اخبار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • مخبرالدوله
    عضو فعال
    • May 2012
    • 5228

پاسخ : اخبار

در اصل توسط مخبرالدوله پست شده است View Post
    این مصباح از اون شخصیتهاست که اگه بهش کمی فشار بیاد ....میگه جاوید شاه!!!
    این مصباح نقطه نظرات جالبی داره برای همین هم فقط ا.ن ایشون رو درک کرده و سمپاتش شده!!!
    البته یکسری کودن دیگه هم بعضا بر اساس شرایط اظهار ارادت میکنند!!!

مردم میپرسند که ا.ن را چه کسانی حمایت میکنند؟؟؟

نظر

• alpha041
      ستاره دار(1)
      • Aug 2013
      • 109

پايان نگارش مقدمه «برنامه جامع اقدام مشترک»

نظر

• farbod 77
        عضو فعال
        • Feb 2014
        • 332

در اصل توسط مخبرالدوله پست شده است View Post
        این مصباح از اون شخصیتهاست که اگه بهش کمی فشار بیاد ....میگه جاوید شاه!!!

اصلا این بابا کجا بود یکدفعه سبز شد نه در اوایل انقلاب و نه در دوران امام پیداش نبود!

نظر

• ابوذر
          عضو فعال
          • Jun 2013
          • 614

در اصل توسط وحید 20 پست شده است View Post
          صادق‌زیباکلام به 1/5سال حبس محكوم شد

گروه سياسي: صادق زیبا کلام استاد دانشگاه تهران به یکسال و نیم حبس محکوم شد.

صادق زیبا کلام با اعلام این خبر به سايت پیام نو گفت: پس از توافق ژنو و شدت گرفتن حملات دلواپسان به این توافق من ۲ نامه خطاب به آقایان حسین شریعتمداری، مدیر مسئول کیهان و حمید رسایی نوشتم. وی افزود: بنده در نامه ام خطاب به آقای شریعتمداری نوشتم که اساسا پرونده هسته ای ایران چه دستاوردهای اقتصادی برای کشور داشته است. آقای شریعتمداری در پاسخ به این نامه مسایلی را مطرح کردند از جمله اینکه گفتند آقای زیبا کلام چرا شما از متهمان پرونده معروف به فساد ۳ هزار میلیارد تومانی دفاع می کنید. من در نامه دوم خطاب به آقای شریتعمداری گفتم از شما انتظار داشتم پاسخ سوال من را بدهید وبگویید پرونده هسته ای چه دستاورد اقتصادی برای کشور داشته است اما شما پاسخ من را ندادید. من به آقای شریعتمداری گفتم که من از متهمان و موضوع اختلاس دفاع نمی کنم. من از موضوع دیگری دفاع می کنم. پرسش من از مسئولان محاکمه کننده پرونده آقای امیر خسروی این است که دقیقا ایشان چه جرم وحشتناکی را مرتکب شده است که حکم آن اعدام است؟

استاد دانشگاه تهران ادامه داد: دادستان محترم انقلاب این دونامه به آقای شریعتمداری را مصداق ۳ جرم دانسته است: الف: فعالیت تبلیغی علیه نظام ب: نشر اکاذیب به قصد تشویش اذهان عمومی ج: توهین به قضات و مسئولان قضایی زیبا کلام گفت: موارد الف و ب مربوط به سوال من از آقای شریعتمداری و رسایی درباره دستاوردهای اقتصادی پرونده هسته ای برمی گردد و مورد ج به زیر سوال بردن رای دادگاه آقای مه آفرید امیر خسروی و اینکه به قضات و مسئولان قضایی توهین کردم. زیبا کلام در پایان گفت: برای توهین به قضات و دستگاه قضایی به ۶ ماه حبس تعزیری و برای پرسش از حسین شریعتمداری به یکسال حبس محکوم شدم و به هر دو حکم اعتراض کردم.
          جدا مملکت با حالی داریم آزادی سخن وجود دارد ولی پس از آ ن سخن نه .دقیقا مثل قرون وسطی شده که کلیسای کاتولیک هر غلطی دوست داشت میخورد وانجام میداد به اسم نماینده خدا ولی هر کس کوچکترین اعتراضی میکرد با سوزاندن در آتش جواب آنها را میدادند . این مردک شریعتمداری ورسایی هر گونه فحش وهتک حرمتی را که بگویی به اکثریت سران کشوری ومذهبی وحتی مراجع تقلید ی که از حزب وباند او نباشد میکند وآزادانه راست راست راه میرود وهنوز پس از 8 سال از شکایت رفسنجانی از او پرونده دارد خاک میخورد ولی به محض آنکه کسی به اسب او بگوید یابو سریعا محاکمه و مجازات میشود.

نظر

• arman36
            ستاره دار(3)
            • Jan 2014
            • 962

یک تحلیلگر تکنیکالیست پیش بینی کرد:
            آغاز موج پنجم صعودی شاخص با هدف کانال 99 هزار واحدی

شاخص کل بورس در حالی بر موج چهارم اصلاحی سوار است که از تابستان 91 تا زمستان 92 در موج سوم صعودی خود روندی قوی را طی کرد

نظر

• arman36
              ستاره دار(3)
              • Jan 2014
              • 962

مستطيل شيشه اي تالار
              محمدجواد متشکریم

شاید امروز روز موعود بورس بود، شاید هم فقط یک جوی گذرا بود اما به هر حال اخبار مثبت منتشر شده از مذاکرات هسته ای امروز اندکی امید را در بین اهالی تالار زنده کرد تا سرمایه گذاران به جهت تصمیم نهایی تا معاملات روز شنبه آتی به انتظار بشینند و حداقل تکلیف کوتاه مدت روند بورس برایشان اندکی روشن شود.

نظر

• arman36
                ستاره دار(3)
                • Jan 2014
                • 962

یک کارشناس بازار سرمایه عنوان کرد:
                سه عامل تأثیرگذار بر افت قیمت سهام

شاخص کل بورس طی روز گذشته در حالی با افت 110 واحدی مواجه شد که سهامداران منتظر اخبار ناشی از نشست مذاکرات هسته ای در وین بودند.

نظر

• arman36
                  ستاره دار(3)
                  • Jan 2014
                  • 962

با امضای توافقنامه ای
                  قیمت سیمان افزایش یافت/پایان خرداد ماه زمان اعمال نرخ های جدید

معاونت معدنی و صنایع وزارت صنعت، معدن و تجارت با افزایش نرخ فروش سیمان موافقت کرد.

نظر

• arman36
                    ستاره دار(3)
                    • Jan 2014
                    • 962

مدیر عامل شرکت سرمایه گذاری ملی ایران عنوان کرد:
                    کاهش تورم با تحمیل هزینه تولید بر صنایع به نفع بورس نیست

بازار سرمایه چند ماهی است که رو به زوال و افول پیش می رود و به اعتقاد بسیاری از کارشناسان بسیاری از عوامل ریز و درشت در کنار عدم حمایت سهامداران حقوقی یا همان بزرگان بازار سرمایه منجر به حاکمیت چنین روندی در بازار سهام شده است.

نظر

• arman36
                      ستاره دار(3)
                      • Jan 2014
                      • 962

بررسی بازدهی صنعت خودرو مشخص شد:
                      حرکت صنعت خودرو خلاف جهت بورس

صنعت خودرو که پس از نفت، گاز و پتروشیمی فعال ترین صنعت کشور به شمار می رود، سال های نه چندان دور را در حالی با رشد و بالندگی سپری کرد که تیره و تار شدن روابط بین المللی کشور ضرر و زیان بسیاری را برای مجموعه های فعال در این گروه به بار آورد.

نظر

• arman36
                        ستاره دار(3)
                        • Jan 2014
                        • 962

مستطيل شيشه اي تالار
                        بورس علائم حیاتی نداشت!

حال و هوای این روزهای بورس همچون موجود زنده ای است که به تدریج علائم حیاتی خود را از دست می دهد، چراکه نبض بازار سرمایه با کم رنگ شدن مهمترین ویژگی آن یعنی سرمایه گذاری برمبنای اعتماد و اطمینان به کندی می زند. از این رو می توان گفت بورس این روزها نبض حیاتی ندارد.

نظر

• arman36
                          ستاره دار(3)
                          • Jan 2014
                          • 962

با نگاهی به صورتهای مالی پالایشی ها مشخص شد:
                          تأثیر نرخ ارز برپالایشگاه ها/دعوت از کارشناسان برای ارایه راهکار

شرکت های پالایشی یا همان لیدرهای سابق بازار سرمایه این روزها با ابهامات فراوان در صورت های مالی خود دست و پنجه نرم می کنند. که هر کدام از آنها آثار با اهمیتی بر سود هر سهم آنها خواهد داشت. در گزارش پیش رو برخی از این ابهامات را به استناد نمونه گزارش های شرکت پالایش نفت اصفهان مورد بررسی قرار می دهیم.

نظر

• arman36
                            ستاره دار(3)
                            • Jan 2014
                            • 962

در گفتگو با مدیر عامل شرکت مدیریت فناوری بورس تهران عنوان شد:
                            اجرای مداوم تحقیق و توسعه بر روی سامانه معاملات

چند روزی است معامله گران در بازار سرمایه با تغییراتی جزیی در صفحه اطلاعات نمادهای معاملاتی رو به رو شده اند که نظرات متفاوتی را در خصوص این تغییرات در برداشته است.

نظر

• arman36
                              ستاره دار(3)
                              • Jan 2014
                              • 962

ا توجه به عدم حمایت از بورس لطفا به وعده های خیالی پایان دهید / بورس در کما

آقایان؛ آیا ارایه وعده ها پیگرد قانونی ندارد؟ آیا این رفتارها به اعتماد و اطمینان سرمایه گذاران و سهامداران لطمه جدی وارد نکرده است؟

نظر

• arman36
                                ستاره دار(3)
                                • Jan 2014
                                • 962

در پی تعیین میزان افزایش قیمت خودرو:
                                دور باطل چالش خودروسازان و شورای رقابت/دو راهکار برای پایان مخالفت ها

شورای رقابت در حالی بازار داخلی خودرو را انحصاری و تحت کنترل دو خودروساز مذکور می داند و همین امر را بزرگترین دلیل خود جهت افزایش این چنینی قیمت خودرو عنوان کرده که به نظر می رسد همین روند در خصوص بازار فروش خودرو در کشورهای خارجی نیز صدق می کند.

نظر

در حال کار...
                                X