اخبار

Collapse
X
 
  • زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • hector
    عضو فعال
    • Jan 2013
    • 1764

    #22951
    مطهری: حرفهای شریعتمداری را نباید جدی گرفت

    روزنامه آرمان نوشت:

    «هدیه مجلس به روحانی و ملت» عنوان سر مقاله دیروز کیهان بود، در این سرمقاله تصریح شده بود که روحانی تحت فشار کارگزاران و اصلاح طلبان کابینه خود را انتخاب کرده است. بنابراین از نمایندگان مجلس خواسته شده بود تا تحت عنوان هدیه مجلس به روحانی، وزرای پیشنهادی او را رد صلاحیت کنند!

    در بخشی از سرمقاله تحلیلی منتشر شده که گویای فاصله فکری نویسنده از شخصیت دکتر روحانی در عرصه سیاسی ایران است، آمده: «احساس میشود رئیس جمهور منتخب در انتخاب اعضای کابینه خود با مجموعهای از «فشارها»، «انتظارها» و «رودربایستیها» روبرو بوده است و برای خروج از این چنبره دست کمک به سوی مجلس شورای اسلامی و نمایندگان ملت دراز کرده است.» برخی در پاسخ به نویسنده این سرمقاله آوردهاند که اولا شخصیت دکتر روحانی شخصیتی نیست که تحت تاثیر جناحهایی سیاسی و رودربایستی قرار بگیرد و نویسندگان این روزنامه هنوز شناخت چندانی از دکتر روحانی ندارند که این چنین برای او خط مشی تعیین و این چنین تحلیل منتشر میکند.

    در ثانی سردار قلم که لقب عسگراولادی به شریعتمداری است، یادشان رفته که قبل از انتخابات چطور راجع به آقای روحانی قضاوت میکردند و سرمقاله مینوشتند، ضمنا ایشان جایگاه مجلس را هم اشتباه گرفتند.

    برای اینکه نظر نمایندگان مجلس را در مورد گفته های ایشان جویا شویم؛ گفت وگویی را با علی مطهری نماینده اصولگرای مجلس انجام دادیم. علی مطهری در گفت وگو با آرمان درباره «هدیه مجلس به روحانی وملت» سخن گفت.

    جناب مطهری روزنامه کیهان در یادداشت روز چهارشنبه خود تحت عنوان «هدیه مجلس به روحانی و ملت» از مجلس خواسته است به کابینه روحانی رای اعتماد ندهند تا از این طریق، روحانی خوشحال شود! شما به عنوان یکی از نمایندگان شاخص مجلس چقدر معتقدید حرفهای روزنامه کیهان در بین نمایندگان اثرگذار است؟ آیا اصلا تحلیلی که در این یادداشت آمده است را قبول دارید؟
    در این سرمقاله در واقع آقای شریعتمداری در جایگاه سخنگوی آقای روحانی ظاهر شده و گفته است نظر آقای روحانی نسبت به برخی از وزرای معرفی شده؛ نظر واقعی ایشان نیست و مجبور شده آنها را معرفی کند. در واقع صفت تظاهر وریا کاری و ملاحظه کاری و عدم قدرت در تصمیم گیری میتواند توهین تلقی شود. البته حرفهای آقای شریعتمداری را نباید جدی گرفت.

    ایشان با همان افکار خودشان خو گرفته و نمی خواهد از آن خارج شود. با توجه به سن وسال ایشان، احتمال تغییر رویکرد در رفتارها و عملکردهای ایشان دور از انتظار است یعنی خصلت هایی در روح ایشان رسوخ پیدا کرده است که قابل تغییر نیست.

    جالب است که امثال آقای شریعتمداری، دکتر روحانی را ساکت فتنه می نامیدند. پس مردم به یک ساکت فتنه رای دادند. در واقع مشکل آنها با مردم است و باید با آن بسازد. مردم با وجود تخریبهای فراوان درباره منادیان گفتمان اعتدال و در راس آنها آقایان هاشمی و خاتمی با مراجعه به فطرت حق جوی خود به کاندیداهای مورد نظر وحمایت اینها رای دادند. درواقع این آن چیزی است که آنها را عصبانی کرده است.

    نمایندگان مجلس در قبال حرف های ایشان چه کار خواهند کرد؟ وچه تصمیمی در قبال کابینه خواهند گرفت؟
    نمایندگان مجلس وظیفه خود را میدانند و نیازی به رهنمود آقای شریعتمداری ندارند و در همه حال از حقوق ملت دفاع میکنند.

    نظر

    • hector
      عضو فعال
      • Jan 2013
      • 1764

      #22952
      شرکت داود اوغلو در تحلیف روحانی
      ایسنا نوشت:
      احمد داوود اوغلو وزیر خارجه ترکیه به منظور شرکت در مراسم تحلیف دکتر حسن روحانی به تهران سفر میکند.

      وزیر خارجه ترکیه در راس هیاتی در مراسم تحلیف روحانی شرکت میکند.

      این مراسم یکشنبه 13 مردادماه با حضور مقامات کشوری و لشکری و سران کشورها در مجلس شورای اسلامی برگزار میشود.

      نظر

      • وحید 20
        ستاره‌دار(98)
        • Mar 2011
        • 29911

        #22953
        معجزه هزاره، از سوغات سازمان ملل تا سفره خالی

        جتالاسلام والمسلمین جناب آقای دکتر روحانی

        ضمن عرض سلام و خسته نباشید، خدا را شاکریم که با انتخاب شما بار دیگر فضای امید و نشاط در جامعه پدیدار گشت.
        مردم ایران با انتخاب راه اعتدال و امید که از تعقل و تفکر، تکریم انسانها، نظم و انضباط و احترام به قانون نشأت میگیرد؛ عملاً یک «نه» بزرگ در پاسخ به افراط گرایی، خشونت، قانونشکنی، بینظمی و بیحرمتی به انسانها گفتند. گرچه عقب ماندگی اقتصادی در 8 سال گذشته امری مشهود است ولی اینجانب به دلایل تخصص و تجربه در حوزه فرهنگ، میخواهم توجّه شما را به معضلات فرهنگی اجتماعی حاصل عملکرد 8 سال گذشته جلب کنم.
        آقای دکتر روحانی؛
        انشاءالله که در حوزه اقتصاد میتوانید با انتخاب وزرای متخصص و فعال تحولی ایجاد کنید امّا آنچه بر سر فرهنگ و دین این مردم رفته است خسارتی است که سالها طول خواهد کشید تا اصلاح گردد.
        در دولتهای نهم و دهم باورها، ارزشها و نگرشهای مردم آسیب دیدهاند. شما به راحتی میتوانید از رفتار و گفتار مردم و از کثرت پروندههای قضایی، این آسیبها را مشاهده کنید. یک نوع تشتّت اجتماعی و فرهنگی، بینظمی و عدم رعایت قانون، عدم رعایت حقوق دیگران در جامعه موج میزند و این حاصل عملکرد دولتمردانی است که با انزوای فرهیختگان جامعه بر این مردم حکومت کردهاند. امید میرود با تعیین کارشناسان در این مقولات نسبت به بازسازی فرهنگی اهتمام بورزید.
        عمده ترین آسیبهایی که بر فرهنگ عمومی و بر فرهنگ دینی و روابط اجتماعی رفته است به قرار زیر است:
        کمرنگ شدن تعقل و تفکر و رونق تحجّر، خرافات و افراط گرایی
        وقتی در جامعه ای فرهیختگان و اندیشمندان خانه نشین میشوند، نشریات به اندک بهانهای تعطیل میگردند؛ محیط های علمی و دانشگاهی امنیتی و دانشجویان ستاره دار میشوند، و مسئولیتهای علمی و فرهنگی کشور را افراد کم تجربه و کم سواد اشغال میکنند، تحجر و خرافات رشد میکند. سوغات سفر سازمان ملل هاله نور میشود، بساط جادوگری و رمّالی گسترش مییابد، سجاده خالی، صندوق خالی و بشقاب خالی در ذهن مردم جا میافتد. افراد عادی معجزه هزاره سوم و پیامبر لقب میگیرند، نه تنها رئیس دولت اهل رجعت با امام زمان بلکه هوگو چاوز هم اهل رجعت میشود.
        در حقانیت این دولت خوابها حرف اول را میزنند، توسعه جمکران به عنوان ایمان افراد تلقی میگردد، یارانه مقدس شده و هدیه امام زمان معرفی میگردد. مردم اسرائیل دوست ما میشوند، مکتب ایرانی جای مکتب اسلام را میگیرد و بالاخره مسئولین در این دولت حکم خود را از امام زمان میگیرند؟!
        و صدها سخن دیگر که همگی در جهت تعطیل شدن عقل و رواج خرافات است. چگونه میتوان به مردم گفت که خواب حجیت ندارد، این یارانه ارتباطی با امام عصر ندارد و ظهور امام زمان(عج) به اراده خداوند تحقق میپذیرد تا آنها از خرافات دست بردارند.
        در 8 سال گذشته، مطالعه کتاب به کمترین سطح خود رسید و طبیعتاً اگر مردمی اهل مطالعه نباشند افکار و اعتقادات خود را بر اساس فکر و اندیشه بنا نمیکنند بلکه خرافات مبنای کار آنها میگردد.
        دولتی شدن نهادهای حوزه دین؛
        کمک کردن دولت به حوزههای علمیه، مساجد و هیأتهای مذهبی امری پسندیده است اما دولتی شدن این مکانهای مقدس، امری ناپسند است. چرا که دولتها در حال تغییر هستند و روحانیت و نهادهای حوزه دین که میخواهند برای مردم معارف الهی را بگویند نباید تحت تأثیر دولتها باشند. در دولت نهم و دهم اعتبار کلانی صرف این حوزه شد. شما فرض کنید مردم یک منطقه از مراجع عظام تقلید، روحانی و امام جماعت درخواست میکردند و مرجع محترم به مقتضای منطقه فردی را اعزام میکرد. مردم شئونات او را حفظ میکردند و نیازهای مادی او را اعم از سکونت و .... مرتفع مینمودند. این شخصیت روحانی در کنار مردم در غم و غصه آنها شریک بود و نیازی هم به دولت نداشت. اگر دولت کمکی میکرد به گسترش مسجد و حوزه کمک میکرد. اما امروز بر اثر رفتار غلط دولت اعزام مبلغ دولتی شده، که هزینه آن را نهادهای دینی پرداخت میکنند. امام جماعت هم مطابق با ذوق و سلیقه دولتیها رفتار میکند و نسبتی با مردم منطقه ندارد. اولین آثار دولتی شدن نهادهای حوزه دین را در سکوت حوزهها و روحانیت در برابر انحرافات دولت نهم و دهم میبینیم. یکی از دولتیها در جمع روحانیون مشهد از امام زمان(عج) سخن میگوید و تلویحاً زمان ظهور را تعیین مینماید و احدی از علمای حاضر اعتراض نمیکند. سخنرانیها، مداحیها، نمازها، ارشادات وقتی رنگ دولتی به خود گرفت از خاصیت میافتد.
        از خصوصیات حوزهها، روحانیت و نهادهای دینی استقلال و آزادی و حریت آنها بود که به برکت این دولت از آنها گرفته شد.
        کمرنگ شدن صداقت، راستگویی و امانت داری؛
        دولتهای ضعیف آثار مخربی بر فرهنگ راستگویی دارند. تهمت زدن به انسانهای پاک و افراد انقلابی، ارائه آمارهای دروغ؛ فرهنگ دروغگویی را گسترش میدهد.
        باور نمیکردیم رفتار مسئولان و مدیران به ویژه مدیران اجرایی این مقدار در رفتار مردم تأثیر بگذارد. به راستی حدیث شریف «الّناس علی دین ملوکهم» تحفه با ارزشی است.
        در اوج تّورم و گرانی یکی از دولتیها میگوید رسانهها سیاه نمایی میکنند، در محله ما همه چیز ارزان است؟!
        پاک بودن دولت و کشف اختلاس 3 هزار میلیارد تومانی بنیان امانتداری را از بین میبرد! مردم؛ بیکاری و اعتیاد را از نزدیک لمس میکنند و تقریباً در هر خانوادهای یک تحصیلکرده بیکار موجود است و دولت آمار میلیونی اشتغال را اعلام میکند.
        هیچ دستگاه نظارتی هم موجود نیست که مقابل دولت بایستد. نهادهای نظارتی نظیر سازمان مدیریت و شورای پول و اعتبار با حکم رئیس دولت تعطیل شدهاند. اقتصاددانان مطرح کشور تذکر میدهند، وزیر اقتصاد و رئیس بانک مرکزی اعتراض میکنند و برکنار میشوند و دولت با امانت مردم(بیت المال) هر کاری که میخواهد انجام میدهد. وقتی رئیس دولت با بزرگترین امانت این گونه رفتار کرد، امانتداری در بین آحاد جامعه از بین میرود. دروغ امری مباح میشود و خدا میداند که چقدر وقت لازم است تا شما و همکارانتان فرهنگ راستی و درستی را به مردم برگردانید.
        گسترش تجمّلگرایی و اسراف؛
        دولت نهم و دهم با کسب درآمد حدود 700 میلیارد دلار از محل صدور فراوردههای نفتی که در طول تاریخ این کشور بیسابقه است و با حذف مجلس شورای اسلامی به عنوان یک نهاد نظارتی و تغییر جایگاه مجلس از رأس امور بودن آن، عملاً اختیار دخل و خرج بودجه را در اختیار خود گرفت. مواردی نظیر بنگاههای زود بازده، مسکن مهر در اولویت قرار گرفت و بسیاری از پروژههای ملی تعطیل و جای آنها را پروژههای دیگر گرفتند. پول بادآورده نفت موجب شد صنعت و کشاورزی تقریباً تعطیل شوند و اجناس چینی و خارجی حتی میوه چینی وارد بازار شود.. دلالی و واسطهگری تجمل و اسراف در جامعه جای تولید و اشتغال را گرفت.
        در حالی که مرکبات باغداران و برنج کشاورزان استانهای شمالی در حال برداشت بود برنج و مرکبات وارداتی، بازار را پر میکرد. محصولات پتروشیمی وارداتی، برنج وارداتی، مرغ وارداتی، گوشت برزیلی خیلی راحتتر از محصولات داخلی در دسترس مردم بود. مصرفگرایی و تجّمل، فرهنگ غالب مردم شد. از معضلات سر راه شما این است که چگونه این فرهنگ را تغییر دهید و فرهنگ کار و تلاش و تولید را جایگزین فرهنگ مصرف کنید.
        رواج فرهنگ تظاهر و ریا؛
        اگر بر مردمی فرهنگ تظاهر و ریا حاکم گردد زمینه نفاق پیدا میشود. دولتهای ضعیف با کنار گذاشتن فرهیختگان، اندیشمندان، هنرمندان و مدیران با تجربه و به کار گماردن عناصر ضعیف زمینه تظاهر و ریا را فراهم میکنند. مدیران ضعیف با تملق و چاپلوسی مطابق با سلیقه و ادبیات دولتمردان رنگ عوض میکنند و مطیع تصمیمات افراد مافوق میگردند.
        نقد و انتقاد از جامعه دور میشود. خبرنگاران و نویسندگان، خطبا و گویندگان در نقد دولت نمینویسند و نمیگویند. اکثر کارشناسان بر بنگاههای زود بازده، تئوری تثبیت قیمتها، سفرهای استانی، و نحوة تصویب مصوبات دولت اعتراض داشتند. دانشمندان اقتصادی کم کردن بهره بانکی را تورم زا میدانستند ولی رئیس دولت یک تنه این بخشنامه را صادر کرد و اگر وزیری این کار را نقد میکرد فوراً از کار برکنار میشد. در کجای دنیا سراغ دارید که 200 مصوبه مهم ظرف 2 ساعت(یعنی کمتر از یک دقیقه برای هر مصوبه) به تصویب برسد و آب از آب تکان نخورد. تعریف و تمجید در رسانه صدا و سیما اوج گرفت.
        جناب دکتر روحانی اگر میخواهید دولت و دولتمردان شما دچار آفت ریاکاری و تملّق و چاپلوسی نشوند بگذارید رسانهها و خبرنگاران حرفهای به نقد عملکرد بپردازند. یقین دارم نقد منصفانه از دولت موجب رشد شده و زمینه تظاهر و ریاکاری را از بین میبرد.
        آسیب دیدن وحدت ملْی؛
        وقتی فرهیختگان و نخبگان جامعه خانهنشین شده و افراد ضعیف با تمّلق و چاپلوسی روی کار میآیند نه تنها اقتصاد و تولید آسیب میبیند بلکه فرهنگ و هنر و اعتقادات دینی هم آسیب میبیند. بزرگان انقلاب، دانشمندان و مدیران با سابقه و متعهد ستونهای محکم اتحاد جامعه هستند. مردم به آنها اعتماد دارند. حضور فعال آنها در رسانهها و اجتماع موجب انسجام، آرامش و دلگرمی شده و حذف آنها باعث تفرقه و تشتت میگردد.
        جناب دکتر روحانی؛ از آسیبهای دوره 8 ساله اخیر بویژه پس از حوادث 88، آسیب دیدن وحدت و انسجام ملی است. دامنه اختلافات به خانوادهها و محیطهای مذهبی کشیده شد و کشمکشهای سیاسی و اختلاف سلیقهها در نبود فرهیختگان موجب گردید تا کشور با آسیبهای جدی مواجه شود. گرچه با تقدیر خداوند تبارک و تعالی در انتخابات 24 خرداد به نوعی شاهد اتحاد ملی گشتیم و مردم با حضور سرنوشت ساز خود به هم نزدیک شدند و پس از پیروزی شما اکثر مردم اظهار شادمانی کردند، امّا انسجام و اتحاد مردم نیازمند اقداماتی است که انشاءالله در آینده شاهد آن خواهیم بود. احترام به حقوق شهروندی، قانون مداری، اجرای اصول قانون اساسی، احترام به اقلیتها و قومیتها، احترام به منتقدین و مخالفین از اقداماتی است که در این مقال میتوان به آن اشاره کرد.
        آسیب دیدن اعتقادات دینی مردم؛
        دولتی که با حمایت اصولگرایان به صحنه آمد و با پشتیبانی مجلس اصولگرا اختیارات فراوانی به دست آورد، اگر درست عمل میکرد موجب تقویت باورهای دینی میشد امّا از آنجا که نتوانست صحیح عمل کند موجب تضعیف دین در جامعه شد.
        انتظار این بود با یک دست شدن مسئولین کشور و با کسب درآمدهای سرشار از فروش نفت وضع معیشت مردم بهبود پیدا کند در حالی که اطلاعات به دست آمده نشان میدهد که دولت نهم و دهم بویژه در سالهای پایانی نه تنها برای بیکاری، تورم، اعتیاد کاری انجام نداده است بلکه با رشد اقتصادی صفر درصد و کاهش ارزش پول ملّی و تعطیلی بسیاری از پروژهها، عملا مردم و کشور را با یک بحران جدی مواجه نموده است.
        انشاءالله اگر بتوانید با همکاری مردم و انتخاب مشاورین و مدیران متخصص با این بحران مقابله کنید آثار سوء فرهنگی آن هم برطرف خواهد شد. حق این بود که اصولگرایان از تحمیل چنین دولتی بر مردم عذرخواهی کنند تا به نام دین و حضرت ولی عصر(ع) معیشت مردم به این روز نیفتد.
        ای کاش علماء و حوزههای علمیه نظیر مراجع محترم تقلید به فوریت از کارهای این دولت برائت میجستند تا اقدامات این افراد به حساب دین نوشته نشود. تعطیل کردن فکر و اندیشه، امنیتی کردن محیط دانشگاه، تعطیل کردن سازمانهای نظارتی، تهمت و افترا زدن به بزرگان، دروغ گفتن، ارائه اطلاعات و آمار دروغ، تظاهر و ریا از ناحیه هر کسی باشد نکوهیده است و از طرف یک دولت معتقد به اصولگرایی تخریب پایههای دین و اعتقادات میباشد.
        فاصله گرفتن از آرمانهای امام خمینی
        عملکرد کارگزاران و روحانیت تأثیر مستقیمی بر زنده نگاهداشتن نام و یاد امام خمینی و ارزشها و نگرشهای بنیانگذار جمهوری اسلامی دارد. نمیتوان با ادعای طرفداری از امام خمینی به مردم ظلم کرد و به قانون احترام نگذاشت، مردم را تحقیر کرد و آنها را خس و خاشاک نام گذاشت و چهرههای مورد اعتماد امام را با اتهام و افترا خانهنشین کرد.
        صدا و سیما در همراهی با دولت در انزوای یاد و نام امام به خوبی نقش ایفا کرد. با ساختن برنامههایی نظیر شاخص و با تقطیع بعضی سخنرانیها و پیامها خاطره بدی را برای مردم فراهم کردند. هرچند رهبر معظم انقلاب بر اندیشه و سیره امام تکیه کردند اما دولتمردان و صدا وسیما در انزوای یاد امام کوتاهی نکردند.
        امام مهربانی و اخلاق، امام تعقل و تفکر، امام مدافع حقوق مظلومین و مستضعفین در روزنامهها و سخنان افراد افراطی، امام دیگری معرفی شد. خوشبختانه مردم حق را از باطل تشخیص دادند و وقتی یاران امام خمینی از مردم خواستند تا پای صندوقهای رأی حاضر شوند و به افراط و تفریط رأی ندهند و راه اعتدال را برگزینند، آنها راه درست را انتخاب کردند.
        امام خمینی منادی وحدت جامعه بلکه وحدت انسانهاست، او سخت مطیع قانون است. نظامیان را از دخالت در سیاست و فعالیتهای اقتصادی منع میکند، به مردم احترام میگذارد و خود را خادم ملت معرفی میکند. اهل تعقل و تفکر است. متأسفانه دولتهای نهم و دهم با نام امام خمینی بارها قانون را زیر پا گذاشتند. وحدت جامعه را در هم شکستند، یاران امام را منزوی و در مراسم بزرگداشت امام به یادگار امام توهین کردند. انشاءالله با روی کار آمدن دولت شما مجدداً راه و اندیشه امام برای جوانان، تبیین شده و امام از هجران و غربت در آید.
        درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

        توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

        نظر

        • وحید 20
          ستاره‌دار(98)
          • Mar 2011
          • 29911

          #22954
          بركناري رييس شرکت ملی فولاد در دقيقه۹۰

          گروه اقتصادي: تغییر و تحولهاي مدیریتی در آخرين روز اداري عمر دولت دهم ادامه دارد!
          رییس هیات عامل سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران (ایمیدرو) محمدرضا سجادیان، مدیرعامل شرکت فولاد ملی ایران را از سمت خود برکنار کرد. همچنین مرتضی هاشمپور، رییس پیشین سازمان صنعت، معدن و تجارت استان مازندران به عنوان مدیرعامل جدید شرکت فولاد ایران منصوب شد.

          در همین حال محمدرضا سجادیان در گفتوگویی کوتاه با ایسنا خبر برکناری خود از مدیرعاملی شرکت ملی فولاد ایران را تائید کرد. پیش از سجادیان، جواد میرمعینی سمت مدیرعاملی شرکت ملی فولاد ایران را برعهده داشت. از مدتها پیش تاکنون نیز بحث انحلال شرکت ملی فولاد ایران بارها مطرح شده است اما کمیسیون صنایع معادن مجلس، سازمان بازرسی و دیوان محاسبات با انحلال این شرکت مخالف بودهاند. شرکت ملی فولاد ایران در حال حاضر مجری احداث هفت طرح فولادی در کشور است. طرحهایی که طی چند سال گذشته به دلیل کمبود منابع مالی و تغییرات مدیریتی پیدرپی در شرکت ملی فولاد با کندی و حتی توقف در اجرا مواجه شدهاند.طی یک سال اخیر پنج بار مدیرعامل شرکت ملی فولاد تغییر کرده است.
          درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

          توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

          نظر

          • وحید 20
            ستاره‌دار(98)
            • Mar 2011
            • 29911

            #22955
            هاشمی: در هشت سال گذشته ۸۰۰ میلیارد دلار از دست رفت

            اکبر هاشمی رفسنجانی، رییس مجمع تشخیص مصلحت نظام، روز چهارشنبه با انتقاد از دولت محمود احمدینژاد گفت که قوه مجریه در این هشت سال ۸۰۰ میلیارد دلار درآمد کشور را از دست داده است.

            به گزارش خبرگزاری کار ایران، ایلنا، آقای هاشمی که روز ۹ مرداد در جمع گروهی از فعالان اقتصادی و اجتماعی سخن میگفت، با مقایسه میان عملکرد دولت خود با دولت محمود احمدینژاد اظهار داشت، سال ۱۳۶۸ زمانی که او ریاست قوه مجریه را بر عهده گرفت، «درآمد ارزی کشور هشت میلیارد دلار» بود و با این حال دولت «به بازسازی و سازندگی خرابیهای ناشی از جنگ و دوران ستمشاهی» پرداخت.

            وی در ادامه گفت: «اما در دوره اجرایی هشت ساله اخیر، کشور با حدود ۸۰۰ میلیارد دلار درآمد ارزی، فرصتهای بسیاری را برای صدور خدمات مهندسی و حفظ و تقویت زیرساختهای اقتصادی از دست داد.»

            درآمد ارزی ۸۰۰ میلیارد دلاری ایران در دوره ریاست جمهوری محمود احمدینژاد و نحوه هزینه آن، در روزهای اخیر انتقاد مشاور حسن روحانی، رییس دولت آینده ایران را نیز موجب شده است.

            اکبر ترکان به تازگی در مصاحبه با روزنامه اصلاحطلب شرق گفته است که میراث احمدینژاد برای دولت آینده «۸۰۰ میلیارد دلاری است که خرج کرده».

            اما با این همه علی خامنهای، رهبر جمهوری اسلامی از عملکرد محمود احمدینژاد دفاع میکند و با «کارآمد» دانستن دولت او میگوید که این دولت «شعارهای انقلاب را برجسته کرد».

            خبرگزاری ایلنا گزارش میدهد که آقای هاشمی رفسنجانی در ادامه سخنان خود از «بیتوجهی» دستگاه اجرایی به برنامهها و «قانونگریزی» آن انتقاد کرده و با اشاره به پیروزی حسن روحانی در انتخابات اخیر ریاست جمهوری ایران گفته است که مردم «خواستار تحقق تعقل، تفکر و اعتدال در جامعه شدهاند».

            حسن روحانی در این انتخابات از حمایت اکبر هاشمی رفسنجانی و محمد خاتمی، روسای جمهور سابق ایران برخوردار بود، دو چهرهای که در سالهای ریاست جمهوری محمود احمدینژاد بارها هدف حملات شدید اصولگرایان و حامیان دولت قرار گرفتند.

            آقای روحانی دولت ایران را از روز ۱۳ مرداد و پس از مراسم تحلیف در مجلس شورای اسلامی در اختیار میگیرد.
            درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

            توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

            نظر

            • Alidadash
              عضو فعال
              • Jun 2013
              • 959

              #22956
              گرانی های 8 سال اخیر فقط در یک قاب ( بورس 24 )

              سهامداری کنید تا رستگار شوید...

              شدیدا به سرمایه گزاران عزیز انجام ورزش های استقامتی رو توصیه میکنم.

              نظر

              • ایرج اکبری
                عضو فعال
                • Dec 2011
                • 10934

                #22957
                خیابان های تهران مملو از جمعیت راهپیمایان/ مردم خواستار تحریم کالاهای صهیونیستی شدند
                مردم تهران در مسیرهای راهپیمایی امروز با حمل پلاکاردهایی که بر روی آن عبارت "بهای گلوله دشمنان خود را نپردازیم" درج شده بود، از مردم و سازمان های دولتی خواستند تا کالاهای صهیونیستی را تحریم کنند
                .
                كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

                نظر

                • ایرج اکبری
                  عضو فعال
                  • Dec 2011
                  • 10934

                  #22958
                  اقتصادی > صنعت و تجارت و کشاورزی

                  گفتگوی نهاوندیان با بی بی سی/ حل مشکلات ایران و غرب در دولت روحانی

                  محمد نهاوندیان در مصاحبهای با بیبیسی ابراز امیدواری کرد دولت جدید در ایران، فرصتی برای حل مشکلات با غرب باشد.به گزارش خبرنگار مهر، بی بی سی در گزارشی نوشت: "محمد نهاوندیان، از چهرههای نزدیک به اصولگرایان که پیشبینی شده در دولت حسن روحانی سمت بالایی داشته باشد، در مصاحبهای با بیبیسی ابراز امیدواری کرد دولت جدید در ایران، فرصتی برای حل مشکلات با غرب باشد."

                  رئیس اتاق بازرگانی و صنایع و معادن ایران که از تهران با برنامه "نیوزنایت" شبکه دو تلویزیون بیبیسی گفتوگو میکرد، اظهارداشت: با روی کار آمدن دولت حسن روحانی، فرصت مناسبی پیش آمده که مشکلات بین ایران و غرب، حل و فصل شود.

                  نهاوندیان همچنین گفت، پیروزی حسن روحانی این امید را زنده کرده است که در چهار سال آینده، ایران شاهد "اقتصادی سازمانیافتهتر" باشد.

                  بی بی سی در ادامه این گزارش نوشته است: "آیتالله علی خامنهای، رهبر ایران، روز شنبه ۱۲ مرداد حکم ریاست جمهوری حسن روحانی را در شرایطی تنفیذ میکند که اقتصاد کشور وضعیت خوبی ندارد و به گفته روحانی، با وضع ایران پس از جنگ هشتساله با عراق شبیه است."

                  محمد نهاوندیان در این باره گفته که خوشبین است و حسن روحانی هم "سرمایه انسانی" دارد و هم "سرمایه اجتماعی".

                  وی ابراز امیدواری کرده است این وضعیت به دولت جدید ایران کمک کند از پس دو چالش پیش رو در امور اقتصادی و بین الملل بر آید.

                  نهاوندیان در عین حال گفته است:"البته مردم ما آنقدر بردباری و درک دارند که بدانند رفع بعضی از مشکلات نیازمند زمان است. مشکلاتی با برخی از کشورها داریم که طی سالها و دههها انباشته شده و هیچ کس توقع ندارد که این مشکلات یکشبه رفع شود. اما مردم مسیر تفاهم و اعتماد متقابل را پذیرفتهاند."

                  وی از "ابراز علاقه فراوان" بخش خصوصی داخلی و خارجی برای سرمایه گذاری در اقتصاد ایران مخصوصا در پروژههای مشترک با کشورهای همسایه خبر داده است.

                  محمد نهاوندیان در پاسخ به سئوال بیبیسی درباره سخنان اخیر بنیامین نتانیاهو، نخستوزیر اسرائیل که حسن روحانی را "گرگی در لباس میش" خوانده بود، گفت: "این نوع گفتار کمکی نمیکند و مشکلی را حل نمیکند."

                  رئیس اتاق بازرگانی ایران ابراز امیدواری کرد دور تازه گفتوگوهای هستهای، "نگاه و رویکردی تازه را به ارمغان بیاورد و مشخصا از منظر اقتصادی، فرصتهای تازه را رقم بزند".

                  وی بار دیگر بر موضع رسمی تهران تاکید کرد که جمهوری اسلامی ایران هرگز به دنبال ساخت سلاح اتمی نیست و انرژی هستهای را تنها برای مقاصد صلحآمیز میخواهد.

                  نهاوندیان همچنین در پاسخ به سئوالی درباره سیاست ایران درباره سوریه، باردیگر موضع رسمی تهران را تکرار کرد و گفت: تنها مردم سوریه این حق را دارند که برای کشور خود تصمیم بگیرند. وقتی منافع خارجی وارد بازی میشود و به عوامل افراطی امکان ایفای نقش میدهد، خشونت گسترش پیدا میکند.

                  به گزارش مهر، بی بی سی در این گزارش درباره محمد نهاوندیان چنین آورده است: "وی در دولت آینده آقای روحانی، رئیس دفتر و مشاور ارشد ریاست جمهوری میشود. این چهره عمده حامی اقتصاد آزاد که به طور سنتی با چهرههای عمده بازار تهران هم رابطه خوبی دارد، از منتقدان دائمی سیاستهای اقتصادی دولت محمود احمدینژاد در ۸ سال گذشته بوده است. کارشناسان میگویند حضور این دانشآموخته آمریکا در دولت حسن روحانی میتواند این دلگرمی را به بخش خصوصی در ایران بدهد که رئیس جمهوری جدید در وعدهاش برای یاریگرفتن از این بخش در حل مشکلات اقتصادی، جدی است. محمد نهاوندیان در دولت محمد خاتمی به ریاست "مرکز بررسی برای الحاق به سازمان تجارت جهانی" منصوب شد. او به علی لاریجانی هم نزدیک است و در دوره دبیری او در شورای عالی امنیت ملی ایران، معاونش بود."
                  كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

                  نظر

                  • مخبرالدوله
                    عضو فعال
                    • May 2012
                    • 5228

                    #22959
                    کد خبر: ۱۵۸۱۱۹
                    ۱۱ مرداد ۱۳۹۲ - ۱۲:۱۳

                    رئیسجمهوری منتخب ملت ایران از تقاطع خیابان انقلاب و خیابان حافظ (چهار راه کالج) به جمع راهپیمایان تهرانی پیوست و در جمع خبرنگاران گفت: در منطقه ما زخمی است که سالهاست بر بدن دنیای اسلام نشسته است و باید این زخم از بین برود.



                    به گزارش خبرنگار سیاسی مهر حجتالاسلام حسن روحانی رئیسجمهوری منتخب ملت ایران از تقاطع خیابان انقلاب و خیابان حافظ (چهار راه کالج) به جمع راهپیمایان تهرانی پیوست.


                    حسن روحاني براي حضور در راهپيمايي روز جهاني قدس و اعلام حمايت از ملت مظلوم فلسطين حد فاصل ميدان فردوسي تا چهارراه وليعصر(عج) را همراه با اقشار مختلف مردم به سمت دانشگاه تهران طي كرد.


                    وی در جمع خبرنگاران با بیان اینکه روز قدس از یادگارهای حضرت امام (ره) است، گفت: روز قدس روزی است که مردم وحدت جهان اسلام را به نمایش میگذارند و در برابر هرگونه ظلم، تجاوز ایستادگی میکنند.


                    رئیس جمهور منتخب ادامه داد: به هر حال در منطقه ما زخمی است که سالهاست بر بدن دنیای اسلام نشسته است و باید این زخم از بین برود.

                    وی گفت: رژیم صهیونیستی در سایه اشغال فلسطین و قدس عزیز به خوی تجاوزگری خود ادامه میدهد و در این روز در واقع برای آن است که مردم مسلمان این حق تاریخی خود را فراموش نکنند و نخواهند کرد و همواره در برابر ظلم و تجاوز ایستادگی خواهد کرد.

                    روحانی در خصوص پیام روز جهانی قدس 92 نیز اظهار داشت: حضور مردم در روز قدس پشتوانه بزرگ معنوی و سیاسی برای ملت فلسطین در راه رسیدن به آرمانهای مقدس و آزادی قدس شریف است.

                    روحانی تصریح کرد: اسرائیل به بهانه سازش به خوی تجاوزگری خود ادامه میدهد و اسرائیلیها فکر میکنند که این فرصت مناسبی است برای اینکه به ظاهر چهرهای صلحطلب از خود نشان دهند اما در باطن به تجاوزگریهای خود ادامه دهند.

                    برچسب ها: اسرائیل ، روحانی ، رئیس جمهور

                    مردم میپرسند که ا.ن را چه کسانی حمایت میکنند؟؟؟

                    نظر

                    • مخبرالدوله
                      عضو فعال
                      • May 2012
                      • 5228

                      #22960
                      احمدینژاد امروز نماز خود را نشسته و از روی صندلی اقامه کرد.



                      محمود احمدینژاد که امروز به عنوان سخنران پیش از خطبههای نماز جمعه تهران (در روز قدس) حضور داشت، به دلیل مشکل جسمانی نماز خود را نشسته و از روی صندلی اقامه کرد. فردا آخرین روز کاری احمدی نژاد به عنوان رییس جمهور اسلامی ایران خواهد بود.






                      برچسب ها: احمدی نژاد ، نماز

                      مردم میپرسند که ا.ن را چه کسانی حمایت میکنند؟؟؟

                      نظر

                      • کیوان
                        ستاره دار (1)
                        • Jun 2011
                        • 5095

                        #22961
                        در اصل توسط مخبرالدوله پست شده است View Post
                        عبارت "از بین باید برود" توسط خبرگزاری های معلوم الحال اضافه گردید. اصل مصاحبه روحانی که از تی وی پخش گردید فاقد چنین عبارت ی است که روحانی بخواهد به این سادگی خوراک این عمال و متحجرین را فراهم آورد.
                        ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست

                        نظر

                        • mobin
                          عضو فعال
                          • Jan 2011
                          • 590

                          #22962
                          رئیس جمهور منتخب ایران واقعاً چه گفت؟
                          تحریف موضع روحانی درباره رژیم صهیونیستی، جنجال آفرید



                          اظهارنظر رئیسجمهور منتخب ایران در روز قدس درباره رژیم صهیونیستی به خاطر تحریفی که در آن صورت گرفت،جنجال آفرینی رسانههای غربی و اسرائیلی را در پی داشت.
                          خبرگزاری فارس: تحریف موضع روحانی درباره رژیم صهیونیستی، جنجال آفرید
                          به گزارش خبرگزاری فارس، از آنجایی که راهپیمایی امسال روز قدس با واگذاری قدرت به حجتالاسلام والمسلمین حسن روحانی رئیس جمهور جدید ایران مصادف شده است، موضعگیری رسمی او درباره رژیم صهیونیستی از اهمیت ویژهای برخوردار بود. از این رو بود که وقتی روحانی در جمع خبرنگاران اسرائیل را «زخمی کهنه» خواند که «سالهاست در سایه اشغال سرزمین مقدس فلسطین و قدس عزیز در منطقه بر بدن دنیای اسلام نشسته است»، به سرعت اظهارنظر او در صدر اخبار رسانههای بینالمللی قرار گرفت اما یک «تحریف» که ظاهراً ماحصل اشتباه برخی از رسانههای داخلی در نقل سخنان روحانی بوده است موجب جنجال آفرینی رسانه های غربی و صهیونیستی شد و دقیقا همان نکته تحریف شده، محور اصلی بازتابهای آنها قرار گرفت. بر این اساس، همه رسانههای غربی و صهیونیستی بر روی این موضوع مانور دادند که روحانی گفته است «اسرائیل زخمی کهنه بر بدن جهان اسلام است که باید از میان برود.»

                          شبکه خبری انبیسی، خبرگزاری رویترز، نشریه اسرائیلی یدیعوت آحارونوت، روزنامه صهیونیستی جروزالمپست، خبرگزاری آسوشیتدپرس، شبکه خبری فاکسنیوز، پایگاه اسرائیلی عاروتص شوع و روزنامه انگلیسی دیلیتلگراف از جمله این رسانهها بودند.

                          برخی همچون پایگاه خبری عاروتص شوع تا جایی پیش رفتند که با انعکاس این نکته تحریف شده، نوشتند: «حسن روحانی نیز مانند محمود احمدینژاد از اسرائیل متنفر است و از بیان آن هیچ ابایی ندارد.»

                          روزنامه دیلیتلگراف نیز در این رابطه نوشت: «آقای روحانی هنگامی که با پیروزی در انتخابات از «اعتدال» و «امید» سخن به میان آورد، امید به تغییر در دیدگاه ایران را به وجود آورد اما سخنان تند او علیه اسرائیل نشان داد سیاست ایران از اساس افراطی است.»!

                          در این میان نیز بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر اسرائیل که منتظر کوچکترین موضعگیری روحانی علیه اسرائیل بود، به سرعت و به شدت به سخنان منتسب به روحانی واکنش نشان داد و گفت: «روحانی زودتر از آنکه ما انتظار داشتیم چهره واقعی خود را نمایان ساخت.»

                          وی افزود: «سخنان روحانی باید جهانی را که بعد از انتخابات ریاست جمهوری ایران در توهم به سر میبرد، هوشیار کند.»!

                          نتانیاهو حتی پیشدستی کرد و اظهار داشت: «حتی اگر روحانی سخنان خود را انکار کند، حرفهای او روش و رویکرد نظام جمهوری اسلامی ایران است.»

                          در حالی که لحظه به لحظه بر تعداد بازتابهای بینالمللی سخنان تحریف شده، سخنان روحانی افزوده میشد، شبکه خبری بیبیسی، از اشتباه در انعکاس سخنان روحانی خبر داد و نوشت: «در فیلمی که از حضور حسن روحانی در تظاهرات روز قدس در تهران منتشر شده، وی حرفی درباره "از میان رفتن اسرائیل" نمیزند.»

                          بعد از آن بود که روند انتشار این خبر متوقف شد. این نکته به اندازهای حائز اهمیت بود که «توماس اردبرینک»، مقالهنویس روزنامه نیویورک تایمز گفت: « رسانههای داخلی ایران زمانی که سخنان مقاماتشان را نقل قول میکنند، باید با دقت بیشتری عمل کنند.»

                          نظر

                          • amirabbas2012
                            Banned
                            • Oct 2012
                            • 286

                            #22963
                            دوستان عزیز سلام

                            انتقاد دولت اوباما از تحریم جدید علیه ایران

                            به گزارش عصر ایران به نقل از خبرگزاری رسمی کویت (کونا)، دولت باراک اوباما رئیس جمهور آمریکا از تصویب طرح جدید تحریم علیه صادرات نفت ایران و روابط بازرگانی این کشور در مجلس نمایندگان آمریکا انتقاد کرد.

                            عملی شدن این تحریم نیازمند تصویب آن در مجلس سنا و در نهایت امضا توسط رئیس جمهور آمریکاست.

                            براساس این طرح، دولت آمریکا باید از طریق تحریم ها، صادرات نفت ایران را در مدت یک سال به میزان یک میلیون بشکه در روز کاهش دهد. صادرات نفت ایران هم اکنون حدود یک میلیون بشکه در روز است که این طرح تشدید تحریم ها، به معنی صفر کردن صادرات نفت ایران است.

                            سخنگوی وزارت امور خارجه آمریکا در کنفرانس مطبوعاتی در روز پنجشنبه به وقت محلی گفت: دولت اوباما به اعمال تحریم های همه جانبه علیه تهران متعهد است. نگرانی هایی درباره بخش های مشخص در مصوبه مجلس نمایندگان آمریکا برای افزایش تحریم ها علیه ایران وجود دارد.

                            خانم ماری هارف افزود: دولت اوباما در حال حاضر در حال رایزنی در زمینه بررسی این طرح در کنگره آمریکاست.

                            وی ادامه داد: هر تحریمی باید به شیوه مسؤولانه ای عملی شود. کار با کنگره را برای مشخص کردن بهترین شیوه برای اعمال تحریم های بیشتر احتمالی علیه ایران ادامه می دهیم.

                            سخنگوی وزارت خارجه آمریکا همچنین درباره مراسم رسمی آغاز به کار حسن روحانی به عنوان رئیس جمهور ایران در روز شنبه هم گفت: دولت آمریکا امیدوار است روحانی وارد مذاکرات هدفمند برای دست یابی به راه حل دیپلماتیک برای برنامه هسته ای ایران شود.

                            نظر

                            • Hessam
                              عضو فعال
                              • Aug 2012
                              • 1240

                              #22964
                              تابناک منتشر می کند
                              فهرست قطعی کابینه روحانی؛ یک وزارتخانه هنوز وزیر ندارد!
                              فهرست کابینه حسن روحانی،یک روز پیش از مراسم تنفیذ و تحلیف نهایی شده است و وزرای مشخص شده به تدریج مذاکرات خود با نمایندگان مجلس برای روز رای اعتماد را آغاز کرده اند.
                              کد خبر: ۳۳۵۹۷۳
                              تاریخ انتشار: ۱۱ مرداد ۱۳۹۲ - ۱۷:۳۲
                              فهرست قطعی کابینه روحانی؛یک وزارتخانه هنوز وزیر ندارد!فهرست کابینه حسن روحانی،یک روز پیش از مراسم تنفیذ و تحلیف نهایی شده است و وزرایی مشخص شده به تدریج مذاکرات خود با نمایندگان مجلس برای روز رای اعتماد را آغاز کرده اند.

                              به گزارش تابناک، در این میان، تنها وزارت کشور است که وزیر خود را نشناخته است. تا کنون جدی ترین گزینه برای این وزارتخانه علی یونسی بود که با معرفی وی به عنوان معاون حقوقی رئیس جمهور، وزارت کشور وی منتفی شده است. حجت الاسلام علوی هم که برای وزارت کشور مطرح بود، برای وزارت اطلاعات معرفی شده است و او نیز به وزارت اطلاعات خواهد رفت.

                              بر اساس این گزارش، جدی ترین کاندیدای این وزارتخانه در حال حاضر علی شمخانی استY کسی که به نظر می رسد بین سطوح کلان مدیریت کشور و رئیس جمهور منتخب نسبت به او اجماع و اعتماد وجود دارد. علی شمخانی در مجلس شورای اسلامی هم شانس بسیار بالایی دارد که در صورت معرفی، یکی از وزاریی باشد که بیشترین آراء را از مجلسیان به دست آورد.

                              به غیر از وزارت کشور، سایر انتخاب سایر وزراء نهایی شده است و آنان به صورت ضمنی و آشکار در حال رایزنی با مجلسیان هستند.

                              در این بین حضور اسحاق جهانگیری برای معاون اولی رئیس جمهور، محمد جواد ظریف به سمت وزیر امور خارجه، بیژن نامدار زنگنه به سمت وزیر نفت، حمید چیت چیان به سمت وزیر نیرو، محمد علی نجفی به سمت وزیر آموزش و پرورش، محمود حجتی به سمت وزیر جهاد کشاورزی، عباس احمد آخوندی به سمت وزیر راه و شهرسازی، سیدحسن قاضیزاده هاشمی به سمت وزارت بهداشت، علی ربیعی برای وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعی، نعمت زاده به عنوان وزیر صنایع، میلی منفرد به عنوان وزر علوم، واعظی وزیر مخابرات، دهقان برای وزارت دفاع ،طبیب نیا بری اقتصاد، ورزش سلطانی فر و علی جنتی برای وزارت ارشاد، قطعی شده است.

                              برای بانک مرکزی ولی الله سیف گزینه قطعی است. سازمان مدیریت و برنامه ریزی را محمد باقر نوبخت بر عهده خواهد گرفت. علی یونسی به معاونت حقوقی ریاست جمهوری خواهد رفت. مجید انصاری معاونت پارلمانی رئیس جمهور را بر عهده می گیرد.

                              محمد نهاوندیان ریاست دفتر رئیس جمهور است. مرتضی بانک ریاست نهاد ریاست جمهوری را بر عهده می گیرد و حسین فریدون هم مسئول دفتر ویژه حسن روحانی خواهد بود. معاونت اجرایی رئیس جمهور نیز محمد شریعتمداری است. وی در دولت خاتمی وزارت بازرگانی را بر عهده داشت.

                              در این بین مذاکرات برای بر عهده گرفتن بنیاد شهید توسط حسن اعلایی همچنان ادامه دارد.

                              نظر

                              • وحید 20
                                ستاره‌دار(98)
                                • Mar 2011
                                • 29911

                                #22965
                                احمدینژاد امشب باز هم به سيما ميآيد

                                گروه سياسي: آخرین گزارش رئیس جمهور به مردم امشب از شبکه اول سیما بعد از اخبار ساعت ۲۱ پخش خواهد شد.
                                به گزاری مهر، محمود احمدینژاد امشب و پس از پخش اخبار ساعت ۲۱ و سريال کلاه پهلوي در شبکه اول سيما، در گفتگويي زنده، ضمن خداحافظي و طلب حلاليت، از مردم براي همراهي صميمانه و خالصانه ايشان در اجراي اقدامات تحولي و برداشتن گامهاي بزرگ توسط دولت تشکر خواهد کرد. گفتنی است، گزارش امشب پنجمین گزارش وي به مردم در مورد اقدامات و عملکردهای دولت نهم و دهم است.
                                درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

                                توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

                                نظر

                                در حال کار...
                                X