اخبار

Collapse
X
 
  • زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • اسفند89
    عضو عادی
    • Jul 2013
    • 69

    #32446
    پاسخ : اخبار

    نفتی که ترکهای بیشرف از سوریه غارت میکردن توسط داعش، از کوبانی به ترکیه منتقل میشده و این وسط کوبانی به همون اندازه ای که داعش پول نفت را میگرفته یعنی حدود 20 تا 25 دلار، به همین اندازه هم کردهای کوبانی ترانزیت میگرفتن.................
    حالا خودتون تا آخرش را بخونید................
    درگیریهای کوبانی و تماشا کردن ترکها و ...........................
    در منطقه خاورمیانه، دو گروه کثیف را باید برای نابودیشون دعا کرد............
    یکی وهابیون پست یعنی آل سعود
    یکی هم یاروغار اردوغان بیشرف و حزب منافقش
    هیچوقت گریه ای را که این بی حیا جلوی دوربین و در کنفرانس مشترک با رییس اسراییل برای فلسطینیها ریخت را فراموش نمیکنم

    نظر

    • negarminavi
      عضو فعال
      • May 2013
      • 35715

      #32447
      پاسخ : اخبار

      فارس از اظهارات اشتغالی رئیس‌جمهور گزارش می‌دهد
      کاهش متقاضیان بیمه بیکاری/ بیش از ۴۰۰ هزار اشتغال جدید در نیمه اول امسال ایجاد شد

      رئیس‌جمهور با اشاره به کاهش متقاضیان بیمه بیکاری در سال جاری گفت: بر اساس گزارش وزارت کار در شش ماهه گذشته تقریبا بالای ۴۰۰ هزار اشتغال جدید اعلام شده است و امید است در نیمه دوم سال ادامه یابد.


      به گزارش خبرگزاری فارس، حسن روحانی رئیس جمهور دیشب در گفت‌وگوی تلویزیونی با مردم به تشریح برخی از مسائل کشور پرداخت.

      روحانی در پاسخ به سؤالی در مورد تک رقمی شدن نرخ بیکاری، اشتغال را مسئله مهم کشور برشمرد و گفت:‌ رشد و رونقی که ما به دنبال آن هستیم اشتغال را در پی خواهد داشت، البته معنی‌اش این نیست که به محض اینکه از رکود خارج شدیم به عدد بزرگی در حوزه اشتغال برسیم زیرا به عنوان مثال وقتی امروز کارخانه‌ای با 70 درصد ظرفیت کار می‌کند کسی را اخراج نکرده است و فردا که ظرفیت خود را به 100 درصد خواهد رساند نیز لزوماً کسی را استخدام نکرده پس اشتغال با یک فاصله‌ای پس از رفع رکود تحقق می‌یابد

      رئیس جمهور با اشاره به اهمیت مسئله اشتغال گفت: رشد و رونق یکی از مهمترین آثارش اشتغال است،باید بگویم با توجه به رونق گردشگری، در این حوزه اشتغال بالارفته است و ما به دنبال جذب صاحب نظران این حوزه به طور مثال در زمینه هتل داری هستیم.

      وی ادامه داد: مثلاً در هتل‌داری نیاز به نیرو داریم اما به اندازه کافی در اختیار نداریم یا در گردشگری نیاز ما به کسانی که ابنیه تاریخی را معرفی کنند بیش از این است.

      روحانی در رابطه با وضعیت اشتغال نیز تصریح کرد: بر مبنای آنچه وزارت کار در مورد بیمه های جدید امسال می‌گوید شاهد کاهش افرادی هستیم که به دنبال بیمه بیکاری می‌آیند و این یعنی بیکاری کاهش یافته است. همچنین بیمه‌های جدید برای کارفرما و کارگرها اضافه شده است.

      وی بیان داشت: بر اساس گزارش وزارت کار در شش ماهه گذشته تقریبا بالای 400 هزار اشتغال جدید اعلام شده است یعنی 80 هزار کاهش و 430 هزار افزایش اشتغال داشته‌ایم که امید است این مسیر در شش ماهه دوم سال ادامه یابد.

      روحانی افزود: این‌که دربحث اشتغال بیکاری ما تک رقمی شده بسیار خوشحال کننده است و امیدواریم آن را نگه داریم و کاهش دهیم.



      بازهم اعترافی جالب از دولت راستگویان؛

      آنهایی که مدعی بودند دولت احمدی نژاد تا سال 91 و با رشد اقتصادی مثبت و رونق اقتصادی فقط سالی 14 هزار شغل ایجاد کرده !!! حالا مدعی هستند که در شرایط رکود و با رشد منفی اقتصادی در 6 ماهه سال 93، 400 هزار شغل ایجاد کرده اند !

      نظر

      • mjtb
        عضو فعال
        • Dec 2013
        • 527

        #32448
        پاسخ : اخبار

        در اصل توسط negarminavi پست شده است View Post
        فارس از اظهارات اشتغالی رئیس‌جمهور گزارش می‌دهد
        کاهش متقاضیان بیمه بیکاری/ بیش از ۴۰۰ هزار اشتغال جدید در نیمه اول امسال ایجاد شد





        بازهم اعترافی جالب از دولت راستگویان؛

        آنهایی که مدعی بودند دولت احمدی نژاد تا سال 91 و با رشد اقتصادی مثبت و رونق اقتصادی فقط سالی 14 هزار شغل ایجاد کرده !!! حالا مدعی هستند که در شرایط رکود و با رشد منفی اقتصادی در 6 ماهه سال 93، 400 هزار شغل ایجاد کرده اند !
        دقیقاً موضوع اینه که با وجود بهره مندی از امکانات مالی فوق العاده و استثنایی، با وجود هماهنگی تمام ساختار حکومت با دولت دروغین، با وجود خفه کردن تمام صداهای مخالف ا.ن آبادانی رو نه برای مملکت، که برای جیب یه عده مفت خور ایجاد کرد. خب این نشون دهنده بی عرضگی دولت ا.ن بوده، جواب بی عرضگی اون لاشخورها رو هم دولت جدید باید بده؟ یا بابت اصلاح گندی که دولت قبلی زده باید شرمنده باشه؟ چه آدمایی پیدا میشن!

        نظر

        • negarminavi
          عضو فعال
          • May 2013
          • 35715

          #32449
          پاسخ : اخبار

          دو مدال کمتر و یک پله سقوط؛
          چرا می‌گویند ورزش ایران موفق عمل کرده/ چهار سال و یک مدال پیشرفت؟

          خبرگزاری مهر - گروه ورزشی: هفدهمین دوره بازیهای آسیایی در شرایطی به پایان رسید که کاروان ورزش ایران پس از چهار سال کار و تلاش در فدراسیون‌های مختلف تنها یک مدال طلا بیشتر از دوره گذشته کسب کرد اما با دو مدال کمتر از دوره گذشته و یک پله سقوط در رده پنجم ایستاد. با این حال از سوی مسئولان حضور کاروان ایران موفقیت‌آمیز اعلام شده اما آیا یک مدال بیشتر برای چهار سال دلیل موفقیت است؟

          به گزارش خبرنگار مهر، کاروان ورزش ایران در شرایطی راهی بازیهای آسیایی در اینچئون کره جنوبی شد که وظیفه سنگین دفاع از عنوان چهارمی در دوره گذشته را برعهده داشت. همین وظیفه مسئولان ورزش را برآن داشته بود تا از چهار سال فرصت برای پیشرفت استفاده کنند و شرایطی را پیش بیاورند که این عنوان با افزایش تعداد مدال ها حفظ شود چرا که رسیدن به عنوان سومی دور از ذهن است.

          اما ماحصل چهار سال فرصت و کاری که در برخی فدراسیون ها صورت گرفت و در برخی کمتر صورت گرفت، تنها یک مدال طلا بیشتر از دوره گذشته بود. این یک مدال هم در شرایطی بدست آمد که از نظر تعداد مدالی کاروان ایران دو مدال کمتر از دوره گذشته کسب کرد و در جدول رده بندی هم یک پله سقوط داشت و در جایگاه پنجم ایستاد. حالا چرا مسئولان ورزش از عملکرد کاروان ایران به عنوان "عملکردی موفق" یاد می کنند شاید به این خاطر است که می خواهند عملکرد خودشان را قابل دفاع عنوان کنند.



          واقعیت این است که اگر بخواهیم چهار سال زمان را یا یک مدال طلا ملاک ارزیابی عملکرد ورزش قرار بدهیم، نمره کاروان ایران منفی خواهد بود و کمترین پیشرفت را هم باید برای ورزش در نظر گرفت. این مقایسه در شرایطی رنگ واقعی تر به خود خواهد گرفت که نگاهی به مدال آوری کاروان قزاقستان در دوره قبل و دوره اخیر کنیم. قزاقستانی ها که اصلی ترین رقیب ایران برای عنوان چهارمی بودند و در نهایت هم به این مهم رسیدند، در بازیهای آسیایی گوانگجو 18 مدال طلا کسب کرده بودند اما در اینچئون این تعداد را با 28 مدال طلا رساندند. یعنی 10 مدال طلا بیشتر از قبل.

          بنابراین باید مسئولان ورزش ایران به جای اینکه این روزها به دنبال مطرح کردن موفقیت خود در بازیهای آسیایی باشند و بخواهند خودفریبی را پیشه کنند، بهتر است سراغ نقایص پرتعداد در رشته های مختلف بروند و برای چهار سال دیگر برنامه ریزی کنند که اگر قرار باشد در این چهار سال هم به اندازه یک مدال کار کنیم، قطعا در بازیهای آسیایی 2018 در اندونزی کشورهای دیگری خواهند بود که عنوان پنجمی را هم از ایران خواهند گرفت.

          پس به دنبال خودفریبی و ظاهرسازی برای موفقیت ورزش نگردیم و با واقع نگریی به دنبال پیدا کردن راه حل هایی باشیم تا به وضعیت نابسامان ورزش در رشته های مختلف رسیدگی کنیم و به سمت رشته هایی برویم که بتوانند مدال آوری ایران در بازیهای آسیایی دوره بعد را افزایش دهند.

          گروه ورزشی مهر در روزهای آینده پیرامون عملکرد کاروان ورزش ایران در هفدهمین دوره بازیهای آسیایی با کارشناسان و صاحب نظران گفتگو خواهد کرد.

          نظر

          • negarminavi
            عضو فعال
            • May 2013
            • 35715

            #32450
            پاسخ : اخبار

            دولت آدرس اشتغالزایی‌اش را بدهد؛
            آیا زمان تبریک "پیروزی بزرگ اقتصادی" فرا رسیده است؟

            خبرگزاری مهر-گروه اقتصادی:"پیروزی بزرگ اقتصادی را به مردم ایران تبریک می‌گویم." این مطلب را حسن روحانی، رئیس جمهور در گفتگوی دیشب زنده تلویزیونی گفت.
            حسن روحانی دیشب بعد از اخبار سراسری ساعت 21 از شبکه اول سیمای جمهوری اسلامی ایران با مردم سخن گفت.

            نحوه پرسش و پاسخ مجریان و رئیس جمهور مشخص بود که حسن روحانی آمده است تا در این برنامه تمام قد از "اقتصاد" دولت یازدهم دفاع کند و بعضا به برخی ابهامات به روایت خود پاسخ دهد.

            اوج سخنان رئیس جمهور آنجایی بود که وی پس از ارائه گزارش‌هایی درباره نرخ تورم، نرخ بیکاری و رشداقتصادی برای اولین بار، از "پیروزی بزرگ اقتصادی" سخن به میان آورد: "من پیروزی بزرگ اقتصادی را به ملت بزرگ ایران تبریک می‌گویم."

            در اینکه حسن روحانی، رئیس جمهور محترم و تیم او در تلاش هستند وضعیت اقتصادی کشورمان را سروسامان دهند، شکی نیست و در جای خود، باید از آن استقبال کرد. اینکه اقتصاد ایران سالیان سال است که از مشکلات ساختاری و اجرایی رنج می‌برد، تردیدی وجود ندارد. اینکه اقتصاد مقاومتی باید محور فعالیت‌ها قرار گیرد، مورد اجماع بزرگان جمهوری اسلامی است، اینکه اقتصاد ایران برای تبدیل شدن به قدرت اول اقتصادی منطقه باید سال‌ها تلاش کند، توافق جمعی وجود دارد و اینکه‌های بسیار دیگر. حال افکار عمومی، این پرسش را تجزیه و تحلیل می‌‌کند که آیا واقعا زمان تبریک "پیروزی اقتصادی" فرا رسیده است؟

            "پیروزی اقتصادی" که اگر جلوتر هم برویم، به برگزاری جشن‌ نیز منجر خواهد شد، زمانی باید رنگ واقعیت به خود بگیرد که واقعا در اقتصاد پیروز شده باشیم و مردم و فعالان اقتصادی به حرکت درآمدن چرخه‌های تولیدی را با تمام وجود،"حس" کنند. وقتی که مردم کاهش تورم را لمس نمی‌کنند، وقتی که واحدهای تولیدی در رکود شدید زیر بزرگ‌نمایی آمارهای رشد اقتصادی "له" می‌شوند، وقتی که بنگاه‌های متوسط و کوچک با وضعیت "بد اقتصادی" زیر سایه بنگاه‌ها و صنایع بزرگ دولتی دیده نمی‌شوند، وقتی که بیکاری همچنان به یکی از مهمترین‌ دغدغه خانوار مطرح است، چه طور در شرایط فعلی می‌توان از "پیروزی اقتصادی" حرف زد؟

            به طور مثال، اگر واقعا 400 هزار شغل جدید در سال‌جاری ایجاد شده است، چرا دولت تدبیر و امید "آدرس" نمی‌دهد که این میزان اشتغالزایی در چه بخش‌هایی از اقتصاد ایجاد شده است؟ به هرحال، باید به انتظار آینده نشست و دید سرانجام روزی فرا می‌رسد که مردم و فعالان اقتصادی با لمس کردن آثار سیاست‌های دولتمردان در زندگی و کسب و کار خود، خودشان برگزارکننده "جشن‌های سپاس" باشند؛ پس به امید آن روز.



            نکته جالب اینکه همان هایی که نرخ بیکاری 11 درصد و 12 درصد در دولت احمدی نژاد را دروغ می دانستند، امروز به تک رقمی شدن نرخ بیکاری افتخار می کنند !

            تازه در سالهای قبل اینهمه پروژه عمرانی و غیر عمرانی در کشور در حال اجرا بود، الان که یکسال است پروژه ها خوابیده و به قول خودشان واحدهای تولیدی هم ورشکست شده یا با کمتر از ظرفیت کار می کنند!

            جالبتر اینکه مجری در مورد تردید کارشناسان درباره رشد اقتصادی پرسید و روحانی فقط به رشد تولیدات خودرو به میزان 70 درصد اشاره کرد و از میزان تولید در بخش های دیگر ازجمله سیمان و آهن و فولاد و .... هیچ آماری ارایه نکرد.

            نظر

            • ایرج اکبری
              عضو فعال
              • Dec 2011
              • 10934

              #32451
              پاسخ : اخبار

              فابیوس: فرانسه کشور فلسطینی را به رسمیت خواهد شناخت
              تهران – ایرنا – لوران فابیوس وزیر امور خارجه فرانسه گفت که پاریس نه به عنوان یک ژست و حرکت نمادین بلکه برای کمک به روند صلح باید کشور فلسطینی را به رسمیت بشناسد.
              فابیوس: فرانسه کشور فلسطینی را به رسمیت خواهد شناخت
              به گزارش خبرگزاری فرانسه، وی روز سه شنبه گفت که اگر گفت و گوها بین فلسطین و تل اویو شکست بخورد،پاریس از مسوولیت های خود شانه خالی نخواهد کرد و کشور فلسطینی را به رسمیت خواهد شناخت.

              وی افزود: از لحظه ای که بگوییم دو کشور وجود دارند،کشور فلسطینی به رسمیت شناخته خواهد شد.این موضوع نیازی به گفتن ندارد و کاملا منطقی است.

              فابیوس ادامه داد: تنها موضوعی که باقی می ماند، روش و چگونگی انجام آن به کارآمد ترین شکل ممکن است.ما به دنبال یک نتیجه نمادین نیستیم بلکه در پی نتیجه ای هستیم که برای رسیدن به صلح مفید باشد.

              فابیوس در حالی این سخنان را ایراد کرد که روز گذشته نمایندگان مجلس عوام انگلیس رای به به رسمیت شناختن فلسطین دادند.

              اگرچه گفته می شود این تصمیم مجلس انگلیس تغییری در سیاست دولت ایجاد نخواهد کرد اما جنبه نمادین آن می تواند در تلاش فلسطین برای به رسمیت شناخته شدن در جوامع بین المللی نقش مثبتی داشته باشد.

              چندی پیش نیز دولت چپ میانه سوئد نیز از آمادگی خود برای به رسمیت شناختن فلسطین خبر داد که رژیم صهیونیستی به سرعت این اقدام را محکوم کرد.
              كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

              نظر

              • PETROLEUM
                Banned
                • May 2014
                • 853

                #32452
                پاسخ : اخبار

                چگالی کلمات بکار رفته در گفتگوی شخصیت های سیاسی همواره موجب توجه تحلیلگران و رسانه ها بوده است و نشان دهنده شخصیت و وضعیت فکری رییس جمهور میباشد./ چه کلماتی دیشب مورد توجه حسن روحانی بود/ من: 35 ما:226 دولت: 51 مردم:64 کشور:23 تورم: 33 بیکاری: 4 رکود:36 جوان: 0 ازدواج:0
                رییس دولت یازدهم شب گذشته و در شام عید غدیر گفتگویی داشت با مجریان صداوسیما که به صورت زنده از شبکه یک پخش شد. چگالی کلمات بکار رفته در گفتگوی شخصیت های سیاسی همواره موجب توجه تحلیلگران و رسانه ها بوده است و نشان دهنده شخصیت و وضعیت فکری رییس جمهور میباشد. این که چه موضوعی برای حسن روحانی در درجه اول اهمیت قرار دارد و بیشترین کاربرد واژگانی را داراست به نوبه خود جالب و قابل توجه است.
                کلمات مرتبط با خود آقای روحانی همانند: من، ما، دولت من و... (مجموع: 340)
                من: 35 ما: 226 دولت: 51 امسال:28
                کلمات مرتبط با مردم همانند: مردم، کشور، انقلاب و... (مجموع: 119)
                مردم:64 کشور:23 ایران:31 مملکت: 1
                کلمات مرتبط با سیاست خارجی: مذاکرات هسته ای، توافق ژنو، سفرخارجی و... (مجموع: 41)
                توافق:11 مذاکرات:8 خارج: 14 سفر: 8
                کلمات مرتبط با مشکلات اقتصادی همانند: تورم، بیکاری، مسکن و... (مجموع: 120)
                تورم: 33 بیکاری: 4 رکود:36 اشتغال: 14 مسکن: 1 یارانه: 19
                واردات: 6 صادرات:6 اقتصاد مقاومتی: 1 عدالت: 0
                کلمات مرتبط با اقدامات دولت سابق همانند: دولت قبل، در گذشته و... (مجموع: 17)
                انتخابات: 3 گذشته: 12 قبلا: 2
                کلمات مرتبط با مسایل فرهنگی و اجتماعی همانند: ازدواج، آزادی، اسلام، جوانان و...(مجموع: .)
                جوان: 0 ازدواج:0 آزادی:0 امام زمان: 0 اسلام:0

                نظر

                • PETROLEUM
                  Banned
                  • May 2014
                  • 853

                  #32453
                  پاسخ : اخبار

                  چهره جذاب و خوش تیپی وزیر بهداشت جدید سوئد که جوانی 29 ساله است، موضوع روز رسانه ها و شبکه های اجتماعی این کشور شده است.

                  رسانه ها و شبکه های اجتماعی در سوئد این روزها درباره " گابریل ویکستروم" وزیر بهداشت جدید این کشور و خوش تیپی او به عنوان یک وزیر جوان زیاد مطلب می نویسند.








                  ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



                  قابل توجه اونهایی که تز دادند باید گروهبانها بروند و ژنرالها بیایند !! و چند تا وزیر چلاق و پیر و معیوب و سمعکی را سرکار آوردند به بهانه تحریم !! و در و دکان جدیدی باز کردند واسه همانهایی که رئیس ستاد انتخاباتی شده بودند !!
                  چند ماه قبل هم ظریف برای ملاقات وزیر امور خارجه اتریش که رفت ، یک جوان 28 ساله بود :: حالا باز هم بگید ژنرال ژنرال !!!!

                  نظر

                  • مخبرالدوله
                    عضو فعال
                    • May 2012
                    • 5228

                    #32454
                    پاسخ : اخبار

                    بان کی مون: ویرانی های غزه مایه شرم جهان است

                    نیویورک-ایرنا-دبیر کل سازمان ملل طی دیدار از غزه با اشاره به این که ویرانی های منطقه مایه شرم جامعه جهانی است،اعلام کرد که هیچ یک از نشست ها و گزارش های شورای امنیت سازمان ملل قادر به توصیف ابعاد حقیقی این جنایت نبوده اند.
                    آخرین ویرایش توسط مخبرالدوله؛ 2014/10/15, 04:21.

                    مردم میپرسند که ا.ن را چه کسانی حمایت میکنند؟؟؟

                    نظر

                    • negarminavi
                      عضو فعال
                      • May 2013
                      • 35715

                      #32455
                      پاسخ : اخبار

                      یک نماینده مجلس در گفتگو با «تراز»:‌
                      دولت علاقه ای به واگذاری شرکت های دولتی ندارد

                      تراز: عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس اظهار داشت:‌ دولت باید هرچه سریعتر رهنمودهای مقام معظم رهبری نظیر اقتصاد مقاومتی، اصل ۴۴ قانون اساسی،‌ تقویت و حمایت از تولید و ... به منصه ظهور برساند.

                      حمیدرضا فولادگر به خبرنگار تراز گفت:‌ با وجودی که سال هاست بر اجرای کامل اصل ۴۴ تاکید می شود اما هنوز بخش خصوصی نتوانسته به طور ۱۰۰درصد تصدی امور در بخش های مختلف را برعهده گیرد.
                      وی افزود:‌ دولت باید تصدی گری خود را تا کمترین میزان کاهش داده و در مقابل نقش نظارتی خود را تقویت کند.
                      وی بیان کرد:‌ با واگذاری امور به بخش خصوصی و اجرای کامل اصل ۴۴ می توان نسبت به حضور مردم در بخش های مختلف اقتصادی و سرمایه گذاری آن امیدوار بود اما اکنون شرایط به این سمت پیش نرفته و دولت تصدی بسیاری از امور را در دست دارد.

                      نماینده مردم اصفهان در خانه ملت به تراز گفت:‌بررسی ها نشان می دهد بیشتر واگذاری ها در قالب اصل ۴۴ در قالب سازمان های عمومی بود و سهم بخش خصوصی به معنای واقعی بسیار پایین است.
                      وی تاکید کرد:‌ بر اساس قانون هدف اصل ۴۴ قانون اساسی حمایت از سرمایه‌داران و تبدیل سرمایه‌های اندک به تعاونی‌های گسترده است اما در واقع این مهم به طور کامل محقق نشده است.
                      وی توضیح داد: بسیاری از اقتصاددانان و مردم بر این باورند که با اجرای کامل اصل ۴۴قانون اساسی و همچنین تحقق اهداف اقتصاد مقاومتی می توان اقتصاد را از وضعیت فعلی ( رکود و تورم) نجات داد اما متاسفانه تصدی‌ گری دولت و شبه‌ دولتی ‌ها اجازه اجرای کامل این موارد را نداده است.

                      این نماینده مجلس در پایان بیان کرد: در یک سال گذشته نیز دولت نشان داده که همواره علاقمند به سکاندار بودن امور است که واگذار نشدن کارها به بخش خصوصی را می توان به عنوان مصداق این مساله بیان کرد.

                      نظر

                      • negarminavi
                        عضو فعال
                        • May 2013
                        • 35715

                        #32456
                        پاسخ : اخبار

                        سیاست‌های دولت به سمت افزایش تورم است/ پیگرد قضایی زنگنه و ابتکار بابت اتهام سرطان‌زا بودن بنزین پتروشیمی

                        تراز: پایگاه خبری-تحلیلی تراز مهم ترین مطالب تولیدی و تحلیلهای اقتصادی روزنامه های کشور را بررسی میکند. آنچه در ادامه می‌خوانید گزیده‌ای ازتحلیل ها و اخبار مهم اقتصادی مطبوعات امروز چهارشنبه ۲۳ مهر ۹۳ می‌باشد:
                        به گزارش تراز؛

                        اعتماد: شایعه تغییر رئیس بورس

                        این روزنامه برای دومین روز متوالی به تغییر رئیس بورس پرداخته است: شايعه تغيير رييس سازمان بورس درحالي از روي ديوار اتاق‌هاي مجازي به سايت‌هاي خبري راه يافته كه مديران سازمان بورس از هرگونه انتشار تكذيبيه رسمي به رسانه‌ها پرهيز مي‌كنند. با وجود اينكه هفته‌هاست شايعه و شايبه بركنار شدن رييس سازمان بورس درميان شبكه‌هاي مجازي و اتاق‌هاي اينترنتي وبه شكل شفاهي زبان به زبان مي‌چرخد و در روزهاي اخير به صورت علني‌تر مطرح مي‌شود، ‌اما هنوز هيچ كدام از مديران سازمان بورس نسبت به تكذيب رسمي اين خبر اقدام نكرده‌اند و درسايه عدم تكذيب رسمي سازمان بورس، بازار داغ گمانه‌زني گزينه‌هاي پيشنهادي جايگزين رييس سازمان هم رونق گرفته است. فقدان تكذيب رسمي از سوي سازمان بورس در كنار عدم واكنش مقام‌هاي ارشد اقتصادي كشور سبب شده كه سهامداران حقيقي، حقوقي، مشاوران سرمايه‌گذاري، خبرنگاران مالي و بورسي به صورت پچ پچ اين مساله را در شبكه‌هاي اجتماعي مطرح كنند. در اين ميان موضع خبرگزاري‌هايي كه به محض كوچك‌ترين واقعه دربورس تهران آن را پيگيري مي‌كنند، قابل تامل است؛ مساله‌يي كه در ساير حوزه‌هاي خبري به اين شكل مشاهده نمي‌شود. در روزهاي اخير تمامي خبرگزاري‌ها به شكل معنا‌داري در قبال اين موضوع كه چرا مقامات ارشد اقتصادي اين شايعه را كه دست به دست مي‌گردد، تكذيب يا تاييد نمي‌كنند، سكوت كرده‌اند. آيا اينها از نكته‌يي آگاه هستند كه ساير عوامل بازار مطلع نيستند؟ يكي ديگر از سايت‌هاي خبري با انتشار مطلبي تحت عنوان «تغيير رييس سازمان بورس، شايعه يا واقعيت» نوشت: «گفته مي‌شود كه دكتر سعيدي عضو هيات‌مديره سازمان و معاونت نظارت برنهادهاي مالي، ‌دكتر راعي و دكتر حسين عبده تبريزي از گزينه‌هاي پيشنهادي براي تكيه زدن به صندلي رياست سازمان بورس هستند.» در ادامه اين خبر آمده است: «غلامرضا سليماني، مديرعامل كنوني سرمايه‌گذاري غدير، ‌از ديگر گزينه‌هاي پيشنهادي براي اين پست هستند.»

                        ایران: مصادره سهام مردم توسط دولت

                        روزنامه ایران روز یکشنبه گزارشی از نحوه مدیریت سهام عدالت و ابهامات موجود در این راستا منتشر کرد، این گزارش که با استناد به مواد قانونی منتشر شده بود مورد انتقاد کانون شرکتهای سرمایه‌گذاری سهام عدالت قرار گرفت و جوابیه‌ای را به روزنامه ایران ارسال کردند. در این جوابیه آمده است: تعدادی از مسئولان دولت محترم طبق تفسیری نادرست، به صورت کاملاً غیر‌قانونی و در تضاد با فرامین مقام معظم رهبری و قانون اجرای سیاست‌های کلی اصل (۴۴)، نمایندگان خود را به برخی از شرکت‌ها معرفی کرده‌اند که این مسأله مفهومی به جز مصادره سهام مردم توسط دولت ندارد که این امر شایسته دولت قانونمدار تدبیر و امید نیست. شایان ذکر است که نمایندگان کانون شرکت‌های سرمایه‌گذاری سهام عدالت، طبق مبانی قانونی و با اتکا به رأی ذینفعان اصلی یعنی مردم و نمایندگان آنها در شرکت‌های سرمایه‌گذاری استانی به فعالیت قانونی خود در حوزه مدیریت شرکت‌ها ادامه می‌دهند. متذکر می‌شود که هم‌اکنون حدود ۵۰ درصد از سهام عدالت قابلیت آزاد شدن داشته، لکن مسئولان دولتی هیچ تمایلی بر اجرای قوانین و مقررات برای آزادسازی سهام عدالت را ندارند. بدیهی است که طبق آخرین دستورالعمل آزادسازی سهام عدالت، بر‌اساس فرایندی کاملاً کارشناسی شده، هر فرد اختیار سهام و خرید و فروش آن را خواهد داشت. جریانات صورت گرفته در بانک ملت و اخیراً بانک تجارت و اعمال رأی نماینده دولت به عنوان نماینده سهام عدالت، بر‌خلاف قوانین موجود و حاکم و رویه‌های قانونی دولت تدبیر و امید است.

                        جام جم: سقف پرداخت خسارت بیمه شخص ثالث

                        این روزنامه درباره عدم پوشش بیمه‌ای هزینه تصادف با خودروهای گرانقیمت نوشته است: در حالی که بخش اجباری پرداخت خسارت مالی بیمه‌ها در قالب قانون بیمه شخص ثالث، سقف محدودی دارد، قیمت بسیار بالای خودروهای خارجی در این میان مساله‌ساز شده است. ورود خودروهای خارجی به خیابان‌های کشور و افزایش آن، بخصوص در شهرهای بزرگ و تفاوت چشمگیر قیمت آن با خودروهای داخلی، یک مشکل جدید ایجاد کرده است؛ مشکلی به نام کافی نبودن سقف بیمه‌نامه‌های شخص ثالث برای پرداخت خسارت مالی. یک مقایسه ساده، عمق مساله و خطری که از این جهت دارندگان خودروهای ایرانی و بعضا ارزان‌قیمت را تهدید می‌کند، بخوبی نشان می‌دهد. قیمت حداقلی یک دستگاه خودروی خارجی حدود صد میلیون تومان است که این قیمت تقریبا معادل قیمت پنج پراید و سه پژو ۴۰۵ است. در همین حال قیمت بالای خودروهای خارجی باعث شده است که هزینه خرید قطعات یدکی و تعمیرات آن نیز بسیار بالا باشد. به عنوان مثال قیمت یک دست سپر کامل عقب خودرو لکسوس حدود ۱۲ میلیون تومان و ست کامل چراغ عقب خودروی بی. ام. و (فقط یک سمت)، هشت میلیون تومان است. حال تصور کنید خودروی ارزان‌قیمتی چون پراید یا وانت نیسان از پشت به یکی از این خودروهای گران‌قیمت بکوبد؛ اتفاقی که این روزها به دلیل افزایش خودروهای خارجی در تهران و کلانشهرها اصلا بعید نیست. شاید صاحب خودروی ارزان‌قیمت و مقصر، در نگاه اول نداند که قرار است چه بلایی به سرش بیاید و در ذهنش داشتن بیمه‌نامه دور می‌زند و او را آسوده می‌سازد. اما وقتی دو طرف به شرکت بیمه مراجعه می‌کنند، تازه مقصر درمی‌یابد که هر کوپن بیمه‌نامه شخص ثالث حداکثر سه میلیون و ۸۰۰ هزار تومان و در صورت داشتن الحاقیه، پنج میلیون تومان سقف برای پرداخت خسارت دارد و بنابراین باقیمانده مبلغ که معمولا هنگفت و گاه به اندازه یا حتی بیشتر از قیمت کل خودروی مقصر است، باید از سوی وی تقبل شود.... با این حال واکنش محمدابراهیم امین، رئیس‌کل بیمه مرکزی ایران به این زاویه دید در نوع خود جالب است. وی به جام‌جم گفت: پوشش‌هایی که دارندگان خودرو برای بیمه شخص ثالث تهیه می‌کنند براساس آیین‌نامه ماده ۸ قانون شخص ثالث تعیین و در آن ذکر شده که پوشش مالی ۲.۵ درصد مبلغ دیه است. یعنی برای تعیین ۲۰۰ میلیون تومان دیه مالی سقف پرداخت هر کوپن بیمه پنج میلیون تومان است. امین افزود: بر این اساس بابت این موضوع، حق بیمه تعیین شده و همه ملزم به خریداری آن هستند. اما همان‌طور که افراد می‌توانند به جای ۲۰۰ میلیون تومان ۳۰۰ میلیون تومان سقف پرداخت دیه را افزایش دهند، برای پوشش مالی هم می‌توانند به جای پنج میلیون تومان از ده میلیون تومان استفاده کنند و حق بیمه آن را نیز بپردازند. اما این یک مساله اختیاری است و تحمیلی به افراد نیست که بخواهند این مازاد را حتما تهیه کنند.

                        دنیای اقتصاد: سیاست‌های دولت به سمت افزایش تورم است

                        این روزنامه نسبت به افزایش تورم هشدار داده است: از آنجا که سیاست پولی محور اصلی کاهش نوسانات است، باید گفت که به نظر می‌رسد، سیاست پولی دولت آقای روحانی، دیگر هدف یکساله گذشته را دنبال نمی‌کند. شواهد نشان می‌دهد که فشارها بر دولت و نهاد پولی به‌گونه‌ای بوده است که در تغییری محسوس، به جای کنترل نوسانات و هدف تورمی که در ذات خود ایجاد‌کننده حداقل نوسانات در اقتصاد کلان است، تامین مالی تولید‌کنندگان و پروژه‌های مختلف در دستورکار قرار گرفته است. رشد نقدینگی ابدا تصویری از تحقق تورم تک رقمی ندارد و بدتر از آن مقامات دولتی به جای دنبال کردن تورم نقطه به نقطه که نمای بهتری از سیاست‌های پولی آنها می‌دهد، روی تورم متوسط متمرکز شده‌اند؛ زیرا این آگاهی وجود دارد که تورم نقطه به نقطه به سطوح چسبنده‌ای رسیده است که عبور از آن به سادگی گذشته نیست، در حالی که تورم متوسط همچنان به سرعت نزول می‌کند. اگر دولت اعتدال، به دنبال اعتدال در اقتصاد است، باید بازبینی مجددی در رویه شش هفت ماهه گذشته‌اش، در مورد نرخ بهره و هدف تورمی کند.


                        اختلاف ترکان و نعمت‌زاده درباره قطب سوم خودروسازی
                        دنیای اقتصاد درباره قطب سوم خودروسازی نوشته است: با اینکه وزیر صنعت و معدن و تجارت چندی پیش ایده شکل گیری قطب سوم خودروسازی را اظهارات شخصی خوانده بود اما ظاهرا برنامه‌ریزی برای راه‌اندازی قطب دیگری از خودروسازی به شکل جدی ادامه دارد. بنابه اظهارات اكبر ترکان، دبير شوراي عالي مناطق آزاد و ويژه اقتصادي رئیس‌جمهور موافق راه‌اندازی قطب سوم خودروسازی است و وی نیز مامور شده شرایط راه‌اندازی این قطب خودروسازی را در یکی از مناطق آزاد فراهم کند. با این حال به نظر می‌رسد که نعمت‌زاده با توجه به تجربیات قبلی خیلی نسبت به این مساله خوش‌بین نیست حال آنکه به گفته مدیر قطب سوم خودروسازی، برنامه‌ریزی برای جذب سرمایه‌گذار خارجی و داخلی برای این پروژه همچنان ادامه دارد.از سوی دیگر به گفته دبیر انجمن خودروسازان به نظر می‌رسد ایجاد قطب سوم خودروسازي در اولويت‌هاي وزارت صنعت، معدن و تجارت نباشد چرا كه هرساله اين وزارتخانه اولويت‌هاي سرمايه‌گذاري در كشور را اعلام مي‌كند و هم‌اكنون در سياست‌هاي وزارت صنعت، معدن و تجارت اولويتي براي توليد خودرو اعلام نشده است. در هر حال با توجه به مخالفت‌هایی که در وزارت صنعت و معدن و تجارت در زمینه شکل‌گیری قطب سوم ایجاد شده، برنامه‌ریزی برای تحقق این ایده همچنان ادامه دارد به‌طوری‌که روز گذشته سیدغیاث‌الدین طاهری مدیر قطب جدید خودروسازی کشور در گفت‌وگو با ایرنا از آغاز عملیات اجرایی قطب سوم خودروسازی کشور با نام تیسکو خبر داده بود.وی با اشاره به اینکه اقدامات و برنامه‌ریزی‌ها برای جذب سرمایه‌گذاران خارجی و داخلی در حال انجام است و در کمترین زمان ممکن این پروژه در فاز اول به بهره‌برداری خواهد رسید تاکید کرده که مقرر شده این خودروسازی با بهترین‌های دنیا وارد تعامل شده و کیفیت را به‌عنوان اصلی‌ترین برنامه خود و محور را بر صادرات خودرو به‌خصوص به کشورهای شرق و آسیای میانه قرار دهد.

                        شرق: ۲۵ اقتصاددان: کاهش تورم ربطی به سیاست‌های دولت ندارد

                        این روزنامه درباره کاهش نرخ تورم نوشته است: روحانی می‌گوید روزی که زمام امور دولت را به‌دست گرفت، تورم نقطه‌به‌نقطه به ۴۴درصد رسیده بود و هم‌اکنون این عدد تا ۱۴درصد کاهش یافته است. میانگین تورم ۱۲ماهه نیز در این دوره تا نزدیکی‌های ۴۰درصد هم پیش‌روی کرده بود اما حالا به ۶/۲۰درصد رسیده است. علت اصلی کاهش تورم موضوعی است که ۲۵اقتصاددان و کارشناس اقتصادی به آن پاسخ داده‌اند. اگرچه دولت کاهش نرخ تورم را به نام خود تمام کرده است، اما اکثر اقتصاددانان و کارشناسان در گفت‌وگو با «شرق» علل اصلی کاهش تورم را کاهش تقاضا و افت قدرت خرید مردم می‌دانند. آنان معتقدند کاهش انتظارات تورمی و رکود حاکم بر جامعه، مهم‌ترین عامل کنترل نرخ تورم بوده است. مذاکرات هسته‌ای و امید به نتیجه‌بخش‌بودن آن هم از دیگر عواملی است که چندنفر از اقتصاددانان به آن اشاره می‌کنند و تنها تعدادی از آنان کنترل تورم را ناشی از سیاست‌های اقتصادی دولت می‌دانند؛ سیاست‌های انقباضی و انضباط پولی دولت. در این میان بانک جهانی هم به‌تازگی گزارشی منتشر کرده که در آن عواملی مانند افزایش ارزش پول، کاهش قیمت‌های جهانی کالاهای اساسی و کاهش تحریم‌های بین‌المللی را مهم‌ترین دلایل کاهش نرخ تورم برشمرده است.

                        همشهری: توجیه دولت برای عدم حذف یارانه مرفهان

                        این روزنامه از عدم حذف یارانه مرفهان انتقاد کرده است: اظهارات مقامات ارشد دولت در روزهای اخیر مبنی بر عدم‌امکان شناسایی پردرآمدها و تداوم پرداخت یارانه نقدی به قشر ثروتمندی که نیاز به یارانه نقدی ندارند، موجی از گلایه شهروندان را در پی داشته است. شهرونداني كه در ابتداي سال به اعتبار قانون مصوب مجلس و با اعتماد به دولتمردان به‌طور خودجوش و ارادي از دريافت يارانه نقدي انصراف دادند به اين اميد كه كشتي به گل نشسته هدفمندي يارانه‌ها كم كم به حركت درآيد و با اقدام كارشناسي و منسجم دولت در حذف يارانه پردرآمدها در بستر آرام و واقعي خود قرار گيرد. اين شهروندان حق دارند از دولت گله كنند كه اگر دولت قرار است به سياست يارانه‌‌اي نادرست گذشته ادامه داده و منابع كشور را به‌طور غيرهدفمند و ناعادلانه توزيع كند، چرا آنها بايد از اين قاعده نادرست بي‌بهره باشند؟ اين خانوارها حتما از اينكه يارانه‌اي مانند ديگر خانوارها به آنها پرداخت نمي‌شود ناراحت نيستند. ناراحتي آنها از اين بابت است كه اقدام پسنديده آنها با خود انصرافي، با اقدام دولت در حذف اجباري پردرآمدها تكميل نشد و عملا كار آنها عقيم و ناقص باقي ماند. نتيجه اين رفتار چيزي جز بي‌‌اعتمادي و نااميدي اين قشر مسئوليت‌پذير و دلسوز نيست. اين بي‌اعتمادي البته به اين قشر محدود نمي‌شود؛ در واقع همه شهرونداني كه اقدام به ثبت‌نام يارانه‌اي كرده و يارانه دريافت مي‌كنند با اين سياست دولت نه‌تنها از عدم‌انصراف خود رضايت دارند بلكه به‌گونه‌اي بر اين نكته صحه مي‌گذارند كه نمي‌توان به گفته‌ها و برنامه‌هاي دولت اعتماد و با آن همكاري كرد. دولت براي اين رفتار خود استدلال مي‌كند كه راهكار مناسبي براي شناسايي پردرآمدها پيدا نكرده و نمي‌خواهد با بررسي وضعيت درآمدي مردم و سركشي به حساب‌هاي بانكي شهروندان، اعتماد عمومي به‌خود را تضعيف كند. اين استدلال البته توجيهي بيش نيست چرا كه اولا حذف پردرآمدها از دريافت يارانه نقدي، اختيار دولت نيست بلكه تكليفي قانوني است. ثانيا، رصد و پايش اطلاعات اقتصادي خانوارها با هدف به‌دست آوردن اطلاعات درست و برنامه‌ريزي براي حل مسائل و مشكلات اقتصادي و اجتماعي از يك سو و دريافت ماليات از سوي ديگر در همه كشورها امري رايج و مورد پذيرش است. در ايران نيز دولت در عمل اطلاعات اقتصادي خانوارها را با درجه بالاتري از انحراف در اختيار دارد.

                        رسالت: پیگرد قضایی زنگنه و ابتکار

                        این روزنامه خواستار پیگرد قضایی زنگنه و ابتکار بابت اتهام سرطان‌زا بودن بنزین پتروشیمی شده‌اند: عناصري از دولت مشخصا خانم معصومه ابتكار و آقاي بيژن نامدارزنگنه و عنصري علي‌الظاهر خارج از دولت (آقاي مسجد جامعي) از بدو استقرار دولت يازدهم برخلاف توصيه معظم‌له با نشانه‌گيري اين نقطه قوت دولت دهم و با تمسك به هياهو در جرايد زنجيره‌اي با ادعاي بي‌اساس سرطان‌زا بودن بنزين پتروشيمي‌ها تخلفات عديده‌اي را موجب شدند كه بعد از گذشت يك سال جنجال با اذعان معاون رئيس‌جمهور و سخنگوي دولت به سرطان‌زا نبودن بنزين توليد داخلي اين تخلفات منتهي به اتلاف بيت‌المال و تحميل ميلياردها ريال هزينه بر دوش دولت- بخوانيد ملت - به شرح زير شده است... همزمان با توقف بنزين توليدي پتروشيمي‌ها و باز كردن راه واردات بنزين و تامين نظر اجانب در نفي شعار به شعور تبديل شده "ما مي‌توانيم" خانم ابتكار جايزه و نشان مجلس فرانسه را از سوي بنياد انرژي مي‌گيرد و مي‌شود بانوي زيست‌محيطي جهان. از زمان توقف توليد بنزين ريفرميت پتروشيمي‌ها كه مصادف با تاريخ صدور دستور واردات بنزين از خارج توسط وزير نفت مي‌باشد حدودا روزانه ۱۰ ميليون ليتر بنزين به مراتب پايين‌تر از كيفيت بنزين توليد داخلي به كشور وارد مي‌شود و پس از ورود اين حجم بنزين و منتفع شدن دلالان و هورا كشيدن دشمنان خودكفايي كشور، خيال خانم ابتكار و آقاي مسجد جامعي و جناب بيژن نامدار زنگنه راحت شده و ديگر پيگير اين موضوع نمي‌شوند كه آيا بنزين‌هاي وارداتي آزمون آروماتيك و آزمون بنزين و استانداردهاي ۴۹۰۲ و ۴۹۰۴ را دارند يا نه؟ و بحث بنزين‌هاي توليد پتروشيمي‌ها آن‌قدر پروپاگاندا مي‌شود كه كسي متوجه نباشد كه بنزين‌هاي وارداتي جايگزين آن پانيلي شناخته مي‌شود كه به دليل بي‌كيفيتي خريدار آن فقط افغانستان است.... مبلغ دوميليارد و ۱۶۰ ميليون دلار حداقل ضرر و زيان واردات بنزين در هفت ماهه سال ۹۳ است كه موجب غبطه شركت هاي پتروشيمي داخل كشور از اين باب است اما اين تنها زيان وارده نيست بلكه بايد به آن ضرر و زيان ناشي از هزينه جمع‌آوري ۱/۴ ميليارد ليتر بنزين توليدي پتروشيمي‌ها را كه براساس اخبار نادرست خانم ابتكار و آقاي مسجد جامعي از مصرف داخلي جمع‌آوري شد هم به آن افزود كه به ازاي هر ليتر هزينه جمع‌آوري حداقل ۵۰۰ ريال ضرر و زيان دارد. با توجه به مراتب فوق بعداز يك سال شايعه‌پراكني و نشر اكاذيب و تشويش اذهان يك خانم و دو آقاي مصدر كار در سازمان محيط‌زيست و وزارت نفت و شوراي شهر حداقل ۲۳۷/۲ ميليون دلار از منابع ارزي كشور براي واردات كالايي كه در داخل كشور قابل توليد بوده حيف مي‌گردد و متعاقب آن بدون رعايت قانون (قانون حداكثر استفاده از توان توليدي كشور مصوب ۹۱) مبالغ معتنابهي از بابت وجوهي كه به جيب دلال و واسطه خريد مي‌رود ميل مي‌گردد و در اين حيف و ميل بيت‌المال و خزانه كشور و توان توليدي كشور معادل كل مبلغ متضرر مي‌گردد. رويداد مالي و هزينه‌هاي مترتب بر توقف توليد بنزين پتروشيمي‌ها و واردات حداقل ۲۳۷/۲ ميليون دلار بنزين و تخلف از قانون حداكثر استفاده از توان توليدي كشور مصوب سال ۹۱ منتهي به اتلاف بيت‌المال و دريافت و پرداخت‌هاي ناشي از آن مصداق تخلفي منطبق با بندهاي هـ و ح از ماده ۱۳ قانون ديوان محاسبات كشور است كه مسئوليت آن متوجه يك خانم و دو آقاست و با توجه به وقوع جرم عمومي تشويش اذهان و نشر اكاذيب مستلزم رسيدگي در مرجع صلاحيتدار ماده ۲۳ قانون ديوان محاسبات كشور است و در صورت اثبات و احراز آن مرجع به رعايت تبصره ۲ ماده ۲۳ مستلزم تعقيب در مرجع قضائي است(البته بعد از صدور راي جبران ضرر و زيان) و اين دعوا بايد در كمال آرامش در مرجع صالح طرح و رسيدگي شود نه در صفحات روزنامه‌ها!

                        نظر

                        • AkB@R
                          عضو عادی
                          • Dec 2013
                          • 264

                          #32457
                          پاسخ : اخبار

                          در گفت‌وگو با اقتصادنیوز اعلام شد:
                          اتاق مشترک ‫#‏ایران‬ و ‫#‏آمریکا‬ در واشنگتن آغاز به کار کرد
                          عضو هیات رئیسه اتاق بازرگانی تهران از دریافت نامه‌ای خبر داده که گویای راه‌اندازی اتاق بازرگانی مشترک ایران و آمریکا در واشنگتن است.جزئیات بیشتر را در لینک زیر بخوانید:
                          عضو هیات رئیسه اتاق بازرگانی تهران از دریافت نامه ای خبر داده که گویای راه اندازی اتاق بازرگانی مشترک ایران و آمریکا در واشنگتن است.


                          اشخاص پيرامون شما ٩٥٪ موفقيت يا شكست شما را در زندگي رقم مي زنند، دقت كنيد با عقاب پرواز مي كنيد يا اردك

                          نظر

                          • غفران
                            عضو فعال
                            • Sep 2013
                            • 1123

                            #32458
                            پاسخ : اخبار

                            در اصل توسط AkB@R پست شده است View Post
                            در گفت‌وگو با اقتصادنیوز اعلام شد:
                            اتاق مشترک ‫#‏ایران‬ و ‫#‏آمریکا‬ در واشنگتن آغاز به کار کرد
                            عضو هیات رئیسه اتاق بازرگانی تهران از دریافت نامه‌ای خبر داده که گویای راه‌اندازی اتاق بازرگانی مشترک ایران و آمریکا در واشنگتن است.جزئیات بیشتر را در لینک زیر بخوانید:
                            عضو هیات رئیسه اتاق بازرگانی تهران از دریافت نامه ای خبر داده که گویای راه اندازی اتاق بازرگانی مشترک ایران و آمریکا در واشنگتن است.



                            ایول=D>
                            خوب خبر شکار میکنی

                            ولو ان اهل القری امنوا واتقوا لفتحنا علیهم برکات من السماء و الارض

                            نظر

                            • احمدخان
                              عضو فعال
                              • Jan 2011
                              • 2032

                              #32459
                              پاسخ : اخبار

                              http://www.irna.ir/fa/News/81349624/

                              نظر

                              • احمدخان
                                عضو فعال
                                • Jan 2011
                                • 2032

                                #32460
                                پاسخ : اخبار

                                وزارت کشور عراق: خبر ورود داعش به بغداد جنگ روانی و شایعه است

                                وزارت کشور عراق اخبار منتشر شده مبنی بر ورود تکفیری‌های داعش به بغداد را شایعه و در حکم جنگ روانی خواند.
                                - See more at: http://www.farsnews.com/newstext.php....fFJWCQPq.dpuf

                                نظر

                                در حال کار...
                                X