اخبار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • کیوان
    ستاره دار (1)
    • Jun 2011
    • 5095

در اصل توسط hamid888 پست شده است View Post
    تذكر كتبي20 نماینده مجلس به رییس‌جمهور
    مهر- صادقی عضو هیات رییسه مجلس شورای اسلامی پیش از پایان جلسه علنی صبح ديروز مجلس ضمن قرائت تذکرات کتبی نمایندگان مجلس به مسوولان اجرایی کشور گفت: بیش از 20 نفر از نمایندگان مجلس در تذکری به حجت‌الاسلام حسن روحانی رییس‌جمهور کشورمان، لزوم هوشیاری معاون گردشگری رییس‌جمهور در مصاحبه زنده تلویزیونی و خودداری از سخنان ضد فرهنگی و ضد علمی و مغایر با شئون مسوولان نظام در مورد قلیان و لزوم اصلاح آن را خواستار شدند.
    مشکل اونها در این بخش از سخنانش هست :

نجفی ، رئیس سازمان میراث فرهنگی و گردشگری : " ...علما می گویند هر چیز که منع می کنید انسان حریص می شود، اگر این را ملاک تصمیم گیری بگذاریم شاید به این نتیجه برسیم بعضی تصمیمات قبلی اشتباه بوده است.

اگر بناست، قلیان باشد برای زن و مرد نباید تفاوت باشد....
    "

این یک واقعیت هست ، در جمهوری اسلامی مردم را از هر چیز منع کردند بیشتر به آن رو آوردند و حالا اگر بد و ممنوع است برای همه باید باشد نه تبعیض جنسیتی.
    البته از این نماینده های مجلس هم نمیشه انتظار بیش از مخالفت داشت ، سالهاست یاد گرفتند اینطوری فکر کنند !!

حالا تازه آقای نجفی در یک بخش جالب دیگر هم در سخنانش درباره اینکه در دنیا هتل ها فقط از اشغال تخت، درآمد کسب نمی کنند اما در ایران تنها محدود به اشغال تخت است، گفت: ما محدودیت های فرهنگی و شرعی داریم.

هتل ها در دنیا از فروش مشروب پول درمی آورند. ما باید از شرایط دیگری مثل فروشگاه ها در هتل ها بهره ببریم.

البته من باید بگم ایشون اشتباه کردند ! چون مشروب در ایران صرفا محدودیت شرعی دارد و نه فرهنگی! هر جای ایران را ببینی عشق مشروبند و از قدیم این مقوله در فرهنگ هنر و شعر و نقاشی و ... ایرانی ها حک شده ، حالا اینها به زور میخوان یک موضوعی را ناسیونالیسمیش هم بکنند( تو پرانتز من خودم اتفاقا اصلا اهل مشروب نیستم! /:.tonguesmiley:./ ) همین تازگی ها بود یک محموله بزرگ مشروب هم کشف کرده بودند و رئیس پلیس داشت با افتخار آمار میداد!! /:.yead.:/
    آخرین ویرایش توسط کیوان؛ 2013/10/23, 15:04.
    ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست

نظر

• arak_bourse
      کاربر فعال
      • Nov 2010
      • 3802

در یکی از این تصاویر، یک سوی میز مذاکره، شخصی با کت و شلوار نظامی مقابل شخصی با ریش پرفسوری نشسته و ظاهراً اشاره مستقیمی به مذاکرات اخیر دارد. در تصویر دیگر، دستی برای گرفتن دستی دیگر دراز شده که به دست شیطان تعبیر شده و در تصویر سومی که بیشتر در سطح پایتخت دیده می‌شود، مردی به همراه سگ وحشی پای میز مذاکره نشسته است.
      کد خبر: ۳۵۳۱۲۱
      تاریخ انتشار:
      ۰۱ آبان ۱۳۹۲ - ۱۷:۵۴
      -
      23 October 2013
      نصب حجم وسیعی از بنرهای بزرگ در نقاط مختلف تهران با طرح های نمادین مبلغ عدم هرگونه مذاکره با آمریکا که شبیه تصاویری است که در چند سال اخیر بیشتر دیده شده، این پرسش را پیش کشیده که چه نهادی با چه پشتوانه ای اقدام به نصب این حجم عظیم از تصاویر کرده و چه میزان تاثیرگذار خواهد بود؟

به گزارش «تابناک»، از دو روز پیش گذرتان که به هر تقاطع کلیدی یا میدان مهم پایتخت افتاده باشد، شاهد یک المان مشترک بوده‌اید؛ تصاویری که بی شک طراحی و پیاده سازی شان دیروز و امروز صورت نپذیرفته و آن گونه که از مفاهیم قرارداده شده در آن از جمله نماد کگاخ سفید به عنوان اثر مشترک در تمام آنها بر می آید، قرار است به مردم این هشدار را بدهد که نمی‌توان با آمریکا پای میز مذاکره نشست و ایالات متحده زبان مذاکره را نمی‌فهمد.

در یکی از این تصاویر، یک سوی میز مذاکره شخصی با کت و شلوار نظامی مقابل شخصی با ریش پرفسوری نشسته و ظاهراً اشاره مستقیمی به مذاکرات اخیر دارد. در تصویر دیگر دستی برای گرفتن دستی دیگر دراز شده که به دست شیطان تعبیر شده و در تصویر سومی که بیشتر در سطح پایتخت دیده می‌شود، مردی به همراه سگ وحشی پای میز مذاکره نشسته است.

آن گونه که نشانه‌های پای این بنر‌ها حکایت می‌کند، تصاویر توسط سازمان هنری اوج به مدیرعاملی احسان محمدحسنی تهیه شده و نشر یافته است؛ سازمانی که البته یک مؤسسه است و محمدحسنی نیز تنها در این سازمان نیست و ظاهراً مسئولیت‌های دیگری نیز دارد.

محمدحسنی پیش از این گفته بود: «سازمان هنری رسانه‌ای اوج، تشکل مردم نهاد و تخصصی مردمی است که توسط NGO‌ها تشکیل شده و هزینه آن و اعتبارات تولیدات خود را با حمایت همه دستگاه‌های دولتی و غیر دولتی تأمین می‌کند و مسئولیتی برای پشتیبانی شدن از هیچ نهادی ندارد‌».

اینکه این مجموعه تا چه میزان مستقل است و در ‌‌نهایت این اتفاق تازه چگونه رقم خورده محل بحث و گفت‌و‌گوست؛ اما آنچه مسلم است این بنر‌ها که سطح شهر را ‌‌کامل پوشش داده، با هماهنگی نهادهای متولی تبلیغات شهری در سطح پایتخت نصب شده است. با این حال، آیا این حرکت سازمان نامبرده نتیجه‌بخش خواهد بود؟
      تحلیلگر بازار tahlilgar0@

نظر

• arak_bourse
        کاربر فعال
        • Nov 2010
        • 3802

گویا نقویان و کوچک‌زاده پس ازدیدار در فراکسیون روحانیون، بر سر برخی مسائل شخصی، مشاجره لفظی پیدا می‌کنند که باعث ملتهب شدن فضای فراکسیون می‌‌شود.
        کد خبر: ۳۵۳۱۰۵
        تاریخ انتشار:
        ۰۱ آبان ۱۳۹۲ - ۱۷:۱۳
        -
        23 October 2013
        دیروز در کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی به منظور بررسی سوابق رزومه سه وزیر پیشنهادی از سوی رئیس‌جمهور جلسه‌ای با حضور وزرا تشکیل شد.

به گزارش «تابناک»، اما این جلسه، ‌حاشیه‌های ‌داشت که جریان نشست را ‌از روال خود خارج کرد.

در این باره، شنیده‌ها حکایت از آن دارد که گویا حجت‌الاسلام ناصر نقویان، مشاور فرهنگی وزیر پیشنهادی ورزش و جوانان، درگیری شدیدی با مهدی کوچک‌زاده داشته است!

بنابر این گزارش، گویا نقویان و کوچک‌زاده پس از آن که در فراکسیون روحانیون با یکدیگر دیدار می‌کنند، بر سر برخی مسائل شخصی، مشاجره لفظی پیدا می‌کنند که باعث ملتهب شدن فضای فراکسیون می‌‌شود.

اما پس از آن با ورود صالحی امیری و همراهان وی به کمیسیون آموزش مجلس، بار دیگر درگیری و مشاجره میان کوچک‌زاده و نقویان بالا می‌گیرد و ‌به خروج هر دو از کمیسیون ‌می‌انجامد.

در بیرون از کمیسیون نیز مشاجره‌ها بالا گرفته و مهدی کوچک‌زاده، شروع به داد و بیداد می‌کند.

به گفته یکی از نمایندگان که خواست نامش فاش نشود، کوچک‌زاده با حمله به حجت‌الاسلام ناصر نقویان، یقه وی را گرفته و تهدید به زدوخورد می‌کند.

ذکر این مهم لازم است که تابناک برای روشن شدن موضوع با بیش از ده تن از اعضای ‌کمیسیون آموزش و نمایندگان مجلس تماس گرفت، ولی هیچ‌یک حاضر به مصاحبه نشدند.

نظر

• arak_bourse
          کاربر فعال
          • Nov 2010
          • 3802

کد خبر: ۳۵۲۶۱۸
          تاریخ انتشار:
          ۲۹ مهر ۱۳۹۲ - ۱۷:۰۶
          -
          21 October 2013
          «یه کاری کنید ارزونی بشه ، کرایه خونه کم بشه ، مواد غذایی ارزون بشه، بازار کار رونق پیدا کنه، دارو و درمان به قیمت خون آدم نباشه، امنیت و رفاه داشته باشیم...»

در بخش‌هایی از متنی که بهارنیوز منتشر کرده آمده است: پست زیر مطلب قابل تامل و البته تکان‌دهنده‌ای است که توسط یک دختر جوان ایرانی در فیسبوک دکتر ظریف وزیر خارجه کشورمان منتشر شده است.

«وقتتون بخیر

امیدوارم حالتون بهتر شده باشه

من یه دختر 26 ساله ایرانی ساکن ایرانم (ببخشید که نمیتونم خودم رو کامل معرفی کنم) امیدوارم کامنت منو کامل بخونید.

من متاهلم، سه ساله که عقد کردم اما به خاطر مشکلات مالی نمی‌تونیم عروسی کنیم، شوهرم دانشجوی دکتراست و کار پیدا نمی‌کنه ...بی‌پولی و بیکاری دمار از روزگار ما در آورده، پدرم یه بازنشسته ست و از پس خرید جهزیه بر نمیاد.

من اخیرا کارشناسی ارشد نوبت روزانه قبول شدم، یکی از دانشگاه‌های عالی تهران، یکی از بهترین رشته‌ها، هفته‌ای 3 روز میام تهران. شاید باورتون نشه اما من از پس کرایه اتوبوسم به تهران بر نمیام ...من نمی‌تونم هفته‌ای 40 هزارتومن برای غذا و کرایه و ... هزینه کنم... شوهرم توان حمایت منو نداره و از پدرم هم نمی‌تونم پول بگیرم، وام دانشجویی هم که به جایی نمی‌رسه و هنوز ندادن ... بارها به انصراف از تحصیل فکر کردم اما بغض گلومو می‌گیره، چون من برای قبولی خیلی زحمت کشیدم...

نمیدونم شما بچه دارین یا نه، نمیدونم خودتون و بچه‌هاتون چطور درس خوندین اما همه امکانات خودتونو بذارید کنار و درس خوندن تو بدترین شرایطو تصور کنید. مدام فکر می‌کنم اینایی که میرن دانشگاه بین‌الملل چقدر پول دارن؟؟؟ چطوری من نمی‌تونم هفته‌ای 40 هزارتومن پول بدم برای درس و اونا .... دیگه دارم افسرده می‌شم...

همین برنامه رو برای جهیزیه هم دارم...همیشه عقد کردن برای دخترا یعنی مهمونی، گردش، خوشی، خرج کردن، مسافرت... منم نوعروسم، اما از این زندگی فقط یه چیز بهم رسیده ، اونم حسرته...من نمی‌خوام بهم بگین " متاسفم". من خودمو معرفی نکردم چون ترحم کسی رو نمی‌خوام. من فقط حقمو می‌خوام...

من ایرانی‌ام، چرا تو مملکت خودم، جایی که کل طایفه‌ام بخاطرش شهید و جانباز دادن رفاه ندارم؟؟؟ چرا بیکارم؟؟؟ چرا تغذیه خوب ندارم؟؟؟ چرا بی‌پولم؟؟؟ چرا با این معدل و این رزومه باهام مثل یه تفاله برخورد می‌شه؟؟؟ این انرژی هسته‌ای کو؟ کجاست؟ چیش به من رسیده؟ منو تو انرژی اتمی استخدام می‌کنن؟؟؟ یا شوهر استعداد درخشانمو؟؟؟ قبضامون که مدام گرونتر و زیادتر می‌شه، تابستونا که برق مدام قطعه، پس کو تامین انرژی؟؟؟؟ حتی اگه واسه آینده کشورم خوبه چرا ما باید قربانی بشیم ؟؟؟ چرا آبادی‌های نسل بعد رو خاکستر ما باشه؟

مگه ما چه گناهی کردیم؟؟؟چرا مملکت من راحت از دزدی 3 هزار میلیارد تومنی می‌گذره ولی 24 ساعت بنده به دو ریال یارانه‌ی مردم؟؟؟ یارانه‌ای که بودنش برای آدمایی مثل من معنی حفظ آبرو رو داره. تو این وضع گرونی...

نمی‌دونید این آخری شده رویای من... من نمی‌دونم مشکل کمر شما چیه ولی درد شما رو خوب می‌فهمم. درد از کمر شروع میشه تا مچ پا میاد... انگار یه رشته داغ تو پای آدمه که کشیده میشه. من نمی‌تونستم برم دکتر اما علائم و دردامو تو اینترنت سرچ کردم و فهمیدم چه بیماری دارم. نه میشه ایستاد، نه میشه نشست، نه میشه خوابید... من اینجا به درد تسلیم میشم ... من می‌میرم از درد اما نمی‌تونم برم دکتر ،نمی‌تونم ام آر آی بگیرم. چون بیمه ندارم، چون پول ندارم، هزینه‌های درمان سرسام‌آوره، سلامتی شده به قیمت خون آدم...

خوش بحال شما که برای دردتون طبیب دارید (البته هرچی که دارید حلال و خوشتون. خدا به روزیتون برکت بده. انشاءالله که حالتونم خوب بشه.)، من از ترس اینکه شوهر و پدرم شرمندم نشن به کسی نمیگم چقدر درد می‌کشم... می‌بینید ... فرق من و شما همینه... زندگی من به یه تاره مو بنده ولی شما مسئولین زندگی آروم و قشنگتونو بی‌استرس ادامه میدین. واسه همینه که شما با خیال راحت خبر از مذاکرات بعدی میدید و من اشک تو چشام حلقه می‌زنه که ای خداااااا پس کی تموم می‌شه؟؟؟

همه اینارو گفتم که بدونید کسایی مثل من هستند که فقط زنده‌اند اما بارها و بارها آرزوی مرگ می‌کنند.

کاری کنید که تحریما تموم بشه، یه کاری کنید ارزونی بشه ، کرایه خونه کم بشه ، مواد غذایی ارزون بشه، بازار کار رونق پیدا کنه، دارو و درمان به قیمت خون آدم نباشه، امنیت و رفاه داشته باشیم. کاری کنید که منه بچه درس‌خون، منی که تو زندگیم فقط تلاش کردم، صبر کردم و پامو کج نذاشتم، بخاطر فشار اقتصادی تو این سن و سال این همه مریضی عصبی نداشته باشم و فکرم مدام پی انصراف از تحصیل نباشه، یه کاری کنید جوونا راحت ازدواج کنن اینطوری فسادم کم میشه. فقط یکم سریع تر ... میترسم آخرش به عمر ما قد نده.

تو رو خدا... دیگه بسه تحریم...یکی می‌گفت باید قبر دهه شصتیا رو گودتر بکنند چون آرزوهای زیادی دارن که باید با خودشون به گور ببرن...»

پاسخ ظریف به این شرح منتشر شده است:

سلام دخترم. می دانم که مسئولیت سنگینی بر دوش من و همکاران من است و گرچه در ایجاد شرایط کنونی نقشی نداشته ایم ولی به هرحال با پذیرش مسئولیت باید در جهت حل آن حرکت کنیم. امیدوارم با تدبیر ریاست محترم جمهوری و با حمایت همه مردم مشکلات انباشته اقتصادی به تدریج رفع شوند و زندگی برای شما و بقیه مردم راحت تر شود.

باور کنید که در هر لحظه از کار اداری و مذاکرات، خودم را وام دار و مدیون تک تک شما می دانم و امیدوارم که بتوانم باری از دوش شما بردارم. به یاری خدا و به پشتیبانی شما، این کار را با صبر و با حفظ حقوق کشور انجام خواهیم داد.

اما اطمینان داشته باشید که برای مذاکره جدی و رفع فشارها، بهترین روش تلاش برای رسیدن به تفاهم از طریق تعامل سازنده و عزت مند است. اندکی صبر، سحر نزدیک است.

نظر

• وحید 20
            ستاره‌دار(98)
            • Mar 2011
            • 29911

اموال بلوکه​شده ایران در آمریکا چقدر است؟

گروه سياسي:​ برآوردها حاکی است حدود ۵۰ میلیارد دلار از پول ایران در حساب‌های خارجی مسدود شده است که از این مبلغ 12 میلیارد دلار دارایی ایران در آمریکا بلوکه شده و در اروپا نیز ۳۵ میلیارد دلار به دلیل اعمال تحریم‌های بانکی متعلق به جمهوری اسلامی ایران وجود دارد.

۱۲ میلیارد دارایی بلوکه شده ایران در امریکا شامل اموال دیپلماتیک، وجوه نقد، اموال نظامی و اموال محمدرضا شاه و خانواده‌اش می شود که در پی حادثه ۱۳ آبان ۱۳۵۸ از سوی ایالات متحده مسدود و توقیف شد، هر چند بعدها با میانجیگری کشور الجزایر دو کشور بر سر استرداد دارایی ایران از سوی واشنگتن به توافق رسیدند اما در برخی استدلال‌های حقوقی اختلافاتی میان ایران و امریکا بروز کرد که دو کشور برای حل اختلافات خود به دیوان داوری لاهه مراجعه کردند.به موجب قرارداد الجزایر، امریکا متعهد شد که با اعاده «وضعیت مالی ایران» به قبل از ۲۳ آبان ماه ۱۳۵۸ کلیه دارایی‌ها و اموال مسدود شده ایران که پس از تسخیر سفارت جاسوسی توقیف کرده را آزاد کند اما این اتفاق هیچ گاه روی نداد.

«الف» برای آگاهی یافتن مخاطبان از چند و چون این ماجرا با دکتر داود هرمیداس باوند استاد حقوق و روابط بین‌الملل که سابقه طولانی فعالیت در وزارت خارجه و سازمان های بین‌المللی و همچنین تدریس در دانشگاه‌های رودآیلند، تهران، علامه طباطبایی(ره) و امام صادق(ع) دارد مصاحبه کرده است که در ادامه می‌آید.

جناب دکتر باوند! یکی از اخباری که در برخی رسانه های غربی عنوان شده این است که دولت آمریکا در قبال گام های ایران در موضوع هسته ای ممکن است اموال بلوکه شده ایران را آزاد کند. این اموال و دارایی ها مربوط به چه زمانی است و این دارایی ها شامل چه مواردی می باشد؟
            بعد از بیانیه الجزایر یک سری از دارایی‌های ایران که در حدود ۱۴ میلیارد دلار بودند و بلوکه شده بودند، آزاد شدند. این دارایی‌ها سر قضیه گروگان‌گیری بلوکه شده بودند. الان آنچه که درباره آن صحبت می‌شود در حدود ۱۲ میلیارد دلار است. در اروپا این دارایی‌ها در حدود ۳۵ میلیارد دلار تخمین زده می‌شود.دارایی‌های ایران که در آمریکا بلوکه شدند متنوع هستند. بعضی از این دارایی‌ها در بانک‌های آمریکا هستند. این دارایی‌ها مربوط به زمان محمدرضا پهلوی است که بابت خرید اسلحه پول آنها پرداخت شده بود ولی با وقوع انقلاب این سلاح‌ها به ایران تحویل داده نشدند. این تجهیزات نظامی شامل زیردریایی، هواپیمای آواکس، هواپیمای اف -۱۵ و ... است که هزینه آنها بیش از یک میلیارد دلار بود که الان بعد از گذشت سی و چند سال نزدیک به سه یا چهار میلیارد شده است. یک قسمت دیگر این اموال مربوط به پول‌هایی است که آنها را بلوکه کرده‌اند و مربوط به اموال بنیاد پهلوی مانند ساختمان‌ها است که در نیویورک بود. مجموع این اموال را در حدود ۱۲ میلیارد دلار پیش بینی می‌کنند.

فرایند مسترد کردن این اموال و دارایی‌ها و کلا رفع تحریم‌ها در آمریکا مرتبط با کدام نهاد یا مسئول است؟

این اموال در چهارچوب اختیارات رئیس جمهور آمریکا است که می‌تواند آنها را به تعلیق در بیاورد یا اینکه کلاً آنها را بردارد. مسئله این است که تحریم‌های یکجانبه مضاعف که کشور آمریکا علیه ایران صورت داده سه نوع است.نوع اول آن قسمتی از تحریم‌ها است که در اختیار رئیس جمهور آمریکا است که چندان مشکلی برای رفع آنها وجود ندارد. نوع دوم تحریم‌ها مصوبه‌های کنگره است ولی به رئیس جمهور آمریکا برای اجرا یا متوقف کردن آنها در این زمینه آزادی عمل داده است و در مورد آنها تاحدودی دست رئیس جمهور باز است.ولی نوع سوم مصوباتی است که باید اجرا شود حتی اگر رئیس جمهور این مصوبات را امضا نکند و به کنگره بازگردد و دوباره مورد تائید قرار گیرند رئیس جمهور مجبور به اجرای آنها است. این نوع تحریم‌ها هم گسترده‌تر و هم پیچیده تر هستند. این نوع تحریم‌ها مرتبط با مسائلی چون حقوق بشر، تروریسم و ... هستند. قاعدتاً دو نوع تحریمی که اول گفته شد رئیس جمهور در آنها آزادی عمل بیشتری دارد اما نوع سوم روند طولانی‌تر و پیچیده‌تری دارند و برای آنها به مصوبه کنگره نیاز است.

یک سری از این اموال و دارایی‌ها به بهانه‌های شکایت های مختلف که از ایران در دادگاه‌های آمریکا مطرح شده به عنوان خسارت به کسانی که طرح دعوا کردند پرداخت شده تکلیف آنها چه می‌شود؟
            نه اینطور نیست. پول هایی که در دعاوی ایران و آمریکا مطرح است اینگونه بوده که ایران یک میلیارد کنار گذاشته بوده و هر حکمی که علیه ایران صادر می شده از این ۱ میلیارد دلار برداشت می شده است. اگر این پول تا ۵۰۰ میلیون می رسیده مجددا باید این حساب را تا یک میلیارد شارژ می‌کرد.این کار طبق بیانیه الجزایر بوده است. ولی بعضی موارد هستند که مشمول این قضیه نشدند مثل خرید سلاح و پولی که ایران بابت آنها پرداخت کرده بود. از طرفی یکی یا دو تا از بازماندگان افرادی که در لبنان کشته شدند در دادگاه محلی نیویورک طرح دعوا کردند و از دولت ایران شکایت کردند. به موجب حقوق بین‌الملل دادگاه‌های محلی مجاز نیستند که دولت را محاکمه کنند ولی دادگاه نیویورک این کار را انجام داده است.

در مقابل جمهوری اسلامی هم یک مصوبه‌ای در مجلس تصویب کرد و عمل مقابله به مثل انجام داد. اساس این مصوبه این بوده است که دولت آلمان به توسعه سلاح‌های شیمیایی عراق کمک کرده است و از این طریق اقامه دعوا کرد. دادگاه نیویورک در این ارتباط یک چهارصد میلیون دلار به نفع یکی از بازماندگان از اموال ایران اختصاص داده است یک مورد دیگر هم حدود ۲۰۰ تا ۲۵۰ میلیون بوده است و حکمش در دادگاه محلی نیویورک داده شده است و از آن محل تامین شده است. حالا این موارد را تا چه حد حساب خواهند کرد من اطلاع چندانی ندارم.
            درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

نظر

• amirabbas2012
              Banned
              • Oct 2012
              • 286

بیمه سرمد آغاز به کار کرد

امروز مراسم آغاز به کار بیمه سرمد با حضور، اعضای هیئت مدیره، مدیرعامل و رئیس کل بیمه مرکزی برگزار شد.

در این مراسم، علی رضا هادی با اشاره به سرمایه‌گذاران این شرکت بیمه‌ای، گفت: در بهمن ماه سال گذشته این بیمه با سرمایه‌گذاری خوارزمی و قدیر وابسته به بانک‌ شهر و بانک صادرات و پذیره‌نویسی، اقدامات عملی برای تاسیس بیمه را آغاز کرد.

وی افزود: بیمه سرمد با هدف محوری بیمه‌های زندگی فعالیت خواهد کرد و سعی ما ارائه خدمت با اقتصادی‌ترین قیمت‌ است.

ترکیب سهامداران این بانک عبارت‌ است از: بانک صادرات 20 درصد، شرکت سرمایه گذاری خوارزمی 20 درصد، آرمان اندیشان رستاک 15 درصد، موسسه همیاری غدیر 18 درصد و سایر سهامداران 7 درصد از سهام این شرکت را در اختیار دارند.

گفته می‌شود فرشباف ماهریان، رئیس کل اسبق بیمه مرکزی یکی از اعضای هیئت مدیره این بانک است.

نظر

• ایرج اکبری
                عضو فعال
                • Dec 2011
                • 10934

لاریجانی در دیدار با آیت الله مکارم:
                اروپایی‌ها به دنبال اصلاح روابط خود با جمهوری اسلامی ایران هستند
                رئیس مجلس شورای اسلامی، گفت: گرفتاری‌هایی که در برخی کشورهای اروپایی ایجاد شده و نیز برگزاری با شکوه انتخابات موجب تمایل کشورهای اروپایی برای اصلاح روابط خود با ایران شده است
                .
                كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

نظر

• مخبرالدوله
                  عضو فعال
                  • May 2012
                  • 5228

وزیر امور خارجه آمریکا در دیدار با نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی بر استقبال از گشایش دیپلماتیک اخیر با ایران تاکید کرد، اما در سوی دیگر بنیامین نتانیاهو بار دیگر خواستار توقف کامل غنی‌سازی در ایران شده است.

به گزارش گروه دریافت خبر خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا) جان کری روز چهارشنبه در ایتالیا با بنیامین نتانیاهو دیدار کرد و درباره حل و فصل دیپلماتیک مسایل هسته‌یی ایران ابراز امیدواری کرد.

مردم میپرسند که ا.ن را چه کسانی حمایت میکنند؟؟؟

نظر

• ایرج اکبری
                    عضو فعال
                    • Dec 2011
                    • 10934

فرانس پرس: روحانی و اوباما برای متقاعد کردن اطرافیان خود دچار مشکلات جدی هستند!
                    خبرگزاری فرانسه می نویسد: برخلاف شکسته شدن یخ های رابطه میان دو کشور، روسای جمهوری ایران و امریکا، حسن روحانی و باراک اوباما، برای متقاعد کردن اطرافیان خود به این که رسیدن به توافق ممکن است، دچار مشکلات جدی هستند.

به گزارش سرویس بین الملل «انتخاب» ؛ کشور های پنج بعلاوه یک مایلند که ایران در مقابل برداشتن تحریم ها، عملیات غنی سازی بیست درصدی اورانیوم را معلق سازد و تاسیساتی را که مشکوک به ساختن سلاح های اتمی است بر چیند.
                    كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

نظر

• ایرج اکبری
                      عضو فعال
                      • Dec 2011
                      • 10934

رییس مجلس: دولت تحرک دیپلماتیک خیلی خوبی دارد
                      قم – رییس مجلس شورای اسلامی در قم گفت: تحرک دولت در امر دیپلماسی خیلی خوب شده و فضا برای حل مسایل نیز فراهم تر شده است
                      .

نظر

• ایرج اکبری
                        عضو فعال
                        • Dec 2011
                        • 10934

آیت الله مکارم شیرازی:
                        اقدامات دیپلماتیک برای حل مشکلات کشور باید حمایت شود
                        قم – آیت الله ˈناصر مکارم شیرازیˈ از مراجع تقلید در قم گفت: وقتی کارهای دیپلماتیک در کشور برای حل مشکلات انجام می شود، باید از آن حمایت بشود
                        .

نظر

• amirabbas2012
                          Banned
                          • Oct 2012
                          • 286

ایران: خالد مشعل فعلا به تهران نیاید

احمد یوسف از رهبران حماس در منطقه غزه نیز گفت مقامات ایرانی با انجام سفر خالد مشعل به تهران در مقطع کنونی مخالفت کرده اند.
                          یک روزنامه چاپ لندن نوشت: ایران با سفر خالد مشعل رئیس دفتر سیاسی حماس به تهران در مقطع زمانی کنونی مخالفت کرده است.

به گزارش عصر ایران، روزنامه "القدس العربی" چاپ لندن به نقل از یک مقام مسؤول در جنبش مقاومت اسلامی فلسطین (حماس) نوشت: ایران با سفر خالد مشعل به تهران مخالفت کرده و خواستار انجام این سفر در زمان دیگری شده است.

پیش از این شماری از مقامات حماس از سفر خالد مشعل به تهران در آینده ای بسیار نزدیک خبر داده بودند.
                          خالد مشعل در دو و نیم سال گذشته تاکنون سفری به تهران نداشته است.

از زمان آغاز بحران و ناآرامی های داخلی و خشونت بار در سوریه در فروردین 1390 تاکنون روابط ایران و حماس به سردی گرایید.

ایران به طور جدی در بحران داخلی سوریه، از حکومت بشار اسد رئیس جمهور سوریه در مقابل مخالفان حمایت می کند. این در حالی است که حماس در ابتدا سکوت و سپس به حمایت علنی از مخالفان اسد پرداخت.

همچنین تا قبل از آغاز جنگ داخلی در سوریه، دفتر مرکزی حماس در دمشق قرار داشت و خالد مشعل و دیگر رهبران حماس نیز در سوریه مستقر بودند اما با آغاز بحران در سوریه، دفتر سیاسی حماس و خالد مشعل به دوحه قطر منتقل شدند.

در مدت 30 ماه گذشته همزمان با سردی در روابط حماس و تهران، روابط حماس با قطر و ترکیه به شدت گرم شد.

احمد یوسف از رهبران حماس در منطقه غزه نیز گفت به تازگی هیاتی از حماس به تهران سفر محرمانه ای داشت تا ضمن گفتگو با مقامات ایرانی برای نزدیکی روابط و دور کردن اختلافات میان دوطرف، مقدمات سفر خالد مشعل به تهران را فراهم کند اما مقامات ایرانی با انجام سفر خالد مشعل در مقطع کنونی مخالفت کرده اند.

نظر

• علی علیزاده
                            عضو فعال
                            • Jun 2013
                            • 1159

سیف حرفش را پس گرفت/فرج دلار از آن ماه تا این ماه
                            یک ماه پیش رییس کل بانک مرکزی با کاهش قیمت دلار مخالفت کرد و حالا از سقوط قیمت دلار حمایت می کند.

علی حق:دوم مهرماه گذشته، ولی اله سیف، رییس کل تازه کار بانک مرکزی در حاشیه نشست صبحانه خوری اتاق بازرگانی ایران، کف قیمت دلار را 2900 تومان اعلام کرد و کاهش بیشتر نرخ دلار را منطقی ندانست. اظهاراتی که بلافاصله از سوی معاون ارزی بانک مرکزی نیز تکرار شد.

در پی این اظهارنظر سیر نزولی به نسبه پرشتاب قیمت دلار در بازار آزاد متوقف شد. نزولی که نرخ دلار را طی یک ماه از 3 هزار و 200 تومان به 2 هزار و 800 تومان رسانده بود ولی دوباره صعود آن تا 3 هزار 100 تومان آغاز شد.

این اتفاق، آغاز انتقادها و حمایت ها از اظهار نظر رییس کل بانک مرکزی بود.

برخی کارشناسان، مخالفت سیف با کاهش نرخ دلار را با وظیفه ذاتی بانک مرکزی در حمایت از ارزش پول ملی در تناقض دیدند و در این دسته از منتقدان، عده ای هم واکنش صریح او به تحولات بازار را ناپخته تعبیر کردند.

در مقابل عده ای هم به حمایت از سیف پرداختند و با عنوان کردن مسایل مالی دولت در خصوص کسری بودجه و نیز لزوم حمایت از صادرات غیرنفتی از طریق تضعیف ارزش پول ملی، اظهارنظر او را منطقی دانستند. این عده همچنین معتقد بودند که افت دلار باید در پی اقدام عملی در رفع تحریم های غرب علیه ایران و رخداد تغییر ملموس در اقتصادایران رخ دهد.

درست یک ماه بعد، رییس کل بانک مرکزی موضعی متفاوت اتخاذ کرد تا نشان دهد بانک مرکزی دولت یازدهم هم دارای یک برنامه بلندمدت مشخص در مدیریت بازار ارز نیست. او در گفتگو با باشگاه خبرنگاران جوان گفته است:" بانک مرکزی شرایط فعلی بازار ارز به ویژه سقوط آن را تأیید می‌کند به گونه‌ای که اتفاقات روزهای اخیر در بازار ارز کاملا مورد قبول بانک مرکزی است."

وی در این گفتگو تاکید می کند که برنامه بانک مرکزی تداوم روند نزولی نرخ ارز در بازار است.

تغییر رویه رییس کل بانک مرکزی در شرایطی که پس از یک ماه بار دیگر نرخ دلار به پایین تر از 3 هزارتومان رسیده، چند سوال ایجاد می کند که پاسخ قطعی به هر یک از آنها پیام نهفته در تازه ترین اظهارنظر او را برای بازار عیان می کند:

1-آیا سیف نسبت به موفقیت دیپلماسی هسته ای دولت در کوتاه مدت مطمئن شده است؟

2-آیا سیف هم به این نتیجه رسیده که تضعیف ارزش پول ملی به تنهایی منجر به رشد صادرات نمی شود و دلار گران در مجموع به زیان اقتصادملی است؟

3-آیا سیف درک کرده که بخشی از قیمت فعلی دلار، حباب روانی است؟

4-آیا سیف تنها از در جبران وارد شده و می خواهد دل افکار عمومی ناراضی از دفاع او از دلار 2 هزار و 900 تومانی را به دست آورد؟

5-آیا بانک مرکزی همچنان فاقد استراتژی مشخص در قبال بازار ارز است؟

20 لایک

پنج‌شنبه 2 آبان 1392 | 10:56 |
                            یا غنی....

نظر

• علی علیزاده
                              عضو فعال
                              • Jun 2013
                              • 1159

سهامداران حقیقی هلدینگ خلیج فارس به میزان سود قابل تقسیم اعتراض کردند
                              بازده نقدی هلدینگ خلیج فارس کمتر از 0.5% (نیم درصد) قیمت است که تقسیم سود حداقلی با اعتراض سهامداران حقیقی مواجه شد.

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس، مجمع هلدینگ صنایع پتروشیمی خلیج فارس به ریاست مهدی قلی‌پور آغاز شد.

ابتدا جمشید سبزکار، مدیرعامل پیشین شرکت، در خصوص عملکرد و فعالیت‌های صورت گرفته در سال مالی گذشته، گزارشی ارائه کرد و گفت: ظرفیت بودجه شده تولید شرکت 21.9 میلیون تن و تولید سال گذشته در حدود 18 میلیون تن بوده است.

وی ادامه داد: علت این امر مشکل فروش و صادرات از جمله حمل و همچنین مشکل تامین خوراک بوده است و در مواردی تا حدود 50 درصد ظرفیت خوراک تامین شده است که البته با آغاز طرح NGL توسط بندرامام قسمتی از مشکل خوراک در بلندمدت حل خواهد شد.

بنابراین گزارش، از نکات جالب توجه در مجمع، حضور مدیرعامل پیشین و فعلی شرکت بود که پس از پایان گزارش مدیرعامل پیشین در خصوص سال مالی گذشته، مدیرعامل جدید شرکت، عادل نژاد سلیم به ارائه گزارشی در خصوص برنامه‌های آتی شرکت پرداخت.

وی از لزوم تامین خوراک توسط مدیران شرکت‌های زیرمجموعه، حل مشکل فروش، اجرای طرح‌های توسعه، سازمان‌دهی فروش خارجی و نظارت کامل بر فروش خارجی تاکید کرد.

وی با اشاره به اینکه واگذاری هلدینگ خلیج فارس به صورت یک مجموعه حرکت مناسبی بوده است، گفت: واگذاری تک‌تک صنعت پتروشیمی را نابود خواهد کرد.

نژاد سلیم همچنین به مدیریت سهام و سبدگردانی در بازار سرمایه و ورود زیرمجموعه‌ها اشاره کرد، اما برنامه‌ای در خصوص اینکه چه شرکتی و تا چه زمانی وارد بورس خواهد شد ارائه نکرد.

مدیرعامل هلدینگ صنایع پتروشیمی خلیج فارس، از شفاف‌سازی فروش و مدیریت بازرگانی پتروشیمی و لزوم توجه به کاهش ضایعات و افزایش بهره‌وری خبر داد و گفت: شرکت‌های ضرر ده یا باید سودده شوند، یا باید بسته شوند؛ در این باره با مدیران شرکت‌های زیرمجموعه هلدینگ جلسه خواهیم داشت.

وی خطاب به مدیران شرکت‌های زیرمجموعه گفت: باید خوراک را تامین و مشکل فروش را حل کنید و حل آن برعهده مدیر هر شرکت است و این نمی‌تواند بهانه‌ای برای فعالیت باشد.

به گزارش فارس، گزارش حسابرسی شرکت مشروط بوده و مغایرت‌هایی چند 10 هزار میلیاردی فی مابین شرکت‌های زیرمجموعه و شرکت‌های دیگر وجود دارد.

بنابراین گزارش،از جمله آن 27976 میلیارد ریال مغایرت نامساعد با شرکت‌های زیرمجموعه با شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی ایران که ناشی از نحوه تسعیر ارز بهای محصولات فروخته شده بوده است و همچنین 17808 میلیارد ریال مغایرت نامساعد در خصوص تهاتر محصولات با شرکت ملی نفت ایران وجود دارد.

علاوه بر این 6593 میلیارد ریال بابت تسعیر ارز برخلاف استاندارد شماره 16 حسابداری به حساب بهای تمام شده لحاظ شده است که البته این موضع بر اساس اصلاح استاندارد 16 رفع شده است.

سرمایه‌گذاری شرکت پتروشیمی بندرامام(شرکت زیرمجموعه هلدینگ خلیج فارس) در پتروشیمی کارون منجر به زیان بیش از 4000 میلیارد ریالی شده است؛ اما شرکت معتقد است که 800 میلیارد ریال آن عملیاتی و 3200 میلیارد ریال آن تسعیر ارز است که با توجه به اصلاح استاندارد 16، برگشت می‌شود. علاوه بر این فاز دوم پتروشیمی کارون با 88 درصد پیشرفت در حال ساخت است و انتظار راه‌اندازی آن می‌تواند منجر به سودآوری شود؛ گفتنی است، علاوه بر این فاز اول با رشد 73 درصد فروش مواجه است.

بر اساس این گزارش، مغایرت‌های نامساعدی میان شرکت‌های پتروشیمی زیرمجموعه با شرکت بازرگانی پتروشیمی به مبلغ بیش از 2900 میلیارد ریال وجود دارد؛ به عبارت دیگر ابهامات و مغایرتهای شرکت‌های زیرمجموعه به حدی بود که شرکت 22 بند توضیحی داشت.

به گزارش فارس، از اقدامات صورت گرفته در سال مالی گذشته، فروش محصولات داخلی توسط شرکت هلدینگ خلیج فارس بوده است به نحوی که فروش داخلی توسط خود شرکت انجام می‌شود، اما فروش صادراتی همچنان بر عهده بازرگانی پتروشیمی است.

* تقسیم سود و اعتراض سهامداران

در خصوص تقسیم سود نیز حسابرس درخواست کرد تا به بندها حسابرسی دقت شود تا ذخیره کافی گرفته شود؛ همچنین نماینده سازمان بورس نیز بر لزوم اخذ ذخیره تاکید کرد.

بنابراین گزارش، میزان ذخیره لازم از 18 هزار میلیارد ریال سود شرکت هم فراتر رفت اما با این حال با نظر سهامدار عمده، سهام عدالت و موافقت سایر سهامداران عمده تقسیم 10درصد تصویب شد تا 73 ریال سود تقسیم شود.

شایان ذکر است که بازده نقدی هلدینگ خلیج فارس کمتر از 0.5% (نیم درصد) قیمت است که تقسیم سود حداقلی با اعتراض سهامداران حقیقی مواجه شد.

حق حضور اعضای هیئت‌مدیره 14 میلیون ریال برای حداقل 2 جلسه در ماه و همچنین پاداش هیئت‌مدیره یک میلیارد ریال تعیین شد.

روزنامه اطلاعات به عنوان یکی از روزنامه‌های رسمی شرکت انتخاب و سازمان حسابرسی به عنوان حسابرس و بازرس قانونی تعیین شد.

0 لایک

پنج‌شنبه 2 آبان 1392 | 16:
                              یا غنی....

نظر

• amirabbas2012
                                Banned
                                • Oct 2012
                                • 286

کشتی گیران سهامدار بانک پاسارگاد شدند

طی مراسم باشکوهی، بانک پاسارگاد، از اعضای تیم های کشتی آزاد و فرنگی اعزامی به مسابقات جهانی و همچنین از پیشکسوتان این ورزش ملی و باستانی تجلیل کرد.

به گزارش پایگاه خبری اخبار بانک، مجید قاسمی مدیرعامل بانک پاسارگاد در آیین اهدای جوایز اعضای تیم های کشتی آزاد و فرنگی در مسابقات جهانی، گفت: کشتی ما آنچنان که باستانی است آنچنان هم معنوی است.
                                وی خطاب به کشتی گیران گفت: شما دل مردم ایران را شاد کردید به گونه که رهبر معظم انقلاب هم به ستایش عملکرد شما پرداختند. شما بعد از بیش از ۴۰ سال در خارج از خانه و با وجود موانع و مشکلات خارجی، پرچم ایران را به اهتزاز درآوردید.

به گفته قاسمی، در تمامی دنیا وقتی از ایران صحبت می کنند همه یاد کشتی ایرانی می افتند.

وی با تاکید بر این نکته که بانک پاسارگاد در حمایت از تیم های کشتی، نقش اسپانسری نداشته و هیچ چشمداشتی هم مطرح نبوده است، گفت: ما فقط به حکم وظیفه، این حمایت را انجام دادیم و اکنون هم خرسندیم که کشتی گیران دل مردم را شاد و افتخار، سربلندی و سرمایه اجتماعی کشور را تقویت کردند.

قاسمی اظهار داشت: چه افتخاری برای ما بالاتر از این است که از شما که سرمایه اجتماعی کشور را غنی می کنید حمایت کنیم.
                                مدیرعامل بانک پاسارگاد با بیان این نکته که این بانک می خواهد تا آزردگی های گذشته جامعه کشتی را جبران کند، تاکید کرد: ما حتی حاضریم قضای سال هایی را که بانک هنوز تاسیس نشده بود در قبال کشتی، به جای بیاوریم.
                                بر اساس این گزارش، در مراسم مذکور، بانک پاسارگاد به اعضای تیم های کشتی آزاد و فرنگی لوح سپاس، تندیس پاسارگاد و متناسب با رتبه کشتی گیران و مربیان تیم ها، از
                                ۱۵ هزار تا ۱۵۰ هزار سهم به آنان اهدا کرد.

نظر

در حال کار...
                                X