اخبار

Collapse
X
 
  • زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • ایرج اکبری
    عضو فعال
    • Dec 2011
    • 10934

    #33316
    پاسخ : اخبار

    نوبخت:
    پرداخت یارانه نقدی در سال آینده ادامه می یابد


    اگر بخواهید این یارانه را هم حذف کنند در همین انتخابات مجلس سال آینده هم حذف می شود !!!دیگه کار به انتخابات ریاست جمهوری نمی کشد !!!
    كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

    نظر

    • ایرج اکبری
      عضو فعال
      • Dec 2011
      • 10934

      #33317
      پاسخ : اخبار

      وزیر دفاع آمریکا استعفا کرد

      آیا نفر بعدی کری وزیر امور خارجه امریکاست
      كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

      نظر

      • negarminavi
        عضو فعال
        • May 2013
        • 35714

        #33318
        پاسخ : اخبار

        وزیر امور اقتصادی و دارایی:
        به تدریج در حال خروج از رکود هستیم/ایران جزء امن ترین کشور برای سرمایه‌گذاری است

        وزیر امور اقتصادی و دارایی در شورای گفت‌وگوی دولت و بخش خصوصی با بیان این که به تدریج در حال خروج از رکود هستیم،گفت:ایران جزء امن ترین کشور برای سرمایه‌گذاری است.قیمت نفت در لایحه بودجه ۷۰ دلار و نرخ ارز با کمترین نوسان خواهد بود.

        به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس، علی طیب‌نیا وزیر امور اقتصادی و دارایی امشب در حاشیه نشست شورای گفت‌وگوی دولت و بخش خصوصی در جمع خبرنگاران در پاسخ به سؤال فارس مبنی بر اینکه با توجه به تمدید مذاکرات، برنامه‌ اقتصادی دولت در راستای اقتصاد مقاومتی چه خواهد بود، اظهار داشت: خودمان را در دولت برای همه حالت‌ها و سناریوها آماده کرده بودیم و از ماههای قبل همه گزینه‌های محتمل بررسی و شناسایی شده که راه‌حل‌های مورد نیاز تدارک دیده شده بود، امیدوارم نتیجه مذاکرات مثبت و به همراه اثبات حقوق هسته‌ای ملت در کنار لغو تحریم‌ها باشد.

        وی افزود: این گزینه جدی‌ترین گزینه پیش‌بینی شده است و در عین حال خود را آماده کرده‌ایم که اگر مذاکرات مناسب نبود، بتوانیم مسائل و مشکلات کشور را حل و فصل کنیم، همان گونه که طی یک سال و نیم گذشته چنین برنامه‌ای در پیش گرفته شد و به نحو مناسبی طی این مدت با مدیریت مؤثر تورم روند نزولی به خود گرفت و قیمت دارایی‌های مختلف از جمله طلا و ارز در وضعیت باثبات قرار گرفت.

        وزیر امور اقتصادی و دارایی یادآور شد: به تدریج در حال خروج از رکود هستیم و رشد اقتصادی برای اولین بار در سه ماهه اول امسال مثبت شد که نوید بسیار ارزشمند برای کشور است، به هر حال امیدواریم در سه ماهه دوم سال نیز رشد اقتصادی مثبت باشد و پیش‌بینی می‌شود که آمار مناسبی از رشد اقتصادی در 6 ماهه اول سال منتشر شود.

        طیب‌نیا با اشاره به اینکه باید آمادگی داشته باشیم، در صورت وجود همه گزینه‌ها کشور را اداره کنیم، به سیاست‌های اقتصاد مقاومتی اشاره کرد و گفت: به دنبال آن هستیم که آسیب‌‌پذیری خود را نسبت به فشارهای خارجی به حداقل برسانیم، تا فشارهای وارد شده کمترین اثر را به اقتصاد کشور داشته باشد.

        وی با فعالان اقتصادی توصیه کرد:‌ روند اقتصاد روبه‌ رشد و مثبت است و امیدواریم مشکلات اقتصادی در آینده نزدیک با سرعت بیشتر حل و فصل شود و توصیه می‌کنم، سرمایه‌گذاران منابع خود را در زمینه تولید و فعالیت‌های اقتصادی به کار گیرند، زیرا سرمایه‌‌گذاری در ایران سودآوری بسیار بالایی دارد و تصورم این است، کشور ما جزء امن‌ترین کشور‌ها در منطقه است.

        وی در خصوص بازار سرمایه نیز گفت: این بازار به وضعیت با ثبات مثبت رسیده و پس از دوره‌ای تحت تأثیر تصمیماتی شرایط منفی داشت، خود را پیدا کرده و در آینده بازدهی مناسبی در بازار سرمایه کشور می‌توانند داشته باشند.

        به گفته طیب‌نیا با توجه به رونقی که در بازار سرمایه ایجاد می‌شود، باید بیشترین استفاده را برد، تا بتوان منابع خوبی برای بازار اولیه و تأمین مالی فعالیت‌های اقتصادی فراهم کرد.

        وزیر امور اقتصادی و دارایی ادامه داد: علی‌رغم اینکه فضای سیاسی نوساناتی داشته است، اما قیمت طلا و دلار از ثبات نسبی برخوردار بوده و نوسانات در ماههای اخیر تحت تأثیر فضای بین‌المللی این دو بحث بوده و در کشور شرایط اقتصادی باثبات است که می‌تواند در سرمایه‌گذاری مؤثر باشد.

        طیب‌نیا در مورد سهام عدالت اظهار داشت: ارزیابی کاملی از این موضوع شده و مشکلات و چالش‌هایی که در این سهام وجود دارد شناسایی شده است و در طرح جایگزین بتوانیم تمامی این مشکلات را مرتفع کنیم و آنچه در دولت در حال بررسی است، به گونه‌ای طراحی شده در حالی که زمینه مشارکت عمومی مردم را در بنگاه‌های اقتصادی فراهم می‌کند، در عین حال مدیریت بنگاه‌ها نیز به صورت کارآمد و مؤثر در نظر گرفته شود.

        وی یادآور شد: این لایحه با حضور نمایندگان دستگاه‌های مختلف و مجلس تدوین شده و امیدواریم با تصویب لایحه اهدافی که در سیاست‌های اصل 44 و اجرای سهام عدالت وجود دارد، عملی شود.

        وزیر امور اقتصادی و دارایی در پاسخ به سؤال فارس مبنی بر اینکه آیا مرحله جدید هدفمندی یارانه‌ها در بودجه 94 پیش‌بینی خواهد شد، گفت: این سؤال را فعلاً از من نپرسید.

        طیب‌‌نیا در پاسخ به این سؤال که در بازار صرافان نگاه قیمت‌گذاری به اظهارات مسئولان سیاسی کشور است، تصریح کرد: همین که گفته می‌شود ارز 10 تا 20 تومان بالا و پایین می‌شود، دامنه نوسانات نرخ در حداقل ممکن بوده که معنای آن این است از لحاظ بنیادی بازار با ثباتی داریم که می‌توان آن را به فال نیک گرفت و مثبت تلقی کرد که خبری از تکانه‌های شدید نیست.

        وی در پاسخ به سؤال خبرنگار فارس که قیمت نفت در لایحه بودجه 94 چه میزان خواهد بود، اضافه کرد: قیمت نفت در بودجه سال آینده 70 دلار تعیین شده است.

        وزیر امور اقتصادی و دارایی در پاسخ به سؤال دیگر فارس مبنی بر افزایش درآمدهای مالیاتی در بودجه 94 چقدر پیش‌بینی می‌شود، گفت: این موضوع هنوز نهایی نشده و در جلسات هیئت وزیران در روزهای آینده مشخص می‌شود.

        وی ادامه داد: قیمت نفت در بودجه به صورت محتاطانه در نظر گرفته می‌شود، تا با عدم تحقق درآمدها روبه‌رو نشویم.

        وزیر امور اقتصادی و دارایی گفت: از نظر من نرخ ارز یکسان است به خاطر اینکه نرخ بازار به صورت ارز مبادله‌ای و آنچه در بازار آزاد خرید و فروش می‌شود کیفیتش متفاوت بوده و هزینه‌ای که در نرخ رسمی تعیین می‌شود، در نظر بگیریم، تقریباً بازار تک نرخی داریم.

        طیب‌نیا در پاسخ به این سؤال فارس که نرخ دلار در بودجه 94 چقدر خواهد بود، افزود: هر موقع این عدد قطعی شد، اطلاع‌رسانی می‌شود و بنا نداریم، ارز قیمت زیادی داشته باشد.



        3 ماه پیش روحانی گفت قطعا از رکود عبور کردیم !!!

        حالا وزیر اقتصاد میگه داریم به تدریج خارج میشیم و امیدواریم رشد 6 ماهه مثبت باشه ! درحالیکه هنوز سر همون رشد 3 ماهه دعواست !!!

        جهانگیری هم چند روز پیش در مورد رکود گفته بود منتظر تصویب بسته خروج از رکود در مجلس هستیم !!!

        نظر

        • وحید 20
          ستاره‌دار(98)
          • Mar 2011
          • 29911

          #33319
          پاسخ : اخبار

          علی مطهری:
          باید ببینیم حرف حساب‌ موسوی و کروبی چیست/اینکه می گویند، کسی حق حرف زدن در مورد اعضای مجلس خبرگان را ندارد بی‌ربط است

          نماینده مردم تهران در مجلس با بیان اینکه اگر اعتراضات سال 88 خوب مدیریت می‌شد فتنه مسئله آنچنان مهمی نبود، گفت: باید این بستر تفرقه جمع شود چرا که به صلاح انقلاب نیست.

          به گزارش پایگاه خبری «تیک» Tik.ir، علی مطهری در همایش تبیین حماسه حسینی در محل دانشگاه فردوسی با تأکید براینکه حصر موسوی و کروبی بدون حکم قانونی خلاف عدالت است، اظهار کرد: مصاحبه‌های زیادی در این مورد تا به حال انجام داده‌ام و مواضع و نظرات خود را به طور مکرر در مورد فتنه اعلام کرده و معتقدم فتنه دو طرف دارد.


          وی افزود: بنده با این مسئله مخالفم که می‌گویند فتنه 88 حادثه‌ای بود که از سال‌ها پیش برنامه‌ریزی شده و با کشورهایی نظیر آمریکا و انگلیس طراحی این برنامه در ارتباط بوده است، اینها برای من قابل قبول نبوده مگر اینکه مدرک و دلایل محکم آورده شود.

          به نوشته ی فارس، نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: مسئله سال 88 اعتراضی معمولی بود که به دلیل سوءمدیریت‌ها منجر به آن وقایع شد و همین سبب استمرار بیش از حد اعتراضات و حوادث ناگوار شده که به عقیده بنده عوامل مختلفی در آن حوادث ناگوار هم پیش از انتخابات و هم بعد از انتخابات نقش داشتند.

          مطهری با بیان اینکه شاید یکی از دلایل مهم حوادث ناگوار سال 88 حضور احمدی‌نژاد در جشن پیروزی انتخابات و سخنرانی وی بود، گفت: به نظر من حضور و سخنرانی احمدی‌نژاد در جشن پیروزی سبب تحریک طرف مقابل بوده و سبب دو قطبی شدن جامعه شد.

          وی ادامه داد:‌ چنین وقایعی که سبب تحریک طرف مقابل می‌شود فضا را متشنج کرده و حتی مسئله دیگر این است که نحوه اعلام نتیجه انتخابات نیز شبهه تقلب را تقویت کرد، حتی عامل دیگر در وقایع 88 این بود که موسوی پیشاپیش اعلام کرده بود من برنده انتخاباتم و تمامی این عوامل سبب ایجاد حوادث سال 88 شد.

          مطهری گفت: اگر اعتراضات سال 88 خوب مدیریت می‌شد فتنه مسئله آنچنان مهمی نبود و بارها این مسئله را گفته‌ام که در جریان فتنه باید دو طرف محاکمه می‌شدند، همانطور که می‌بینیم در انتخابات سال 92 با توجه به آسیب‌شناسی که انجام شد شاهد برگزاری انتخاباتی خوب و مطلوب بودیم.

          وی تصریح کرد: به عقیده بنده باید این بستر تفرقه جمع شود و به صلاح انقلاب نیست، کسانی مورد خطاب من هستند که می‌گویند «کسانی که بر طبل تفرقه می‌کوبند باید اعدام شوند» ولی من این را نمی‌پسندم و باید کاری کنیم که این موضوع ادامه پیدا نکند.

          نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی تأکید کرد: بنده قاضی نیستم و قضاوت نمی‌کنم اما حرف من این است که باید به دنبال حل موضوع باشیم، کسانی که در حصر هستند 8 سال نخست‌ وزیر و دیگری ریاست مجلس را به عهده داشته و ما باید به آنها اجازه حرف زدن بدهیم تا ببینیم حرف حساب‌شان چیست و چه می‌خواهند و چه می‌شود.

          مطهری تصریح کرد:‌ به نظر بنده اینکه به آنها اجازه دهیم حرف بزنند خیلی بهتر از این است که آنها بدون حکم قضایی زندانی کرده و همین مسئله بهانه غربی‌ها شود تا بگویند ما حقوق بشر را رعایت نمی‌کنیم.

          عضو کمیسیون فرهنگی مجلس گفت: اصرار دارم در بیان این حرف که حصر بدون حکم قضایی برای کروبی و موسوی عادلانه نیست و در برابر حکم قانونی این دو نفر تمکین می‌کنم.

          وی در بخش دیگری از سخنانش در مورد مواضع جریان پایداری اظهار کرد: جریان پایداری گروهی هستند که از یک سو به اصول خود اعتقاد داشته و قابل احترام هستند یعنی افرادی که به مبانی و اصول فکری خود عمل می‌کنند، اگرچه باید بگویم گاهی در این مسیر نیز از این مواضع و اصول خود بهره‌برداری‌های سیاسی نیز به منظور اینکه رقبای خود را از میدان به‌در کنند، انجام می‌دهند.

          نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی یادآور شد: این صحیح نیست که ما بگویم در سال 88 هر فردی که اعتراض کرد، فتنه‌گر است و یا اینکه هر فردی زیر نامه‌ای را در سال 88 امضا کرده فتنه‌گر است، ما باید حق حرف زدن داشته باشیم و حتی این مسئله را نیز در حادثه کوی دانشگاه تهران نیز مشاهده می‌کنیم که کسانی که اعتراض و یا تحصن کردند نیز با عنوان فتنه‌گر شناخته شدند، نباید فضا را طوری نمایش دهیم که بگویند در جمهوری اسلامی حق اظهارنظر وجود ندارد و آزادی بیان نیست.

          مطهری تأکید کرد: بنده ضمن احترام به اصول و مبانی جبهه پایداری با تندروی‌های آنان مخالفم.

          نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی در مورد صحبت اخیرش با موضوع خبرگان رهبری گفت: من یک شهروند معمولی هستم و به عقیده بنده هر فردی حق دارد در مقامی که هست انتقاد کند، اینکه بگویند خبرگان متشکل از مجتهدانی است که کسی حق ندارد در مورد آنها حرفی بزند بی‌ربط است، حرف من این است که وظیفه خبرگان بررسی عملکرد رهبری و زیر مجموعه ایشان بوده اما خبرگان رهبری را ما تاکنون ندیده‌ایم که وارد این موضوع شود.

          مطهری در پاسخ به سؤالی مبنی براینکه استیضاح وزیر کار در پایان دولت قبل صحیح نبوده و حتی بعدها مقام معظم رهبری نیز فرمودند که این استیضاح اشتباه بوده، خاطرنشان کرد: در مورد استیضاح وزیر کار در دولت احمدی‌نژاد بنده هنوز هم معتقدم استیضاح درست بود چرا که حدود یک سال دیوان عدالت اداری اعلام کرده بود که انتخاب مرتضوی در این وزارتخانه خلاف قانون است.

          وی تصریح کرد: یکی از مواردی که منجر به رأی به استیضاح شد برخورد و حرکات احمدی‌نژاد در جلسه استیضاح بود که یک سی‌دی در مورد فاضل لاریجانی منتشر و شاید اگر این کار صورت نمی‌گرفت 192 نفر به استیضاح رأی نمی‌دادند و وزیر برکنار نمی‌شد.

          نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی با اشاره به فرمایش مقام معظم رهبری درباره استیضاح وزیرکار تأکید کرد: بعد از آن نیز با من مصاحبه‌هایی شد و من باز هم گفتم به نظر من استیضاح درست بوده، وقتی خودم طراح استیضاح بودم نمی‌شود که انکار کرد و یا دروغ بگویم اما به عقیده بنده آن وزیر کار قانون را زیر پا گذاشته و باید استیضاح می‌شد.

          مطهری خاطرنشان کرد: ما نباید از ولایت فقیه چهره‌ای بسازیم که برخلاف آزادی و دموکراسی جلوه کند و حتی خود ایشان نیز چنین روحیاتی ندارند، بنده در برابر حکم حکومتی سکوت می‌کنم اما در جاهایی که امکان اظهارنظر وجود داشته باشد حرفم را می‌زنم چرا که معتقدم هر فردی در هر جایگاهی اجازه صحبت دارد.

          وی افزود: در یکی از سخنرانی‌های رئیس جمهور وی گفته بود که همانطور که در کربلا امام حسین (ع)‌ حر را بخشید ما نیز باید سعه صدر داشته باشیم و منتقدان وی متأسفانه این حرف روحانی را به آزادی موسوی و کروبی و رفع حصر آنان وصل کرده در حالی که رئیس جمهور هیچ اسمی از موسوی و کروبی نیاورده بود.
          درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

          توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

          نظر

          • negarminavi
            عضو فعال
            • May 2013
            • 35714

            #33320
            پاسخ : اخبار

            وزیر ارتباطات در پاسخ به فارس
            مذاکره‌کنندگان حتی یک گام پس نگذاشته‌اند/ پیش‌بینی بازار مثبت ایران پس از توافق شب گذشته

            وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات درباره نتایج مذاکرات شب گذشته ایران و ۱+۵ گفت: دو طرف مقرر کردند تا امضای توافقنامه جامع، جزئیات را اعلام نکنند اما پس از توافق نهایی مردم خواهند دید که نمایندگان ملت حتی یک گام پس نگذاشته‌اند و توفیقات شب گذشته بسیار بالا بوده است.

            محمود واعظی در پاسخ به سوال فارس مبنی بر اینکه شما با آقای ظریف ارتباط نزدیکی دارید آیا جزئیات بیشتری از توافقات شب گذشته در اختیار دارید، گفت: از این توافق بسیار خوشحالم و بدانید توفیقاتی که دکتر ظریف و تیم همراه به دست آوردند بسیار بالاست.

            وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت: بین دو طرف مقرر شده که تا توافقنامه جامع به امضا نرسیده جزئیات را نگویند زیرا این توافق دشمنان زیادی در دنیا دارد.

            وی گفت: همین‌قدر مطمئنم که این توافق توفیقات زیادی داشته و توافق شب گذشته را تبریک می‌گویم.

            واعظی خاطرنشان کرد: توفیقات تیم هسته‌ای تحت رهنمون‌های مقام معظم رهبری بوده و در عمل آنچه محقق شده در راستای دستورات رئیس جمهور و حمایت مردم بوده است.

            وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات تاکید کرد: پس از توافق نهایی که جزئیات آن اعلام خواهد شد مردم خواهند دید که نمایندگان ملت در مذاکرات هسته‌ای حتی یک گام پس نگذاشته‌اند و روی اصول ایستاده‌اند و یکی پس از دیگری به اهداف هدف‌گذاری شده دست پیدا کردند.

            وی گفت: علاوه بر این در این مذاکرات تصویر منفی علیه ایران نیز بهبود پیدا کرده است.

            واعظی در پاسخ به سوال دیگر خبرنگار فارس مبنی بر اینکه جهت‌گیری وضعیت اقتصادی را پس از این مذاکرات دیشب در کشور چگونه ارزیابی می‌کنید، گفت: نتیجه مذاکرات شب گذشته در بازار ایران اثر مثبت خواهد گذاشت و زمینه همکاری بیشتر شرکت‌های خارجی با ایران فراهم شده است.



            دیپلماتی که وزیر ارتباطات شد و حالا از مثبت شدن بازار ایران صحبت می کند !

            جالب اینکه اول توفیقات ! بدست آمده رو تبریک میگه ! بعدش میگه هرچی بوده زیر نظر رهبری و دستور رییس جمهور بوده !!!

            نظر

            • negarminavi
              عضو فعال
              • May 2013
              • 35714

              #33321
              پاسخ : اخبار

              سرنوشت صنعت خودرو در کمین پتروشیمی‌ها

              ضرورت دارد که مجلس برای بهره‌وری حداکثری کشور از مزایای توسعه صنعت پتروشیمی، سیاست های حمایت هوشمندانه را در برخورد با این صنعت در دستور کار قرار دهد و در غیر این صورت، سرنوشت صنعت خودرو ایران در انتظار صنعت پتروشیمی خواهد بود.

              به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس، سیاست صنعتی، مجموعه اقدامات هدفمند دولت است که در چارچوب برنامه‌های زمان‌بندی شده، برخی صنایع خاص مورد حمایت یارانه‌ای، مالیاتی، تعرفه‌ای و تحقیقاتی قرار می‌گیرند. رکن اصلی بخش تولید، سیاست های صنعتی است و این سیاست ها در توسعه تولید بسیار موثر هستند. معمولاً دولت ها در برخورد با صنایع خاص کشورمان، دو نوع سیاست «کاملا حمایتی» یا «کاملا رها» را اتخاذ می کنند تا فضای لازم را برای رشد و توسعه این صنایع فراهم کنند.

              صنعت خودرو، یکی از صنایع مهم کشور است که با توجه به سیاست های حمایتی دولت های مختلف توسعه پیدا کرده است. هرچند با حمایت های همه جانبه دولت از این صنعت، میزان ظرفیت تولید خودرو توسط شرکت های خودروسازی کشور در دو دهه اخیر افزایش چشمگیری را تجربه کرده است ولی این صنایع با توجه به بازار انحصاری و گسترده داخلی، تلاش جدی در زمینه ارتقای توان فنی کشور در طراحی و تامین قطعات خودرو و همچنین افزایش کیفیت خودروهای تولیدی انجام ندادند.

              به همین دلیل این شرکت ها در عین اینکه نتوانستند رضایت مشتریان داخلی و خارجی را از لحاظ قیمت و کیفیت جلب کنند و نفوذ چشمگیری در بازارهای جهانی داشته باشند، حتی نتوانستند در دوره افزایش تحریم‌ها و قطع ارتباط با شرکت های خارجی، تقاضای بازار داخلی را به طور کامل پوشش دهند که کاهش شدید میزان تولید خودرو در سال های 91 و 92 موید همین مساله است.

              این در حالی است که اگر به جای اتخاذ سیاست های کاملا حمایتی در سال های اخیر یا اتخاذ سیاست های کاملا رها (که برخی کارشناسان پیشنهاد اجرای آن را دارند)، استفاده از سیاست های حمایت هوشمندانه در برخورد با صنعت خودرو کشور اتخاذ می شد، این صنعت در جایگاه بسیار مناسب تری از لحاظ کمی و کیفی قرار می گرفت.

              با حمایت هوشمندانه از صنعت خودروسازی و حتی دیگر صنایع اولویت دار کشور، می توان آن‌ها را به سطح جهانی ارتقاء داد تا کشورمان از مزایای بسیار توسعه این صنایع هم از لحاظ اقتصادی و هم از لحاظ اشتغال زایی بهره‌مند شود. مهمترین ویژگی‌ سیاست های حمایت هوشمندانه، مدت دار بودن، نزولی بودن و متناسب با عملکرد بودن این سیاست ها در برخورد با صنایع است.

              صنعت پتروشیمی، یکی دیگر از صنایع مهم و اولویت دار کشور است که سهم 40 درصدی در صادرات غیرنفتی دارد. هرچند این صنعت، سودآوری مطلوبی دارد به گونه ای که به قول قائم مقام وزیر صنعت، معدن و تجارت «کمتر صنعتی است که توجیه اقتصادی سرمایه گذاری در آن صنعت قابل برابری با صنعت پتروشیمی باشد»، ولی اشتغال زایی زیادی در کشور ندارد و این موضوع به خاطر توسعه نامتوازن صنعت پتروشیمی کشور است. زیرا بخصوص در سالهای اخیر و با وجود خصوصی سازی صنعت پتروشیمی، سیاست های حمایتی دولت از صنایع بالادستی پتروشیمی بخصوص پتروشیمی های گازی که اشتغال زایی کمی نسبت به صنایع پایین دستی دارند و نوعی خام فروشی محسوب می شوند و ارزش افزوده پایینی دارند به شدت بیشتر از سیاست های حمایتی دولت از صنایع پایین دستی پتروشیمی که اشتغال زایی بالایی نسبت به صنایع بالادستی دارند و دارای ارزش افزوده بالایی نیز هستند، بوده است. در نتیجه، جذابیت سرمایه گذاری در صنایع بالادستی پتروشیمی گازی از صنایع پایین دستی پتروشیمی بسیار بیشتر بوده است و سرمایه های کشور جذب این بخش از صنعت پتروشیمی شده است.

              یکی از مهمترین ابزارهای حمایتی دولت از صنایع بالادستی پتروشیمی گازی، ارائه خوراک گاز بسیار ارزان و رانتی به این واحدها بوده است که موجب ایجاد سودهای بسیار بالا و غیرمنطقی برای این واحدها در سال های اخیر شد. این وضعیت موجب شد که نمایندگان مجلس شورای اسلامی، اصلاح قیمت خوراک گاز واحدهای پتروشیمی را در قالب قانون بودجه سال 93 مورد بررسی قرار دهند و این قیمت از حدود 3 سنت به 13 سنت به ازای هر متر مکعب افزایش یابد.

              در هفته های اخیر، تعیین وضعیت قیمت خوراک گاز واحدهای پتروشیمی به صورت فرمول بلندمدت در قالب طرح «الحاق موادی به قانون تنظیم بخشی از مقررات مالی دولت» در دستور کار مجلس قرار گرفت و هفته گذشته با پیشنهاد رئیس مجلس و رای اکثریت نمایندگان به کمیسیون برنامه و بودجه مجلس بازگشت.

              در فرمول پیشنهادی این کمیسیون در این طرح، نه تنها هیچ کف قیمتی برای خوراک پتروشیمی تعیین نشده است؛ بلکه نرخ بازده ارزی (IRRE) حداقل 25 درصدی برای واحدهای پتروشیمی نیز تضمین شده است. این در حالی است که فارغ از غیر شفاف و سلیقه ای شدن تعیین قیمت خوراک با استفاده از نرخ بازده ارزی، تضمین کف سود هم با این شرایط رانت محسوب می شود و هم باعث خواهد شد که افزایش بهره وری و ارتقای فناوری واحدهای پتروشیمی برای سهامداران غیردولتی آنها، موضوعی کم اهمیتی باشد.

              بر همین اساس و با توجه به ویژگی سیاست های حمایت هوشمندانه، ضرورت دارد در بررسی دوباره این فرمول در مجلس، هم کف قیمتی حداقل 13 سنت (قیمت فعلی) برای خوراک گاز پتروشیمی تعیین شود و هم تضمین نرخ بازده ارزی را از این فرمول حذف گردد و هم قیمت خوراک گاز به صورت پلکانی و سالیانه 1.5 سنت افزایش یابد تا بعد از 10 سال به حداکثر 65 درصد قیمت گاز سبد صادراتی (28 سنت) برسد. در صورت بی توجهی نمایندگان مردم به این موضوع و تصویب فرمول پیشنهادی فعلی، وضعیت صنعت خودرو در انتظار صنعت پتروشیمی در آینده نزدیک خواهد بود.

              محمود سحابی-کارشناس انرژی

              نظر

              • مخبرالدوله
                عضو فعال
                • May 2012
                • 5228

                #33322
                پاسخ : اخبار

                حضرت آیت الله خامنه‌ای :


                نتوانستند و نخواهند توانست در مسئله‌ی هسته‌ای ایران را به زانو در آورند



                » سرویس: سياسي - سياست داخلي
                کد خبر: 93090402525
                سه‌شنبه ۴ آذر ۱۳۹۳ - ۱۱:۲۷



                شرکت‌کنندگان در کنگره جهانی جریان‌های افراطی و تکفیری از دیدگاه علمای اسلام با رهبر انقلاب دیدار کردند.
                به گزارش گروه دریافت خبر خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، حضرت آیت الله خامنه‌ای در دیدار شرکت‌کنندگان کنگره‌ی جهانی جریان‌های افراطی و تکفیری از دیدگاه علمای اسلام تاکید کردند: در مسئله‌ی هسته‌ای، آمریکا و کشورهای استعمارگر اروپایی دور هم جمع شدند و همه‌ی تلاششان را کردند که جمهوری اسلامی را به زانو دربیاورند اما نتوانستند و نخواهند توانست.
                رهبر معظم انقلاب همچنین تصریح کردند:جریان تکفیر کاملا درجهت اهداف استکبار است، این جریان توانست حرکت بیداری اسلامی را منحرف کند و حرکت مردمی بر ضد آمریکا و استبداد را به جنگ بین مسلمانان و برادرکشی تغییر جهت داد.
                ایشان خاطرنشان کردند: ملت ایران عاشق مبارزه با صهیونیست‌هاست. دولت و ملت ما در این جهت هم زبانند. ما اسیر اختلاف‌های مذهبی نیستیم و همان کمکی را که به حزب‌الله شیعه در لبنان کردیم، به حماس و جهاد در فلسطین کردیم و باز هم همین کار را خواهیم کرد.
                رهبر معظم انقلاب تصریح کردند: به ما اطلاع دادند که هواپیماهای ترابری آمریکایی مهمات مورد نیاز داعش را در مراکز داعش در عراق از آسمان پرتاب کردند و ۵ مرتبه این کار را تکرار کرده‌اند، بعد به ظاهر ائتلاف ضدداعش درست کردند که دروغ محض است. آمریکا می‌خواهد این فتنه را زنده نگه دارد البته نخواهند توانست.
                ایشان در بخش دیگری از سخنان خود فرمودند: ما مشت برادران فلسطینی را در غزه و مناطق دیگر تقویت کرده و خواهیم کرد. همان‌طور که اعلام کردم کرانه‌ی باختری هم مثل غزه باید مسلح و آماده‌ی دفاع شود.

                مردم میپرسند که ا.ن را چه کسانی حمایت میکنند؟؟؟

                نظر

                • ارزو
                  عضو عادی
                  • May 2012
                  • 272

                  #33323
                  پاسخ : اخبار

                  از خوابیدن روی درخت تا انتقال به «سرپناه»

                  گزارشی از وضعیت دختری که در ۱۵ سالگی پس از بارها تجاوز حامله شد

                  تاریخ: دوشنبه ,۳ آذر ۱۳۹۳


                  خبرگزاری هرانا – لیلا برای فرار از جامعه روی درخت رفته. شب‌های متوالی بدن نحیفش را بالا کشیده. با یک‌لا ملحفه در سرمای پاییزی تهران کز کرده روی شاخه‌های نه‌چندان مطمئن، از ترس آزار و اذیت؛ تجربه‌ای هولناک که بارها‌ و بار‌ها دچارش شده؛ بی‌صدا، بی‌فریاد با زخم‌های عمیق بر تن و روحش.

                  به گزارش هرانا به نقل از روزنامه شرق؛ کلا چهارماه طول کشیده؛ چهارماه که از دختر ۱۵ساله خانه تبدیل شود به مادر ناشنوا در چهارمین روز ترک شیشه و هرویین؛ در سرپناه شبانه زنان معتاد و کارتن‌خواب.

                  سعی می‌کنند با ایماواشاره او را متوجه سوال‌هایم کنند. خودش اما صدایش درنمی‌آید که تنها دست‌هایش می‌چرخند و آوا‌ها از دهانش خارج می‌شوند؛ گنگ‌ومبهم. می‌فهمم خانه‌شان شهریار بوده است؛ پدرش نقاش، مادرش خانه‌دار. پدرش در اثر یک تصادف می‌میرد، مادرش سه‌ماه بعد سكته می‌کند و در آن زمان لیلا تنها در خانه بوده و صدایی نداشته به اورژانس زنگ بزند. هرچه با برادر‌هایش تماس می‌گیرد جواب نمی‌دهند تا مادر جلو چشمانش جان می‌دهد. قصه‌اش به اینجا که می‌رسد، اشک‌هایش سرازیر می‌شود؛ اشک‌هایی که خیال بندآمدن ندارند. کسی را یارای تسلایش نیست. غمش در کنار درد و بیقراری چهارمین‌روز ترک هرویین و شیشه برای مادری ۳۵کیلویی که چهارماهه هم باردار است، طاقت‌فرساست.

                  پروانه؛ دختر بهبودیافته‌ای که اولین‌بار لیلا را به سرپناه شبانه «تولد دوباره» آورده، با هیجان می‌گوید: «خودم فیلمش را دیدم، تو کوچه اوراقچی‌ها خوابیده بود از ترسش. دم‌دمای صبح بوده انگار. فیلمش را گرفته بودند. خودم فیلمش‌رو دیدم علنا. ببین مردم این منطقه چه‌جوری هستن؟ تو تاریک‌روشن هوا ازش تو خواب فیلم‌گرفته بودن. دنبال سوژه‌ن دیگه.»

                  صدا‌ها درهم گم می‌شوند. هركس چیزی می‌گوید. لیلا با سه‌تا برادرش زندگی می‌کرده است. یکی متاهل است و دوتا مجرد. برادر را که ادا می‌کند، دوانگشت دودستش را به نشانه پیوند در هم گره می‌زند. ادای فرار را با دوانگشت در حال حركت درمی‌آورد. ادای کتک و زاری را که درمی‌آورد، انگشت‌هایش را بر صورتش می‌کشد. «دریا» ایماواشاره‌هایش را ترجمه می‌کند: «برادر‌هایم زیاد من را کتک می‌زدند. برادرم به من شک کرد.» ادای بریدن مو را درمی‌آورد. «مو‌هایم را برید. کتكم زد.» شکی که حاصلش فرار لیلا از خانه بوده و این، نقطه آغاز تراژدی زندگی دخترک می‌شود؛ کتکی که هنوز هم گویا آثارش روی بدنش هست: «زمانی که آمد اینجا جای ضرب‌وشتم روی بدنش هنوز باقی مانده بود. با سیم کتكش زده بودند و گوشت بدنش کنده شده بود.» اولین‌بار چطور آمدی «شوش» لیلا؟ اولین‌بار را با یک نشانش می‌دهد. کسی او را آورده و اینجا وسط میدان «شوش»‌‌ رها کرده. چه کسی؟ معلوم نیست. «شوش» را می‌تواند ادا کند. شینی بلند. اینجا همین حوالی «لوکیشن» لابد قصه است؛ قصه‌ای با انبوهی سیاهی‌لشكر، اراذل‌واوباش، معتادان و زنان خیابانی «شوش».

                  اولین کام را چه‌زمانی گرفته معلوم نیست. سر درددلش باز شده، کاری به سوال‌های من ندارد. قصه خودش را روایت می‌کند. در پارك؛ حیران و سرگردان می‌چرخیدم. التماس می‌کردم. کف دست‌هایش را به نشانه‌ای التماس برهم می‌گذارد. سرش را خم می‌کند. چشمانش‌‌ همان زاری التماس را دارند. «گشنم بود؛ خواهش کردم به من غذا بدن. در خونه مردم‌رو زدم گفتم سردمه اجازه بدین بیام تو…. با سیلی‌ زدن تو صورتم و گفتن برو. برو از اینجا.»

                  مسوول سرپناه می‌گوید: «یک‌ماه اول لیلا را در یک خانه نگه داشته بودند و از او سوءاستفاده می‌کردند.»

                  این‌ها را که می‌گوید، پروانه به حرف می‌آید که: «تو اون خونه بوده که میم‌ می‌ره اونجا و باهاش آشنا می‌شه. ساقی بوده مواد می‌برده اونجا. بعد هم دلش سوخت که اونجا ازش سوءاستفاده می‌کردن از اون خونه آوردش بیرون. موادش را براش نگه می‌داشت. ولی کاری کرد که مواد نكشه. چون تو اون خونه معتادش کرده بودن. من از روزی که دیدمش تو «شوش» بود. یک موقع کاری چیزی داشت گشنه‌اش بود یا هرچی من و مهدی بهش کمک می‌کردیم. تا اینكه میم‌ گیر کرد، میم را بردند کمپ و این موند تو خیابان.»

                  پروانه لابه‌لای اشک‌های روان لیلا ادامه می‌دهد، ضجه‌هایش: «شب اول بعد از رفتن میم موند تو خیابون اما فرداشبش که دیدم این‌جوریه آوردمش اینجا. تو این منطقه باید یکی بالای سر آدم باشد اگه نباشه همه می‌خوان همه‌جوره سوءاستفاده کنن. منم دیدم اینطوری شد، می‌خوان ازش سوءاستفاده کنن. جایی جز اینجا بلد نبودم خدایی. زمان ما این خوابگاه و اینا نبود که ما به این بدبختی افتادیم. جاومكان نداشته باشه مصرف‌کننده هم باشه به‌عنوان اینكه بیا جا بدیم بهت، مواد بدیم بهت، آخرش به سوءاستفاده ختم می‌شه. من خودم سنم یکم از این بالا‌تر بود این تجربه‌هارو کردم. این نمی‌تونه از خودش دفاع کنه زبون نداره نمی‌تونه داد بزنه.»

                  صدای گریه لیلا در اتاق می‌پیچد. نفسش‌ لابه‌لای هق‌هق‌ها گیر می‌کند. زن‌های خوابگاه او را در آغوش می‌کشند تا کمی آرام‌تر شود. دستش را می‌گیرم. تازه یادم می‌افتد که کودک است و دستان کودکی‌اش را گرفته‌ام؛ کودکی که در چهارماه پیش و لابه‌لای درد‌ها جامانده. انگشتانش ظریف و کوتاهند، نقطه‌هایی از لاک‌نقره‌ای روی دست‌هایش جامانده.

                  دریا در جست‌وجو ی راهی برای آرام‌کردنش با ایماواشاره و صدا می‌گوید: «لیلا اول خدا، انگشت را می‌گیرد به سمت آسمان. رو می‌کند به ثریا اون مادر، من خواهر این‌ها همه دوست.»

                  «قلبم می‌زند.» با مشتی که روی سینه‌اش می‌گیرد، این را می‌گوید. هرزمانی‌که یاد پدر و مادرش می‌افتد، این‌شكلی می‌شود. لیلا به لرزه می‌افتد. نبضش را می‌گیرند. آب‌قند بهش می‌دهند. پتو می‌پیچند دورش. روز چهارم ترک مواد است. هرویین و شیشه را با هم کنار گذاشته. دردهای فیزیکی هرویینش کنار رفته. الان بی‌قراری شیشه مانده.

                  ثریا می‌گوید: «روز چهارم و روز هفتم سخت‌ترین روز‌های ترک شیشه است.» اینجا همه همدردند.

                  دریا ادامه می‌دهد: «لیلا سه‌درد دارد؛ درد خماری و نسخی و درد بچه‌اش و درد سوم اینكه لال است و نمی‌تواند دردش را بگوید. کارهای بچه‌اش در حال پیگیری است، از طریق قوه‌قضاییه و پزشکی‌قانونی کشور. با پزشکی‌قانونی از طریق دادستانی در حال انجام است اگر دیر هم شود انجام می‌دهند.»

                  پروانه تعریف می‌کند که: «من یک‌بار با قفل فرمون کتک خوردم سر این. یک‌بار اومدن ببرنش رفتیم دعوا با قفل‌فرمون مارو زدن.» ثریا پی حرفش را می‌گیرد که «آوردنش به مركز به این راحتی نبود. خیلی‌ها اومدن اینجا دنبالش. تهدیدمون کردن. شیشه‌های مركزرو شكستن. سنگ‌بارون‌کردن مركزرو شبانه…

                  مردای پارک خود ما رو هم تهدید کردن. همین بار دوم ساعت ۵/۱شب آوردیمش. چهارشب پیش برای بار دوم آوردیمش. بچه‌های اینجا از بیرون خط‌گرفتن، پروندنش. ترسونده بودنش که تحویل مامورا می‌دنت. می‌ندازنت زندان. این بهونه بود که ببرن و ازش سوءاستفاده کنن. برای اینكه باهاش کاسبی کنن. بار دوم با مامور رفتیم پارک «شوش» برش گردوندیم. سه‌روز تمام منطقه‌رو زیرپا گذاشتیم که پیداش کنیم.»

                  در این مدت چه بر لیلا گذشته بود؟ «حدود ۱۵، ۲۰روز بیرون بود. وضعیت جسمیش شبیه دفعه اولی بود که اینجا آوردیمش. تا مدت‌ها درگیر جراحت‌هایش بودیم.»

                  «۲۰روز پیش که فراریش دادند، برایش سمعک گرفته بودیم. داشتیم پیگیری می‌کردیم. فقط باید می‌بردیم بهزیستی قالب گوشش را می‌گرفتیم که متاسفانه آن موقع فراری‌اش دادند از مركز.»

                  قرصی به اصرار می‌دهند بخورد، حالا دیگر گریه لیلا تبدیل به مویه شده است.

                  لیلا دست‌هایش را به حالت دعا می‌آورد بالا و چیزی می‌گوید. دریا تكرار می‌کند: «خدایا کمكم کن.»

                  آزمایش «اچ‌آی‌وی» و «هپاتیت» او منفی بوده اما کم‌خونی دارد. ۳۵کیلو وزنش است.

                  اصالتا اهل شمال‌شرق ایران هستند. می‌رود عكس پدر و مادرش را می‌آورد. دوتا عكس ۳در۴، در قاب کوچک عكس‌ها، پدر و مادر جوانند و جدی. عكس مادرش را می‌گیرد کنار صورتش. می‌گوید شبیه مادرم هستم. با صورتی کشیده، لب‌های درشت و چشم‌های ریز مثل لیلا. از آرزوهای لیلا که می‌پرسم لبش به خنده باز می‌شود با‌‌ همان زبان ایماواشاره. دست‌هایش را می‌گذارد روی گوش‌هایش و سرش را تكان می‌دهد و می‌خندد: «دوست دارم بازی کامپیوتری، هندزفری و سمعک داشته باشم. ساعت بزرگ طلایی داشته باشم. مثل ساعت معلمم.» دستش را می‌گذارد روی مچ دستش. ادای رقصیدن درمی‌آورد برای گفتن عروس‌شدن و با خوشحالی می‌فهماند دوست دارد عروس شود. «چون من پدر و مادر ندارم دوست دارم بچه به دنیا بیارم.» شكمش را بزرگ می‌کند. «مادر بچه‌م بشوم. شوهر داشته باشم که بابای بچه‌م شود. من بابا ندارم، بچه‌م بابا داشته باشد.»

                  دوست دارد خانه بگیرد و هیچ مردی را به خانه‌اش راه ندهد. نشان می‌دهد که از چشمی در بیرون را نگاه می‌کند و مردان را راه نمی‌دهد. انگشت سبابه‌اش را به نشانه نه تكان می‌دهد. به ما تعارف می‌کند با دست‌هایش، «اما شما بیایید» انگشتانش را گره می‌زند: «شما دوستانم هستید.»
                  در حال رفتنیم که سوگند می‌آید داخل. ۱۷ساله و بسیار زیباست. یکی از زنان کارتن‌خواب او را آورده. دیشب را در پارک خوابیده است. مادرش را ماموران در حال حمل موادمخدر گرفته‌اند و صاحبخانه او را از اتاق نقلیشان انداخته بیرون. اعتیاد ندارد. کار دریا و ثریا ادامه دارد. این‌بار تلاش برای نگه‌داشتن سوگند در این سرپناه.

                  نظر

                  • paradise89
                    Banned
                    • May 2014
                    • 288

                    #33324
                    پاسخ : اخبار


                    تصاویر/ آتش زدن پرچم آمریکا در آمریکا

                    نظر

                    • لولی بربط زن
                      عضو فعال
                      • Nov 2013
                      • 1862

                      #33325
                      پاسخ : اخبار

                      1393/09/04 - 11:23 تاريخ انتشار: 497 تعداد بازديد: 23131 كد خبر:
                      مدیرعامل شرکت سرمایه گذاری صنایع ملی ایران خبر داد:
                      4 کشور از 5 به علاوه 1 در صف ورود به بورس/ نگاه سرمایه گذاران خارجی به بورس ایران، بنیادی است
                      استقبال خارجی ها برای سرمایه گذاری در بورس ایران، در 15 سال اخیر بیسابقه است
                      روسیه با 200 میلیون یورو بیشترین میزان نقدینگی را برای ورود به بورس ایران اعلام کرده است و بعد از آن سرمایه گذارانی از انگلیس، فرانسه و آلمان هر کدام بالای 150 میلیون یورو تقاضای سرمایه گذاری داده اند، استرالیا و نروژ نیز هر کدام بالای 100 میلیون یورو، یونان با 50 میلیون یورور و کشورهای عربی با 30 تا 50 میلیون یورو درخواست داشته اند.
                      ورود سرمایه گذارن خارجی به ایران یک بحث بنیادی و فانتامنتال است و موضوع خبرسازی و یا هیجان زدگی نیست. در 15 سال گذشته این میزان استقبال برای سرمایه گذاری در ایران وجود نداشته است و بازار سرمایه ایران حتی با تضیف پول ملی در برابر ارزها در برابر تمام بازارهای سرمایه دنیا کم رقیب است. به گزارش پایگاه اطلاع رسانی بازار سرمایه (سنا)، رضا سلطان زاده مدیرعامل شرکت سرمایه گذاری صنایع ایران درباره علاقه سرمایه گذاران خارجی برای ورود به بازار سرمایه ایران گفت: خارجی ها متفاوت فکر می کنند سرمایه گزاران که علاقه به سرمایه گذاری در ایرن دارند در اولین گام صندوقهای پیشگام هستند که ریسک پذیریشان بالا است. وی ادامه داد: این شرکت ها اولین صندوق هایی هستند که وارد بازارهای نوظهور می شوند البته ما ایران را بازار نوظهور نمی دانیم اما برای برخی کشورها حکم بازار نوظهور را دارد که بر اساس شرایط بنیادی اقدام به سرمایه گذاری می کنند. عضو هیأت مدیره بانک خاورمیانه گفت: از نگاه شرکت های معتبر اروپایی و غربی ایران به طور کلی در 5 سال آینده تا از نظر بنیادی و فانتامنتال ظرفیت بسیار مناسبی برای سرمایه گذاری دارد. سلطان زاده در اینباره توضیح داد: در کشوری با تولید ناخالص داخلی 480 میلیارد دلاری و برای کشوری که تولید ناخالص داخلی ( برابر قدرت خرید) آن یک تریلون دلار است پیش بینی ها این است که با آرام شدن فضای سیاسی و انجام تفاهمات سیاسی و مسائل هسته ای یک رشد بین 7 تا 9 درصدی در تولید ناخالص داخلی برای 5 سال آینده اتفاق می افتد. عضو هیأت مدیره شرکت سرمایه گذاری صنایع ایران، اظهار داشت: با توجه به نسبت قیمت بر درآمد (P/E) شرکت ها که به طور میانگین بین 5 و 5.5 معامله می شوند آنهم در زمان تحریم قیمت سهام شرکت ها بسیار جذاب است. وی با اشاره به مشکلاتی که شرکت ها در دوران تحریم دارند، گفت: در حالیکه درآمد شرکت های بورسی با توجه به تحریم های بین المللی محدودتر می شود و اساساً هزینه های پول بیشتر می شود چون هزینه صادرات و فروش بالاتر از شرایط عادی قرار می گیرد نسبت ها و قیمت ها بسیار مناسب است. سلطان زاده با اشاره به P/E شرکت های خارجی که در شرایط عادی و بدون تحریم با نسبت 18 معامله می شوند، بازار ایران را برای سرمایه گذاری بسیار جذاب دانست و گفت: بازار سرمایه ایران ارزانترین بازار دنیا است و به قاطعیت می توان گفت بازار سرمایه ایران در مقایسه با هر بازار سرمایه دیگری بسیار جذاب است و حتی با وجود تضعیف ریال به سایر ارزها برای سرمایه گذاری جذاب است. این کارشناس بازار سرمایه با اشاره به اینکه صندوق های سرمایه گذاری خارجی در جریان معاملات بازار سرمایه ایران به طور دائم هستند و حتی در روز جاری با وجود جو و هیجان فروش این شرکت ها همچنان بر تصمیم خود برای سرمایه گذاری در ایران پافشاری دارند، گفت: در حالیکه امروز برخی از سهامداران حقیقی و حقوقی در حال عرضه سهام در منفی 4 و منفی 5 بودند ما طی 2 ساعت با 6 سرمایه گذاری خارجی برای سرمایه گذاری در ایران صحبت های خوبی انجام دادیم و آنها بر اساس علاقه بنیادی به سرمایه گذاری در ایران هیچ تغییری در تصمیم خود ندادند و حتی تمدید مذاکرات را به نشانه مثبت گرفتند. سلطان زاده بار دیگر تأکید کرد: علاقه سرمایه گذاران خارجی برای ورود به بازار ثانویه ایران ناشی از عوامل بنیادی است و این شرکت ها تحت تأثیر هیجان یا کنجکاوی چنین درخواستهایی را به ما نداده اند. عضو هیأت مدیره سرمایه گذاران درباره کشورهایی که آمادگی خود را برای ورود به بورس ایران اعلام کرده اند، گفت: ما از صندوق های سرمایه گذاری کشورهای روسیه، انگلیس، فرانسه، آلمان، یونان، نروژ،استرالیا و کشورهای عربی درخواستهای جدی برای ورود به بازار ثانویه داشتیم. وی درباره میزان سرمایه گذاری این کشورها در گام اول، گفت: روسیه با 200 میلیون یورو بیشترین میزان نقدینگی را اعلام کرده است و بعد از آن انگلیس، فرانسه و آلمان هر کدام بالای 150 میلیون یورو تقاضای سرمایه گذاری داده اند، استرالیا و نروژ نیز هر کدام بالای 100 میلیون یورو، یونان با 50 میلیون یورور و کشورهای عربی با 30 تا 50 میلیون یورو درخواست داشته اند. سلطان زاده در بخش پایانی گفتگو با سنا درباره صنایع مورد نظر این شرکت ها برای سرمایه گذاری گفت: صنایع مورد نظر این صندوق ها صنایع پتروشیمی، معادن، غذایی، خودرو سازی (سبک و سنگین) و خدمات نفتی مانند شرکت های پیمانکاری، حفاری و نفت کش ها است.
                      این کارشناس بازار سرمایه در ادامه گفت: این صندوق ها علاوه بر تمایل به سرمایه گذاری مستقیم از سرمایه گذاری در اوراق بهادار با نرخ سود ثابت مانند اوراق مشارکت استقبال کرده اند و چنانچه به عنوان نمونه پارس جنوبی یا راه آهن پس از رفع تحریم ها اوراق مشارکت با سود 7 درصد یورویی منتشر کند شاهد سرازیر شدن سرمایه های خارجی به ایران خواهیم بود.
                      ای لولی بربط زن ! تو مست تری یا من ................ ای پیش چو تو مستی، افسون من افسانه ( مولانا )

                      نظر

                      • mesbah1989
                        Banned
                        • Oct 2014
                        • 403

                        #33326
                        پاسخ : اخبار

                        اوه اوه عجب اشوب و بلوای شده تو امریکا سر قضیه تبرئه شدن مامور پلیسی که اون جوان سیاهپوست رو بی علت تو شهر فرگوسن کشته بود ...........کفم برید!!!! واقعا بی سابقه هست در امریکا این حجم از تظاهرات های اعتراضی خودجوش و ابراز انزجار و نفرت از حکومت در شهرهای مختلف امریکا حداقل در 6 سال اخیر بی سابقه بود !!!!!!!............امیدوارم رسانه های غربی اطلاع رسانی بدون سانسوری از این اعتراضات داشته باشند...............اوباما جمهوری خواهان بد خوابی برات دیدند خدا به دادت برسه !

                        نظر

                        • negarminavi
                          عضو فعال
                          • May 2013
                          • 35714

                          #33327
                          پاسخ : اخبار

                          پرونده رشوه توتال به برخی مقامات اسبق ایرانی پس از ۲۰ سال به جریان افتاد

                          شرکت نفتی توتال فرانسه به دلیل رشوه دادن به مقامات ایرانی در بین سال های 1990 تا 2000 میلادی طی روزهای آینده محاکمه خواهد شد.

                          به گزارش خبرنگار اقتصاد بین الملل خبرگزاری فارس به نقل از فرانس24، شرکت نفتی توتال فرانسه به دلیل پرداخت رشوه به برخی مسئولان نفتی ایرانی طی هفته جاری محاکمه خواهد شد.

                          بر همین اساس این شرکت، برای پرداخت رشوه به مسئولان نفتی ایرانی در 20 سال پیش باید در دادگاه محاکمه شود.

                          این شرکت نفتی فرانسوی با پرداخت رشوه به برخی مسئولان نفتی ایران در بین سال های 1990 تا 2000 میلادی، برخی امتیازات در قراردادهای نفتی ایران را بدست آورده است.

                          بنا به اعلام وزارت دادگستری آمریکا، شرکت نفتی توتال در بین سال های 1995 تا 2004 میلادی برای بدست آوردن امتیازات توسعه تعدادی از میادین نفتی و گازی ایران به مسئولان نفتی ایرانی رشوه پرداخت کرده است.

                          سال گذشته نیز شرکت توتال به دلیل اتهامات مشابهی مجبور به پرداخت 398 میلیون دلار به عنوان جریمه به مقامات آمریکایی شده بود.

                          بر همین اساس، کریستوف دو مارژی، مدیر وقت بخش خاورمیانه شرکت توتال باید ماه پیش در دادگاه برای پاسخگویی به اتهامات موجود حاضر می شد.

                          کریستوف دو مارژی طی چند روز گذشته در یک حادثه هوایی در فرودگاه مسکو جان خود را از دست داد.

                          نظر

                          • negarminavi
                            عضو فعال
                            • May 2013
                            • 35714

                            #33328
                            پاسخ : اخبار

                            واکنش عضو کمیسیون اقتصادی مجلس به انتصابات خاص در وزارت کار:
                            از اعضای نهضت آزادی و فعالان فتنه تا بستگان وزیر در شرکت های پولساز تامین اجتماعی / 15 صفحه اسامی فعالان سیاسی که در وزارت کار پست گرفته اند

                            گروه سیاسی- رجانیوز: نماینده مردم کرمان در خانه ملت در جلسه علنی روز سه شنبه مجلس (4 آذر ماه 93) و در جریان سؤال خود از وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی، درباره انتصاب افراد سیاسی در شرکت های پولساز تامین اجتماعی طی دوره دولت یازدهم افشاگری کرد و هشدار داد اگر این روند متوقف نشود، فساد بزرگتری از فساد تامین اجتماعی دولت دهم رخ خواهد داد.

                            به گزارش رجانیوز، دکتر محمدرضا پورابراهیمی در این جلسه خطاب به علی ربیعی وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی دولت یازدهم گفت: بخش اقتصادی وزارت تعاون در اختیار افراد سیاسی است و من این سؤال را دارم که رئیس دفتر سیاسی نهضت آزادی در وزارت تعاون چه کار می‌کند.

                            آنطور که فارس، ایسنا و تسنیم منتشر کرده اند، پورابراهیمی اظهار داشت: افرادی که در مجموعه وزارت کار به کار گرفته شده‌اند، افراد سیاسی هستند و متخصص امور اقتصادی نیستند، مجموعه اقتصادی وزارت کار باید به گونه‌ای مدیریت شود که منافع ذی‌نفع آن تأمین شود.

                            وی افزود: رئیس دفتر سیاسی نهضت آزادی نزد وزیر کار چه کار می‌کند؟ حال به گروه‌ها و جریانات مختلف از جمله جریان فتنه نیز اشاره‌ای ندارم و جواب آقای وزیر به این سؤال من در کمیسیون این بود که یکی از بزرگان نظام به من زنگ زد و گفت که این آقا علیه نظام فعالیت می‌کند، شما به این دلیل، این فرد را به گونه‌ای حمایت و زیرپوشش قرار دهید تا علیه نظام فعالیت نکند و ما به این خاطر این فرد را در مجموعه به کار گرفته‌ایم.

                            نماینده کرمان در ادامه بیان داشت: مگر وزارت رفاه محل حضور افرادی است که علیه نظام موضع دارند، مسلم است وقتی در بخش اقتصادی افراد متخصص به کار گرفته نشوند، منافع ذینفعان تأمین نمی‌شود، امروز وزارت رفاه به یک شرکت سهامی سیاسی تبدیل شده و هر کس سهم خود را می‌گیرد.

                            پورابراهیمی خاطرنشان کرد: آقای وزیر می‌گوید به شرکت‌های مرتبط با وزارتخانه با چند لایه به من می‌رسند اما با این صحبت‌ها که نمی‌شود مسئولیت را از وزیر سلب کرد.

                            وی افزود: امروز فشارهای زیادی به من وارد شد که سؤال خود را از وزیر پس بگیرم یا اگر سؤالم را مطرح می‌کنم از پاسخ وزیر قانع شوم اینها خلاف حرفه‌ای و رابطه بین دولت و مجلس است، در بعضی جاها من را تهدید کردند که این اقدامات خلاف قانون است، من تهدید شدم به اینکه اگر سؤال خود را مطرح کنم مصوبه‌ای که در مورد کارگران تأمین اجتماعی است اجرایی نخواهد شد.

                            عضو کمیسیون اقتصادی مجلس تصریح کرد: یک جوان 29 ساله در سمت مدیر عامل یک شرکت بزرگ نفتی قرار داده شده، من به آقای وزیر گفتم بر اساس چه معیاری این فرد را انتخاب کردید؟ وزیر پاسخ داد که این فرد جوان نیست و ظرفیت و سوابق زیادی دارد و معاون اقتصادی شستا بود. اما وقتی من بررسی‌های لازم را انجام دادم متوجه شدم که برای اینکه برای این فرد یک رزومه کاری درست شود وی را 17 روز در سمت معاون اقتصادی شستا گذاشته‌اند.

                            پورابراهیمی اضافه کرد: امروز بخش‌های اقتصادی وزارت تعاون در اختیار مجموعه‌ای است که خواسته یا ناخواسته تحت تأثیر افکار سیاسی برخی از گروه‌ها قرار دارد. شما باید پاسخ دهید مدیر عامل شرکت جی ال گلسکی چه ارتباطی با شما و بستگان شما دارد؟

                            نماینده کرمان در مجلس گفت: آقای وزیر توضیح دهند رابطه بستگانشان با مدیرعامل شرکت نفت پاسارگاد (م.د) چیست؟ اعضای نهضت آزادی و امثال این افراد در وزارت تعاون چه می کنند؟

                            پورابراهیمی خاطرنشان کرد: وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی یک وزارتخانه اقتصادی است، بزرگترین مجموعه اقتصادی کشور امروز در این وزارتخانه جمع شده‌اند و اگر این وزارتخانه نتواند مأموریت‌های خود را به انجام برساند و با ادبیات سیاسی اداره شود ذینفعان آن که مردمانی هستند که دستشان به هیچ جا نمی‌رسد متضرر اصلی خواهند بود.

                            وی افزود: قائم‌مقام وزیر کار برخلاف قوانین رئیس هیأت مدیره شرکت سرمایه‌گذاری سازمان تأمین اجتماعی (بزرگترین مجموعه اقتصادی کشور، شستا) است، آقای وزیر شما باید پاسخ دهید وقتی قائم‌مقام شما رئیس مجموعه شستا است نظارت چه مفهومی دارد و چگونه می‌توانید بر این شرکت‌ها نظارت کنید؟‌

                            عضو کمیسیون اقتصادی مجلس بیان داشت: افراد غیرمتخصصی در مجموعه شستا به کار گرفته شده‌اند که حتی یک روز سابقه کار ندارند مثل آقای (الف.م) در صندوق بازنشستگی کشوری؛ امروز در حالی بزرگترین مجموعه اقتصادی در اختیار این فرد قرار داده شده که یک روز با این ادبیات اقتصادی کار نکرده و از مجموعه وزارت اطلاعات سابق به این مجموعه آورده شده است. امروز وزارت رفاه در اختیار مجموعه وزارت اطلاعات سابق قرار گرفته است.

                            وی افزود:‌ نمونه دیگر آقای (م.س) است که برخلاف قانون به عنوان عضو هیأت مدیره سازمان تأمین اجتماعی منصوب شده است؛ در حالی که این فرد عضو شورای شهر و رئیس هیأت مدیره شرکت عمران حمل و نقل تأمین نیز هست.
                            پورابراهیمی در ادامه افزود: یکی از مشکلات اصلی امروز ما در نظام اجرایی کشور این است که مدیران اجرایی کشور توسط بستگان یا هم حزبی‌هایشان اداره می‌شوند.

                            نماینده مردم کرمان در مجلس شورای اسلامی خطاب به وزیر کار اضافه کرد: شما به جز اینکه تحت تأثیر هم حزبی‌های خود هستید به اعتقاد بنده توسط نزدیکان خود نیز در حوزه اقتصادی اداره می‌شوید، سؤال من این است که امروز بستگان شما در حوزه اقتصادی چه کار می‌کنند؟

                            پورابراهیمی تصریح کرد: امروز یک گروه سیاسی با عنوان رویکرد کارگری در مجموعه وزارت رفاه در حال فعالیت است، امروز یکی از اقدامات جدی ما باید این باشد که نمایندگان واقعی کارگران حضور داشته باشند نه احزاب و گروه‌های سیاسی که امروز در اطراف وزیر هستند.

                            وی افزود: ما امروز نیازمند تحولات جدی در مجموعه‌های اقتصادی وزارت رفاه هستیم، مجموعه‌هایی که امروز در عرصه اقتصادی کشور مؤثرند و لازم است تصمیمات لازم در این خصوص اتخاذ شود.
                            پورابراهیمی خطاب به ربیعی تصریح کرد: امروز بخش‌های اقتصادی شما دست مجموعه‌ای است که خواسته یا ناخواسته تحت تأثیر افکار سیاسی قرار دارد.

                            وی با نشان دادن چندین برگه به هیئت رئیسه مجلس گفت: حدود 10 تا 15 صفحه اسم در اختیار من است که این اسامی افراد غیر متخصص است که در وزارتخانه به کار گرفته شده‌اند و صلاحیت ندارند و متاسفانه نمی‌توانم از پشت تریبون اسامی آنها را قرائت کنم.

                            این نماینده مجلس با اشاره به گزارش هیئت تحقیق و تفحص از سازمان تامین اجتماعی دولت دهم، نیز گفت: اگر در زمانی مجلس تحقیق و تفحص از سازمان تأمین اجتماعی را در دستور کار قرار داد و 200 صفحه گزارش آن چاپ شد باید اکنون این تحقیق و تفحص مجددا آغاز شود در غیر این صورت دو سال دیگر 500 صفحه گزارش در باره وزیر و تخلفات این وزراتخانه به دست خواهد آمد.

                            http://www.rajanews.com/detail.asp?id=211758

                            نظر

                            • غفران
                              عضو فعال
                              • Sep 2013
                              • 1123

                              #33329
                              پاسخ : اخبار

                              ولو ان اهل القری امنوا واتقوا لفتحنا علیهم برکات من السماء و الارض

                              نظر

                              • وحید 20
                                ستاره‌دار(98)
                                • Mar 2011
                                • 29911

                                #33330
                                پاسخ : اخبار

                                مطهری در مخالفت با وزیر پیشنهادی:

                                رای مثبت به فرهادی عبور از خط قرمز پیشین مجلس است/ فرهادی با مصداق های گذشته فتنه گر است

                                نماینده مردم تهران در مجلس در مخالفت با وزیر پیشنهادی علوم گفت:رای مثبت به محمد فرهادی نشان از دوگانگی رفتار مجلس و حکایت از عبور از خط قرمزهایی است که اکثریت مجلس پیش از این برای خود تعیین کرده بود.

                                به گزارش خبرگزاری خانه ملت، علی مطهری در نشست علنی امروز (چهارشنبه 5 آذر) مجلس شورای اسلامی و در جریان بررسی صلاحیت وزیر پیشنهادی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در مخالفت با وی گفت: گفتمان اصولگرایی به خطر افتاده و لازم است از آن دفاع کنم و با منطق اکثریت مجلس در انتخاب وزیر علوم صحبت کنم.

                                نماینده مردم تهران، ری، شمیرانات و اسلامشهر با بیان اینکه اگر مجلس آسیب ببیند کل نظام آسیب می‌بیند، گفت: در جریان رأی اعتماد به دو وزیر پیشنهادی علوم و استیضاح فرجی دانا ملاک نمایندگان عدم همراهی با فتنه بود و مخالفان اعلام کردند که فتنه خط قرمز ماست.

                                وی با اشاره به اینکه فرهادی وزیر پیشنهادی علوم در سال 88 در جریان اعتراضات مردمی نامه‌ای را به همراه خاتمی، موسوی، کروبی و ده‌ها استاد دانشگاه خطاب به مراجع تقلید امضا کرده و نسبت به نحوه برخورد با معترضان، مطالبی را نوشته‌اند، تصریح کرد: با منطق اکثریت مجلس فرهادی هم به موجب امضای این نامه فتنه‌گر است و اگر بگوید از نامه خبر نداشتم و یا از قراردادن نامش در این نامه بی‌خبر است و تکذیب کند، پذیرفته نیست.

                                این عضو کمیسیون فرهنگی مجلس با بیان اینکه فرهادی نیز سابقه همکاری با حزب مشارکت را دارد،‌ گفت: با منطق و معیار بررسی برنامه‌های وزرای پیشنهادی برای تصدی وزارت علوم، فرهادی نیز فتنه‌گر است و اگر مجلس به او رأی بدهد متهم به رفتار یک بام و دو هوا خواهد بود و مردم این سوال را خواهند پرسید که آیا مجلس دیگر فتنه را خط قرمز نمی‌داند؟ آیا مجلس از رویه قبلی خود عدول کرده است؟

                                مطهری بیان کرد: مردم قضاوت خواهند کرد که درد مجلس فتنه نیست و مجلس اصولگرایی به معامله برای انتصاب‌ها متهم می‌شود.
                                درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

                                توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

                                نظر

                                در حال کار...
                                X