در اصل توسط hamid888 پست شده است
View Post
نجفی ، رئیس سازمان میراث فرهنگی و گردشگری : " ...علما می گویند هر چیز که منع می کنید انسان حریص می شود، اگر این را ملاک تصمیم گیری بگذاریم شاید به این نتیجه برسیم بعضی تصمیمات قبلی اشتباه بوده است.
اگر بناست، قلیان باشد برای زن و مرد نباید تفاوت باشد...."
این یک واقعیت هست ، در جمهوری اسلامی مردم را از هر چیز منع کردند بیشتر به آن رو آوردند و حالا اگر بد و ممنوع است برای همه باید باشد نه تبعیض جنسیتی.
البته از این نماینده های مجلس هم نمیشه انتظار بیش از مخالفت داشت ، سالهاست یاد گرفتند اینطوری فکر کنند !!
حالا تازه آقای نجفی در یک بخش جالب دیگر هم در سخنانش درباره اینکه در دنیا هتل ها فقط از اشغال تخت، درآمد کسب نمی کنند اما در ایران تنها محدود به اشغال تخت است، گفت: ما محدودیت های فرهنگی و شرعی داریم.
هتل ها در دنیا از فروش مشروب پول درمی آورند. ما باید از شرایط دیگری مثل فروشگاه ها در هتل ها بهره ببریم.
البته من باید بگم ایشون اشتباه کردند ! چون مشروب در ایران صرفا محدودیت شرعی دارد و نه فرهنگی! هر جای ایران را ببینی عشق مشروبند و از قدیم این مقوله در فرهنگ هنر و شعر و نقاشی و ... ایرانی ها حک شده ، حالا اینها به زور میخوان یک موضوعی را ناسیونالیسمیش هم بکنند( تو پرانتز من خودم اتفاقا اصلا اهل مشروب نیستم! /:.tonguesmiley:./ ) همین تازگی ها بود یک محموله بزرگ مشروب هم کشف کرده بودند و رئیس پلیس داشت با افتخار آمار میداد!! /:.yead.:/
نظر