اخبار

Collapse
X
 
  • زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • وحید 20
    ستاره‌دار(98)
    • Mar 2011
    • 29911

    #32611
    پاسخ : اخبار

    دولت مخالف طرح آمران به معروف نمایندگان است

    گروه سیاسی: سخنگوی وزارت کشور، از نامه وزارت کشور به علی لاریجانی درباره طرح امر به معروف خبر داد و گفت: «امیدواریم با نظر مساعد مجلس و هیات رئیسه این طرح به کمیسیون برگردد.»

    به گزارش فرارو، حسینعلی امیری، در مورد "طرح آمران به معروف و ناهیان از منکر" که در مجلس شورای اسلامی مطرح است، گفت: «وزارت کشور در مورد این طرح بحث های کارشناسی مفصل و مبسوطی دارد و وزیر کشوز نیز نظرات کارشناسی وزارت را در 3 صفحه به رئیس مجلس اعلام کرد.»

    او اظهار امیدواری کرد که با نظر مساعد مجلس و هیات رئیسه "این طرح به کمیسیون برگردد تا با نظرات کارشناسی، دقت بیشتر و شنیدن نقطه نظرات مختلف بررسی شود." امیری امر به معروف و نهی از منکر را یک امر شرعی خواند و گفت: «هیچ تردیدی در مورد توجه امر به معروف و نهی از منکر وجود ندارد و نه تنها به عنوان تکلیف اداری بلکه به عنوان واجب شرعی بر خودمان فرض می دانیم که آن را اجرایی کنیم اما در خصوص راهکارهای اجرایی کردن و اثربخش بودن این طرح نظراتی داریم.»

    کلیات طرح نمایندگان مجلس برای "حمایت از آمران به معروف و ناهیان از منکر" 15 مهر در مجلس شورای اسلامی مورد تصویب قرار گرفت و جزییات آن در دست بررسی نمایندگان قرار دارد. بنا به این طرح هیچ فرد یا نهادی حق ندارد مانع از اجرای "امر به معروف و نهی از منکر" بشود و در صورت بروز درگیری در این زمینه، مجازات کسانی که علیه امر به معروف‌کنندگان اقدامی کنند سختگیرانه خواهد بود.

    به سازمان بسیج هم این وظیفه داده شده است که افرادی را برای انجام امر به معروف و نهی از منکر سازماندهی کند. همچنین مطابق بخشی از این طرح، این اختیار به ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر داده شده است که برای تجمع‌ علیه آنچه نمایندگان "منکرهای موجود در جامعه" خوانده‌اند، مجوز صادر کند.

    دولت مخالف این طرح است
    مجید انصاری، معاون پارلمانی رئیس‌جمهور، در هنگام بررسی کلیات طرح در انتقاد از این مساله گفته است: "در این صورت تکلیف وزارت کشور چیست؟ اگر ناامنی به وجود آید چه کسی پاسخگوی آن خواهد بود؟"
    درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

    توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

    نظر

    • وحید 20
      ستاره‌دار(98)
      • Mar 2011
      • 29911

      #32612
      پاسخ : اخبار

      ۲۰۰کارگر «نخ پارسیلون» ۳ ماه حقوق نگرفته‌اند/ انتظار چهار ساله‌ی بازنشستگان

      پرداخت حقوق سه ماه گذشته ۲۰۰ کارگر کارخانه نخ پارسیلون، واقع در استان لرستان به دلیل آنچه کمبود منابع مالی خوانده می‌شود به تأخیر افتاده است.

      «محمد حسن موسیوند» دبیر کانون شوراهای اسلامی کار استان لرستان در این باره به ایلنا گفت: کارخانه پارسیلون تولید کننده انواع نخ پلی استر در شهرستان خرم آباد حقوق کارگران خود را در ماه‌های تیر، مرداد و شهریو پرداخت نکرده است.

      این فعال کارگری از پرداخت نشدن مطالبات کارگران بازنشسته پارسیلون نیز خبر داد و گفت: همچنین حدود ۲۰۰ نفر از کارگران بازنشسته کارخانه پارسیلون بعد از گذشت ۴ سال هنوز موفق به دریافت سنوات پایان کار و معوقات مزدی خود نشده‌اند.

      به گفته وی، این واحد در سال ۸۹ به دلیل سیاست گذاری‌های غلط اقتصادی دولت و ناتوانی مسئولان کارخانه در رقابت با محصولات مشابهه خارجی به مدت سه سال تعطیل اعلام شد.

      موسیوند گفت: این کارخانه در سال ۹۱ توانست با دریافت ۸ میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومان تسهیلات بانکی از دولت، دوباره به چرخه تولید باز گردد.

      این فعال کارگری با بیان اینکه هم اکنون تولید روزانه در کارخانه پارسیلون به حداقل ۸ تن در روز رسیده است اظهار داشت: این در حالیست که درسالهای ۸۲ و ۸۳ میزان تولید در این کارخانه به ۴۰ تن در روز می‌رسید.

      دبیر کانون شوراهای اسلامی کار استان لرستان درباره پیشینه مشکلات کارگران پارسیلون گفت: این واحد تولید کننده الیاف نخ نایلون نخسین‌بار در سال ۸۲ سوی دولت وقت به بخش خصوصی واگذار شد و دقیقا مشکلات این واحد صنعتی بعد از واگذاری آغاز شد.

      موسیوند در ادامه درباره معوقات بیمه‌ای کارگران پارسیلون خرم آباد گفت: باوجود آنکه کارفرما هر ماه مبلغی را بابت پرداخت بیمه از حقوق کارگران پارسیلون کسر می‌کند اما سهم بیمه‌ای خود را برای پرداخت حق بیمه‌ کارگران به تامین اجتماعی پرداخت نمی‌کند.

      وی در خاتمه با بیان برخی مشکلات نظیر عدم نظارت مسئولان وقت استان لرستان به نحوه فعالیت برخی کارفرمایان کارخانه‌ها و نوع قراردادهای منعقد شده میان کارگران و کارفرمایان پرداخت و تاکید کرد: از دولت تدبیر و امید انتظار می‌رود تا به منظور جلوگیری از وقوع مشکلاتی مشابه وضع موجود کارخانه پارسیلون نظارت بیشتری بر بخش خصوصی داشته باشند.
      درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

      توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

      نظر

      • وحید 20
        ستاره‌دار(98)
        • Mar 2011
        • 29911

        #32613
        پاسخ : اخبار

        تکذیب اسیدپاشی به زنان در تهران

        پلیس آگاهی تهران بزرگ شایعه اسیدپاشی به روی زنان در پایتخت را از اساس تکذیب کرد.
        آفتاب: ایسنا نوشت: به دنبال وقوع چهار مورد اسیدپاشی به صورت زنان در استان اصفهان، شایعاتی مبنی بر اسیدپاشی به برخی از زنان و دختران در پایتخت در شبکه‌های مجازی و پیامکی منتشر شد که مرکز اطلاع‌رسانی پلیس آگاهی تهران بزرگ این شایعات و پیام‌ها را از اساس کذب خواند و اعلام کرد: حتی یک مورد اسیدپاشی هم در روزهای اخیر در پایتخت رخ نداده است.

        این مرکز با تشبیه این شایعات به فیلمنامه‌های هالیوودی و تخیلی اعلام کرد: شهروندان تنها برای دریافت اخبار به منابع رسمی مراجعه کنند و مطمئن باشند که پلیس در صورت بروز هرگونه حادثه‌ای آن را اطلاع‌رسانی خواهد کرد، بنابراین تاکید می‌شود که چنین پیام‌هایی در شبکه‌های مجازی از اساس کذب است و عاملان و سازندگان این شایعات نیز مطمئن باشند که پلیس با آنان برخورد خواهد کرد.
        درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

        توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

        نظر

        • وحید 20
          ستاره‌دار(98)
          • Mar 2011
          • 29911

          #32614
          پاسخ : اخبار

          عابديني: کفاشيان به آخر خط رسيده

          امير عابديني خبر برگزاري مجمع ويژه براي برکناري علي کفاشيان را تاييد کرد.

          به گزارش "ورزش سه"، به دنبال نتایج ضعیف تیم های پایه و عدم پاسخگویی فدراسیون فوتبال به شائبه های مالی که در مورد آن وجود دارد، تعدادی از اعضای مجمع فدراسیون فوتبال به دنبال جمع کردن امضا هستند تا مجمع فوق العاده تشکیل بدهند و علی کفاشیان را از کار برکنار کنند.

          امیر عابدینی به "ورزش سه" گفت که وقت رفتن کفاشیان فرارسیده و اگر او حالا از کار برکنار نشود برای انتخابات سال دیگر هم خودش را کاندید می‌کند.

          اطلاعاتی در مورد تخلف فدراسیون جمع کرده ایم

          اطلاعاتی از طرف اعضای مجمع جمع شده است و من خود هم اطلاعاتی دارم که آنها را در اختیار اعضا قرار می‌ دهم. دلیل برکناری کفاشیان نتایج ضعیف و عدم توضیح او در مورد اتفاقاتی است که در فدراسیون فوتبال اتفاق می‌ افتد. کفاشیان پاسخگوی کارهایی که کرده نیست و این به معنای آن است که به آخر خط رسیده است و باید از فدراسیون فوتبال برود.

          وزیر ورزش نقشی در برکناری کفاشیان ندارد

          وزیر ورزش به خاطر مردم نگران است ولی نقشی در برکناری علی کفاشیان و برگزاری مجمع ویژه نخواهد داشت. به هر حال او باید در مجلس پاسخگو باشد و حق دارد که از نتایج فوتبال ابراز نگرانی کند. در بازی های آسیایی اولین تیمی که به ایران برگشت فوتبال بود، این نشان می‌ دهد که تمام ورزش های ما پیشرفت کرده است اما فوتبال هیچ پیشرفتی نداشته است.

          نمی‌توانم بگویم کفاشیان تخلف مالی کرده است

          خیلی ها می‌ گویند کفاشیان در فدراسیون تخلف مالی کرده است ولی من نمی‌ توانم این حرف را بزنم چون اطلاعاتم کافی نیست. در کل من فکر می‌ کنم احتمال تخلف اداری بیشتر از تخلف مالی است.

          کفاشیان را الان برنداریم باز هم کاندید می‌شود

          واقعیت این است که کفاشیان دیگر تاریخ مصرفش گذشته است و باید برود. اگر ما منتظر نمی‌ شویم که یک سال باقیمانده از ریاست او بگذرد، دلیلش این است که او اگر الان برکنار نشود برای 4 سال دیگر هم کاندید می‌ شود.

          با 30 امضا مجمع فوق العاده برگزار می‌ کنیم

          با جمع کردن فقط 30 امضا ما مجمع فوق العاده برگزار خواهیم کرد. اگر در مجمع دو سوم اعضا رای به برکناری کفاشیان بدهند این مساله عملی می‌شود. مطمئن باشید برکناری کفاشیان بیش از دو سوم رای می‌ آورد. این استنباط من است و فکر می‌ کنم تعداد زیادی از افراد مجمع موافق رفتن کفاشیان هستند.
          درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

          توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

          نظر

          • وحید 20
            ستاره‌دار(98)
            • Mar 2011
            • 29911

            #32615
            پاسخ : اخبار

            نامه تهدیدآمیز ۴۰ بسیج دانشجویی در اعتراض به "بی‌حیایی" هنرمندان

            بسیج دانشجویی ۴۰ دانشگاه در اعتراض به "بی‌فرهنگی و بی‌حیایی" نامه‌ای سرگشاده به وزیر ارشاد نوشته و تهدید کرده‌اند "طومار فتنه‌گران فرهنگی" را درهم خواهند پیچید. کمیسیون فرهنگی مجلس نیز خواستار ممنوعیت ۸ فیلم شده است.


            بسیج دانشجویی ۴۰ دانشگاه نامه‌ای سرگشاده به علی جنتی، وزیر ارشاد نوشته‌اند. در این نامه آمده است: «نمی‌دانیم چه بر سر برخی افراد آمده که در سال اقتصاد و فرهنگ، نه فقط در شعار که در رفتار و عمل، فرهنگ اسلامی ـ ایرانی را از اولویت اول خود خارج کرده و بی‌فرهنگی و بی‌حیایی را ترویج می‌کنند.»

            بسیجیان خطاب به وزیر ارشاد با تأکید بر اینکه "آقای وزیر، اینجا ایران اسلامی است" می‌افزایند: «آیا معنی مدیریت جهادی در سال اقتصاد و فرهنگ، حمایت از کنسرت‌های تکخوانی زنان آوازه‌خوان و حرکات موزون و رقص باله در حضور مردان است؟! معلوم نیست اگر نام امسال مدیریت جهادی در عرصه فرهنگ نبود چه می‌کردید؟!»

            آن‌ها در این نامه از وزیر ارشاد می‌پرسند: «با کدامین حکم و اجازه شرعی چنین مجوزهایی صادر کرده‌اید؟ رقص زنان آوازه‌خوان در پایتخت ایران، مطابق با کدام سرفصل و اولویت فرهنگ این کشور است؟»

            "طومار فتنه‌گران را در هم می‌پیچیم"

            بسیجیان به تهدید می‌نویسند: «آقای وزیر! محرم نزدیک است و به یادتان می‌آوریم که حماسه ۹ دی در ادامه عاشورا است؛ آیا برخی هوس دیدن یک حماسه ۹ دی دیگر در سال اقتصاد و فرهنگ برای به هم پیچیدن طومار فتنه‌گران فرهنگی را دارند؟»

            ساز‌مان‌های بسیج دانشجویی ضمن ابراز "انزجار عمیق از وقایع ضد فرهنگی" روزهای اخیر، به وزیر ارشاد و مسئولان فرهنگی دولت و همچنین کمیسیون فرهنگی مجلس "اخطار جدی" داده‌اند که در صورت اصلاح نشدن وضعیت موجود، به انتشار بیانیه اکتفا نخواهند کرد.

            اعتراض کمیسیون فرهنگی مجلس به اکران ۸ فیلم

            احمد سالک، رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس، نیز در نامه‌ای به علی جنتی، وزیر ارشاد، از او خواست مانع از اکران ۸ فیلم سینمایی شود.

            از نظر سالک، محتوای این فیلم‌ها با "ارزش‌های انقلاب اسلامی" در تناقض است و برخی از این فیلم‌ها "درباره فتنه ۸۸" است. او با نام بردن از برخی از این آثار گفت، فیلم‌هایی همچون، "قصه‌ها، "آشغال‌ها" و "عصبانی نیستم" جزو این آثار هستند.

            این سه فیلم که در جشنواره فجر سال گذشته اعتراضاتی را در میان محافظه‌کاران برانگیخته بودند، قرار بوده طی هفته‌های جاری اکران شوند.

            خبرگزاری فارس در بیستم بهمن ماه ۹۲ نوشته بود، دو فیلم "حامی فتنه" ("عصبانی نیستم" ساخته رضا درمیشیان و "قصه‌ها" به کارگردانی رخشان بنی‌اعتماد) به‌رغم اعتراض شماری از نمایندگان، "نه تنها به اکران معمول خود ادامه دادند که حتی نامزد دریافت ۸ سیمرغ بلورین نیز شدند".

            "عصبانی نیستم"، از فیلم‌های بحث‌برانگیز جشنواره فجر سال گذشته، به زندگی جوان دانشجویی می‌پردازد که به دلیل شرکت در اعتراض‌های سال ۸۸ از ادامه تحصیل محروم شده و با مشکلات فراوانی روبه‌روست. این فیلم در جشنواره برلیناله ۲۰۱۴ به نمایش درآمد.

            "سانسور قانون است"

            احمد سالک در گفت‌وگو با خبرگزاری تسنیم گفت: «ما اجازه نمی‌دهیم هر گونه مطلبی که به ذهن فیلمنامه‌نویس می‌رسد به عنوان فیلم مطرح شود، زیرا برخی از این آثار به هیچ وجه ارزشمند نیستند.‌‌‌‌‌‌‌‌‌»

            او می‌گوید، کمیسیون فرهنگی مجلس نمی‌تواند شاهد "گسترش ضد ارزش‌ها به سبک دشمن در جامعه باشد". او تاکید کرد: «ما تا هستیم نمی‌گذاریم این اتفاقات و جریانات صورت گیرد، به طور قطع باید ارزش‌ها همواره گسترش پیدا کند، نه ضد ارزش‌ها در قالب فیلم، تئاتر و یا موضوعات مختلف بروز پیدا کند، ما محکم بر اعتقادات خود ایستاده‌ایم و بر اساس رسالت و شریعتی که داریم عمل می‌کنیم.»

            از نظر سالک، "ممیزی یک قانون است" و وزارت ارشاد باید سانسور را نه فقط در حوزه نشر کتاب، بلکه در فیلم‌نامه‌ها و اکران فیلم‌ها هم اعمال کند.
            درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

            توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

            نظر

            • rajabnejad
              عضو فعال
              • Jan 2012
              • 4331

              #32616
              پاسخ : اخبار

              یک عضو کمیسیون امنیت ملی:
              مجرمان اسیدپاش از طریق سرویس‌های اطلاعاتی بیگانه و صهیونیستی یاری می‌شوند



              یک عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی گفت: دنباله دار شدن پدیده اسیدپاشی در اصفهان در دراز مدت اقتصاد اصفهان را به چالش بزرگی کشیده و صنعت توریسم را با رکود جدی روبه رو خواهد کرد.

              عباسعلی منصوری آرانی در گفت‌و گو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) منطقه اصفهان، با محکوم کردن اقدام مجرمانه اسیدپاشان در سطح شهر اصفهان اظهار کرد: این موضوع باید از جنبه‌ها و ابعاد متعددی مورد بررسی و تحقیق قرار گیرد چرا که ممکن است دست‌های پشت پرده سیاسی از جمله سرویس‌های اطلاعاتی بیگانه نیز در بروز این پدیده شوم اجتماعی نقش داشته باشند.

              وی افزود: برخی سعی دارند این موضوع را به بحث حجاب و عفاف و اشاعه فریضه امر به معروف و نهی از منکر مرتبط بدانند که این دقیقآ شبیه اقداماتی است که داعش در عراق و سوریه به دنبال اجرای آن است و با انجام کارهای خلاف شرع در بروز چهره خشن از اسلام تلاش می‌کند.

              عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی گفت: دنباله دار شدن پدیده اسیدپاشی در اصفهان در دراز مدت اقتصاد اصفهان را به چالش بزرگی کشیده و صنعت توریسم را با رکود جدی روبه رو خواهد کرد و گردشگران خارجی در سفر به ایران، اصفهان را از لیست گردشگری خود حذف خواهند کرد.

              نماینده مردم کاشان و آران و بیدگل در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: تا قبل از دستگیری مجرمان نمی‌توان درباره هویت آنها قضاوت کرد اما به طور حتم مجرمان اسید پاش از طریق سرویس‌های اطلاعاتی بیگانه و صهیونیستی یاری می‌شوند.
              هرگاه زندگی را جهنم دیدی, سعی کن پخته بیرون آیی, سوختن رو همه بلدند ....

              نظر

              • mjtb
                عضو فعال
                • Dec 2013
                • 527

                #32617
                پاسخ : اخبار

                در اصل توسط PETROLEUM پست شده است View Post
                میگن ملا لغطی همینه دیگه : حالا ثبت اسناد بوده :: قبلا" هم اداره کل اینها یکی بود (ثبت اسناد و ثبت احوال)
                شما به بزرگواری خودتون ببخشید. این مردم عیب جو و ایراد گیر اصلاً توجه نمیکنن که شما روز و شب داری در راستای "خبر سازی" تلاش میکنی، و خب ساختن و پرداختن داستانهای خیالی از این ایرادها هم داره. طرف فراموش میکنه که اون عددی که از ثبت احوال در میاد احتمالاً تعداد نوه های آقای وزیر بوده!

                نظر

                • لولی بربط زن
                  عضو فعال
                  • Nov 2013
                  • 1862

                  #32618
                  پاسخ : اخبار

                  در اصل توسط علی کریمی پست شده است View Post
                  اسید پاشی هم چه تکنولوژی پیشرفته و پیچیده ای داره که نیاز به سرویس‌های اطلاعاتی بیگانه و صهیونیستی هست!
                  در زمان مصر باستان، فرعون جدید که امد خدای امون یا خدای خورشید ( خدای خدایان معادل زئوس یونانیان ) را مظهر پرستش دانست. کاهنان معابد خدای آتون آشفته شدند، توطئه ها کردند تا این خدای جدید را از کار بیندازند زیرا کاسبی انها کساد شده بود. به عنوان نمونه بصورت مخفی و با کمک عوامل خود، حیوانات را میکشتند و خون انها را شبانه بر روی محصولات مزارع گندم میپاشیدند. سپس در سطح وسیع بین مردم تبلیغ میکردند که خدای آتون از خدای جدید و پیروانش ناخشنود است به همین سبب حیواناتتان از بین میروند و محصولاتتان رنگ خون گرفته و بلا بر شما نازل شده و عنقریب است که کشتار راه بیفتد.

                  ترفند اتونی ها گرفت و پس از چند دهه فرعون جدید با معابدش و با پیروانش همگی کشته شدند توسط همان کاهنان و مافیای انها.

                  بحث قدرت است و پول، سرویس جاسوسی بیگانه کجا بود؟ این چه مملکتی است که اگر کسی سهوا از او چیزی خارج شود ربطش میدهند به سرویس های اطلاعاتی که همه اشان هم بلا استثنا کنسرسیوم سیا، ام ای سیکس و موساد هستند و لاغیر.

                  زمان خاتمی، توریستهای خارجی را گروگان میگرفتند، زنان کرمانی را به جرم فاحشگی از بین میبردند با فتوای آیت الله تمساح یزدی، الان هم همینطور.

                  سعید حجاریان پس از انتخاب روحانی جمله جالبی گفت: کفن پوشان از امروز کفنهای خود را پس از 8 سال به خشک شویی خواهند برد.

                  یعنی دوره مموتی با اون همه کثافتکاریاش و دزدیهاش، این ناصحین امر به معروف خفه خون گرفته بودند حالا لباسهای قدیمی رو از گنجه دراوردن تا دوباره به سطح خیابونا بیان.
                  ای لولی بربط زن ! تو مست تری یا من ................ ای پیش چو تو مستی، افسون من افسانه ( مولانا )

                  نظر

                  • محمد-پ
                    عضو عادی
                    • Apr 2011
                    • 236

                    #32619
                    پاسخ : اخبار

                    ویرایش شد
                    آخرین ویرایش توسط محمد-پ؛ 2014/10/20, 10:24.

                    نظر

                    • hamid888
                      عضو فعال
                      • Oct 2013
                      • 1207

                      #32620
                      پاسخ : اخبار

                      در واکنش به طرح صیانت از حریم عفاف و حجاب؛ نظر زنان در مورد تفکیک محیط‌ های کار باید لحاظ

                      هفته گذشته طرح «صیانت از حریم عفاف و حجاب» که به امضای ۳۶ نماینده مجلس رسیده است از سوی مجلس شورای اسلامی اعلام وصول شد، در بخشی از این طرح آمده است که اشتغال به کار بانوان در واحدهای صنفی باید با رعایت حرمت آنها و پرهیز از اختلاط با مردان و در ساعات متعارف یعنی ۷ صبح تا ۱۰ شب باشد؛ این درحالی است که یک عضو هیئت رئیسه کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی معتقد است در تدوین طرح‌های مربوط به اشتغال زنان و تفکیک محیط‌های کاری باید بر اساس نظر سنجی‌های علمی، نظر خود زنان نیز در نظر گرفته شود. «عباس قائید رحمت» در گفت‌و‌گو با خبرنگار ایلنا در مورد محدودیت‌های ایجاد شده در طرح «صیانت از حریم عفاف و حجاب» برای زنان، گفت: تلاش برای ایجاد فضای سالم در محیط کار ، امری پسندیده است اما برای گرفتن هر تصمیم باید تمامی جوانب را در نظر گرفت تا همین میزان از اشتغال موجود برای زنان نیز به خطر نیفتد. وی ادامه داد: در قانون اساسی عنوان شده که باید زمینه اشتغال برای همه افراد اعم از زن و مرد فراهم شود، بنابراین این طرح نباید سبب حذف زنان از محیط کار توسط مدیران و یا کاهش جذب آن‌ها شود، هر چند که ایجاد شرایطی مناسب با عزت نفس زنان و حضور کافی آن‌ها در خانواده نیز لازم است. وی با تاکید بر اهمیت در نظر گرفتن نظر زنان نسبت به این طرح، افزود: من تاکنون نظرسنجی و یا پژوهشی را ندیدم که تمایل زنان به این گونه مسائل را بررسی کرده باشد در حالی که در انجام چنین طرح‌هایی در نظر گرفتن پژوهش‌های علمی و نظر خود زنان بسیار اهمیت دارد. این عضو کمیسیون اجتماعی مجلس افزود: قانون اساسی و قانون کار همواره به رفع تبعیض در اشتغال تاکید داشته است بنابراین باید توجه کرد که این طرح‌ها مشکلی را در این زمینه به وجود نیاورند، زیرا ممکن است که در بخش‌های غیردولتی اختصاص فضاهای جداگانه به زنان و مردان دشوار باشد. رحمت با تاکید بر ایجاد فضای اخلاق مدار در محیط کار افزود: بهتر است در ابتدا برای ایجاد محیط کار امن و مناسب با حفظ عزت زنان به مسائل فرهنگی و اخلاقی پرداخته شود و سپس در کنار آن به این گونه طرح‌ها توجه شود.شود

                      هرگاه زندگی را جهنم دیدی, سعی کن پخته بیرون آیی, سوختن رو همه بلدند

                      نظر

                      • hamid888
                        عضو فعال
                        • Oct 2013
                        • 1207

                        #32621
                        پاسخ : اخبار

                        حداکثر سرعت مجاز در بزرگراه‌های پایتخت اصلاح شد

                        رئیس مرکز اطلاع رسانی پلیس راهنمایی و رانندگی تهران بزرگ از اصلاح حداکثر سرعت مجاز در بزرگراه‌های پایتخت خبر داد. به گزارش ایلنا از پایگاه خبری پلیس، سرهنگ «عین اله جهانی» درباره حداکثر سرعت در بزرگراه‌های پایتخت، اظهارداشت: پس از برگزاری جلسات مشترک میان مسئولان پلیس راهنمایی و رانندگی و حوزه معاونت حمل و نقل ترافیک شهرداری تهران ، حداکثر سرعت مجاز در بزرگراه‌ها مورد توافق واقع شد. وی، حداکثر سرعت مجاز در بزرگراه‌های شهید بابایی ، خرازی و نیز شهید فهمیده را ۱۰۰ کیلومتر در ساعت اعلام کرد و گفت: سرعت مجاز در بزرگراه‌های نیایش، شهید همت، زین الدین و نیز بزرگراه آزادگان از سه راه افسریه تا تقاطع غیر همسطح شهید خرازی ۹۰ کیلومتر در ساعت است. رئیس مرکز اطلاع رسانی پلیس راهنمایی و رانندگی تهران بزرگ، حداکثر سرعت مجاز در بزرگراه‌های شهید صدر و نیز شهید حکیم را ۸۰ کیلومتر در ساعت اعلام کرد و افزود: حداکثر سرعت در تونل حکیم ۶۰ کیلومتر در ساعت است. این مقام انتظامی خاطرنشان کرد: تاریخ اجرای این ابلاغیه، پس از نصب تابلوهای حداکثر سرعت مجاز توسط معاونت اجرایی سازمان حمل و نقل ترافیک و با هماهنگی پلیس راهور تهران به زودی اطلاع رسانی خواهد شد. جهانی در خاتمه گفت: در صورت نیاز به کاهش سرعت در مکان‌های مورد نیاز با توجه به طرح هندسی بزرگراه‌ها با استفاده از علایم افقی و عمودی راهوردر سطح شهر و بزرگراه‌ها به شهروندان اطلاع رسانی می‌شود.
                        هرگاه زندگی را جهنم دیدی, سعی کن پخته بیرون آیی, سوختن رو همه بلدند

                        نظر

                        • hamid888
                          عضو فعال
                          • Oct 2013
                          • 1207

                          #32622
                          پاسخ : اخبار

                          کدام زوج ها با هم می مانند؟!



                          آیا یک ازدواج شاد، واقعا مزایایی اضافی به زندگی شما می افزاید؟ بله! آنطور که بلا دی پائولو در مقاله «ازدواج کنید، پولدار شوید» توضیح می دهد؛ واقعا مزایای مالی برای افرادی که ازدواج می کنند وجود دارد.

                          متاهلان گرایش دارندکه پول بیشتری دربیاورند و همینطور پول بیشتری پس انداز کنند. به غیر از مزایای مالی و توان اقتصادی، شادی بیشتر، طول عمر و سلامتی بدنی را هم باید به زندگی همسرانی که در ازدواج های خوب به سر می برند افزود.

                          لیندا ویت و مگی گالگر پژوهشی در کتاب شان آورده اند با عنوان: «دعوای ازدواج: چرا متاهل ها شادتر، سالم تر و از نظر مالی بهترند» بدیهی است که در مقابل همه اینها، طلاق می تواند شما را به سرعت به سمت مشکلات مالی و احساسی ببرد.

                          سرمایه گذاری در ازدواج تان می تواند نتایج ماندگاری از نظر شادی، مالی و سلامتی داشته باشد و حالا ما اینجا یک فهرست کوچک برای یادآوری پنج راه آسان برای تضمین سرمایه گذاری تان و ادامه یک ازدواج شاد برای شما داریم.

                          اول؛ چقدر با هم خوش می گذرانید؟
                          زوج هایی که با هم بازی می کنند، زوج هایی که قسمتی از زمان هر روزشان را برای با هم تنها بودن کنار می گذارند با هم می مانند - حتی اگر بیست دقیقه خسته بعد از به خواب رفتن بچه ها باشد - با هر لبخند مشترک و تبادل کلامی خوشایند، ارتباط شان را تازه می کنند. به این زمان، یک شب بیرون رفتن و کمی خوشگذرانی آخر هفته را اضافه کنید. به این ترتیب، شانس پایداری ازدواج خوب تان در شکلی مناسب را بالا ببرید.

                          البته باید مواظب باشید که این زمان را چگونه می گذرانید. اگر زمان آزادتان در خانه صرف رابطه تان با تلویزیون یا کامپیوتر می شود، آنها را خاموش کنید و به سمت یکدیگر برگردید. برای اینکه احساس شراکت در زندگی به شما دست بدهد، احتیاج دارید زمانی را چهره به چهره سر کنید، نه کنار هم یا بدتر از آن، پشت به پشت.

                          دوم؛ چقدر قدرشناسید؟
                          اگر همکاری همدیگر را بدیهی فرض کنید، خورشید آنقدر که باید و شاید در خانه تان نمی تابد. برای یک روز روی فضای روانی خانه تان تمرکز کنید. آیا دقت کرده اید که چند وقت یک بار هر کدام تان حرارت و علاقه نشان می دهد، به دیگری بله می گوید، سوالاتی می پرسد که نشان از علاقه و توجه دارد، دلسوزی و غمخواری ابراز می کند یا با لبخند آغوش باز نشان می دهد؟ وقتی انرژی های مثبت از همسر به همسر بتابد، تمام خانواده سود می برد.

                          سوم؛ رابطه جنسی
                          رابطه جنسی خوب برای ساختن یک ازدواج خوب کافی نیست اما اگر رابطه جنسی کم یا غایب باشد، احتمال آنکه ارتباط شما شکننده شود و رو به فروپاشی برود، بیشتر و بیشتر خواهد بود.

                          چهارم؛ تازه چه خبر؟
                          آشنایی و تازگی، رابطه را محکم می کنند. یک بازی جدید، قدم زدن در مکانی متفاوت، آزمودن یک روش جدید برای ورزش کردن با هم، یک کار داوطلبانه عام المنفعه مشترک... هر چیز جدید رابطه های قدیمی را محکم می کند.

                          پنجم و آخرین؛ صحبت های مهم
                          چقدر ماهرانه در مورد مسائل حساس حرف می زنید و ناراحتی های غیرعمدی را التیام می بخشید؟ شریک های زندگی سالم به گونه ای اثرگذار درباره تفاوت هایشان صحبت می کنند، به دغدغه های یکدیگر واکنش نشان می دهند، به راه حل های «برد - برد» می اندیشند، و مهارت بخشیدن پس از ناراحتی ها را همواره تجربه می کنند.

                          زندگی در آغوش یک ازدواج خوب، نام شما را برای دریافت مزایای بزرگی از زندگی ثبت می کند. از سرمایه تان با دقت و هوشمندانه محافظت کنید. خود و همسرتان را تا سطح یک تیم رویایی بالا بکشید. خوشی های ازدواج تان را گرامی بدارید، مهارت های لازم برای حفظ حسن نیت را به دست بیاورید و یادتان باشد که همیشه با احترام به همدیگر مهر بورزید.
                          هرگاه زندگی را جهنم دیدی, سعی کن پخته بیرون آیی, سوختن رو همه بلدند

                          نظر

                          • لولی بربط زن
                            عضو فعال
                            • Nov 2013
                            • 1862

                            #32623
                            پاسخ : اخبار

                            گروه اقتصادی / حوزه بازرگانی و صنعت
                            93/07/28 - 12:58
                            شماره: 13930728000656


                            در مصاحبه تفضیلی فارس با رئیس سازمان توسعه تجارت مطرح شد
                            تغییر 180 درجه‌ای در سیاست تجاری کشور/حذف مالیات بر صادرات،لغو تعهد ارزی صادرکننده/ تمرین برای ورود به ماراتن تجارت جهانی
                            رئیس سازمان توسعه تجارت معتقد است، تنگناهای مختلف مانند تحریم‌ها سبب شده حجم صادرات ما کاهش یابد و هزینه داد و ستد بالا برود. مشوق‌های صادراتی برای کاهش هزینه جانبی از جمله حمل و نقل راه عاقلانه است، وی اعتقاد دارد، سیاست تجارت خارجی کشور 180 درجه با دولت گذشته متفاوت است.





                            به گزارش خبرنگار گروه اقتصادی خبرگزاری فارس، روز نمادین ملی صادرات (29 مهر) که نزدیک می‌شود همه به یاد سنگ‌های پیش پای صادرات غیر نفتی می‌افتند. موضوعی که علی رغم آنکه از 20 سال اخیر تمام مسئولان رده بالای کشور بر آن تاکید داشته‌اند، باز آن طور که باید و شاید رونق نگرفته است. حال مدیر کهنه کاری که از قبل انقلاب اسلامی عمر خود را در عرصه صنعت و اقتصاد سپری کرده از یک سال پیش سکان هدایت سازمان توسعه تجارت را عهده دار شده تا گره‌های کور را گاه با مذاکره ،گاه با تذکر و گاه با تصویب و لغو قوانین ضروری و مخل باز کند. در لابه لای جلسات کاری و میزی از انبوه کاغذ وقتش را به ما داد تا پاسخگوی سوالاتمان باشد. ولی‌الله افخمی راد با حدود 60 سال سن، تجربه مدیریت در وزارت صنعت به عنوان قائم مقام غیرفلزی، مدیرعامل شهرک های صنعتی، سازمان صنایع کوچک را در سال های پس از انقلاب و دولت های مختلف داشته است. او معتقد است تنگناهای مختلف از قبیل تحریم ها سبب شده تا حجم صادرات ما کاهش یابد و هزینه داد و ستد بالا برود. می‌گوید باید دعا کرد تا مذاکرات به نتیجه برسد، چرا که میزان تولید و کیفیت کالای ایرانی مستحق این نیست.
                            مشوق‌های صادراتی را در قالب حمایت از صادرات کننده برای کاهش هزینه های جانبی از جمله حمل و نقل راه عاقلانه می داند و اعتقاد دارد سیاست تجارت خارجی کشور 180 درجه با دولت گذشته متفاوت است و با نظر فعالان عرصه اقتصاد و منطق اقتصادی تصمیم گیری می‌شود.
                            فارس: علی رغم اینکه توسعه صادرات غیرنفتی در سالهای اخیر دغدغه مسئولان به ویژه مقام معظم رهبری بوده، اما این مهم تا کنون آن طور که باید و شاید محقق نشده فکر می کنید چه موانعی بر سر راه توسعه صادرات نفتی وجود دارد که باید برداشته شود؟ افخمی راد: سازمان توسعه تجارت وظیفه خود می‌داند مشکلات در مسیر صادرات را در ابعاد مختلف بررسی و در راستای حل آن اقدام کند. اهمیت صادرات غیرنفتی از سال 1374 مورد تاکید مقام معظم رهبری بوده و ایشان اعلام کردند، آرزویشان این است که روزی درب چاه‌های نفت را ببندیم و مملکت را با صادرات غیرنفتی اداره کنیم، منظور ایشان این نبوده که ما نفت را صادر نکنیم، بلکه این قدر سهم صادرات غیرنفتی ما افزایش پیدا کند که آنچه از نفت صادر می شود، رقم جزئی را به خود اختصاص دهد. در سند چشم انداز هم به طور ویژه به صادرات غیرنفتی توجه شده و برنامه های توسعه کشور را بر مبنای صادرات غیرنفتی تنظیم کرده است و در برنامه پنج ساله پنجم هم بر این موضوع تاکید دارد و حتی در سیاست‌های اقتصاد مقاومتی هم که نگاه کنیم، باز تکیه بر صادرات غیرنفتی است. باز بخش عمده برنامه خروج از رکودی که دولت تهیه کرده باز بخش عمده‌اش بر می‌گردد به توسعه صادرات غیرنفتی و در همه اسناد دستی بالادستی ما بر این موضوع تاکید دارد. تا به حال از طریق طرح مسائل به صورت دو جانبه با دستگاه های اجرایی سعی در حل موانع صادرات غیرنفتی داشته ایم. اگر موضوع نیازی به مصوبه دولت داشته باشد از طریق وزارت صنعت، معدن، تجارت برای هیئت وزیران می فرستیم و اگر نیازی به قانون هست، از طریق لایحه دولت آن را به مجلس شورای اسلامی می فرستیم. فارس: یک سری موانع شاخص هستند مثلا صادرکنندگان اذعان می کنند تهیه اسناد مختلف برای صادرات ،نقل و انتقال پول، پرداخت مالیات بر ارزش افزوده که هنگام صادرات از آنها اخذ می شود و پس از سه ماه هم از طرف سازمان امور مالیاتی بازگشت داده نمی شود؟ سازمان توسعه تجارت در این زمینه چقدر اهرم برخورد دارد و یا فقط می‌توانید پیشنهاد دهنده باشید؟ افخمی راد: بخشی از این مسائل خارج از اختیار ماست. ما تردیدی نداریم که تحریم ها سبب شده تجارت کشور در تنگنا قرار بگیرد و منکر آن نیستیم. به ویژه تحریم بانکی باعث شده حجم تجارت خارجی ما کاهش پیدا کند و به طور قطع هزینه های داد و ستد بالا برود که در نتیجه رقابت پذیری کاهش می‌یابد. ما به راحتی نمی‌توانیم با کشورهای دیگر رقابت کنیم. در نتیجه علی رغم اینکه بنیه تولید در داخل کشور وجود دارد و می‌توانیم کالای باکیفیت و با کمیت بالا تولید کنیم، ولی به دلیل وجود این تحریم‌ها به راحتی قادر به عرضه در بازارهای خارجی نیستیم. در مورد تحریم کاری نمی توانیم بکنیم و امیدواریم مذاکرات به نتیجه برسد تا دولت بتواند از چنبره تحریم ها هرچه سریعتر خارج شود. دوم اینکه برخی از موانع مربوط به دستگاه های اجرایی دیگر است، مثلاً وقتی قرار می شود حقوق ورودی دریافت شده از صادرکننده زمانیکه کالای خودش را صادر کنند به فرد برگردانند، گمرک مسئولیت این کار را عهده دار است و گمرک می گوید من منابع مالی و تنخواه لازم را ندارم که به موقع استرداد حقوق ورودی بکنم. ما چاره ای نداریم که در شورای عالی صادرات مصوب کنیم و بعد با سازمان مدیریت و برنامه ریزی مکاتبه کنیم و سایر نهاد‌های قانونی که تنخواه بیشتری در اختیار گمرک قرار دهید گمرک ظرف مدت مناسبی این حقوق ورودی را مسترد کند. و علی رغم این پیگیری ها هنوز این تنخواه افزایش پیدا نکرده و رقم زیادی هم نیست. فارس: نمی شود با ساز و کار قانونی صندوقی تشکیل شود که حقوق ورودی در همانجا ذخیره و بعد به صادرکننده مسترد شود؟ تا روند کار سهل تر شود؟ افخمی راد: امکانش نیست. چون به استناد قانون وقتی حقوق و ورودی دریافت می شود باید به حساب خزانه دولت برود. یا مثلاً مالیات بر ارزش افزوده که از صادرکننده دریافت می‌شود، باید از طرف سازمان امور مالیات باز پس داده شود. سازمان اور مالیاتی ساز و کارش را ندارد و این پول را نمی دهد و صادرکننده هم حق دارد که بگوید من توان رقابت را ندارم. و ما هم غیر از اینکه با سازمان امور مالیات و وزیر اقتصاد نامه بنویسیم چه کار باید بکنیم. مشکلات از این دست است. برخی مشکلات را هم توانسته‌ایم حل کنیم. مثلا تعهد واریزنامه، تعهد ارزی را لغو کردیم و از رئیس بانک مرکزی در این راستا ممنونیم. یا مالیات بر صادرات را وزارت اقتصاد حذف کردند. فارس: یکی از مراحل دست و پا گیر ثبت سفارش است آیا فکری برای حذف آن کرده اید؟ چون در هیچ جای دنیا چنین چیزی در روال تجاری وجود ندارد؟ افخمی راد: ما در واردات 19 سند و در صادرات 10 سند می گیریم در حالیکه اگر بخواهیم سطح خودمان را ارتقا دهیم و فضای کسب و کار را بهبود ببخشیم باید این به 4 تا 5 سند کاهش یابد. حذف هر سندی باعث می شود که همان زمان برای صادرکننده ذخیره شود و به تبع آن هزینه صادرات و وارداتش کاهش پیدا کند. یکی از اینها ثبت سفارش است. الان سیستم خود را به حدی مکانیزه کرده ایم که در آینده نزدیک نیازی به حضور وارد کننده کالا در سازمان های صنعت، معدن و تجارت استانها نخواهد بود و فرد می‌تواند تمام عملیات خود را از طریق اینترنت و سامانه «ثبتارش» انجام دهد و بعد برای انجام امور گمرکی به گمرک مراجعه کند. فکر کنم تا یک ماه آینده ثبت سفارش این فرایند را خواهد داشت و دیگر نیازی به حضور فیزیکی متقاضیان و یا واردکنندگان د محل سازمانهای ذیربط نخواهد بود. فارس: اکثر صادرکنندگان با مشکل کمبود نقدینگی و گردش کند مالی مواجه‌اند. اما اغلب بانک‌ها به ویژه بانک توسعه صادرات سرمایه شان محدود است و امکان ارائه تسهیلات آنطور که باید و شاید را ندارند. از طرفی با یکسان شدن سود تسهیلات که از سوی بانک مرکزی برای همه بانک ها یکسان شده ، صادرکننده مجبور است تسهیلات با نرخ سود 25 تا 28 درصد دریافت کند که مقرون به صرفه نیست و قیمت تمام شده را بالا می‌برد، در حالی که در کشورهایی مانند کره یا ترکیه تسهیلات با سود 4 درصد به صادرکننده می دهند. آیا فکری برای این موضوع شده؟ افخمی راد: من نمی دانم که کشورهای دیگر واقعا با این نرخ سود به صادرکننده تسهیلات می دهند یا خیز. ممکن است دراین کشورها کلا نرخ تسهیلات بانکی پایین باشد. ما باید تلاشمان این باشد که تولید در جامعه توسعه یابد. حال این تولید ممکن است کشاورزی ، صنعتی یا معدنی باشد. افزایش تولید با هدف صادرات تا حدی وابسته به کمک بانک هاست. بانک توسعه صادرات برای صادرکنندگان به طور خاص همراهی می‌کند منتهی سرمایه اش کمبود در شورای عالی صادرات مصوب شد که سرمایه اش افزایش یابد و مراحل نهایی را طی می کند. فارس: مبلغش مشخص نشده؟ افخمی راد: پیشنهاد ما رقم یک و نیم میلیارد دلار بود اما اگر این به میزان یک میلیارد دلار هم محقق شود، بانک توسعه صادرات قادر خواهد بود در حد گسترده تری به صادرکنندگان تسهیلات بدهد. فارس: منبع تامین آن هم مشخص شده؟ افخمی راد: بله . می‌تواند از محل صندوق توسعه ملی سپرده گیری کند. این رقم در قانون هم آمده و بعد این سپرده گیری را به افزایش سرمایه خودش تبدیل کند. صندوق ضمانت صادرات را هم پیشنهاد دادیم حداقل 500 میلیون دلار به سرمایه اش افزوده شود و باید مراحل استصوابی اش طی شود و معاونت برنامه‌ریزی با افزایش سرمایه‌اش موافقت کرده است. اینها باعث می‌شود مقدار بیشتری در اختیار تجار و صنعتگران قرار بگیرد. فارس: برای تشویق صادرکنندگان آیا بنا ندارید مشوق های صادراتی را که از سال 89 متوقف شده احیا کنید؟ افخمی راد: قرار نیست مشوقی به صورت نقدی پرداخت کنیم، بلکه به دنبال راهکاری هستیم تا هزینه‌های تمام شده کالا را کاهش دهیم و زمینه را برای رقابت‌پذیر شدن در بازارهای خارجی فراهم کنیم، مثلاً یارانه‌ای را برای حمل و نقل دریایی اختصاص دهیم، تا هزینه کمتری برای کرایه حمل پرداخت شود، یا خطوط منظم کشتیرانی برقرار کنیم، تا کالا به موقع به مقاصد صادراتی برسد . یا نبود خط پرواز مستقیم به برخی مقاصد صادراتی از دیگر موانعی است که باید برداشته شود و به دنبال راه اندازی خطوط مستقیم پروازی در برخی مسیرهای هوایی که صادرات بیشتری داریم، برقرار شود. فارس: امسال برای انتخاب صادرکننده نمونه چه معیارهای مد نظر قرار گرفته‌اند و آیا حجم صادرات مانند سال های قبل معیار انتخاب خواهد بود؟ افخمی راد: در بحث صادرکننده نمونه امسال افرادی در این زمینه انتخاب شدند که بیشتر خدمات فنی مهندسی و یا کالاهایی با ارزش افزوده بالا و یا فناوری نوین صادر کرده‌اند. 180 صادر کننده‌ای که واجد شرایط بوده‌اند، مستندات خود را در این زمینه ارسال کرده و از میان آنها 50 صادرکننده نمونه ملی انتخاب شدند که شش صادرکننده ممتاز معرفی شدند. فارس: به نظر شما سیاست دولت در عرصه صادرات غیرنفتی چقدر با دولت های گذشته متفاوت است؟ افخمی راد: من تصور می کنم سیاست این دولت با دولت گذشته 180 درجه تفاوت دارد. ما در روابط خارجی مان داریم تنش زدایی می کنیم که اصل مهمی برای برقراری روابط اقتصادی است. دوم اینکه تصمیم گیری های اقتصادی بر منطق علم اقتصاد استوار است نه اینکه تصمیم‌های یک شبه بگیریم و بخش اقتصاد کشور را دچار تزلزل بکنیم. سوم اینکه تصمیماتی که گرفته می شود، از طریق هم‌فکری با فعالان عرصه اقتصاد اتخاذ می شود و اگر تصمیمی اثرات وضعی بر اقتصاد کشور خواهد داشت، حتما با لحاظ کردن زمان مناسب اجرا می‌شود، مثلا اگر قرار است عوارضی بر صادرات وضع شود و افزایش یابد سه ماه بعد از تصویب اجرایی خواهد شد تا صادرکننده بتواند برنامه ریزی کند. دیگر اینکه تمایل به ثبات در سیاست ها داریم. تا بازرگانان ما به بازار ماندگار حساب کنند نه اینکه تصمیماتی کوتاه بگیرند و در بازاری حضور موقت داشته باشند که بیشترین لطمه را در بازار صادراتی خواهد داشت. در خواست ما از تجار و بازرگانان این است که برای ورود به بازار یک کشور بنا را بر این بگذارند که آمده اند در این بازار بمانند، نه اینکه سود کوتاه مدتی ببرند. به کیفیت و خدمات پس از فروش کالاهایشان توجه کنند. چون مردم به برند معتبر و برندی که خدمات مناسبی پس از فروش ارائه می دهد، بسیار توجه می کنند و یکی از ملاک های خرید کالاست. فارس: همان طور که تایید کردید، برند سازی در صادرات بسیار موثر است برنامه ای برای ترغیب صادرکنندگان برای ایجاد برند ماندگان و برند صادراتی دارید؟ افخمی راد: ما بخش کوچکی را در سازمان توسعه تجارت ایجاد کرده ایم که به طور تخصصی در زمینه برند و برندسازی کار کنند. مشوق های لازم را برای تولیدکنندگانی که در جهت برندسازی فعالیت می کنند و کالای خود را تحت نام برند خاصی صادر می کنند تسهیلات ویژه ای بدهند. فارس: یکی از مواردی که می تواند صادرات ما رونق دهد ورود به سازمان تجارت جهانی است فکر می کنید چقدر برای ورود به این سازمان آماده ایم؟ افخمی راد: الان حداقل 160 کشور عضو سازمان جهانی تجارت هستند. در بلوک بندی های منطقه ای هم بین خودشان بلوک های کوچکتری درست کرده اند که بین خودشان ترجیحات تعرفه ای و تخفیفات مبادله کالا می گذارند. اگر ورود ما به سازمات تجارت جهانی با تاخیر بیش از این انجام شود قطعا در آینده برای صادرات کالا دچار مشکل جدی خواهیم شد. ورود به سازمان تجارت جهانی را باد جدی بگیریم و تمهیدات لازم را اعمال کنیم. الان کالاهایی که در کشورهای عضو مبادله می شود از تعرفه پائینی برخوردار است و کشورهایی که عضو نیستند، تعرفه سنگینی می پردازند و در نتیجه قدرت رقابت را در بازارهای جهانی از دست خواهیم داد. نظام تعرفه ای خود را باید بر اساس الگوی سازمان تجارت جهانی اصلاح کنیم تا برای حضور در بازار رقابتی بین المللی تمرین کرده باشیم. وقتی تاکید می‌کنیم توافقنامه تعرفه ترجیحی را با کشورهای حداقل همجوار خودمان برقرار کنیم معنی اش همین است که خود را آماده کنیم تا ببینیم اگر فردا دیوار تعرفه مان را کوتاه کردیم کالاهای تولید داخل تا چه حد قدرت ماندگاری در بازار رادارند و تا چه حد می توانیم آن کالا را در کشورهای دیگر عرضه کنیم. گفت‌وگو از فاطمه بیات انتهای پیام/ب
                            - See more at: http://farsnews.com/newstext.php?nn=....gYXUfEoR.dpuf
                            ای لولی بربط زن ! تو مست تری یا من ................ ای پیش چو تو مستی، افسون من افسانه ( مولانا )

                            نظر

                            • ایرج اکبری
                              عضو فعال
                              • Dec 2011
                              • 10934

                              #32624
                              پاسخ : اخبار


                              اشتاینیتز: سخنان جان کری درباره اسرائیل مایه تاسف است
                              وزیر اطلاعات رژیم صهیونیستی از سخنان وزیر خارجه آمریکا مبنی بر اینکه تل‌آویو باعث رشد داعش در منطقه شده، انتقاد کرد و این اظهارات را مایه تاسف دانست.
                              خبرگزاری فارس: اشتاینیتز: سخنان جان کری درباره اسرائیل مایه تاسف است

                              به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، «یووال اشتاینیتز» سخنان «جان کری» درباره ارتباط دادن مذاکرات سازش اسرائیل-فلسطین و رشد داعش در منطقه را محکوم کرد و گفت این موضوع بن‌بست سیاسی در منطقه را عمیق‌تر می‌کند و به کاهش تنش‌ها آسیب می‌رساند.

                              به گزارش پایگاه خبری «عاروتص شوع»، اشتاینیتز با انتقاد از سخنان جان کری، گفت که اظهارات او مایه تاسف است و از اینکه آمریکا از سخنان خود عقب‌نشینی کرده، ابراز خرسندی کرد.

                              پیش از او نیز «نفتالی بنت» وزیر اقتصاد رژیم صهیونیستی از اظهارات جان کری انتقاد کرد و گفت، «اگر یک مسلمان انگلیسی نیز یک مسیحی انگلیسی را سر ببرد، کسانی که مواخذه می‌شوند، یهودی‌ها هستند.»

                              اظهارت بنت با واکنش «آویگدور لیبرمن» وزیر خارجه اسرائیل و «موشه یعلون» وزیر جنگ این رژیم روبرو شد که ذخایر سلاح خود را مدیون آمریکا می‌دانستند و می‌گفتند، این مسئله آنقدر مهم نیست که جنجال سیاسی بر سر آن راه بیافتد.

                              - See more at: http://www.farsnews.com/newstext.php....eoMpGG4S.dpuf
                              كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

                              نظر

                              • مخبرالدوله
                                عضو فعال
                                • May 2012
                                • 5228

                                #32625
                                پاسخ : اخبار

                                هاشمی رفسنجانی:


                                شرارت‌های وحشیانه سربازان صهیونیستی نتوانست امنیت را به مردم اسرائیل برگرداند



                                » سرویس: سياسي - سياست داخلي
                                کد خبر: 93072815943
                                دوشنبه ۲۸ مهر ۱۳۹۳ - ۱۵:۳۳



                                رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام با اشاره به مقاومت مردم غزه در مقابل حملات گسترده رژیم صهیونیستی،تاکید کرد: گنبد آهنین و شرارت‌های وحشیانه سربازان صهیونیستی نتوانست امنیت را به مردم اسرائیل برگرداند.
                                به گزارش گروه دریافت خبر خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، آیت‌الله اکبر هاشمی رفسنجانی، رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام در دیدار رمضان عبدالله، دبیر کل جنبش جهاد اسلامی فلسطین، پیروزی مردم غزه بر ارتش کاملاً مسلح اسرائیل را تحقق وعده خداوندی در نصرت به مجاهدان فی‌سبیل‌الله و ترجمه عملی آیه «کَم مِن فِئَةٍ قَلیلَةٍ غَلَبَت فِئَةً کَثیرَةً بِإِذنِ اللَّهَ» دانست و خاطر نشان کرد: پیروزی‌های اخیر با تمام پیروزی‌های دیگر در لبنان و فلسطین تفاوت دارد.
                                رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام با یادآوری تلاش‌های اسرائیل برای آتش‌بس در نبرد غزه، گفت: تحلیل‌گران سیاسی و نظامی با بهت و شگفتی بررسی می‌کنند که چگونه در آن 50 روز حرکت معکوس اسرائیل در تاریخ آغاز شد!؟
                                وی با تمجید از مقابله‌های نیروهای مقاومت و هدف قرار دادن همه نقاط اسرائیل، اظهار کرد: ناامنی، چنان دولت و کشور غاصب اسرائیل را فراگرفته بود که بسیاری از مردم آن در طول جنگ در زیرزمین‌ها و پناهگاه‌ها زندگی می‌کردند.
                                هاشمی رفسنجانی افزود: گنبد آهنین و شرارت‌های وحشیانه سربازان صهیونیستی نتوانست امنیت را به مردم اسرائیل برگرداند.
                                وی همچنین صبر و بردباری مردم غزه، به ویژه پس از آن همه جنایت و قساوت صهیونیست‌ها را نشانه ایمان و اراده آنها در مقاومت دانست و گفت: دنیا فهمید که کشتن کودکان، پیران و زنان در این میدان، مردم را خسته و نا امید نمی‌کند.
                                رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام در ادامه بلند پروازی‌های دولت و ارتش اسرائیل در اشغال غزه را سراب خواند و تصریح کرد: دیدند که نیروهای مقاومت بدون مقابله رودرو، هر نقطه‌ای را که بخواهند، مورد هدف موشک‌های خود قرار می‌دهند.
                                هاشمی رفسنجانی به دیدارهای خارجی خود از آغاز حمله به غزه با مسؤولان کشورهای خارجی اشاره کرد و گفت: اکثر تحلیل‌گران خارجی تعجب می‌کردند که چگونه مردم غزه آن همه موشک را در مناطق محدود غزه آماده داشتند که از چشم جاسوسان و ماهواره‌های اطلاعاتی صهیونیست‌ها پنهان ماند!
                                وی با اشاره به اهمیت وظیفه مسؤولان مقاومت در شرایط پس از جنگ غزه،تاکید کرد: اگر می‌خواهید با مقاومت خویش ارتش اسرائیل را به زانو در آورید، باید برای مراحل جدید برنامه‌ریزی کنید تا باز هم غافلگیر شوند.
                                رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام دفاع از مردم فلسطین را سیاست اصولی نظام اسلامی در ایران دانست واظهار کرد: از اول مبارزه علیه رژیم پهلوی، دفاع از مظلومیت مردم فلسطین را وظیفه خود می‌دانستیم و الان هم مدعیان حقوق بشری باید پاسخ دهند که چرا در مقابل این همه جنایات خاموش می‌شوند؟!
                                هاشمی رفسنجانی با تبریک مقاومت و شجاعت جهادگران در مقابل تهدیدات و حملات ارتش صهیونیستی، گفت: سلام مرا به مردم و همسنگران مجاهدان برسانید و بگویید مقاومت همان راهی است که قرآن برای مجاهدان ترسیم کرده است.
                                بر اساس این گزارش، رمضان عبدالله نیز در این دیدار ضمن ارائه گزارشی از اوضاع غزه در روزهای جنگ و پس از آن، گفت: از ایران به خاطر حمایت‌های انسانی و اسلامی‌اش تشکر می‌کنیم.
                                دبیر کل جنبش جهاد اسلامی فلسطین با بیان مصادیقی از جنایت‌های ارتش رژیم اشغالگر قدس علیه مردم غزه، خاطر نشان کرد: هر چه جنایت آنها بیشتر می‌شد، اراده مردم در مقاومت محکمتر می‌شد.
                                وی افزود: تاریخ ملت‌ها مقاومت مردم در جغرافیای غزه را به عنوان درسی به ملت‌ها ثبت خواهد کرد.
                                رمضان عبدالله با یادآوری ترجمه کتاب «القضیه الفلسطینه» توسط آیت‌الله هاشمی رفسنجانی در سال‌های قبل از پیروزی انقلاب و ابلاغ تشکر مردم و جوانان غزه برای اطلاع‌رسانی از مظلومیت مردم فلسطین، گفت: اگر چه کتاب‌های فراوانی در طول این سال‌ها نوشته شده، اما پس از پیروزی اخیر مردم غزه، اثری خلق شد که قلب تل‌آویو مورد تهدید مجاهدان است.
                                انتهای پیام



                                مردم میپرسند که ا.ن را چه کسانی حمایت میکنند؟؟؟

                                نظر

                                در حال کار...
                                X