoli پست شده است
View Post
اخبار
Collapse
X
-
رحیم مشایی خیلی قدر وارد انتخابات میشهبهترین تفریح خوابه!
نظر
-
الجزایر بین ایران و بحرین میانجی گری می کند
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
کونا نوشت: الجزایر موافقت کرده است که پیغام های دیپلماتیک و سیاسی بین ایران و بحرین را در جهت کاهش تنش بین دو کشور منتقل می کند.
به گزارش سرویس بین الملل انتخاب، ابتکار الجزایر در پی درخواست شیخ خالد بن احمد ال خلیفه وزیر خارجه بحرین صورت گرفت.
وی گفت: دیپلماسی الجزایر بهترین راه برای انتقال پیغام بین ایران و بحرین است.
وزیر خارجه بحرین افزود: ما از رابطه ی نزدیک ایران و الجزایر اگاهیم. ما می گوییم، باید تلاشی در جهت متقاعد کردن ایران وجود داشته باشد که منامه قصد خوبی نسبت به تهران دارد.
وزیر خارجه ی الجزایر ضمن استقبال از درخواست بحرینی ها گفت: ما تمایل داریم که رابطه ی مان را بحرین گسترش دهیم.
نظر
-
برنامه دولت پیونگ یانگ برای اصلاحات اقتصادی
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
کره شمالی که به تازگی علیه پایگاه های نظامی ایالات متحده آمریکا در خاک همسایه جنوبی اعلام فرمان آماده باش به ارتش خود داده، روز دوشنبه اعلام کرد که تمایل به اصلاحات اقتصادی دارد.
به گزارش سرویس بین الملل انتخاب ؛ در جلسه ای با حضور پاک پونگ جو، نخست وزیر جدید کره شمالی و رهبر این کشور، از تولید بمب اتمی و دستیابی به اقتصادی قوی به عنوان اولویت های اصلی ملی یاد شد.
جانگ ایل هو، از معاونان وزارت صنایع سبک در این رابطه می گوید: «از آنجا که ایالات متحده با سلاح هسته ای به تهدید ما ادامه می دهد ما نیز در راستای بنای ساختاری اقتصادی کار می کنیم. خط راهبردی جدیدی که ساختاری اقتصادی را به همراه دارد و همزمان ساخت بمب اتمی نیز یکی از مهم ترین نیازهای ما در وضعیت کنونی است.»
از سویی دیگر ایالات متحده آمریکا نیز در تازه ترین واکنش خود به تهدید پیونگ یانگ، بمب افکن های اف ۲۲ خود را برای شرکت در یک رزمایش نظامی سالانه به کره جنوبی اعزام کرد.
همچنین پارک گئون های، رئیس جمهوری کره جنوبی نیز که سیاست مذاکره با کره شمالی را اتخاذ کرده بود به فرماندهان ارتش اعلام کرد که در صورت یورش به مرزهای این کشور ملاحاظت سیاسی را کناربگذارند.
رئیس جمهوری کره جنوبی گفت: «اگر علیه مردم و سرزمین ما هرگونه تحریکی صورت گیرد، باید در نخستین مرحله پاسخ سختی بدون رعایت ملاحظات سیاسی داده شود.»
نظر
-
پیام تسلیت سیدمحمدخاتمی در پی درگذشت حاج سیدجوادی
سیدمحمد خاتمی با صدور پیامی درگذشت احمد صدر حاج سید جوادی را به خانواده وی تسلیت گفت.
به گزارش ایسنا، متن کامل این پیام بدین شرح است:
«بسم الله الرحمن الرحیم
جناب آقای عبدالرضا صدر حاج سید جوادی
گرامی باد یاد و نام بزرگ مرد ایمان و آزادگی و نجابت، جناب آقای دکتر صدر حاج سید جوادی رحمتالله علیه که عمر پر برکت خود را در خدمت به خلق خدا و سربلندی ایران عزیز پربارتر کرد و از مؤمنان دلیری بود که در دوران ستمشاهی همواره به دفاع از آزادی و آزادگان برخاست و هزینههای آن را نیز با دلی گشاده پرداخت و با تکیه بر ایمان استوار و دانش و تجربه کارساز خود هیچگاه حقیقت را فدای مصلحتهای شخصی نکرد و نیز پس از پیروزی انقلاب در کنار شخصیت والاقدر، حضرت آقای مهندس بازرگان - که روانش شاد باد - در خدمت به جمهوری اسلامی و پاسداشت حق و حرمت مردم بود؛ رویهای که تا آخر عمر آن را ادامه داد.
مصیبت درگذشت این انسان شریف را به جنابعالی، بیت مکرم حاج سید جوادی و همه بستگان داغدار و دوستداران و ارادتمندان ایشان تسلیت عرض میکنم و از درگاه حضرت باری تعالی برای آن فقید سعید آمرزش و رحمت الهی و برای بازماندگان معزز صبر و اجر و سلامتی مسألت میکنم.»
نظر
-
تحلیل سایت بلومبرگ درباره کاندیداتوری «ولایتی»/ ولایتی نقطه مقابل احمدینژاد
سایت بلومبرگ در گزارشی به بررسی جایگاه علی اکبر ولایتی در میان نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری یازدهم پرداخت.
به گزارش سرویس فضای مجازی خبرگزاری فارس، سایت مشرق در گزارشی به نقل از سایت بلومبرگ به بررسی جایگاه دکتر علی اکبر ولایتی در میان نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری یازدهم پرداخت که در ادامه گزیدهای از این گزارش می آید: علی اکبر ولایتی در حال سخنرانی در سازمان ملل متحد به عنوان وزیر امور خارجه ایران بود که یک معترض با عجله به محل سخنرانی آمد و متن سخنرانی وی را گرفت و پاره کرد. در حالیکه نیروهای امنیتی مرد معترض را از محل سخنرانی دور می کردند، ولایتی به آرامی در حالیکه دست خود را در جیب کرده بود منتظر ماند. «یکی از اعضای هیئت همراه ما یک نسخه از متن را به همراه داشت و بلافاصله برای من آورد"، "من به صفحه 10 متن رفتم و سخنرانیام را ادامه دادم». ولایتی این خاطره را در برنامه تلویزیونی صدا و سیما که به بازخوانی حوادث دهه (1980) می پردازد، بازگو کرد.
این آمادگی در کنترل شرایط ممکن است از ولایتی نامزدی بسازد که مردم در ماه ژوئن به وی رأی داده و او را جانشین محمود احمدی نژاد کنند که به نوعی در نقطه مقابل وی قرار دارد. لفاظیهای آتشین رئیس جمهور علیه اسرائیل و در حمایت از توسعه برنامه هستهای به انزوای ایران افزوده است در حالیکه تحریمها اقتصاد ایران را تحت فشار قرار داده و آمریکا و اسرائیل نیز ایران را به حمله نظامی تهدید می کنند.
ولایتی 67 ساله، که بعد از ترک وزارت امور خارجه در سال 1997 و انتصاب به عنوان مشاور آیت الله خامنهای، کمتر در انظار عمومی ظاهر شده است، ناگهان در رسانهها برجسته میشود و در طیف وسیعی از مسائل در کانون توجه قرار می گیرد.
انتخابات های اخیر ایران رقابت بین مدافعان محافظه کار جمهوری اسلامی و سیاستمدارانی که به دنبال تغییر در برخی از حوزهها، از جمله رسانههای آزادتر، آزادی های بیشتر اجتماعی و تعامل بیشتر با غرب هستند را شامل میشود.
سیاستمداری معتدل
در این گزارش به نقل از یاسمین عالم نویسنده کتاب "دوگانگی در طراحی: نظام انتخاباتی ایران" آمده است: انتخاب یک "سیاستمدار معتدل" مانند ولایتی ممکن است به ذوب شدن یخ روابط ایران با غرب، حتی در شرایط عدم تغییرات اساسی در سیاست های طرفین، کمک کند. "از آنجا که مسائل سنگین در دیپلماسی، با لفاظی های خصمانه کمتر می تواند منجر به یک گفتگوی سازنده تر شود".
ولایتی در شمیران، در دامنه رشته کوه البرز در شمال تهران به دنیا آمد، و پزشک است. او پزشک اطفال از دانشگاه تهران است و تخصص بیماری های عفونی را از دانشگاه جانز هاپکینز در دهه 1970 به دست آورده است.
از وزیر خارجه سابق کشور، منوچهر متکی، و علی فلاحیان که در دهه 1990 وزیر اطلاعات بود نیز به عنوان نامزدهای احتمالی اسم برده می شود.
در این گزارش ابراز عقیده شده است: مشکل ولایتی این است که برای به دست آوردن شور و هیجان در اطراف او جاذبه کافی ندارد. با یک تیم جوان و پر انرژی از وزرای احتمالی در آینده، او قادر به افزایش اقبال عمومی در انتخابات خواهد بود. البته ولایتی اشاره کرده است او ممکن است این تاکتیک را استفاده کند.
وی در مصاحبهای با خبرگزاری فارس گفت: "برنده انتخابات نباید بگوید که من در مورد دفاع، اقتصاد، سیاست و امور خارجه، همه چیز می دانم و به نظر کارشناس ها احتیاجی ندارم. رئیس جمهور آینده باید تیم خود را به مردم معرفی کند و آن ها به تیم او رای بدهندكسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.
نظر
-
دکتر بهمن آرمان در گفتگو با الف :
ارزش بازار بورس، سال 91 شدیداً کاهش داشت
بخش اقتصادی الف، 10 فروردین 92
چندی است از عملکرد بورس تهران آمارهای متفاوتی منتشر میشود. با توجه به اینکه بیش از سه میلیون نفر سهامدار شرکتهای پذیرفته شده هستند و به عبارتی عملکرد بورس بازتاب مستقیمی بر زندگی تک تک سهامداران خرد دارد بر آن شدیم تا در گفتگویی با دکتر بهمن آرمان کارشناس بازار سرمایه و رئیس پیشین اداره مطالعات و بررسیهای اقتصادی بورس اوضاع کنونی بورس را بررسی کنیم. حاصل این گفتگو را با هم میخوانیم.
تاریخ انتشار : شنبه ۱۰ فروردين ۱۳۹۲ ساعت ۰۲:۵۶
وزیر اقتصاد در مراسم آغاز به کار رسمی معاملات بورس انرژی از ۶ برابر شدن ارزش بازار بورس تهران گفته بود. شما چنین مسئله ای را تایید میکنید؟
البته من تنها در مورد عملکرد سال ۹۱ میتوانم اظهار نظر کنم ولی به هر حال ۶ برابر شدن بازار بورس آن هم در کشوری که مشغول خصوصی سازی است بعید به نظر میرسد که چنین اتفاقی در طول یک سال اتفاق بیفتد ولی به هر حال میبایست برای نفی این ادعا از اعداد و ارقام استفاده کرد. آمار و ارقام چیز دیگری را بیان میکند به طوری که ارزش بازار بورس در تاریخ پنجم فروردین ۹۱ برابر با ۱۷۳ هزار میلیارد ریال بوده است. در تاریخ ۱۹ اسفندماه ۹۱ ارزش جاری سهام بورس تهران رقمی حدود ۲۰۷ هزار میلیارد ریال را نشان میدهد.
مقایسه این دو رقم نشان میدهد که بازار بورس تهران در سال جاری علیرغم پذیرفته شدن شرکتهای بزرگی مانند پالایشگاه های نفت و شرکتهای دولتی دیگر شدیداً میبایست افزایش پیدا میکرد نه اینکه شاهد رشد ۲۶ درصد باشد. از طرف دیگر خود مسئله ارزش بازار سهام به ریال آن هم در کشوری که برای چندین سال دارای نرخ تورم دو رقمی است مبنای مقایسه ای درستی نیست زیرا کنفدراسیون بورسهای اوراق بهادار ارقام خود را به دلار محاسبه میکند. حال اگر نرخ مبادلاتی دلار را در نظر بگیریم که البته نرخ مبادلاتی با نرخ آزاد فاصله زیادی دارد، چنین امری نمایانگر این است که ارزش بازار بورس ایران به دلار علیرغم پذیرفته شدن شرکتهای بزرگ نه تنها افزایش پیدا نکرده است بلکه شدیداً کاهش پیدا کرده است.
این رقم از ۱۵۹ میلیارد دلار در ابتدای سال ۹۱ به ۸۲.۶ میلیارد دلار کاهش پیدا کرده و عملاً میتوان گفت از نقطه نظر بینالمللی این رقم درست نیست، متأسفانه در شرایط جاری میبینیم که ارقام غیر منطقی زیادی از سوی دولتمردان ارائه میشود.
در رابطه با فساد مالی و استفاده از اطلاعات شرکتها توسط افراد، سخنان فراوانی گفته میشود آیا امر صحت دارد.?
این مسئله در گذشته نیز در مقیاس کمتری وجود داشت، زیرا آن زمان بورس تهران بورس کوچکی بود. هر چند اکنون ارزش تمام شرکتهای پذیرفته شده چیزی حدود ۸۰ میلیارد دلار است و این میزان ارزش برابر ارزش سهام شرکت سابیک عربستان است که در بورس عربستان و سایر بورسها عرضه شده است. به عبارتی بورس تهران هنوز بسیار کوچک است و حتی رسانه های مالی و اقتصادی جهان آمار و اطلاعات بورسهای امیر نشین هایی مانند قطر، ابوظبی، دبی، عربستان را منتشر میکنند ولی از بورس تهران نامی برده نمیشود.تمام سال من بی تو...
نظر
-
اسرائیل: عذرخواهی ما از ترکیه به خاطر ایران و جاه طلبی های ژئوپلتیک اردوغان بود
زو الکین معاون وزیر خارجه اسرائیل که با رادیو صدای اسرائیل گفتگو می کرد اظهار داشت: از سرگیری روابط با انکارا یکی از مسائل مهم در برنامه کاری دولت فعلی است.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :زو الکین معاون وزیر خارجه اسرائیل، عذرخواهی این رژیم از ترکیه را با این نگرانی که ایران ممکن است به سلاح هسته ای دست پیدا کند در ارتباط دانست.
به گزارش سرویس بین الملل انتخاب، وی که با رادیو صدای اسرائیل گفتگو می کرد اظهار داشت: از سرگیری روابط با انکارا یکی از مسائل مهم در برنامه کاری دولت فعلی است.
این مقام ارشد دولت اسرائیل افزود: تا دو هفته ی دیگر، طرفین در خصوص پرداخت غرامت به خانواده ی شهروندان ترک کشته شده در کشتی ماوی مرمره و دیگر موضوعات مذاکره می کنند.
وی با بیان اینکه بازگرداندن رابطه ی دو دولت ترکیه و اسرائیل به مانند گذشته غیرممکن نخواهد بود گفت: عذرخواهی ما از ترکیه به خاطر کشتی مرمره نبود بلکه به خاطر جاه طلبی های ژئوپلتیک اردوغان نخست وزیر ترکیه بود.
الکین در ادامه تاکید کرد که برقراری مجدد رابطه با ترکیه، به خاطر سوریه، مسئله هسته ای ایران و اهمیت همکاری اسرائیل و ناتو در خدمت منافع رژیم صهیونیستی است.
نتانیاهو پیش از این گفته بود که عذرخواهی او از ترکیه به خاطر سوریه و دیگر مسائل در منطقه بوده است.درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-
توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.
نظر
-
کره شمالی برنامه اتمی اش را از سر گرفت
گروه بين الملل: پارلمان کره شمالی از طرحهای مربوط به پررنگتر شدن برنامه سلاحهای هستهای در بخش دفاعی کشور، حمایت کرد.
این اقدام تنها یک روز پس از آن انجام می شود که حزب کارگران کره، خواستار بالا رفتن کیفیت و کمیت سلاحهای هستهای این کشور شده بود. کره شمالی به کره جنوبی اعلام وضعیت جنگی کرد. کره جنوبی هم گفته که در صورت هر تعرضی از سوی همسایه شمالی به آن پاسخی محکم خواهد داد.پارک گئون هه، رئیسجمهور کره جنوبی بر حق کشورش برای واکنش به هر اقدام تهاجمی توسط همسایه شمالی تاکید کرد. او گفت: اگر هر نوع تحریکاتی علیه مردم ما رخ دهد، مردم، کشور و نظامیان ما باید به سرعت و قدرت و بدون ملاحظات سیاسی واکنش نشان دهند.
کره شمالی از تحریمهای سازمان ملل که به دنبال آزمایش هستهای این کشور در ماه فوریه وضع شده،ناخشنود است.آنها همچنین از مانور مشترکی که کره جنوبی و آمریکا برگزار کردند ابراز ناخشنودی کردند.علاوه بر اینها در کره شمالی نخست وزیر جدیدی روی کار آمده که پیش از این در سال ۲۰۰۷ میلادی از این سمت عزل شده بود. او پک پنگ جو، نام دارد. در همين حال مجمع عالی خلق کره شمالی جلسه سالانه تشکیل داد.
در این جلسات معمولا درباره مسائل اقتصادی حرف می زنند اما خبرگزاری رسمی کره شمالی گزارش داد که دراين جلسه، مجمع با اکثریت قاطع به توجه بیشتر به برنامه سلاحهای هستهای رای داده است.بنا به مصوبه آنها، سلاحهای هستهای وسیله دفاع هستند که در زمان حملات مرگبار از آنها استفاده خواهد شد. این نخستین باری نیست که کره شمالی تهدید به آغاز جنگ کرده، اما چون این بار این تهدیدات از سوی یک رهبر جوان و غیر قابل پیش بینی صورت گرفته، ناظران نسبت به خطر شعلهور شدن آتش یک جنگ تمام عیار هشدار میدهند.
هفته گذشته دو بمب افکن رادارگریز B۲ نیروی هوایی آمریکا که قابلیت حمل بمبمهای هسته ای دارند در چهارچوب رزمایش مشترکی با کره جنوبی در ۸۰ کیلومتری خط آتش بس اقدام به عملیات کردند و ایالات متحده می گوید به واکنش به تحریکات خصمانه کره شمالی ادامه خواهد داد. مقامهای آمریکایی به طور مشخص به ماهیت این واکنشهای احتمالی اشاره نکرده اند اما پنتاگون، وزارت دفاع آمریکا ابراز امیدواری کرده که هرگز مجبور به توسل به این تدابیر نشود.
از سوي ديگر کره شمالی قصد دارد یکی از نیروگاه های اتمی تعطیل شده خود از جمله راکتوری اتمی در یونگ بیون را دوباره راه اندازی کند.این نیروگاه در سال ۲۰۰۷ در توافقی بین المللی از سوی کره شمالی تعطیل شده بود.در بیانیه ای که دولت کره شمالی منتشر کرده است آمده است که این اقدام قدرت هسته ای کره شمالی را از نظر کیفی و کمی تقویت می کند.این تازه ترین اقدام پیونگ یانگ در پی آزمایش های هسته ای اش در ماه فوریه است.
درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-
توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.
نظر
-
حمله تند کیهان به آیت الله هاشمی: نامه جفاکارانه و بدون سلام به رهبری، منجر به به آشوبگري خياباني و هتاكي عليه امام حسين(ع) و رهبري و ... شد
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
کیهان در نخستین شماره امسال خود نوشت:
هاشمي رفسنجاني به توجيه نامه فتنه انگيزانه خود در سال 88 پرداخت. وي به بهانه عملكرد حلقه انحرافي، اقدام جفاكارانه خود در سال 1388 را توجيه كرد.
وي كه با دست اندركاران سايت شخصي خود سخن مي گفت، ضمن مشابه دانستن دو نامه خود در سال هاي 59 و 88 به امام و رهبري گفت: مهم ترين انگيزه ام در نگارش اين دو نامه، اطمينانم از ميزان اعتماد امام و رهبري به خودم بود و امروز مشابه فحواي نامه سال 59 شاهد آن هستيم كه پيش بيني هاي نامه سال 88 نيز قدم به قدم از سوي جريان انحرافي فعلي در حال وقوع است.
وي خطاب به دست اندركاران سايت خود، گفت: توفيق روشي كه شما در تبيين زواياي تاريخي نامه 88 در مقابل حجم وسيعي از تخريبها بدست آورد، نشان از آن دارد كه در سخت ترين شرايط نيز مي شود با روشنگري دقيق در مقابل غبار شانتاژها ايستاد.
به گزارش وب سايت هاشمي، وي همچنين در ديدار شماري از زندانيان سياسي قبل از انقلاب گفته است: همواره گفته ام راهكار عبور از وضع كنوني دو اقدام اساسي همدلي داخلي و همزيستي جهاني است و راهكارم براي خروج كشور از وضعيت كنوني، همان راه سازندگي است.
هاشمي در اظهارات خود هيچ توضيحي درباره گستاخ شدن گروهك هاي ضد انقلاب از نامه سال 88 وي كه منجر به آشوبگري خياباني، ساختارشكني و هتاكي اوباش عليه امام حسين(ع)، جمهوري اسلامي، امام و رهبري شد نداده است. جالب اينكه حلقه انحرافي نيز چند ماه پيش مانند هاشمي به القاي فقدان آزادي انتخابات پرداخت و در حوزه سياست خارجي نيز خواستار سازش و مذاكرات يكسويه شده اي كه اجراي آن در دهه 70 منجر به صدور حكم بازداشت هاشمي از سوي دادگاه آلماني و خروج متكبرانه سفراي اروپايي از ايران شده بود.
با اين اوصاف آنچه هاشمي بايد توضيح داده و عذر بياورد زمينه چيني مواضع وي در سال 88 از جمله نامه بدون سلام كذايي - براي گروهك هاي ضد انقلاب و تكرار هتاكي هاي گروهك هاي حامي بني صدر در سال 59 و 60 است.
اغلب گروهك هايي كه آن روز مقابل نظام بودند اين بار هم جبهه هاشمي شده بودند و با عنايت به خروجي اين همراهي كه هجمه به اركان انقلاب و اسلام بود، معلوم مي شود كه آقاي هاشمي به سوي آنها غلتيده و نه برعكس. بنابراين خيانت هاي حلقه انحرافي كه مشابه خيانت هاي برخي حاميان هاشمي (كارگزاران و اصلاح طلبان تندرو) مي باشد، نمي تواند توجيهي براي نگارش آن نامه مسموم تلقي شود.
اما درباره تكرار سياست هاي دوره سازندگي نيز هاشمي اذعان مي كند حرف تازه اي براي گفتن ندارد و از مواضعي حمايت مي كند كه در سال هاي 84 و 88 پاسخ خود را از مردم گرفت.درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-
توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.
نظر
-
عليرغم مخالفت ایران، سوریه و کره شمالی و با ۱۵۴ رای
سازمان ملل متحد معاهده نظارت بر تجارت اسلحه را تصویب کرد
گروه بينالملل: مجمع عمومی سازمان ملل متحد، با ۱۵۴ رای موافق، ۲۳ رای ممتنع و ۳ رای مخالف، معاهده نظارت بین المللی برتجارت اسلحه در جهان را در مقر این سازمان در نیویورک تصویب کرد.
به گزارش خبرگزاری رویترز، بر اساس این معاهده از این پس تجارت طیف گستردهای از تسلیحات متعارف، از سلاحهای سبک گرفته تا تانکها و کشتیهای جنگی تحت نظارت قرار خواهد گرفت.
هدف اصلی از تصویب این معاهده، محدود کردن جریان ارسال سلاح به کشورهایی است که کارنامهای تاریک در نقض حقوق بشر و كمك به تروريستها دارند. به این ترتیب برای نخستین بار، پیشینه خریداران سلاح در نقض حقوق بشر، حمایت از تروریسم و جرایم سازمانیافته، از جمله عواملی خواهد بود که فروشندگان سلاح باید پیش از هر معاملهای مد نظر قرار دهند. طراحی و تنظیم این معاهده ۱۰ سال به طول انجامیده است. این اولین بار است که کشورهای عضو سازمان ملل سعی میکنند تجارت جهانی اسلحه را همانند تجارت بین المللی تحت نظارت درآورده و آن را شفاف سازند.
این معاهده هفته گذشته به دلیل مخالفت ۳ کشور ایران، سوریه و کره شمالی به صورت اجماعی نتوانست به تصویب برسد. حامیان معاهده به همین دلیل آنرا به مجمع عمومی آورده و با اکثریت مطلق آنرا به تصویب رساندند. هدف این معاهده جلوگیری از دستیابی تروریستها و باندهای تبهکار و کشورهای ناقض حقوق بشر به اسلحه میباشد. ایران ، سوریه و کره شمالی معتقدند که این معاهده تبعیض آمیز بوده و بیشتر منافع صادرکنندگان اسلحه را در نظر ميگیرد.
اکثر صادر کنندگان عمده اسلحه، مثل آمریکا، بریتانیا، چین و فرانسه از این معاهده پشتیبانی کرده و به آن رای موافق دادند، اما روسیه یکی از صادرکنندگان عمده دیگرسلاح جهان به آن رای ممتنع داد. سوریه در توضیح علت مخالفت خود با این معاهده اعلام کرده که این طرح نمیتواند مانع از ارسال تسلیحات برای نیروهای غیردولتی، از جمله تروریستهایی شود که به اعتقاد دولت سوریه در این کشور شرایط بحرانی پدید آوردهاند.
چین، روسیه، کوبا، ونزوئلا، بولیوی، نیکاراگوئه که از جمله تولیدکنندگان اصلی تسلیحات در جهاناند، در کنار هند، پاکستان و اندونزی که از بزرگترین واردکنندگان تسلیحات در جهاناند، به این معاهده رای ممتنع دادند. ایالات متحده آمریکا، بزرگترین صادرکننده اسلحه در جهان، هفته گذشته اعلام کرده بود که بهرغم مخالفت انجمن ملی اسلحه، از لابیهای قدرتمند مدافع ترویج تسلیحات در این کشور، به این معاهده رای مثبت خواهد داد. انجمن ملی اسلحه در آمریکا اعلام کرده که از نفوذ خود در نهادهای تصمیمسازی این کشور استفاده کرده و مانع از تصویب آن در سنای آمریکا خواهد شد.
بر اساس معاهدهای که ديروز به تصویب رسید، ارسال تسلیحات در شرایطی که برای زنان و کودکان مخرب به نظر برسد، ممنوع خواهد شد و کشورهایی که این معاهده را امضا کردهاند باید هر سال درباره خرید و فروش تسلیحات خود گزارشهای عمومی ارائه کنند. اگرچه این معاهده هیچ مکانیسم اجرایی الزامآوری ندارد، اما شفافیتی بیسابقه به فرایند تجارت اسلحه در سراسر جهان میبخشد که به اعتقاد طراحان آن میتواند بهطور چشمگیری قاچاق تسلیحات در جهان را هم محدود کند. این معاهده سوم ژوئن سال جاری به امضای اعضا میرسد و ۹۰ روز پس از به حد نصاب رسیدن امضاها (دستکم پنجاه امضا) رسما اجرایی خواهد شددرخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-
توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.
نظر
-
در اصل توسط وحید 20 پست شده است View Postحمله تند کیهان به آیت الله هاشمی: نامه جفاکارانه و بدون سلام به رهبری، منجر به به آشوبگري خياباني و هتاكي عليه امام حسين(ع) و رهبري و ... شد
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
کیهان در نخستین شماره امسال خود نوشت:
هاشمي رفسنجاني به توجيه نامه فتنه انگيزانه خود در سال 88 پرداخت. وي به بهانه عملكرد حلقه انحرافي، اقدام جفاكارانه خود در سال 1388 را توجيه كرد.
وي كه با دست اندركاران سايت شخصي خود سخن مي گفت، ضمن مشابه دانستن دو نامه خود در سال هاي 59 و 88 به امام و رهبري گفت: مهم ترين انگيزه ام در نگارش اين دو نامه، اطمينانم از ميزان اعتماد امام و رهبري به خودم بود و امروز مشابه فحواي نامه سال 59 شاهد آن هستيم كه پيش بيني هاي نامه سال 88 نيز قدم به قدم از سوي جريان انحرافي فعلي در حال وقوع است.
وي خطاب به دست اندركاران سايت خود، گفت: توفيق روشي كه شما در تبيين زواياي تاريخي نامه 88 در مقابل حجم وسيعي از تخريبها بدست آورد، نشان از آن دارد كه در سخت ترين شرايط نيز مي شود با روشنگري دقيق در مقابل غبار شانتاژها ايستاد.
به گزارش وب سايت هاشمي، وي همچنين در ديدار شماري از زندانيان سياسي قبل از انقلاب گفته است: همواره گفته ام راهكار عبور از وضع كنوني دو اقدام اساسي همدلي داخلي و همزيستي جهاني است و راهكارم براي خروج كشور از وضعيت كنوني، همان راه سازندگي است.
هاشمي در اظهارات خود هيچ توضيحي درباره گستاخ شدن گروهك هاي ضد انقلاب از نامه سال 88 وي كه منجر به آشوبگري خياباني، ساختارشكني و هتاكي اوباش عليه امام حسين(ع)، جمهوري اسلامي، امام و رهبري شد نداده است. جالب اينكه حلقه انحرافي نيز چند ماه پيش مانند هاشمي به القاي فقدان آزادي انتخابات پرداخت و در حوزه سياست خارجي نيز خواستار سازش و مذاكرات يكسويه شده اي كه اجراي آن در دهه 70 منجر به صدور حكم بازداشت هاشمي از سوي دادگاه آلماني و خروج متكبرانه سفراي اروپايي از ايران شده بود.
با اين اوصاف آنچه هاشمي بايد توضيح داده و عذر بياورد زمينه چيني مواضع وي در سال 88 از جمله نامه بدون سلام كذايي - براي گروهك هاي ضد انقلاب و تكرار هتاكي هاي گروهك هاي حامي بني صدر در سال 59 و 60 است.
اغلب گروهك هايي كه آن روز مقابل نظام بودند اين بار هم جبهه هاشمي شده بودند و با عنايت به خروجي اين همراهي كه هجمه به اركان انقلاب و اسلام بود، معلوم مي شود كه آقاي هاشمي به سوي آنها غلتيده و نه برعكس. بنابراين خيانت هاي حلقه انحرافي كه مشابه خيانت هاي برخي حاميان هاشمي (كارگزاران و اصلاح طلبان تندرو) مي باشد، نمي تواند توجيهي براي نگارش آن نامه مسموم تلقي شود.
اما درباره تكرار سياست هاي دوره سازندگي نيز هاشمي اذعان مي كند حرف تازه اي براي گفتن ندارد و از مواضعي حمايت مي كند كه در سال هاي 84 و 88 پاسخ خود را از مردم گرفت.
نظر
-
در اصل توسط وحید 20 پست شده است View Postحمله تند کیهان به آیت الله هاشمی: نامه جفاکارانه و بدون سلام به رهبری، منجر به به آشوبگري خياباني و هتاكي عليه امام حسين(ع) و رهبري و ... شد
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
کیهان در نخستین شماره امسال خود نوشت:
هاشمي رفسنجاني به توجيه نامه فتنه انگيزانه خود در سال 88 پرداخت. وي به بهانه عملكرد حلقه انحرافي، اقدام جفاكارانه خود در سال 1388 را توجيه كرد.
وي كه با دست اندركاران سايت شخصي خود سخن مي گفت، ضمن مشابه دانستن دو نامه خود در سال هاي 59 و 88 به امام و رهبري گفت: مهم ترين انگيزه ام در نگارش اين دو نامه، اطمينانم از ميزان اعتماد امام و رهبري به خودم بود و امروز مشابه فحواي نامه سال 59 شاهد آن هستيم كه پيش بيني هاي نامه سال 88 نيز قدم به قدم از سوي جريان انحرافي فعلي در حال وقوع است.
وي خطاب به دست اندركاران سايت خود، گفت: توفيق روشي كه شما در تبيين زواياي تاريخي نامه 88 در مقابل حجم وسيعي از تخريبها بدست آورد، نشان از آن دارد كه در سخت ترين شرايط نيز مي شود با روشنگري دقيق در مقابل غبار شانتاژها ايستاد.
به گزارش وب سايت هاشمي، وي همچنين در ديدار شماري از زندانيان سياسي قبل از انقلاب گفته است: همواره گفته ام راهكار عبور از وضع كنوني دو اقدام اساسي همدلي داخلي و همزيستي جهاني است و راهكارم براي خروج كشور از وضعيت كنوني، همان راه سازندگي است.
هاشمي در اظهارات خود هيچ توضيحي درباره گستاخ شدن گروهك هاي ضد انقلاب از نامه سال 88 وي كه منجر به آشوبگري خياباني، ساختارشكني و هتاكي اوباش عليه امام حسين(ع)، جمهوري اسلامي، امام و رهبري شد نداده است. جالب اينكه حلقه انحرافي نيز چند ماه پيش مانند هاشمي به القاي فقدان آزادي انتخابات پرداخت و در حوزه سياست خارجي نيز خواستار سازش و مذاكرات يكسويه شده اي كه اجراي آن در دهه 70 منجر به صدور حكم بازداشت هاشمي از سوي دادگاه آلماني و خروج متكبرانه سفراي اروپايي از ايران شده بود.
با اين اوصاف آنچه هاشمي بايد توضيح داده و عذر بياورد زمينه چيني مواضع وي در سال 88 از جمله نامه بدون سلام كذايي - براي گروهك هاي ضد انقلاب و تكرار هتاكي هاي گروهك هاي حامي بني صدر در سال 59 و 60 است.
اغلب گروهك هايي كه آن روز مقابل نظام بودند اين بار هم جبهه هاشمي شده بودند و با عنايت به خروجي اين همراهي كه هجمه به اركان انقلاب و اسلام بود، معلوم مي شود كه آقاي هاشمي به سوي آنها غلتيده و نه برعكس. بنابراين خيانت هاي حلقه انحرافي كه مشابه خيانت هاي برخي حاميان هاشمي (كارگزاران و اصلاح طلبان تندرو) مي باشد، نمي تواند توجيهي براي نگارش آن نامه مسموم تلقي شود.
اما درباره تكرار سياست هاي دوره سازندگي نيز هاشمي اذعان مي كند حرف تازه اي براي گفتن ندارد و از مواضعي حمايت مي كند كه در سال هاي 84 و 88 پاسخ خود را از مردم گرفت.
نظر
نظر