اخبار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • ARTIN
    عضو عادی
    • Nov 2011
    • 55

چگونه با واگذاری اختیارات ثروتمند شویم؟؟
    به طور حتم شما هم اين ضربالمثل معروف را شنيدهايد كه «با يك دست نميشود چند هندوانه را بلند كرد». اما در علم اقتصاد اين ضربالمثل معروف معني خود را اين گونه نشان ميدهد كه براي موفقيت و ثروتمند شدن لازم نيست هر كاري را خودتان انجام دهيد يا به تعبيري واضحتر شما نميتوانيد يك تنه از پس همه كارهايي كه موفقيتتان را در بازار سهام رقم ميزند، بر بياييد.

وارن بافت ثروتمندترين مرد دنيا در سال 2008 نيز در يكي از اظهارات معروف خود به موضوع مهم واگذاري اختيارات به اشخاص ديگر اشاره ميكند و ميگويد: در ارزيابي افراد به دنبال 3 ويژگي باشيد، صداقت، ذكاوت و انرژي. اگر فرد مورد نظر، ويژگي نخست را نداشته باشد، دو ويژگي ديگر شما را خواهد كشت.

اما جورجي شوارتز ديگر ثروتمند مشهور فعال در بازارهاي سهام دنيا هم ميگويد:«من مايلم از افراد با تواناييهاي مختلف استفاده كنم، البته تا آن جا كه بتوانم به درستي و صداقت آنها اعتماد كنم.»

از همين رو است كه همواره در بحث مهم روانشناسي بازار سهام تاكيد شده كه بدانيد که چگونه کارهاي خود را به ديگران بسپاريد. چرا كه سرمايهگذار خبره اغلب مسووليتهاي خود و يا حتي همه آنها را با موفقيت به ديگران ميسپارد. اما سرمايهگذار بازنده مشاوران و مديران سرمايهگذاري را به همان روشي که تصميمات سرمايهگذارياش را ميگيرد، انتخاب ميکند.

در كتاب 23 اصل موفقيت وارن بافت با اشاره به رموز موفقيت اين سرمايهگذار مشهور با واگذاري اختيارات نوشته شده است: يکي از جوانب روش سرمايهگذاري وارن بافت که معمولا در ارزيابيهاي صورت گرفته از رويکرد سرمايهگذاري او، کمتر به آن پرداخته شده، اين است که او همان قدر که از پرداختن به اعداد لذت ميبرد، از ارتباط با افراد نيز لذت ميبرد و در شناخت شخصيت افراد خبره است.

والتر اسکلوس يکي ديگر از شاگردان گراهام (استاد بافت) است که در شرکت گراهام- نيومن کار ميکرد. او به طور ميانگين سالانه 20 درصد از سرمايهگذاريهاي خود را به سبک گراهام انجام ميدهد. وي با مقايسه روش خود با بافت ميگويد:

من واقعا علاقهاي به صحبت با مديران ندارم. سر و کله زدن با سهام به مراتب راحتتر است. آنها با شما بحث نميکنند، مشکلات عاطفي ندارند و لازم نيست دستشان را بگيريد. اما بافت انساني غيرعادي است، چون نه تنها تحليلگر خوبي است بلکه در شناخت مردم هم خبره است. اينترکيب، ترکيبي است غير عادي. اگر قرار باشد من کسي را در تجارتي به کار گيرم، مطمئنم که او فرداي آن روز کار را رها ميکند. اما کساني که براي بافت کار ميکنند، پس از آن که او شركتي را خريداري ميکند، سخت تلاش ميکنند تا سود بسازند و اين يک ويژگي نادر است.

همانگونه که کن چيس، کسي که بافت او را براي اداره برکشاير برگزيد، بسيار خلاصه ميگويد: «دشوار است که بگويم چقدر از کارکردن براي او لذت ميبردم.»

آدمشناس باشيد و بس...
    قابليت خارقالعاده بافت در حدس دقيق شخصيت افراد يکي از عوامل موفقيت تجاري و سرمايهگذاري وي به شمار ميرود. اين توانايي به او اين امکان را ميدهد که شرکتها را با حفظ تيم مديريتي شان خريداري کند و اطمينان داشته باشد که مالکان قبلي شرکتها براي اداره شرکت تا زمان نامحدودي در آنجا باقي خواهند ماند. او ميتواند در يک لحظه تشخيص دهد که آيا يک مدير از جنس خودش است يا خير.

تفاوتي ندارد که بافت کل يک شرکت را بخرد يا بخشي از آن را، در هر صورت همواره به گونهاي رفتار ميکند که گويي از قبل مالک شرکت بوده و مديران را استخدام کرده است. بنابراين، هنگامي که سهامي را خريداري ميکند از خود ميپرسد:«اگر من مالک اين شرکت بودم، آيا همين افراد را براي مديريت استخدام ميکردم؟» و البته اگر پاسخ منفي باشد، او سرمايهگذاري نميکند.

از نظر بافت، هر سرمايهگذاري در واقع نوعي واگذاري اختيار محسوب ميشود. او کاملا به اين موضوع واقف است که سرنوشت پول خود را به ديگران ميسپارد و اين کار را در مورد افرادي انجام ميدهد که به آنها اعتماد دارد و تحسينشان ميکند.

بافت در برکشايرهاثوي دو نقش دارد. وي ميگويد نقش اول اختصاص سرمايه به بخشهاي مختلف است، نقشي که مختص خودش ميداند و نقش دوم که به همين ميزان اهميت دارد، ترغيب افراد به انجام کاري است که نيازي به انجامش ندارند.

يکي از شروط او در هنگام خريد مديريت يک شرکت اين است که مديران فعلي همچنان سرکار خود باقي بمانند. امروزه نيز اين مالکان که هر يک به طور مستقل ثروتمند و مالک بخش زيادي از سهام برکشايرهاثوي و مقادير زيادي پول نقد در بانک هستند، همچنان سخت کار ميکنند تا به جاي خودشان براي بافت ثروت ايجاد کنند!

بخشي از موفقيت بافت را ميتوان مرهون ميل او به انجام معامله با افرادي دانست که واقعا مانند خود او عاشق کارشان هستند و بخشي ديگر نيز مرهون ايجاد حس وفاداري در درون اين افراد ميباشد. ريچارد سانتولي که مالکيت جتهاي خصوصي را ابداع کرد و شرکت خود را به برکشايرهاثوي فروخت، روشن و کوتاه در اين مورد ميگويد: «اگر وارن از من بخواهد کاري را انجام دهم، حتما آن کار را انجام خواهم داد.»

چنين وفاداري در دنياي شراکت امروز به ندرت يافت ميشود. احساس سانتولي را ميتوان کلمه به کلمه در ميان مديران ساير موسسات تابعه برکشاير شنيد. ميتوان گفت تعامل محترمانه بافت با مديرانش در آنها گرايشي ايجاد کرده تا مايه افتخار بافت شوند. ايجاد انگيزه کار کردن در مالکان قبلي پس از فروش شرکتشان، آن هم به همان ميزاني که قبلا براي خود کار ميکردند، خود شاهکاري بزرگ محسوب ميشود که هيچ کس موفق به انجام آن در هيچ شرکتي نشده است. بيشک بافت نابغهاي گمنام در هنر واگذاري اختيارات است. او آنچنان در تفويض اختيارات تبحر دارد كه برکشاير در مرکز خود تنها پانزده نفر پرسنل دارد. اين تعداد کمترين ميزان در ميان 500 شرکت برتر آمريکا است. اين موضوع به بافت امکان ميدهد بر آنچه که در انجامش تخصص دارد يعني تخصيص سرمايه و انتخاب سهام برتر متمرکز شود.

بر خلاف بافت، در مورد جورجي شوارتز واگذاري اختيارات به ديگران به صورت طبيعي اتفاق نيفتاد. خود او نيز اين موضوع را ميپذيرد. «من در تشخيص شخصيت افراد خبره نيستم، ولي در بورس تبحر دارم و دانش نسبتا مناسبي در مورد تاريخ دارم. اما واقعا در داوري درباره شخصيت افراد بسيار بد هستم و اشتباهات زيادي انجام دادهام.»

با اين همه او خيلي زود فهميد که رشد سرمايه تنها با توسعه پرسنلي و نيروي انساني صورت ميگيرد و به خاطر اين مساله بود که شوارتز و جيمي راجرز (شريك او در صندوق سرمايهگذاري) جدا شدند، زيرا شوارتز به دنبال گسترش تيم خود بود، اما راجرز تمايلي به اين کار نداشت. شوارتز ميگويد به همين دليل آنها بر روي يک برنامه سه مرحلهاي توافق کردند. «مرحله اول اين بود که به اتفاق يکديگر، يک تيم بسازيم، اگر موفق نشديم، مرحله دوم اين بود که تيمي بدون او بسازيم و اگر باز هم موفق نبود در مرحله سوم، انجام اين کار بدون حضور من بود و اين اتفاقي بود که افتاد.»

در سال 1980، شراکت آنها به هم خورد. اكنون شوارتز کنترل کامل کارها را بر عهده داشت. اما به جاي تشکيل تيمي که پيشنهاد خودش بود، خودش سرمايه را مديريت کرد. «من هم کاپيتان کشتي بودم و هم سوخت رساني که کار ريختن زغال سنگ در آتش را برعهده داشت. هنگامي که روي پل فرماندهي بودم زنگ را به صدا در ميآوردم و ميگفتم: «به طرف چپ» و سپس خودم به سمت موتورخانه کشتي ميدويدم و دستورات را اجرا ميکردم. در همين بين ممکن بود کمي مکث کنم و کمي تحليل کنم که ببينم چه سهامي بايد بخرم كه كاملا ناكافي بود.»

جاي تعجب نداشت که در سال1981 شوارتز در حال خرد شدن زير اين فشارهاي سنگين بود و اولين سال ناموفق خود را تجربه کرد. صندوق 23درصد از ارزش خود را از دست داد. بدتر از آن، اين بود که يک سوم سرمايهگذاران او پول خود را بيرون کشيدند و علت آن هم اين بود که ميترسيدند مبادا شوارتز کنترل خود را از دست داده باشد. بنابراين شوارتز کمي عقب نشيني کرد و صندوق خود را به «صندوق صندوقها» تبديل کرد. «برنامهام اين بود که مقداري از اين پول را به ساير مديران سرمايه بدهم و خود به جاي اينکه مدير فعال باشم، در نقش ناظر عمل کنم».

در واگذاري اختيارات دقت كنيد!
    اين کار يک اشتباه بزرگ بود، چرا که شوارتز اختيار کاري را که در آن تبحر داشت يعني «سرمايهگذاري» را به ديگران واگذار کرد. شوارتز از سه سال بعد از آن با نام سالهاي بيفروغ صندوق کوانتوم ياد ميکند. اما با قبول نقشي فرعيتر، او در واقع توانست از مشکلي که او (مانند ساير معاملهگران) با آن روبرو شد، رهايي يابد. مشکلي که در مورد بافت مصداقي ندارد. اين مشکل «از پا افتادگي» است.

معامله کاري است پراسترس و تمرکز بالايي براي بازههاي زماني طولاني ميطلبد. شوارتز در مورد تجربهاش در سال 1981 ميگويد: «احساس کردم که اين صندوق يک موجود زنده است، يک انگل که خونم را ميمکد و انرژيام را ميگيرد.» او بسيار سخت کار ميكرد و «پاداشم چه بود؟ پول بيشتر، مسووليت بيشتر و کار بيشتر و درد بيشتر.»

در سال 1984، شوارتز دوباره سکان امور را در دست گرفت. علي رغم اينکه تجربه او در واگذاري اختيارات چندان موفقيتآميز نبود، اما در سال 1985 او مجددا توانمند شد و صندوق 2/122 درصد رشد کرد.

اما شوارتز همچنان به دنبال جانشيني ميگشت که نقش خودش يعني مدير اصلي را به او بدهد. او سرانجام در سال 1988 زماني که استنلي دراکن ميلر به او ملحق شد، توانست به اين مهم دست يابد. همانگونه که شوارتز مينويسد:

«پنج سال زمان و کلي تجربه سخت و دردناک را پشت سر گذاشتم، تا بالاخره تيم مديريت مناسب خود را يافتم. خوشحالم که بالاخره موفق شدم. اما نميتوانم ادعا کنم که در انتخاب اعضاي گروهم به همان اندازه موفق بودم که در مديريت پولم موفق بودهام.» دراکن ميلر صندوق کوانتوم را به مدت سيزده سال اداره کرد. اما در آغاز نميدانست که چند سال در آنجا خواهد ماند. او به عنوان کاپيتان کشتي استخدام شده بود، اما شوارتز رها کردن کار را براي خود بسيار دشوار ميديد.

بعدها در سال 1989 ديوار برلين فروريخت. دراکن ميلر در يادآوري آن دوران ميگويد: «زماني که دوباره او را ديدم، او تاييد کرد که من عملکرد خوبي داشتهام و کليه امور را به من واگذار کرد و پس از آن ديگر هيچ اختلافي با هم پيدا نکرديم.»

گرچه واگذاري اختيارات هرگز به آساني براي شوارتز اتفاق نيفتاد اما به تدريج با آزمونها و مشقات بسياري که پشت سر گذاشت، در واقع مسووليتهاي بيشتري را نسبت به بافت به ديگران سپرد. شوارتز ميگويد: «زماني که دراکن ميلر کنترل امور را به دست گرفت، ما يک ارتباط مربي ـ بازيکن پيدا کرديم که خيلي خوب جواب داد.» ارتباط آنها شبيه ارتباط بافت با مديران موسسات عملياتي تابعه برکشاير بود که البته خيلي نزديکتر از آن بود.

شوارتز از اين که زمام امور را واگذار کرده بود تا بر ساير فعاليتهايش متمرکز شود، خوشحال بود. اين در حالي است که بافت به طنز ميگويد که قصد دارد پس از مرگش در جلسات احضار روح به جانشينانش راهکار دهد. «من تا پنج سال پس از مرگم نيز به کارم ادامه ميدهم و به هيات مديره يک تخته مخصوص ارتباط با مردگان دادهام تا بتوانيم با هم در تماس باشيم.»

كليد موفقيت در واگذاري اختيارات
    دانستن چگونگي واگذاري اختيارات براي موفقيت در سرمايهگذاري ضروري است، حتي اگر شما وارن بافت نباشيد و مجبور نباشيد بدانيد که با 31 ميليارد دلار پول نقد چه کنيد.در واقع، هنگامي که حساب کارگزاري باز ميکنيد، مراقبت از پولتان و اجراي دستوراتتان را به ديگران ميسپاريد.

هنگامي که در يک صندوق سرمايهگذاري مشترک، صندوق سرمايهگذاري معاملات آتي، يا شركت سهامي، سرمايهگذاري ميکنيد، در واقع يک مدير سرمايهگذاري استخدام ميکنيد که عملکرد تصميمگيري سرمايهگذاري و مراقبت از پولتان را به او بسپاريد.

هر گاه هر گونه سرمايهگذاري انجام دهيد در واقع داريد کنترل بخش اعظمي از پول خود (و در مواقعي که بازار نوسانات شديد دارد، تمام پولتان) را به «آقاي بازار» ميسپاريد. هرگاه سهام شرکتي را ميخريد، آينده پول خود را به مديران آنجا ميسپاريد.هر گونه عمل واگذاري به معناي «سپردن کنترل به غير» است. با همين استدلال، باز کردن يک حساب بانکي به اين معناست که کنترل پول خود را به افرادي ميدهيد که هرگز ملاقاتشان نکردهايد.

واگذاري موفق آن است که شما بدانيد دقيقا دنبال چه هستيد. شما ميدانيد که حساب کارگزاري شما، از داراييهاي کارگزارتان جداست. شما ميدانيد زماني که دستوري به کارگزار خود ميدهيد، طبق خواسته شما اجرا خواهد شد. شما ميتوانيد تلفن را قطع کنيد و فکرتان را بر روي مسائل ديگري متمرکز کنيد، بدون اينکه مجبور باشيد از نزديک مراقب کارگزار خود باشيد تا مطمئن شويد کارها طبق خواسته شما پيش ميروند.

سرمايهگذار خبره، اختيارات را واگذار ميکند اما هرگز مسووليت واگذارکردن کار به ديگران را به کسي واگذار نميکند. «اگر شما فرد مناسب را انتخاب کرديد، مشکلي نيست، اما اگر فرد نامناسبي را انتخاب کرديد، مسووليت اين کار با شما است نه با او.»

بنابراين سرمايهگذار خبره همواره مسووليت تمام عواقب اقداماتش را به عهده ميگيرد. مطمئنا او نسبت به سرمايهگذار متوسط، کارهاي بيشتري براي واگذار کردن دارد. اما شعار او هميشه يکسان است: اختيار امور خود را به دست معتمدترينها بسپاريد!
    منبع: روزنامه دنیای اقتصاد
    [SIZE=4][/SIZE][SIZE=3][/SIZE][B][url]http://bours.persianblog.ir/[/url][/B]

نظر

• ARTIN
      عضو عادی
      • Nov 2011
      • 55

یک تحلیلگر بازار فلزات با اشاره به کسری 200 هزار تنی مس تصفیه شده در سال 2011 میلادی که از سوی موسسه بینالمللی مطالعات مس اعلام شده است، پیشبینی کرد قیمتها دوباره به سطوح قیمتی قبلی بازگردند.

به گزارش تالارنیوز به نقل از مسپرس، نیک باروان افزود: بحران به وجود آمده در منطقه اروپا و کشورهای g3، مسالهای نیست که باعث افت شدید بازار فلزات و به خصوص مس شود.

این تحلیلگر بانک ناتیکسیزبا بیان این که کشورهای در حال توسعه نظیر چین عوامل بنیادی بازار را مشخص میکنند، تصریح کرد: چین سهمی حدود 40 درصدی از تقاضای مس را به خود اختصاص داده است. بنابراین شرایط خوبی پیش روی بازار مس است و افت قیمتی اخیر، تنها متأثر از جو روانی حاکم بر بازار بوده و بر عوامل بنیادی بازار، تأثیر خاصی ندارد.
      [SIZE=4][/SIZE][SIZE=3][/SIZE][B][url]http://bours.persianblog.ir/[/url][/B]

نظر

• مات
        عضو فعال
        • Aug 2011
        • 5650

خودنمایی بزرگ چین در اقتصاد جهانی؛
        چین رتبه اعتباری فرانسه را کاهش داد!
        چین با این اقدام خود را کشوری تعیین کننده در عرصه اقتصاد بین المللی نشان می دهد و یا بهتر بگوییم تعیین کنندگی خود را در این عرصه یادآوری کرده و به رخ می کشد.در حالی که اروپایی ها موسسات اعتبارسنجی ندارند و تنها آمریکایی ها را مسئول اعتبار سنجی در اقتصاد می دانند چین نه تنها اقدام به تاسیس چنین موسساتی کرده؛ در مورد رتبه اعتباری آنان تصمیم گیری نیز می کند.
        کد خبر: ۲۰۹۰۱۱تاریخ: ۱۸ آذر ۱۳۹۰ - ۲۳:۲۰سرویس اقتصادی- رتبه اعتباری فرانسه کاهش یافت اما نه توسط موسسه های اعتبار سنجی آمریکایی چون فیچ، مودی یا استاندارد اند پورز...

به گزارش «تابناک»، این بار کشور چین است که اقدام به کاهش رتبه اعتباری فرانسه می کند. کشور فرانسه ماههاست که با بحران بدهی ها دست و پنجه نرم می کند و در شش ماهه گذشته چندین بار توسط فیچ، مودی و استاندارد اند پورز به کاهش رتبه اعتباری تهدید شده است.

در این میان چیزی که انتظار نمی رفت علمی شدن این تهدید ها توسط چین و کاهش رتبه اعتباری فرانسه توسط موسسه اعتبار سنجی بزرگ چین یعنی داگونگ بود، این مساله نکات مهمی را در بر می گیرد:

نخست اینکه چین با این اقدام خود را کشوری تعیین کننده در عرصه اقتصاد بین المللی نشان می دهد و یا بهتر بگوییم تعیین کنندگی خود را در این عرصه یادآوری کرده و به رخ می کشد.

دوم اینکه چین برخلاف ژاپن و اروپا در رشد اقتصادی خود را وابسته و تابع آمریکا نکرده و این نقطه برتری او بر کشور های نام برده است.

در تابستان امسال که موسسات اعتبار سنجی آمریکایی پس از کاهش رتبه اعتباری آمریکا برای اولین بار در تاریخ به صورت زنجیره وار به سراغ اروپایی ها رفتند و از قبرس و یونان شروع کرده تا ایتالیا و اسپانیا و حتی ژاپن پیش رفتند و البته فرانسه و انگلستان را نیز تهدید کردند؛ داد مقامات اروپایی از این مساله درآمده بود که اصولا چرا موسسات اعتبار سنجی اروپایی نداریم!

اما چین نشان داد در حالی که اروپایی ها موسسات اعتبارسنجی ندارند و تنها آمریکایی ها را مسئول اعتبار سنجی در اقتصاد می دانند اقدام به تاسیس چنین موسساتی آنهم با اعتبار بین المللی کرده و در مورد رتبه اعتباری آنان تصمیم گیری نیز می کند. تاجایی که رتبه اقتصادی کشوری چون فرانسه را نیز کاهش می دهد.

سوم اینکه چینی ها در حالی برای اولین بار نسبت به کاهش رتبه یکی از هفت کشور بزرگ صنعتی جهان اقدام کرده اند که هنوز در مجامع بین المللی اقتصادی چندان به رسمیت شناخته نمی شوند و به عنوان مثال در سازمان اقتصاد جهانی wto و یا صندوق بین المللی پول مسئولیت مهمی به چینی ها داده نمی شود؛ و البته این توافقی نانوشته بین اروپایی ها و آمریکاست؛ که جایگاه دومین اقتصاد جهان و اولین صادرکننده جهانی چین را نادیده بگیرند.

پس چین در چنین اقدامی نوعی خودنمایی اقتصادی-بین المللی کرده و تاکید می کند که در حد و اندازه تعیین کردن جایگاه کشوری چون فرانسه نیز هست!!

چهارم اینکه چین با اعلام هشدار به فرانسه در مورد کاهش بیشتر رتبه اعتباریش در صورت ادامه بحران بدهی و حل نشدن آن در حقیقت خود را در جایگاه مسئولیت برای اقتصاد جهانی ارتقا داده است و این البته تذکری به سایر کشور های اروپایی نیز هست.

رتبه اعتباری چیست موسسات اعتبار سنجی چیستند؟

یکی از راه کار های جهانی بانک های مرکزی یا دولتها در حل کمبود های مالی استقراض در عرصه بین المللی یا انتشار اوراق قرضه بین المللی است این روش بیسار رایجی است و غالب کشور ها به آن اقدام می کنند اما میزان اقبال یا اعتماد بین المللی به اوراق قرضه هر کشور تابعی از رتبه اعتباری آن کشور است و هرچه رتبه پایین تر باشد خریداران اوراق قرضه سود بیشتری را در ازای اوراق مطالبه خواهند کرد!

چین با رتبه فرانسه چه کرد؟

موسسه رتبه بندی داگونگ اعلام کرد تشدید بحران بدهی و مالی منطقه یورو تاثیر منفی زیادی را بر رشد اقتصادی فرانسه داشته و اقتصاد این کشور را به شدت تهدید می کند .

به همین علت این موسسه رتبه اعتباری فرانسه را کاهش داده است . کاهش رتبه اعتباری فرانسه دومین اقتصاد بزرگ منطقه یورو در حالی است که رهبران اروپایی قرار است روز جمعه برای جلوگیری از فافزایش بحران منطقه یورو چاره اندیشی کنند.

این موسسه چینی رتبه اعتباری فرانسه را از ای ای منفی به ای مثبت کاهش داده است و نسبت به کاهش بیشتر رتبه اعبتاری این کشور طی ماههای آینده نیز هشدار داد .
        الماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
        اگر می خواهی بنده کسی نشی بنده هیچ چیز مشو.(ژاک دوال)
        اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.

نظر

• مات
          عضو فعال
          • Aug 2011
          • 5650

ژاپن ۱۰۰ شرکت ایرانی را تحریم کرددولت ژاپن نیز تحریمهای تازهای علیه ایران وضع کرد.

به گزارش بی بی سی کابینه ژاپن در جلسه روز جمعه (۹ دسامبر) اعلام کرد که نام بیش از ۱۰۰ فرد و گروه ایرانی را به لیست سیاه خود اضافه کرده است.

به این ترتیب شمار افراد و شرکتهای ایرانی مورد تحریم ژاپن، که اموال آنها در این کشور مسدود میشود، به بیش از ۳۰۰ مورد رسید.

دولت ژاپن همچنین با ممنوع کردن ارتباط مالی با سه بانک دیگر ایرانی، شمار بانکهای تحریمشده ایرانی را به ۲۰ بانک رساند.

تحریمهای تازه ژاپن شامل بخش انرژی ایران نخواهد شد.

وزیر اقتصاد و تجارت ژاپن هشدار داد که این کشور باید نسبت به هرگونه توقف صادرات نفت خام با احتیاط برخورد کند. ایران چهارمین تامینکننده نفت ژاپن است.

ژاپن همچنین گفت که سرمایهگذاریهای تازه در صنعت نفت و گاز ایران را تعلیق خواهد کرد. ژاپن بعد از چین و هند سومین واردکننده بزرگ نفت خام از ایران است.

تحریمهای تازه ژاپن علیه ایران شامل ۱۰۶ شرکت و سازمان، یک فرد و سه بانک ایرانی میشود. با اضافه شدن تحریمهای تازه، در مجموع ۲۶۷ شرکت، ۶۶ فرد و ۲۰ بانک ایرانی در فهرست تحریمهای ژاپن قرار گرفتند.
          الماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
          اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.

نظر

• مات
            عضو فعال
            • Aug 2011
            • 5650

پیامک//سی ان ان: فردا شنبه در مسکو 30 هزار نفر علیه پوتین تظاهرات خواهند کرد و این را انقلاب برفی نام گذاری کرده اند.

نظر

• مات
              عضو فعال
              • Aug 2011
              • 5650

پس از سالها سکوت :
              روسیه : ایران برنامه هسته ای نظامی ندارد

پس از سالها سکوت و اکراه بالاخره روسیه به صورت رسمی اعلام کرد که ایران برنامه هسته ای نظامی ندارد.این اولین باری است که یکی از مقامات رسمی روسیه به صراحت خطاب به جامعه بین المللی می گوید که ایران دارای برنامه هسته ای نظامی نیست
              پس از سالها بالاخره روسیه به صورت رسمی اعلام کرد که ایران برنامه هسته ای نظامی ندارد.

به گزارش تابناک ، معاون وزیر خارجه این کشور که با تلویزیون «24 روسیه » گفتگو می کرد گفت که ایران مشغول ساخت سلاح هسته ای نیست .

به گزارش «تابناک» ، «سرگئی ریباکوف» همچنین ادامه داد که ما مجموعه اطلاعاتی را که نشان دهنده عدم انحراف برنامه هسته ای ایران است را تایید کرده ایم و برنامه هسته ای ایران دارای ابعادی نظامی نیست .

این اولین باری است که یکی از مقامات رسمی روسیه به صراحت خطاب به جامعه بین المللی می گوید که ایران دارای برنامه هسته ای نظامی نیست ، پیش از این مقامات این کشور همواره به ایران توصیه می کرد با آژانس بین المللی انرژی اتمی همکاری بیشتری کند و علیرغم اکراه در تحریم ایران ، به قطعنامه چهارم شورای امنیت برای تحریم ایران رای مثبت داد و بر اساس همین تحریم ها نیز فروش سامانه ضد موشکی اس 300 با ایران را لغو کرد.

معاون وزیر خارجه روسیه گفت که برای ایران بسیار اهمیت داشت و دارد که با آژانس بین المللی انرژی اتمی همکاری کند و اکنون مساله مهم این است که مسائل باقی مانده را هم از طریق گفتگو کاملا حل کنیم .

وی همچنین گفت که ایران با آغوش باز بازرسان بین المللی را به ایران دعوت کرد ، وی ضمن عدم تمایل کشورش برای تحریم بیشتر ایران گفت که اکنون جو تحریم کردن ایران بر نتایجی که از طریق مذاکره به دست آمده سنگینی می کند و اکنون زمانی است که باید بر گفتگو تاکید کنیم .

نظر

• وحید 20
                ستاره‌دار(98)
                • Mar 2011
                • 29911

ثروتی: دولت هنوز ۸هزار میلیارد تومان به بانک مرکزی بدهکار است

بهتر بود دولت به ۳۰درصد از افراد جامعه که حقوق بالای دو میلیون تومان میگیرند و یا به افراد مقیم در خارج از کشور یارانهای پرداخت نکند.

قانون- یک عضو کمیسیون برنامه و بودجه از بدهی هشت هزار میلیاردی دولت به تنخواهگردان بانک مرکزی بابت اجرای قانون هدفمند کردن یارانهها خبر داد.
                موسیالرضا ثروتی نماینده بجنورد در گفتوگو با خبرنگار قانون در ارتباط با ارزیابیاش از عملکرد دولت در اجرای قانون هدفمند کردن یارانهها گفت: عملکرد دولت متوسط بوده است و میتوان گفت که تقریبا 50 درصد قانون اجرایی شده است.
                وی ادامه داد: از شش بند این قانون یک بند آن که پرداخت یارانه نقدی به مردم بوده است به صورت کامل اجرایی شده است اما در مورد یارانه تولید تنها مبلغ اندکی پرداخت شده است. در مورد تامین اجتماعی 10 درصد و بهداشت و درمان صفر درصد اهداف محقق شده است.
                این عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس با تاکید بر اینکه دولت در مورد افزایش بهرهوری اقدامی انجام نداده است،خاطرنشان کرد: با اجرای قانون هدفمند کردن یارانهها مصرف حدود 70 درصد کاهش پیدا کرده است.
                ثروتی میزان دریافت از مردم (مابه التفاوت افزایش قیمتها) در طول 9 ماه و در پایان شهریورماه را نیز 17 هزار و 800 میلیارد تومان عنوان کرد و گفت: میزان پرداخت به مردم25هزار و 500 میلیارد تومان بوده است.
                این نماینده مجلس میزان برداشت دولت از بودجه تاکنون حدود هفت هزار میلیارد تومان بوده است و از سویی دیگر دولت به بانک مرکزی هشت هزار میلیارد تومان بدهی بابت تنخواه دریافتی بدهکار است و دولت در آغاز اجرای این طرح این تنخواه را از بانک مرکزی دریافت کرده است تا طرح را اجرایی کند.
                وی ادامه داد: اگر دولت قانون را اجرایی میکرد بهتر بود چراکه دولت تا به حال دوبرابر یارانهای را که بنا بوده به مردم پرداخت کند پرداخت کرده است که اگر به درستی قانون را اجرا میکرد قادر به پرداخت یارانه تولید نیز بود.
                وی در مورد یارانه نقدی پرداختی به مردم نیز میگوید: بهتر بود دولت به 30درصد از افراد جامعه که حقوق بالای دو میلیون تومان میگیرند و یا به افراد مقیم در خارج از کشور یارانهای پرداخت نکند.
                درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

نظر

• وحید 20
                  ستاره‌دار(98)
                  • Mar 2011
                  • 29911

یک شرکت کره ای خبر داد
                  کشف ذخیره 100 میلیون تنی مس در بولیوی
                  شرکت کرهای Korean Resources، از وجود یک معدن مس با ذخیره 100 میلیون تن در نزدیکی شهر کورو کورو در 110 کیلومتری جنوب غربی لاپاز پایتخت بولیوی، خبر داد.

به گزارش مس پرس، این شرکت اعلام کرد: عملیات اکتشاف این معدن از اکتبر سال 2009 میلادی آغازشده و به تازگی به نتیجه رسیده است. یکی از مهندسان این شرکت اظهار کرد: برای حفر 32 هزار متر تونل و انجام عملیات خاکبرداری، بالغ بر 7 میلیون دلار هزینه شده است. همچنین در فاز دوم بهرهبرداری از این معدن، 3 میلیون دلار هزینه خواهد شد.پیشبینیها نشان میدهد، فاز دوم بهرهبرداری از این معدن در دسامبر 2012میلادی آغاز خواهد شد. کارشناسان عمر این معدن را 18 سال برآورد کردهاند که پس از شروع فعالیت، سالانه 30 هزار تن مس کاتد تولید خواهد کرد.

نظر

• وحید 20
                    ستاره‌دار(98)
                    • Mar 2011
                    • 29911

گزارش «واشنگتن پست» از فشار بر مؤسسات رده بندی همکار ایران
                    کنگره آمریکا میکوشد تا از لغو جواز کشتیها و سکوهای اکتشاف نفت بعنوان ابزار جدیدی برای اعمال فشار بر جمهوری اسلامی ایران استفاده کند.

قانون-تحت تأثیر این فشارها شرکت نروژی دت نورسکه وریتاس (DNV) که از عمدهترین مؤسسات بینالمللی صدور جواز کشتی و سکوهای دریایی اکتشاف نفت است، تمام مناسبات خود را با ایران قطع کرده است.این شرکت در ماههای اخیر دفاتر خود در ایران را تعطیل کرده، کار بازرسی و صدور جواز برای کشتیها و قایقهای ایرانی را پایان داده و به 15 تا 20 سکوی اکتشاف نفت در ایران نیز اطلاع داده که قرارداد بازرسی و صدور جواز با آنها را خاتمه میدهد.

سخنگوی این شرکت میگوید با توجه به فضای بینالمللی در ماههای اخیر، فعالیت در ایران برای آنها منفعت چندانی ندارد و این شرکت ترجیح میدهد که از تحریمهای بینالمللی علیه ایران تبعیت کند.

به نوشته روزنامه واشینگتن پست، کنگره آمریکا کوشیده از طریق اعمال فشار به این شرکت نروژی و مؤسسات مشابه و لغو جواز کشتیرانی برای کشتیهای تجاری و نفتکشهای ایرانی، فروش نفت و تجارت خارجی این کشور را تحت فشار بیشتری قرار دهد.

روزنامه واشینگتن پست یادآوری میکند که مؤسسات صدور جواز کشتیها در حقیقت اندک مؤسساتی هستند که به نیابت از سوی دولتها این مجوز را صادر میکنند. هر کشتی، قایق یا سکوی حفاری نفت در دریا برای دریافت بیمه به یک چنین جوازی نیاز دارد.

نمایندگان پیشنهاددهنده این طرح در کنگره آمریکا میگویند با لغو این جوازها کشتیهای ایرانی نخواهند توانست بیمه لازم برای فعالیت خود را دریافت کنند و بنابراین، حرکت آنها برای حمل و نقل هر گونه کالایی بسیار دشوار خواهد شد.

با این همه به نظر میرسد که هنوز هم چند مؤسسه بزرگ از این دست از جمله لویدز رجیستر (LR)، بیورو وریتاس (BV) و گرمانیش لویدز (GL) هنوز هم به صدور جواز برای کشتیهای ایرانی و کشتیهایی که برای ایران کار میکنند؛ ادامه میدهند.

مجلس نمایندگان آمریکا چندی پیش با تصویب مقرراتی استفاده گارد ساحلی آمریکا از مؤسسات صدور جواز کشتیرانی را که با کشورهای «حامی تروریسم» همکاری میکنند، ممنوع کرد. در لایحه جدید همین مقررات به وزارت خارجه آمریکا نیز ابلاغ شده و بنابراین، دولت آمریکا را موظف میکند که فعالیت این قبیل شرکتها را زیر نظر بگیرد.

شرکت نروژی DNV در آمریکا نیز فعالیت دارد و به نیابت از سوی گارد ساحلی این کشور کار بازرسی و معاینه فنی و صدور جواز کشتیرانی را برعهده دارد. کار بازرسی فنی سکوی اکتشاف نفت در خلیج مکزیک که در سال 2010 منفجر و به مرگ 11 نفر و نشت میلیونها بشکه نفت در آبهای ساحلی آمریکا منجر شد، برعهده این شرکت بود.

کار بازرسی و صدور جواز برای کشتیهای متعلق به شرکت ملی نفتکش ایران نیز که در سال 2009 خصوصی اعلام شد، برعهده این شرکت بوده است. شرکت ملی نفتکش ایران در عین حال، هنوز هم با دولت ایران روابط بسیار نزدیکی دارد و صاحب 10 درصد از بزرگترین نفتکشهای جهان است و در نظر دارد فعالیت و ناوگان خود را گسترش دهد.

به نوشته روزنامه واشینگتن پست، اکثر سکوهای اکتشاف نفت در آبهای ایران در اجاره دولتاند، ولی صاحب آنها شرکتهای خارجی هستند. صاحبنظران میگویند که تحت تاثیر تصمیم شرکت نروژی دیانوی برای قطع فعالیت خود در ایران به احتمال زیاد شرکتهای دیگر صدور جواز کشتیرانی از جمله لویدز رجیستر یا BV جای این شرکت را پر خواهند کرد.

نظر

• وحید 20
                      ستاره‌دار(98)
                      • Mar 2011
                      • 29911

افزايش 6/10 درصدي توليد فولاد خام كشور

رئيس هيات عامل ايميدرو گفت: ميزان توليد فولاد خام كشور در هشت ماهه امسال، 6/10 درصد و ميزان توليد محصولات فولادي 1/5 درصد افزايش يافت.
                      به گزارش روابط عمومي سازمان توسعه و نوسازي معادن و صنايع معدني ايران (ايميدرو)،
                      خدامراد احمدي با بيان اين مطلب افزود: در 8 ماهه امسال، ميزان توليد فولاد خام كشور 9 ميليون و 44 هزار و 800 تن بود .اين در حاليست كه در مدت مشابه سال گذشته، 8 ميليون و 177 هزار و 900 تن فولاد خام توليد شد.
                      وي افزود: بخش خصوصي با افزايش 8/50 درصدي توليد فولاد خام در 8 ماهه امسال نسبت به مدت مشابه سال گذشته، ميزان توليد خود را از 532 تن به 802 تن رساند.
                      رئيس هيات عامل ايميدرو تصريح كرد: در 8 ماهه امسال، ميزان توليد محصولات فولادي كشور10 ميليون و 994 هزار و 330 تن بود اما اين رقم در مدت مشابه سال گذشته، 10 ميليون و 462 هزار و 480 تن بود.
                      وي ادامه داد: بخش خصوصي نيز در 8 ماهه امسال 3 ميليون و 263 هزار تن محصولات فولادي توليد كرد اما اين رقم در مدت مشابه سال گذشته، 2 ميليون و 939 هزار تن بود و اين حاكي از رشد 11 درصدي است.

نظر

• مات
                        عضو فعال
                        • Aug 2011
                        • 5650

استقلال 3 - پیروزی صفر / استیلی پس از استعفا: عذرخواهی میکنم / مظلومی: خوشحالم
                        رویانیان درباره استعفای استیلی گفت: این آخرین فرصت او بود و به همین دلیل با استعفا موافقت میکنم / مظلومي: از اين پيروزي پرگل واقعا شگفتزده شدم.
                        عصرایران ورزشی- دیدار تیم های پرسپولیس و استقلال در چارچوب مرحله یک چهارم نهایی جام حذفی در ورزشگاه آزادی برگزار شد و در پایان ۹۰ دقیقه با تساوی بدون گل به پایان رسید و بازی به وقت اضافه کشیده شد که در نهایت استقلال با 3 گل به پیروزی رسید.

پرسپولیس در ابتدای دیدار یک موقعیت داشت اما در ادامه استقلالی ها توانستند در موقعیت هایی را روی دروازه حریف ایجاد کنند. در دقیقه ۱۲ مجیدی به توپ نرسید تا حقیقی این توپ را از آن خود کند.

استقلال در دقیقه ۲۸ هم توسط مجیدی یک فرصت خوب را از دست داد. در دقیقه ۳۳ مسابقه درحالی که کاپیتان استقلال در محوطه جریمه پرسپولیس صاحب توپ بود تعادلش را از دست داد ولی داور دستور به ادامه بازی داد.

در دقیقه ۳۶ برهانی توپ را به تیر دروازه پرسپولیس زد. در ادامه بازی هم به جز یک موقعیت نه چندان خطرناکی که پرسپولیسی ها از دست دادند این شاگردان مظلومی بودند برای گلزنی تلاش بیشتری داشتند. نیمه اول این مسابقه بدون گل به پایان رسید.

نیمه دوم با شروع خوب استقلالی ها آغاز شد اما رفته رفته پرسپولیسی ها به تحرک در آمدند و در دقیقه ۶۱ توسط علی کریمی یک موقعیت را از دست دادند.

بازی دقایقی با افت روبرو بود تا اینکه در دقیقه ۶۹ اسماعیل شریفات که تازه به میدان آمده بود فرصت تک به تک را از دست داد.

ادامه بازی دو تیم با احتیاط بیشتری توپ را به جریان انداختند و مسابقه از جذابیت افتاد.

دقیقه ۸۰ بازی پرسپولیس صاحب ضربه ایستگاهی شد اما توپ علی کریمی را رحمتی با مشت دفع کرد.

تلاش ۹۰ دقیقه دو تیم برای پیروزی بی نتیجه ماند تا بازی به وقت اضافه کشیده شود.

در وقت اضافه اول استقلال توانست در دقایق ۹۵ و ۹۸ توسط مجتبی جباری به گل برسد که گل دوم از روی نقطه پنالتی به ثمر رسید.

در وقت اضافه دوم نیز این استقلال بود که توانست در دقیقه ۱۰۷ توسط اسماعیل شریفات به گل سوم برسد.

استقلال با این پیروزی به مرحله نیمه نهایی جام حذفی صعود کرد. این تیم در این مرحله باید با برنده بازی فولاد و شهرداری یاسوج دیدار کند.

پرویز مظلومی با پیروزی در چهارمین دربی توانست رکورد امیر قلعه نویی که سه پیروزی در دربی داشت را پشت سر بگذارد.

قضاوت این مسابقه بر عهده هدایت ممبینی بود. وی به امیر حسین فشنگچی، رضا نورمحمدی، حسین بادامکی، مازیار زارع و محمد نوری از پرسپولیس و مهدی امیرآبادی، کیانوش رحمتی و حنیف عمران زاده از استقلال کارت زرد نشان داد.

استیلی: از مردم عذرخواهی میکنم

سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس گفت: به خاطر شکست مقابل استقلال از هواداران و مردم عذرخواهی میکنم اما بضاعت تیم ما همین بود.

به گزارش فارس، حمید استیلی پس از شکست سه بر صفر در دربی 73 مقابل استقلال گفت: از مردم عذرخواهی و کنارهگیری خودم را اعلام میکنم.

وی ادامه داد: هر کاری که از دستم برمیآمد انجام دادم اما نشد. در طول 90 دقیقه هم خوب بودیم و برخلاف جریان بازی گل اول را دریافت کردیم. گل دوم هم روی اشتباه فردی خودمان بود و باعث شد تیم ما از هم پاشیده شود.

سرمربی مستعفی پرسپولیس تصریح کرد: امیدوارم هر کسی که میآید. به تیم کمک کند و هر کمکی از دست من برآید دریغ نمیکنم. بضاعت تیم ما همین بود و ابزار لازم را نداشتیم.

استیلی در پاسخ به این سوال که آیا با استعفایش مخالفت شده یا خیر، گفت: حتما موافقت میشود چون خودم دیگر تمایل به ادامه همکاری ندارد.

رویانیان: با استعفای استیلی موافقت میکنم

محمد رویانیان درباره استعفای استیلی گفت: این آخرین فرصت استیلی بود و به همین دلیل با استعفای او موافقت میکنم.

مدیرعامل باشگاه پرسپولیس با استعفای حمید استیلی موافقت کرد.

به گزارش فارس، محمد رویانیان درباره استعفای استیلی گفت: این آخرین فرصت استیلی بود و به همین دلیل با استعفای او موافقت میکنم.

وی درباره اینکه چه گزینهای را برای جانشینی استیلی درنظر دارد، گفت: بیشتر از این تمایل ندارم صحبت کنم و در آینده این موضوع را خواهم گفت.

مظلومی: از "پرويز سوبله چوبله" خوشحالم!

سرمربي استقلال از پيروزي پرگل مقابل پرسپوليس شگفتزده شده است.

به گزارش ایسنا، پرويز مظلومي در پايان ديدار مقابل پرسپوليس گفت: از اين پيروزي پرگل واقعا شگفتزده شدم. واقعا خوشحالم كه اين نتيجه رقم خورد.

وي ادامه داد: اين چهارمين پيروزي را به هواداران تقديم ميكنم. از اينكه مردم من را پرويز سوبله چوبله خطاب ميكنند خوشحالم و احساسم وصف ناپذير است.

مظلومي درباره اينكه چرا تيمش در 90 دقيقه به برتري نرسيد، گفت: بالاخره اين بازيها حساسيت زيادي دارد و ما با توجه به اينكه در طول هفته با بازيكنان از لحاظ رواني كار كرده بوديم باز هم استرس داشتند و نتوانستند در 90 دقيقه به گل برسند. با اين وجود از بازي تمام بازيكنان راضي هستم و تشكر ميكنم. چند موقعيت خوب داشتيم كه فرصت گلزني ما از دست رفت. بازيكنان ما در اين بازي عملكرد بسيار خوبي داشتند و توانستند بازي خوب خود را به حريف ديكته كنند.

وي در پايان درباره بخشش جباري گفت: من قبلا هم اعلام كردم كه از حق خودم گذشتم چرا كه بزرگان ما گفتهاند كه بخشش بزرگترين كار است. من ميتوانستم با حركت چكشي جواب اين حركت جباري را بدهم اما او را بخشيدم و او هم به خوبي جواب داد و در اين بازي نمايش بسيار خوبي داشت.

نظر

• مات
                          عضو فعال
                          • Aug 2011
                          • 5650

پیش بینی قیمت 2500 تا 4500 دلاری طلا طی ۱۸ ماه آینده
                          نخستین مداخله جهانی که در سال 2008 صورت گرفت موجب 2 برابر شدن قیمت طلا شد در نتیجه با در نظر گرفتن شرایط کنونی، باید انتظار سیاستهای انقباضی مانند سال 2008 را داشته باشیم و این امر به این معنی است که قیمت طلا در 18 ماه آینده به 2500 تا 4500 دلار در هر اونس خواهد رسید.

فارس: در حالی که قیمت طلا طی یک ماه گذشته ۵۷ دلار در هر اونس کاهش یافته برخی کارشناسان پیش بینی می کنند تا 18 ماه آینده هر اونس طلا به 2500 تا 4500 دلار برسد.

سیانبیسی در گزارشی به بررسی روند قیمت طلا پرداخته است.

بر اساس گزارش این شبکه تلویزیونی، مدتی است که بازارهای جهانی با قیمتهای بالای کالاهای اساسی روبرو هستند و اقدامات رهبران اتحادیه اروپا برای آرام کردن ترس سرمایهگذاران از وضعیت بحران یورو بسیار ناچیز است؛ این امر سبب شده است سرمایهگذاران به طلا به عنوان منبع امن سرمایهگذاری نگاه کنند.

در شرایط کنونی جرگ کینر یک کارشناس اقتصادی معتقد است که قیمت طلا در 18 ماه آینده به 2500 تا 4500 دلار در هر اونس خواهد رسید.

در عین حال طی یک ماه گذشته قیمت طلا ۵۷ دلار کاهش یافته و به 1711 دلار در هر اونس در معاملات روز جمعه رسید.

این کارشناس اقتصادی تصریح کرد: بازار به دقت اخبار غرب آسیا و چگونگی حرکت قیمت نفت را زیرنظر دارد؛ قیمت نفت به علت تنشها در غرب آسیا میتواند افزایش یابد.

وی حتی قیمتهای بالاتری را برای نفت و به همان اندازه کاهش ارزش دلار را پیشبینی کرده است.

بر اساس این گزارش، آخرین مداخله عظیم در بازارهای جهانی زمانی صورت گرفت که سیاستهای انقباضی توسط فدرال رزرو پس از رکود جهانی سال 2008 اعلام شد و آنچه اکنون شاهد آن هستیم این است که ارزش دلار آمریکا در جهان در حال کاهش است. کاهش ارزش دلار سبب میشود که پول برای بدهیها استفاده شود تا سیستم بانکداری در غرب دوباره سرمایه خود را بازیابد؛ این شرایط از بازار فلزهای گرانبها حمایت خواهد کرد و درنتیجه قیمت طلا افزایش مییابد.

نخستین مداخله جهانی که در سال 2008 صورت گرفت موجب 2 برابر شدن قیمت طلا شد در نتیجه با در نظر گرفتن شرایط کنونی، باید انتظار سیاستهای انقباضی مانند سال 2008 را داشته باشیم و این امر به این معنی است که قیمت طلا در 18 ماه آینده به 2500 تا 4500 دلار در هر اونس خواهد رسید.

بررسی افزایش قیمت نفت نیز و افزایش آن از 80 دلار به 100 دلار در 2 ماه نشان میدهد که ارزش دلار کاهش خواهد یافت و قیمت نفت نیز دوباره افزایش خواهد یافت.

همچنین اعمال تحریم علیه سوریه و مذاکرات مقابله با ایران و از طرفی وقایع غرب آسیا نیز همگی بر افزایش قیمت نفت موثر است.

نظر

• وحید 20
                            ستاره‌دار(98)
                            • Mar 2011
                            • 29911

فردا کاما و پارسیان در گره هستند.

نظر

• مات
                              عضو فعال
                              • Aug 2011
                              • 5650

برنابئو بار دیگر برابر بارسا تعظیم کرد
                              خبرگزاری فارس: آبی و اناری پوشان کاتالونیا موفق شدند با نتیجه 3 بر یک در برنابئو رئال مادرید را شکست دهند.

به گزارش خبرگزاری فارس، در شب تولد هیگواین، اولین الکلاسیکودربی در حکومت راست میانه ماریانو راخوی رقم میخورد و ورود کاپیتان متعصب بارسلونا، پویول از ابتدای بازی نشان از عزم جدی آبی و اناری پوشان برای فتح برنابئو داشت.
                              فرناندو بوربالان داور با تجربه این دیدار در سوت خود دمید تا یکی از پر بیننده ترین بازی های جهان ورق بخورد.
                              چه کسی فکرش را می کرد که رئال مادرید مورینیو در ثانیه 34 بازی توسط بنزما و پس از اشتباه عجیب والدس برای پایتخت نشینان گلزنی کند؟
                              همین حادثه ابتدایی کافی بود تا گزارشگران در شبکه های مختلف جهان یک دیدار پر حادثه و عجیب را وعده دهند.
                              تنها چند دقیقه بعد این مسی بود که می توانست اشتباه راموس را به گل بارسلونا تبدیل کند اما کاسیاس این اجازه را به او نداد.
                              خط دفاعی رئال مادرید به خصوص در قلب خود به شدت تحت فشار مردان گواردیولا بود.
                              حادثه بعدی که می توانست سرنوشت بازی را تغییر دهد مصدومیت دی ماریا بود که از دقیقه 15 بازی خط حمله رئال مادرید را به هم ریخت. دی ماریا به کار خود ادامه داد اما دیگر هرگز خبری از دوندگی همیشگی او نبود.
                              مشخص نشد که چرا رونالدو در دقیقه 24 بازی دومین گل رئال مادرید را روی پاس زیبای کریم به ثمر نرساند اما همین تک حمله کافی بود تا مادرید تا حدودی از زیر فشار تاکتیکی و تکنیکی بارسلونا خارج شود.
                              برتری عددی بارسلونا و بازی تماشایی مردان پپ نتیجه داد و این تیم در دقیقه 30 بازی روی کار زیبای تیمی و هوشیاری آلکسیس به گل تساوی رسید. در پایان نیمه اول آلونسو از رئال مادرید در دقیقه 26 کارت زرد دریافت کرد و سانچس 27 و مسی 37 از بارسلونا با همین کارت جریمه شدند.
                              دو تیم با تساوی یک بر یک در پایان نیمه اول به کار خود خاتمه دادند.

رئال مادرید نیمه دوم را طوفانی آغاز و فشار قابل توجهی روی دروازه بارسلونا وارد کرد. اما بازی روان و زیبای بارسلونا همچنان ادامه داشت تا این که ژاوی در دقیقه 51 بازی با کوبیدن توپ به پای مارسلو به لطف تغییر جهت توپ دروازه کاسیاس را برای دومین بار باز کرد. برخی سایتها این گل را به نام مارسلو ثبت کردند.
                              مورینیو کاکا را به جای اوزیل به زمین فرستاد تا شاید میانه میدان و قلب زمین حریف را بیشتر به سود تیمش سنگین کند.
                              آقای خاص، خدیرای دونده را نیز به جای لاسانای پر اشتباه به زمین فرستاد.
                              فشار رئال مادرید با تغییر تاکتیک ناگهانی مورینیو لحظه به لحظه افزایش پیدا می کرد و عاملی که اجازه حملات همه جانبه را به مادرید نمی داد "بزرگی بارسلونا" بود.
                              بزرگی و شکوهی که باعث شد فابرگاس به نشانه آن با ضربه سر دروازه مرد شماره یک تیم ملی فوتبال اسپانیا را برای سومین بار در این الدربی باز کند.
                              مورینیو که شوک سنگینی را به راحتی میشد در صورتش ردیابی کرد، هیگواین را هم به جای دیماریا وارد میدان کرد.
                              در آن سوی میدان گواردیولا نیز در تعویضی قابل پیش بینی کیتا را به جای سسک فابرگاس به میدان فرستاد.
                              رئال مادرید برای جبران حادثه تلخی که در برنابئو رخ داده بود به آب و آتش می زد اما مثل همیشه از کمبود تمام کنندهای تمام عیار رنج میبرد.
                              داوید ویا هم وارد میدان شد تا شایعه دلخوری او از گواردیولا کاملا از بین برود.
                              62 درصد از مالکیت توپ و میدان در این دیدار در اختیار بارسلونا بود و این تیم بار دیگر در برنابئو مادرید را تحقیر کرد. به این ترتیب جدال رفت دو تیم در لالیگای 2011 -2012 با نتیجه 3 بر یک به سود بارسلونا خاتمه یافت.

نظر

• Captain Nemo
                                مدیر
                                • Dec 2010
                                • 2934

پیش فروش سکه توسط بانک مرکزی

به گزارش خبرنگار اقتصادی باشگاه خبری فارس «توانا»، محمود بهمنی صبح امروز در نشست صبحانهخوری با فعالان بخش خصوصی به تشریح برخی سیاستهای ارزی و صادراتی پرداخت.

بهمنی با تأکید بر اینکه هماکنون کشور شرایط بسیار خاصی را سپری میکند، گفت: امروز ایران جنگی بسیار سختتر از جنگ فیزیکی را پیشرو دارد؛ جنگ اقتصادی با همکاری، هماهنگی، وحدت، دوستی یا تفاهم اداره میشود.

وی با بیان اینکه دولت باید در این شرایط سکان را به بخش خصوصی واگذار کند، افزود: برای اینکه امور دولت سپری شود باید بسیاری از برنامهها را به بخش خصوصی واگذار کند.

رئیس کل بانک مرکزی تاکید کرد: البته هنوز بسیاری از افراد در کشور برایشان جا نیفتاده است که تحریم هستیم؛ شرایط تحریم مقررات تحریم را میطلبد چرا که در این شرایط نمیتوان مقررات عادی را اعمال کرد.

بهمنی ادامه داد: بانک مرکزی در شرایطی که عدهای از افراد به خاطر وضعیت اقتصادی نمیتوانستند بدهیهای خود را پرداخت کنند ماده 28 قانون بودجه مبنی بر بخشش جرایم دیرکرد و تقسیط بدهیها را اجرا کرد.

رئیس کل بانک مرکزی ادامه داد: تا تاریخ 15 آبان ماه 35 هزار و 860 میلیارد ریال از مطالبات سیستم بانکی با توجه به بخشنامه مذکور تعیین تکلیف شد.

* بخشش جرایم دیرکرد بدهیهای حساب ذخیره

بهمنی در بخش دیگری از سخنان خود به مصوبه جدید دولت اشاره کرد و گفت: هفته گذشته از دولت مصوبه جدیدی درباره بدهی حسابهای ذخیره ارزی دریافت کردیم مبنی بر اینکه از این پس کسانی که به این حساب بدهکار هستند جرایم دیرکردشان بخشیده و بدهی آنها تقسیط خواهد شد.

رئیس کل بانک مرکزی تاکید کرد: به زودی این بخشنامه به سیستم بانکی توسط بانک مرکزی ابلاغ میشود.

بهمنی درباره مطالبات معوق نیز تصریح کرد: اینکه میگویم کل مطالبات معوق نزدیک 500 هزار میلیارد ریال است شامل بدهیهایی میشود که مربوط به 30 الی 40 سال گذشته بوده که از همین رو بانک مرکزی این مورد را به شورای پول و اعتبار برد تا تکلیف این بخش از بدهیها مشخص شود.

* پیش فروش سکه توسط بانک مرکزی

وی در ادامه به ارائه گزارشی درباره بازار فعلی ارز و سکه پرداخت و گفت: بانک مرکزی بارها اعلام کرده که به اندازه ذخایر 10 سال طلا دارد، از همین رو باز هم تاکید میکنم که مشکلی برای سکه نداریم.

وی اضافه کرد: حتی اگر نتوانیم قیمت طلا را پایین بیاوریم قیمت سکه را مطابق جهانی بدون لحاظ کارمزد و سود تعیین کرده و شمش و سکه را وارد بازار خواهیم کرد.

رئیس کل بانک مرکزی در همین ارتباط به قیمتهای پیشفروش سکه در معاملات آتی بورس اشاره و تصریح کرد: در معاملات آتی قیمت سکه به 842 هزار تومان رسید این در حالی است که قیمت سکه ظرف 3 الی 4 ماه به این شدت افزایش پیدا نخواهد کرد.

بهمنی اضافه کرد: مگر سکه چه مقدار میتواند طی 3 ماه سود داشته باشد؛ بانک مرکزی به همین خاطر وارد عمل شده و سکه را با قیمت 540 هزار تومان در بازار پیشفروش میکنیم.

* برنامه بهمنی برای خروج از "شعب ابیطالب"

رئیس کل بانک مرکزی همچنین در این نشست خطاب به فعالان صادراتی، گفت: دغدغه ما برای کنترل بازار ارز بسیار بیشتر از شما است، ارز را نگه داشته و کنترل کنیم.

وی اضافه کرد: کوچکترین حرکتهای سیاسی در مسائل اقتصادی اثر میگذارد و اجازه نمیدهد کنترل نرخ ارز صورت گیرد.

بهمنی ادامه داد: مسائل ارزی به صورت مستقیم وابسته به مسائل تحریم است هر چند ما اعتقادی به این تحریمها نداریم و آنها را غیراصولی میدانیم؛ اما اگر بانک مرکزی را تحریم کنند به مثابه این است که ما چند سال در شعب ابیطالب ماندگار شدهایم. در این حالت باید با سیاستگذاری از این منطقه بیرون بیاییم.
                                یاری اندر کس نمی​بینیم یاران را چه شد
                                دوستی کی آخر آمد دوستداران را چه شد

شهر یاران بود و خاک مهربانان این دیار
                                مهربانی کی سر آمد شهریاران را چه شد

نظر

در حال کار...
                                X