اخبار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • ایرج اکبری
    عضو فعال
    • Dec 2011
    • 10934

نجابت در گفت و گو با فارس:
    هاشمی همان هاشمی دولت پنجم و ششم است با توان کمتر

نماینده تهران در مجلس شورای اسلامی گفت: هاشمی در این دوره همان هاشمی دوره پنجم و ششم ریاستجمهوری است البته با توان کمتر، در آن زمان با فکری جوانتر و ایده ای نوتر بود اما در شرایط کنونی دیگر ایده جدید و توانی نیست.

حسین نجابت در گفتگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری فارس با بیان اینکه بهترین نمونه برای ارزیابی کارنامه کاری هاشمی رفسنجانی ارزیابی هشت سال ریاستجمهوری وی است گفت: هاشمی سازندگی در کشور را به گونهای آغاز کرد که دفاع از سرمایهداری بود که شکاف طبقاتی و در نهایت نارضایتی عمومی را به دنبال داشت و راهپیماییهای مشهد، شیراز و... از این قبیل است.

وی با اشاره به تورم 48 درصدی در دوره ریاستجمهوری هاشمی افزود: هاشمی در این دوره همان هاشمی دوره پنجم و ششم ریاستجمهوری است البته با توان کمتر، در آن زمان با فکری جوانتر و ایده ای نوتر بود اما در شرایط کنونی دیگر ایده جدید و توانی نیست.

نماینده مردم تهران، شمیرانات، ری و اسلامشهر در مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: آقای هاشمی که میگوید در دوره ریاستجمهوری خود مشکل اشتغال را مرتفع کرده است باید به نارضایتی اقشار مستضعفان در دوره ریاستجمهوری خود توجه کند و از سوی دیگر برخی مفاسد در میان قشر ثروتمند جامعه در دوره دولت سازندگی اتفاق افتاد.
    كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

نظر

• علی بابا
      عضو فعال
      • Mar 2012
      • 972

در اصل توسط ahmad پست شده است View Post
      جالبه که هر چی نگاه می کنم در این تالار سه نفر ذوب شده در ولایت بیشتر نمی بینم. اگر هست حاضری خود را اعلام کنند! یعنی حضور هاشمی اینقدر سوزناک است که گر گرفتید در حد المپیک؟صبر کنید زمان همه چیز را روشن می کند.من روی هیچ کس تعصب ندارم و جان نثار کسی هم نیستم.همه اینها کم و بیش مثل همند. هاشمی با حضورش دارد سقوط نظام را چند سال عقب می اندازد که باید خدا را شکر کنید از این بابت و ممنون او باشید. اگر تصمیم به شرکت در انتخابات بگیرم حتما از بین بد و بدتر ، بدتره را انتخاب نمی کنم!
      با توجه به سابقه نوشتار شما(دم از قران زدن) بعید دم از اعداد بزنید . . . نگاهی به اعداد در قران هم بیاندازید که اصلا تعداد ملاک نیست. تازه جامعه آماری 200تایی اینجا چیزی را مشخص نمی کند.
      بازم حسب سابقه نوشتارهای شما؛ در زمان امام علی ع نامه تندی به یکی از استاندارهای خود (مصر) نوشتن و او را نصیحت کردن. یعنی اینکه کاستی ها در همه حکومت ها وجود داشته و هست.
      شما (و احیانا اشخاصی که براشون کار می کنی) و غرب 35 سال است از کدام نقشه و نیرنگ استفاده نکرده اید ؟!؟ هر حکومت دیگری بود چند بار تا الان شخم شده بود. اینو خود اونطرفی ها چندین بار اعتراف کردن. بالاخره این خودش مدیریت قوی می طلبد. شما که اهل سخن هستید کمی هم وظایف رهبری را بخوانید... امیدوارم دو روز گذشته از رادیو جلسه ی مجلس را گوش کرده باشی تا ببینی که چه نماینده هایی داریم و چه مردمی که این نماینده ها را انتخاب کردن. از شما سوال می کنم این وسط رهبری چه کاری دستش است؟ وقتی محمود هم از توی صندوق در می اید (نگو که نیامده!) رهبری دیگه چه کاری دستش است. بعد از بیرون امدن حرفهایی زدن. شما فرض را بر این بگذار که خواسته محمود را خر کند!. چطور محمود می تواند ملت را . . . کند.
      علی ای حال
      کمی امیدوارم شدم
      چون نظرتون را در مورد هاشمی متعادل تر بیان کردید!
      این پیر مرد حداقل چه بخواهد وچه نخواهد 12 ساعتش باید خواب باشد. کار را باید بدهد دست یک عده ای
      اینطوری بر می گردیم به چند سال قبل که مملکت دست چند نفر است و به صورت گردشی کار می کنند.
      (اینم بگویم که هر کی بیاید وضع از این بدتر نخواهد بود!)
      (مثل بقیه اینم بگویم که حوصله این جور بحث های بی نتیجه را ندارم- منتها پیش فعالی شما بعضی مواقع نمی گذارد!)
      سلامتی و برکت بزرگترین نعمت ها هستند. بزرگترین آرزو هم عاقبت بخیری است. انشالله نصیبمان شود.

نظر

• bidemajnon
        عضو عادی
        • Feb 2013
        • 77

جالبه که هر چی نگاه می کنم در این تالار سه نفر ذوب شده در ولایت بیشتر نمی بینم. اگر هست حاضری خود را اعلام کنند! یعنی حضور هاشمی اینقدر سوزناک است که گر گرفتید در حد المپیک؟صبر کنید زمان همه چیز را روشن می کند.من روی هیچ کس تعصب ندارم و جان نثار کسی هم نیستم.همه اینها کم و بیش مثل همند. هاشمی با حضورش دارد سقوط نظام را چند سال عقب می اندازد که باید خدا را شکر کنید از این بابت و ممنون او باشید. اگر تصمیم به شرکت در انتخابات بگیرم حتما از بین بد و بدتر ، بدتره را انتخاب نمی کنم!
        حضور هاشمی برای کسی سوزناک نیست ولی متأسفانه بخش اخبار این سایت شده جولانگاه شما که هر جور که دوست داری به هرکس توهین کنی
        حالا اگر که کسی هم حرفی بر خلاف میلت بزنه میشه ذب شده در ولایت و آدم نادان و همین چیزایی که شما و امثالهم میبندین بهشون
        به سلامت خانواده می اندیشم

نظر

• Moradad
          عضو فعال
          • Mar 2011
          • 355

در اصل توسط علی بابا پست شده است View Post
          با توجه به .............
          کمی امیدوارم شدم
          این پیر مرد حداقل چه بخواهد وچه نخواهد 12 ساعتش باید خواب باشد. کار را باید بدهد دست یک عده ای
          اینطوری بر می گردیم به چند سال قبل که مملکت دست چند نفر است و به صورت گردشی کار می کنند.
          (مثل بقیه اینم بگویم که حوصله این جور بحث های بی نتیجه را ندارم- منتها پیش فعالی شما بعضی مواقع نمی گذارد!)
          باز هم خدا را شكر كه بايد 12 ساعت خواب باشد .. اين خيلي بهتر است تا 24 ساعته مشغول فروش ذخائر مملكت به مفت و واردات قانوني و غير قانوني و چاپيدن مردم باشد.
          اقتصاد ‏، صنعت ‏، بانكداري ‏، كشاورزي ......... اخلاق و حيا و صداقت ...... ديگر چيزي نمونده كه اين مدعيان نابودش نكرده باشند. كسي كه بياد اگر از قماش خودشون نباشد ..... 16 سال طول ميكشه تا به هشت سال پيش برسيم .
          البته من طرفدار هيچكدام نيستم ولي واقعا متحيرم از كساني كه از اين قوم حمايت و اعمال آنها را توجيح ميكنند .........

نظر

• salehiar
            عضو فعال
            • Nov 2011
            • 331

.................
            علی ای حال
            کمی امیدوارم شدم
            دوست عزیز میشه بگی این 12 ساعت رو از طریق چه محاسباتی بدست اوردی!!میخوام ببینم با توجه به سن اقای خامنه ای ایشون روزی چند ساعت میخوابه!!!صرفا یک کنجکاویه!!:D

نظر

• علی بابا
              عضو فعال
              • Mar 2012
              • 972

در اصل توسط salehiar پست شده است View Post
              دوست عزیز میشه بگی این 12 ساعت رو از طریق چه محاسباتی بدست اوردی!!میخوام ببینم با توجه به سن اقای خامنه ای ایشون روزی چند ساعت میخوابه!!!صرفا یک کنجکاویه!!:D
              پر واضح بود که این سوال پرسیده می شود
              اولا مسئولیت دو پست فرق می کند
              دوما شما می تونید سری به کوههای اطراف تهران بیاندازید شاید یک نماز صبح به ایشان اقتدا کردید(البته به خاطر مسائل امنیتی گردشی عمل می شود)
              هدف از عدد 12 هم این بود که رفسنجانی پیر شده برای این کارا. بالاخره مردم محمود را در لباس تیم ملی و کاراته و لباس ترک و کرد و لر دیدن! توقع رفته بالا!
              سلامتی و برکت بزرگترین نعمت ها هستند. بزرگترین آرزو هم عاقبت بخیری است. انشالله نصیبمان شود.

نظر

• مخبرالدوله
                عضو فعال
                • May 2012
                • 5228

چرا دوعده در کشور از آمدن هاشمی نگرانند.؟؟؟؟..
                1- متحجرین مانند مصباح...شریعتمداری...طائب و......
                2- مرتجعین....اونهاییکه علاقه دارن دست خدا از آستین امریکا بیاد بیرون ....

مردم میپرسند که ا.ن را چه کسانی حمایت میکنند؟؟؟

نظر

• bahary
                  عضو فعال
                  • Dec 2011
                  • 2510

با توجه به سابقه نوشتار شما(دم از قران زدن) بعید دم از اعداد بزنید . . . نگاهی به اعداد در قران هم بیاندازید که اصلا تعداد ملاک نیست. تازه جامعه آماری 200تایی اینجا چیزی را مشخص نمی کند.
                  بازم حسب سابقه نوشتارهای شما؛ در زمان امام علی ع نامه تندی به یکی از استاندارهای خود (مصر) نوشتن و او را نصیحت کردن. یعنی اینکه کاستی ها در همه حکومت ها وجود داشته و هست.
                  شما (و احیانا اشخاصی که براشون کار می کنی) و غرب 35 سال است از کدام نقشه و نیرنگ استفاده نکرده اید ؟!؟ هر حکومت دیگری بود چند بار تا الان شخم شده بود. اینو خود اونطرفی ها چندین بار اعتراف کردن. بالاخره این خودش مدیریت قوی می طلبد. شما که اهل سخن هستید کمی هم وظایف رهبری را بخوانید... امیدوارم دو روز گذشته از رادیو جلسه ی مجلس را گوش کرده باشی تا ببینی که چه نماینده هایی داریم و چه مردمی که این نماینده ها را انتخاب کردن. از شما سوال می کنم این وسط رهبری چه کاری دستش است؟ وقتی محمود هم از توی صندوق در می اید (نگو که نیامده!) رهبری دیگه چه کاری دستش است. بعد از بیرون امدن حرفهایی زدن. شما فرض را بر این بگذار که خواسته محمود را خر کند!. چطور محمود می تواند ملت را . . . کند.
                  علی ای حال
                  کمی امیدوارم شدم

جهت تنویر فکر مخدوش شما بگویم که بنده از سال 55 وارد مبارزات سیاسی شدم . هم قبل از انقلاب جراحت رژیم سلطنتی را در بدن دارم و هم در زمان جنگ هشت ساله چند بار مجروح شدم و الان هم فردی خانه نشین هستم و با درد و رنج سرفه های ناشی از بمب های شیمیایی سرگرمم و مزد بگیر و مزدور هیچکس و هیچ کجا نیستم. متاسفانه طیف فکری امثال شما به رهبری شریعتمداری کیهان که مستقیم وابسته به بیت رهبری هستید هرکس را که در این کشور نظری انتقادی و مخالف با رویه های نادرست و خانمان برانداز حاکمیت دارد را وابسته به جایی!!!!! می دانید و یا محارب و باغی و طرفدار امریکا و صهیونیست ها می دانید! این رویه خاک عالم را بر سر این کشور اورده و همه بنیان های راستی و درستی را ریشه کن کرده است. اگر شخصیتی مثل هاشمی از ایادی امریکا باشد و خاتمی مفسد و محارب و مزد بگیر بنیاد جورج سورس صهیونیست تلقی شود باید به حال این نظام زار گریست که 16 سال سرنوشتش در دست بیگانگان بوده و رهبری هم که گفت " البته هیچکس برای من هاشمی نمی شود" و " خدمات شما (خاتمی) به کشور و اسلام در تاریخ ثبت خواهد شد " و اگر این حرفها برای خر کردن است !!!!!! یک دروغگوی بزرگ و ریاکار است که شایستگی رهبری و ولایت را ندارد.تازه این هشت سال اخیر هم که جریان انحرافی قوز بالا قوز شده است! اگر رهبری چیزی دستش نیست پس چکاره است؟ و اگر هیچ کاره است به چه مجوز شرعی و عقلی از چنین شخصی باید اطاعت کرد و ولایتش را پذیرفت؟ در ثانی ایشان خودش گفت نظرات محمود به نظراتش نزدیکتر است و حال که محمود با عملکردش کشور را به تلی از خاک و فلاکت بدل کرده است ایشان هم بالاجبار باید سهمی در این تباهی داشته باشد و نمی شود همه را به گردن محمود انداخت! اگر هاشمی به لحاظ کهولت سن باید روزی 12 ساعت بخوابد این فرضیه در مورد رئیس خبرگان (خفتگان ) 90ساله و شورای نگهبان و....... و خود رهبر هم صدق می کند.
                  عملکرد افراد را در ظرف زمانی خودشان باید مورد بررسی قرار داد و از مرز انصاف هم نباید خارج شد. بنظر من در بین همه مسئولینی که در درون حاکمیت نظام اسلامی بوده و مسئولیت اجرایی داشته اند بیشترین خدمت به کشور و ایجاد زیرساختهای اساسی و بنیادی که در دوره جنگ ویران شده بود ، با توجه به امکانات و درامد ارزی و میزان خرابی ها در زمان هاشمی انجام شده است و اقتضاء ان زمان اینگونه بوده است. بدترین شیوه مدیریت و نابودی زیرساختها هم در دوره محمود اتفاق افتاد.
                  اینجا هم برخلاف قول دوست دیگرمان bidemagnon جولانگاه نیست که بشود جولان داد و توهین به کسی هم نشده است. مرز بین توهین و انتقاد را هم می فهمم. اگر دردمان گرفته است بخاطر این است که با عملکرد حکومت و ولایت دین به حاشیه رفته است و نظام نار کارآمدیش را به اثبات رسانده است و امروز هاشمی در بیانیه اش گفته که می خواهد به این فکر که نظام دینی ناکار آمد است پایان دهد و کارامدی را باثبات برساند. هر چند که من گمان نمی کنم اگر ایشان ریاست را بر عهده بگیرد هم موفق شود چرا که ساز وکار لازم برای ان وجود ندارد و خلاء های قانونی بسیاری وجود دارد که مانع از این می شود.اگر حکومت بپذیرد که ایران مال همه ایرانیان است و اگر روزی در این کشور عفو عمومی اعلام شود و همه اندیشمندان و متخصصین در غربت به کشور باز گردند و با هر مرام و عقیده و مذهبی که دارند برای خدمت به کشور پذیرفته شوند و بدلایل مذهبی و عقیدتی رد صلاحیت نشوند و صرفا با عرق ملی و دوستی وطن و عشق خدمت به کشور وارد صحنه مدیریت و رقابت در خدمتگزاری شوند ، می توان امیدوار شد که توسعه و پیشرفت به ملت رو اورده و حکومت دینی می تواند در عمل کارایی خود را باثبات برساند.
                  اگر نظرات من مکدرتان می کند در این تاپیک قلم نمی زنم و این آخرین پست من است و منبعد فقط خواننده نظرات خواهم بود.بقول حافظ بزرگ " با مدعی مگویید اسرار عشق و مستی تا بی خبر بمیرد در درد خود پرستی"

نظر

• far
                    عضو عادی
                    • Feb 2011
                    • 51

درود
                    دوست عزیز اینها ذوب در ولایت نیستند . اینها در هر روزگاری ذوب در قدرت و ... روزگاری شاه را سایه خداوند وروزگاری.........

نظر

• jey53
                      عضو عادی
                      • Mar 2012
                      • 131

به نقل از بورس 24 :
                      سهامداران پالايشگاه ها تا 15 روز ديگر منتظر بمانند ...
                      " سهامداران نگران نباشند ، 26 درصد سهم صندوق شامل همه پالايشگاه ها نميشود . اين تصميم تغييري نمي كند ." اين آخرين اظهارات عضو فراكسيون بازار سرمايه در مجلس است . فردي كه به دنبال مطرح شدن بحث حذف يا عدم حذف سهم صندوق توسعه ملي از درآمد صادراتي پالايشگاه ها خبرساز شده بود .
                      محمد حسن نژاد نماينده مردم مرند در مجلس شوراي اسلامي در گفتگو با خبرنگار "بورس24" اعلام كرد : تصويب يا عدم تصويب نهايي سهم 26 درصدي صندوق توسعه ملي از فروش صادراتي پالايشگاه ها در آخرين روز بررسي انجام ميشود . اما سهامداران بازار سرمايه نگران نباشند چرا كه بعيد است در راي گيري نهايي اعتراضي نسبت به جزييات اين موضوع صورت گيرد . ضمن اينكه در تصميم نهايي سهم صندوق شامل حال همه پالايشگاه ها نميشود و ضرري به شركتهاي بورسي و فرابورسي مثل پالايشگاه بندرعباس ، لاوان و ... نمي رساند .
                      وي گفت : اولين مورد اين است كه 90 درصد پالايشگاه ها در حال حاضر محصولات خود را در بازار داخلي مي فروشند و عملا اين مصوبه روي تعداد زيادي از آن ها بي اثر است . نكته دوم اينكه سال گذشته پالايشگاه ها 23 درصد به عنوان سهم به صندوق توسعه ميدادند و امسال فقط 3 درصد به اين مبلغ اضافه شده در نتيجه عملا ضرر زيادي را نسبت به سال قبل متحمل نخواهند شد .
                      حسن نژاد سومين نكته را اين موضوع دانست كه عملا اين 26 درصد شامل حال شركتهايي ميشود كه نفت ارزان دريافت مي كنند ، در نتيجه شركتهاي بورسي كه اغلب نفت را با قيمت 95 درصد فوب دريافت مي كنند و فقط 5 درصد تخفيف مي گيرند ، موظف به پرداخت آن نيستند .
                      وي گفت : در يك كلام تنها پيامي كه ما براي سهامداران داريم اين است كه نگران نباشند چرا كه اتفاق بدي براي سهام پالايشگاه رخ نخواهد داد .
                      حسن نژاد در پاسخ به اين سوال كه اگر اين موضوع نهايي شده چرا كميسيون تلفيق همچنان جلساتي را با محوريت پالايشگاه ها امروز و فردا دارد ، گفت : با توجه به اينكه در ابتدا پيشنهاد كميسيون تلفيق براي حذف 26 درصد سهم صندوق راي نياورد و نمايندگان اعتراض داشتند ، بنابراين دوباره براي بررسي به كميسيون رسيد اما در هر صورت اين تصميم نهايي است و تغييري در آن ايجاد نخواهد شد و سهامداران مي توانند با در نظر گرفتن اين مورد كه واريز 26 درصد فقط شامل حال شركتهايي كه نفت را با قيمت فوب 95 درصد دريافت مي كنند ، ميشود ، نسبت به سرمايه گذاري در بازار سرمايه اقدام كنند .
                      حسن نژاد تاكيد كرد : البته اين تصميم را نمي توان مصوبه قطعي اعلام كرد و فقط زماني كه لايحه در صحن علني مصوب شد ميتوان به اين ماده نيز واژه مصوبه را اطلاق كرد و براي اين موضوع بايد تا 15 روز ديگر صبر كرد .
                      در همين حال با توجه به صف هاي فروش كه روز سه شنبه براي پالايشگاه ها شكل گرفت اين سوال مطرح ميشود كه اگر در مقايسه با سال قبل شركتها فقط مجبور باشند 3 درصد اضافه تر پرداخت كنند و با در نظر گرفتن اين موضوع كه پالايشگاه هاي خصوصي نفت را 95 درصد فوب دريافت مي كنند ، چرا دوباره سهام پالايشگاهي ها همچنان با صف فروش مواجه شد .
                      در اين خصوص يكي از كارشناسان بازار سرمايه مي گويد : مطمئنا با توجه به اينكه سهم 26 درصدي صندوق شامل حال شركتهايي كه با فوب 95 درصد نفت را خريداري مي كنند نمي شود و بيشتر شركتهاي پالايشگاهي بورس هم جزو آنها هستند ، بايد منتظر اخبار خوب و گزارشهاي تعديلي باشيم بخصوص از بندرعباس ، اما موضوع مهم اين است كه بازار هنوز به اين خبر اعتمادي ندارد و برخي از سهامداران ترجيح ميدهند تا تصويب نهايي لايحه صبر كنند .
                      به گفته محمد شكوري راد ، پالايشگاه بندرعباس گزارش خود را با احتساب واريز 26 درصد ارائه داده و با قطعي شدن لايحه بودجه بايد منتظر گزارش جديد اين شركت با احتساب حذف سهم صندوق توسعه ملي باشيم .
                      وي بيان اينكه لاوان هنوز گزارش خود را به بازار سهام ارائه نداده است در مورد اينكه چرا روز سه شنبه بازار منفي بود گفت : از آنجا كه بازار مطمئن بود صحن علني مجلس پيشنهاد كميسيون تلفيق و حذف سهم 26 درصدي را تاييد مي كند ، اما با اعتراض نمايندگان مجلس ، بازار ناگهان غافلگير شد . به همين دليل با وجودي كه از روز دوشنبه بعدازظهر اعلام شد اين موضوع شامل همه شركتها نمي شود كه بورسي ها هم جزو آنها هستند ، اما بازار هنوز اعتماد ندارد و تا تصويب نهايي لايحه بودجه صبر خواهد كرد .
                      به گفته وي ، البته منفي بودن سهام پالايشگاه ها فقط مربوط به اين موضوع نبوده و ميتواند دلايل ديگري نيز داشته باشد : نخست اينكه حجم شناور سهام بندرعباس به عنوان اولين سهمي كه ميتوانست از اين مصوبه اثر پذير باشد بالاست و قاعدتا اثرپذيري زيادي از روند بازار دارد . دومين دليل جو عمومي بازار است . در حال حاضر بيشتر سرمايه گذاران با توجه به رشدي كه بعضي سهام از جمله بندرعباس داشته اند ترجيح ميدهند با فروش بخشي از دارايي خود ريسك پرتفوليوي خود را كاهش دهند .
                      به نظر شكوري راد ، در صورتي كه شركتها اقدام به ارائه گزارش هاي جديد كنند و پيش از ان مجلس جزييات اعلام شده را تصويب كند ، قطعا تقاضا نيز بالا خواهد رفت . اما در هر صورت اگر ابهام پالايشگاه ها در مورد سهم 26 درصد صندوق بطور رسمي و با تصويب لايحه بودجه و همچنين موضوع لايحه بودجه و همچنين موضوع ماليات بر ارزش افزوده تعيين شود ، به شرايط عادي برميگردد .
                      وي معتقد است : بازار علاوه بر مصوبات مجلس اين روزها كانديداهاي رياست جمهوري و موضوع تاييد صلاحيت ها را هم پيش رو دارد و از اين رو ترجيح ميدهد فعلا با احتياط بيشتري پيش برود .

نظر

• Hessam
                        عضو فعال
                        • Aug 2012
                        • 1240

انتشار بيانيه دوم انتخاباتي هاشمی
                        کد خبر: ۳۱۹۳۸۲
                        تاریخ انتشار: ۲۴ ارديبهشت ۱۳۹۲ - ۱۸:۴۴
                        آیت الله هاشمی رفسنجانی با صدور بیانیه شماره 2 انتخاباتی ضمن تشکر از ابراز لطف و همراهی اقشار مختلف در اقصی نقاط کشور، ضمن تشریح درخواستهای انتخاباتی خود ازعموم مردم در طول زمان تبلیغات انتخاباتی ، تصریح کرد: حركت بر مدار قانون، حتي اگر برخلاف سلايق باشد، عقلاني و منطقي است و انتخابات و تبليغات آن مهمترين زمان براي عرضه فرهنگ مردمسالاري ديني در عرصه داخلي و بينالمللي خواهد بود.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی آیت الله هاشمی رفسنجانی ، متن کامل این بیانیه بدین شرح است:

بسم الله الرحمن الرحيم

براساس اطلاعات موثقي كه از نقاط كشور ميرسد، پس از اعلام حضورم در انتخابات، اقشار مختلف مردم و بسياري از شخصيتهاي حقيقي و حقوقي با درك شرايط داخلي و خارجي، درصدد تشكيل ستادهاي خودجوش براي تنظيم برنامهها هستند كه با سپاس و قدرداني از حُسننيتها و به منظور اتخاذ شيوهاي واحد و مبتني بر خردجمعي تبليغاتي و براي جلوگيري از افراط و تفريطها و سوءاستفاده معاندان و مغرضان، لازم است بر مواردي تأكيد نمايم:

1- همه كساني كه دل در گروي نظام اسلامي ،ميراث گرانبهاي امام راحل (ره)، و تلاش در جهت حاكميت عقل و تدبير بر مسند اجرايي كشور دارند، ميدانند اعتقاد قلبي من در تمام سالهاي مبارزه، پيروزي، تثبيت و تداوم انقلاب اسلامي و مشي مسئوليتپذيريام، پرهيز از تخريب رقبا و احترام به همه سلايق است و توهين و تهمت را حركتي ضدانساني، غيراسلامي و به دور از فرهنگ و تمدن ايران و مغاير با باورهاي ديني و اخلاقي و انديشههاي اعتدال علوي ميدانم و از اهداف مهم اينجانب از عرضه خود، ايجاد همدلي و همكاري قاطبه ملت حول محور نظام اسلامي و سند چشم انداز 20 ساله و مقابله با خطرهاي در كمين خارجي و داخلي و اولويت سامان بخشي به معيشت مردم از رهگذر تحقق حماسه سياسي و اقتصادي موردنظر مقام معظم رهبري است.

تاكيدم بر اعتدال ديني و علوي برگرفته از آيات فراوان قرآن كريم، از جمله آيات 128 و 129 سوره مباركه توبه و دستور حضرت علي(ع) به مالك اشتر در توجه به نيازهاي مردم است و انشاءالله برادران و خواهران اقوام ايراني، شيعه و اهل سنت و پيروان ديگر اديان و مذاهب در جغرافياي ايران براي اظهارنظرها و تبليغات انتخاباتي به آن توجه مينمايند.

2- همه فعاليتهاي تبليغاتي، بايد براساس برنامههاي مدوّن و ستادي و پرهيز كامل از تكرويها باشد كه انشاءالله در اولين فرصت، راهكارها و آييننامهي اجرايي آن صادر و براساس آن تصميمگيري و عمل خواهد شد.

3- توجه داشته باشيم كه مسندها و مسئوليتها در ايران اسلامي، بستري مناسب به مكتب اهل بيت(ع) و جانفشاني بهترين فرزندان اسلام و اين آب و خاك را دارد كه رعايت بايدها و نبايدهاي اسلامي، از بديهيات تلاشهاي تبليغاتي است و نكند خداي نخواسته خواستههاي زودگذر و مسندهاي دنيوي، ما را گرفتار تلخيهاي پايدار اخروي نمايد.

4- نبايد هدف، هر وسيله اي را توجيه نمايد و بايد متوجه باشيم كه مبادا در راستاي كارهاي تبليغاتي و با توجيه زمان اندك تا انتخابات، با راه انداختن كارناوالهاي انتخاباتي نامناسب با مقررات و شرع و با ايجاد آلودگيهاي صوتي و تصويري مغاير با شئونات اسلامي، مزاحمتي براي آسايش و آرامش مردم ايجاد نماييم و اگر غير از اين باشد، مطمئناً از ما نيست.

5- تأكيد بر سلامت كامل هزينه هاي انتخاباتي دارم و لازم است از اسراف در هزينهها پرهيز شود و همه ستادها بايد منابع و مصارف هزينه ها را با دقت و امانت و مراعات طبقه بندي قانوني جّدي بگيرند، به طوري كه در مراكز مسوول كشور جوابگو باشند و سوءظن ها و شائبه هاي معمول در اين زمينه پيش نيايد.

در پايان يك بار ديگر مراتب تقدير خويش را از مردم به خصوص جوانان پرشور و شعور در سراسر كشور عزيزمان در شهرها و روستاها اعلام و تصريح مينمايم كه حركت بر مدار قانون، حتي اگر برخلاف سلايق باشد، عقلاني و منطقي است و انتخابات و تبليغات آن مهمترين زمان براي عرضه فرهنگ مردمسالاري ديني در عرصه داخلي و بينالمللي خواهد بود.

«والعاقبه للمتقين»

نظر

• Hessam
                          عضو فعال
                          • Aug 2012
                          • 1240

اعلام آمادگی متکی برای کناره گیری

کد خبر: ۳۱۹۳۲۸
                          تاریخ انتشار: ۲۴ ارديبهشت ۱۳۹۲ - ۱۶:۰۷
                          دبیرکل جبهه پیشگامان خدمت از اعلام آمادگی متکی برای کنارهگیری به نفع اصولگرایان خبر داد.

به گزارش خبرگزاری فارس مسعود جورابلو دبیرکل جبهه پیشگامان خدمت ظهر امروز سهشنبه در نشستی خبری با بیان اینکه جبهه پیشگامان خدمت ذیل گفتمان اصولگرایی و در آستانه انتخابات ریاست جمهوری اعلام موجودیت کرد اظهار داشت: ما توانستیم ساماندهی خوبی از نیروهای خود داشته باشیم و استعدادهای در حاشیه مانده را جذب کنیم.

جورابلو انتخابات را فصل مغتنمی برای آینده کشور و مشارکت عمومی دانست و تصریح کرد: ما معتقدیم که با قرائت نوین و متناسب با فضای اجتماعی باید در صحنه حاضر شویم.

دبیرکل جبهه پیشگامان خدمت ادامه داد: اعتقاد ما به تلاطم دین و حاکمیت است و در واقع به دنبال کارآمدسازی حاکمیت دینی هستیم و با کسانی که به دنبال جداسازی دین از حکومت هستند مواجهه معرفتی خواهیم داشت.

وی با اشاره به مراقبت از گروههایی که به دنبال این جداسازی هستند یادآور شد: اصل اساسی دیگر برابر ما اصل مترقی ولایت فقیه است که ریشه قدمت آن به درازای اسلام میرسد.

جورابلو مهمترین مصداق فتنه را در انتخابات آینده ایجاد شبهاتی در بحث ولایت فقیه عنوان کرد و گفت: هر گروهی با هر عنوانی باید التزام عملی خود را به چارچوب جمهوری اسلامی و ولایت فقیه نشان دهد و همه جریانها از جمله جریان موسوم به انقلاب و جریان اصلاحطلب و سایر گروهها باید در این زمینه عمل کنند.

دبیرکل جبهه پیشگامان خدمت از دستگاههای امنیتی تقاضا کرد که با حساسیت بیشتری برگزاری انتخابات را مورد توجه قرار دهند.

وی با بیان اینکه آرایش سیاسی کشور پس از تائید صلاحیتها مشخص خواهد شد در خصوص انتخابات شوراها تصریح کرد: ما ظرفیت شورای شهر را بسیار بالا میدانیم و در واقع میتوان گفت که ما شورای شهرداری داریم که از ظرفیت بالایی برخوردار است.

جورابلو با تاکید بر اینکه ما به صورت برنامهمحور در انتخابات حاضر شدیم. از رایزنی جبهه پیشگامان خدمت با گروههای مختلف و لیستهای اصولگرایی خبر داد.

وی با بیان اینکه اگر مطالبات حداقلی ما در شوراها محقق شود نیازی به لیست مستقل نیست افزود: اما از آنجایی که ما برای 22 منطقه مدیر معرفی کردهایم آمادگی خود را برای ارائه لیست مستقل بالا میدانیم و در عین حال به دنبال اجماع هستیم که این موضوع در یکی دو هفته آینده مشخص خواهد شد.

دبیرکل جبهه پیشگامان خدمت تاکید کرد: اگر قرار باشد لیستی ارائه کنیم آمادگی داریم که یک لیست 31 نفره ارائه دهیم.

وی در خصوص ثبتنام هاشمی و مشایی در انتخابات یادآور شد: ما مواضع این آقایان را بررسی و پایش میکنیم و از این رو منتظر نمایش حضور افراد در انتخابات ریاست جمهوری هستیم البته پیام ما به آقای مشایی و هاشمی این است که مراقب اطرافیان خود باشند.

جورابلو با اشاره به ثبتنام متکی در روز آخر و با تاکید بر اینکه وی محکم پای انتخابات ایستاده است گفت: ما پس از تائید صلاحیتها از سوی شورای نگهبان تشکیل جلسه خواهیم داد و جبهه پیشگامان کماکان از متکی حمایت میکند.

دبیرکل جبهه پیشگامان خدمت در خصوص کنارهگیری متکی اظهار داشت: پیشزمینههای کنارهگیری وی به نفع کسی تاکنون فراهم نبوده و نیست چرا که نقطه مبداء آن باید قبل از ثبتنامها شروع شده باشد اما قطعا وی به نفع آقای هاشمی کنار نخواهد کشید.

وی در پاسخ به سوال فارس در خصوص کنارهگیری متکی از انتخابات خاطرنشان کرد: متکی اعلام آمادگی کرد که اگر ساز و کار اجماع مشخص باشد و ذیل یک عقلانیت جمعی در جریان اصولگرایی شکل بگیرد، منافع گروهی را بر منافع غربی ارجحیت میدهد و از این رو این موضوع کنسل نیست.

نظر

• Hessam
                            عضو فعال
                            • Aug 2012
                            • 1240

ولایتی: تا پایان رقابت باقی خواهم ماند
                            کد خبر: ۳۱۹۲۷۸
                            تاریخ انتشار: ۲۴ ارديبهشت ۱۳۹۲ - ۱۳:۴۸
                            فارس نوشت:

کاندیدای یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری گفت: صلاحیت داوطلبان را شورای نگهبان مشخص میکند و من درباره کسی اظهارنظر نمیکنم.

علی اکبر ولایتی اظهار کرد: در انتخابات ریاست جمهوری که پیشرو داریم، کاندیداهای مختلفی حضور دارند که صلاحیت این کاندیداها را شورای نگهبان تایید میکند.

وی در رابطه با حمایت رئیس جمهور از کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری، اسفندیار رحیم مشایی بیان داشت: من بنا ندارم درباره دیگران که ثبتنام کردهاند، اظهارنظر کنم و نمی توانم در رابطه با اینکه چه کسی صلاحیت دارد، قضاوتی داشته باشم.

ولایتی در پاسخ به این سوال که در رقابت انتخابات باقی خواهد ماند یا خیر، بیان داشت: من تا پایان رقابت باقی خواهم ماند و در صورت انتخاب شدن دولتی با ویژگیهای متدین، تجربهدار، متخصص، معتدل و مشورتپذیر خواهم داشت.

وی شعار دولت خود را «دولت متمم» عنوان کرد و گفت: جزوهای را تحت عنوان «دولت متمم» با پنج مشخصه تهیه کردهام که خلاصهای از برنامههای من در آن بیان شده است.

نظر

• Hessam
                              عضو فعال
                              • Aug 2012
                              • 1240

نمایندگان به که نامه مینویسند؟!
                              نخستین نامه نمایندگان تکذیب و بعدا تأیید شد و هماکنون دوباره نمایندگان در تأیید و تکذیب آن به جان هم افتادهاند. اکنون از مجلس خبر میرسد که نامه دوم و سومی هم در راه است! حال چگونه است، وقتی نمایندگان قصد مشارکت در یک طرح را دارند، به سختی و در بسیاری از موارد، تنها حد انصاب امضای موجود جمعآوری میشود، ولی برای حاشیه رفتن و کارهایی که ارتباطی به مجلس ندارند، نمایندگان این گونه با اشتیاق در آن مشارکت میکنند؟!
                              کد خبر: ۳۱۹۳۵۱
                              تاریخ انتشار: ۲۴ ارديبهشت ۱۳۹۲ - ۱۷:۵۰
                              نمایندگان به که نامه مینویسند!چند وقتی است که مجلس شورای اسلامی و نمایندگان حاضر در آن، با رفتارهای سیاسی و جهتدار، مجلس شورای اسلامی را تحتالشعاع قرار دادهاند، به گونهای که نمایندگان هر روز با یک شیوه جدید، کارهایی میکنند که بیرون از شأن نمایندگیشان است.

به گزارش «تابناک»، هماکنون جمعآوری امضا از کارهای روزمرهای است که متأسفانه وقت بسیاری از وکلای ملت را گرفته و این در حالی است که مجلس باید همه تلاش خود را به بررسی لایحه بودجه کل کشور معطوف کند؛ اما گویا برخی از درون مجلس زیاد تمایل ندارند که مجلس کارهای مربوط به قانونگذاری و نظارت را انجام دهد و با انجام این گونه کارها، قصد به حاشیه بردن شأنیت مجلس را دارند!

بنا بر این گزارش، به تازگی موضوعی که در رسانهها بسیار به آن پرداخته شده، جمعآوری امضا علیه یک کاندیدای خاص است که باعث شد، پس از انتشار آن، از سوی برخی امضاکنندگان تکذیب شود.

اما هنوز جریان این نامه و بحث بر سر تغییر متن نامه و جعل امضای نامه مذکور در رسانهها ادامه دارد که با خبر شدیم دو نامۀ دیگر نیز در همین زمینه نگاشته شده و با بیان آن در حال جمعآوری امضا هستند.

موضوع از این قرار است که بنا به گفته نماینده مردم بناب، هماکنون مخالفان حضور یکی از کاندیداهای مطرح ریاست جمهوری ـ که عضو جبهه پایداری هستند ـ در مجلس در حال جمعآوری امضا علیه وی هستند.

این نامه گویا خطاب به شورای نگهبان نگاشته شده و با منتسب کردن این کاندیدا به جریان فتنه، قصد فشار آوردن به شورای نگهبان برای تأیید صلاحیت وی را دارند.

از سوی دیگر، طرفداران این کاندیدا در حال جمعآوری امضا برای تشکر و قدردانی از این نامزد انتخابات دوره یازدهم ریاست جمهوری هستند؛ این نامه که توسط محمد رضا تابش در حال جمعآوری امضاست، تا کنون چهل امضا در پای خود دارد.

گویا هماکنون با این روند، مجلس در حال رفتن به حاشیه شده و در این شرایط که از مهمترین زمانهای موجود و سرنوشت ساز برای کشور است، در حال دور شدن از وظیفه اصلی خود است.

حال پرسش این است، چگونه است که وقتی نمایندگان قصد مشارکت در یک طرح را دارند، به سختی و در بسیاری از موارد تنها حد انصاب امضای موجود جمع آوری میشود، ولی برای حاشیه رفتن و کارهایی که ارتباطی به مجلس ندارند، نمایندگان این گونه با اشتیاق در آن مشارکت میکنند، به گونهای که گاه حتی بیش از دویست نماینده، حاضر به امضای نامهای هستند که حتی گاهی از متن آن آگاه نیستند!

جای تأمل است که نمایندگان ملت این گونه فکر مردم و کشور خود هستند! ولی آیا بهتر نیست که وکلای مردم ـ اگر علاقهمند به کار سیاسی هستند ـ انجام این قبیل کارها را به بیرون از خانه ملت موکول کنند و در صحن علنی مجلس، تنها تلاش کنند تا مصوبات، کامل و بی نقص باشد؟!

نظر

• Hessam
                                عضو فعال
                                • Aug 2012
                                • 1240

موج تكذيب نامه«هاشمی، نیا»
                                کد خبر: ۳۱۹۳۸۶
                                تاریخ انتشار: ۲۴ ارديبهشت ۱۳۹۲ - ۱۹:۲۰
                                برخی از نمایندگان امضاکننده نامه «هاشمی، نیا» امضاهایشان را پس گرفتند، بعضی هم میگویند اصلا چنین نامهای را امضا نکردهاند و امضایشان جعلی است.

شنبه هفته گذشته خبرهایی مبنی بر وجود نامهای با مضمون «هاشمی، نیا» به گوش رسید. «بهار» فردای آن روز گزارشی منتشر کرد که در آن بعضی از نمایندگان که فراکسیونهای مطبوعشان اکثریت مجلس را تشکیل میدهد، عنوان کردند به هیچ عنوان از نامه حذف هاشمی حمایت نخواهند کرد، این نمایندگان مجلس معتقد بودند که اکثریت مجلس با چنین نگاهی مخالف است.

اما کار به اینجا ختم نشد و تهیهکنندگان نامه جواد کریمی قدوسی، حسینعلی حاجی دلیگانی، روحالله حسینیان و حمید رسایی تمام عزمشان را جزم کردند تا یکی پس از دیگری امضا جمع کنند، لابد با خود فکر میکردند یک امضا هم بیشتر بهتر. حسینعلی حاجیدلیگانی در گفتوگو با «بهار» عنوان کرد: به دلیل اینکه مواضع آیتالله هاشمی مخالف دیدگاههای امامخمینی(ره) و مقام معظم رهبری است نمایندگان موافق حضور وی در انتخابات ریاستجمهوری یازدهم نیستند. وی گفت: تا چهارشنبه (هفته گذشته) ۱۴۸امضا جمع شده و از این هم بیشتر میشود. او در پاسخ به این سوال که آیا امضاها را منتشر خواهید کرد، افزود: اگر لازم باشد حتما منتشر میکنیم.

شنبه پنجمین روز و آخرین روز ثبتنامها آغاز شد ساعت به شش، پایان زمان قانونی ثبتنام نزدیک میشد و خبری از هاشمیرفسنجانی نبود، شاید نمایندگان جمعآوریکننده امضای«هاشمی، نیا» بیشتر از همه خوشحال بودند و البته مضطرب. درنهایت اما هاشمی آمد و ثبتنام هم کرد، فردای آن روز بیانیه صادر کرد و حالا به دنبال تشکیل ستادهای انتخاباتیاش است و این یعنی فشارها بر هاشمی برای نیامدن جواب نداده است.

اتفاق دیروز اما از نوع خود جالب بود، اینکه تعدادی از امضاکنندگان نامه «هاشمی، نیا» اعلام کردند نامهای که به آنها داده شده تا امضا کنند اعتراض به مواضع اخیر هاشمیرفسنجانی درباره اسراییل بوده است نه نامهای برای هشدار به حضور هاشمی در انتخابات ریاستجمهوری. هاشمی در سخنرانی چند روز پیشش گفته بود اگر اعراب به اسراییل حمله کنند ما هم به آنها کمک میکنیم و موضع ما در مقابل رژیم اسراییل تدافعی است. بعضی از نمایندگان هم اعتراض کردهاند که اصلا چنین نامهای را امضا نکردهاند.

به گزارش ایلنا عبدالکریم رجبی، جواد سعدونزاده و قاسم عزیزی به این نامه اعتراض کردهاند. عبدالکریم رجبی نماینده مینودشت در گفتوگو با ایلنا درباره امضای تعدادی از نمایندگان مجلس در راستای مخالفت با حضور هاشمی در صحنه انتخابات ریاست جمهوری گفت: متنی که برای امضا پیش نمایندگان آورده بودند با متنی که روی خروجی سایتها قرار گرفته کاملا متفاوت است زیرا در متنی که دراختیار نمایندگان بود بیانیه چهاربندی بود که یک بند آن مربوط به افرادی بود که از ولایتفقیه پیروی نمیکردند و نام فردی در این بند ذکر نشده بود اما زمانی که این نامه منتشر شد متن کاملا تغییر پیدا کرد و یک بند نیز به آن اضافه کرده بودند که مبنی بر مخالفت نمایندگان با حضور هاشمی در صحنه انتخابات بوده است.

همچنین جواد سعدونزاده نماینده آبادان در مجلس با اعلام تذکری خطاب به هیاترییسه گفت: متاسفانه سوءاخلاقی از بعضی افراد در جلسه علنی سر زد که برخلاف اصل ۸ و ۲۳ قانون اساسی بود. وی افزود: در دو جلسه اخیر نامهای در صحن علنی دست به دست شد در اعتراض به مواضع آقای آیتالله هاشمیرفسنجانی که بنده ضمن اینکه انتقاد محتوایی به ادبیات آن نامه داشتم آن نامه را امضا نکردم و متاسفانه دوستانی که این نامه را به خبرگزاریها دادند و در بعضی سایتها منعکس کردند نام من را هم به عنوان امضاکننده درج کردند که من این نامه را امضا نکردم و تکذیب میکنم.

قاسم عزیزی هم از امضاکنندگان نامه ۱۵۰ نفره گفت: تعداد امضاها امروز بهطور قطع کاهش یافته و اصلاح میشود. عزیزی نماینده شازند در مجلس عنوان کرد: این نامه توسط آقای رسایی تهیه شده بود و قرار بود متن نامه علیه رژیم اشغالگر قدس باشد اما بعد از امضا مشخص شد که از این نامه بهرهبرداری سیاسی شده است و متن آن علیه آقای هاشمیرفسنجانی است. وی گفت با توجه به این موضوع تعداد امضاها کاهش خواهد یافت و بسیاری امضای خود را پس خواهند گرفت.
                                به گزارش مهر محمد قسیم عثمانی و جواد سعدونزاده که امضایشان زیر نامه «هاشمی، نیا» خورده است به این نامه اعتراض کردهاند.

محمد قسیم عثمانی نماینده بوکان در تذکری نسبت به آنچه وی تغییر نامه امضا شده در مجلس و نحوه انعکاس آن در رسانهها نامید، انتقاد کرد. وی گفت: نامهای که هماکنون منتشر شده است با نامهای که من امضا کردهام تفاوت زیادی دارد. وی گفت: هرکسی با رهبری زاویه بگیرد ما زاویه بزرگتری با او خواهیم گرفت. نمایندگان ابزاری در دست سایرین نیستند. بهتر است برای هر نامهای که امضا جمع میشود یک نسخه از آن به هیاترییسه مجلس ارائه شود.

جواد سعدونزاده نماینده آبادان نیز در تذکری گفت: تذکر من در انتقاد به محتوای نامهای است که برای آقای هاشمی نوشته شده و انتقادم به ادبیات آن نامه است. وی افزود: البته آن نامه را امضا نکردهام اما مصیبت بدتر از ادبیات نامه آن است که آنهایی که نامه را در اختیار رسانهها قرار دادهاند اسم بنده را جزو امضاکنندگان آوردهاند. این در حالی است که من میدانمدرصد شجاعت ما آنقدر بالاست که اگر امضا کرده باشیم بگوییم امضا کردهایم.

وی گفت: این در حالی است که من آن نامه را امضا نکردهام اما نام مرا جزو امضاکنندگان آوردهاند و از همکاران خواست تا مراعات تقوای الهی را داشته باشند. وی گفت: اگر کسی کاری انجام میدهد بهتر است مسئولیت حقوقی و بازتاب اجتماعی آن را برعهده بگیرد. اما آنچه در خبرگزاریها منتشر شده این است که متن تغییر کرده است.

این طور که پیش میرود باید منتظر ریزش امضاها از نامه «هاشمی، نیا» بود. زیرا از قرار معلوم هم هاشمی آمده، هم بعضی از امضاها تقلبیاند و هم نامه عوض شده است و بعضی رکب خوردهاند.

نظر

در حال کار...
                                X