اخبار

Collapse
X
 
  • زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • وحید 20
    ستاره‌دار(98)
    • Mar 2011
    • 29911

    #30316
    پاسخ : اخبار

    حسن روحانی:
    عده ای هنوز در دوران حجر می اندیشند/مگر چه گفتیم که برآشفته اند؟

    رئیس جمهور در همایش انتظار و امید اظهار داشت: منتظریم تا امام زمان بیاید و افراطها را برای همیشه پایان دهد و پرچم اعتدال، عدالت، پیشرفت، رفاه، صلح و بهبود زندگی مردم را برافراشته دارد.

    به گزارش «تیک»، حسن روحانی ادامه داد: ما از سال 43 در انتظار فرج و بازگشت امام به سرزمین مان بودیم اما این انتظار محقق نشد تا زمانی که مردم با شور و ایثار به صحنه آمدند و زمینه را برای آن ظهور آماده کردند.

    وی با بیان اینکه ماه ها قبل از خرداد سال قبل ناامیدی سراسر کشور را گرفته بود و مردم میگفتند مگر انتخابات هم فایده ای دارد افزود: آنها به من میگفتند چرا ثبت نام کردی؟ مگر نمیدانی مکانیزم صندوق رای چگونه است؟ اما شور مردم و سخن تاریخی رهبر که گفت صندوق رای حق الناس است و کسانی که نظام را قبول ندارند بخاطر ایران در انتخابات شرکت کنند، چنان روزهایی ایجاد شد که نشاط و امید پای صندوقهای رای آمد.

    رئیس جمهور اظهار داشت: ما پارسال به دنیا اعلام کردیم که رقابت ما رقابت جوانمردانه بود و در برابر هم صف نمیکشیم؛ در کنار هم پای صندوق رای به صف می ایستیم.

    وی با بیان اینکه "ملت از خرداد پارسال خرافه ها را زدود"، خاطرنشان کرد: به هر کجای دنیا رفتم به من گفتند انتخابات خرداد ایران برای همه ما امیدآفرین بود.

    روحانی همچنین با بیان اینکه "راه و مسیر امام زمان را بریا ظهور آماده میکنیم"، گفت: ملت در خرداد سال قبل در برابر خرافه گرایان از امام عصر عذرخواهی کرد.

    وی افزود: دولت در برابر همه حامیان، منتقدان و مخالفان سر تعظیم و تکریم فرود می آورد و اگرچه عده ای با زبان تکریم با دولت سخن نگویند اما پاسخ ما همراه با ادب و کرامت خواهد بود.

    رئیس جمهور با تاکید بر اینکه امروز روز برچسب زدن به هم نیست روز چسبندگی بیشتر جامعه است، تصریح کرد: راه اعتدالی که مردم در انتخابات برگزیدند بازگشت ناپذیر خواهد بود.

    وی با اشاره به اینکه "اعتدال یعنی از افراط در طرد دیگران و تفریط در جذب مردم بپرهیزیم" گفت: اعتدال یعنی عقلانیتی که به ما میگوید ضمن حفظ فناوری باید سایه شوم تحریمها را از سر مردم بر داریم.

    روحانی با بیان اینکه "این کشور صاحبی جز ملت ایران ندارد" اظهار داشت: عده ای میخواهند امید دل مردم را کمرنگ کنند؛ ما به همه آنها اعلام میکنیم؛ مردم برای همیشه اعلام کردند ما خشونت و افراطی گری را قبول نداریم و اعلام کردند هیچ جناحی حق ندارد انقلاب، دفاع مقدس را به نام خود مصادره کند؛ هیچ جناحی حق ندارد رهبری نظام را برای خود مصادره کند.

    رئیس جمهور افزود: در همه 10 ماه کار، هیچ وعده ای را که به شما دادیم از یاد نبردیم و نخواهیم برد.

    وی با بیان اینکه اقلیت حق ندارد به آنچه اکثریت انتخاب کرده است بی احترامی کند، گفت: اگر میخواهیم همه با ما با ادب حرف بزنند ما هم باید با ادب با دنیا حرف بزنیم‬ و ‫انقلابی بودن به معنای لحن ناسالم نیست.

    روحانی با تاکید بر اینکه ما راهی که در مسائل سیاست خارجی، داخلی و فرهنگی انتخاب کرده ایم را ادامه خواهیم داد، ادامه داد: ما مگر چه گفتیم که عده ای برآشفته اند؟ ما تنها گفتیم که فرهنگ از آن مردم است و مردم خود باید برای تعالی فرهنگ خود قدم بردارند‬.

    وی تصریح کرد: خواست ملی بر دولت سیطره خواهد داشت نه دولت بر خواست ملی‬.

    رئیس جمهور با بیان اینکه "عده ای هنوز در دوران حجر می اندیشند"، گفت: ‫انتخابات 24 خرداد پیام آشتی داشت‬.

    روحانی در ادامه با اشاره به فعالیت های تکفیری ها در برخی کشورهای منطقه اظهار داشت: چرا یک گروه افراطی و تروریستی با مردم اینگونه رفتار میکنند؟ امیدوارم کسی فیلمهای کارهای وحشیانه ای که در عراق و سوریه توسط آنها انجام شده است را ندیده باشند و متاسفانه این افراد خود را مجاهد و اسلام مینامند‬.

    وی خاطرنشان کرد: من دچار حیرتم که برخی چطور با تئوری غلط بذر خشونت را در افکار میپاشند؟ و کاری میکنند که برادری کار خود را به اختلاف و شکاف بدهد؟ از نفاق چه سودی بردند؟ چرا میخواهند راه گذشته را برگردند راه گذشته بازگشتنی نیست‬.

    رئیس شورای عالی امنیت ملی افزود: ‫ما بعنوان دولت جمهوری اسلامی ایران خشونتها و ترورها را تحمل نخواهیم کرد و ما با خشونت و تروریزم در منطقه و جهان میجنگیم و مبارزه میکنیم.

    وی با بیان اینکه دشمنان وحدت دنیای اسلام بیکار ننشسته اند ادامه داد: این هوشیاری ما است که مانع از آن شود، پیام 24 خرداد برای همه مردم ایران اتحاد و برادری است‬.

    روحانی در پایان وعده داد که شرح ده ماه گذشته عملکرد دولت و و برنامه سال 93 را در روز شنبه در مصاحبه مطبوعاتی خود اعلام کند.
    درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

    توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

    نظر

    • وحید 20
      ستاره‌دار(98)
      • Mar 2011
      • 29911

      #30317
      پاسخ : اخبار

      حمله افراطيون به دکتر عارف در شیراز

      گروه سياسي: چند تن از افراد حاضر در سالن فجر دانشگاه شیراز عصر روز پنجشنبه هنگام ورود دکتر «محمدرضا عارف» رییس بنیاد امید ایرانیان برای انجام سخنرانی در جمع دانشجویان، با فریاد به طرف وی حمله ور شدند.

      ايرنا گزارش داد:​ دانشجویان در واکنش به این اقدام، در مقابل افراد متعرض صف کشیدند و مانع از بروز درگیری و تشنج بیشتر شدند. قاری مراسم سخنرانی دکتر عارف، تلاوت آیاتی از کلام الله مجید را در شرایطی شروع کرد که هنوز همهمه در سالن دانشگاه فروکش نکرده بود. با وجود آغاز سخنان رییس بنیاد امور ایرانیان و عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام، این افراد معترض دست از اعتراض برنداشتند و با سر دادن شعار قصد برهم زدن سخنرانی وی را داشتند.

      این گزارش حاکی است که 400 تن از دانشجویان حاضر در سالن نیز با شعارهای الله اکبر خواستار ترک این افراد از سالن سخنرانی دکتر عارف شدند. دکتر عارف برای گشایش دفتر استانی بنیاد امید ایرانیان به شیراز سفر کرده است. بنیاد امید ایرانیان یک تشکل غیر دولتی است که اغلب اعضای آن را اصلاح طلبان تشکیل می دهند.
      درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

      توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

      نظر

      • وحید 20
        ستاره‌دار(98)
        • Mar 2011
        • 29911

        #30318
        پاسخ : اخبار

        پس از عقب نشینی ارتش عراق از مراکز خود در شهر کرکوک، نیروهای نظامی کردستان عراق کنترل این شهر را به دست گرفت.
        نوری مالکی نخست وزیر عراق از آمریکا درخواست کرده است به مراکز افراط گرایان اسلامی و داعش در عراق حمله هوایی کند.

        به گزارش عصرایران، روزنامه نیویورک تایمز نوشت: نوری مالکی در این درخواست سری، گفته است که دولت بغداد اجازه می دهد آمریکا با استفاده از هواپیماهای بدون سرنشین (پهپاد) یا با سرنشین، مواضع القاعده و افراط گرایان اسلامی در عراق را بمباران کند.

        جدیدترین تحولات عراق به این شرح است:

        - شاخه القاعده در عراق و سوریه مشهور به "داعش" پس از اشغال موصل مرکز استان نینوا در 350 کیلومتری شمال بغداد، هم اکنون در حال پیشروی به سمت پایتخت است.

        شاخه القاعده در عراق و سوریه خود را "دولت اسلامی در عراق و شام" نام گذاری کرده است.

        - شهر تکریت مرکز استان صلاح الدین در 150 کیلومتری بغداد به دست داعش اشغال شد. این شهر زادگاه صدام رئیس جمهور پیشین عراق است.

        خودروی ارتش عراق در موصل اشغالی توسط داعش




        - سیطره داعش بر شهر بیجی و پالایشگاه آن کامل شد. بزرگترین پالایشگاه نفت عراق در بیجی قرار دارد. این پالایشگاه با ظرفیت روزانه پالایش 300 هزار بشکه نفت، سوخت بسیاری از پمپ بنزین ها و نیروگاه های تولید برق را تامین می کند.

        - درگیری ها میان داعش و ارتش عراق در ورودی های سامرا واقع در 125 کیلومتری شمال بغداد ادامه دارد.

        - ناتو به درخواست ترکیه درباره وضعیت بحرانی عراق ، جلسه فوق العاده برگزار می کند. داعش با اشغال کنسولگری ترکیه در موصل، کنسول و 47 نفر از شهروندان ترکیه را به گروگان گرفته است.

        - فرار مردم از موصل و دیگر شهرهای ناآرام شمال بغداد به سمت مناطق امن ادامه دارد.

        - داعش پس از اشغال تکریت مرکز استان صلاح الدین، احمد الجبوری استاندار را ربودند.



        - درگیری مسلحانه میان نیروهای نظامی کردستان عراق (پیشمرگه) و داعش در استان کردنشین دهوک روی داد.
        استان دهوک همسایه استان نینواست که هم اکنون در اشغال کامل داعش قرار دارد.

        - فرماندهی نظامی بغداد اعلام کرد از این پس ورودی های پایتخت از ساعت 10 شب تا 6 صبح بسته می شوند و هر گونه ورود و خروج در این فاصله زمانی، ممنوع خواهد بود.

        - ابومحمد العدنانی سخنگوی داعش از اعضای این مجموعه خواست به سمت بغداد حرکت کنند.

        کاروان خودروهای مسلح داعش




        - شورای امنیت سازمان ملل متحد افزایش خشونت ها در شهر موصل و دیگر شهرهای عراق توسط "سازمان تروریستی خواهان بی ثباتی منطقه"، محکوم شد.

        - داعش پس از اشغال تکریت مرکز استان صلاح الدین، پرچم مشکی رنگ خود را بر فراز ساختمان استانداری برافراشتند.

        - تصاویر اعدام شماری از نظامیان ارتش و پلیس عراق در شهر موصل توسط داعش در اینترنت منتشر شد.

        نیروهای داعش در استان نینوا در عراق




        - نیروهای داعش بخش هایی از مرز مشترک عراق و سوریه را باز کردند. نیروهای داعش با استفاده از بلدوزر، بخش هایی از موانع مرزی میان استان نینوای عراق و حسکه سوریه را از میان برداشتند.

        آنها همچنین پرچم سیاه رنگ القاعده را بر فراز یک پاسگاه مرزی عراق در مرز سوریه برافراشتند.

        استان نینوا به مرکزیت شهر موصل هم اکنون در اشغال داعش است.

        نیروهای داعش در موصل عراق




        - یک شاهد عینی گفت: افراد مسلح داعش برای اشغال شهر تکریت تنها چند دقیقه وقت صرف کردند. آنها با شلیک هوایی توانستند شهر را اشغال کنند.

        یک افسر پلیس عراق هم به خبرگزاری آناتولی ترکیه گفت: نیروهای ارتش به صورت ناگهانی از ورودی های تکریت عقب نشینی کردند. به همین دلیل تنها نیروهای پلیس و واکنش سریع در شهر باقی ماندند به همین دلیل اشغال شهر به آسانی ممکن شد.

        ابومحمد العدنانی سخنگوی داعش




        - سخنگوی داعش از نیروهای این گروه خواست پیشروی خود را به سمت بغداد و کربلا ادامه بدهند.

        ابومحمد العدنانی سخنگوی داعش اضافه کرد: به سمت بغداد حرکت کنید. بغداد، شهر تسویه حساب است.

        او خطاب به نوری مالکی نخست وزیر عراق هم گفت: با قوم خود چه کردی ای احمق؟ و چه احمقی است کسی که ریاست و فرماندهی تو را بپذیرد. تو را چه به سیاست و فرماندهی نظامی. تو برای قوم ات (شیعیان) فرصت تاریخی را برای سیطره بر عراق از دست دادی. واقعا که ما و شما تسویه حسابی را در پیش داریم . تسویه حساب سنگین و طولانی. تسویه حساب در سامرا و بغداد نخواهد بود بلکه در کربلا و نجف است. منتظر ما باشید.

        نیروهای داعش در عراق




        - یک افسر پلیس عراق که پس از سقوط تکریت به سامرا رفته بود درباره ورود داعش به تکریت گفت: داعش با استفاده از حدود 60 دستگاه خودروی شاسی بلند متعلق به پلیس و ارتش، وارد تکریت شدند. نیروهای امنیتی شهر گمان می کردند این خودروها در اختیار پلیس و ارتش هستند اما اینگونه نبود و نیروهای داعش به راحتی وارد شهر شدند.

        - رسانه های عراقی اعلام کردند ارتش عراق توانسته است کنترل شهر تکریت را از داعش پس بگیرد.

        - پس از عقب نشینی ارتش عراق از مراکز خود در شهر کرکوک، نیروهای نظامی کردستان عراق کنترل این شهر را به دست گرفت.

        - شبکه عراقی سومریه نیوز به نقل از شاهدان عینی گزارش داد : اعضای داعش به دستور فرماندهان خود، شهر موصل را تخلیه کرده اند و به سمت منطقه الربیعه در 125 کیلومتری غرب موصل عقب نشینی کرده اند.

        هنوز این خبر توسط منابع مستقل تایید نشده است.

        ادامه دارد ...
        درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

        توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

        نظر

        • کاظمی
          عضو فعال
          • Sep 2012
          • 331

          #30319
          پاسخ : اخبار

          در اصل توسط مخبرالدوله پست شده است View Post
          پديده داعش بروز رشد صفت وحشيگيري انسان بر اساس تربيت ليبراليسم غرب است...
          هزينه اين افراطي گيريها را عربهايي پرداخت ميکنند که با درآمد نفت قرار است انتقام 1400 ساله را از
          حاميان پيغمبر خدا بگيرند!!!!!!
          در اصل توسط مخبرالدوله پست شده است View Post
          اگر دنبال واقعیت باشید حتما متوجه خواهید شد.....
          در اصل توسط farbod 77 پست شده است View Post
          پدیده داعش ناشی از اسلام افراطی و وهابی گری است چکار به لیبراسم غرب دارد

          با سلام و درود خدمت مخبر الدوله عزیز

          امیدوارم با من موفق باشید که بین تفکر لیبرالیسم و مدعیان (سیاستمداران) پیروی از آن فاصله است همانطور که بین مکتب اسلام و مدعیان گوناگون آن (دولتمردان و گروههای مختلف از شیعه وسنی) فاصله بسیار است...الغرض من هم با دوست گرامی موافقم که امثال داعش نه می تواند نماینده و نتیجه واقعی تفکر و تربیت مکتب لیبرالیسم قلمداد شود والبته نه نتیجه واقعی تربیت اسلامی...
          @};-
          تومپندارکه خاموشی من...هست برهان فراموشی من...

          نظر

          • مسعود اب
            عضو فعال
            • Jun 2013
            • 1502

            #30320
            پاسخ : اخبار

            كد مطلب: 49265
            تاريخ انتشار: پنج‌شنبه، 22 خرداد 1393 ساعت 14:23



            منابع رژیم صهیونیستی اعلام کردند که کنگره آمریکا قصد دارد وزیر خارجه این کشور را در مورد ادامه ارتباطش با دولت توافق ملی فلسطین استیضاح کند.

            به گزارش پایگاه اینترنتی النشره، منابع رژیم صهیونیستی تاکید کردند، اعضای کنگره آمریکا اقدامات جان کری،‌ وزیر امور خارجه این کشور را در خصوص تعامل با دولت توافق ملی فلسطین که اوایل ماه جاری میلادی تشکیل شد، بر خلاف قوانین مبارزه با تروریسم آمریکا خواندند.

            به نقل از ایسنا، این منابع افزودند: اقدامات جان کری،‌ روابط دوستانه میان واشنگتن و تل‌آویو را به خطر می‌اندازد.
            بمنظور موفقیت
            تمایل شما برای رسیدن به موفقیت، باید بیشتر از ترس از شکست باشد . . .

            نظر

            • مسعود اب
              عضو فعال
              • Jun 2013
              • 1502

              #30321
              پاسخ : اخبار


              رئیس‌جمهور خبر داد؛

              تشکیل جلسه شورای عالی امنیت ملی




              روحانی از تشکیل جلسه شورای عالی امنیت ملی برای بررسی شرایط منطقه خبر داد.

              حسن روحانی رئیس‌جمهور در مراسم جشن انتظار و امید، در پی عملیات گسترده داعش در کشور عراق از تشکیل جلسه شورای عالی امنیت ملی به ریاست رئیس‌جمهور برای بررسی شرایط منطقه تا ساعتی دیگر خبر داد.
              بمنظور موفقیت
              تمایل شما برای رسیدن به موفقیت، باید بیشتر از ترس از شکست باشد . . .

              نظر

              • مسعود اب
                عضو فعال
                • Jun 2013
                • 1502

                #30322
                پاسخ : اخبار


                در حالی که آمریکا قصد دارد بزرگترین بانک فرانسوی را به اتهام انجام مبادلات با ایران 10 میلیارد دلار جریمه کند، بیزینس ریکوردر اعلام کرد خزانه‌داری آمریکا مجوز انجام مبادلات با ایران را به بانک پاریباس داده است.
                به گزارش "بیزینس ریکوردر"، مقامات آمریکایی تایید کردند که بانک فرانسوی پاریباس با ایران معاملاتی در اوایل سال جاری میلادی انجام داده است.

                آمریکا این بانک را به اتهام رفع زودهنگام ممنوعیت تحریم علیه ایران 10 میلیارد دلار جریمه می‌کند. ‌

                بر اساس این گزارش،‌بخش خزانه‌داری آمریکا در حالی که مذاکرات کاهش تحریم‌ها در حال انجام بودبه بانک پاریباس فرانسه دو مجوز در ماههای فوریه و مارس برای انجام مبادلات با ایران داد.

                خزانه‌داری آمریکا این بانک را متهم کرده است که مبادلات مالی زودهنگام و قبل از آزادسازی بخشی از تحریم‌ها با ایران انجام شده است.

                اخبار تحویل مجوز از سوی آمریکا نخستین بار توسط وال استریت ژورنال منتشر شد.

                بر اساس وال استریت ژورنال، خزانه‌داری آمریکا این مجوزها را در حالی که بازرسان به دنبال وضع یک جریمه سنگین به این بانک بودند داده است.

                این گزارش می‌افزاید: بر اساس خبرها آمریکا می خواهد بانک پاریباس را 10 میلیارد دلاربه دلیل نقض تحریم‌ها علیه ایران، سودان و کوبا طی سالهای 2002 تا 2009 جریمه کند.

                بانک پاریباس فرانسه موقتا از اختیارات مجوزهای آمریکا محروم شده است و رئیس این بانک "فرانسیو هلند این نوع مجازاتها را نامتناسب و ناعادلانه می‌خواند.

                باراک اوباما رئیس جمهور آمریکا تصریح کرده است دراین فرایند دخالتی نکرده است زیرا که استقلال قضایی را زیر سوال می‌برد.

                به نقل از فارس، مذاکرات بین بانک پاریباس و دادگستری آمریکا و بانکداری ایالت نیویورک به نام "بنجامین لاواسکای" انجام می‌شود.

                بخش تحقیق داخلی این بانک اوایل سال جاری نشانه‌هایی از تبادلات مالی بین این بانک و ایران پیدا کرد که برخلاف قوانین تحریم آمریکا بود.
                بمنظور موفقیت
                تمایل شما برای رسیدن به موفقیت، باید بیشتر از ترس از شکست باشد . . .

                نظر

                • مسعود اب
                  عضو فعال
                  • Jun 2013
                  • 1502

                  #30323
                  پاسخ : اخبار


                  دکتر صفی، اظهار کرد: وضعیت آیت‌الله مهدوی کنی تغییر خاصی نسبت به روزهای گذشته نداشته است.
                  وی افزود: وضعیت قلبی، فشار خون و ضربان قلب ایشان بسیار خوب است اما شرایط نورولوژیک و هوشیاری تغییری نکرده است. باید تا ساعات یا روزهای آینده صبر کرد اما با همه اینها چندان جای امیدواری نیست.

                  صفی درباره اخبار مربوط به حضور پروفسور سمیعی (یکی از برجسته‌ترین متخصصان مغز و اعصاب) برای معاینه آیت‌الله مهدوی کنی نیز گفت: پروفسور سمیعی برای شرکت در یک کنگره به ایران آمده است و به درخواست اعضای خانواده آیت‌الله مهدوی کنی، برای ملاقات با ایشان به بیمارستان آمدند.

                  وی ادامه داد: پروفسور سمیعی نیز روند معالجه تیم پزشکی را تأیید و مطلوب ارزیابی کردند. نظر ایشان نیز همین بود که وضعیت آیت‌الله مهدوی کنی خیلی امیدوارکننده نیست.

                  هشت روز از بستری آیت‌الله مهدوی کنی رئیس مجلس خبرگان رهبری در بیمارستان می‌گذرد. وی از بعدازظهر چهارشنبه - 14 خرداد - پس از بازگشت از مراسم ارتحال امام خمینی(ره) در حرم مطهر، دچار عارضه قلبی شد و به بیمارستان بهمن تهران انتقال یافت.
                  بمنظور موفقیت
                  تمایل شما برای رسیدن به موفقیت، باید بیشتر از ترس از شکست باشد . . .

                  نظر

                  • مسعود اب
                    عضو فعال
                    • Jun 2013
                    • 1502

                    #30324
                    پاسخ : اخبار


                    دختر صدام اعلام کرد که برای تامین خواست‌های نیروهای دولت اسلامی عراق و شام(داعش) آماده است و وی به زودی به این گروه می‌پیوندد.
                    روزنامه الحقیقه خبر داد که رغد صدام دختر دیکتاتور معدوم عراق اعلام کرد به زودی به صحرای الانبار می‌رود تا به نیروهای داعش بپیوندد.

                    بنابراین گزارش رغد گفت: من به زودی به نیروهای دولت اسلامی عراق و شام خواهم پیوست تا اولین زن مجاهد در داعش باشم که بتوانم خواست‌های آنها را برآورده کنم و درکنارشان با ارتش عراق بجنگم.

                    وی همچنین از عربستان، امارات و قطر هم به دلیل حمایت‌هایشان از داعش تشکر کرد.

                    رغد صدام پس از سرنگونی رژیم پدرش در عراق در سال 2003 به اردن متواری شده و از آن زمان تاکنون نتوانسته به عراق بازگردد.
                    بمنظور موفقیت
                    تمایل شما برای رسیدن به موفقیت، باید بیشتر از ترس از شکست باشد . . .

                    نظر

                    • لولی بربط زن
                      عضو فعال
                      • Nov 2013
                      • 1862

                      #30325
                      پاسخ : اخبار

                      در اصل توسط مخبرالدوله پست شده است View Post
                      پديده داعش بروز رشد صفت وحشيگيري انسان بر اساس تربيت ليبراليسم غرب است...
                      هزينه اين افراطي گيريها را عربهايي پرداخت ميکنند که با درآمد نفت قرار است انتقام 1400 ساله را از
                      حاميان پيغمبر خدا بگيرند!!!!!!
                      خوبی اخوی
                      داعش و لیبرالیسم غربی؟! توصیه دوستانه دارم که اثار بزرگان لیبرالیسم مانند جان لاک را بخوانید. این داعشی ها دقیقا دارند احکام 1400 سال پیش را پیاده میکنند مانند 35 سال پیش ما. مواردی مثل سنگسار. شلاق زدن و .....
                      اینها چه ربطی به لیبرالیسم دارد؟
                      کمی مطالعه بد نیست دوست عزیز
                      ببخشید که رک گفتم
                      ای لولی بربط زن ! تو مست تری یا من ................ ای پیش چو تو مستی، افسون من افسانه ( مولانا )

                      نظر

                      • لولی بربط زن
                        عضو فعال
                        • Nov 2013
                        • 1862

                        #30326
                        پاسخ : اخبار

                        در اصل توسط مسعود اب پست شده است View Post

                        دکتر صفی، اظهار کرد: وضعیت آیت‌الله مهدوی کنی تغییر خاصی نسبت به روزهای گذشته نداشته است.
                        وی افزود: وضعیت قلبی، فشار خون و ضربان قلب ایشان بسیار خوب است اما شرایط نورولوژیک و هوشیاری تغییری نکرده است. باید تا ساعات یا روزهای آینده صبر کرد اما با همه اینها چندان جای امیدواری نیست.

                        صفی درباره اخبار مربوط به حضور پروفسور سمیعی (یکی از برجسته‌ترین متخصصان مغز و اعصاب) برای معاینه آیت‌الله مهدوی کنی نیز گفت: پروفسور سمیعی برای شرکت در یک کنگره به ایران آمده است و به درخواست اعضای خانواده آیت‌الله مهدوی کنی، برای ملاقات با ایشان به بیمارستان آمدند.

                        وی ادامه داد: پروفسور سمیعی نیز روند معالجه تیم پزشکی را تأیید و مطلوب ارزیابی کردند. نظر ایشان نیز همین بود که وضعیت آیت‌الله مهدوی کنی خیلی امیدوارکننده نیست.

                        هشت روز از بستری آیت‌الله مهدوی کنی رئیس مجلس خبرگان رهبری در بیمارستان می‌گذرد. وی از بعدازظهر چهارشنبه - 14 خرداد - پس از بازگشت از مراسم ارتحال امام خمینی(ره) در حرم مطهر، دچار عارضه قلبی شد و به بیمارستان بهمن تهران انتقال یافت.
                        با توجه به توصیه بی وقفه صدا و سیما و بزرگان دینی مبنی بر اهدای اعضای بدن بیماری که مرگ مغزی شده، امتحان خوبی است که ببینیم ایا خودشان به این توصیه عمل میکنند یا خیر؟ بنده که شدیدا منتظرم تا عیار انها سنجیده شود. /:.ph34r-smiley.:/
                        ای لولی بربط زن ! تو مست تری یا من ................ ای پیش چو تو مستی، افسون من افسانه ( مولانا )

                        نظر

                        • کاظمی
                          عضو فعال
                          • Sep 2012
                          • 331

                          #30327
                          پاسخ : اخبار

                          در اصل توسط لولی بربط زن پست شده است View Post
                          با توجه به توصیه بی وقفه صدا و سیما و بزرگان دینی مبنی بر اهدای اعضای بدن بیماری که مرگ مغزی شده، امتحان خوبی است که ببینیم ایا خودشان به این توصیه عمل میکنند یا خیر؟ بنده که شدیدا منتظرم تا عیار انها سنجیده شود. /:.ph34r-smiley.:/
                          ساده ای ها ------
                          این جماعت خاص اهل گرفتن هستند اهل دادن نیستند..احتمالا پروفسور صمیعی رو هم از اون ور دنیا کشوندن که ببینن میشه مغز کس دیگه رو به حاج آقا پیوند بزنن یا نه!!!؟؟/:.winksmiley02.:/
                          تومپندارکه خاموشی من...هست برهان فراموشی من...

                          نظر

                          • لولی بربط زن
                            عضو فعال
                            • Nov 2013
                            • 1862

                            #30328
                            پاسخ : اخبار

                            در اصل توسط bahary پست شده است View Post
                            متن پیاده شده از سخنرانی آیة الله سعیدی نماینده رهبری در سپاه پس از انتخابات سال 88 توسط محمد نوری زاد در تاریخ بیست و یکم خرداد نود و سه
                            منبع: سایت رسمی محمد نوری زاد nurizad.info

                            ابتدا می خواستم از زحمات شما عزیزان و بزرگواران در این جهاد مقدس صمیمانه تشکر و سپاسگذاری کنم. ما تکلیفی داشتیم، و آن تحقق منویات رهبری است. شرطمان هم پیروزی نبود. ما مامور به تکلیف بودیم. تکلیفمان این بود که منویات رهبری را در مجموعه ی سپاه، با جان و دل پذیرا باشیم و محقق کنیم. این لطفی بود که خداوند نصیب ملت ما کرد و تکلیف را هم همراه با نتیجه کرد و پیروزی هم همراهش بود، پیروزی بسیار شگفت آور که مورد رضایت رهبر معظم انقلاب قرار گرفت. یقین داریم رضایت ذات باریتعالی در این حرکت بوده و هست.

                            بنده با ضرس قاطع می گویم نزدیکترین نهاد در نظام جمهوری اسلامی به مواضع ولی فقیه، سپاه پاسداران است. در این ماجراهای اخیر، فتنه های کور، برخی نهادهایی که سابقه ای طولانی داشتند در هدایت افکار عمومی درجا زدند وماندند که چه کار کنند. نتوانستند تشخیص دهند راه کجاست، مسیر کجاست. اما سپاه، سر سوزنی تردید نکرد. کوچکترین زاویه ای نداشت. بله، ممکن بود تک و توک، افرادی نظرات دیگری داشته باشند، ولی یک مورد هم اظهار نشد. برخی از احزاب، گروه ها و شخصیت ها و نهادهای درون انقلاب، یا اپوزیسیون اصل حاکمیت دینی هستند، و یا اپوزیسیون دولتی هستند که تحقق بخش آرمان های حضرت امام و رهبری است، و این از پدیده های عجیب و غریب عصر ماست. در آمریکا هم چنین چیزی سابقه ندارد. تا به حال خیال می کردیم مجمع روحانیون، دیگر اپوزیسین اصل حاکمیت نیست. معلوم شد که در میان اصلاح طلبان، از مجمع روحانیون که جناح روحانی مذهبی آنها هست، تا مشارکت، همه اپوزیسیون اصل حاکمیت دینی هستند، و زمینه مشارکت در اصل قدرات را هم دارند. یعنی از کانال شورای نگهبان هم کاملا می توانند عبور کنند. امید زیادی هم دارند به رای مردم. من به نظرم می آید که پرچالش ترین مسئله نظام، همین است. مجمع تشخیص مصلحت نظام، اپوزیسیون دولت اصولگراست. مرکز تحقیقا استراتژیک، اپوزیسیون نظام است یا دولت.
                            برخی نهادهای وابسته به رهبری هم متاسفانه، یا خنثی هستند، یا اپوزیسیون دولت هستند. نباید اینگونه باشد. این مقدار آزادی، این مقدار فضای سیاسی باز؟ کاندیدایی که می گوید من می خواهم قانون اساسی را تغییر دهم، یا می خواهند اختیارات را محدود کنند. اختیارات چه کسی را می خواهد محدود کند؟ خودش که می خواهد رئیس جمهور شود و علیه خودش که نمی خواهد کاری انجام دهد. دنبال اینست که اختیارات رهبری را محدود کند. این نوع نگاه و ادبیات، فرافکنیست و در عرصه ی حاکمیت دینی، بسیار خطرناک است.
                            آقای کرباسچی در دانشگاه علم و صنعت صحبت می کند، یک آقایی می گوید “من بهایی هستم، اگر آقای کروبی رئیس جمهور شود، نگاهش به بهائیت چیست؟” می گوید شما هم جزو فرق اسلامی هستید، ما با شما کار می کنیم، مشکل نداریم. می گوید “آقا من بهایی هستم! من محمدعلی باب را خدا می دانم.” می گوید نخیر، تو هم جزو فرق اسلامی هستی. از این نمونه حرف های فراقانون اساسی و فرادینی است که در حرف های آقایان به کرات مشاهده کردیم.
                            باز از پدیده هایی که اصلا قابل پذیرش نیست اینست که برخی نخبگان و شخصیت ها به خودشان اجازه می دهند علنی، دیدگاهشان را در برابر رهبری بیان کنند. تفکر اسلام نابی که امام رحمت االه علیه می گوید، با تفکر اسلام آمریکایی که حضرت امام می گوید مرزبندی هایش کجاست؟ تفاوت تفکر اصولگرایی و اصلاح طلبی چیست؟ اصل اینکه آیا مشروعیت دینی الهی است یا مردمی؟ دقیقا مرزبندی اولیه، اینست. (حرف) مجمع روحانیون مال حالا نیست، (از) ده سال قبل، 15 سال قبل رسما می گوید که مشروعیت حاکمیت از آن مردم است. این مرزبندی روشن است. تفکر علوی با اموی تفاوت دارند. آیا (این) مردم (هستند) حق قانون گذاری را به نمایندگان می دهند و یا نه، ذات باریتعالی؟ کسی که دنبال حذف شورای نگهبان است، مشروعیت را مردمی می داند و کاری با مشروعیت الهی اصلا ندارد.
                            آیا اختیارات رهبری در چارچوب قانون اساسیست یا فراقانونیست؟ اصولگرایان می گویند که قانون اساسی خط و نشانیست که راه گم نشود. اما آنها می گویند که نخیر، خط و نشان نیست، کعبه همین قانون اساسی است اصلا، و ولی فقیه، فراتر از این حقی ندارد. بحث ما اینست که آقا، حاکمیت را شما دارید به چه کسی می سپارید؟ حاکمیت را به کسی می سپارید که ولی فقیه را زمینی می داند و مشروعیتش را در دست مردم می داند؟ می گوید چرا قدسی اش می کنید و به آن (ولی فقیه) قداست می بخشید!
                            بین بنی عباس و بنی امیه با علویون اختلاف نظر بود که آیا دین، جامعیت دارد و صفر تا 100 زندگی انسان را می پوشاند؟ آیا پیامبر برای مدیریت آمده بود یا برای ابلاغ؟ معاویه رسما به امام علی می نویسد که وظیفه ی پیامبر صرفا ابلاغ بوده و بس، و هیچ مسئولیت دیگری ندارد. امروز این نگاه به این تبدیل شده که می گویند دین حق ندارد در عرصه ی حکومتی باشد. یعنی دین حداقلی..دینی که جزو امور فردی است.
                            سخنگوی حزب کارگزاران می کوید که دین اصلا نظام ندارد. جامعیت دین را نمی پذیرید. به حضرت عباس این اعتقاد به درد رئیس جمهور نمی خورد. به درد نماینده ی مجلس نمی خورد. به درد امام جماعت هم نمی خورد. آیا چنین حزبی می تواند در عرصه ی رقابت برای کاندیداتوری وارد شود یا نه؟ اصلا این این مقدار فضای باز چیز عجیبیست در کشور ما، که هر حزبی صفر تا 100 با اصول انقلاب اختلاف داشته باشد و بتواند در عرصه ی رقابت وارد شود.
                            آیا دین و سیاست یکیست یا جداست؟ تفکر امام و رهبری، با تفکر اموی و بنی عباس تفاوت داشت. اسلام ناب، چیز دیگری می گوید. اسلام ناب، متکی به عملگرایی ارزشیست. تفکر امام و مقام معظم رهبری اینست که باید مُرّ احکام اسلام اجرا شود. تفکر رنج گرایی طالبانیزم، یک طرف، و طرف مقابل هم تسامح و تساهل، اباهی گری، ترویج ولنگاریزم، آن آقا می گوید اگر دَوَران امر بین منشور سازمان ملل و قوانین قصاص و دیات و احکام الهی اسلام باشد، ما منشور سازمان ملل را مقدم می داریم. از سروش گرفته تا من تبعش. تفکرات (آنها)، یا نسبیت گرایی (است)، یا نسبیت به رای و یا پلورالیزم. در حالیکه حضرت امام و مقام معظم رهبری متکی هستند بر فقه جواهری.
                            خداوند هم به پیامبرش تاکید می کند و لو تقول علينا بعض الاقاويل…باید مُرّ دین را بگویید. یک ذره کم و زیاد کنید پدرتان را در می آورم. اینها را باید بشناسیم، بفهمیم. جامعه ی ما باید احزابی را که دارای تفکرات انحرافی هستند بشناسد.
                            تا قبل از خطبه های مقام معظم رهبری، به زحمت ما می توانستیم این مطلب را بفهمانیم. معظم له در خطبه های جمعه ی قبل، این نکته را بیان فرمودند که بین من و آقای هاشمی اختلاف نظر وجود دارد. بعد فرمودند بین آقای هاشمی و آقای احمدی نژاد هم از اول اختلاف نظر وجود داشت، اما نظر آقای احمدی نژاد به من نزدیک تر است. یکی از رمز گشایی هایی که انجام گرفت در همین خطبه بود. راه گشا ترین مسئله برای روشن شدن افکار جامعه این بود که ریشه ی پارادوکس هایی که ما در جامعه با انها روبرو هستیم کجاست. من سوالم از شما اینست که نه به احمدی نژاد یعنی چه؟ وقتی که رهبری در هفته دولت سال سوم، 22 خصوصیت مثبت برای دولت ذکر می کند و می گوید از مشروطیت تا کنون، دولتی اینگونه ما نداشتیم. بعد یک نخبه ای به خودش اجازه دهد بگوید “نه به احمدی نژاد، استراتژی من است.” این می شود یار رهبری؟ “زهرا” هم اگر با “علی” همراه نشود، از گردونه ساقط می شود. ما شخصیت مصون نداریم. همه باید تحت فرمان رهبری باشند. سهمی نباید برای کسی قائل شد. اگر برای کسی سهمی قائل شدیم، شرک است. منتظری هم اگر با حضرت امام زاویه داشت، باید کنار گذاشته شود. منتظری تا وقتی محترم است که دربست در خدمت حضرت امام باشد. شخصیت های سیاسی، مذهبی، روحانی، آن وقتی محترمند که در خدمت ولایت باشند. این را خدا فرموده است.
                            در مسائل سیاست خارجی، حرف اول را رهبری می زند، اینها حق ندارند بیایند در تریبون ها موضع بگیرند. اگر موضع گرفتند، از رهبری فاصله دارند. و دیگران باید حساب کار خود را بدانند. حرمت هر کسی بستگی به میزان ارتباط او با رهبری دارد.
                            در مسائل اقتصادی، رهبری نه اقتصاد دولتی را بر می تابد، نه اقتصاد آزاد را. اینکه فرمودند نظرات رئیس جمهور به من نزدیک تر است به خاطر اینست که همین را دارد می بیند. اقتصاد دولتی نه!، (بلکه) دولت محور. اقتصاد آزاد هم نه! (بلکه) آزادی اقتصادی با پسوند عدالت اجتماعی. می بیند این آقا به او نزدیک تر است و دارد آن خواسته را عملی می کند.
                            وضع کاندیداها را دیدید. چه کسانی اطراف آقای کروبی بودند؟ آقای موسوی چه کسانی دور و برش بودند؟ خیلی با حاله آدم شاخ در می آره!
                            ولایتمداری یعنی چه؟ (یعنی) ما اهل کوفه نیستیم امام تنها بماند. مرزبندی کنید!
                            جلسه خصوصی و خودمانیست عرض می کنم. بعد از صحبت های شبکه ی دو آقای حداد عادل، در جلسه ای به همراه آقای حداد عادل و مهدوی کنی و یکی دو سه نفر دیگر خدمت مقام معظم رهبری بودیم. حضرت آقا فرمودند دیشب آقای حداد عادل خوب صحبت کردند. غیر از اینکه خوب صحبت کردند، اصل صحبت کردنشان خوب بود. (چون) بعضی ها صحبت نمی کنند. ببینید در اینطور موارد، یک مصاحبه هم برای دفاع از حق لازم است. دوپهلو حرف زدن همان میزان خسارت ایجاد می کند. برخی آمدند صحبت کردند دو پهلو حرف زدند.
                            بصیرت می خواهد. خیلی هوشیاری می خواهد، خیلی فهم می خواهد، خیلی ذکاوت می خواهد که انسانی بفهمد کجا حرف بزند، کجا سکوت کند. بنده عرض می کنم که سروران بزرگوار، چالش اصلی ما در آینده، همین مسائل است. انتخابات، به شکل تهدید علیه انقلاب شکل می گیرد، آنهم در قالب وضعیت نارنجی. اگر وضعیت انتخابات عادی یا زرد بود اصلا نیازی به نگرانی سپاه نبود. ولی متاسفانه در سال های اخیر، انتخاباتی که ما داریم، چون دشمن وارد شده و بخاطر متغیرهایی که عرض کردم، نتیجه آن متغیرها اینست که ما در انتخابات، بخصوص در انتخابات ریاست جمهوری، تهدیدی که علیه انقلاب جلوه می کند، تهدید به شکل نارنجی است (که) به سمت قرمز پیش می رود. با توجه به وضعیت نارنجی و قرمز، نقش سپاه و بسیج قبل از انتخابات و بعد از انتخابات باید کاملا از هم جدا شود. مسئولیت سپاه و بسیج قبل از برگزاری انتخابات از یکی دو سال قبل از انتخابات و بعد از آن چیست؟ ما هستیم و 10 میلیون انسان. از سپاه تا خط آخر که بسیج است. اگر ما بتوانیم این مجموعه را سر خط و آماده بکنیم، می توانیم معادلات را تغییر دهیم. اگر هیچ کسی هم کاری نکرد، ما در حد وظیفه ی خودمان می توانیم در معادلات آینده تاثیر گذار باشیم.
                            از اینکه می بینم که من با این شدت و حدت صحبت می کنم و برخی راحت خوابیده اند خیلی واقعا…حداقل بغل دستی ات را بیدار کن آقا…(لبخند)…خیلی امیدوار شدیم به خودمان واقعا (لبخند)…
                            دوره ای که ما در ان هستیم با تسلط روحانیون افراطی در کشور همانند دوره قرن پانزدهم میلادی در اروپا به ویژه در رم، فلورانس و اکثر نواحی اسپانیا و کشور گل ( فرانسه ) میباشد که پاپ و اسقفها حاکم واقعی اروپا بودند. غرق در ثروت و اغشته به فساد. خرید و فروش مقامهای کاردینالی و اسقفی به شدت رواج داشت. اخرت و بهشت را میفروختند مثل الان احمد خاتمی/مصباح/جنتی و علم الهدی.....
                            فاشیسم از همین جا متولد میشه. یعنی وقتی به سمت ایدئولوژی که من میگم نری پس با زور شلاق تو رو میبرم. اوتوپیای مدینه فاضله. افسانه محض که نه پاپها و خاخامها تونستند با هر ترفندی که پیاده کنند مردمو به سمت بهشت ببرن. نه هیتلر و لنین و استالین و مائو. فجایه کامبوج هم بماند که یک چهارم مردمش یخاطر ایدولوژی رهبری دیوانه به کام مرگ رفتند اونهم توسط رهبر خودشون که در فرانسه درس خونده و دکترا گرفته بود. امده بود تا خون مملکت رو تصفیه کنه. شد یه جانی تمام عیار. مثل الان حکومت مردان ما.

                            اینها هم منقرض میشن و به تاریخ می پیوندند بدتر از قاجار. فقط نسلهای اتی به حال ما افسوس میخورن که توی چه دوره سیاهی زنده میکردیم. توی 200 کشور تنها کشوری که حجاب اجباریه ایرانه. یعنی حجاب دولتیه. اونوقت به فرانسه گیر میدن که چرا نمیزاری دانش اموزا با حجاب بیان مدرسه. اخوند باشی و پر رو نوبره والله.

                            توصیه میکنم کتاب " تاریخ بی خردی " رو بخونین.

                            اینهم وصف ما و اخوندهای این دوره زمونه
                            زاهدا من که خراباتی و مستم به تو چه؟ ساغر و باده بود بر سر دستم به تو چه؟
                            تو اگر گوشه ی محراب نشستی صنمی گفت چرا؟
                            من اگر گوشه ی میخانه نشستم به تو چه؟
                            تو که مشغول مناجات و دعـــائی چه به من
                            من که شب تا به سحر يکسره مستم به تو چه؟
                            آتش دوزخ اگر قصد تو و ما بکند
                            تو که خشکی چه به من ، من که ترستم به تو چه؟
                            ای لولی بربط زن ! تو مست تری یا من ................ ای پیش چو تو مستی، افسون من افسانه ( مولانا )

                            نظر

                            • bahary
                              عضو فعال
                              • Dec 2011
                              • 2510

                              #30329
                              پاسخ : اخبار

                              در اصل توسط وحید 20 پست شده است View Post
                              حسن روحانی:
                              عده ای هنوز در دوران حجر می اندیشند/مگر چه گفتیم که برآشفته اند؟

                              رئیس جمهور در همایش انتظار و امید اظهار داشت: منتظریم تا امام زمان بیاید و افراطها را برای همیشه پایان دهد و پرچم اعتدال، عدالت، پیشرفت، رفاه، صلح و بهبود زندگی مردم را برافراشته دارد.

                              به گزارش «تیک»، حسن روحانی ادامه داد: ما از سال 43 در انتظار فرج و بازگشت امام به سرزمین مان بودیم اما این انتظار محقق نشد تا زمانی که مردم با شور و ایثار به صحنه آمدند و زمینه را برای آن ظهور آماده کردند.

                              وی با بیان اینکه ماه ها قبل از خرداد سال قبل ناامیدی سراسر کشور را گرفته بود و مردم میگفتند مگر انتخابات هم فایده ای دارد افزود: آنها به من میگفتند چرا ثبت نام کردی؟ مگر نمیدانی مکانیزم صندوق رای چگونه است؟ اما شور مردم و سخن تاریخی رهبر که گفت صندوق رای حق الناس است و کسانی که نظام را قبول ندارند بخاطر ایران در انتخابات شرکت کنند، چنان روزهایی ایجاد شد که نشاط و امید پای صندوقهای رای آمد.

                              رئیس جمهور اظهار داشت: ما پارسال به دنیا اعلام کردیم که رقابت ما رقابت جوانمردانه بود و در برابر هم صف نمیکشیم؛ در کنار هم پای صندوق رای به صف می ایستیم.

                              وی با بیان اینکه "ملت از خرداد پارسال خرافه ها را زدود"، خاطرنشان کرد: به هر کجای دنیا رفتم به من گفتند انتخابات خرداد ایران برای همه ما امیدآفرین بود.

                              روحانی همچنین با بیان اینکه "راه و مسیر امام زمان را بریا ظهور آماده میکنیم"، گفت: ملت در خرداد سال قبل در برابر خرافه گرایان از امام عصر عذرخواهی کرد.

                              وی افزود: دولت در برابر همه حامیان، منتقدان و مخالفان سر تعظیم و تکریم فرود می آورد و اگرچه عده ای با زبان تکریم با دولت سخن نگویند اما پاسخ ما همراه با ادب و کرامت خواهد بود.

                              رئیس جمهور با تاکید بر اینکه امروز روز برچسب زدن به هم نیست روز چسبندگی بیشتر جامعه است، تصریح کرد: راه اعتدالی که مردم در انتخابات برگزیدند بازگشت ناپذیر خواهد بود.

                              وی با اشاره به اینکه "اعتدال یعنی از افراط در طرد دیگران و تفریط در جذب مردم بپرهیزیم" گفت: اعتدال یعنی عقلانیتی که به ما میگوید ضمن حفظ فناوری باید سایه شوم تحریمها را از سر مردم بر داریم.

                              روحانی با بیان اینکه "این کشور صاحبی جز ملت ایران ندارد" اظهار داشت: عده ای میخواهند امید دل مردم را کمرنگ کنند؛ ما به همه آنها اعلام میکنیم؛ مردم برای همیشه اعلام کردند ما خشونت و افراطی گری را قبول نداریم و اعلام کردند هیچ جناحی حق ندارد انقلاب، دفاع مقدس را به نام خود مصادره کند؛ هیچ جناحی حق ندارد رهبری نظام را برای خود مصادره کند.

                              رئیس جمهور افزود: در همه 10 ماه کار، هیچ وعده ای را که به شما دادیم از یاد نبردیم و نخواهیم برد.

                              وی با بیان اینکه اقلیت حق ندارد به آنچه اکثریت انتخاب کرده است بی احترامی کند، گفت: اگر میخواهیم همه با ما با ادب حرف بزنند ما هم باید با ادب با دنیا حرف بزنیم‬ و ‫انقلابی بودن به معنای لحن ناسالم نیست.

                              روحانی با تاکید بر اینکه ما راهی که در مسائل سیاست خارجی، داخلی و فرهنگی انتخاب کرده ایم را ادامه خواهیم داد، ادامه داد: ما مگر چه گفتیم که عده ای برآشفته اند؟ ما تنها گفتیم که فرهنگ از آن مردم است و مردم خود باید برای تعالی فرهنگ خود قدم بردارند‬.

                              وی تصریح کرد: خواست ملی بر دولت سیطره خواهد داشت نه دولت بر خواست ملی‬.

                              رئیس جمهور با بیان اینکه "عده ای هنوز در دوران حجر می اندیشند"، گفت: ‫انتخابات 24 خرداد پیام آشتی داشت‬.


                              فردا در تریبون های جمعه چهره امثال علم الهدی و احمد خاتمی دیدن داره! دیدنی تر جلسه درس مصباح یزدی است!

                              نظر

                              • bahary
                                عضو فعال
                                • Dec 2011
                                • 2510

                                #30330
                                پاسخ : اخبار

                                در اصل توسط لولی بربط زن پست شده است View Post
                                دوره ای که ما در ان هستیم با تسلط روحانیون افراطی در کشور همانند دوره قرن پانزدهم میلادی در اروپا به ویژه در رم، فلورانس و اکثر نواحی اسپانیا و کشور گل ( فرانسه ) میباشد که پاپ و اسقفها حاکم واقعی اروپا بودند. غرق در ثروت و اغشته به فساد. خرید و فروش مقامهای کاردینالی و اسقفی به شدت رواج داشت. اخرت و بهشت را میفروختند مثل الان احمد خاتمی/مصباح/جنتی و علم الهدی.....
                                فاشیسم از همین جا متولد میشه. یعنی وقتی به سمت ایدئولوژی که من میگم نری پس با زور شلاق تو رو میبرم. اوتوپیای مدینه فاضله. افسانه محض که نه پاپها و خاخامها تونستند با هر ترفندی که پیاده کنند مردمو به سمت بهشت ببرن. نه هیتلر و لنین و استالین و مائو. فجایه کامبوج هم بماند که یک چهارم مردمش یخاطر ایدولوژی رهبری دیوانه به کام مرگ رفتند اونهم توسط رهبر خودشون که در فرانسه درس خونده و دکترا گرفته بود. امده بود تا خون مملکت رو تصفیه کنه. شد یه جانی تمام عیار. مثل الان حکومت مردان ما.

                                اینها هم منقرض میشن و به تاریخ می پیوندند بدتر از قاجار. فقط نسلهای اتی به حال ما افسوس میخورن که توی چه دوره سیاهی زنده میکردیم. توی 200 کشور تنها کشوری که حجاب اجباریه ایرانه. یعنی حجاب دولتیه. اونوقت به فرانسه گیر میدن که چرا نمیزاری دانش اموزا با حجاب بیان مدرسه. اخوند باشی و پر رو نوبره والله.

                                توصیه میکنم کتاب " تاریخ بی خردی " رو بخونین.

                                اینهم وصف ما و اخوندهای این دوره زمونه
                                زاهدا من که خراباتی و مستم به تو چه؟ ساغر و باده بود بر سر دستم به تو چه؟
                                تو اگر گوشه ی محراب نشستی صنمی گفت چرا؟
                                من اگر گوشه ی میخانه نشستم به تو چه؟
                                تو که مشغول مناجات و دعـــائی چه به من
                                من که شب تا به سحر يکسره مستم به تو چه؟
                                آتش دوزخ اگر قصد تو و ما بکند
                                تو که خشکی چه به من ، من که ترستم به تو چه؟
                                لوطی جان این شعر سروده کیست؟ متن جالبی بود .

                                نظر

                                در حال کار...
                                X