اخبار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • vet
    عضو فعال
    • Nov 2011
    • 1504

Re: پاسخ : اخبار

در اصل توسط مسعود اب پست شده است View Post
    ناگفته های هاشمی از مأموریت تاریخی 92 دست به کاری زنم که غصّه سرآید ...

آفتاب:آیت الله هاشمی رفسنجانی ضمن تاکید بر اینکه کاری که با توکل بر خدا و تکیه مردم باشد، پشیمانی و شکست ندارد، تاکید کرد: با توجه به آنچه مردم از من خواستند و انجام دادم، رد صلاحیت شورای نگهبان هم مهر مثبتی بر کارنامه ام شد.

"برسر آنم که گر زدست برآید، دست به کاری زنم که غصّه برآید"

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی آیت الله هاشمی رفسنجانی، گزیده مصاحبه نوروزی ایشان با شرق بدین شرح است:

* قبل از اينكه خبر عدم احراز صلاحیت جنابعالی عمومي شود، حتماً به شما اطلاع داده بودند كه احتمال عدم تأييد صلاحيت شما وجود دارد، آيا قبل از اينكه خبر عدم تأييد صلاحيت شما منتشر شود؛ درخواست هايي شد كه شما از كانديداتوري انصراف بدهيد ؟
    - هر دو صورت بود. در دو، سه روز آخر كساني از داخل شوراي نگهبان به من اطلاع دادند كه يكي از مسئولان امنيتي و معاون هايش آمدند و با اصرار زياد اجازه يافتند و وارد جلسه شدند. البته ديگران مخالفت مي كردند كه بنا نيست كساني از بيرون به جلسه ما بيايند . چون داريم بحث انتخابات مي كنيم. بعضي ها گفتند كه فقط آن مسئول بماند و بقيه بيرون بروند كه رفتند. آن شخص ماند و گفت كه من مي خواهم به شما بگويم كه ما از همان روزي كه آقاي هاشمي نامزد شد، هر صبح و شب دائماً داريم افكار سنجي مي كنيم .راي ايشان به سرعت بالا مي رود و تا ديشب به 70 درصد رسيده و اگر دو روز ديگر را هم صبر كنيد؛ به 90 درصد مي رسد . اگر او بيايد همه رشته هاي اين سالهاي ما پنبه مي شود. با اين صحبت ها ؛ آنها تكليف را روشن كردند.

* اين بحث پشت پرده بود، ولي جناح مقابل در بحث رسانه اي مطرح مي كرد كه هاشمي نمي آيد؛ چون مي داند تأييد صلاحيت مي شود و از مردم نه مي گيرد و خاتمي نمي آيد ؛ چون مي داند ردّ صلاحيت مي شود. اين سرمقاله اي بود كه كيهان نوشته بود و اين خط را مي رفتند كه هاشمي به دليل اينكه مي ترسد از مردم نه بگيرد، نمي آيد. با جو سازي هايي كه در آستانه انتخابات مي شد؛ فضا را چگونه مي ديديد؟
    - من ترديدي نداشتم كه اگر بيايم ؛ راي دارم .البته . ترديد داشتم كه در مراحل مختلف بگذارند همه چيز به صورت طبيعي پيش برود. ولي من كار خودم را كرده بودم و اگر مي آمدم ؛كافي بود .البته وظيفه ام را انجام دادم و به تقاضاهاي مردم جواب منفي نداده ام كه اين ؛ مهم بود. وقتي اين بحث ها شروع شد و همين حرف ها پيش آمد ؛ من گفتم :«ما كار خودمان را مي كنيم و آنها كار خودشان را بكنند.» هيچ اقدامي نكردم براي اينكه ردّ صلاحيت نشوم.
    شب همان روزي كه مي خواستند ردّ صلاحيت مرا اعلام كنند، شوراي نگهبان آقاي آقاي روحاني را خواسته و به ايشان گفته بودند: اينجا تصميم گرفته شده كه فلاني درانتخابات نباشد و شما برويد با ايشان صحبت كنيد تا خودشان نيايند و انصراف بدهند كه بي احترامي نشود . گفته بودند : به آقاي علي لاريجاني هم گفتيم و بناست ايشان هم فردا برود با ايشان صحبت كند.
    آقاي روحاني به من نگفت كه انصراف بدهم يا ندهم فقط حرف آنها را زد. گفت :من به آنها گفته ام پس مردم چه مي شوند؟ اين مردمي كه اين گونه اميدوار شده اند و در همه كشور ولوله بپا شده، اين خطرناك است. گفتند : بايد آن را به گونه اي ديگر حل كنيم. آقاي روحاني به من گفت : شما چه مي كنيد؟ گفتم : من كنار نمي روم. چرا من بروم؟ من اگر كنار بروم ؛ مردم چه مي گويند؟ جواب مردم را چه بگويم؟ بگويم شوراي نگهبان اين كار را كرد؟ اين مثل همان ردّ صلاحيت است. مردم با آمدن من اميد پيدا كرده اند و چرا من روي اين شعله افروخته احساسا مردم آب بريزم؟ ايشان دلشان نمي خواست من كنار بروم و اصراري هم نكرد و فقط پيغام داد. فردا صبح كه به دفترآمدم، آقاي علي لاريجاني آمد. در اطاق راه مي رفتيم و حرف هايمان را مي زديم. ايشان ماجرا را با مقدمات بيشتري گفت و پرسيد: الان شما چه مي كنيد؟ انتظار اين است كه شما انصراف بدهيد تا مشكلي براي كشور پيش نيايد. من گفتم : من اگر انصراف بدهم؛ مشكل بيشتري پيش مي آيد. به علاوه اينكه من به مردم چه بگويم؟ مردم از همه ما بر مي گردند. ما مردم را تا اينجا رسانده ايم كه خودشان را نشان دادند. تا همين الان خيلي گزارش ها از شهرستان ها داريم كه مردم ستاد زده اند و دارند كار مي كنند. من به اين مردم چه بگويم؟ من قبول نمي كنم. ايشان گفت: اگر رهبري دستور بدهند، باز شما قبول نمي كنيد و كنار نمي¬رويد؟ گفتم : اگر ايشان دستور بدهند كنار مي روم، ولي مي گويم كه آقا از من خواستند تا مردم بدانند كه من با مردم بي وفايي نمي كنم. آقا هم حقشان است كه دستور بدهند و من هم قبول كنم. اگر ايشان اين راه حل را بپسندندو انجام بدهند؛ من حرفي ندارم. ايشان گفت: اين هم عوارض بدي دارد كه مردم اين همه در صحنه آمده اند و به اين جمعيت انبوه بگويند كه آقا نگذاشت. من گفتم: من هم اين را قبول دارم و توصيه من هم نيست كه آقا اين كار را بكنند. ولي اگر به اين نتيجه رسيدند كه من نبايد بيايم، حتماً مصلحتي دارد كه ايجاب مي كند اين كار را بكند.

* مي خواهيم يك مقدار بيشتر آن روز را مرور كنيم. ما كه به عنوان خبرنگار در وزارت كشور بوديم و آن التهاب را در مردم مي ديديم، مردم ايستاده بودند و خبرهاي ضد و نقيض مي آمد كه هاشمي مي آيد يا هاشمي نمي آيد. يك عده مي گفتند:ما ديديم حركت كرده است و يك عده مي گفتند: نيامده است.از فاصله اينجا تا ميدان فاطمي كه در خيابان مي آمديد و بعد به ميدان فاطمي رسيديد، احتمالاً مردم را ديديد كه اطراف ماشين چه مي كردند و بعد وارد وزارت كشور شديد. راجع به نيم ساعت آخر صحبت بفرمائيد؟
    - خودم اطلاع درستي از آنچه كه آنجا گذشت، نداشتم. پاسدارهايم را هم نفرستادم. حتي آنها مي خواستند پيشرو بروند كه امنيت را تأمين كنند. ولي چون تصميم نداشتم؛ اجازه رفتن ندادم.

* يكي از شايعات مهم آن روز همين بود كه تيم حفاظت آقاي هاشمي آمد و مستقر شده است كه اين خبر مرتباً تكذيب و تأييد مي شد.
    -اگر هم رفتند به صورت مخفيانه رفتند. چون من گفتم كه نرويد و بعدها هم نپرسيدم كه رفتند يا نه؟ بنا شد كه تا من نگويم كسي نرود. البته كساني هم بودند كه تلفن مي كردند و مي دانستم يك عده مردم در آنجا جمع هستند و شعار مي دهند . ولي به اين وسعت نمي دانستم در كشور چه خبر است و بعداً معلوم شد اين حالت انتظار در سراسر كشور بوده است كه خبر نام نويسي من با پيامك منتقل شده است. وقتي آن شرايط را ديدم، براي من يك مقدار تازگي داشت.

* يادتان هست كه در مسير به چه چيزي فكر مي كرديد؟
    - (با خنده) فكر مي كردم دارم مي روم كه اسم بنويسم.

* بعد از ثبت نام شما ؛ مانع تراشي ها شروع شد. در مجلس نامه اي جمع كردند كه در واقع به نامه «نه به هاشمي » معروف شد و بعد جوسازي هاي رسانه اي نيز شروع شد. اينها باعث ترديد شما در ادامه راه نشد؟ چون گفتيد كه تصميم داشتيد تا آخر بمانيد. اين فكر شما را به شك نمي انداخت كه گويا روند مسايل قرار است به شكل ديگري رقم بخورد؟
    - ( با خنده)بالاخره ابرو و باد و مه و خورشيد و فلك در كار بودند تا اين گونه شد.

* شما فكر مي كنيد اين رد صلاحيت يا به قول دوستان ديگر عدم تأييد صلاحيت خودتان چه جايگاهي در آينده سياسي شما خواهد داشت؟ جايگاه شما را تقويت كرده يا تضعيف مي كند؟ يعني چه نقشي مي تواند در آينده سياسي شما ايفا كند؟
    - طبعاً نقش مردمي را تقويت مي كند و ممكن است افرادي در سطوح مختلف جامعه گله مند شوند.

* يعني شما مي گوييد نظام هر كسي را رد صلاحيت كند، مردم تقويت مي كنند؟
    - من كه به ميل خودم نيامده بودم. اصرار اقشار مختلف مردم مرا عليرغم تصميم قطعي براي نيامدن مجاب كرد كه نام نويسي كنم. عدم تأييد صلاحيت من به عنوان شخص من نبود. نه گفتن به مردمي بود كه حداقل آن روز منتظر نام نويسي من بودند و شما ديديد كه مي گويند در سراسر كشور چنين بود.

* عدم تأييد صلاحيت براي شما چه طعمي داشت؟ يعني آن موقع كه اين خبر به شما رسيد، چه احساس مي¬كرديد؟ به هر حال شما يكي از آدم هايي بوديد كه از قبل انقلاب نقش داشتيد.
    - گفتم كه من ميل نداشتم بيايم و مسؤوليت اجرايي را بپذيرم. از سال 76 نمي خواستم بيايم.

* منظورم دقيقاً مهر رد صلاحيت در كارنامه شماست. چه حسي براي شما داشت؟
    - در شرايط زماني كه اتفاق افتاد؛ يك مهر تاريخي مثبت است.

* براي شما خوشايند بود؟
    - در مجموع مثبت است، ولي از نظر من اي كاش نمي شد.

* اتفاقي كه بعد از رد صلاحيت شما افتاد، اين بود كه فضاي يأس و نااميدي بسيار گسترده اي در جامعه حاكم شد و همه مي گفتند. اگر به هاشمي اجازه نمي دهند كه بيايد، پس ديگر نمي¬توان كاري كرد. سه احتمال براي واكنش شما مطرح مي شد: يكي اينكه شما يك واكنش تند نشان بدهيد. مثلاً قهر كنيد. يك احتمال اين بود كه شما منفعل شويد و احتمالي كه خيلي دور از ذهن بود، همين عملكردي بود كه در انتخابات انجام داديد. بعد از اتفاقي كه رخ داد، در نگاه اول به نظر مي رسيد نامزدي كه بتواند راي مردم را جلب كند، باقي نمانده است. چگونه به اين تصميم رسيديد كه همچنان فعال بمانيد و نه قهر كنيد و نه منفعل شويد و نقش فعالي در انتخابات و حضور مردم در 24 خرداد داشته باشيد.
    - همان موقعي كه آقاي روحاني آمد و به من گفت كه اينها او را شب خواسته اند و اين را گفته اند، پيشنهاد خودش اين بود كه او هم كنار برود. من گفتم كه اتفاقاً به همين دليل شما بمانيد تا اگر مشكلي براي حضور من پيش آمد، شما باشيد.

* وقتي شما ثبت نام كرده بوديد، در اخبار مي خوانديم كه آقاي روحاني آمده و از شما كسب تكليف كرده است.
    - بله، احتمالات و شرايط را مي دانستم. لذا به ايشان گفتم كه شما بمانيد. آقاي روحاني مي گفت: ديگر معنا ندارد كه من هم باشم. من گفتم: شما بايد احتياطاً بمانيد تا اگر من نبودم، شما باشيد.

* پس آدم مي تواند به اين نتيجه برسد كه شما برنامه ريزي داشتيد؟
    - نه، همان لحظه پيش آمد. ما برنامه¬ريزي به آن صورت نداشتيم. البته اصرار ما اول به آقاي ناطق بود كه ايشان بيايند كه نپذيرفت. بعد سراغ آقاي روحاني رفتيم و ايشان پذيرفت. در اين فاصله هم قبل از اينكه ثبت نام كنم، من به ايشان كمك مي كردم.

* باز مي خواهيم روي اين تصميم سياسي بحث كنيم. برخي از منتقدين شما به اين جمع بندي رسيدند كه هاشمي يك سياستمدار حرفه اي است، قهر نمي كند و منفعل نمي شود، در بدترين شرايط هم تصميم غيراحساسي برآمده از عقل مي گيرد. راجع به اين صحبت كنيد كه بعد از آن ناراحتي و يا دل گيري كه در بدنه اطرافيان شما و در مردم ايجاد شده بود، چرا فكر كرديد كه بايد همچنان راه را ادامه دهيد و به يك نامزد واحد برسيد و در انتخابات فعال باشيد؟.
    - همينطور بود. من كه رسماً گفتم به آقاي روحاني رأي مي دهم و آقاي خاتمي هم آقاي روحاني را تأييد كرد. منتها مشكلي كه وجود داشت و آقاي خاتمي حل كرد، اين بود كه اگر آقاي عارف و آقاي روحاني هر دو مي¬ماندند، معلوم بود كه نمي¬توانند پيروز شوند. حتي اگر هر دو رأي بالايي هم داشته باشند، ولي به پيروزي نمي رسيدند. لذا آقاي خاتمي براي انصراف آقاي عارف اقدام كردند. اين راه پيروزي يك جريان فكري در يك انتخابات دموكراتيك است كه آقاي عارف اعلام كنند. من نيستم و اين كار را آقاي خاتمي انجام داد كه خيلي موثر بود.

* آقاي هاشمي همانطور كه جنابعالي اشاره كرديد، اين اتفاقي كه افتاد و پيروزي¬ خوبي كه مردم و آقاي روحاني بدست آورند، بخش عمده¬اش مرهون همفكري و تلاش مشترك شما و آقاي خاتمي و بقيه فعالان سياسي بود. اين پيروزي خيلي با ارزش بود، ولي فكر مي كنم چيزي كه با ارزش تر از آن بود، كار مشتركي است كه براي اولين بار بين افرادي كه شايد بتوانيم بگوييم به يك معنا ناهمجناح هستند، انجام شد. يعني سابقه نداشته در يك انتخابات سياسي مثلاً شما و آقاي خاتمي و بقيه افرادي كه در قضيه دخيل هستند، روي يك هدف واحد متمركز شوند و تلاش مشتركي را انجام بدهند كه نهايتاً به نامزد واحد تبديل شود و آن پيروزي را به ارمغان آورد.اين كار، تجربه خيلي خوبي بود، مي خواستم بپرسم كه آيا مصمم هستيد كه اين را در آينده هم، چه در حوزه هاي انتخاباتي و چه در بقيه چالشهاي سياسي كه پيش مي آيد، ادامه بدهيد؟
    - به هر حال انسان هر وقت كه بخواهد يك كار به اين بزرگي را انجام بدهد، بايد با ديگران همكاري داشته باشد. الان هر كسي بخواهد نامزد شود، امكانات خودش و آشنايي ها و هماهنگي هايش را متمركز مي كند.به طور كلي طبيعي است كه اگر كسي هدفي داشته باشد، در جاهاي ممكن از همكاري ها استفاده كند.

احسنت
    من فقط چند تا سوال و یکم حرف دارم که میزنم
    البته به شرطی که باز دوستان دلیت نکنن.با تشکر از مدیریت سایت
    اول از همه توی این نوشته ها میبینیم که همش حرف از مردم زده میشه!!!!کدوم مردم؟؟؟همان خیل عظیمی که به ایشون رای دادند برای انتخابات مجلس؟؟؟
    جالب هست که کلا دارن رای رو که مردم به رئیس جمهور منتخب دادند به اسم خودشون واریز میکنن
    جلل الخالق که مردم این همه رای دادن و الان این آقا ادعا میکنه که به خاطر ایشون بوده
    آیا واقعا دلیل رد شدن صلاحیت هاشمی برای این بوده که یک نفر داخل شورای نگهبان شده؟؟؟به همین راحتی کارها و حرف هایی که در رابطه با فتنه زده شد فراموش شد؟؟؟به همین راحتی رانت خواری های فرزندانش کنار گذاشته شد اون هم در صورتی که پدرشون میدید و خم به ابرو نمیاورد؟؟؟
    هاشمی از دید من منفور ترین ها هست چون از احساسات مردم سو استفاده میکنه!!!!
    میخوام یک چیزی رو بگم که ممکنه یک سری عواقب داشته باشه ولی اشکال نداره چون تحلیل من هست و همین
    فقط هاشمی این به فکرش میرسه که اگه عارف باشه و روحانی رای شکسته میشه و ممکن هست رای نیارن؟؟؟یعنی به ذهن اصول گرا ها نمیرسید؟؟؟
    خیلی جالبه که هاشمی فکر میکنه که کار اون بوده که حسن روحانی رای آورده
    جالبه که اصلاح طلب ها تحریم کرده بودند شرکت در انتخابات رو و حسن روحانی ی جورایی مستقل بود
    حالا با چه رویی این حرف ها رو میزنه فقط بر میگرده به این که میدونه مردم مطالعه نمیکنن و همه مردم رو نفهم و نادان فرض کرده
    میخوام بگم آقای رفسنجانی اگه خیلی فکر میکنی کارت درسته یک بار دیگه انتخابات مجلس شرکت کن تا یک سیلی دیگه مردم بهت بزنن
    از همون سیلی ها که پسرت میگفت میخواد به رهبر انقلاب بزنه که از جاش بلند نشه
    ولی پسرت هم از نسل تو هست و ترسو تر از اینکه بخواد از این غلط ها بکنه
    واقعا هاشمی با چه رویی دم از مردم میزنه؟؟؟ایشون همون کسی نیست که میگفت اگه جامعه بخواد از نظر اقتصادی رشد کنه نیاز هست که ی عده زیر چرخ صنعتی شدن له بشن؟؟؟این چه مردم داری ای هست؟؟؟این چه انسانیتی هست؟؟؟

من برخی حرف ها رو قرمز کردم
    که گاها جای تامل داره و اونهایی که کار سیاسی میکنن تا حدی متوجه میشن منظور چه هست
    مثلا همش از مردم استفاده میشه
    یا همش از دید بالا نگاه دارن و فکر میکنه یک کاره ای هست و با این نوشته ها القا به ذهن افراد که اره هاشمی یک کاره ای هست
    میخوام یک نکته ای بگم و قبلا هم گفتم که تو این قضیه با حرف اقای مصباح مشکل دارم و اون هم همین هست که رهبر عزیز انقلاب هم به خواست مردم رهبر هستن و الا اگر مردم نمیخواستند و مهر تائیید از جانب خداوند هم بود باز هم این توفیق برای رهبر عزیز انقلاب حاصل نمیشد
    یک جا از هاشمی در مورد رد صلاحیت ها سوال میشه و میگه این رد صلاحیت ها ممکن هست موجب گله مندی مردم بشه که این توش خیلی حرف هست و ی جورایی تهدید هست که دیگه بهش نمیپردازم ولی تو سطح کلان میشه همین جمله رو پیگیری کرد که بماند
    ستاد انتخاباتی مردمی برای هاشمی؟؟؟
    چه جالب یعنی اینقدر مردم خواهانش هستند؟؟؟
    دوستان هر نوشته ای که میاد (همین نوشته من هم با این چیزی که میگم صدق میکنه) و یک هدفی داره
    اینجوری نیست که شانسی یا از سر شکم سیری باشه
    انشاالله که اول حق رو بشناسیم وبعد طرفدارانش خود به خود پیدا میشن
    فواره چون بلند شود سرنگون شود

نظر

• afsh
      عضو فعال
      • Sep 2013
      • 319

پاسخ : اخبار

افراط و تفریط در مسائل سیاسی و اقتصادی در سال های گذشته باعث عقب ماندگی این مملکت شده است، تجربه ثابت کرده است که یک دست صدا ندارد و برای پیشرفت اقتصاد مقاومتی همه باید در یک جبهه با ایادی شرق و غرب به مقابله برخیزیم و مردم هم دیگر از اینگونه مسائل (افراط و تفریط) بیزارند.

هر کس در جهت پراکندگی و تشتت آراء مردم قدمی بر دارد خائن است.
      کار ساده و درست، بهتر از کار پیچیده و نادرست

نظر

• مخبرالدوله
        عضو فعال
        • May 2012
        • 5228

جان کری: خواهرم قبل از انقلاب در ایران معلم بود

تهران - ایرنا - وزیر امور خارجه آمریکا گفت که «احترام زیادی برای فتوای رهبر انقلاب اسلامی در حرام بودن تولید جنگ افزار هسته ای قائل هستم».

به گزارش ایرنا، «جان کری» همزبان با آغاز سال نو خورشیدی و عید نوروز به صدای آمریکا گفت: زمان نو شدن است و امیدواریم اختلافات میان ایران و آمریکا و جامعه جهانی و مشخصا در مورد برنامه هسته ای و دیگر مسائل حل و فصل شود.

وی در پاسخ به این سوالی در مورد فتوای رهبر جمهوری اسلامی در حرام بودن تولید جنگ افزار هسته ای گفت که احترام زیادی برای یک فتوا قائل است. زیرا فتوا پیام مذهبی بسیار مهمی است و وقتی فتوایی صادر می شود، مردم آن را جدی می گیرند.

کری افزود: «من فکر می کنم، این یک نقطه آغاز خوب است و من و پرزیدنت اوباما هر دو از اینکه رهبر ایران چنین فتوایی صادر کرد، قویا استقبال می کنیم».

کری گفت که حالا نیاز داریم این فتوا را در قالب یک ساختار قابل درک حقوقی که همه بتوانند معنای آن را بهتر درک کنند، مشاهده کنیم.

وزیر امور خارجه آمریکا در باره دشواری های مذاکرات و آینده آن گفت که آقای ظریف آدمی صریح و بسیار رک است. ما باید راهی به سوی اشتراک مواضع مان بیابیم. ما با موفقیت و به شکلی موثر در مرحله نخست مذاکرات مربوط به برنامه هسته ای مذاکره کردیم».

کری گفت: در پایان ما به توافقنامه ای معقول و متعادل و قابل تامل دست یافتیم که ما را به سوی تصمیم های نهایی سوق می دهد، ما دوره ای شش ماهه تعیین کردیم که دو ماه و نیم آن گذشته است، ما انجام تصمیم های بزرگی را پیش رو داریم.

وی در پاسخ به این سوال که «آیا در لحن شما پس از آخرین دیدار دوجانبه با وزیر امور خارجه ایران تغییری پیدا شده است؟ وزیر امور خارجه ایران اخیرا گفته بود که آمریکا بهتر است خیال پردازی نکند»، گفت که نمی داند منظور ظریف چیست؟

وی در باره پیام نوروزی به ایران، گفت: من ایرانی ها را پیش از این می شناختم . داماد من انسان فوق العاده ای است، او را بسیار دوست دارم. اما، هیچ کشوری را با این گونه نسبت ها پیوند نمی زنم.

این برای نخستین بار است که وزیر امور خارجه آمریکا در گفت و گویی رسانه ای به داماد ایرانی تبارش «بهروز والاناهید» اشاره می کند و از خواهرش که قبل از انقلاب معلم مدرسه ای در ایران بود، سخن می گوید.

من سال ها است که با ایران آشنا هستم. خواهرم در ایران کار می کرد. در مدرسه بین المللی درس می داد و در تهران زندگی می کرد.

«متاسفانه خیلی سریع در زمان انقلاب ناچار شد، ایران را ترک کند. او مسافر آخرین پروازهای پیش از انقلاب بود. خواهرم فارسی یاد گرفته بود. همیشه به من می گفت که دوستان ایرانی اش را دوست دارد و از زندگی در ایران لذت می برد».

وزیر امور خارجه آمریکا گفت: ایرانیان مردمی بسیار پیچیده، قابل و پرغرور با تاریخی شگفت انگیز هستند. منتها مسائلی وجود دارد که راه مراوده را بسته است، چالش رهبران، یافتن راهی به پیش است.

کری با طرح چند پرسش در باره فعالیت های هسته ای صلح آمیز تهران و توافق موقت که به گفته وی بر چگونگی کاربرد برنامه هسته ای ایران تاکید دارد، تصریح کرد «به نظر ما داشتن یک برنامه اتمی صلح آمیز حق ایران است. ما نمی گوییم که این حق را ندارد، اما چنین برنامه ای باید بر طبق معیارهای بین المللی باشد و محدودیت ها و شفافیتی هایی را داشته باشد که در دیگر برنامه های هسته ای جهان رایج است».

وی در مورد میزان تاثیر تنش فزاینده میان آمریکا و روسیه بر سر اوکراین بر مذاکرات هسته ای با ایران، گفت: فکر می کنم گفت وگوها برای دنیا و آینده ایرانی ها و مناسبات ما بیش از اینها اهمیت دارد.

وزیر امور خارجه آمریکا در باره سخنان «سرگئی ریابکوف» دیپلمات روس مبنی بر احتمال اثرگذاری موضوع اوکراین بر مذاکرات هسته ای، گفت که فکر می کند باید منتظر ماند و دید در چند روز آینده چه پیش می آید. فکر نمی کنم چنین کاری به نفع کسی باشد.

ایرانم/7074**1545

مردم میپرسند که ا.ن را چه کسانی حمایت میکنند؟؟؟

نظر

• kscaig
          عضو عادی
          • Jul 2013
          • 99

احتمالا افزایش نرخ سود سپرده بانکی تا 30 درصد

نظر

• مسعود حاجی
            عضو عادی
            • Feb 2014
            • 48

یک کارشناس بازار سرمایه گفت: «اگر دو ماه اخیر که استثناء است و بازار به دلایلی منفی بود را کنار بگذاریم و عموم مسئولان توجه جدی به بازار سرمایه داشته باشند، سال 93 به دلیل نیاز جدی به بازار بورس می تواند سال بسیار پررونق و پرگردشی باشد.»

9 ماه ابتدایی سال 92 برای بازار سرمایه تجربه ای رویایی و خوشایند بود. سود 130 درصدی سهامداران این بازار و رکوردزنی های پیاپی شاخص بورس از اتفاقات خوشایند سال 92 برای این بازار بود. اما در دی ماه ناگهان ورق برگشت و شاخص بورس روند منفی به خود گرفت. چشم انداز بازار سرمایه برای سال 93 چگونه خواهد بود؟

دکتر حسین خزلی خرازی کارشناس بازار سرمایه در گفتگو با فرارو گفت: «اقتصاد ایران مانند هواپیمایی 600 نفره (600 هزار میلیارد تومان ارزش اقتصاد ایران) و پهن پیکر است که با 4 موتور در حال پرواز است.»

وی ادامه داد: «طبق برنامه ریزی ها قرار بود سالانه شاهد 8 درصد رشد اقتصادی باشیم که 5.5 درصد حاصل سرمایه گذاری های جدید و 2.5 درصد حاصل بهره وری روی سرمایه گذاری های قبلی باشد. یعنی قرار بود این هواپیما هر سال نسبت به سال قبل 8 درصد اوج بگیرد.»

این کارشناس مسائل اقتصادی اظهار کرد: «4 موتور اصلی این هواپیما برای تامین مالی اقتصاد ایران شامل بانک ها، سرمایه گذاری دولت در بخش عمرانی، سرمایه گذاری خارجی و عموم مردم از طریق بازار سرمایه است.»

وی ادامه داد: «همه می دانیم قدرت جذب منابع توسط بانک ها به شدت کاهش پیدا کرده و در نتیجه قدرت اعطای تسهیلات توسط آنها هم کاهش پیدا کرده است. در نتیجه موتور تامین مالی از طریق بانک ها اکنون با 20 تا 30 درصد ظرفیت کار می کند.»

وی افزود: «موتور سرمایه گذاری خارجی متاسفانه کلا از کار افتاده و فعلا خاموش است و موتور سرمایه گذاری های دولت هم به دلیل رشد شدید بودجه جاری دولت و کاهش بودجه عمرانی و همچنین سیاست های کلی نظام که قرار نیست دولت دیگر سرمایه گذاری های اصلی انجام دهد و قرار است سرمایه گذاری های قبلی را هم به مردم واگذار نماید، اکنون با 30 تا 40 درصد ظرفیت کار می کند.»

خرازی خاطرنشان کرد: «لذا تنها موتور این هواپیما که تا دو ماه پیش با 80 درصد ظرفیت کار می کرد، موتور بازار سرمایه بود؛ به طوری که تا اواسط دی ماه و نسبت به سال قبل در حجم معاملات رشد 15 برابری، در تعداد دفعات معاملاتی رشد 10 تا 15 برابری و در ارزش جاری بازار رشد 3 برابری را شاهد بود و میانگین بازده کل بازار در 9 ماهه اول سال 92 به 130 درصد رسید.»

وی تصریح کرد: «یعنی تنها جای باقی مانده جدی برای تامین مالی اقتصاد ایران بازار سرمایه است و اگر مسئولان اهتمام جدی به بازار سرمایه داشته باشند این بازار می تواند در سال 93 حدود 40 تا 50 هزار میلیارد تومان سرمایه گذاری جدید را به سمت بنگاههای کشور سوق دهد.»

خرازی درباره چشم انداز بازار سرمایه در سال 93 گفت: «اگر دو ماه اخیر که استثناء است و بازار به دلایلی منفی بود را کنار بگذاریم و عموم مسئولان توجه جدی به بازار سرمایه داشته باشند، سال 93 به دلیل نیاز جدی به بازار بورس می تواند سال بسیار پررونق و پرگردشی باشد.»

وی ادامه داد: «من نمی خواهم بگویم بازده سال 93 برای سرمایه گذاران مانند سال 92 خواهد بود؛ چراکه اصلا در ادبیات ما رشد یا نزول قیمت و شاخص ها در درجه دوم اهمیت قرار دارد و حجم معاملات در درجه اول اهمیت است. یعنی بازاری پررونق و داغ است که حجم بالایی از معاملات در آن صورت بگیرد.»

این کارشناس مسائل اقتصادی گفت: «همه اقتصاددانان اذعان دارند که برای خروج از رکود فعلی نمی توان پول جدید در جامعه تزریق کرد. یعنی اگر پایه پولی را رشد دهیم دوباره شاهد افزایش تورم خواهیم بود. لذا باید با حفظ سطح فعلی پایه پولی و حجم نقدینگی موجود در جامعه، چرخه معاملات و حجم خرید و فروش و سرعت گردش پول را بالا ببریم.»

خرازی تصریح کرد: «اگر بتوانیم با حفظ پایه پولی و حفظ نقدینگی موجود سرعت گردش پول و سرعت خرید فروش کالا و خدمات را بالا ببریم به راحتی اقتصاد ایران از رکود خارج می شود بدون آنکه تورم افزایش پیدا کند و بازار سرمایه بهترین نهاد برای این کار است.»
            از آنچه هستي، فروتر آي ، تا مردم تو را از آنچه هستي ، فراتر برند .

نظر

• vet
              عضو فعال
              • Nov 2011
              • 1504

Re: اخبار

تو سایت هاشمی رفسنجانی این رو دیدم
              نمیدونم مثل اینکه ایشون تو توهم هستن
              میزااااااااااان حال فعلی افراد است نه آن چیزی که قبلا بودند
              حر تا قبل از اینکه از یاران امام حسین (ع)باشند جز اونهایی بود که گمراه هست ولی بعد از اینکه به امام متمایل شد جز بهترین ها شدن
              عکس این قضیه هم هست
              حالا نمیدونم رو چه حسابی این مطلب رو تو سایت رسمی خودش زده
              به هر حال از دید من مظلوم نمایی و استفاده از احساس مردم هست
              فواره چون بلند شود سرنگون شود

نظر

• ایرج اکبری
                عضو فعال
                • Dec 2011
                • 10934

جهانگیری: امیدواریم همه ی تحریم ها را دور بزنیم
                کرمان - ایرنا - معاون اول رییس جمهوری، گفت: شکافی را در دیوار تحریم ها بوجود آورده ایم و امیدواریم بتوانیم همه تحریم ها را دور بزنیم.
                جهانگیری: امیدواریم همه ی تحریم ها را دور بزنیم
                به گزارش ایرنا، اسحاق جهانگیری روز شنبه در سومین روز از سفر به استان کرمان در دیدار با نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه کرمان افزود: امیدواریم بتوانیم از حق هسته ای خود در مذاکرات دفاع و با رعایت خطوط قرمز و بدون هیچ حاشیه ای با منطق تحریم ها را از بین ببریم.

وی گفت: اقتصاد کشور از تحریم ها و برخی مدیریت های ضعیف آسیب دیده و تورم در مقطعی بسیار سنگین بود.

وی اظهارکرد: با تدبیر، درایت و استفاده از توان نیروی انسانی، پشتیبانی رهبر معظم انقلاب و هماهنگی قوا همه مشکلات مربوط به مسایل سیاست خارجی، اقتصادی و فرهنگی قابل برطرف شدن است و فکر می کنیم که کارهای خوبی نیز در این موارد انجام شده است.

معاون اول رییس جمهوری گفت: هنگامی که ایران با دنیا با منطق صحبت کند اگر برخی از سران کشورها نیز بخواهند بدون منطق حرفی را مطرح کنند دنیا نمی پذیرد و آنچه برای ما مهم است توافقات و نتایج آنهاست.

وی بیان کرد: اسراییلی ها نمی خواهند بگذارند که ایران به توسعه مد نظر خود برسد و به همین دلیل حرف هایی را مطرح می کنند.

جهانگیری افزود: در آغاز بکار دولت یازدهم بودجه سال 92 حدود 210 هزار میلیارد تومان تصویب شده بود که معاون وقت گفت 70 هزار میلیارد تومان آن محقق نمی شود و این میزان را از بودجه کم کردیم.

وی در پاسخ به درخواست امام جمعه کرمان مبنی بر حمایت از استاندار کرمان گفت: از استاندار کرمان حمایت های لازم را برای موفقیت بیشتر وی انجام می دهیم.
                كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

نظر

• ایرج اکبری
                  عضو فعال
                  • Dec 2011
                  • 10934

اقتصاد و فرهنگ، با عزم ملی و مدیریت جهادی/ هاشمی: حمایت از تولید داخلی از اولویت‌های اقتصادی در سال جدید است
                  كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

نظر

• ایرج اکبری
                    عضو فعال
                    • Dec 2011
                    • 10934

جهانگیری: اقتصاد ما تحمل شوک جدید ندارد

ایرنا نوشت :

معاون اول رییس جمهوری گفت: اقتصاد ایران به هیچ وجه تحمل شوک جدید و افزایش پنج، شش و هفت برابری قیمت برخی کالاها را ندارد

نظر

• نادری
                      عضو فعال
                      • Nov 2010
                      • 519

پاسخ : Re: اخبار

در اصل توسط vet پست شده است View Post
                      تو سایت هاشمی رفسنجانی این رو دیدم
                      نمیدونم مثل اینکه ایشون تو توهم هستن
                      میزااااااااااان حال فعلی افراد است نه آن چیزی که قبلا بودند
                      حر تا قبل از اینکه از یاران امام حسین (ع)باشند جز اونهایی بود که گمراه هست ولی بعد از اینکه به امام متمایل شد جز بهترین ها شدن
                      عکس این قضیه هم هست
                      حالا نمیدونم رو چه حسابی این مطلب رو تو سایت رسمی خودش زده
                      به هر حال از دید من مظلوم نمایی و استفاده از احساس مردم هست
                      http://hashemirafsanjani.ir/content/...A8%D8%B1%DB%8C
                      /:.nono.: یک سئوال داشتم از شما برادر بزرگوار و استاد فرزانه خیلی وقت است این مسائل ذهن کوچکم را مشغول ساخته.میخواستم بدونم اون موقع شب مورخ کجا بوده که بیاد ببیند حر امد و چه گفت وچه کرد و روی چی نوشته بود و ایا تو اون کارزار این مورخ بیکار کجا بوده و چجوری جرات کرده بموند و دقیقا ببند و بنویسد و در آن واحد چه جور هم شرح احوال کفار و می دیده و مینوشته و وهم شرح حال سپاه امام حسین (ع) را؟؟شاید چند تا مورخ بودند و فکرهایشان را رو هم ریختند و تاریخ را نو.شته اند.واقعا اون موقع شب این مورخین با چگونه چشمی تو اون برهوت میدیدند و مینوشتند و در ان واحد هم سپاه کفار و سپاهیان امام (ع) راجل جلاله از این مورخین.این مسایل من اگر حل شود جزء راسخون میمانم.ال ن برام سئوال است که چرا امشب رکه من نزدیک بود بخورم زمین هر کسی هرچیزی گفت به جزء واقعیت را باجناق یک چیز مادر زن یک چیز پدر زن یک چیز بچه یک چیز خودم یک چیز؟؟؟؟؟الان به مادرم که اینجا نبود بگویند اون هم یک تفسیر میکند و مقصر قطعا من نیستم و همه هستند الا من با تشکر از شما که اطلاعات دینیتان را در اختیار بنده کمترین قرار میدهید
                      آخرین ویرایش توسط نادری؛ 2014/03/24, 00:19.

نظر

• وحید 20
                        ستاره‌دار(98)
                        • Mar 2011
                        • 29911

ارتش ترکیه روز یکشنبه یک فروند جنگنده سوریه را که ادعا شده است حریم هوایی این کشور را نقض کرده بود، ساقط کرد.

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) : ارتش ترکیه روز یکشنبه یک فروند جنگنده سوریه را که ادعا شده است حریم هوایی این کشور را نقض کرده بود، ساقط کرد.

به گزارش «انتخاب»، اردوغان نخست وزیر ترکیه در واکنش به این خبر گفت: جنگنده سوریه توسط اف 16 های نیروی هوایی ترکیه ساقط شده است و من به خلبانان تبریک می گویم.

اردوغان بیان داشت: ترکیه نسبت به نقض حریم هوایی خود از سوی سوریه هشدار می دهد.

وی مدعی شد جنگنده سوریه حریم هوایی ترکیه را نقض کرد و جنگنده های ترکیه پاسخ دادند.

او تصریح کرد، سیلی ترکیه از این پس بسیار محکم خواهد بود.

خبرگزاری رسمی سوریه «سانا» به نقل از منبعی در وزارت امور خارجه سوریه نوشت که دولت ترکیه تجاوز نظامی بی سابقه و غیر قابل توجیهی را علیه حاکمیت و تمامیت ارضی سوریه طی روزهای جمعه و شنبه گذشته مرتکب شد.
                        درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

نظر

• A-Mohammadi
                          کاربر فعال
                          • Feb 2013
                          • 341

طلاعیه گروه جیش‌العدل درباره اعــــــــــدام یکی از مرزبانان ایران :

به نام عدل
                          یکی از پاسداران متعلق به رژیم را در راستای درخواست مردم ظلم دیده و مادران داغداراهل سنت اعدام نمود،و در منشور سازمان درج شده که سازمان در راستای ظلم زدایی بپاخواسته و در این باره هیچ گونه ظلمی را بر نمی تابد و واکنش نشان خواهد داد.
                          سازمان با هرگونه ظلم و زیادتی مخالف است و در راستای برچیدن ظلم بپاخواسته و اعدام گروهبان جمشید دانایی فر واکنشی به کنش های رژیم و جنایاتش در حق فرزندان اهل سنت می باشد.
                          پاسدار گروهبان یکم جمشید دانایی فر در راستای اعلام قبلی سازمان مبنی بر قصاص خون شهید علی نارویی به دار آویخته شد.و جسد وی در قبال اجساد 50 تن از شهدای راه آزادی مبادله خواهد گشت.
                          سازمان به رژیم هشدار میدهد که اگر تا 10 روز دیگر از این تاریخ به درخواست سازمان مبنی بر آزادی زندانیان اهل سنت اقدام نکند 1تن دیگرازپاسداران رژیم به دارآویخته خواهد گشت. بنابراین این ده روز پایان فرصت و چانه زنی است و خانواده های این پاسداران می توانند به تحصن در مقابل مجلس و دفتر ریاست جمهوری خواهان آزدی زندانیان اهل سنت در قبال آزادی فرزندانشان باشند.
                          سازمان جیش العدل
                          یکشنبه، 3 فروردین ماه 1393 برابر با 23-03-2014

در سرزمین من هر چه را نمی فهمند مسخره میکنند.

نظر

• وحید 20
                            ستاره‌دار(98)
                            • Mar 2011
                            • 29911

مطبوعات عربستانی پرده از رسوایی جدید آل‌سعود‌ پس از تلاش برای عادی سازی روابط با رژیم صهیونیستی برداشته و افشا کردند، حکومت سعودی با شرکتی در طرح‌های یهودی سازی قدس اشغالی مشارکت دارد، قراردادهای میلیارد دلاری امضا کرده است.

مطبوعات عربستانی پرده از رسوایی جدید آل‌سعود‌ پس از تلاش برای عادی سازی روابط با رژیم صهیونیستی برداشته و افشا کردند، حکومت سعودی با شرکتی در طرح‌های یهودی سازی قدس اشغالی مشارکت دارد، قراردادهای میلیارد دلاری امضا کرده است.

به گزارش انتخاب، مطبوعات عربستان پرده از رسوایی جدیدی از حکومت این کشور برداشته و افشا کردند که ریاض میلیاردها دلار را به شرکتی فرانسوی پرداخت کرده که در فعالیت‌های یهودی‌سازی قدس اشغالی دست دارد و شهرک‌هایی صهیونیست نشین در کرانه باختری احداث می‌کند.

این اقدام سعودی‌ها یادآور قرارداد میلیاردها دلاری ریاض با شرکت «جی فور اس» جهت تامین امنیت مراسم حج و مکه مکرمه است، در حالی‌که این شرکت، همان شرکتی است که بر زندان‌ها و مراکز شکنجه صهیونیست‌ها در سرزمین‌های اشغالی اشراف و نظارت دارد.

درباره این رسوایی مطبوعات عربستان نوشتند که شرکت فرانسوی «ویولیا»، متخصص در ارائه خدمات زیربنایی و زیر ساختی در حوزه آب و بازیافت زباله و تولید انرژی است، پیشتر نیز قراردادهای چند میلیون دلاری با حکومت سعودی امضا کرده و از جمله شرکت‌هایی به شمار می‌آید که به دلیل اجرای بسیاری از طرح‌های صهیونیستی در کرانه باختری و قدس اشغالی از جمله یهودی سازی قدس اشغالی در راس شرکت‌های پیشنهادی اتحادیه اروپا جهت قطع همکاری و تحریم از سوی اعضای این اتحادیه است.

درباره فعالیت‌های این شرکت در قدس اشغالی گفته شده که ویولیا در طرح احداث خط آهن قدس مشارکت داشته که این شهر را به شهرک‌های صهیونیست‌نشین کرانه باختری مرتبط می‌کند و از جمله مهمترین طرح‌های یهودی سازی قدس شمرده می‌شود.

این درحالی است که همین شرکت اجرای بسیاری از طرح‌ها و پروژه‌ها مانند شیرین‌سازی آب دریا در شهرهای ریاض، جده و الدمام در عربستان و همچنین از جمله مهمترین شرکای شرکت «سیدم» در احداث ایستگاه‌های بزرگ شیرین‌سازی آب در شهرهای جده، الخبر و الجبیل را نیز برعهده دارد.

اولین قرارداد شرکت ویولیا با عربستان در سال ۲۰۰۷ میلادی در حوزه شیرین‌سازی آب دو شهر الجبیل و ینبع به ارزش ۹۴۵ میلیون دلار امضا شد.

از سال ۲۰۰۷ میلادی تاکنون این شرکت ۶۲ قرارداد شیرین سازی آب دریا را با عربستان امضا کرده است. ویولیا در سال ۲۰۱۱ توافقنامه‌ای با دانشگاه نفت و معادن ملک فهد برای احداث یک مرکز تحقیقاتی برای این دانشگاه در دشت «ظهران» امضا کرد.

فعالان عربستانی فعالیت شرکت ویولیا در این کشور را رسوایی بزرگی برای حکومت سعودی می‌دانند، چراکه با شرکتی قراردادهایی میلیاردی امضا می‌کند که در یهودی سازی قدس دست دارد.

نظر

• وحید 20
                              ستاره‌دار(98)
                              • Mar 2011
                              • 29911

وزیر کشور: تا ۷ یا ۸ سال دولت امکان استخدام نیروی تازه ندارد

عبدالرضا رحمانی فضلی می‌گوید استخدام در دستگاه‌های دولتی در دولت قبلی بی‌رویه بوده است. او معتقد است در وضعیت اقتصادی فعلی باید به سمت کارهای تولیدی کوچک در سطح خانه و محله رفت.

عبدالرضا رحمانی فضلی، وزیر کشور، می‌گوید به دلیل استخدام‌های بی‌رویه‌ی دولت قبلی، تا دست‌کم ۷ یا ۸ سال امکان استخدام نیروی تازه در ادارات دولتی وجود ندارد.

به گزارش "تسنیم نیوز" رحمانی فضلی که روز یک‌شنبه (۳ فروردین) در جمع مردم شهرستان شیروان صحبت می‌کرد با اعلام این خبر گفت که باید "روحیه تولید" در جامعه ترویج شود و فرهنگ "پشت‌میزنشینی" به کل فراموش شود.

وزیر کشور در صحبت‌های خود دولت محمود احمدی‌نژاد را متهم کرد که "خارج از چارچوب و برنامه" نیروهای بیشتر از نیاز دستگاه‌های دولتی استخدام کرده است. او می‌گوید دولت با مشکل نیروی انسانی بیش از نیاز در دستگاه‌های دولتی روبرو است.

وزیر کشور در این سخنرانی اعلام کرد که معتقد است بهترین راه برای افزایش درآمد کشور رجوع به کارهای تولیدی است.

او گفت که با توجه به شرایط اقتصادی بحرانی کشور مردم و مسئولان باید تلاش کنند تا به سمت "تولیدهای کوچک" بروند و در هر محله و خانه یک کارگاه تولیدی کوچک راه اندازند.

رحمانی فضلی تاکید کرد که دولت به دنبال جلب سرمایه و سرمایه‌گذار است تا بتواند حجم اشتغال در کشور را بالا ببرد.

نرخ بیکاری همچنان بالا می‌رود

وزیر کشور در شرایطی از نبود امکان استخدام‌های تازه دولتی برای چندین سال می‌گوید که مرکز آمار ایران در دی ماه ۱۳۹۲ نرخ بیکاری در ایران را بیش از ۱۰ درصد و شمار بیکاران را ۲ میلیون و ۴۰۰ هزار نفر اعلام کرد.

در عین‌حال رضا فرجی‌دانا، وزیر علوم و تحقیقات و فن‌آوری نیز می‌گوید نرخ بیکاری در میان فارغ‌التحصیلان دانشگاهی در ایران دوبرابر افرادی است که تحصیلات دانشگاهی ندارند.

علی طیب‌نیا، وزیر امور اقتصادی و دارایی کشور نیز هشدار داده است که چهار و نیم میلیون دانشجو به زودی فارغ‌التحصیل شده و جمعیت بیکاران کشور را افزایش خواهند داد. او افزایش شمار فارغ‌التحصیلان دانشگاهی در ماه‌های پیش‌رو را "موج جدید بیکاری" در کشور توصیف کرده است.

بنا به آمار مرکز آمار ایران در پایان پاییز ۹۲ دست‌کم ۸ میلیون ایرانی چندشغله‌ ثبت شده است. مرکز آمار اعلام کرد که پیش از این شمار چندشغله‌ها در کشور هیچ‌وقت آنقدر بالا نبوده است.

نظر

• ایرج اکبری
                                عضو فعال
                                • Dec 2011
                                • 10934

هند آماده پرداخت بهای نفت ایران به یورو است
                                دهلی نو- هند آماده پرداخت بهای کل نفت وارداتی خود از ایران به صورت ارز یورو است .

هند آماده پرداخت بهای نفت ایران به یورو است
                                به گزارش ایرنا، هند درحال حاضر 45درصد از قیمت نفت وارداتی خود را ازایران به روپیه و 55 درصد مابقی را به دلار پرداخت می کند.

روزنامه انگلیسی زبان ˈتلگرافˈ چاپ کلکته روز دوشنبه به نقل از منابع وزارت نفت هند نوشت که دهلی نو آماده پرداخت قیمت نفت خام به ایران به هرارز مورد نظر تهران بعد ازدریافت یک درخواست رسمی است.

این منابع که نامی از آنان برده نشده افزود: دهلی نو از سرگیری مذاکرات بین مقام های ایران و گروه 1+5 برای دستیابی به یک توافق جامع در مورد برنامه هسته ای را با دقت زیر نظر دارد.

صادرات نفت هند از ایران درماهها اخیر افزایش یافته است .

روزنامه تلگراف همچنین افزود: محسن قمصری رییس امور بین الملل شرکت ملی نفت ایران گفته که هندی ها خواهان افزایش واردات نفت هستند و ما ازاین موضوع در صورت دریافت قیمت نفت به یورو درحساب های خود استقبال می کنیم.

قبل از اعمال تحریم های یک جانبه غرب ، حجم واردات نفت خام هند از ایران در طول سال مالی 2010-2009 به 21 میلیون تن بالغ شد ولی بتدریج به 13میلیون تن در طول سال مالی 2013-2012 تنزل کرد.

واردات نفت خام هند از ایران درطول ماه ژانویه سال جاری میلادی در مقایسه با آخرین ماه سال 2013 (دسامبر) دو برابر افزایش یافت.

براساس آمار منتشره واردات نفت خام هند از ایران از روزانه 189 هزار بشکه در طول ماه دسامبر سال 2013 به 421هزار بشکه در طول ماه ژانویه سال 2014 افزایش یافت.

ایران در ماه ژانویه سال 2014 برای اولین بار از ماه مارس سال 2012 تاکنون به صورت دومین صادر کننده نفت به هند درآمد.

نظر

در حال کار...
                                X