اخبار

Collapse
X
 
  • زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • Aiming
    ستاره دار(18)
    • Jul 2012
    • 2641

    #29521
    پاسخ : اخبار

    در قیاس با مدت مشابه پارسال صورت گرفت؛
    رشد 148 درصدی ارزش معاملات الکترونیک در بازار "سهام"



    مقایسه آمار معاملاتی فروردین ماه امسال با پارسال نشان می دهد که حجم معاملات الکترونیکی 240 درصد و ارزش این نوع معاملات 148 درصد افزایش داشته است.
    به گزارش گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران، در فروردین ماه امسال، بیش از 14 میلیارد و 782 میلیون سهم در تالارهای منطقه ای و همچنین به صورت الکترونیکی در بورس اوراق بهادار داد و ستد شده است. این در حالی است که فروردین ماه پارسال 9 میلیارد و 256 میلیون سهم به ارزش 50 هزار و 899 میلیارد ریال به صورت الکترونیکی خریداری شده بود.

    ارزش معاملات سهام و حق تقدم خریداری شده در فروردین ماه امسال 56 هزار و 931 میلیارد ریال بود. در این بین، بیشترین حجم و ارزش معاملات متعلق به تهران با دادو ستد هفت میلیارد و 234 برگه سهم به ارزش 33 هزار و 338 میلیارد ریال بود.

    آمارها نشان می دهد که 58.56 درصد از حجم معاملات طی فروردین ماه در استان تهران انجام شده است.

    این در حالی است که بورس به غیر از تهران در 40 استان دیگر نیز تالار منطقه ای دارد. معاملات الکترونیکی سهام، پس از تهران، بیشترین حجم و ارزش معاملات را به خود اختصاص داده است. طی روزهای کاری فروردین، پنج میلیارد و 158 میلیون سهم به ارزش 26 هزار و 94 میلیارد ریال به صورت الکترونیکی خریداری شده است.

    بر این اساس، 34.89 درصد از حجم معاملات و 26.94 درصد از ارزش معاملات به معاملات الکترونیکی اختصاص داشته است.

    پس از معاملات الکترونیکی، سهام داران اصفهانی بیشترین ارزش معاملات را به خود اختصاص دادند. در نخستین ماه سال، 343 میلیون سهم به ارزش یک هزار و 248 میلیارد ریال در این تالار معامله شد که از نظر حجمی 2.32 درصد و از لحاظ ارزشی 2.19 درصد ارزش معاملات را به خود اختصاص داد.

    مشهد و تبریز هم در رتبه های چهارم و پنجم قرار دارند. حجم معاملات در تالار مشهد 2.09 درصد از کل معاملات و ارزش آن 1.77 درصد ارزش معاملات را به خود اختصاص داد. در تبریز نیز 224 میلیون سهم به ارزش 788 میلیارد ریال خریداری شد که 1.51 درصد حجم معاملات و 1.38 درصد ارزش معاملات را شامل می شود.

    پس از تبریز، کرج بیشترین حجم معاملات را داشته است، به طوری که در فروردین ماه امسال، 208 میلیون سهم به ارزش 659 میلیارد ریال در این تالار منطقه ای خرید و فروش شده است. این ارقام از نظر حجمی 1.41 درصد و از نظر ارزشی 1.16 درصد کل معاملات بازار بودند.

    درمقابل، سرمایه گذاران سبزواری در فروردین ماه، هیچ سهمی را خریداری نکردند تا در انتهای جدول خرید و فروش سهام، حق تقدم و اوراق مشارکت قرار بگیرند.
    وارن بافت :برای بدست آوردن بازدهی های فوق العاده نیازی نیست کارهای فوق العاده انجام بدیم.

    نظر

    • Aiming
      ستاره دار(18)
      • Jul 2012
      • 2641

      #29522
      پاسخ : اخبار

      «نه» سوئیسی‌ها به افزایش دستمزد



      مردم سوئیس به این دلیل از پذیرش بالاترین حداقل دستمزد در جهان صرف‌نظر کردند چون می‌توانست به کاهش مشاغل در مناطق حومه شهرها که به لحاظ اقتصادی ضعیف‌ترند، منجر شود و بیکاری را افزایش دهد.
      در یک همه‌پرسی تاریخی که روز یکشنبه در کشور سوئیس برگزار شد، افزایش حداقل دستمزدها به رای گذاشته شد. دیروز نتایج این همه‌پرسی منتشر شد و بنا به اعلام دولت سوئیس معلوم شد که اکثریت 76.3 درصدی از مردم قانع این کشور با افزایش حداقل دستمزدهایشان و رسیدن آن به ساعتی 22 فرانک (معادل 25 دلار) مخالفند. این دستمزد در صورت تصویب، بالاترین حداقل دستمزد در جهان محسوب می‌شد.
      به گزارش بلومبرگ، وزیر اقتصاد سوئیس، جان اشنایدر آمان در کنفرانسی در برن ضمن‌اشاره به نتایج این همه‌پرسی گفت: «این نشانه‌ای قوی برای کشوری است که مرکز اشتغال محسوب می‌شود. پذیرش این میزان حداقل دستمزد می‌توانست منجر به کاهش مشاغل در مناطق حومه شهرها که به لحاظ اقتصادی ضعیف‌ترند شود.»
      در شرایطی که نابرابری‌های درآمدی در کشورهای توسعه یافته رو به افزایش است، موضوع بازنگری بر حداقل دستمزدها در سایر کشورهای توسعه یافته نیز روی میز است. در بریتانیا، دیوید کامرون نخست‌وزیر، حداقل دستمزدها را به 6.5 پوند در ساعت، معادل 10.9 دلار، افزایش داده است و در ایالات متحده هم رئیس‌جمهوری باراک اوباما تلاش می‌کند تا حداقل دستمردهای فدرال را از ساعتی 7.25دلار به ساعتی 10.1 دلار افزایش دهد. در آلمان، دولت صدر اعظم آنگلا مرکل از حداقل دستمزد 8.50 یورویی حمایت کرده است.

      شرکت‌ها بر این باور بودند که این همه‌پرسی‌ها باعث می‌شود از جذابیت سوئیس به عنوان کشوری برای فعالیت‌ کسب و کارها کاسته شود، اما این بار رای منفی به افزایش حداقل دستمزدها ورق را برگرداند. هانس اولریخ بیلگر، مدیر سندیکای بازرگانی سوئیس می‌گوید: «مردم بار دیگر اعلام کردند که نمی‌خواهند دولت در امورشان دخالت کند. این رای اعتماد مردم به اقتصاد است.»

      هم‌اکنون در سوئیس9 نفر از هر 10 کارگر تمام وقت، بیش از حداقل دستمزد تعیین شده دریافت می‌کنند. شرکت‌ها و دولت با این راهکار پیشنهاد شده مخالف بودند و می‌گفتند افزایش حداقل دستمزدها موجب آسیب رسیدن به اقتصاد می‌شود چون بیکاری افزایش می‌یابد. اما از سوی دیگر انجمن‌های صنفی می‌گفتند که دستمزد افرادی که پایین‌ترین درآمد را دارند باید منعکس‌کننده هزینه‌های بالای زندگی باشد.
      میانگین دستمزدها در بخش خصوصی سوئیس در سال گذشته ماهانه 6118 فرانک بود. بر اساس داده‌های منتشر شده توسط سازمان همکاری‌های اقتصادی و توسعه در سال 2012 بر اساس برابری قدرت خرید، دستمزد در سوئیس معادل 14.01 دلار در هر ساعت بوده است. این در شرایطی است که این رقم در فرانسه 10.60 دلار و در استرالیا 10.20دلار بود.
      وارن بافت :برای بدست آوردن بازدهی های فوق العاده نیازی نیست کارهای فوق العاده انجام بدیم.

      نظر

      • Aiming
        ستاره دار(18)
        • Jul 2012
        • 2641

        #29523
        پاسخ : اخبار

        "ظریف به بحث درباره برنامه موشکی ایران خندید"



        خبرگزاری انگلیسی رویترز از قول یکی از اعضای حاضر در مذاکرات ایران و ۱+۵ گزارش داده وزیر خارجه ایران به درخواست هیئت آمریکایی برای بحث درباره موشک‌های بالستیک ایران خندیده است.
        "ظریف به بحث درباره برنامه موشکی ایران خندید"
        به گزارش جهان به نقل از تسنیم، خبرگزاری انگلیسی رویترز از قول یکی از اعضای حاضر در مذاکرات ایران و ۱+۵ گزارش داده وزیر خارجه ایران به درخواست هیئت آمریکایی برای بحث درباره موشک‌های بالستیک ایران خندیده است.

        رویترز در این گزارش به مجموعه‌ای از مباحث چالش‌انگیز درباره برنامه هسته‌ای ایران اشاره کرده است. تعداد سانتریفیوژها، مدت زمان تداوم محدودیت‌ها بر برنامه هسته‌ای ایران و سرعت رفع تحریم‌ها از جمله موضوعاتی بوده که این خبرگزاری به آنها اشاره کرده است.

        بحث برنامه موشک بالستیک ایران نیز، طبق آنچه رویترز گزارش داده و مقامات آمریکایی هم بارها مطرح کرده‌اند از جمله موضوعات چالش‌انگیز مطرح شده در این مذاکرات بوده است.

        بسیاری از مقامات آمریکایی، در برهه‌های مختلف خواستار حل و فصل مسئله برنامه موشک‌های بالستیک ایران در خلال مذاکرات هسته‌ای شده‌اند، اما مقامات ایران هم بارها تأکید کرده‌اند که درباره مسائل مرتبط با توانمندی‌های دفاعی کشور مذاکره نخواهند کرد.

        محمدجواد ظریف، وزیر امور خارجه ایران هم روز سه‌شنبه، ۲۳ اردیبهشت پس از گفت‌وگو با کاترین اشتون، مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا، گفت: «من به شما اطمینان می‌دهم که بحث دفاع جمهوری اسلامی و امکانات دفاعی ما موضوع مذاکره نخواهد بود».

        در این میان، خبرگزاری رویترز در گزارش روز جمعه ۱۶ مه (برابر با ۲۶ اردیبهشت) از قول یکی از مقامات ایرانی حاضر در جلسه مذاکرات هسته‌ای به نکته جالبی درباره درخواست آمریکایی‌ها در این مورد و واکنش ظریف اشاره کرده است.

        رویترز می‌نویسد: «روز چهارشنبه هیئت آمریکایی مشخص کرد که خواستار بحث درباره برنامه موشک بالستیک ایران و جنبه‌های نظامی احتمالی در تحقیقات هسته‌ای قبلی ایران است».

        درباره واکنش وزیر خارجه ایران نوشته شده است: «اما چنانکه یک مقام ایرانی حاضر در این جلسه گفت وزیر خارجه ایران، محمدجواد ظریف تنها خندید و این اظهارات را نادیده گرفت».
        وارن بافت :برای بدست آوردن بازدهی های فوق العاده نیازی نیست کارهای فوق العاده انجام بدیم.

        نظر

        • ali30
          عضو فعال
          • Aug 2013
          • 1940

          #29524
          پاسخ : اخبار

          واکنش عربستان به پیشنهاد نفتی ایران
          همزمان با پیشنهاد ایران به اعضای اوپک مبنی بر باز کردن جا برای بشکه های نفت صادراتی ایران، وزیر نفت عربستان بزرگترین تولیدکننده نفت اوپک به این پیشنهاد واکنش نشان داد.


          به گزارش خبرنگار مهر، پس از پیشنهاد رسمی زنگنه وزیر نفت به اعضای اوپک مبنی بر باز کردن جا برای بشکه های نفت صادراتی ایران، وزیر نفت عربستان بزرگترین تولیدکننده نفت اوپک به این پیشنهاد واکنش نشان داد.


          علی النعیمی وزیر نفت عربستان با تاکید بر اینکه این کشور و اوپک حدود 40 درصد نفت جهان را تامین می‌کنند، گفت: نگران عرضه اضافی نفت از سوی ایران و عراق نیستند.


          این عضو کابینه دولت ریاض با اعلام اینکه ایران و هر کشور دیگری مشتری خاص خود برای فروش نفت را دارد، اظهار داشت: ‌اقدام احتمالی آمریکا مبنی بر لغو قانون منع صادرات نفت خام باعث عرضه بیشتر از تقاضا در بازار نخواهد شد، زیرا رشد تقاضا هرگونه نفت اضافی در بازار را جذب خواهد کرد.


          علی النعیمی افزود: ما بسیار خوشحال می‌شویم که ببینیم تولیدکنندگان مختلف تولید خود را افزایش می‌دهند و روانه بازار بین‌المللی می‌کنند.


          وزیر نفت عربستان خاطرنشان کرد: به خاطر داشته باشید که جهان سالانه بیش از 30 میلیارد بشکه نفت مصرف می‌کند و کسی باید آن‌ را جایگزین کند، بنابراین هر چقدر نفت بیشتر تولید شود جایگزینی آن نیز بیشتر خواهد شد.


          بیژن زنگنه وزیر نفت هفته گذشته در حاشیه اجلاس انرژی روسیه در جمه خبرنگاران از چراغ سبز اعضای اوپک به منظور باز کردن جا برای بشکه‌های نفت خام صادراتی ایران خبر داد و اعلام کرده بود: در حال حاضر به طور متوسط روزانه ایران حدود 1.5 میلیون بشکه نفت صادر می کند.
          تمام ناتمام من با تو تمام ميشود...../:.Heart.:/

          نظر

          • ali30
            عضو فعال
            • Aug 2013
            • 1940

            #29525
            پاسخ : اخبار

            رشد چشمگیر معاملات بورس
            دنیای اقتصاد: مبادلات روز گذشته بورس در شرايطي با افت 6/0 درصدي شاخص كل مواجه شد كه بررسي‌ها از تكاپوي بازار سرمايه كشور نسبت به ابتداي سال خبر مي‌دهد. روز گذشته ارزش، حجم و تعداد معاملات نسبت به ابتداي سال به ترتيب با 133، 148 و 99 درصد رشد مواجه شد. كارشناسان به همین دلیل معتقدند ريزش 485 واحدي بورس به‌معناي كاهش پويايي در اين بازار نيست.قیمت دلار نیز روز گذشته تغییری نکرد تا بازار با آرامش روز را به پایان برساند.
            هلدينگ خليج فارس بازار را منفي كرد
            پويايي بازار برخلاف حركت شاخص
            خودروسازان همچنان ليدر بي‌رقيب بازار هستند
            گروه بورس، هديه لطفي: ريزش 458 واحدي شاخص بازار سرمايه در روز گذشته در مقابل رشد چشمگير حجم و ارزش معاملات حكايت از آن دارد كه هرچند دماسنج بازار با ثبت حدود 6/0 درصد افت به محدوده 76 هزار و 500 واحدي سقوط كرده، اما نماگرهاي بازار نشان از فعاليت سرمايه‌گذاران در بورس دارد.

            در شروع معاملات روز گذشته شاخص كل بورس تهران به لطف رونق معاملات در گروه خودرويي و همچنين اوضاع مناسب در گروه پالايشي بار ديگر در مدار صعود قرار گرفت، اما پس از دقايقي تحت فشار منفي نمادهاي بزرگ پتروشيمي به ويژه هلدينگ خليج فارس به محدوده منفي خزيد؛ روز گذشته نماد هلدينگ خليج فارس در حالي كه با صف فروش سنگين مواجه بود بسته شد، در اين راستا مدير امور مالي هلدينگ خليج فارس با اشاره به درخواست اين شركت از سازمان بورس براي توقف نماد شركت، گفت: گزارش شفاف سازي فارس تا هفته آينده به سازمان بورس ارسال خواهد شد. علي نيازي در گفت‌وگو با «سنا»، با بيان اقداماتي همچون خريد سهام شركت پترول و آثار مستقيم و غيرمستقيم ناشي از خريد سهام اين شركت بر سود هلدينگ خليج فارس (با توجه به سهم 45 درصدي هلدينگ خليج فارس در شركت بازرگاني پتروشيمي، به عنوان فروشنده اين سهام)، افزود: آثار ناشي از تسعير 500 ميليون يورو مطالبات شركت از ارز مبادله‌اي به ارز نرخ آزاد، افزايش ظرفيت پتروشيمي تندگويان به 90 درصد و نيز حل نسبي مشكل كشتي براي حمل محصولات پتروشيمي‌هاي پارس و بندر امام، آثار قابل توجهي بر سود هلدينگ خليج‌فارس دارد. به همين منظور، با ارسال نامه‌اي به سازمان بورس و اوراق بهادار، از اين سازمان درخواست كرديم به‌منظور شفاف سازي درخصوص آثار اين موارد بر ميزان سود هلدينگ خليج فارس، نماد شركت متوقف شود. همچنين طي روزهاي گذشته در مورد هلدينگ شايعاتي هم وجود داشته كه سهامداران آن را نگران كرده بود؛ در اين خصوص سيد‌علي حسيني مشاور مدير عامل هلدينگ خليج فارس در امور سرمايه‌گذاري و بازار سرمايه اظهار كرد: در بازار شايعاتي در مورد فارس وجود داشته كه يكي از آنها آثار منفي خوراك و ديگري پيش‌بيني پايين EPS شركت بوده اما هيچ كدام از آنها واقعيت ندارد. ما دنبال 5 درصد تخفيف ديگر براي خوراك هستيم تا قيمت خوراك به 90 درصد فوب خليج فارس برسد. در جريان معاملات ديروز ديگر ليدرهاي بازار از جمله نمادهاي پتروشيمي فشار بيشتري را بر شاخص در مسير نزول وارد ساختند و منفي شدن مپنا و سپس معاملات پر حجم بر روي اين نماد مزيد بر علت شد تا شاخص بيش از پيش كاهش يابد. در ادامه بازگشايي برخي نمادها در محدوده مثبت قيمتي مانند «دزهراوي» شاخص را كمي بالا كشيد؛ اما اين روند نيز به سرعت خنثي شد و اين نماگر تا پايان زمان معاملات با شيبي منفي اما ملايم به كار خود پايان داد و در نهايت دماسنج بازار سرمايه با تاثير منفي نمادهاي بزرگي همچون هلدينگ صنايع پتروشيمي خليج فارس،‌ گسترش نفت و گاز پارسيان، مديريت پروژه‌هاي نيروگاهي، سرمايه‌گذاري غدير، پتروشيمي شازند و فولاد مباركه اصفهان با كاهش 458 واحدي به محدوده 76 هزار و 529 واحدي رسيد. معاملات بورس اوراق بهادار در روز گذشته با رونق چشمگيري پيگيري شد و در مجموع دادوستد يك ميليارد و 65 ميليون برگه اوراق بهادار به ارزش 2 هزار و 872 ميليارد ريال در سامانه معاملاتي بازار به ثبت رسيد كه به ترتيب حجم و ارزش كل معاملات در مقايسه با مبادلات روز يكشنبه 3/34 و 5/19 درصد رشد را نشان مي‌دهد. همچنين از ابتداي سال تا كنون ارزش كل معاملات بازار سرمايه با 133 درصد افزايش از 123 ميليارد تومان به 287 ميليارد تومان رسيده است. در اين مدت حجم كل معاملات نيز رشد 148درصدي را تجربه كرده؛ به‌طوري‌كه جابه‌جا‌يي 429 ميليون سهم در ابتداي سال به يك ميليارد و 65ميليون سهم در روز گذشته رسيده است. افزون بر اين، تعداد معامله‌گران نيز با رشد 99 درصدي بالغ بر 87 هزار و 377 نفر شده است. اما در اين ميان بازدهي شاخص همچنان منفي است و با احتساب افت روز گذشته، تغييرات شاخص از ابتداي سال تا كنون منفي 15/3 درصد است.

            ثبات نسبي بازار سهام در 2 ماه آينده
            مدير‌عامل تامين سرمايه آرمان در گفت‌وگو با «سنا»، پيش‌بيني كرد در 2 ماه آينده ثبات نسبي در بازار سرمايه ايجاد و بعد از توافق جامع هسته‌اي، بازاري مثبت و معقول تا پايان سال ايجاد مي‌شود. محمد جمالي به وضعيت فعلي بورس اشاره كرد و گفت: به نظر مي‌رسد كليه حوزه‌هاي اقتصادي كشور و فعالان بخش‌هاي مختلف، تصميمات كلان و مهم خود را به بعد از تعيين تكليف پرونده هسته‌اي و روشن شدن وضع تحريم‌ها موكول كرده‌اند؛ زيرا اين موضوع بسيار كليدي و مهم بوده و در برنامه‌ريزي‌هاي اقتصادي به دليل اينكه منجر به مشخص شدن قيمت سكه و ارز مي‌شود، تاثيرگذار است. وي افزود: به اين ترتيب به نظر مي‌رسد تا زماني كه تكليف مذاكرات هسته‌اي در تيرماه روشن شود، بازار سرمايه و ساير بازارها همچون ارز، طلا و مسكن در يك ثبات نسبي به سر خواهند برد. اين كارشناس بازار سرمايه تصريح كرد: علاوه‌بر اين پيش‌بيني مي‌شود با توجه به اينكه در 8 سال دولت سابق عموما صنايعي رشد كردند كه با قيمت دلار و قيمت‌هاي جهاني ارتباط مستقيم داشتند و صنايعي همچون خودروسازي‌ها، بانك‌ها و دارويي‌ها از افزايش قيمت ارز آسيب ديدند، اين صنايع در دولت جديد پتانسيل رشد و شكوفايي را پيدا كنند. جمالي با بيان اينكه بيشترين رشد در سال جاري به شركت‌هاي خودروسازي و صنعت بانكداري متعلق است، عنوان كرد: اين در حالي است كه بعد از توافق جامع هسته‌اي و با توجه به كاهش ريسك سياسي كشور و ورود سرمايه‌گذاران خارجي در پروژه‌هاي مختلف نفت و گاز، به نظر مي‌رسد كه نرخ بازده مورد انتظار اقتصاد كشور كاهش يافته و سود شركت‌ها افزايش يابد. مدير‌عامل تامين سرمايه آرمان اظهار كرد: بنابراين اگر توافق جامع هسته‌اي حاصل شود، پيش‌بيني مي‌شود كه بهترين بازار، بورس باشد در غير اين صورت، شاهد تلاطم‌هايي به سمت بازار طلا و ارز خواهيم بود. به طوري كه اگر مذاكرات در مسير انتظارات حركت نكند نقدينگي و سرمايه سرگردان مي‌تواند به سمت بازارهاي غير‌مولد حركت كند.
            وي يادآور شد: بازار سرمايه در روز شنبه افت موقتي را تجربه كرد، زيرا تصور مي‌كرد كه روند مذاكرات هسته‌اي بهبود مي‌يابد ولي با اين حال صف فروش بسياري از شركت‌ها جمع شد و بازار به سمت تعادل پيش رفت. بنابراين اثر مذاكرات در بازار به اتمام رسيده است و از اين پس بازار متعادل‌تري خواهيم داشت. وي تاكيد كرد: به اين ترتيب پيش‌بيني مي‌شود كه از اين پس بازار سرمايه در يك ثبات نسبي به سر برده و افت و رشد قابل توجهي در بازار مشاهده نشود. در گروه خودرو كه اين روزها در نقش پيشرو بازار ظاهر شده، در پي جابه‌جا‌يي 526 ميليون سهم به ارزش يك هزار و 189 ميليارد و 760 ميليون ريال در اين گروه، ارزش بازار «خودرو» به 114 هزار و 577 ميليارد ريال رسيد و به اين ترتيب ليدر بودن خود را حفظ كرد. در اين گروه، ختراك براي سال 92 مبلغ 301 ريال سود محقق كرد، در حالي كه 125 ريال سود اعلام كرده بود؛ دليل اين رشد افزايش توليد و كاهش هزينه هاست. در اين رابطه مديرعامل يك شركت مشاور سرمايه‌گذاري نسبت به تشكيل حباب در شركت‌هاي خودرويي هشدار داد و تاكيد كرد كه تا كنون هيچ اطلاعات بنيادي كه وضعيت اين شركت‌ها را به سمت بهبود مستمر نشان دهد مشاهده نشده است. مهدي طحاني در گفت‌و‌گو با «ايسنا» به وضعيت بازار سرمايه اشاره كرد و گفت: حدود چهار ماه است كه از ريزش شاخص بازار سرمايه از مرز 89 هزار واحد مي‌گذرد و بسياري از سهم‌هايي كه بنا‌به دلايلي بيشتر از ارزش‌هاي محاسباتي قيمت‌گذاري شده بودند با اصلاح قيمت بعضا 50 درصدي مواجه شدند. وي افزود: در اين دوران بسياري از سرمايه‌گذاران كه تنها با توجه به جو حاكم بر بازار سرمايه خريد كرده بودند متضرر شده و در جاهاي مختلف به بدگويي از بازار سهام پرداختند. حال آنكه قبل‌تر از آن بسياري از كارشناسان هشدارهايي مبني بر استراحت يا اصلاح بازار داده بودند ولي درآن فضا حرف حساب شنيده نمي‌شد. او با بيان اينكه در حال حاضر معاملات سهام در گروه خودرو مويد همين مطلب است، خاطرنشان كرد: طرفداران سرمايه‌گذاري در اين شركت‌ها كه اغلب با ديدگاه‌هاي بسيار كوتاه‌مدت سرمايه‌گذاري مي‌كنند دليل‌هاي مختلفي براي سرمايه‌گذاري خود مطرح مي‌كنند. وي ادامه داد: عمده اين دلايل شايد مواردي از اين قبيل باشد كه توليد گروه خودرو در ماه‌هاي ابتدايي سال رشد چشمگيري داشته، شركت‌هاي خودرويي درحال فروش دارايي‌هاي غير‌مولد خود هستند و شركاي خارجي براي همكاري با خودروسازان ايراني درصف ايستاده‌اند. حال آنكه به صورت واقعي و با استفاده از اطلاعات رسمي افشا شده از گروه خودرو هيچ اطلاعات بنيادي كه وضعيت اين شركت‌ها را به سمت بهبود مستمرنشان دهد، مشاهده نشده است. به گفته او سكوت مديران شركت‌هاي خودروساز درمورد آمار خريد و فروش‌هاي خود نيز ابهام‌هاي سرمايه‌گذاري دراين شركت‌ها را افزايش داده است. از سوي ديگر نرخ‌هاي فروش اين شركت‌ها هم به صورت دائم درحال كش‌وقوس بين مراجع مختلف است. بنابراين با توجه به اينكه اكثر شركت‌هاي اين صنعت داراي زيان انباشته و زيان خالص سنگيني هستند بنابراين ورود سرمايه‌گذاران ريسك پذير و كوتاه‌مدت در اين شركت‌ها توصيه نمي‌شود؛ زيرا قيمت سهام اين شركت‌ها درصورت به مشكل خوردن تمام مفروضاتي كه باعث صعود آنها شده است، با همان سرعت اما بيشتر نزول خواهد كرد. مديرعامل شركت مشاور سرمايه‌گذاري آواي آگاه تاكيد كرد: اين در حالي است كه درحال حاضر بسياري از سهام در بازار وجود دارند كه بازار حتي با نسبت قيمت به سود هر سهم (p/e) حدود 4 هم حاضر نيست آنهارا بخرد، حال آنكه سهام اين شركت‌ها با توجه به اميدواري‌هاي افراطي به آينده، درحال تشكيل حباب قيمتي است و در اين صورت متضرر نهايي، سهامداران حقيقي و خردي هستند كه تنها با جو بازار معامله مي‌كنند. در گروه سنگ‌آهني، كگل افزايش سرمايه 80 درصدي از محل آورده دارد؛ در‌حالي‌كه قبلا گفته شده بود افزايش سرمايه 100 درصدي دارد. باما هم 2135 ريال سود محقق كرده و 1100 ريال سود نقدي به هر سهم تخصيص داده است. مجمع كدما كه قرار بود 28 ارديبهشت‌ماه برگزار شود، به تنفس خورد و جلسه بعدي آن 11 خردادماه است. در گروه دارو، گزارش مالي شركت‌ها خوب بوده است. نسبت قيمت بر درآمد گروه به 3/6 رسيده كه كمتر از متوسط بازار است. مجمع برخي شركت‌ها برگزار شده و برخي ديگر در نوبت برگزاري است. داسوه امروز به مجمع مي‌رود. والبر احتمالا 80 تومان سود نقدي تقسيم كند. دسينا 4 خرداد به مجمع مي‌رود. پخش البرز 772 ريال سود محقق كرده و 620 ريال سود نقدي به هر سهم داده است. دسبحا نيز 120 ريال سود نقدي براي هر سهم كنار گذاشته است. دزهراوي6957 ريال سود محقق كرده و 5500 ريال سود نقدي به هر سهم داده است. احتمال رشد سود درازك هم وجود دارد. دتوليد2505 ريال سود محقق كرده كه 1800 ريال آن نقدي پرداخت مي‌شود.


            تمام ناتمام من با تو تمام ميشود...../:.Heart.:/

            نظر

            • ali30
              عضو فعال
              • Aug 2013
              • 1940

              #29526
              پاسخ : شاخص ( شاخص کل و شاخص سایر گروهها .. )

              در گفتگو با یک کارشناس بازار سرمایه عنوان شد:
              سطح انتظار سرمایه گذاران بالا است/بازدهی 50 درصدی بورس در سال 93
              شرایط حاکم بر بازار سرمایه حاکی از این است که به دلیل تغییر سیاست های دولت به همراه عوامل دیگر همچون افزایش مالیات بر ارزش افزوده شرکت ها و افزایش هزینه های سربار و دستمزد و نهایی نشدن توافقات بین المللی موجب کمرنگ شدن اعتماد سرمایه گذاران شده
              در حال حاضر به نظر می رسد بازار سرمایه تحت تأثیر عوامل مختلفی اعم از سیاست های کلان و بودجه ای و تعرفه ای و بسیاری عوامل دیگر است این در حالی است که نگاه کارشناسی این بود که در فصل مجامع و با تصویب سیاست های حمایتی از بازار سرمایه توسط دولت در جهت کاهش نرخ سود بانکی ، بورس رشد داشته باشد.این کارشناس بازار سرمایه با بیان این مطلب به خبرنگار بورس نیوز عنوان کرد: شرایط حاکم بر بازار سرمایه حاکی از این است که به دلیل تغییر سیاست های دولت به همراه عوامل دیگر همچون افزایش مالیات بر ارزش افزوده شرکت ها و افزایش هزینه های سربار و دستمزد و نهایی نشدن توافقات بین المللی موجب کمرنگ شدن اعتماد سرمایه گذاران شده که این دلایل باعث شده شاخص کل با کاهش مواجه گردد.محمدرضا رهبر ادامه داد: علت اصلی این رفتار در بازار سرمایه مربوط به بالا بودن سطح انتظارات سرمایه گذاران از بازار است که در شرایط فعلی به دلیل برآورده نشدن این انتظارات باعث کاهش قیمت سهام شرکت ها در بورس شده است.این کارشناس با اشاره به هوشمندی بازار ابراز داشت: در بازار سرمایه تقاضا به سه دسته تقسیم می شود. دسته اول تقاضای معاملاتی است که در شرایط معمول وجود دارد دسته دوم تقاضای احتیاطی است که مختص افرادی است که به سهام با دید پس انداز نگاه می کنند و دیدگاه خرید و فروش کوتاه مدتی ندارند بلکه از استراتژی خرید و نگهداری استفاده می کنند بنابراین این گروه معمولاً سهم های بنیادی را در سبد خود حفظ می کنند.دسته بعدی تقاضای سوداگرایانه است که مربوط به سرمایه گذارنی است که بثیشتر تحت تأثیر جو روانی خرید و فروش می کنند بنابراین گاهی سود می کنند و گاهی سوار موج می شوند و گاهی هم از بازار خارج می شوند و در کل دید سفته بازی دارند بنابراین علیه هر یک این نوع تقاضا بر دیگری رفتار بازار را تحت تأثیر قرار می دهد.محمدرضا رهبر با اشاره به سیاست های دولت برای تزریق نقدینگی به بازار اظهار داشت: آن چیزی که انتظار می رفت دوباره موجب بازگشت اعتماد عمومی به بازار سرمایه شود اجرای سیاست های حمایتی دولت توسط مذاکره با بانک ها و بیمه ها و شرکت های سرمایه گذاری و تشکیل صندوق حمایت بود که متأسفانه عملکرد مناسبی تا امروز نداشته اند بنابراین به نظر می رسد این عوامل سبب کاهش حجم و ارزش معاملات و دلسرد شدن سهامداران شود که می بایست در جهت برطرف کردن این نگرانی ها اقدام شود تا نقدینگی به سمت بازارهای موازی سوق پیدا نکند و موجبات تورم دوباره آنها را فراهم نکند چراکه ممکن است ادامه این وضعیت به اقتصاد صدمه وارد کند.این کارشناس با تجربه در خصوص دلایل سردرگمی سرمایه گذاران در بازار سرمایه بیان کرد: طولانی شدن مذاکرات از دو جهت روی بازار سرمایه تأثیر گذاشته است یکی اینکه شرکت ها نمی توانند برنامه ریزی دقیق و مشخصی انجام دهند و دیگری اینکه هیجانات بازار سرمایه تشدید می گردد که سب می گردد تأمین مالی شرکت ها و جذب سرمایه از این بازار برای اجرای طرح ها و برنامه های توسعه ای آنها با مشکل مواجه گردد.محمدرضا رهبر پیرامون نسبت قیمت بر درآمد بازار سرمایه ابراز داشت: در سال گذشته این نسبت رشد زیادی را تجربه کرد و با اتفاقاتی در این مدت در بازار سرمایه افتاده است هنوز نسبت قیمت بر درآمد بازار سرمایه بالاتر از بازار پولی است که بسته به ریسکی که سرمایه گذار قبول می کند بازدهی بیشتری را در بازار سرمایه انتظار داشت.این کارشناس بازار سرمایه پیرامون عوامل ایجاد رونق در بازار سرمایه عنوان کرد: رسیدن هرچه سریعتر به توافقات نهایی در حوزه بین الملل و جذب سرمایه گذاران خارجی می تواند سبب رونق بورس و کمک به تولید کشور گردد.وی افزود: در این خصوص سفارت خانه ها می توانند با برگزاری نشست با فعالان اقتصادی کشورها اقدام به معرفی مزایا و پتانسیل های سرمایه گذاری در ایران کنند.رهبر ادامه داد: شرکت های صادرات محور می توانند با مشتریان خود برای ترغیب آنها برای سرمایه گذاری در سهام شرکت ها وارد مذاکره شوند و از این طریق زمینه حضور سرمایه گذاران خارجی را فراهم آوردند.بنابراین دولت نیز باید با تنظیم قوانین به نحوی که سبب جلب اعتماد سرمایه گذاران چه داخلی و چه خارجی شود به اقتصاد کشور کمک کند تا سرمایه گذاران بتوانند راحت تر برنامه ریزی برای ورود به بازارها را انجام دهند.وی افزود: این موارد باید در برنامه های توسعه اقتصادی شفاف بیان شود و از تصویب و اجرای مقرارتی که باعث سردرگمی سرمایه گذاران می گردد اجتناب شود.این کارشناس بازار سرمایه در مورد بهترین استراتژی سرمایه گذاری در سال جاری اظهار داشت: سرمایه گذاران باید نگاه بنیادی به سهام داشته باشند و تحت تأثیر شایعات و اخبار قرار نگیرند و با یک بررسی دقیق در سهام شرکت هایی که از روند رو به رشد و با ثباتی طی سال های گذشته برخوردار بوده اند سرمایه گذاری کنند.در خاتمه محمدرضا رهبر پیرامون وضعیت بازار سرمایه در سال 93 گفت: علی رغم همه مشکلات پیش بینی بنده و سایر کارشناسان این است که بازدهی سال 93 بازار سرمایه شاید مثل سال 92 نباشد ولی رشد 40 تا 50 درصدی در این بازار امکان پذیر است چراکه در هر حال شرایط اقتصادی ما در حال بهبود است و به دلیل شرایط حاکم بر اقتصاد بسیاری از شرکت ها پیش بینی های خود را محافظه کارانه ارایه کرده اند که با برداشته شدن موانع سیاسی و اقتصادی می توانند رشد سودآوری را تجربه کنند.بنابراین صنایعی همچون کانی های فلزی و ساختمان و سیمان و بانکداری و حتی برخی فولادی ها و پتروشیمی پتانسیل رشد را خواهند داشت.
              تمام ناتمام من با تو تمام ميشود...../:.Heart.:/

              نظر

              • DJANGO
                عضو فعال
                • May 2013
                • 1701

                #29527
                پاسخ : اخبار

                وزیر نیرو: با افراط در سدسازی چهار دریاچه ایران را خشک کردیمlaughingsmiley



                حمید چیتچیان، وزیر نیرو

                حمید چیتچیان، وزیر نیروی جمهوری اسلامی ایران، روز یک‌شنبه ۲۸ اردیبهشت با تاکید بر مرگ دریاچه‌های هامون، ارومیه، گاوخونی و بختگان گفت: «طی سال‌های گذشته در ساخت سد افراط کردیم.»

                به گزارش خبرگزاری مهر، وزیر نیرو در این باره اظهار داشت: «یکی از علائم بحران آبی کشور خشک شدن دریاچه‌ها است که مردم به خوبی آن را لمس می‌کنند. دریاچه‌های بختگان، گاوخونی، ارومیه و هامون خشک شد و ما اینها را با چشمان خودمان می‌بینیم. البته خوشبختانه به هامون امسال یک مقداری آب از طریق رودخانه هیرمند وارد شده و دوباره حیاتی پیدا کرده‌است.»

                وی تصریح کرد: «در چند سال گذشته در سدسازی افراط کردیم چون تمام این سدها بالغ بر ۷۶ میلیارد متر مکعب را می‌توانند تنظیم کنند در حالی که میزان آب موجود در این سدها ۴۶ میلیارد مترمکعب است.»

                حمید چیتچیان ادامه داد: «سد ساوه ساخته شد برای اینکه ۱۳۰ میلیون متر مکعب در خود جای دهد اما تاکنون ۳۰ میلیون متر مکعب بیشتر در آنجا آب نبوده‌است. از سویی سد کرخه برای ۷ میلیارد متر مکعب ساخته شد و بیش از ۲٫۷ میلیارد متر مکعب آب در آنجا جمع نشده‌است. سد سیمره نیز دو سال به بهره‌برداری رسیده و نیروگاه آن هم ساخته شد اما چون آب کافی نداشته‌است آب اصلا نتوانسته وارد نیروگاه شود.»

                وی در ادامه گفت: «همچنین ۶۰۹ دشت در کشور داریم که در ۲۹۸ دشت با بیلان منفی آب زیر زمینی مواجه‌است یعنی آن مقدار آبی که توسط بارش وارد زمین می‌شود از آن مقداری که ما برداشت می‌کنیم کمتر است.»

                وزیر نیرو افزود: «من با صراحت می‌گویم ۹۶ میلیارد متر مکعب آبی که از منابع تجدیدشونده استفاده می‌کنیم خطرناک است؛ این مقدار باید به ۷۲ میلیارد متر مکعب برسد و در این صورت است که دریاچه‌ها به حیات طبیعی خودشان بازمی‌گردند.»

                در هفته‌های اخیر خبرهای مکرری در مورد شدت گرفتن خشکسالی در ایران و استفاده نادرست از منابع آبی منتشر می‌شود و در همین ارتباط خبرگزاری ایرنا روز ۲۴ اردیبهشت نوشت که مسئولان شهر و استان تهران از «بحرانی‌ترین شرایط ۴۶ سال گذشته» در ارتباط با میزان ورودی آب سدهای تهران خبر می‌دهند.

                حسین هاشمی، استاندار تهران، نیز گفته‌است که «اگر شهروندان ۲۰ درصد صرفه‌جویی نکنند قطعاً با قطعی آب و جیره‌بندی مواجه خواهیم شد.»

                در همین حال با وجود هشدارهای مکرر مسئولان در ماه‌های اخیر در مورد لزوم صرفه‌جویی آب، خبرگزاری ایرنا روز چهارشنبه، ۲۴ اردیبهشت، خبر داد که مصرف آب در تهران هم‌اینک «رکورد زده» و پنج‌شنبه گذشته در قیاس با روز مشابه پارسال هشت درصد افزایش داشته‌ است.

                احمدعلی کیخا، معاون محیط طبیعی سازمان حفاظت محیط زیست، نیز روز ۲۱ اردیبهشت ماه اعلام کرد که برداشت از آب‌های زیرزمینی ایران از مرز فاجعه گذشته و به ۱۷۰ میلیارد مترمکعب رسیده‌ است.
                نمیدونم چرا ما توی کشورمون یا از اینطرف بوم میوفتیم یا از اونطرفش.کلا تعادل معنی نداره توی کشور
                عشقی که زندگی میبخشد../www.mahak-charity.org/main//:.Heart.:/

                نظر

                • وحید 20
                  ستاره‌دار(98)
                  • Mar 2011
                  • 29911

                  #29528
                  پاسخ : اخبار

                  دهان برخی مجريان تلویزیون بوی مشروب می‌دهد!

                  ادعايي عجيب و غريب عليه مجريان تلويزيون!



                  گروه فرهنگي: مدیرکل پیشین تبلیغات وزارت ارشاد (در دولت احمدي‌نژاد) می‌گوید برخي مجريان با دهانی که بوی مشروب مي‌دهد مي‌روند جلوی تلویزیون و افزایش شبکه‌های تلویزیونی شبیه «جوجه کشی» است! مصاحبه «خبرگزاری دانشجو» با علیرضا کریمی، را در زير بخوانيد:

                  بعضی‌ها مي‌گویند چون ضرغامی اصطلاحاً خودیست، نباید به او و عملکردش انتقاد کرد اما بعد که برخی حواشی درباره یکی از تهیه‌کنندگان گروه معارف شبکه 3 پیش آمد، بنا گذاشتیم که یک بررسی دقیقی داشته باشیم پیرامون روند تبلیغات در صدا و سیما...
                  موضوع تبلیغات و جایگاه آن و اثر فرهنگی، معیشتی، اقتصادی، سیاسی، هنری را اصلا نمی شود نادیده گرفت به خصوص اگر آن رسانه ای که دارد تبلیغات را انجام مي‌دهد فراگیرترین رسانه باشد. صدا و سیما در این ماجرا بیشترین بُرد را از بابت کار رسانه ای دارد و اثر وضعی که تبلیغات در زندگی مردم این تبلیغات دارد برای هیچکس پوشیده نیست. همه این را مي‌دانند که اگر صدا و سیما بخواهد از کاه، کوه بسازد و برعکس از کوه، کاه بسازد و مي‌تواند همه چیز را طبق آن معیارهایی که خودش مي‌خواهد تنظیم بکند. شاید مردم فکر مي‌کنند که تبلیغاتی که از تلویزیون پخش مي‌شود فقط جنبه بازرگانی دارند در صورتی که من می‌خواهم بازتر به این قضیه نگاه کنم، این تبلیغات فقط بازرگانی نیست. اگر صدا و سیما دارد تبلیغات میکند باید حواسش به این پشت پرده و عواقبش هم باشد. مگر مي‌شود دستگاهی مثل صدا و سیما تبلیغ رنگ آبی و قرمز بکند و متوجه نشود رنگ آبی و قرمز برای کدام کشور است. اگر اینطور باشد آن کسی که در صدا و سیما نشسته و تبلیغات را اداره مي‌کند اشتباه آنجا نشسته و جایگاهش آنجا نیست.

                  اگر که شبکه تاسیس مي‌کنید دو تا شبکه قوی و پر محتوا تاسیس کنید نه اینطور که دارید جوجه کشی مي‌کنید. مقابله کردن با شبکه های ماهواره ای این نیست که دائما شبکه های مختلف ایجاد بکنیم و نظارت هم به زیر صفر برسد. مردم باید دقت داشته باشند ما دقت را از مردم گرفته ایم وقتی تعدا شبکه مي‌رود بالا مردم دیگر دقت نمی کنند دائم با شبکه ها بازی مي‌کنند چون از این شبکه خوشش نمی آید مي‌رود شبکه بعد و اگر از این هم خوشش نیامد مي‌رود شبکه بعد و همین‌طور ادامه پیدا مي‌کند. آن وقت هزینه های شما مي‌رود بالا مجبور مي‌شوی از هر راهی پول دربیاوری. مگر مقام معظم رهبری نفرمودند که جلوی تبلیغات کالاهای خارجی را بگیرید و کالاهای ایرانی را تبلیغ کنید وقتی ایشان این همه تاکید مي‌کنند در قضیه اقتصاد پس صدا وسیما کجا ایستاده؟

                  سال 86 بود اگر اشتباه نکنم یک شدتی در اداره تبلیغات در زمینه تبلیغات کالاهای خارجی به خرج دادم؛ یک برهه ای صدا و سیما مجبور شد که تبلیغات کالاهای خارجی را کم کند بعد از این قضیه یک بنده خدایی گفته بود کریمی با این کار 50 میلیارد به ما ضرر زد، آخر عزیز من برنامه ریزی، فرهنگ سازی داشته باش. شما ظرفیت مردم را هم حساب بکنید. وقتی 20-25 دقیقه تبلیغ برای مردم پخش مي‌کنید خب دارید مستقیماً با فرهنگ مردم ارتباط مي‌گیرید.

                  حالا از لحاظ قانونی این مسئله چطور قابل بحث است؟ در صورتی که یکی از لازمه های اقتصاد مقاومتی مصرف کالاهای داخلی و بالطبع کم شدن تبلیغ کالای لوکس و خارجی است.

                  یک قانونی تحت عنوان ممنوعیت به کارگیری عناوین و اسامی و اصطلاحات بیگانه سال 75 مصوب شده که در این مصوبه همه را موظف به اجرا کرده. مجلس هم در قضیه کم کار کرده مجلس چرا به تولیدات خودش انقدر بی توجه است؟ مجلس موظف است یقه ی صدا و سیما را بگیرد و بگوید من دیگر به شما بودجه نمی دهم و بودجه ی شما را مصوب نمی کنم.

                  اما در عمل می‌بینیم که دولت این گروکشی را انجام مي‌دهد...!
                  بله متاسفانه. اصلاً جناب صدا و سیما ارزش تبلیغ کردنت و ارزش از بین بردن فرهنگت را از لحاظ ریالی با هم مقایسه کن.

                  در حوزه ی تبلیغات چه خطاهایی در مورد تعیین جوایز سنگین و غیر معقول انجام مي‌شود؟
                  برای تعیین جوایز دستورالعمل هایی داریم دستورالعمل های اجرایی که خود کمیته اجرایی با اجازه قانونگذار مي‌تواند دستورالعمل ها را تصویب کند و این دستورالعمل ها لازم الاجراست.
                  وقتی کسی که میخواهد یک برنامه فرهنگی که یکی از دغدغه های اصلی مقام معظم رهبری است بسازد به او مي‌گویند اول برو اسپانسر پیدا کن و بعد بیا برنامه بساز. به همین دلیل برنامه ها مجبورند که بروند به اسپانسرینگ و این مي‌شود که الان داریم در صدا و سیما مي‌بینیم.

                  اصلا من اعتقاد دیگری دارم مگر یک شرکت دستمال کاغذی، آبمیوه، پفک و... مگر چقدر جنس شان به فروش مي‌رود و سود دریافت مي‌کنند که هفته ای یک خودرو، آپارتمان و... هدیه مي‌دهند به نظر من اینها از جای دیگری تغذیه مي‌شوند. این نوع تبلیغ کردن و جایزه دادن هدایت داخلی ندارد بنده فکر مي‌کنم هدایت خارجی دارد برای سرگرم شدن مردم برای اینکه مردم را مشغول کنند و از اتفاقات سیاسی،اجتماعی،اقتصادی و... جامعه خود غافل شوند.

                  حتی اگر بخواهیم از منظر دیگری به قضیه نگاه کنیم که شرکت های مواد غذایی مضر مانند چیپس و پفک انقدر فروش دارند که ماهیانه مثلا فقط 5 میلیارد بدهد بابت تبلیغات ببینید پس چقدر فروش دارد که برای این شرکت مقرون به صرفه است این هزینه و اینکه چقدر پفک نمکی به خورد مردم این جامعه میدهد در صورتی که لحاظ قانونی هم تبلیغات این نوع محصولات ممنوع است.
                  بله صدا و سیما باید به این ظرایف دقت نظر خاصی داشته باشد. بعد در این وضعیت شما ببنید مي‌رود شبکه سلامت، قرآن، مستند و... تاسیس مي‌کند. پس این شورای سیاست گذاری صدا و سیما کجاست؟ چرا صدا و سیما حاضر نیست یک اتاق فکری در خارج از خود داشته باشد؟
                  شاید اگر مسئولین صدا و سیما یک مقدار سعه صدر داشتند منتقدان خودش را دعوت مي‌کرد و به آنها مي‌گفت بیاید اینجا حرف بزنید و نظرتان را بدهید و باید از این نظرات و انتقادات راهبرد استخراج کنند.

                  نکته جالب اینجاست این همه تبلیغات انجام مي‌شود که تآمین بودجه برای تولید مثلاً سریال و اینها صورت بگیرد، بعد همین فیلم و سریال ها هم ضد فرهنگ است. یا این پول ها صرف تاسیس شبکه هایی مي‌شود که به لحاظ تاثیرگزاری و کیفیت، فاجعه هستند.
                  یک اصلی است که مي‌گوید وقتی فرد زیاد مي‌شود، کم مي‌شود به این معنی که توسعه کمی صدا و سیما با پایین آمدن کیفیت آن مي‌شود وقتی تعداد شبکه ها بیشتر مي‌شود از این دوستان بپرسید که نظارت چقدر بیشتر شده؟ این چه نظارتی است که مجری با دهانی که بوی مشروب مي‌دهد مي‌رود جلوی تلویزیون کسی صدایش در نمی آید یا مي‌آید عصر جمعه جلوی دوربین و پشت صحنه مي‌گوید من حال و حوصله گفتن صحبت های عصر جمعه ای ندارم. پس نظارتی که باید باشد کجا رفته؟ یک روزی به یکی از مدیران مي‌گفتم که چرا صدا و سیما به منِ گوینده یا مجری پول مي‌دهد. بالعکس باید پول هم بگیرد چون بی جهت من را چهره مي‌کند بعد همین مجری بیرون برنامه اجرا مي‌کند و پول های کلانی هم مي‌گیرد. شما از هر زاویه ای نگاه مي‌کنی صدا وسیما دچار اشکال است کاری که اشتباه است فرقی نمی کند که چه کسی مدیر است زمان ضرغامی باشد یا... بهر حال اشتباه است.

                  اگر صدا وسیما دارد درآمدزایی مي‌کند حداقل یک چیزی تولید کند که هم جهت با اعتقادات و فرهنگ ما باشد، به درد خانواده ها بخورد؛ وقتی شبکه ها زیاد مي‌شود مجبور مي‌شود یک جوری کنداکتورش را پر کند... اصلاً بگذارید یک مسئله ای را همین جا بگویم، کارهایی که بنده در زمان مدیریتم انجام دادم و بر اساس قانون با صدا و سیما و بعضی دستگاه های دیگر به خاطر تبلیغات‌شان برخورد کردم بر اساس قانون آیا درست بوده یا غلط؟ اگر غلط بوده بنده آماده ام که مرا محاکمه کنید اگر هم که درست بوده چرا الان عمل نمی شود؟ آقای نماینده مجلس، شما آن دوره ای که آمدی و گفتی چرا کلمه «حراج» را در مغازه ها می‌نویسند «sell » آن زمان به وزیر وقت کارت زرد نشان دادند حالا کجایی؟ آیا این دستورالعمل ها فقط برای آن زمان بود؟!
                  درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

                  توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

                  نظر

                  • وحید 20
                    ستاره‌دار(98)
                    • Mar 2011
                    • 29911

                    #29529
                    پاسخ : اخبار

                    موج سوم ایدز در راه است

                    آخرین آمار مبتلایان به ایدز در کشور روز گذشته در حالی اعلام شد که بر اساس آن تا ابتدای دی‌ماه 1392، 27‌هزارو416نفر افراد مبتلا به HIV/AIDS در کشور شناسایی شده‌اند که 89‌درصد آنان را مردان و 11‌درصد را زنان تشکیل می‌دهند؛ آماری که وزارت بهداشت به‌صورت رسمی هر سه‌ماه یک‌بار از مراکز درمانی خود در سراسر کشور جمع‌آوری و به تفکیک علل ابتلا به ایدز اعلام می‌کند.

                    در همین رابطه، عباس صداقت، رییس اداره ایدز وزارت بهداشت، ضمن اعلام آخرین آمار موارد ثبت‌شده HIV/AIDS سه‌ماهه سوم سال 1392 درباره علل ابتدا به ایدز در سال 1392 نسبت به مدت مشابه سال 1391، گفت: در مقایسه این آمار با مواردی که ابتلای آنان در سال 1391 گزارش شده است، اعتیاد تزریقی 52‌درصد، برقراری روابط جنسی 33‌درصد و انتقال از مادر مبتلا به کودک 4/3درصد را تشکیل داده است. در 6/11درصد از موارد شناسایی‌شده در این سال راه انتقال نامشخص بوده و هیچ مورد جدید ابتلا از راه خون و فرآورده‌های خونی گزارش نشده است ضمنا 4/74‌درصد موارد شناسایی‌شده در این سال را مردان و 6/25‌درصد را زنان تشکیل می‌دهند.


                    اعلام این آمار و رشد 33‌درصدی انتقال ایدز از طریق روابط کنترل‌نشده جنسی در حالی نگرانی‌ها برای پیشروی انتقال ایدز از طریق روابط جنسی را افزایش می‌دهد که می‌توان گفت موج دوم و سوم ایدز همزمان با هم در کشورمان در حال پیشروی است. موج دوم ایدز به افزایش تعداد مبتلایان به ایدز از طریق مصرف سرنگ‌های آلوده اطلاق می‌شود که از اواخر دهه 70 تا اواسط دهه 80 پیشروی بالایی داشت و پس از آن در اواخر دهه 80 تا حدودی کنترل شد، اما هنوز به‌کلی کنترل نشده و سالانه بیش از 52‌درصد از مبتلایان به ایدز از این طریق مبتلا می‌شوند. از طرف دیگر، موج سوم ایدز به افزایش تعداد ابتلا به این بیماری از طریق روابط جنسی کنترل‌نشده اطلاق می‌شود که یک نگرانی جهانی و مهم‌ترین علل ابتلا به ایدز در کشور‌های جهان سوم است که از اوایل دهه 80 در ایران پیشی گرفت و تاکنون ادامه دارد. بر همین اساس آمار‌های رسمی اعلام‌شده، نشان می‌دهد متاسفانه موج دوم و سوم ایدز در کشور همپای هم همچنان در حال پیشروی هستند.

                    اما دکتر مینو محرز، عضو هیات‌علمی دانشکده علوم پزشکی دانشگاه تهران و رییس مرکز تحقیقات ایدز در این‌باره تحلیل نگران‌کننده دیگری دارد. او می‌گوید: در مقطع کنونی با توجه به افزایش میزان ابتلا به ایدز از طریق روابط جنسی کنترل‌نشده و همزمان با سیاست‌هایی که سعی دارند، توزیع وسایل پیشگیری از بارداری را محدود کنند، خطر طغیان دوباره موج سوم ایدز دوباره کشور را تهدید می‌کند. او در گفت‌وگو با «شرق» با اشاره به اینکه، ما در بحث پیشگیری از ابتلا به ایدز از طریق روابط جنسی تنها راهمان توزیع و فرهنگ‌سازی برای استفاده از کاندوم است، می‌گوید: اگر بر اساس برخی سیاست‌ها، توزیع کاندوم در کشور با محدودیت مواجه شود، اتفاق ناگواری در کشور رخ می‌دهد و می‌توان گفت نگرانی‌ها از افزایش مبتلایان به ایدز از طریق روابط جنسی کنترل‌نشده دوچندان می‌شود.

                    دامنه گستردگی این بیماری در حالی هرروز رو به رشد است که آمار‌های دولتی نشان می‌دهد به‌طور میانگین از سال 1388 تا به امروز هر سه‌ماه یک‌بار 500 نفر به جمع مبتلایان به این بیماری اضافه می‌شوند. آماری که از سوی وزارت بهداشت در رابطه با آخرین وضعیت بیماری ایدز اعلام شده، نشان می‌دهد که تعداد مبتلایان به ایدز از 20‌هزار و 975 نفر در سال 1388به 26‌هزار و 125نفر تا ابتدای فروردین1392 و 27‌هزارنفر در سه‌ماهه سوم سال 1393 رسیده است.


                    آمار واقعی ابتلا به ایدز 3 برابر آمار‌های دولتی است


                    اعلام آخرین آمار ابتلا به ایدز در ایران در شرایطی است که به گفته کارشناسان، رقم 27‌هزارو416 نفر مبتلا به ایدز، رقم قطعی مبتلایان به ایدز در کشور نیست. بر همین اساس، دکتر مینو محرز، عضو هیات‌علمی دانشگاه علوم‌پزشکی تهران و رییس مرکز تحقیقات ایدز در این‌باره می‌گوید: متاسفانه ما در ایران به‌دلیل ناآگاهی مردم از این بیماری و ضعف در بیماریابی، آمار دقیقی از مبتلایان به ایدز در کشور نداریم، اما براساس فرمول سازمان بهداشت جهانی به جرات می‌توان گفت رقم واقعی مبتلایان به ایدز در کشور سه تا چهاربرابر آمار‌های دولتی است.

                    او درباره آمار‌هایی که وزارت بهداشت هر سه‌ماه یک‌بار ارایه می‌کند، می‌گوید: این آمار از سوی مراکز درمانی وزارت بهداشت اعلام می‌شود و متاسفانه سالانه بخش زیادی از مبتلایان به این بیماری به دلیل عدم آگاهی از بیماری خود مطلع نیستند یا آن را اعلام نمی‌کنند. این آمار مختص کسانی است که به مراکز درمانی مراجعه می‌کنند و اتفاقا جمعیت در خطر ما کسانی هستند که بیماری خود را اعلام نمی‌کنند یا از بیماری خود آگاه نیستند.

                    ابتلا به ایدز از طریق روابط جنسی افزایش یافته است


                    مینو محرز، رییس مرکز تحقیقات ایدز در ادامه با تاکید بر اینکه طی سال‌های اخیر ابتلا به ایدز از طریق روابط جنسی کنترل‌نشده در ایران 10 برابر شده، می‌گوید: تا پیش از این مدل ابتلا به ایدز در ایران با کشور‌های جهان متفاوت بود، به‌طوری‌که نگرانی ما در ایران ابتلا به ایدز از طریق مصرف سرنگ‌های آلوده یا همان موج دوم بود، در حالی که کشور‌های جهان به دلیل روابط جنسی کنترل‌نشده، نگرانی‌هایی برای افزایش ابتلا به ایدز داشتند.


                    او می‌افزاید: حالا کشور‌های دنیا تا حد زیادی توانسته‌اند میزان ابتلا به ایدز از طریق روابط جنسی کنترل‌نشده را به‌وسیله افزایش آگاهی عمومی و تبلیغات برای استفاده از کاندوم، کاهش دهند، اما ما در ایران اگر استفاده از کاندوم را محدود کنیم می‌توان گفت که از روند جهانی کنترل ایدز جا می‌مانیم که برای کشور بسیار خطرناک است.

                    *شرق
                    درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

                    توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

                    نظر

                    • وحید 20
                      ستاره‌دار(98)
                      • Mar 2011
                      • 29911

                      #29530
                      پاسخ : اخبار

                      در این عکس ویلیام دافئو بازیگر مشهور هالیوود که در فیلم هایی چون مرد عنکبوتی و وسوسه های مسیح ظاهر شده در کنار لیلا حاتمی دیده می شود.
                      پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
                      درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

                      توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

                      نظر

                      • ali30
                        عضو فعال
                        • Aug 2013
                        • 1940

                        #29531
                        پاسخ : اخبار

                        واقعا فقط میشه گفت حیف.............................لیلا.
                        تمام ناتمام من با تو تمام ميشود...../:.Heart.:/

                        نظر

                        • وحید 20
                          ستاره‌دار(98)
                          • Mar 2011
                          • 29911

                          #29532
                          پاسخ : اخبار

                          پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

                          بهمن شریف زاده، از یاران نزدیک اسفندیار رحیم مشایی، دیروز یکشنبه، با حکم دادگاه ویژه روحانیت بازداشت و روانه زندان اوین شد.

                          فرارو به نقل از منابع مطلع نوشت: یکی از علل بازداشت این یار نزدیک محمود احمدی نژاد، اتهامات مالی است.

                          شریف زاده که در اردیبهشت سال گذشته رییس ستاد انتخاباتی " زنده باد بهار" شده بود، می کوشید تا رحیم مشایی رییس جمهور یازدهم شود.

                          وی طی سخنانی، مشایی را همانند شهید باکری و شهید همت، معجزه حضرت امام خمینی(ره) خوانده بود و اظهار داشته بود که وی به مقام "رضای الاهی" رسیده است.

                          مدیریت گروه اخلاق و عرفان پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی، سردبیری فصلنامه کتاب نقد، سردبیری فصلنامه آئین سلوک، سرپرستی دفتر انتشارات سازمان اوقاف و امور خیریه، سردبیری روزنامه الوفاق وابسته به موسسه مطبوعاتی ایران، مدیریت دفتر مطالعات و پژوهشهای دینی موسسه ایران و مدیریت گروه مطالعات دینی مرکز ملی مطالعات جهانی شدن، از اشتغالات بهمن شریف زاده در دوران ریاست جمهوری محمود احمدی نژاد بوده است.

                          وی در زمان فعالیت در موسسه مطبوعاتی ایران، کتابی با عنوان "گفتمان بهار" با بودجه این موسسه با شمارگان دوهزار نسخه چاپ کرد که در بر گیرنده سخنرانی های اسفندیار رحیم مشایی بود.
                          درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

                          توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

                          نظر

                          • ebiman
                            عضو فعال
                            • Jun 2013
                            • 2071

                            #29533
                            پاسخ : اخبار

                            در اصل توسط Aiming پست شده است View Post
                            «نه» سوئیسی‌ها به افزایش دستمزد



                            مردم سوئیس به این دلیل از پذیرش بالاترین حداقل دستمزد در جهان صرف‌نظر کردند چون می‌توانست به کاهش مشاغل در مناطق حومه شهرها که به لحاظ اقتصادی ضعیف‌ترند، منجر شود و بیکاری را افزایش دهد.
                            در یک همه‌پرسی تاریخی که روز یکشنبه در کشور سوئیس برگزار شد، افزایش حداقل دستمزدها به رای گذاشته شد. دیروز نتایج این همه‌پرسی منتشر شد و بنا به اعلام دولت سوئیس معلوم شد که اکثریت 76.3 درصدی از مردم قانع این کشور با افزایش حداقل دستمزدهایشان و رسیدن آن به ساعتی 22 فرانک (معادل 25 دلار) مخالفند. این دستمزد در صورت تصویب، بالاترین حداقل دستمزد در جهان محسوب می‌شد.
                            به گزارش بلومبرگ، وزیر اقتصاد سوئیس، جان اشنایدر آمان در کنفرانسی در برن ضمن‌اشاره به نتایج این همه‌پرسی گفت: «این نشانه‌ای قوی برای کشوری است که مرکز اشتغال محسوب می‌شود. پذیرش این میزان حداقل دستمزد می‌توانست منجر به کاهش مشاغل در مناطق حومه شهرها که به لحاظ اقتصادی ضعیف‌ترند شود.»
                            در شرایطی که نابرابری‌های درآمدی در کشورهای توسعه یافته رو به افزایش است، موضوع بازنگری بر حداقل دستمزدها در سایر کشورهای توسعه یافته نیز روی میز است. در بریتانیا، دیوید کامرون نخست‌وزیر، حداقل دستمزدها را به 6.5 پوند در ساعت، معادل 10.9 دلار، افزایش داده است و در ایالات متحده هم رئیس‌جمهوری باراک اوباما تلاش می‌کند تا حداقل دستمردهای فدرال را از ساعتی 7.25دلار به ساعتی 10.1 دلار افزایش دهد. در آلمان، دولت صدر اعظم آنگلا مرکل از حداقل دستمزد 8.50 یورویی حمایت کرده است.

                            شرکت‌ها بر این باور بودند که این همه‌پرسی‌ها باعث می‌شود از جذابیت سوئیس به عنوان کشوری برای فعالیت‌ کسب و کارها کاسته شود، اما این بار رای منفی به افزایش حداقل دستمزدها ورق را برگرداند. هانس اولریخ بیلگر، مدیر سندیکای بازرگانی سوئیس می‌گوید: «مردم بار دیگر اعلام کردند که نمی‌خواهند دولت در امورشان دخالت کند. این رای اعتماد مردم به اقتصاد است.»

                            هم‌اکنون در سوئیس9 نفر از هر 10 کارگر تمام وقت، بیش از حداقل دستمزد تعیین شده دریافت می‌کنند. شرکت‌ها و دولت با این راهکار پیشنهاد شده مخالف بودند و می‌گفتند افزایش حداقل دستمزدها موجب آسیب رسیدن به اقتصاد می‌شود چون بیکاری افزایش می‌یابد. اما از سوی دیگر انجمن‌های صنفی می‌گفتند که دستمزد افرادی که پایین‌ترین درآمد را دارند باید منعکس‌کننده هزینه‌های بالای زندگی باشد.
                            میانگین دستمزدها در بخش خصوصی سوئیس در سال گذشته ماهانه 6118 فرانک بود. بر اساس داده‌های منتشر شده توسط سازمان همکاری‌های اقتصادی و توسعه در سال 2012 بر اساس برابری قدرت خرید، دستمزد در سوئیس معادل 14.01 دلار در هر ساعت بوده است. این در شرایطی است که این رقم در فرانسه 10.60 دلار و در استرالیا 10.20دلار بود.
                            بله
                            اگر اونجا این همه اختلاس و کلاهبرداری میشد و حقوق مردم مثل کشور ما اینقدر پایین بود " نه " گفتن به افزایش دستمزد به ذهنشون هم خطور نمیکرد/.:biggrinsmiley.:/
                            سلام

                            نظر

                            • Aiming
                              ستاره دار(18)
                              • Jul 2012
                              • 2641

                              #29534
                              پاسخ : اخبار

                              آمریکا از ترس روسیه،عربستان را وادار به آشتی با ایران کرد



                              به گزارش «انتخاب»، در تهران تصریح می کنند که اگرچه این مذاکرات «در دستور کار قرار گرفته»، اما تاریخ آن مشخص نشده است. کارشناسان بر این باورند که امریکا که در جستجوی صادر کنندگان جایگزین برای مواد انرژی زا است، ریاض را فعالانه برای عادی کردن روابط خود با تهران ترغیب می کند .

                              در صورت وخیم تر شدن روابط میان غرب و روسیه بر سر اوضاع حاکم در اوکراین، بر ضرورت این امر افزوده خواهد شد .

                              حسین امیر عبداللهیان، معاون وزیر امور خارجه ایران، خبر داد: «فعلا، وزیر امور خارجه ایران از سوی عربستان سعودی برای سفر به این کشور دعوت نامه کتبی دریافت نکرده است. اما، به رغم آن، دیدار وزیران دو کشور در دستور کار جمهوری اسلامی ایران قرار گرفته است». به گفته وی، تهران «از انجام مذاکرات و دیدار در جهت حل و فصل مسائل منطقه، رفع بی اعتمادی ها و توسعه روابط دو جانبه استقبال می کند ».

                              سخنان عبداللهیان پاسخی بود به سخنان سعود الفیصل، وزیر امور خارجه عربستان سعودی، در رابطه با آمادگی برای بهبود روابط دو جانبه با تهران – رقیب سیاسی سعودی ها در منطقه. اختلاف نظرات موجود میان ایران و عربستان سعودی به طور مستقیم تاثیر خود را بر اوضاع حاکم در کشورهای خاور نزدیک نشان می دهد و اینجا در وهله نخست، از سوریه سخن در میان است .

                              تهران فعالانه از بشار اسد حمایت می کند و این در حالی است که ریاض یکی از تامین کنندگان مالی اصلی مخالفان مسلح است .

                              یکی از اهرم های بالقوه مناقشه، بحرین است: در سال 2011 میلادی، در زمان بروز ناآرامی های شیعیان در این کشور تظاهرات کردندو قوای عربستان سعودی به این کشور اعزام شدند. احتمال دارد که قرابت میان تهران و ریاض، به برخی از اختلافات شیعه – سنی پایان دهد .

                              نخستین نشانه هایی از بهبود روابط میان این دو کشور، بعد از انتخاب حسن روحانی به عنوان رئیس جمهور ایران پدیدار شد که سخنان تند محمود احمدی نژاد، رئیس جمهور سابق این کشور، را کنار گذاشت. روحانی در سخنرانی ها خود بارها گفته است که «برقراری تفاهم و همکاری میان ایران و عربستان سعودی، ثبات و امنیت را در تمامی منطقه به همراه خواهد داشت ».

                              در گذشته، ریاض تمایلی برای گفتگو با ایران نشان نمی داد. به گفته ی الکساندر شیشکین،خاور شناس، احتمال دارد که علت تغییر مشی، فشارهای اعمالی غرب و در وهله نخست، امریکا بر سعودی ها باشد .

                              این کارشناس می گوید: «کشورهای غربی در رابطه با اوضاع حاکم در اوکراین، فعالانه در جستجوی گزینه های جایگزین برای واردات مواد انرژی زا برآمده اند که در صورت وخیم تر شدن روابط با روسیه و اعمال تحریم های جدید علیه این کشور، ضرورت خواهد داشت. عرصه های نفتی عربستان سعودی، عملا در ظرفیت کامل خود فعال اند و چشم انداز ایران نیز گسترده است ».

                              وی افزود: « یکی از عظیم ترین ذخایر نفت و گاز جهان در اختیار ایران قرار گرفته است و این در حالی است که ایرانیان در اثر اعمال تحریم های بلند مدت، از فن آوری قدیمی استفاده می کنند. از راه سرمایه گذاری های جدید در عرصه های گوناگون ایران، می توان صادرات مواد انرژی زای این کشور به بازار جهانی را به طور چشم گیری افزایش داد». از این رو، به اعتقاد شیشکین، در حال حاضر، غرب تلاش می کند «اختلافات میان عربستان سعودی، متحد اصلی خود در خاور نزدیک، و ایران را به حداقل برساند ».

                              در واشنگتن، نقش خود در برقراری قرابت میان تهران و ریاض را تکذیب می کنند و در عین حال خرسندی شان را نیز از این جریان پنهان نمی کنند. جان کری، وزیر امور خارجه امریکا، اعلام کرد: «ما خرسند هستیم که دوستان خوب ما، سعودی ها، به چنین دیپلماسی تمایل نشان می دهند ».

                              چاک هیگل، وزیر دفاع امریکا، نیز شخصا در دیدار با وزیران دفاع کشورهای شرکت کننده در شورای همکاری های دولت های عربی حاشیه خلیج فارس که در شهر جده، واقع در غرب عربستان سعودی، برگزار شد، این موضوع را بررسی کرد. هیگل در سخنرانی خود تلاش کرد نشان دهد که واشنگتن اگرچه برای عادی شدن روابط با ایرانی ها آمادگی دارد، اما هرگز «از امنیت منطقه به عنوان وسیله معامله استفاده نخواهد کرد». رئیس پنتاگون ضمن تفسیر نتایج امضای احتمالی توافق جامع در رابطه با برنامه هسته ای تهران در ماه های آینده، وعده داد: «امریکا مراقب خواهد بود تا ایران در صدد ساخت سلاح هسته ای نباشد و توافق های حاصل را دقیقا اجرا کند».
                              وارن بافت :برای بدست آوردن بازدهی های فوق العاده نیازی نیست کارهای فوق العاده انجام بدیم.

                              نظر

                              • hamid888
                                عضو فعال
                                • Oct 2013
                                • 1207

                                #29535
                                پاسخ : اخبار

                                بازار مسکن رونق می‌گیرد

                                آرمان: بازار مسکن به لحاظ حجم معاملات خرید و فروش در سال 92 با رکود شدیدی مواجه شد و حتی بسیاری از تحلیلگران اقتصادی آن را تهدیدی برای سایر بخش های اقتصادی و حتی اشتغال می دانستند.با شروع سال 93 و همچنین اجرای فاز دوم هدفمندی یارانه​ها امید دوباره برای سازندگان بخش مسکن ایجاد شد که متقاضیان مسکن برای خرید دست به کار شوند. اما گزارش ها از بازار مسکن حاکی از این موضوع است که سازندگان مسکن دیگر رغبتی برای ساخت و ساز ندارند و بازار مسکن تحرکی ضعیف توأم با رشد اندک قیمت و اجاره بها را شاهد است.
                                این در حالی است که فعالان بخش ساخت و ساز بر این باورند که آمار ورود سازنده ها همواره در اوایل سال افزایش می یافت اما امسال رکود حاکم بر بازار و کاهش حجم خرید و فروش باعث شده تا افرادی که نقدینگی مناسبی برای ساخت و ساز دارند استقبال چندانی از ساخت و ساز از خود نشان ندهند.تغییر رفتار متقاضیان مسکن که هنوز منتظرند قیمت ها پایین تر بیاید به سازنده ها نیز سرایت کرده به طوری که این روزها بساز بفروش ها را نیز به این فکر انداخته است که به جای اینکه ساخت و ساز کنند و یا حتی سرمایه خود را در بانک ها سپرده گذاری کنند اقدام به پیش خرید مسکن از افرادی که تمایل به ساخت و ساز داشته و پول لازم هستند، کنند.به اعتقاد این افراد حال که ساخت و ساز همانند گذشته سودی ندارد، هزینه های آن بالاست بهترین کار برای افزایش سرمایه همان پیش خرید مسکن است. مصطفی قلی خسروی ، رئیس کمیسیون تخصصی املاک در خصوص دلایل بی رغبتی فعالان بخش ساخت و ساز به خبر آنلاین گفت: «در هر شرایط و هر زمانی سود ساخت و ساز جزو بالاترین سودهای بازار است. از اینکه فعالان بخش ساخت و ساز رغبتی به ساخت مسکن ندارند دلیلش این است که دریچه های دیگری برای سرمایه گذاریشان باز شده است به طور مثال در بخش بورس سرمایه گذاری می کنند.»وی افزود: « بانک ها عامل اصلی تورم هستند.
                                زیرا اکثر بانک ها شرکت های ساخت و ساز دارند. از نظر من یکی از راه های نجات رکود به وجود آمده سرمایه گذاری در بخش بورس است زیرا در این صورت دیگر وابسته سهامدار شدن در بانک ها نیستیم و می توانیم سهامدار بورس شویم و در کارهای بزرگ سرمایه گذاری کنیم. دلیل اصلی رکود در بازار مسکن  نیز همین بانک ها هستند زیرا قیمت ها را بالا می برند که خودشان بتوانند سرمایه گذاری کنند. به طوری که اگر بسیاری از این بانک ها را منع کنند که ساخت و سازی نداشته باشند به طور حتم خیلی از همین بانک ها ورشکست می شوند.»
                                محکوم به ساخت مسکن هستیم
                                قلی خسروی در خصوص پیش بینی بازار مسکن گفت:«ما همیشه امیدوار هستیم و نمی توانیم به تندی بگوییم که مردم دوست ندارند دیگر ساخت و ساز انجام دهند. نه به این صورت نیست چرا که ساخت و ساز هنوز هم سود خوبی دارد و در بازار هنوز هم حرف اول را می زند. ما محکوم به ساخت هستیم و در شرایط کمبود مسکن که وجود دارد تنها راه همین ساخت و ساز است. دولت نیز در این راستا قطعا کمک می کند و مطمئن باشید روند بازار روند رو به رشد و خوبی خواهد بود. هنوز هم طبق آمارهایی که در اختیار دارم از رکود شدید خبری نیست و از نظر من شرایط بازار مسکن هر روز بهتر از دیروزش خواهد بود. جوازهایی که برای ساخت و ساز صادر شده است نشان دهنده این موضوع است که در سال 93 بازار مسکن رونق خواهد گرفت.»
                                22هزار مسکن مهر منتظر وام
                                در همین حال مدیر امور مسکن مهر بنیاد مسکن با بیان اینکه 22 هزار مسکن مهر 99 ساله منتظر اخذ تسهیلات از بانک مسکن هستند، گفت: مکاتبات بسیاری برای بانک مسکن جهت تسهیل در اعطای تسهیلات مسکن مهر ارسال شده اما بانک مسکن می گوید خط اعتباری نداریم.امید محمدی در این باره توضیح داد: 22 هزار واحد مسکونی مهر که عملیات ساخت آن در زمین های 99 ساله از 6 ماه دوم سال گذشته آغاز شده، معطل دریافت تسهیلات مسکن مهر از سوی بانک مسکن هستند. وی با تاکید بر اینکه یکسری از این واحد های مسکونی با دریافت آورده متقاضیان مسکن مهر در حال ساخت هستند، ادامه داد: این 22 هزار واحد مسکونی در زمین های 99 ساله توسط انبوه سازان و گروه های ساخت در حال احداث هستند.وی در پاسخ به این سوال که دلیل عدم پرداخت تسهیلات مسکن مهر از سوی بانک مسکن چیست، گفت: بانک مسکن اعلام می کند که خط اعتباری تمام شده است و متاسفانه به رغم تمام تلاش ها هنوز به نتیجه ای نرسیده ایم.
                                مسکن امید گوشت قربانی نشود
                                همچنین دبیرکل کانون عالی انجمنهای صنفی کارگران ایران از دولت خواست تا قبل از اجرای طرح مسکن امید، مشکلات و نقاط ضعف مسکن مهر را آسیب شناسی و بررسی کند. هادی ابوی گفت: کارگران به امید خانه دار شدن در طرح مسکن مهر ثبت نام کرده اند اما هنوز نتیجه ای نگرفته اند.وی ادامه داد: تامین مسکن یکی از دغدغه های مهم کارگران به شمار می رود و اگر قبلا یک سوم حقوق آنها صرف هزینه های مسکن می شد اکنون باید سه چهارم دریافتی خود را بابت اجاره منزل پرداخت کنند.ابوی درباره طرح مسکن امید که دولت یازدهم درصدد اجرای آن است، گفت: این طرح مورد تاکید وزیر کار قرار گرفته و بر اساس آن تفاهم نامه هایی هم به امضا رسیده و قرار است که تا سه سال آینده تامین مسکن کارگران اتفاق بیفتد اما معتقدم که اگر قرار باشد مسکن امید هم مثل مسکن مهر گوشت قربانی شود و هر سازمان و دستگاهی بخواهند از آن منتفع شوند مردم نیازمند هرگز صاحبخانه نمی شوند.
                                هرگاه زندگی را جهنم دیدی, سعی کن پخته بیرون آیی, سوختن رو همه بلدند

                                نظر

                                در حال کار...
                                X