اخبار

Collapse
X
 
  • زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • ali30
    عضو فعال
    • Aug 2013
    • 1940

    #27946
    پاسخ : اخبار

    نداشتن رابطه جنسی مفید است یا مضر؟
    پارسینه : در زیر به فواید رابطه جنسی اشاره می شود:

    ۱- بهبود حس بویایی: پس از رابطه جنسی ترشح هورمون پرولاکتین افزایش می یابد. این هورمون سبب می گردد تا سلول های بنیادی مغز نورونهای جدیدی را در پیاز بویایی مغز ایجاد کنند. (در دوران شیردهی نیز این بهبودی حس بویایی در زنان مشاهده می گردد)

    ۲- کاهش خطر بیماریهای قلبی: داشتن بیش از ۳ نوبت رابطه جنسی در طول هفته خطر ابتلا به بیماری های قلبی را درمردان به نصف کاهش می دهد. رابطه جنسی کلسترول بد خون را نیز کاهش می دهد.

    ۳- کاهش وزن و تناسب اندام: رابطه جنسی یک نوع فعالیت بدنی است. یک رابطه جنسی پرحرارت ۲۰۰ کالری انرژی می سوزاند، یعنی معادل ۱۵ دقیقه دویدن بر روی دستگاه ترد میل (دو ثابت). ضربان قلب فرد برانگیخته (از لحاظ جنسی) از ۷۰ بار در دقیقه به ۱۵۰ بار در دقیقه افزایش می یابد. انقباضات حین رابطه جنسی باعث تمرین و درگیر شدن عضلات لگن، رانها، باسن، بازوها، گردن و قفسه سینه می گردد.

    پلاسمای منی مردان حاوی هورمونهای تحریک کننده غدد تیروئید می باشد، که می تواند باعث افزایش متابولیسم پایه در زنان و کاهش وزن آنان گردد.

    ۴- رابطه جنسی باعث افزایش تولید هورمون تستوسترون می شود: این هورمون باعث محکمتر شدن عضلات و استخوانها می گردد.

    ۵- کاهش افسردگی: زنانی که از لحاظ جنسی فعال بوده و شریک جنسی آنان نیز از کاندوم استفاده نمی کنند، کمتر مستعد افسردگی می باشند. هورمون پروستاگلاندین موجود در منی مردان بوسیله دستگاه تناسلی زنان جذب گردیده و باعث تعدیل هورمون های زنانه می شود. منی مردان حاوی هورمون های استروژن و پروژسترون می باشد که هر دوی آنها در بهبود خلق موثر می باشند. زنانی که در معرض منی شوهران خود قرار دارند (رابطه جنسی بدون کاندوم) شادتر می باشند. (البته حاملگی ناخواسته و عدم ابتلا به بیماری های مقاربتی بایستی در اولویت باشد)

    ۶- تسکین درد: درست قبل از ارگاسم (اوج لذت جنسی) سطح هورمون اکسی توسین به ۵ برابر سطح نرمال افزایش می یابد. این هورمون باعث ترشح اندورفین (ضد درد طبیعی بدن) گردیده و هرگونه دردی را تسکین می دهد. رابطه جنسی باعث ترشح هورمون استروژن نیز می گردد که می تواند دردهای قاعدگی را کاهش دهد.

    ۷- سرماخوردگی کمتر: افرادی که ۱-۲ بار در هفته رابطه جنسی دارند، سطح پادتن ایمنوگلوبین A در بدن آنها ۳۰ درصد بیشتر می باشد. این امر باعث تقویت سیستم ایمنی بدن می گردد.

    ۸- کنترل بهتر مثانه: رابطه جنسی تمرینات کگل طبیعی می باشند و باعث تقویت عضلات مثانه می گردد.

    ۹- دندان های سالم تر: پلاسمای منی (جذب شده از مخاط مهبل) حاوی روی ، کلسیم و دیگر مواد معدنی می باشد که از پوسیدگی دندان ها جلوگیری می کند. همچنین آداب برقراری رابطه جنسی، دو شریک جنسی را ملزم به رعایت اصول اولیه بهداشت از جمله مسواک زدن دندان ها می کند.

    ۱۰- سلامت پروستات: برخی اورولوژیست ها به رابطه میان تعداد انزال و سرطان پروستات اعتقاد دارند. برای تولید مایع منی پروستات و کیسه منی موادی همچون روی، اسید سیتریک و پتاسیم را از خون می گیرند و آنها را تا ۶۰۰ برابر تغلیظ می کنند. در این بین هر عامل سرطان زای موجود در خون نیز ممکن است به همراه این مواد و به همین میزان در پروستات تغلیظ و انباشته گردد. رابطه جنسی و انزال مکرر می تواند از انباشته شدن عوامل سرطان زا در درون غده پروستات جلوگیری به عمل آورد. البته ثابت گردیده داشتن رابطه جنسی با چندین شریک جنسی می تواند سرطان پروستات را در مردان تا ۴۰ درصد افزایش دهد. (به خاطر افزایش خطر ابتلا به بیماری های منتقله از راه جنسی)

    ۱۱- افراط در رابطه جنسی برای زنان بی خطر است: رابطه جنسی باعث سفت شدن عضلات شکم و باسن و بهبود ساختار قامتی در زنان می گردد. البته مشروط بر اینکه از بیماریهای مقاربتی ، حاملگی ناخواسته و هرگونه استرس خبری نباشد

    . زنان یائسه ای که از رابطه جنسی امتناع می ورزند ممکن است دچار آتروفی (تحلیل) مهبل و مقاربت دردناک گردند. تمام هورمون هایی که زنان یائسه به آنها نیاز دارند، از طریق رابطه جنسی سالم با شوهرانشان قابل دریافت می باشد. (رابطه جنسی بدون کاندوم)

    ۱۲- اما افراط در رابطه جنسی می تواند برای مردان دردسر آفرین باشد: آلت تناسلی مردان ممکن است دچار خراشیدگی و یا تحریک پوستی گردد. همچنین در رابطه جنسی خشن و طولانی مدت بافت آلت تناسلی مردان می تواند دچار آسیب گردد. شل شدن آلت پس از نعوظ و انزال بی علت نیست. هنگام نعوظ آلت مرد از خون پر می گردد. اما پس از آن دیگر خونی در آلت جریان نمی یابد.

    برای جذب مجدد اکسیژن عضلات آلت بایستی شل گردند. چنانچه شما اجازه ندهید تا آلت شل شده و استراحت کند، با این کار عضلات آلت را از دریافت اکسیژن کافی محروم کرده اید. در بیماری پریاپیسم (PRIAPISM) که در آن نعوظ دائمی پدید می آید، آلت ممکن است دچار مرگ سلولی گردد. به همین خاطر پریاپیسم یک اورژانس پزشکی محسوب می گردد.

    ۱۳- افزایش جریان خون: رابطه جنسی جریان خون به مغز و دیگر اعضای بدن را افزایش می دهد. بنابراین اکسیژن و مواد مغذی بیشتری به ارگان های بدن رسیده و مواد زاید نیز سریع تر از بدن دفع می گردند.

    ۱۴- افزایش طول عمر: نرخ مرگ و میر در افرادی که ۲ بار در هفته به ارگاسم می رسند، نصف افرادی است که در طول ماه تنها یک مرتبه ارگاسم را تجربه می کنند.

    ۱۵- رابطه جنسی باعث افزایش سطح هورمون استروژن در زنان می گردد: این هورمون باعث انعطاف پذیری و لغزندگی بیشتر مهبل شده و زنان را در برابر بیماری های قلبی نیز محافظت می کند.

    ۱۶- رابطه جنسی در کاهش استرس و اضطراب بسیار موثر است: همچنین رابطه جنسی باعث بهبود کیفیت خواب می گردد.

    ۱۷- رابطه جنسی چنانچه با عشق توام باشد شفا بخش و درمانگر است: چنانچه کسی را دارید که برایتان اهمیت قائل بوده و دوستتان داشته باشد و در مقابل شما نیز برای وی اهمیت قائل بوده و دوستش داشته باشید ، از لحاظ احساسی و جسمی نیز با یکدیگر صمیمی باشید ، آنوقت ۳-۵ برابر کمتر در معرض خطر مرگ زودرس و یا ابتلا به بیماری های گوناگون قرار خواهید داشت. بخشی از آن به خاطر اثرات مثبت لمس کردن می باشد. در آغوش گرفتن و نوازش کردن باعث تغییر در ترکیبات شیمیایی بدن شما می شود.

    ۱۸- رابطه جنسی سالم و افزایش اعتماد به نفس و عزت نفس زنان و مردان: این نکته در سلامت روان افراد (خصوصا مردان) می تواند تاثیر بسزایی داشته باشد




    نظرات بینندگان:
    جهت اطلاع عموم عالیست
    سپاس
    خوب
    واقعا از این همه خاصیت محروم باشی صلاح نیست
    تمام ناتمام من با تو تمام ميشود...../:.Heart.:/

    نظر

    • ali30
      عضو فعال
      • Aug 2013
      • 1940

      #27947
      پاسخ : اخبار

      هشدار یک اقتصاددان به رئیس جمهور
      فرشاد مؤمنی معتقد است دولت از همین نخستین ماه‌ها بیش از مدافع، نیاز به منتقدانی دارد که سیاست‌ها و به‌خصوص سیاست‌های اقتصادی‌اش را نقد کند؛ دولتی که اگرچه با وعده‌های اقتصادی روی کار آمده اما در این شش‌ماه اول، کمتر اقدامی در حوزه اقتصاد انجام داده است.


      به گزارش انتخاب فرشاد مؤمنی در مصاحبه با سایت اعتدال به بررسی مشکلات اقتصادی که دولت بخصوص تورم با آن مواجه است، به گفتگو پرداخته است که در زیر می آید:


      بخشی از وعده‌های انتخاباتی دولت روحانی، وعده‌های اقتصادی بود. به‌نظر شما چه عوامل اقتصادی بر رای مردم موثر بود؟




      برای پیداکردن یک پاسخ دقیق برای این سوال از زوایای مختلف می‌توانیم تجربه هشت‌ساله دولت احمدی‌نژاد را بررسی کنیم. یک زاویه عملکرد کلان دولت ایشان است. به‌طور مشخص در قانون برنامه چهارم توسعه که اولین برنامه‌ در راستای تحقق سندچشم‌انداز بود دولت سابق عملکرد بسیار نامناسبی داشت. بر اساس برنامه چهارم توسعه و بر اساس سند چشم‌انداز قرار بود بیشترین دستاوردها در عرصه ارتقای کیفیت زندگی، بالندگی تولید و رشد و توسعه شاخص‌های اجتماعی در دوره پنج‌ساله مزبور حاصل شود. اما آنچه در عمل مشاهده کردیم این بود که با متر قانون برنامه چهارم به‌طور متوسط سالانه بیش از چهار برابر منابع ارزی پیش‌بینی‌شده هزینه شد اما هیچ‌یک از دستاوردهای عملی پیش‌بینی‌شده در این برنامه محقق نشد.


      به عبارت دیگر قرار بود از سال 84 به بعد سالانه 16/5 میلیارددلار از درآمدهای حاصل از فروش نفت هزینه شود تا اهداف برنامه چهارم محقق و باقی به حساب ذخیره ارزی واریز شود. اما سالانه چهار برابر این رقم هزینه شد ولی هیچ‌‌کدام از اهداف مدنظر محقق نشد. چهاربرابر دلارهای نفتی پیش‌بینی‌شده هزینه شد اما به‌جای اینکه رشد متوسط 12درصد تشکیل سرمایه ثابت ناخالص داخلی اتفاق بیفتد، در برخی از سال‌های برنامه چهارم شاهد آن بودیم که سرمایه ثابت تشکیل‌شده بین یک‌دوم تا یک‌سوم میزان پیش‌بینی محقق شد. اگر سیستم‌های دیده‌بانی و کنترل کیفی و یک جریان کارآمد برای جدی‌گرفتن میثاق ملی وجود داشت در سال‌های 85 و 86 که رشد سرمایه ثابت با وجود هزینه‌کرد چهاربرابری مصوب، بین یک‌دوم تا یک‌سوم رقم پیش‌بینی شده بود، باید هشدارهایی به دولت داده می‌شد. نظام دیده‌بانی و کنترل باید هشدار می‌داد سمت‌گیری دولت احمدی‌نژاد با دو ویژگی مشخص ناکارآمدی و فساد گسترده در حال فعالیت است. اما این نظام دیده‌بانی وجود نداشت.




      این بحث که چرا چنین نظام دیده‌بانی وجود نداشت، هم جای بحث دارد و هم جای بررسی. اما برای اینکه از اصل موضوع منحرف نشویم به همان موضوعات اقتصادی بپردازیم.




      اوضاع نابسامان اقتصادی را می‌توان از یک زاویه دیگر هم بررسی کرد. مرکز پژوهش‌های مجلس در مهرماه سال‌جاری گزارشی ارایه کرد که بر اساس آن گزارش کارشناسانه و دقیق عنوان شده بود در مدت هشت‌ساله دولت احمدی‌نژاد برای دستیابی به هر واحد رشد اقتصادی در مقایسه با دولت خاتمی پنج‌برابر دلار نفتی هزینه شده است. این گزارش مجلس نشان می‌داد نه‌تنها در دوره پنج‌ساله برنامه چهارم که در تمام دوره هشت‌ساله دولت احمدی‌نژاد ناکارآمدی و فساد اقتصادی استمرار داشته است. یک زاویه مورد بررسی دیگر توجه به شعار محوری احمدی‌نژاد است. وی مدعی بود «همه چیز را فدای عدالت می‌کند» و تمام تلاش‌های این دولت معطوف به تحقق همین هدف است. سهام عدالت، اجرای طرح بنگاه‌های زودبازده، مسکن مهر و حذف یارانه‌ها بخشی از سیاست‌هایی بود که احمدی‌نژاد برای تحقق این شعار به کار گرفت.


      اما باید پرسید این چه درکی از عدالت و چه راهبردها و سیاست‌های اجرایی بود که نهایتا موجب شد به‌جای برقراری عدالت، شاخص فلاکت در فاصله اولین ماه‌های مسوولیت او تا آخرین ماه‌ها دوبرابر شود؟ به‌نظر من اگر بخواهیم هدیه‌‌ای به دولت جدید دهیم، همین موضوع می‌تواند بهترین نقطه عزیمت باشد. یعنی رمزگشایی از این واژگونگی و شکاف میان شعار و عملکرد، بهترین نقطه عزیمت و ملاک برای جهت‌گیری و رویه‌های دولت جدید می‌تواند باشد. با کمال تاسف دولت جدید هم گرچه روی شعارهای اصولی و قابل دفاع تاکید می‌کند اما چون این شعارها مبتنی بر تحلیل‌های کارشناسی و پژوهش‌های ریشه‌دار نیست شدیدا مستعد آن است که به ضد خودش تبدیل شود. همان‌طور که در دولت احمدی‌نژاد این اتفاق افتاد و عدالت موعود جای خود را به فلاکت مضاعف داد.




      یعنی مجموع عوامل اقتصادی ناکارآمدی و فساد در دولت پیشین سبب شد که مردم به دولت روحانی گرایش پیدا کنند؟




      یکی از عوامل موثر بر رای مردم، شعارهای دولت روحانی بود. در دولت قبل هم همین اتفاق رخ داد. مردم در سال‌های پیش به‌شدت تحت‌تاثیر شعار عدالت‌خواهی دولت نهم و دهم قرار گرفتند. اما دیدند در این دولت بدترین و بی‌سابقه‌ترین سطوح فساد مالی و ناکارآمدی، بی‌سابقه‌ترین سطوح تنزل کیفیت زندگی و بی‌سابقه‌ترین فشارها بر حقوق ابتدایی انسان‌ها با نام عدالت‌خواهی رخ داد. شعار دولت احمدی‌نژاد عدالت بود اما تنها در فاصله سال‌های 89 تا 92 مردمی که به‌دلیل افزایش هزینه‌های کمرشکن درمان به زیرخط فقر رسیده‌اند، هفت برابر شده است.


      همیشه هزینه‌های مسکن سهم بسیار تعیین‌کننده‌ای در هزینه‌های طبقه فرودست داشته است. اما تنها در دولت احمدی‌نژاد یعنی در فاصله سال‌های 84 تا 91 هزینه مسکن 9 برابر افزایش یافت. با دقت در شاخص فلاکت، می‌بینیم ابتدایی‌ترین حقوق افراد نادیده گرفته شده است. در دولتی با شعار عدالت‌محوری، کرامت انسانی افراد زیر سوال رفت. وقتی روحانی شعارهای انسانی مطرح کرد و بحث کرامت انسانی را به میان آورد و به رویه‌های عامیانه و سفله‌پروری پیشین اعتراض کرد، طبیعی بود که این حرف‌ها در دل مردم نشست. وقتی روحانی گفت در عرصه سیاست خارجی به‌جای وعده‌های شعاری توخالی و تنش‌زا، تنش‌زدایی می‌کنیم، مردم از این شعارها استقبال کردند.




      اما در کنار این شعارها، روحانی در صحبت‌های خود چه در زمان انتخابات و چه بعد از آن توصیف‌هایی دقیق از اوضاع اقتصادی ارایه می‌داد. توصیف مشکلاتی که مردم در زندگی روزانه خود با آن مواجه بودند.
      نکته دومی که می‌خواهم بیان کنم همین است. این اظهارات به‌نظر من پاشنه آشیل دولت روحانی است. ببینید آقای روحانی به‌دلیل پست‌های اجرایی خود به اسناد و مدارک و گزارش‌هایی دسترسی داشت که به بهترین نحو ممکن مشکلاتی را توصیف می‌کرد که مردم همه آنها را با پوست و گوشت خود لمس می‌کردند. روحانی، در مقام یک توصیف‌گر، اوضاع اجتماعی، اقتصادی و زیست‌محیطی را به درستی به تصویر کشید.


      این تصاویر به قدری دقیق بود که مردم گمان کردند وی تمام این مشکلات را ریشه‌یابی نیز کرده و برای حل تمام آنها برنامه‌های دقیق کارشناسی‌شده دارد. اما به قاعده آنچه تاکنون مشاهده شده، به نظر نمی‌رسد دولت روحانی چنین تحلیل و برنامه‌ای داشته باشد. از همان زمانی که دولت روحانی روی کار آمد، بارها اعلام کردم این دولت باید یک تحلیل دقیق از چرایی اتفاقات دولت احمدی‌نژاد ارایه کند. ما باید بررسی کنیم که چرا دولت گذشته دچار این سطح از ناکارآمدی و فساد اقتصادی شده است تا در مسیر حرکت دولت جدید به آن سمت نرویم. از دولت بارها خواسته‌ام اگر تحلیلی از چرایی تحقق کارنامه دولت پیشین دارد آن تحلیل را ارایه دهد و اگر تحلیلی وجود ندارد، در اولین قدم تحلیل دقیقی از اوضاع را به خصوص در حوزه اقتصادی تهیه کند. اگر دولت نداند چه عواملی باعث فقر و فساد گسترده در دولت پیشین شده است، هر لحظه در خطر گرفتارشدن در دام همان مشکلات خواهد بود.


      دولت در نخستین روزهایی که قدرت را در دست گرفت در فراخوان‌های متعدد از صاحب‌نظران و فعالان اقتصادی خواست تا برنامه‌هایی را برای بهبود اوضاع اقتصادی ارایه کنند. آیا هم‌اندیشی دولت با اقتصاددانان و فعالان در همین حد بود؟


      مساله همین است. بعد از امضای توافقنامه ژنو روحانی یک ایده خام را مطرح کرد. وی گفت: «ما گام بزرگی را جهت تنش‌زدایی برداشته‌ایم و اکنون نوبت فعالان اقتصادی است که وارد عمل شوند.» همان زمان گوشزد کردم که اگر آنچه آقای روحانی در این مورد اعلام کرده‌اند یک نظر نظام‌وار اراده‌شده از طرف نهاد دولت است، باید در مشاوران اقتصادی خود بازنگری کند. رفع تنش با دنیای خارج تنها یکی از شروط لازم برای خروج کشور از رکود تورمی است. اگر دولت فکر می‌کند با امضای این توافقنامه و رفع لرزان و برگشت‌پذیر تنش اولیه، مسوولیتش خاتمه یافته است، این نگاه می‌تواند مشکل‌زا باشد.


      در 25سال گذشته و به طور خاص در هشت‌سال پیش، ساختار نهادی ایران به‌گونه‌ای آرایش‌ شده که به‌صورت نظام‌وار علیه تولید حرکت کرده و به‌نفع واسطه‌گری و سوداگری و واردات بوده است. من حتی برای آقای روحانی این موضوع را تشریح کردم که در سال 91 زمانی که شعار دفاع از تولید ملی عنوان شد، وزیر صنعت وقت مجموعه صنعتگران را جمع کرد و از طریق نظرسنجی فعالان بخش تولید اعلام کرد 70درصد کل مشکلات تولید به‌دلیل بحران نقدینگی است. زمانی که وزیر وقت گزارش این نشست را به رییس وقت بانک مرکزی ارایه داد، ایشان صراحتا اعلام کردند از هر چهار واحد تقاضا برای نقدینگی تولیدکنندگان بخش رسمی بازار پول تنها توانایی تامین یک واحد آن را دارد.


      این سخنان کاملا عریان تولیدکنندگان را به سمت بازار غیررسمی پول سوق داد. من باز هم تاکید می‌کنم نیاز است دولت تحلیل دقیق و کارشناسانه‌ای از اوضاع و عوامل موثر بر عملکرد اقتصادی دولت گذشته داشته باشد. اگر این دولت نداند چرا در دولتی که بی‌سابقه‌ترین رشدهای نقدینگی و بالاترین درآمدهای نفتی را داشته‌ایم، حادترین مشکل تولیدکنندگان کمبود نقدینگی بوده است، چگونه می‌تواند مانع تکرار آن شود. اگر ما این تحلیل‌ها را نداشته باشیم به شدت در معرض تکرار تجربه‌های گذشته هستیم.




      پیش از روی‌کارآمدن دولت جدید بارها مسوولان و فعالان اعلام کرده بودند که تنها 20درصد مشکلات اقتصادی کنونی ناشی از تحریم‌هاست و 80درصد دیگر به شرایط داخلی بازمی‌گردد. چه عاملی سبب شده دولت از زمان روی کار آمدن به 80درصد مشکلات توجهی نکند؟




      در غیاب یک تحلیل مشخص ما شاهد رفتارهای تناقض‌آلود خواهیم بود. یکی از این تناقضات همان موضوعی است که شما عنوان کردید. وجه دیگر این تناقضات این است که دولت جدید نیز هرگاه مورد هجمه گروه‌های رقیب سیاسی قرار می‌گیرد، رییس دولت بر این موضوع تاکید می‌کند که در شرایط اقتصادی در یک شرایط حاد هستیم. دولت از زمان روی‌کارآمدن تاکنون بارها اعلام کرده است تنها برای پرداخت یارانه‌های نقدی با کسری میلیاردی مواجه است اما درست در همین شرایط به‌نحوی بی‌برنامه همان روال‌های دولت قبل را تکرار می‌کند.


      اگر دولت با کسری بودجه مواجه است، چه ضرورتی دارد که سبد کالا توزیع کند؟ آن هم سبد کالایی که پرداخت آن نه الزام قانونی دارد و نه مبنای نظری و منطقی؟ از رییس‌جمهور می‌خواهم برای اجرای طرحی مانند توزیع سبد کالا پنج صفحه کار کارشناسی انجام شده ارایه کند و یقین دارم که چنین پشتیبانی کارشناسی وجود ندارد. این موضوع برای دولتی که با شعار تدبیر روی کار آمده است، بسیار نابجاست. از طرف دیگر موضوعی که بارها بر آن تاکید دارم این است که دولت هیچ برنامه مدونی برای خروج از دور باطل رکود تورمی ندارد. رکود تورمی یکی از مهم‌ترین مشکلات ساختاری کنونی اقتصاد در ایران است.




      دولت از زمانی که روی کار آمد، بر حل موضوع هسته‌ای تمرکز کرد و دستاوردهایی را در این زمینه به دست آورد. از طرف دیگر در همین دوره هیچ دستاورد قابل دفاعی در حوزه اقتصاد حاصل نشده است. یکی از تحلیل‌هایی که ارایه می‌شود این است که به‌دلیل دشواری و پیچیدگی اوضاع اقتصادی، دولت هنوز نتوانسته در این عرصه دستاوردی کسب کند و به همین دلیل بر حل مساله هسته‌ای تاکید دارد که قابل حصول‌تر هم بوده است.




      اگر چنین تحلیلی در دولت وجود داشته باشد، این هم برای آینده کشور و هم نوع رابطه‌ای که بین دولت و مردم ایجاد خواهد شد، نگران‌کننده است. ببینید مردم برای تنش‌زدایی ارزش فی‌نفسه قایل نیستند؛ از نظر آنها تنش‌زدایی ارتباطی تنگاتنگ با عزت‌نفس مردمی، کیفیت زندگی و چشم‌اندازهای امیدوارکننده دارد. اگر چنین تصوری وجود داشته باشد که دولت تنش‌زدایی کند اما به‌دلیل بی‌برنامگی و نداشتن یک تحلیل مشخص از چرایی اوضاع کنونی و نداشتن یک برنامه برای برون‌رفت از شرایط کنونی نتواند دستاوردی حاصل کند، برداشت مردم این خواهد بود که چه فرقی است بین دولتی که تنش‌زایی می‌کند با دولتی که تنش‌زدایی می‌کند؟ به نظر من این یک مساله مهم است که باید به دولت هشدار داد. البته دولت تاکید دارد که با تنش‌زدایی می‌تواند در کنار فعالیت‌های اقتصادی سرمایه‌های خارجی جذب کند.


      در سطوحی از دولت این ایده به کرات مطرح شده است که با تنش‌زدایی سرمایه‌‌گذاران خارجی سرمایه‌های خود را به کشور می‌آورند و گره‌های ناگشوده باز می‌شود. چقدر خوب است که هم رییس دولت و هم سایر مشاوران و وزرای اقتصادی ایشان به تجربه جذب سرمایه‌های خارجی در دوره پهلوی و در فاصله سال‌های 52 تا 56 توجه کنند. در این تجربه که به گمان من تجربه منحصربه‌فردی است نکاتی وجود دارد. این دوره با جهش‌های بسیاری در درآمدهای نفتی مواجه بودیم و دولت در بالاترین سطح قدرت چانه‌زنی در برابر سرمایه‌گذاران خارجی بود. در این دوره راهبرد حکومت پهلوی راهبرد «موازنه مثبت» بود.


      بر اساس این راهبرد حکومت پهلوی به همه قدرت‌های بزرگ امتیازات متناسب با سطح پیوندهایش می‌داد و تمام کشورها خواهان برقراری ارتباط با حکومت وقت ایران بودند و می‌خواستند مشارکت‌های وسیعی با آن دولت داشته باشند. گزارش‌های رسمی نشان می‌دهد در چنین دوره‌ای یعنی سال‌های 56-52 از 947 شرکت خارجی که در ایران به ثبت رسیدند، 824 شرکت در حوزه‌های توریزم، هتلداری، واسطه‌گری مالی و مسکن فعال بودند. فعالیت این شرکت‌ها یک پیام بزرگ برای ما داشت و آن اینکه سرمایه‌گذاران خارجی در صورت ورود به ایران درصدد حداکثر کردن منافع خود هستند و اهداف آنها الزاما با اهداف توسعه‌ ملی ما یکی نیست. مگر آنکه دولت یک برنامه جامع و کامل داشته باشد که این سرمایه‌ها را به چنین کانالی هدایت کند.


      باز هم باید تاکید کنم چنین برنامه‌ای در دست دولت ندیده‌ام. از طرف دیگر نحوه رفتار ما با سرمایه‌گذاران داخلی به بهترین نحو نشانگر رفتار ما با سرمایه‌های خارجی است. چگونه در زمانی که درآمدهای نفتی بالغ بر صدمیلیارددلار بوده است، بی‌سابقه‌ترین ورشکستگی واحدهای تولیدی و کمترین سطح سرمایه‌گذاری‌های عمرانی ثبت شده است؟ در این شرایط وقتی دولت ما قادر نبوده از سرمایه‌های داخلی استفاده کند، چگونه قرار است سرمایه‌های خارجی را به سمت اهداف توسعه ملی سوق دهد؟ ‌




      دلیل این اقدامات چیست؟ یکی از انتقادات وارده به دولت احمدی‌نژاد این بود که اقدمات وی همه پوپولیستی است. چرا روحانی به سمت این سیاست‌ها متمایل شده است؟




      در وجه نظری دلیل این مساله این است که در سطح مدیریت اقتصاد کشور تاکنون ندیدم هیچ تحلیل قابل قبولی از چگونگی زاد و رشد دور باطل رکود تورمی در کشور ارایه شده باشد. بارها و بارها دولت را به مفهوم دور باطل رکود تورمی متوجه ساختم. وقتی می‌گوییم کشور با دور باطل رکود تورمی مواجه است این به آن معناست که این مشکل تنها از کانال اقتصاد حل‌شدنی نیست. این مساله از طریق وفاق میان ساختار قدرت و مردم شکل می‌گیرد. روحانی که به‌درستی مکرر فرمودند کشور از نظر اقتصادی در شرایط بسیار خطیری قرار دارد باید این شرایط خطیر را هم تحلیل کنند و هم برنامه‌ای برای خروج از آن ارایه دهند. باعث تعجب است که این دولت هم مانند دولت پیش به شوک‌درمانی متمایل شده است. در همین دوره کوتاه چقدر اظهارات متفاوت و متناقض از سوی مسوولان در همین یک زمینه خاص ارایه شده است؟ این چه معنا دارد که وقتی پنج بار از مردم نظرسنجی‌شده و هر بار با ضریب بالا همه اعلام کرده‌اند که اولویت موردنظر مردم کنترل تورم است و نه رویه‌های دیگر، این چه کاری است که همچنان آن روش‌های ناصحیح در دستور کار است و از طرف دیگر نوید شوک‌ در قیمت‌های کلیدی، که جدیدا مطرح می‌شود، چه پایه و اساس علمی و کارشناسی دارد؟




      تورم از زمان روی‌کارآمدن دولت روحانی چند درصد کاهش یافته است. یکی از وعده‌های دولت هم کاهش تورم بود. شاید دولت در این حوزه اقتصادی مدعی باشد.


      اینجا سوءتفاهمی وجود دارد. این دولت با روی‌کارآمدن، رویه تنش‌زدایی را در دستور کار قرار داد. در نتیجه ظرف چندماه بخشی از سهم تورم‌های ناشی از آینده‌هراسی منتفی شد. گاهی سیاست‌های اقتصادی مشخصی اعمال می‌شود و در اثر آن سیاست‌هاست که تورم کاهش می‌یابد. اما کاهش تورم فعلی ناشی از اعمال آن سیاست‌ها نیست و تنها به‌دلیل انتظارات عقلایی مردم در واکنش به سیاست تنش‌زدایی است.



      آخرین ویرایش توسط ali30؛ 2014/04/04, 08:07.
      تمام ناتمام من با تو تمام ميشود...../:.Heart.:/

      نظر

      • مخبرالدوله
        عضو فعال
        • May 2012
        • 5228

        #27948
        پاسخ : اخبار

        رییس جمهوری:امیدواریم 10 درصد هزینه درمان برای مردم در ماه های آینده کاهش یابد

        تهران- ایرنا - رییس جمهوری با بیان سهم 70 درصدی فعلی مردم در پرداخت هزینه های درمانی گفت: امیدواریم طی ماه های آینده بتوانیم حداقل 10 درصد از این سهم را کاهش دهیم.


        مردم میپرسند که ا.ن را چه کسانی حمایت میکنند؟؟؟

        نظر

        • مخبرالدوله
          عضو فعال
          • May 2012
          • 5228

          #27949
          پاسخ : اخبار

          وزارت خارجه امریکا ضمن تائید پایبندی تهران به تعهدات
          ما هم باید تصمیمات دشوار بگیریم
          کد خبر: ۱۸۴۸۱۱
          ۱۵ فروردين ۱۳۹۳ - ۱۲:۲۶

          فرارو- سخنگوی وزارت خارجه آمریکا شب گذشته با اشاره به مذاکره جدی از جانب ایران و پایبندی تهران به تعهدات خود گفت طرفین احتمالا بعد از دور تازه مذاکرات هسته‌ای، به مرحله پیش‌نویس توافق نزدیک‌تر می‌شوند.


          به گزارش خبرگزاری فارس، «ماری هارف» سخنگوی وزارت خارجه آمریکا روز گذشته گفت ایران و گروه 1+5 احتمالا بعد از دور بعدی مذاکرات هسته‌ای که هفته آینده در شهر وین برگزار می‌شود، وارد مرحله نوشتن پیش‌نویس توافق جامع هسته‌ای می‌شوند. وی همچنین اذعان کرد که ایران در مذاکرات کنونی بسیار جدی است.


          هارف که در نشست خبری هفتگی صحبت می‌کرد، گفت: «عملکرد ایرانی‌ها نشان داده که آن‌ها پای میز جدی، سازنده و طوری که پیش از روی کار آمدن این دولت هرگز ندیده بودیم، مذاکره می‌کنند. تا الان... آژانس بین‌المللی انرژی اتمی گزارش کرده که آن‌ها به تمام تعهدات خود بر اساس برنامه اقدام مشترک (توافق ژنو) عمل کرده‌اند.»


          وی افزود: «اما اگر می‌خواهیم به توافق جامع برسیم، آن‌ها باید برخی تصمیمات دشوار هم اتخاذ کنند، همانطور که ما باید این کار را بکنیم،‌ اما آن‌ها هم باید چنین کاری کنند. هنوز نمی‌دانیم که بتوانند چنین تصمیماتی بگیرند.»


          سخنگوی وزارت خارجه آمریکا در ادامه در پاسخ به سوالی در مورد موضع واشنگتن در قبال فتوای مقام معظم رهبری علیه تسلیحات هسته‌ای، گفت: «ما قبلا هم گفته‌ایم که این بسیار مهم است، هم برای رهبری عالی و هم برای مردم ایران. و این حائز اهمیت است. اما آنچه که ما بر سر میز مذاکره روی آن تمرکز داریم، اقدامات واقعی است، هرچند که گفتارها از جمله این مورد هم بسیار مهم هستند. آن‌ها لحنی را پایه‌گذاری کردند. آن‌ها به پیشبرد گفت‌وگو‌ها کمک کردند. اما باز هم می‌گویم،‌ آنچه که ما بر آن تمرکز داریم، اقدامات است.»


          وی در مورد مذاکرات جامع هسته‌ای و دور تازه آن که هفته آینده برگزار می‌شود هم گفت در این سه دور طرفین بیشتر بر «تبادل نظر» و بیان ایده‌های کلی متمرکز بوده‌اند. هارف با اشاره به اظهارات «کاترین اشتون» مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا که گفته بود در دور قبلی مذاکرات مسئله غنی‌سازی، آب سنگین اراک، تحریم‌ها و همکاری‌های صلح‌آمیز هسته‌ای مطرح شده، گفت در دور پیش‌رو دیگر موضوعات باقی‌مانده مورد بحث قرار می‌گیرند.


          هارف افزود: «ما همه ایده‌ها را روی میز می‌آوریم و به سرعت می‌فهمیم که مواردی وجود دارد که می‌توانیم بر سر آن‌ها توافق کنیم و خیلی سریع هم مواردی را که نیاز به گفت‌وگوهای دشوارتر دارد، شناسایی می‌کنیم.»


          وی ادامه داد: «دور اول مذاکرات واقعا در مورد تعیین دستورکار و چارچوب گفت‌وگوها بود. در دور دوم و همچنین مذاکراتی که هفته آینده برگزار می‌شود هم نظرات روی میز می‌آید و در آن‌ها مداقه می‌شود. کارشناسان ما پیش از آنکه خود ما عازم وین شویم، به آنجا می‌روند. ما برای آنکه بتوانیم روی موضوعات بسیار فنی کار کنیم، در سطح کارشناسی در ارتباط مداوم هستیم.»


          سخنگوی وزارت خارجه آمریکا در مورد دستور کار ادوار بعدی مذاکرات هم گفت: «بنابراین ما داریم مواردی را که ممکن است مشکلاتی در موردشان داشته باشیم و مواردی را که با هم توافق داریم را شناسایی می‌کنیم. فکر می‌کنم بعد از این دور احتمالا به مرحله‌ای که شروع می‌کنیم به پیش‌نویس کردن ادبیات دقیق و جزئیات آنچه که هر طرف می‌تواند بپذیرد، نزدیک‌تر می‌شویم. بنابراین، فکر می‌کنم این هدفی است که هفته آینده در بهار دل‌انگیر وین دنبال آن خواهیم بود.»


          دور بعدی مذاکرات هسته‌ای ایران و گروه موسوم به 1+5 (آمریکا، روسیه، چین، انگلیس، فرانسه و آلمان) از روز دوشنبه هفته آینده در شهر وین آغاز می‌شود. این سومین دور از مذاکرات جامع هسته‌ای است که با هدف دستیابی به توافقی بلندمدت صورت می‌گیرد. طرفین روز سوم آذر سال گذشته به توافقی موقت و 6 ماهه دست یافتند که با ایجاد تعهداتی برای طرفین، راه را برای مذاکرات جامع باز کرد.

          مردم میپرسند که ا.ن را چه کسانی حمایت میکنند؟؟؟

          نظر

          • ایرج اکبری
            عضو فعال
            • Dec 2011
            • 10934

            #27950
            پاسخ : اخبار

            برخورد آیین وار با نامگذاری سال 93 جایز نیست
            مهدی غضنفری، وزیر سابق صنعت، معدن و تجارت در یادداشتی به تشریح ابعاد پیاده سازی نامگذاری سال 93 پرداخته و اشاره می کند: اگر بخواهيم با اقتصاد مقاومتي هم "برخوردي آيين وار" داشته باشيم قاعدتا هيچ مشكلي بروز نمي كند و همه چيز به ظاهر خوب و قشنگ پيش مي رود! "برخورد آيين وار" يعني برخورد كليشه اي و بي توجهي به محتوا.
            كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

            نظر

            • مسعود حاجی
              عضو عادی
              • Feb 2014
              • 48

              #27951
              پاسخ : اخبار

              تصویر یوزارسیف در کارت رأی دهی افغانستان

              بین الملل > آسیای میانه و قفقاز - تسنیم نوشت:
              مقامات افغانستان از کشف ۱۲۰۰ کارت رأی دهی تقلبی در ایالت کونار این کشور خبر دادند،‌ در یکی از موارد عکس کودکی حضرت یوسف بر یکی از کارتها نقش بسته است.
              به گزارش افغانستان ووت؛ مقامات افغانستان از کشف 1200 کارت رأی‌دهی تقلبی در ایالت کونار این کشور خبر دادند،‌ نکته جالب این جا است که در یکی از موارد عکسی از حسین جعفری (بازیگر نقش دوران کودکی حضرت یوسف) بر یکی از کارت‌های تقلبی نقش بسته است.
              از آنچه هستي، فروتر آي ، تا مردم تو را از آنچه هستي ، فراتر برند .

              نظر

              • Aiming
                ستاره دار(18)
                • Jul 2012
                • 2641

                #27952
                پاسخ : اخبار

                شوماخر از کما خارج شد.



                به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا، به نقل از آسوشیتدپرس، مایکل شوماخر، راننده بازنشسته و افسانه‌ای فرمول یک که بر اثر حادثه در پیست اسکی کوه‌های آلپ در فرانسه به کما رفته بود، امروز برای دقایقی از کما خارج شد و به هوش آمد.
                قهرمان هفت دوره مسابقات اتومبیلرانی فرمول یک چند ماه پیش هنگام اسکی در ارتفاعات آلپ دچار حادثه شد و به دلیل برخورد شدید سرش با یک تخته سنگ به کما رفت.
                وارن بافت :برای بدست آوردن بازدهی های فوق العاده نیازی نیست کارهای فوق العاده انجام بدیم.

                نظر

                • Aiming
                  ستاره دار(18)
                  • Jul 2012
                  • 2641

                  #27953
                  پاسخ : اخبار

                  هیات پارلمانی هلند به ایران می‌آید



                  ˈویلم الکساندرˈ پادشاه هلند،با دیرینه خواندن روابط با ایران و تاکید بر توسعه این روابط،گفت: پنجره جدیدی در روابط با ایران باز شده است.

                  به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا، به نقل از ایرنا،پادشاه هلند،در مراسم دریافت استوارنامه علیرضا جهانگیری،سفیر جدید جمهوری اسلامی ایران در این کشور،گفت: اطلاع یافته ام که یک هیات پارلمانی از هلند در اواخر ماه جاری ( آوریل) راهی تهران خواهد شد که این سفر می تواند در بهبود روابط دو کشور مفید و سازنده باشد.

                  مراسم تقدیم استوارنامه سفیر جدید ایران در هلند روز چهارشنبه در محل کاخ سلطنتی این کشور برگزار شد و طی این مراسم علیرضا جهانگیری استوارنامه خود را به ویلم الکساندر تقدیم کرد.

                  براساس این گزارش، سفیر جدید ایران در هلند نیز در این دیدار بر اراده راسخ دولت تدبیر و امید بر گسترش همکاری های متقابل در همه زمینه های سیاسی، اقتصادی، تجاری، فرهنگی، علمی و جهانگردی با اتحادیه اروپا و به ویژه هلند تأکید کرد.

                  سفیر و نماینده دائم کشورمان نزد سازمان منع سلاحهای شیمیایی نیز در این دیدار ضمن تبریک به مناسبت اعطای جایزه صلح نوبل سال 2013 به سازمان و نیز انتخاب مجدد آقای احمد اوزومجو به سمت مدیرکل سازمان برای دومین بار،تصریح کرد علاقه مندی جمهوری اسلامی ایران به عنوان بزرگ ترین قربانی سلاحهای شیمیایی در دوران معاصر برای مشارکت فعال در مباحث مربوط به سازمان منع سلاحهای شیمیایی، از یک مطالبه ملی در ایران و همچنین از اصول سیاست خارجی کشورمان مبنی بر مخالفت با وجود هر گونه سلاح کشتار جمعی در جهان و دستیابی به جهانی عاری از این قبیل سلاحها به ویژه سلاحهای شیمیایی ناشی می شود.

                  جهانگیری همچنین با تأکید بر اهمیت بسیار زیاد موضوع امحای کامل ذخایر سلاحهای شیمیایی کشورهای دارنده و پایبندی آنها به تاریخ های تعیین شده برای تکمیل فرایند انهدام ذخایر سلاحهای شیمیایی خود، اظهار داشت:در صورتی که این فرایند با موفقیت انجام گیرد این امر موجب ارتقاء جایگاه بین المللی سازمان خواهد شد و نیز موفقیتی بزرگ برای تمامی کشورهای عضو محسوب می شود.

                  سفیر جدید ایران در هلند همچنین از همکاری سازنده مدیرکل سازمان در زمینه موضوعات مطروحه از سوی کشورمان درخصوص قربانیان سلاحهای شیمیایی از جمله نصب بنای یادبود قربانیان سلاحهای شیمیایی در محوطه سازمان،ارسال پیام سالانه مدیرکل به مناسبت سالگردبمباران شیمیایی شهر سردشت و ایجاد شبکه بین المللی حمایت از قربانیان سلاحهای شیمیایی در سازمان و کمک مالی به آن، تشکر و قدردانی کرد.
                  وارن بافت :برای بدست آوردن بازدهی های فوق العاده نیازی نیست کارهای فوق العاده انجام بدیم.

                  نظر

                  • Aiming
                    ستاره دار(18)
                    • Jul 2012
                    • 2641

                    #27954
                    پاسخ : اخبار

                    جیش‌العدل، آزادی مرزبانان ایرانی را تایید کرد


                    جیش العدل مدعی شد که این تصمیم خالصتا در پاسخ به مطالبه علمای اهل سنت و در راستای نشان دادن حسن نیت و انسان دوستی اتخاذ شد تا ایران هم در راستای آزادی زندانیان اهل سنت گام بردارد و در غیر این صورت بر مشکلات و مسائل منطقه افزوده خواهد شد و این آخرین اقدام در نوعش نخواهد بود.
                    قانون‌آنلاین- گروهک موسوم به جیش‌العدل با صدور اطلاعیه‌ای آزادی مرزبانان ایرانی را تایید کرد و مدعی شد که این امر با پا در میانی علمای اهل سنت به نام عدل انجام شده است.

                    به گزارش ایسنا در این اطلاعیه که دقایقی پیش بر روی سایت این گروهک منتشر شده و در آن تصاویر تنها چهار تن از مرزبانان قرار داده شده، آمده است که مذاکرات بین مسئولین این گروهک و هیات اعزامی علمای اهل سنت با تصمیم آزادی مرزبانان به پایان رسید.

                    در ادامه این اطلاعیه آمده است که علمای اهل سنت که دارای جایگاه بزرگی در جامعه اهل سنت ایران هستند از ابتدای ماجرا، میانجی‌گری کرده و سعی کردند این ماجرا به خیر و خوبی حل شود که نهایتا شورای مرکزی و رهبری سازمان جیش العدل رای به آزادی نظامیان داده و آنها را تحویل هیات اعزامی دادند.

                    جیش العدل مدعی شد که این تصمیم خالصتا در پاسخ به مطالبه علمای اهل سنت و در راستای نشان دادن حسن نیت و انسان دوستی اتخاذ شد تا ایران هم در راستای آزادی زندانیان اهل سنت گام بردارد و در غیر این صورت بر مشکلات و مسائل منطقه افزوده خواهد شد و این آخرین اقدام در نوعش نخواهد بود.
                    وارن بافت :برای بدست آوردن بازدهی های فوق العاده نیازی نیست کارهای فوق العاده انجام بدیم.

                    نظر

                    • مسعود اب
                      عضو فعال
                      • Jun 2013
                      • 1502

                      #27955
                      پاسخ : اخبار

                      از اعلام نرخ جدید ۵ حامل انرژی تا سکوت درباره قیمت بنزین+جدول افزایش قیمت‌ها
                      به گزارش خبرنگار اقتصادیخبرگزاری فارس، پس از تصویب تبصره الحاقی فاز دوم هدفمندی یارانه‌ها که در قالب لایحه بودجه از سوی دولت تقدیم مجلس شده بود، دولت در سال جدید اجرای فاز دوم هدفمندی یارانه‌ها را کلید زد.
                      علی طیب‌نیاوزیر اقتصاد پس از پایان نخستین جلسه هیات دولت در سال 93 در پاسخ به سئوالی در رابطه افزایش میزان درآمد دولت از محل افزایش حامل های انرژی گفت: قانون بودجه به دولت اجازه می دهد تا حدود 20 هزار میلیارد تومان درآمد اضافی از محل افزایش قیمت حامل های انرژی به دست آورد، اما با توجه به شرایط کشور یعنی تورم رکودی که سالهای گذشته با آن مواجه بودیم، دولت تصمیم دارد قیمت حامل های انرژی را با شیب ملایم افزایش دهد.وی همچنین در پاسخ به سوالی درباره حذف دهک های پردرآمد از دریافت یارانه اظهار داشت: اطلاعاتی که دولت در اختیار دارد در مورد درآمدهای طبقات پردرآمد است و بحمدالله اکنون در شرایطی هستیم که اطلاعات نسبتا قابل قبولی در خصوص دهک های درآمدی بالای جمعیت داریم. اگر کسانی که واقعا درآمد بالا دارند ثبت نام کنند این امکان برای دولت وجود دارد که در مرحله بعدی آنها را شناسایی و حذف کند.*اطلاعیه سازمان هدفمندی یارانه‌ها درباره ثبت‌نام دریافت یارانهدر این راستا سازمان هدفمندی یارانه‌ها نیز با انتشاراطلاعیهمهمی در روز دهم فروردین ماه اعلام کرد ثبت نام از سرپرستان متقاضی و نیازمند یارانه نقدی در سال 93 به طور همزمان از 20 فروردین ماه جاری در سراسر کشور و از طریق سایت رفاهی آغاز می‌شود.بر اساس این اطلاعیه ثبت نام از سرپرستان متقاضی نیازمند یارانه نقدی که عدد سمت راست شماره کارت ملی آنها «صفر» است از صبح روز 20 فروردین ماه جاری، به طور همزمان در سراسر کشور و از طریق شبکه اینترنتی به نشانی www.refahi.ir و یا از طریق مراکز کمیته امداد، بهزیستی، دفاتر پستی، استانداری ها و فرمانداری‌ها و دفاتر پستی و فناوری اطلاعات روستایی انجام می‌شود.همچنین سرپرستان متقاضی نیازمند یارانه نقدی که عدد سمت راست شماره کارت ملی آنها «یک» است نیز باید در روز دوم ثبت نام یعنی 21 فروردین ماه جاری اقدام به نام نویسی در سایت رفاهی کنند.سرپرستان متقاضی نیازمند یارانه نقدی به ترتیب در روزهای بعد با عدد سمت راست شماره کارت ملی «دو» در روز 22 فروردین، عدد «سه» در روز 23 فروردین، عدد «چهار» در روز 24 فروردین، عدد «پنج» در روز 25 فروردین، عدد «شش» در روز 26 فروردین، عدد «هفت» در روز 27 فروردین، عدد «هشت» در روز 28 فروردین و در نهایت عدد «9» در روز 29 فروردین ماه جاری انجام خواهد شد.همچنین روزهای 30 و 31 فروردین ماه جاری به ثبت نام از سرپرستان خانوارهای متقاضی یارانه نقدی تعلق دارد که در طی 10 روز قبل به هر دلیل موفق به ثبت نام نشده‌اند.*میزان افزایش قیمت 5 حامل انرژی در سال 93پس از انتشار این اطلاعیه، هیئت دولت در اطلاعیه‌های جداگانه‌ای ژ میزان افزایش قیمت تعدادی از حامل‌های انرژی از جمله برق،گاز،نفت سفید، نفت کوره و گاز مایع LPGرا اعلام کرد.با این حال دولت هنوز میزان افزایش قیمت دو فرآورده مهم بنزین و گازوئیل را اعلام نکرده است و کارشناسان معتقدند دولت تا زمان اعمال افزایش قیمت این دو حامل مهم یعنی ابتدای اردیبهشت 93 قیمت جدید این حامل‌ها را اعلام نخواهد کرد.اخباری از درون دولت حاکی است قیمت 700 تومان برای بنزین سهمیه‌ای و 1200 تومان برای بنزین آزاد تقریبا در دولت نهایی شده اما رئیس‌جمهور تاکید شدیدی روی رسانه ای نشدن این قیمت‌ها داشته است.ذکر این نکته بی وجه نیست که درآمدهای ناشی از افزایش قیمت برق به حساب هدفمندی یارانه ها نخواهد رفت و در خود صنعت برق هزینه خواهد شد.درصد افزایش قیمت حامل‌هایی مانند برق و گاز که در مصارف خانگی به صورت پلکانی محاسبه می‌شود رویهمه پله‌های مصرف به طور جداگانه اعمال می‌شود.در عین حال با این میزان افزایش قیمت و با توجه به اظهارات وزیر اقتصادبسیار بعید به نظر می‌رسد که درآمدهای پیش بینی شده در تبصره 21 لایحه بودجه برای فاز دوم هدفمندی یارانه‌ها محقق شود و طبعا منابع چندانی برای افزایش میزان یارانه نقدی فراهم نخواهد شد.
                      حامل انرژی درصد افزایش قیمت یا قیمت جدید
                      برق 25 درصد
                      گاز خانگی 20 درصد
                      گاز مصارف عمومی(دولتی، کسب، خدمات) 30 درصد
                      گاز مصارف صنعتی افزایش قیمت از 700 به 1000 ریال
                      گاز پتروشیمی(سوخت و خوراک) 2650 ریال در هر متر مکعب
                      گاز مصرفی صنایع فولاد 1320 ریال در هر متر مکعب
                      نفت سفید با کالابرگ 1500 ریال در هر لیتر
                      نفت کوره حرارتی 2500 ریال در هر لیتر
                      گاز مایع LPG در سیلندرهای 11 کیلویی 2100 ریال در هر کیلو
                      گاز مایع LPG در مخازن بالک(مصارف غیر خانگی) 6500 ریال در هر کیلو
                      * ابهام در قیمت جدید بنزینبا این وجود تا کنون هیچ اظهارنظر رسمی درباره قیمت بنزین و گازوئیل به عنوان پرمصرف‌ترین حامل‌های انرژی مطرح نشده است؛ اتفاقی که می‌تواند بیشترین شوک را به انتظارات تورمی در جامعه وارد سازد. اما در دو هفته گذشته مسئولان ارشد اقتصادی دولت سعی کرده‌اند با تأکید بر ملایم بودن شیب افزایش قیمت‌ها بسترهای مناسب برای این مسئله را فراهم کنند.پس از آنکه علی طیب‌نیا وزیر اقتصاد پس از جلسه هیئت دولت بر این نکته تأکید کرد که قیمت‌ها با شیبی ملایم افزایش خواهد یافت، شاپور محمدی معاون وی، به فارسگفت: اصلاح قیمت‌ها با شیب ملایم و اصلاح الگوی مصرف نیز به صورت تدریجی خواهد بود.وی تصریح کرد: هدفمندی یارانه‌ها تورم‌زایی کمی را پس از اصلاح تدریجی قیمت‌ها به دنبال دارد و اثرات منفی اجرای این طرح با توجه به سیاست‌ها حداقل خواهد بود.همچنینعلی ربیعیوزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی نیز در گفتگو با شبکه خبر با بیان اینکه شیب افزایش قیمت بنزین در فاز دوم هدفمندی یارانه‌ها که امسال اجرا می‌شود بسیار آرام خواهد بود، از مردم درخواست کرد آنهایی که نیاز به یارانه ندارند، انصراف دهند.
                      بمنظور موفقیت
                      تمایل شما برای رسیدن به موفقیت، باید بیشتر از ترس از شکست باشد . . .

                      نظر

                      • ایرج اکبری
                        عضو فعال
                        • Dec 2011
                        • 10934

                        #27956
                        پاسخ : اخبار

                        گلایه هاشمی از سبک شدن نماز جمعه ها
                        آیت الله هاشمی رفسنجانی ضمن تاکید بر اینکه در حال حاضر "انگیزه ای برای آمدن به نمازجمعه را ندارم"، تاکید کرد: نمازجمعه جایی است که باید خیلی کار بکنیم که حرف‌های درست و پخته‌ای بزنیم.همه دنیا نگاه می‌کنند. زیبنده نیست آدم اینطوری حرف‌هایی بزند نماز و جماعت و اسلام و همه اینها را سبك كند.


                        به گزارش پایگاه اطلاع رسانی آیت الله هاشمی رفسنجانی، گزیده مصاحبه ایشان با آرمان بدین شرح است:

                        * قضیه حضورتان در تریبون نمازجمعه چه شد؟ آیا برای بازگشت به تریبون خودتان انگیزه‌ای دارید یا نه؟

                        - انگیزه ندارم که بیایم. اصولا انگیزه سخنرانی و گفتن را ندارم . نمازجمعه هم جایی است که باید خیلی کار بکنیم که حرف‌های درست و پخته‌ای بزنیم. مستقيم پخش می‌شود و همه دنیا نگاه می‌کنند. زیبنده نیست آدم اینطوری حرف‌هایی بزند نماز و جماعت و اسلام و همه اینها را سبك كند.

                        * از سوی ستاد نمازجمعه اقدامی نشده و دعوت نمی‌کنند؟

                        - مدتی دعوت کردند اما دیگر مایوس شدند.

                        * شما اجابت نکردید.

                        - البته شرایط هم به‌گونه‌ای است که در این موقعیت حرف زدن در جمعی که هرکس بخواهد، بیاید، می‌آید و هرکار هم بخواهند، بکنند، می‌کنند. آثار منفي هم مي تواند داشته باشد لذا باید این مساله را هم دید.
                        كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

                        نظر

                        • ایرج اکبری
                          عضو فعال
                          • Dec 2011
                          • 10934

                          #27957
                          پاسخ : اخبار

                          گلایه هاشمی از سبک شدن نماز جمعه ها
                          آیت الله هاشمی رفسنجانی ضمن تاکید بر اینکه در حال حاضر "انگیزه ای برای آمدن به نمازجمعه را ندارم"، تاکید کرد: نمازجمعه جایی است که باید خیلی کار بکنیم که حرف‌های درست و پخته‌ای بزنیم.همه دنیا نگاه می‌کنند. زیبنده نیست آدم اینطوری حرف‌هایی بزند نماز و جماعت و اسلام و همه اینها را سبك كند.




                          مقام نزدیک به تیم مذاکره کننده هسته ای :

                          مقامات اگر ابهامی درباره توافق ژنو دارند قبل از طرح در تریبون رسمی از تیم مذاکره کننده سوال کنند
                          تهران- ایرنا- یک مقام نزدیک به تیم مذاکره کننده هسته ای در واکنش به اظهارات امروز خطیب نماز جمعه تهران درباره توافق ژنو گفت: چنانچه هر یک از مقامات کشور ابهامی درخصوص توافق ژنو داشته باشند قبل از طرح آن در تریبون های رسمی می توانند از تیم مذاکره کننده که همواره آماده پاسخگویی است، سوال کنند.
                          كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

                          نظر

                          • ایرج اکبری
                            عضو فعال
                            • Dec 2011
                            • 10934

                            #27958
                            پاسخ : اخبار

                            جروزالیم پست خبر داد:
                            شروط تشکیلات خودگردان فلسطین برای ادامه مذاکرات سازش با رژیم صهیونیستی

                            یک روزنامه صهیونیستی از شروط تشکیلات خودگردان فلسطین برای ادامه مذاکرات سازش با رژیم صهیونیستی خبر داد.
                            به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روسیا الیوم، "روزنامه جروزالیم پست" چاپ رژیم صهیونیستی اعلام کرد که مقامات تشکیلات خودگردان فلسطین برای ادامه مذاکرات سازش با رژیم صهیونیستی شروط جدیدی را وضع کرده اند.

                            این روزنامه نوشت: به رسمیت شناختن مرزهای 1967 به پایتختی قدس شریف و آزادی هزار و 200 اسیر فلسطینی علاوه بر آزادی چهارمین گروه از اسرای قدیمی فلسطین از جمله "احمد سعدات"، "مروان البرغوثی" و "فؤاد الشوبکی" از جمله شروط تشکیلات خودگردان فلسطین برای ادامه مذاکرات سازش به شمار می رود.

                            توقف شهرک سازی در اراضی اشغالی فلسطین، حاکمیت کامل فلسطین بر مناطق "c" در کرانه باختری و توقف حملات نظامی رژیم صهیونیستی در مناطق تحت حاکمیت تشکیلات خودگردان فلسطین، بازگشایی گذرگاه های مرزی منتهی به نوارغزه، رفع محاصره نوارغزه از دیگر شروط ادامه مذاکرات سازش محسوب می شود.

                            در همین راستا فلسطین الیوم به نقل از "یاسر عبد ربه" دبیر سازمان آزادیبخش فلسطین "ساف" گزارش داد: مذاکرات صلح با اسرائیل باید به صورت بنیادی تغییر کند.

                            وی با بیان این مطلب افزود: اسرائیل خواهان وقت کشی در مذاکرات است تا از این طریق هر چه بیشتر به توسعه شهرک ها بپردازد اما از این پس چنین سیاستی فایده نخواهد داشت.

                            مذاکرات سازش میان تشکیلات خودگردان فلسطین و رژیم صهیونیستی که از سپتامبر 2010 تا 2013 به دلیل شهرک سازی اسرائیل در اراضی اشغالی فلسطین متوقف شده بود پس از 3 سال توقف با میانجیگری آمریکا از سر گرفته شد. این مذاکرات قرار است در ماه آوریل به پایان برسد و این در حالی است که تاکنون هیچ نتایجی در بر نداشته است و مقامات صهیونیست خواهان تمدید آن هستند.
                            كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

                            نظر

                            • ایرج اکبری
                              عضو فعال
                              • Dec 2011
                              • 10934

                              #27959
                              پاسخ : اخبار

                              چشم‌انداز روشن بازارسرمایه در سال 93

                              در یادداشت محمدرضا پورابراهیمی، نائب رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس آمده است: بازار سرمایه کشور در سال 1392 چهره ای جذاب و البته پر نوسان را از خود به نمایش گذاشت. ارزش بازار سرمایه با احتساب بورس تهران و فرابورس ایران، در ابتدای سال کمی بیشتر از 2223 هزار میلیارد ریال بود که در روزهای پایانی سال به 5000 هزار میلیارد ریال نزدیک شد.
                              این رشد ارزش بازار مرهون دو موضوع مهم است؛ یکی افزایش قیمت های سهام و دیگری ورود شرکت های جدید به بازار سرمایه؛ در همین سال شاخص از 38602 واحد در ابتدای سال در واپسین روزهای اسفندماه از مرز 78000 واحد نیز عبور کرد تا بازدهی کمی بیشتر از 100 درصد را عاید سرمایه گذاران کند. این در حالی است که در میانه دی ماه بازده بورس از 130 درصد هم عبور کرده بود که با افت دو ماه پایانی، بازده سهامداران را کاهش داد.
                              سال های 91 و92 در پی رخدادهای نامساعد اقتصادی همچون اختلاس های بزرگ، تعیین بهره مالکانه و حق پروانه برای معادن، افزایش نرخ خوراک شرکت های پتروشیمی، نوسانات بسیار شدید ارز و طلا و به تبع آن تنزل ارزش ریال، تورم و بیکاری بالا و مبهم شدن مسکن مهر، همچنین رویدادهای سیاسی مهمی چون انتخابات ریاست جمهوری، مذاکرات هسته ای، وضع تحریم های شدید و سایر اتفاقات، سال های در مجموع خوبی برای سهامداران حاضر در بورس بودند.
                              البته ناگفته نماند عمده این رشد ها را ناشی از افزایش قیمت ها همه کالا و خدمات می دانیم و تحلیل ها بیانگر رشد ناشی از تورم سطح عمومی قیمت هاست. اما به هر سو بازار سرمایه همچنان نشان داد که می تواند پوشش دهنده خوبی برای سرمایه گذاران در مقابل نرخ های تورم بالا در کشور باشد.
                              روند شاخص کل بورس اوراق بهادار را طی یک دوره پنج ساله (از اسفندماه ماه 1387 تا اسفند ماه 1392) نشان می دهد. هر چند نوسانات زیادی قابل مشاهده است، ولی روند صعودی حاکی از یک سرمایه گذاری پربازده در این دوره می باشد. (883 درصد طی پنج سال اخیر)
                              آنچه که به عنوان تهدیدات و مشکلات فضای کلان اقتصادی است، بی شک بر بازار سرمایه نیز موثر خواهد بود. تحریمها و ادامه مذاکرات هسته ای، ریسک های سیاسی، تورم، نوسانات نرخ ارز، وضعیت نقدینگی، مشکلات فضای کسب و کار، قانون بودجه، قانون هدفمندی یارانه ها و سایر شاخص های اقتصادی بر روند آتی بورس به شدت اثرگذار هستند. ولی عنایت ویژه دولت بر بازار سرمایه، چشم انداز مناسبی را برای سرمایه گذاری در بورس ترسیم کرده است.
                              همچنین ورود بیشتر شرکت های معظم دولتی و دیگر شرکت ها بیانگر ایجاد فرصت های زیادی برای سرمایه گذاری در این بازار است. پس در حال حاضر با بازاری به ارزش در حدود پانصد هزار میلیارد تومان مواجه هستیم که قابلیت پذیرش هزاران میلیارد تومان سرمایه های جدید را داراست که ورود حجم عظیمی از نقدینگی در ماه های اخیر نیز موید همین موضوع است.
                              از دیگر سو به نظر می رسد بازارهای موازی همچون مسکن، ارز، طلا و حتی بانک عزمی برای ایجاد بازده مناسب برای سرمایه گذاران خود ندارند. پیشی گرفتن عرضه مسکن از تقاضای آن، عدم تمایل دولت به نوسان و افزایش نرخ ارز، تثبیت تقریبی بازار جهانی طلا و عدم جذابیت نرخ های سود بانکی، به نوعی همگان را به بازار سرمایه سوق می دهد؛ بنابراین می توان بیان کرد با سرمایه گذاری در صنایع پیش رو و با چشم انداز روشن در بازار سرمایه، امید به کسب بازده متناسب با ریسک برای فعالان این بازار، دور از ذهن نباشد.
                              كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

                              نظر

                              • rahnama
                                عضو فعال
                                • Jul 2012
                                • 770

                                #27960
                                پاسخ : اخبار

                                علی صحرایی معاون بازار شرکت بورس اوراق بهادار در اطلاعیه ای اعلام کرد با توجه به مصوبه هیات مدیره شرکت بورس و اطلاع رسانی قبلی از روز شنبه 16 فروردین 1393 زمان جلسه معاملاتی کلیه بازارها از ساعت 12:30 به 13 افزایش می یابد
                                در این اطلاعیه معاونت بازار به کلیه کارگزاران اعلام کرده است با توجه به تغییر ساعت معاملات هماهنگی لازم در خصوص اطلاع رسانی به معامله گران و مشتریان خود را به عمل آورند
                                اینستاگرام من :
                                منتظر شما عزیزان هستم.
                                www.instagram.com/hoshangghorbanian

                                نظر

                                در حال کار...
                                X